עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני צריך תוכנה שמקליטה את כל מעשי במחשב אבל אני גם צריך שהיא תהיה hiden זאת אומרת מבלי שיראו אותה ברגע ובכללי שלא יראו שהיא עובדת מישהו מכיר משהו כזה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by cain_not_abel,

אני רוצה להפוך תמונה גדולה לכמה לינקים. למעשה, אני רוצה להפוך כמה חלקים בתמונה לקישורים (כל אחד קישור למקום אחר). מה הדרך הכי טובה לעשות זאת? האם כדאי לחתוך את התמונה לחתיכות ואז לתת לכל חלק בתמונה קישור למקום אחר? אני מפחד שכל התמונה תעלה חוץ מחלק קטן אחד. נ.ב. אני משתמש בפוטושופ ואימג רדי

3. Started by Argo013,

שלום לכולם מדובר ב- DOK בנפח 1 ג"ב - SanDisk Cruzer Micro U3. לאחר שהוצא והוכנס לחריץ ה-USB מספר פעמים על ידי תינוק, ההתקן לא מראה יותר את המידע, שהיה בו, אלא רק נפח פנוי של 1 ג"ב. אודה מאד, לכל מי שיוכל להציע רעיון/שיטה/תוכנה להצלת הנתונים מן ה-DOK. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  4. סתם ..אין הפתעה אבל אם אתם כבר פה אז תגידו לי באיזה תוכנות אתם משתמשים לניקוי ערכים לא ננחוצים מהרג'יסטרי? אני הייתי משתמש ב JV16 POWER TOOLS ... ובSYSTEM MECHANIC 4 PRO התוכנה השניה גם מסירה קבצים לא נחוצים מהמחשב והיה בה מלא אפשרויות חוץ מניקוי ברג'יסטר..אחלה תוכנות.. אבל עברו 30 יום ונגמר הטריאל (ולא מצאתי סיריאל נורמלי ;D) תביאו שמות של תוכנות שינקו הכל יעשו תמחשב ריק חח תודה עריכת המודר: לא עובד פה. הכותרת נערכה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Motix,

כמה שאלות: 1. מה הכוונה שמישהו רושם שהוא מוכר את הקיובייס ועדיין לא נרשם? אם הוא היה נרשם הוא לא יכל למכור? מוכרים יד 2 ב1700 שקל במקום 2600 איך אני יכול לדעת אם הוא מוכר לי משהו מקורי? איך אני יכול לוודא שזה יעבוד? אף פעם לא קניתי תוכנה ממישהו... אם יש כאן אנשים שמבינים בקיובייס אשמח אם תענו גם על השאלות הבאות: 2. אם אני קונה קיובייס 10 פרו, אני יכול להתקין פלאגינים vst פרוצים והם יעבדו? כלומר זה שהקיובייס חוקי או לא זה לא קשור לvst? 3. כל כמה זמן יוצאת גרסה חדשה לקיובייס? אם תצא גרסה 11, 12 זה מתעדכן או שצריך להוסיף כסף? 4. בקיובייס 10 עצמו יש פלאגינים שמגיעים איתו ומבחר ענק? דברים איכותיים או בסיסיים?

• 1 תגובה
    • 9k צפיות
  6. Started by malcolmx9,

כשאני נכנס לאתר השם שלו מופיע בפס הכחול בחלק העליון של החלון, אם יש טאבים הוא יופיע על שם הטאב ובנוסף השם מופיע גם על סרגל הכלים של הווינדאוס (איפה שה-start). התיאור אולי לא כל כך מובן, אז צירפתי תמונה. לא יודע למה אבל זה עולה לי על העצבים . יש איזה שהיא דרך להסיר את השם משלושת המקומות האלה? ניסיתי לחפש בגוגל הסבר, אבל לא ידעתי בדיוק איזה ערך לחפש! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  7. יש לי WInXp. דרך שורת המשימות, סימנתי V, בתפריט סרגלי כלים, לצד הפקודה "סרגל שפה". מסיבה מסויימת, אעפ"י שמסומן V, ה- ICON של HE אן En (אשר מופיעים ליד השעון) - לא מוצגים. איך פותרים זאת?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  8. Started by maxwell10,

אני מקוה שזה הדיון המתאים לשאלה כזו, לא מצאתי דיון יותר רלוונטי. אני לא מוצא לינק ישיר למועדפים (סימניות) בדפדפן החדש. מצ"ב screen shot ככה שיהיה יותר קל להסביר לי. תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by i_love_u,

שלום יש לי ווינדוס אקס פי , יש רק משהו אחד שממש מפריע לי , כאשר אני רוצה להחליף לכתוב באנגלית אני צריך ללחוץ על הALT השמאלי וSHIFT וכאשר אני רוצה להלחיף לעברית אני צריך ללחוץ על הALT הימני וSHIFT זה די מעצבן אותי , אני ממש רגיל לעשות את זה רק על ידי הALT הימני מישהו יודע איך משנים את זה?

