תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
(אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אז אם לא תעבירו בבקשה) יש לי פוטושופ 7.0 ואני רוצה לכתוב שם בעברית והתוכנה לא תומכת... יש אולי משהו שאפשר להוסיף לתוכנה כדי שתתמוך בעברית? יש אולי תוכנה אחרת שאתם ממליצים עליה? תודות..
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני רוצה סינכרון מהסרטים ביין כל המידע ה"אופיסי " שזורם ביין הנייד לנייח שלי זו התצורה שאני עובד כיום : אופיס 2003 יומן פגישות > אופיס/אוטלוק 2003 + נוקייה דוא"ל > אוטלוק אקספרס מחשבים : מישרדי נייח > כל המידע הקריטי נמצא רק עליו מישרדי נייד ( אופיס 2000) > שמשמש בעיקר לפרזנטציות! ( ואינו מסונכרן) פעם אחת ולתמיד > אני רוצה לעשות כאן סדר אני רוצה שהפגישות שלי והדואר יהיו מסונכרנים ביין המחשבים אני רוצה שתקייה אחת של מידע חשוב > גם כן תהייה זהה ומסונכרנת ביין שני המחשבים אף פעם לא עשיתי את זה > מי עוזר לי ? >>> ממש צ'ק ליסט לאיך כדאי לעבוד? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אז ככה אני מתקין את התוכנה TURBOCERT CBT PLAYER בא להפעיל אותה , הכל טוב ויפה פועל , בא לטעון תוכנית שיעור ,בוחר שיעור , מציג לי את השגיאה הבאה: Teasy DatabaseManager.CreateDatabase-cannot create database file C:\program files\turbocert\courses\ccna\ccnaF.tsx וזה לא מתחיל את השיעור... מה שהתוכנה הזאת עושה זה בעצם מדריך שיעורים לדברים מסוימים, לדוגמא פה זה שיעורים להסמכת CISCO CCNA תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש פקודה כזאת אני זוכר מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
התערבתי עם חבר שאפשר להכנס לו למחשב גם בלי טרוין וכו..(אמרו לי שזה אפשרי ואין לי מושג איך..לא שאני יודע גם עם טרוין אבל שיהיה חח) אני רוצה להוכיח לו שזה אפשרי על ידי כך שאצור לו מסמך טקסט חדש על שולחן העבודה שכתוב שם "הנה רואה שזה אפשרי? " או משהו בסגנון.. ושאוכל לראות את המסך שלו והקבצים שלו שאגיד לו "הנה יש לך אתזה אתזה ואתזה.." "עכשיו אתה מטייל בחלון זה זה וזה.. זה אפשרי? איך אני עושה אתזה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
בפעם הראשונה ש-NOD32 פיספס הייתי צריך להשקיע כמה שעות טובות לנקות ידנית אינפקציה. והפעם...בדיקה אקראית לחלוטין של קובץ "חשוד" שוב מראה ש-NOD32 לא היה תופס את העוין (לו? הייתי מריץ אותו) ומדביק אותי במשהו מאוד מאוד לא נעים ונראה לי גם די מתוחכם! הסיפור התחיל באימייל שקיבלתי לפני כמה שעות. אני כמעט לא מקבל ספאם כי מנגנון brightmail של ספק האינטרנט שלי מנקה לי זבל יותר טוב אפילו מג'ימייל (שגם יש לי, ומדי יומיים-שלושה מעלים דברים חשובים אל תיבת ה-Spam - כלומר זיהוי לא נכון - לדוגמא היום הוא זיהה אימייל מ-SpamCop בתור Spam...דההה) זה האימייל הזדוני שקיבלתי... כמו שאתם רואים, אימייל בספרדית. זיהיתי מיד את ה-passcode key בתמונה כמו שיש לי עבור PayPal+eBay (מחייב אותי להכני…
-
- 35 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
המשחק הוא DAVE MIRRA PRO BMX משחק די ישן שנזכרתי בו לא מזמן וקצת שיחקתי בו וחשבתי אולי אפשר איכשהו לשדרג את הגרפיקה בעזרת איזה תוכנה שהיא כמו MAYA או 3D STUDIO או מה שלא יהיה שמם אז האם זה אפשרי? והידע שלי בגרפיקה הוא די מצומצם אין לי באמת רקע באיזה תוכנה שהיא סתם הייתי אוהב מידי פעם קצת להוריד גירסאות ניסוי וקצת לשחק איתו אבל לא משהו רציני מידי אבל הרעיון שלי בכללי הוא שדרך הפרויקט הזה שאני מציב לעצמי אני ילמד קצת עיצוב וכול הדברים האלה שקשורים למה שכרוך להגשמת הפרויקט הזה אז תודה רבה לכול מי שמוכן לעזור וסופ'ש מעולה
