עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האינטרנט שלי התחיל לזייף היום - לוקח לעמודים להיטען הרבה זמן, יש לי לאגים במשחקי רשת, ואני לא מוריד כמו שצריך. הרצתי סריקה עם כמה תוכנות שונות, Spybot Search&Destory מצאה לי טרוייאן בשם Zlob.Downloader.vcd , אך כשאני מנסה למחוק אותו מופיעה הודעה שאי אפשר בגלל שהמשתמש שלי הוא לא אדמיניסטרטור (למרות שהוא כן), אני מאשר ומופיעה ההודעה הבאה - http://www.siz.co.il/my.php?i=yt2diy0wi5zz.jpg מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  2. Started by p_q,

שאני לוחץ על הכפתור: "חיפוש בעיות" אז SPYBOT נישארת בחלון של הבדיקה (כמו בתמונה המצורפת, התוכנה עצמה לא ניתקעת אפשר ללחוץ על כפתורים אחרים) תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  3. Started by assaf990,

עשיתי לתוכנה עידכון, היא מצאה מה לעדכן אך לא הורידה את הקבצים. היא רשמה לי לידם: !!bad checksum! למה? http://img73.exs.cx/img73/930/6823.jpg

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by asafgolan,

כשאני מריץ את SPYBOT היא תמיד נתקעת כשהיא מגיעה לsmitfraud c או משהו כזה. השארתי את התוכנה במשך לילה שלם והיא עדיין היתה תקועה באותו מקום. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  5. Started by joe44,

הורדתי אתמול את spyhunter והיא גילתה אצלי במחשב מרגלים אשר spybot (שגם כן מותקנת אצלי) לא גילתה. אלא שכדי להסיר את המרגלים שגילתה spyhunter היא רוצה שאשלם עבור התוכנה ממש. שאלתי: מישהו מכיר את spyhunter ? שווה להשקיע 30 דולר בתוכנה הזו? אפשר לסמוך עליה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by tiktoka,

איך התוכנה הזאת?? יש עוד תוכנות מומלצות שיכולות להילחם ב SPYWARE? בנוסף .. לאחר השימוש ב SPYWARE DOCTROR זה מצא לי 67 "טרואינים" וזה לא מצליח למחוק? יש לכם מה המושב?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by Just-tal,

אני רוצה לימחוק תתוכנה הזאת העם היא תמשיך לעבוד בסתר..? לחצתי בטעות על כפתור שמגן על האינטרנט שלי וזה מעיט לי נורא מישחק רשת עם אני ימחוק תתוכנה זה יעזור?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  8. Started by ran19,

מי שעדיין לא יתעדכן spyware doctor 3.8 יצא ולא סתם יצא אלא עם שלל שיפורים נירחבים לתוכנה. כל המישתמשים הוותיקים של התוכנה והחדשים יכולים להוריד אותה ישירות מיפה: http://www.pctools.com/downloads/sdsetup.exe שינויים רבים בוצעו כגון אייקונים נוספו לשורת המצב וגם נוספו עוד כמה אפשרויות בהגדרות תרשימה המלאה של השיפורים והשינויים תימצאו באתר של התוכנה בקיצור תורידו ותיראו תשינוי שהם עשו לתוכנה באמת הגיע הזמן. ושוב פעם לדעתי החברה הזאת הולכת ומישתפרת מרגע ולרגע ורק צלשים מגיעים לה! שיחקתם אותה!

