תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי חברה יש לי בעיה במדיה פלייר, כל פעם שאני רואה סרטונים נגיד באתרים כמו youtube, kontraband אז אני רואה את הסרטונים בצבעים של חום וקור (כחול,אדום, ירוק) אז אתם יודעים אולי מה אני צריך לעשות כדי לראות את הסרט נורמלי? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נארו לא מזהה את הצורב NEC ולא כל אחד אחר הוא רואה אותו ככונן רגיל אבל תוכנות אחרות ואפילו ה MICRO 20 מזהה וגם צורב בהצלחה הסרתי והתקנתי את הנרו נאדה יש רעיון
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לפני כמה ימים היתה לי תקלה בדיסק קשיח עכשיו משום מה הoutlook לא עובד - כותב שחסרים לו קבצים (archive2) איך אפשר לאפס את ההגדרות של התוכנה ולהגדיר מחדש חשבונות, קבצים ויומנים ?
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מנסה לבדוק היכן אני עומד ביחס לאחרים ,בכמה זמן לוקח לכם להוריד :משחק ,סרט . לא פעם אני רואה שישנם כאלו שכבר לדוגמא משחקים במשחק ,כבר ראו את הסרט ואילו אני עוד לא מגיע לאמצע ההורדה וזאת למרות שהתחלתי להוריד כבר מתחילת פירסום הלינק. אני יודע שתגידו כמה קרדיט יש לי כמה זמן אני משתמש באימיול .אני לא מנסה לעשות תחרות אבל סתם שאלה שמסקרנת אותי כמה זמן לוקח לכם להוריד לדוגמא: משחק בפורמט DVD ? ( כמובן אני מדבר על קבצים פופולרים עכשויים ). אודה רק לתגובות עבור האימיול ולא לגבי תוכנות שיתוף אחרות .
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב נייד HP530 התקנתי W 7 ובמנהל התקנים מה שהוא לא מזהה זה Microsoft ACPI Compliant System מה זה מישהו יודע? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים נירשמתי לאתר טורנט-ליץ' ההורדה הראשונה שלי הייתה הסרט הטיסה שהוא יחסית ישן והוא ישר התחיל להוריד לי על מהירות 100 העלתי ג'יגה ומשהו לאחר שהורדתי סרט של 700 מגה. הבעיה היא שעכשיו התחלתי להוריד את הסרט " בנעליה " והתוכנה בקושי מצליחה לעבור את ה- 10 ק"ב ( אני משתמש עם BitLord ) תודה, ומקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, התקנתי במחשב שלי ווינדוס אקס פי בגירסא מיוחדת (בלי קשר כולל sp2). בתוכנת הדואר שלי יש לי בעיה בחלק מהדואר שאני מקבל אותו ג'בריש. התקנתי עיברית בווינדוס וזה לא פתר את הבעיה, מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
יש דרך להוריד את photo gallery בלבד? במקום להוריד את Live Messenger הכבד הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי סריקת וירוסים אחרי פירמוט וזה מצא לי את הדבר הבא עכשיו בשביל לתקן את זה אני צריך לרכוש את התוכנה, אז ניסיתי להתקין נוד32 אבל הוא לא מצא כלום. חוץ מלקנות את הפנדה, יש דרך שאני יכול למחוק את הקובץ ידנית? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ברשת הביתית שלי אני משתמש בVNC ומחוץ לרשת ב LOGMEIN. עכשיו, אם אני רוצה להעביר קובץ ממחשב אחר (ממחשב למחשב או בתוך המחשב) או לעשות פעולה מסויימת (לדוגמא להפעיל את ה UTORRENT) בלי להשתלט על המחשב בצורה מורגשת (ככה שאני לא אשפיע על התצוגה במסך שמחובר למחשב) כאשר מישהו משתמש במחשב- איך אפשר לעשות את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש פונקציהה או דרך לצבוא באקסל את כל המספרים הכי גדולים/קטנים עבור כל עמודה בנפרד. (אבל לא לעבור ידנית עמודה עמודה....) תודה!
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
האם HDD REGENERATOR מומלצת? האם יש תוכנה טובה יותר?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להוריד photoshop cc מהאתר שלהם ולהתקין את תקופות הניסיון כדי לראות אם אני אוהב אותה אבל כל פעם שאני מנסה להתקין זה מראה לי את זה: אודה לכם אם תעזרו לי. נ.ב: אני לא הייתי בטוח איפה לפרסם את זה אז אני מצטער מראש אם זה לא קשור לכאן.