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
^^^ תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כאשר אני גורר את החלון הוא כאילו הוא זז מאוד מאוד לאט זה נראה כאילו הוא זז בגלים כזה מאוד קשה לי להסביר כי לא ראיתי את התופעה הזאת בשום מקוחם וגם לא מצאתי בגוגל אשמח לעזרה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
יש לי לפטופ של HP dv6514ej c2d 2.20 2gb ram יש לי את המחשב כמעט שנתיים... איך שקניתי אותו התקנתי ווינדוס XP במקום ויסטה והכל עבד בצורה מאוד מהירה בתקופה האחרונה המחשב עבד ממש לאט אז פרמטתי אותו לפני יומיים... התקנתי שוב XP SP3, עם אותם דרייברים שהשתמשתי בעבר - והמחשב נורא איטי כל תוכנה שאני פותח (פיירפוקס, מסנג'ר) לוקח זמן מכובד עד שהיא נפתחת הגלישה בפיירפוקס ממש איטית ובלתי נסבלת (אני עושה סקרול-דאון והמחשב ממש מקרתע) ניסיתי להתקין ווינדוס מדיסק אחר, אבל קיבלתי בידיוק את אותה תוצאה ניסיתי MEMTEST והזיכרונות יצאו תקינים ניסיתי הארד-דיסק אחר וגם אז הייתה בידיוק את אותה הבעיה מה אפשר עוד לנסות?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה כדי להאט משמעותית קובץ מלל או שיר כלשהו! תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מנסה להתקין את האנטי וירוס החדש של מיקרוסופט MSE אבל הוא תקוע כל הזמן ב Status: Preparing to install security essentials. והוא לא ממשיך הלאה. מישהו נתקל בבעיה הזאת? יש לי ווינדוס XP PRO SP3 (מחשב נייד asus 1005ha) תודה! מורן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני בערך שבועיים היה לי במחשב IE8 ולא כ"כ אהבתי אותו אז מחקתי אותו וזה חזר ל IE7 ומאז הוא כל הזמן עושה לי את השגיאה הזאת: אני גם מחקתי את הIE והתקנתי אותו שוב ועדיין השגיאה ממשיכה.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מערכת הפעלה ממש קלה ומהירה רק בשביל אינטרנט(יוטיוב HWZone FaceBook) למפרט הבא: מערכת 3 מעבד-Intel Pentium D 3.00GHz לוח אם- intel grand county 2 d102ggc2 זיכרונות-KingStone 1Gb DDR2 800MHz כרטיס מסך- MSI 8500GT כונן קשיח-Westen Digital 160Gb ואני ולאr רוצה ווינדוס כל שהוא(לא שאני אנטי המחשב הראשי ווינדוס 7 פשוט אני רוצה לנסות דברים חדשים) לא ידעתי לאיזה פורום לפנות כי לכל מערכת הפעלה יש פורום רק בשבלה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. התקנתי את הדרייברים האחרונים של הכ.מסך ATI למחשב נייד,שפורסמו באתר היצרנית טושיבה,והם לא מותקנים כראוי ,במקום שיהיה וי ירוק בסוף ההתקנה ,הוא צהוב,ויש הודעה על כך שהיו בעיות במהלך ההתקנה ולא הכל הותקן,הדרייבר עצמו לא הותקן אך הקטליסט הותקן. וכמובן שבסוף ההתקנה לא היתה בקשה להפעיל את המחשב מחדש וגם לא היתה התאמה אוטומטית של הרזולוציה. הערה: משום מה הדרייבר היחיד שעובד אצלי הוא 10.6 (דרייבר ישן יחסית) שהורד מאתר היצרן. הנה ה "view log" שלאחר ההתקנה,מראה את מה שלא הותקן... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם!!! אני צריך תוכנה חינם אשר משחזרת טוב תמונות מכרטיס SD אשר פורמט תודה
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בכותרת^^ אבל אני כן מצליח לשלוח מישהו מכיר פתרון? מאז שהייתי חייב לעבור ל6 מ5.1 אני לא מקבל וזה מעצבן! ויש פתרון שאני אוכל להשתמש בICQ6? תודה
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אין לי תוכנה לצפיית סרטים ... אתם יכולים להמליץ לי איזה תוכנה טובה??
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שכל פעם שאני לוחץ קליק ימני בעכבר עולה לי הwindows installer ומתחיל לבלבל לי את המוח "preparing to install"... סתם כל פעם משהו אחר גם כשאני עושה "העתק הדבק" אני מקבל את אותה בעיה עם הwindows installer מה עושים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קורה לי דבר מוזר ביותר באתר הבא: www.bursacenter.co.il לחלק מהפורומים אני יכול להיכנס ולחלק לא. לפורומים: "שוק ההון" ו- "תמיכה והצעות יעול" אני לא מצליח להיכנס ולכל השאר מצליח מצ"ב התמונה שאני מקבל כשאני מנסה להעלות את שני הפורומים הנ"ל. לא מצליח להכנס גם בפיירפוקס וגם ב-IE מחקתי את המטמון בכל דפדפן ואין שיפור. אגב, במחשב השני שיש לי זה לא קורה. לא מצליח להבין למה וזקוק נואשות לעזרה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
האם יש המלצות לתוכנה ביעילות של SPY SWEEPER? תודה.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום אנשים הורדתי סרט (חוקי) עם סיומת AVI (זה MPEG DIVX) באתר של ההורדה רשום שזה סרט באיטלקית עם תרגום באנגלית. מה שהיה להוריד זה רק סרט עם סיומת AVI. צרבתי אותו עם כתובית בעברית בתיקייה. כשהפעלתי את הסרט בDVD שלי הנגן מזהה 2 כתוביות (כתובית אחת שאני הוספתי) וכנראה שבתוך הקובץ של הסרט יש אופציית תרגום באנגלית. אפשר לבטל את התרגום "המובנה" - אבל הבעיה היא שאי אפשר לראות את התרגום בעברית שצרבתי בנוסף. ניסיתי באמצעות תוכנות מסוג של DVD RIPPER לעשות RIP לסרט הזה, ולהוציא מהקובץ רק את הסרט בלי תרגום - לא הצלחתי התוכנות רוצות קובץ מקור רק מסוג DVD מה לעשות? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
העליתי תמונות ש"תוקעות" את התוכנה. אין שום אפשרות ללחוץ על אף מקום בתוכנה מלבד לסגור אותה ולצערי התמונות נטענות בכל הפעלה כך שאני תקוע לנצח. אפשר למחוק איכשהו את הזכרונות האלה?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ברצוני להפוך מסמכים שיצרתי בWORD תחת האפשרות פריסת אינטנרט למסמכי PDF , הבעיה שאותם מסמכים לאחר ההמרה מוצגים בצורה לא תקינה (התמונות זזות הצידה , הטקסט ללא ממוקם טוב ) . איך אני יכול להמיר את הקבצים לתצוגת הדפסה תקינה . כי רק כך אוכל להפוך את הקבצים לקבצי PDF תקינים . האם יש איזה אפשרות בWORD שאני משנה ואז תצוגת ההדפסה תהיה תקינה ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-