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  9. שלום לכולם הורדתי משחק MMORPG בשם SHAIYA ואני רוצה להריץ אותו. המשחק משתמש בNPROTECT GAME GUARD ומסיבה כלשהי הSPYWARE DOCTOR שלי אוטומטית עושה לזה QUARANTINE. בדרך כלל הוא שואל אותי האם לחסום או לעשות ALLOW אבל הפעם הוא פשוט כותב שהוא מצא והסיר תוכנה זדונית או משהו כזה... קיצר הוא לא נותן לי את האפשרות לעשות ALLOW כדי שאני אוכל להריץ את המשחק. לא הצלחתי למצוא בהגדרות של התוכנה (וגם לא בגוגל) איך אני יכול להגיד לSPYWARE DOCTOR לתת לתכנית שהוא חסם בעבר לרוץ. עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  10. Started by kobibo,

כאשר אני פותח את ה IE6 קופץ לי חלון חיבור לאיזה Site שמבקש ממני להכניס User Name ,Password ,Domain למרות שסוגרים אותו הוא כל הזמן נפח מחדש. אני דיי מיואש. נסיתי להתקין תוכנות לגילוי רוגלות כגון Microsoft Anti Spyware , Spybot , AD- Aware נקיתי כל מה שנמצא אך בכל זאת החלון ממשיך לקפוץ. אודה לעזרה. לא רוצה לעבור ל Firefox אז אודה לפיתרון הבעיה.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by puki,

כל פעם שאני פותח אקספלורר נפתח לי עוד 2-3 אתרים (FREE6, אמאזון ועוד...) בחלונות נפרדים. הרצתי ADAWARE ו-SPYBOT אחרי עדכון שלהם, לא עזר...NAV לא מצא כלום. הרצתי HIJACKTHIS, זה הלוג, מה לסמן ? תעזרו לי כי אני משתגע מזה כבר. אני הולך 5 דקות והאקספלורר פתוח - יש לי מליון חלונות זבל. ויש לי פופ-אפ בלוקר של גוגל... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  12. שלום רב, לאחרונה תקף את מחשבי Spyware מוזר ביותר. הוא רץ בזיכרון בתור 2 קבצים שמתחילים במספר אותיות לועזיות כשבסיומן 32.exe אני סוגר אותם מהזיכרון והם עולים מיד שוב. אז אני סוגר אותם ומוחק מהר מהמחשב. מוחק מה-Startup , שלא יעלה בפעם הבאה עם המחשב. ואז באמת הם לא עולים יותר, אבל איך שאני מפעיל את האינטרנט אקספלורר (iexplore.exe) הם חוזרים! ניסיתי הכל, את כל תוכנות ה-Anti Spyware (לפחות 7 תוכנות ניסיתי) והן עוזרות, מסירות הכל. אבל איך שאני מפעיל את האינטרנט אקספלורר הקבצים חוזרים. גם לוקח לאקספלורר מעט זמן להיפתח. מה שהקבצים האלו גורמים זה לכך שיקפצו לי חלונות פרסומת כשאני גולש באינטרנט. אז מה שאני עושה כרגע זה עובד עם FireFox, דפדפן מצויין, רק שהוא לא מעלה את כ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by tommy_g,

שלום חברים. לפני כשעה בערך נכנס לי SPYWARE מעצבן ועקשן למחשב. מצ"ב תמונות לזיהוי... הרצתי סריקות ם עם KASPERSKY, וגם עם NO32 - גם ב-SAFE MODE. כל זה לא הצליח להסיר אותו... האם מישהו מכיר את ה-SPYWARE הזה? אשמח אם תוכלו לעזור לי כי אני משתגע פה מזה... תודה תומר [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  14. יש לי ספיי מוזר במחשב, שכל התוכנות גילו אותו והסירו אותו והוא עדיין חוזר ! 1. קופץ לי כל הזמן הודעת שגיאה כזו משורת ההתחל, וזו הודעת אזהרה שכזו.. בסריקה גיליתי שזה משו מהמסנג'ר.. 2. סרקתי אפילו בhijacjthis וזה הסיר הכל והכל שוב חוזר.. 3. סרקתי ב giant anty spyware וב spy sweeper.. כרגיל: מותא הכל, מוחק, והכל חוזר.. 4. יש לי במנהל המשימות תהליכים בשם: intmonp.exe popuper.exe msole32.exe, כל אלו, הופיעו לי שוב פעם לאחר הסריקה ! אני רוצה להדגיש שניסיתי גם סריקה של אתרים, ועוד תוכנות שהיו פה בסטיקי של הפורום ! שוב דבר לא עוזר.. עוד משהו: הסריקות בוצעו גם במצב בטוח וזה עדיין לא עזר כלום. 5. אי אפשר לסגור את התוכנות האלו שנמצאות במנהל במשימות, מכייוון שהם בשימוש, ואם סוגרים אות…