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by sxs,

מהם ההבדלים בין ה- 5, 5.5 ו6? מבחינת מהירות, יציבות ופיצ'רים? עריכה: לי אגב יש את ה-5.5 SP2.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. למה האקספלורר שלי לוקח 400 מגה זכרון שאני גולש 10 דק'ו? הויסטה הזאת גמרה אותי 1800 זכרון במצב שאני רק גולש יש לי 3GB אני בטוח שבXP זה לא היה קורה ולא אין לי וירוסים יכול להיות שזה מזה שהנייד שלי מגיע ל70 מעלות במצב שאני רק גולש?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי תוכנה לפיצול כוננים אבל זה לא מתאים ל וינדוס 7 64 ביט יש איזה תוכנה שכן מתאימה ועושה את העבודה טוב ? תודה מראש

13. בעיה שצצה לאחרונה: כשאני גולש עם מס' חלונות IE6 פתוחים, אני לוחץ על קישור, בזמן שהדף עולה (לוקח זמן עם 56K), אני עובר לחלון אחר, אבל אחרי שניה או שתיים - החלון (הממוזער-פסיבי) שטוען את הדף ההוא - קופץ לי לפנים ! מאיפה הוא בא?! זה קורה כל הזמן, ולא משנה אם יש 2 חלונות פעילים או 10. יש פתרון או שנמשיך לסבול?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. לא קראתי את חדשות השבוע , מה נסגר עם האימיול בסוף ? השרתים שלה חזרו לעבוד או שעדיין זה בתהליך ?

• 12 תגובות
    • 946 צפיות
  15. יש אתרים שמציגים תמונות בפלאש יש דרך להוריד אותן ? [אני לא מדברת על לצלם ולשמור מהצייר...]

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by AsD[eyal],

בwin98 כשאתה מחבר diskonkey/mp3player הוא לא יוצר אוטומטית כונן נוסף, השאלה שלי איך אפשר לעבוד עם המכשירים האלה במערכת הפעלה 98

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  17. יש לי שיר שאני רוצה לחתוך את ה40 שניות האחרונות ממנו אם אתם מכירים תוכנה כזאת אני ישמח. גם אם אפשר שיהיה תוכנה קלילה ולא אחת ששוקלת 500 מגה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by Leo101,

או קיי יש לי בעיה חמורה עם המקודדים אין לי מושג איזה להשים כל מה שאני תמיד מתנגש ותמיד הורס אז אם למישהו יש את כל המקודדים או יש למשהו הצעה איזה מקודדים להשים שלא יתנגשו אחד בשני יש לי גם רעידות בסרטי xvid אז שהמקודדים יטפלו בזה ואם למישהו יש איזה pack שבתוכו יש את כל מה שאני תריך זה יהיה ניפלא... ואם תוכלו להשים לינקים ישתבח שמכם.... ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by Alina,

אני צריכה תוכנה טובה שממירה מ WMA ל MP3, חיפשתי תוכנות בגוגל שלא תחשבו אבל רוב התוכנות בכלל לא טובות או עולות כסף. תודה

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by DDDDPJ,

אני מחפש אנטי ווירוס זה השם kaspersky אבל שלא יהיה פרו ואמרו לי שזה בחינם וגם ויש איזה גירסה של התוכנה שלא עושה את המחשב איטי אז מאיפה מורידים?קישור ישיר

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by matanch,

יש אפשרות למחוק את המדיה פלייר 11 והלתקין מחדש.. ??

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  22. מישהו יודע איפה אפשר להוריד את Live! ware 3 ל XP?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by artv8,

היי, שלום לכם לאחרונה יש לי כמה בעית באינטרנט 1. יש סרטוני פלאש שהוא לא יכול להציג למרות שיש לי גרסה אחרונה של ה -flesh player. מה יכולה להיות הבעייה? 2. יש לי הודעת שגיאה 3. לפעמים הוא מודיע לי שהאתר לא יוצג כראוי (גם כשנכנסתי לכאן קיבלתי את ההודעה הזו) מה הבעייה שלו? אשמח אם תוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  24. שלום אני מוריד קובץ מסוים מהתוכנה אזורוס והוא הגיע לי ל- 70 אחוז בערך ולאחר מכן שמעתי על התוכנה ביטקומט שהיא הרבה יותר טובה ומהירה השאלה שלי היא האם אני יכול להעביר את קבצי ההורדה שבאזורוס אל הביטקומט ואז זה יתחיל לי ההורדה משם ב- 70 אחוז אם כן איך עושים את זה? עריכה: ועל איזה הגדרות הכי טוב לשים את הביטקומט ?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.