עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Guy950,

אהלן, בימים האחרונים הכרום קורס לי באופן קבוע כשאני צופה בסרטונים ביוטיוב אבל לפעמים גם סתם ככה קורס. אני לא בטוח ממה זה באמת נובע, אולי מעדכון כושל של הכרום עצמו או ממשהו אחר שהותקן במחשב אך בימים האחרונים הותקנו רק שני דברים נוספים במחשב - עדכון של ג'אווה SE והמשחק R6. יש אפשרות לחזור אחורה בעדכונים של כרום? אני בספק שמשהו מהדברים שהתקנתי הוא הגורם המשפיע.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by assaf974,

שלום לכולם שלוח לי קובץ PDF נעול בסיסמא כמובן שאת הסיסמא לקובץ שלחו לי גם אבל קצת מבאס כל פעם שרוצים לראות את הקובץ ולהדפיס אותו צריך להקיש קוד האם יש אפשרות לבטל את הדרישה לסיסמא?

• 1 תגובה
    • 12.6k צפיות
  3. Started by giladr,

יש לי בעיה איתו, התקנתי מחדש XP ו IE7 לפני יומיים, כולל ADOBE FLASH PLAYER 9. הכל תקין. משום מה הנגן וידאו של החברה הזאת לא עובד ב IE7, על OPERA אין בכלל מה לדבר כי אין לוידאו הזה שום תקן נורמלי. מצרף דוגמא: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=566125&TypeID=1 חס וחלילה גם שתהיה תמיכה נורמלית (או תמיכה בכלל) באתר של castup האלה... במצב FULL SCREEN אני רואה את השידור ב 10*10 פיקסלים וב 16 צבעים... יענו רוב התמונה בצבע תכלת או סגול... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת אני אשמח. לילה טוב

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by Jviega,

האם קיימת תוכנה חינמית שסורקת לך את המחשב ואומרת לך איזה דרייברים צריך לעדכן, וגם אשכרה נותנת לך את האופציה להוריד אותם? כי אני פשוט לא מצליח למצוא את כל הדרייברים.

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  5. Started by xyples,

מחפש תוכנה לפות בסרטים עם אפשרות טעינת כתוביות נמאס לי כבר מה rad light שעושה לי בעיות הצעות ? :s05:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כשאני פותח את שורת הכתובת באקספולרר 8 מופיעות הכתובות הקודמות + FAVORITES + HISTORY איך אני מבטל את ה FAVORITES ואת ה HISTORY שלא יופיעו? תודה.

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  7. Started by mz155,

יש לי בעיה בהורדות בדפדפן.. יותר נכון שזו גם בעיה בFF ולא רק בIE... הבעיה היא שכשאני מנסה להוריד קבצים גדולים מFTP שנמצא על HTTP.. כאילו כמו האתר esnips.com.. ששמה ההורדות נמצאות בדף HTTP אבל מורדות דרך FTP... הוא רושם לי שהתקשורת עם הסרוור התנתקה... מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך.. מקווה לעזרה.. תודה Mz155

8. למשל 12\22\23 וגם יש מספר בתוך סוגריים. מה כל אחד מהם אומר?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by ben060,

שלום לאחרונה שאני משחק משחקי רשת אני מקבל תלונות על זה שלא שומעים אותי. בנוסף לכך הבחנתי שעוצמת המיקרופון יורדת כל הזמן שאני מדבר. אי אפשר לקבע אותה? יש תוכנה שיכולה לשלוט לי על המיק? הדרייברים הם של המצלמת אינטרנט. כי זו מצלמה ומיקרופון

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by GRiM,

מאז שיש לי את המחשב החדש, נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד מאוד בסרטים - הם שחורים מדי, אבל לא תמיד. אם אני לוחץ על Stop ו-Play כמה פעמים, לפעמים זה מסתדר.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי, לא יודע מי ממכם נתקל בזה אבל יש תולעת חדשה שמפיצה את עצמה באי סי קיו וידידה שלי נדבקה בווירוס.. זה עושה את הקטע הזה שהיה לפניי כמה שנים של תוךל 30 שניות המחשב מתכבה.. אני זוכר שהפטרון של זה הוא מאוד פשוט אבל לא זוכר מה הוא.. אני אשמח לעזרה... תודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  12. Started by the kon,