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by creek,

לפני כמה ימים היו לי בעיות באינטרנט, לא התחבר, וגם כשהתחבר בקושי העלה את הדף שגיאה. דיברתי עם התמיכה הטכנית של הכבלים, הם אמרו שכנראה יש ל-spyware's במחשב. עשיתי סריקה על כל תוכנה אפשרית שקיימת, מצאתי כמה - מחקתי. אחרכך נהיו שוב בעיות, עשיתי סריקה וגיליתי עוד כמה. אם אני יסרוק עכשיו שוב אני בטוח שאני יגלה כמה. מה קורה פה לעזאזל?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by shaygutman,

מדובר על מחשב נייח עם XP מופיע לי פרוסס שנקרא RFBAgent.EXE אשר תופס 90% משימוש מעבד. כאשר סוגרים את הפרוסס הכל תקין , מישהו יודע איך מסירים אותו לצמיתות.? תודה מראש שי

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  17. Started by gkman,

מישהו יכול לתת לי שם של תוכנת DATABASE טובה תומכת עברית ובחינם? תודה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by Zadu,

יש לי Laptop עם Windows 7 home editon 64bit אני רוצה SQL 2008 R2 EXPRESS with managment studio. הורדתי את זה והתקנתי וזה פשוט לא עובד טוב זה לא נותן להתחבר דרך הmanagment studio. יכול להיות שיש בעיות לSQL עם laptops?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. בס"ד שלום חברים, אני מנסה להתקין שרת לוקאלי sql וזה לא מצליח אפילו להטעין לי אותו. אשמח לעזרה!

20. Started by dids22,

לא מצליח להוסיף לו כתוביות (יש לי רק מסוג srt)-עם נגנים אחרים אני כן מצליח vlc לא תומך ב srt? משהו הצליח? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by vipnisim,

יש תוכנה לM4 כמו ה TOOLBOX של INTEL ?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by menahem2009,

קניתי SSD OCZ VERTEX 3 התקנתי עליו וינדוס והוא לא מהיר בהרבא מהדיסק קשיח הרגיל מהעתקה מSSD לSSD הוא מעתיק לי על 120 140 מגה לשניה וגם בהפעלה של המחשב לוקח לי 40 שניות עד שהמחשב עולה

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by adirss,

שלום חברים יש לי בעיה שאני מפעיל את המחשב אני נתקל בבעיה המוצגת בתמונה יש לצייi שניסיתי להעביר את הssd למחשב אחר ועדייין קיימת בעייה יש תוכנה לפריצת הסיסמא ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by T-Flash,

אהלן ב Tutorials מסויימים המקצוענים מוצאים שימוש ל Stamp Tool בהמון מקרים, אבל אני וה Stamp Tool לא יכולים להסתדר. אני מדבר בעיקר על הסרת קמטים על העור ע'י הכלי, ברוב המקרים הוא פשוט לא עושה את העבודה ואני משתמש ב Healing Brush בשביל זה. האם יש עוד איזשהם הגדרות ל Stamp Tool? כי כשהוא שימושי הוא איכותי הרבה יותר מה Healing Brush. אשמח לכל טיפ

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  25. Started by AreaDooM,

בכל פעם שאני מנסה להתחבר אל האינטרנט הSTART BAR שלי נתקע ואני לא יכול לעשות שום דבר חוץ מלפתוח חלון של קליק ימני (עכשיו פתחתי את הTASK MENEGER לפני שהתחברתי וגם את הFIREFOX וככה אני כותב :\) יש למישהו מושג מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים