עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש תוכנה שיודעת להפוך מסמך באנגלית בפורמט תמונה, מהסורק למסמך טקסט קריא בוורד או PDF. תודה.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  2. אי לא יודע אם יש תוןכנה כזאת. בכל מקרה, העניין הוא כזה, חבר שלי ביקש ממני עזרה עם המחשב הנייד שלו שההרדיסק שלו הלך (אין לי יותר מדי פרטים). המחשב שלו ללא כונן סי-די. בגלל שיש לו שם כמה קבצים חשובים (הוא דאג לגבות את רוב המידע), הוא צריך תוכנה שתעלה על דיסקט ותוכל לפעול מדוס. תודה רבה על העזרה. (אני מצטער שאין לי יותר מידע).

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by snsn_1,

איפה ניתן למצוא פונטים נוספים

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  4. התקנתי תוכנה והיא קודדה אותו מחדש, פשוט ממש רוצה ל"חצות" אותו ל 2 בלי קידודים וכל השטיות

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  5. שלום. נכנסתי לאתר השוואות הביצועים הזה: http://www.futuremark.com/hardware/cpu שהבנתי שאמור להיות אמין ברמה גבוהה. אני רואה מעבדי מובייל מסדרת U של אינטל עם יותר נקודות מאשר מעבדי HQ. יש הגיון או שאלו שטויות?

6. Started by what the fuck,

יש לי norton persinal firewall 2002 הוא מסרב שאני יסיר אותו [למרות שהוא כבר מוזר, הוא נמצא ברשימת התוכנות] וכשאני מנסה להתקין, זה אומר שהפיירוול כבר מותקן :-\ מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  7. Started by IdanS,

שלום לכולם! אני מאוד אשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי לפתור בעיה מציקה. אני מעתיק (סימון-העתק-הדבק) טקסט בעברית מאתר אינטרנט מסויים ל-WORD (אופיס 2003) ואז ב-WORD הטקסט יוצא הפוך (לדוגמא במקום "כדורגל" יוצא "לגרודכ"). יש למישהוא מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? איך אפשר לעשות כך שהטקסט לא יהיה הפוך? או להפוך אותו לצורתו המקורית?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Xilver,

יש לי בעיות בחיבורים במסנג'ר, בדקתי את החיבורים במסנג'ר, אבל רשום שהם עובדים. אבל כל פעם שאני מנסה להיכנס זה מתנתק ורושם לי שזה לא מתחבר ל'NET'... מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  9. איזה מהם יותר מהיר יותר איכותי עם יותר פ'צרים?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  10. אם אני מתקין את שניהם זה יכל לגרום לבעיות? האם nod32 הוא גם תוכנת ריגולן {גירסה NOD32.v2.51.30.NT.2K.2K3.XP}

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  11. אני לא מצליח לראות בטלויזיה ובמסך בו זמנית. כשאני רוצה לראות בטלויזיה המסך מתכבה.. וכשאני בוחר על לראות בשניהם אז זה לא פועל בכלל הגירסא הכי חדשה של TV TOOL.. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by BENNY66,

מישהו יודע מאיפה אפשר למצוא אותה זה תוכנת חופשית

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  13. Started by smack,

היי לכולם המחשב הזה אמור להגיע אליי מחר: מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 כרטיסי מסך‏ ASUS 9800GT 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול‏ Creative Creative X-Fi Titanium 7.1 PCI-E דיסקים קשיחים‏ Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II צורבים‏ LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM2,AM2+,AM3) מארזים‏ CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח‏ Enermax PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan הבעייה היא שבעיקרון הסיב…

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by oxygen25,

אני התקנתי את התוכנה superhardwareblocker ומחקתי אותה מהמחשב ועדיין זה נשאר לי במחשב הקובץ בשם dll .sabbho ואני לא יכול למחוק אותו כי זה אומר לי שמישהו אחר משתמש בקובץ הזה איך אני יכול לעקוף את זה ולמחוק אותו תודה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  15. Started by nimrods,

שלום לכולם.! לפני כמה שנים היה ת'תוכנה האת שיכולים לצור תעודת זהות או כותרת שער בידיעות אחרונות ועוד כמה דברים משהו יודע אולי מאיפה אני יכול לאסיג תתוכנה הזאת.?? תודה אחוקים.!!

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. בעבודה שלי אני משתמש בלפטופ עם תחנת עגינה, ולכן יש לי מסך ראשי גדול והמסך של הלפטופ בתור מסך משני. ואני עובד כך שאני שם מספר חלונות על המסך של הלפטופ. כשאני מוציא את הלפטופ מתחנת העגינה, הוא הופך להיות המסך הראשי וכל התוכנות מופיעות עליו. הבעיה היא שאני מחבר מחדש את הלפטופ לתחנת העגינה, כל התוכנות מופיעות על המסך הגדול ומסך של הלפטופ הוא ללא מסכים של תוכנות. אני מחפש תוכנה שיודעת לזהות אם ישנם מספר מסכים במערכת ואם ישנם אז למקם אוטומטית תוכנות מסוימות במסך המשני. דוגמה: הייתי רוצה שכל פעם שאני מחבר את הלפטופ לתחנת העגינה הoutlook ו messenger יעברו לחלום המשני. מישהו מכיר תוכנה עם יכולות כאלה? ואם אפשר הייתי שמח שהיא תהייה חינמית.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני צלם עם ניסיון בPS יותר מהסטנדרט... ברצוני לרכוש WACOM לעבודה בPS בעיקר לעיבוד(לא מצייר בכלל למעט ריטוש קל). האם כדאי לי ללכת על הIntuos או שמא עלי ללכת על סדרה נמוכה יותר(כסף זה לא אישו)? בברכה, אורי קישור לגלריה שלי: http://www.pbase.com/shualy

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by KF,

שלום לכולם, בזמן האחרון האקספלורר התחיל לעשות בעיות במחשב הנייד.. (win vista). בזמן גלישה הוא מציג את ההודעה הבאה : Windows Explorer Has Stopped Working בנוסף לזה שמתי לב שבמנהל המשימות ה explorer.exe משתמש כמעט במלוא הcpu בין 80-100% חשוב לציין שבמחשב אין ספייוורים או וירוסים כי עשיתי בדיקה עם מס' תוכנות ולא נמצא דבר. מישהו יכול לעזור?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by lazy-bones,

שלום כולם! איך לעזאזל אני פותח את הקובץ SFV??? או שאולי אני לא אמור לפתוח אותו?!?!?! יש לי תיקיה עוד קבצים: .001 .002 וכו' (לא נראה לי שאני אמור לגעת בקבצים האלה אז נשאר רק SFV) עזרה דחוף תודה

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. תוכנה פשוטה לא מסורבלת וחינמית

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by AmitDanan,

אני מעוניין בתוכנה שמפענחת קבצי DUMP עד עכשיו הישתמשתי ב windbg האם יש תוכנה אחרת מומלצת? מבלי להוריד "חבילות עזר" למינהם תוכנה אחת פשוטה, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by r1plet,

החלפתי את הלוח הקודם שלי (MSI G31M-F) ללוח פשוט עם כמה וכמה פיצ'רים לOC כדי להקפיץ את המעבד שלי לתדר מכובד, הלוח הוא G31M-ES2L של GIGABYTE, ומשום מה הלוח לא מזהה את האוזניות שלי כאוזניות, אלא כרמקולים בלבד. בREALTEK HD AUDIO MANAGER אני יכול אמנם לסמן שהDEVICE שהכנסתי לFRONT AUDIO JACK הוא אוזניות, אך עדיין אין לי לשונית HEADPHONES, וגם בהגדרות סאונד בוינדוס אין זכר לHEADPHONES, אלא רק SPEAKERS. כשאני מחבר את האוזניות מקדימה REALTEK AUDIO MANAGER חוסם את הסאונד מהרמקולים המחוברים לחיבור האחורי, אבל יש הבדל ניכר באיכות הסאונד שאני מקבל באוזניות כשהמחשב רואה אותן כרמקולים... לא יודע מה לעשות, יש רעיונות? :-\ TL;DR אין לי לא בוינדוס ולא בלוח הבקרה של כרטיס הקול את לש…

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  23. אני מתשמש בנורטון אנטי וירוס 2002 מעדכן אותו פעם בשבוע ככה הוא מצא לי וירוס במחשב והרבה לי הודעה על כך לוירוס קוראים backdoor .trojan עכשיו מה לעשות ?! הוא כותב לי שהוא לא יכל לתקן את הקובץ .. הוא רק כותב לי שהוא מצא וירוס על המחשב

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  24. Started by tom123,

למה שאני מחלץ קובץ זה מחלץ אותו קודם לתקיה זמנית בכונן C, ורק אז מעבירה אותו לאן שאני רוצה. לפעמים זה לוקח שנים רק העתקה כי זה לכונן אחר. אפשר להפסיק את זה? או לפחות לשנות את התקיה של הקבצים הזמניים?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  25. Started by omri_ro,

אני כרגע עובד מתוך מחשב ווירטואלי שהתקנתי לצורך בדיקת FF3 וכל מיני שטויות נוספות שאני עושה עליו. שאלתי היא אם יש איזושהיא דרך לעבור בין המחשבים ע"י מקש קיצור, אני לא מתכוון לALT+ENTER שעובר בין המצבים מסך מלא/חלון אלא שזה יתפקד כמו KVM.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.