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי כשאני נמצא בוונט, או כל תוכנה אחרת (או אפילו משחקים), כל פעם כשאני מנסה לדבר, המיקרופון משדר את הקול שלי ואת הסאונד שהמחשב שלי מפיק.. למשל אם אני שומע מוזיקה ברקע אז כל אחד איתי ישמע גם את המוזיקה ואם אני במשחק אז כולם ישמעו את הקולות של המשחק.. זה התמונה של הדרייברים..אני לא יודע למה, אבל הכל בג'יבריש הלוח הוא P35-DS3L של גיגה ביט http://your-images.org/pics/9e6fe9389234b1aca996a4ff85a68f31.JPG תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה? כי כל פעם שאני נכנס לאתר זה מראה לי את זה ואני לא יודע איך להיפתר מזה וזה ממש מעצבן! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, תקף אותי סוס טרויאני שמציג לי מדי פעם הודעות של IE עם הצעות שונות של תרופות ושל המלצות לאנטי וירוס. שמתי לב שאחת התוכנות שרצות ברקע ב processes היא popuper.exe מחקתי אותה ב safemode. לא האדאוויר ולא נורטון 2005 גילו אותה. בעת העלאת המחשב אני מקבל מסך כחול עם הודעת fatal-error על איזה סוס טרויאני: Error caused by Trojan-Spy.HTML.Smithfraud.c אודה על עזרתכם.
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני משתמשת בתכנה nero 6 לצריבת מוזיקה סרטים וכו' אני לא מצליחה לצרוב סרט שהפורמט שלו avi מה לעשות? צריך לשנות פורמט? ואם כן, איך?
-
- 8 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
אני משתמש ב VISTAT 64Bit כשאני מנסה להתקין את ה PLUGIN CUPlayer.xpi שמאפשר צפייה בסרטונים ב FIREFOX אני מקבל את ההודעה הבאה: installation of npmozax.dll failed eror code -202 למשהו יש מושג איך אני פותר את הבעייה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי לדעת איך אוכל לגבות את כל המידע (רשימת חברים, שם משתמש וסיסמא וכו') מהאייסיקיו שלי, כדי שאוכל להעביר את כל המידע בלי בעיות לאייסיקיו על מחשב אחר. האם יש אתרים באינטרנט המספקים שירות כזה של גיבוי אינטרנטי של כל המידע האייסיקיואי (משהו כמו www.mybookmarks.com או משהו כזה....)? או איזו תוכנה שתעשה לי זאת אוטומטית? כרגע אני משתמש באייסיקיו לייט, אך במחשב החדש אשתמש באייסיקיו רגיל ומלא. תודה מראש, ניר.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ! עכשיו אני מחפש אנטי ווירוס בנתיים אין. קופצות לי פרסומות הרבה בדפדפנים נפרדים וכל פעם שאני עושה חיפוש בגוגל מופיע לי 3 שורות עם פרסום של אוויס וכל מני דברים מעצבנים! יש למשהו תוכנה להמליץ לי ?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך (MSI Rqdeon 9800Pro 128MB 256Bit (R36 לפני שהתקנתי את הגירסא 4.9B היה לי את 4.7, והתקנתי עליה את ה4.9B. אחרי שהתקנתי את 4.9B עשיתי ריסט למחשב (כפי שזה ביקש), ולאחר מכן הווינדוס לא עלה. יש לי ווינדוס XP Pro ולפני שהוא עולה הוא טוען את עצמו (נו אתם בטח מכירים). לאחר הטעינה הווינדוס לא עולה ועולה לי מסך כחול שאומר Error. (כל זה אחרי התקנת ה-4.9B). מה יכולה להיות הבעיה? ומה אני אמור לעשות? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני לא שומע בכלל סאונד מאתרים, יש לי סאב וופר- לא יודע איזה דגם. זה כבר מתחיל לעצבן הדבר הזה, אז אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח מאוד
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום התקנתי לפני חצי את פנדה אנטי וירוס 2004 ואני מנשא להסיר אותה וזה לא נותן לי תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-