שלום מה קורה יש לי כמה שאלות לגבי MAYA בשביל פרוייקט שאני רוצה לעשות 1) איך אני יכול לגרום לחפץ מסויים שנגיד בצבע שחור להיות בלתי נראה באיזה חלק שלו כך שאני יוכל לראות מה קורה בתוכו ואני מתכוון לגבי סרטון אם יש איש הולך בתוך ריבוע שחור וכו' 2) איך אני יכול ליצור ברקים\זרם חשמלי 3) איך אני יכול לגרום צורה כל שהיא להאדים כלומר כמו שברזל מתחמם אז הוא ניהיה אדום יותר ויותר אז איך אני עושה את זה 4) איך אני יכול לגרום שחלקים קטנים מצורה כלשהי יפרדו מהצורה אבל בלי שזה ישפיע על כל הסרטון כלומר כמו שאם יש לי כדור אדום ואני רוצה לשנות לכחול אז שלא ישנה לי מההתחלה ישר לכחול 5) איך אני עושה השתקפות 6) זה אני לא חייב אבל אם זה קל אז אני אני עושה שובל עשן 7) ואחרון חביב איך איך אני רוא…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  13. Started by Booobb,

שלום רב, לאחרונה התחלתי להשתמש עם iTunes בשביל ה iPod שלי ואני חייב לציין שהיא לא הכי פשוטה.. בעקרון מה שאני לא מבין זה איך עובד העקרון שלו, אם הבנתי נכון כל מה שאני מעדכן ב Library (מוסיף\מוחק\עורך שירים) מתעדכן מיד עם חיבורו של ה iPod. גם כשאני מוחק משם שירים, השירים נמחקים מה iPod. עכשיו הבעיה שלי היא שעוד כחודש אני אשהה בחו"ל לכמה חודשים, ושם אני אתקין iTunes חדש כמובן - אבל מה יהיה כאשר אני אחבר את ה iPod וה Library יהיה ריק. הוא בעצם ירוקן לי את האייפוד. אני יודע שאני מפספס משהו, פשוט לא הצלחתי להבין מה לעשות.. בעקרון מה שאני רוצה זה שרק שירים שאני מוסיף ל Library או עורך את התגית שלהם, רק אז שזה יעדכן את האייפוד ולא במידה ואני מוחק שיר מה Library. אם מישהו הבין ויכ…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by yuuu,

שדרתי מIE6 ל7 . אולי מישהו יודע אולי איך אני משנה את ההגדרות מהשלמה אוטומטית לCOM לCO.il ? אני יודע שבגרסא עברית זה אמור להיות לבד ככה , אבל מה עושים עם הגרסא באנגלית? תודה.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  15. Started by overload,

יש לי קובץ שעבדתי עליו בערך יומיים, ועכשיו הוא מסרב להיפתח (קבצים ישנים יותר כן נפתחים לי בפלאש), אני חושש שהוא נדפק :'( אני צריך מישהוא שיש לו פלאש, עדיף MX, שיעזור לי לבדוק אם הקובץ באמת דפוק.

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  16. Started by MasterDK,

שלום אני מחפש תוכנה לעריכת תגיות של קבצי MP3 (הכוונה למידע של MP3). חובה שתיהיה חינאמית. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by dor962,

got my new comp. and im trying to run 3dmark 06 and 05 to check if everything is ok, but both arent working. it getting stuck before the main menu, when its checking my system. any idiea what can cause that on a new comp? sorry for the english, didnt get my hebrew installed yet. my system: 2900xt Q6600 P5N-E SLI

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  18. אם חשבתם שאי אפשר להוציא את כל המיץ מהבקבוק(נוד32) אז טעיתם! יש מדריך מצויין שמסביר איך להגדיר את NOD32 להגדרות מקסימליות(אקסטרה אקסטרה). קישור למדריך: http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509 גם אם אתם לא משהו באנגלית יש שם תמונות ממש ברורות מה לעשות!!! פשוט מי שעשה גאון! ;D הערה:המדריך הוא לבעליי הגירסאות החדשות של נוד32 - v2.50 ! אם כי אפשר להישתמש בו גם בגירסאות ישנות. מומלץ לשדרג!! אפילו יש שם פורום רק על נוד32!!! אפשר להגיד שפתחו שלוש נושאים בפורום הגדול הזה על NOD32 שהוא באמת בלי ספק האנטי וירוס הכי טוב!!!!!! קישור לפורומים של נוד32: http://www.wilderssecurity.com/forumdisplay.php?f=15 אפשר לילמוד הרבה לא רק מהפורומים של נוד בכלל מי כל הפורום…

19. שלום אני רושם הודעה זו ע"מ להזהיר אתכם נכנסתי לאתר הנ"ל שהובא בהודעה ה-1 בת'רד בפורום קונוסולות http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=6131 ולצערי, האתר כולל וירוסים\תולעים\טורינס ועוד... שהציפו לי את המחשב ושינו כל מיני דברים והתקינו תוכנות זודוניות למחשבי אני עובד עם נוד 2.70.32 ומעודכן (3338) ותוכנת ספיבוט (1.6.0.31) מעודכנת גם כן. לצערי האנטי-וירוס לא הצליח לעצור את המתקפה הזו (אולי מפני שהגרסת התוכנה לא מעודכת ודי ישנה<מי שיכול לשלוח לי בהודעה פרטית גרסה חדשה זה יעזור>) והמחשב הוצף אני מנסה להסיר עם הספייבוט אבל לא ממש הולך.... :-\ אשמח לעזרה בענייין הזה. להלן סקיין שוט של התוכנה ספייבוט לאחר סריקה (אני כמעט בטוח שזה לא מצא את כל מה שנכנס לי למחשב וזה רק…

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  20. עשיתי מדריך וידאו איך להכין משהו בפוטושופ והמדריך יוצא באיכות מעולה אבל וגם מתי שאני שומר אבל אחרי שאני עושה משהו באיזה תוכנת לעריכת וידאו : Camtasia Studio 3 Vegas 6.0 Windows Movie Maker ועורך או שניסיתי רק לפתוח דרך התוכנות ולשמור אז האיכות יורדת ניסיתי לשמור בכל מיני פורמטים בתוכנה Vegas ששם ערכתי בעיקר אבל זה אותו דבר שמרתי בפורמט AVI תודה מצורף חלק מהסירטון שתראו את האיכות הפגוע...... והתמונה זה מה שעשיתי לזה מדריך הורדת חלק מהסירטון http://www.rar.co.il/files/Rar-1128720336.rar למה מיועד המדריך http://www.cya.co.il/up02/05/10/08/6zer4Untitled-1.jpg

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה טובה לגבות את כל המחשב שלי אני שמעתי על התוכנה norton ghost השאלה שלי אם אני מגבה את כל המחשב שלי בתוכנה הזאת האם אני יכול לעלות את הגיבוי שלי מהסידירום לעשות לו boot ובמידה והוינדוס שלי לא עולה כמו שמתקינים וינדוס xp go boot האם אני צריך כונן דיסקטים בשביל התוכנה הזאת כי אין לי אשמח אם תמליצו לי על תוכנה אחרת ומדריך ללא כונן דיסקטים

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  22. תגידו מישהו אולי יודע איך אני יכול ליצור כזה דבר בוורד או paint shop pro.. אני מתכוון שיש מחיר בגדול והאגורות בקטן יותר.. :s05: צירפתי תמונה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  23. ב mcafee כתוב שהדפדפן לא תומך (יש לי IE8) ב bitdefender יש בעיה עם ה Activex [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  24. יש לי בעיה ב utorrent כמעט כל הורדה שיש לי הוא תמיד יוריד ויוריד אבל בסוף זה נתקע על אותו אחוז בהורדה כי הוא לא מוריד את הקובץ אני לא יודע מה הבעיה פה תראו דוגמה אני מוריד פה קובץ מסויים שהמשקל שלו זה 41 ג'יגה והתוכנה הזאת הורידה לי 71 גי'גה ואני רק על 31 אחוז הורדה !!! זה ממש מתסכל מישהו מכיר את התופעה ויודע ממה זה נהיה ? תודה מראש,עידן. [attachment deleted by admin]

25. Started by Wingedbull,

גירסה 3.6.15. אחרי הפעלת הדפדפן הוא קופא, ואני לא יכול לגלוש. לאחר מכן אני מצליח לפתוח מחדש את הדפדפן, כשברקע זה שקופא עדיין קיים. יכול להיות שאחד התוספים תוקע? איך אפשר לדעת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.