עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by The UnKnown,

Nothing left to say... Thnx

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by booster,

שלום.מדי פעם שאני פותח את תוכנת ה office פעם את ה word ו outluk ולפעמים גם כשאני רוצה לראות תמונות נזרקת לי הודעה שלא מוצא את הקובץ שרשמתי ומבקש שאני אכניס את דיסק ההתקנה. כשאני מכניס את דיסק ההתקנה זה מסתדר. ניסיתי לחפש את הקובץ בדיסק ולא מצאתי. הסרתי את ה office והתקנתי מחדש ועדיין לפעמים קופצת הודעת השגיאה הזאת. מה עושים? תודה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  3. סוף סוף גרסת 64BIT שתדע לנצל את הזיכרון של המחשבים המודרניים! גירסה חינמית זמינה להורדה באתר החברה - http://www.sketchup.com/products/sketchup-pro/new-in-2015

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  4. Started by SD Project,

אהלן חבר'ה ! שבוע שעבר התחלתי להתעניין בכל הקטע של הגרפיקה אז בחלק הזה קחו אותי בתור אהבל : שמעתי על התוכנה הזאת כי רציתי לראות איך אנשים מסרטטים מארזים של מחשבים ושאר הדברים... בזמן סרטוט של מארז מחשב שעל זה אני עובד בימים אלה אני ראיתי שהוסיפו חלקים שמראים את סדר גודלם בתוך המארז כמו לוחות אם, ספקים מאוררים וכד'... השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להוריד את התוספים האלה כדאי להוסיף אותם לסירטוטיי ?! ואחרי שאני מורדי אותם איך אני מוסיף אותם... תודה רבה רבה לכל העונים, ניאו

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  5. כמו בכל תוכנה שיש בה שכבות אני עובד לא נכון (פוטושופ, פלאש ו'כו...) אולי זאת השעה (5-7 בבוקר ). בכל מקרה- אני רוצה לחלק את מה שעשיתי לשכבות שונות אחרי שבניתי את הכל בשכבה אחת. זה אפשרי? אם כן אז איך אני מפריד כל דבר שאני רוצה לשכבה נפרדת? מדובר בגיסא SketchUp 3.1.33 הצלחתי לבד, לא יודע למה לא הצלחתי קודם סליחה.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by Dan1989,

לא מזמן שידרגתי את ה winamp כשהוא אמר שיש גירסה יותר חדשה או משהו בסגנון, אבל אחרי השדרוג זה חזר ל skin הישן של ווינאמפ. שניסיתי להוריד skin חדש מהאתר זה הוריד לי ערמה של קבצים. פעם שהייתי מוריד skin חדש זה היה יורד, וישר מתחלף בווינאמפ לבד. מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי להתקין skin חדש?

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by hanan13,

היי חברים. שמעתי שאפשר לערוך מסמכי אופיס על ידי office apps ב- windows live ו- sky drive. כשאני נכנס לחשבון לא מופפיע לי צור מסמך חדש או אפשרות לעריכה אלא רק אפשרויות להעלאת קבצים. למישהו יש מושג מה זה אומר? האם אני חייב אופיס 2010? האם השרות לא זמין בישראל או שאני לא עושה משהו טוב? אשמח לתשובות ורעיונות... חנן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by cheneilat,

אני מדבר עם אנשים במיקרופון...הם שומעים אותי לחצי דקה ואז לא שומעים אותי בכלל מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by J0n1,

פתחתי חשבון SKYPE אבל לא הבנתי תכלס מה קורה פה בנוגע לתעריפים... אני הולך להתקשר דרך WIFI מפלאפון, לארץ לפאלפונים ומחשבים. למחשב זה חינם? או שזה גם יורד לי מהדקות? מישהו יכול לשפוך קצת אור אני מאוד מבולבל

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by GodLike,

שלום. כשאני מתקשר למישהו בחו"ל יש רחש סטטי כזה מעצבן. באופן קבוע. האם ניתן להעלים את הרעש הזה ? כי ניסיתי לשחק בהגדרות של הסאונד וזה לא ממש עבד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  11. שלום חברים, בגרסא האחרונה של התוכנה ישנה אפשרות כביכול לחיוג מהסקייפ לכל טלפון בעולם! ניסיתי, לא עבד כיצד מחייגים ??? אני חייגתי כמובן מספר עם קידומת לחו"ל 972-3 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by ilan_fix,

היי.. התקנתי סקייפ על מחשב עם מערכת WIN98 ואנשים שאני מתקשר אליהם לא מצליחים לשמוע אותי. זה מוזר כי חוץ מזה שהמיקרופון עובד, גם בתא ניסיון של סקייפ, שאתה מקליט את עצמך ואז משמיעים לך, זה עובד. אבל כשאני מדבר עם מישהו זה לא... אני שומע אותו טוב והוא לא שומע אותי.. אני יודע שיש כל מני בעיות עם 98 בסקייפ, אבל הבנתי שזה אמור לעבוד.. מישהו מכיר את הנושא? וגם, תפריטים בעיברית לתוכנה ב98, מישהו יודע?... תודה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by Gimel,

לפני כמה ימים, נראה שהמחשב שלי התחיל לגמגם. משחקי פלאש היו עוברים ל"הילוך איטי" כל כמה שניות ונראה שלפעמים הדפדפן מגיב לאט באופן כללי. חקרתי קצת וראיתי שלפני שהתחילה התופעה התקנתי SKYPE 4.1 מסתבר שהוא מתקין משהו שנקרא: skype web features והדבר הזה פותח תהליך כל כמה שניות וסוגר אותו מייד. בשורה התחתונה, אפשר להסיר את skype web features דרך הוספה/הסרת תוכניות בלוח הבקרה והמחשב חוזר לעבוד כמו קודם.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  14. לא מבין מה הבעיה ... כפי שניתן לראות בתמונה : אין שום אפשרויות בתפריטים הללו להיכנס לחשבון או בכלל לראות את אנשי הקשר הסרתי .. ריסטארט .. התקנתי מחדש עדיין זה קורה מה אפשר לעשות ? תודה

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  15. שלום אנשים SKYPE מאתמול מזהה את כל אנשי הקשר שלי כמנותקים גם לכם? בתודה מראש

16. Started by tzahi16,

הופיע לי הודעה כזאת בסקייפ והיא ניסגרה מה זה אומר? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by 00000,

מהי מטרתו מלבד כפתורים לאתרי אינטרנט ב-ImageReady?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by The-Magician,

אני כמעט בטוח שהתוכנה חוסמת לי אופציות בדפדפן, אני לא רואה את התמונות בחנות של גוגל http://play.google.com/store איך אני יכול לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by vinipyx,

יש לי שאלה,מישהוא יודעה איך להשתמש איתה כי אני ישתבכתי

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by HeaT-SinK,

שאני גורר קובץ מהשרת דרך הסמארט-FTP למחשב שלי במקום הקובץ נגררת (בעצם נוצרת) תקייה בשם SFTPDROP. איך אני מתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  21. Started by dviriko,

שמעו אנשים אני חדש בפורום ואני מקווה שאני יהנה פהה ושיכתבו לי תשובה מהר תודה טוב בואו נגיע למה שרציתי לשאול.... אם אפשר לינק להורדה של תוכנה ממש ממש ממש טובה לשליחת SMS בחינם אם אפשר תתנו קישור ישיר להורדה של התוכנה ........ תודה לכל מי שיעזור לי........

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by raiman1,

כשאני עושה צילום מסך על מצב וידיאו לא שומעים אחרי זה את מה שהוקלט . מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  23. Started by beli,

מחפש תוכנת Snipping Tool חינמית ללא פרסומות ממולצת .

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by HunterVee,

שאלה למבינים ולמנוסים. מי מהן בעלת ממשק המשתמש הנוח ביותר מבחינת נגישות ואפשריות? אני מתמקד בשניהם כתוסף לSolidWorks ולא CAD אחרים. לצורך העניין כסטודנט עבדתי עם SolidCAM אבל עבודתי תדרוש שימוש נרחב יותר בMasterCAM לפי התפתחות העניינים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by hopa,

למה משתמשים בסקיצה 3D בתוכנה זו?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים