עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by elior021,

היי התקנתי ESET לוינדוס 7 64 ביט לאחר שאני מתקין אותו המחשב קורס, העלתי אותו בsafe mode ועשיתי שחזור מערכת ואז המצב חזר לעצמו אבל אני מאוד רוצה להתקין את האנטי וירוס תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by בננית,

לפני כשנה סידרתי את המייל שלי בגימייל שייכנס רק לאאוטלוק במקום העבודה שלי, כך שאם אני פותחת אותו דרך גוגל אני לא יכולה לראות שום דואר!!!. כעת אני בחופשה ולא מעונינת שהדואר שלי ייכנס לאאוטלוק בכלל, אני רוצה חזרה לראות את המיילים רק בגימייל וזהו. איך אני עושה את זה? איך אני מחזירה את המיילים לגימייל בלי לפגוע במה שהיה עד היום? האם אוכל לראות את המיילים הישנים שנמצאים באאוטלוק??

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי בעייה של, קישורית מוגבלת או חסרה מה זה יכול להיות?, ואיך אני מטפל בזה?. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by satlan1,

היי, יש לי ווינדוס XP , בזמן האחרון אני מקבל כמעט כל יום מסך כחול ומיד אחריו המחשב מפעיל את עצמו מחדש.. בהתחלה זה נתן את ההודעה הזאת: http://www.up2me.co.il/images/56127921.jpg הבנתי שהקובץ שם eamon.sys קשור לNOD32 אז הסרתי אותו והתקנה מחדש גירסא חדשה יותר. בכל מקרה המסך הכחול חזר שוב עם הודעה אחרת : http://www.up2me.co.il/images/46864648.jpg ממה זה נובע? ומה לעשות? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. כתבה בשם הנ"ל פורסמה היום ובה המלצה לבטל עידכוני תכנה אוטומטיים למגוון של תוכנות: Adobe Reader Quicktime Firefox Chrome http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4030272,00.html כמובן שהמלצה זו מאד בעייתית: עדכוני אבטחה שוטפים חשובים כדי לסגור פרצות ומניעת ניצול חורי אבטחה, וברור כי אם לא יהיו אוטומטיים אף אחד לא יזכור לבדוק כל אחד מהנ"ל כל פרק זמן סביר. לעומת זאת העדכונים האוטומטיים אכן מטרידים, ולפעמים אף מכניסים עיזים בדלת האחורית מבלי להודיע על כך. לדוגמא, לאחרונה הופץ עדכון ל Chrome ששתל plugin בפיירפוקס מבלי לבקש רשות ומבלי להודיע על כך. אז מה לדעתכם עדיף: לתת להם לעשות כרצונם במערכת ההפעלה ולקוות לטוב, או למנוע עדכונים אוטומטיים ולבצע בדיקה ידנית תקופתית, קצת באיחור…

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by oded6188,

יש לי מחשב עם כניסת וידאו, לכניסת וידאו הזאת מחוברת מצלמה בעזרת כבל. דרך תוכנה שנקראת RESOLUME, אני משדר על מקרן על מה שהמצלמה מצלמת. יש לי מחשב באולם נפרד, ואני רוצה להעביר את הסיגנל מהמחשב הראשון, שיגיע גם למחשב השני (ב LIVE). להעביר כבל לא בא בחשבון - כי זה מאוד דחוף. זה חייב להיות דרך הרשת (שקיימת כבר) בין 2 המחשבים יש למישהו אולי פיתרון מהיר?

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  7. אהלן חבר'ה. התקנתי הרגע כרום במקביל ל-FF וכשאני לוחץ על IMPORT מועדפים מ-FF ואז מאשר, לא קורה כלום תכלס. אשמח לדעת איך אני בכל זאת יכול לעשות את זה והאם מדובר בתקלה נקודתית אצלי או משהו כזה - התקנה חדשה, הכרום החדש ביותר באנגלית עם מערכת הפעלה W7 32BIT. בנוסף, מצ"ב תמונה של "סרגל המועדפים" אם אפשר לקרוא לו כך - יש לי מן תקיה כזו של Other Bookmarks** שממש תקועה ואני לא יודע איך להעיף אותה, אני סה"כ רוצה סידור מועדפים דומה/זהה לזה של ה-FF הנוח. *מסומן באדום [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Armageddon1,

מה הנגן האידיאלי עבורך ? אני לאחרונה מזפזפ בין מספר נגנים בהם : MPC HC ,BSPLAYER ,VLC מה עובד עבורכם הכי טוב לכל התכנים במיוחד DXVA ?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by sarit_co,

חילצתי קובץ rar בגודל 2.5GB והקובץ יצא בערך 4.5GB. בפעולה הפוכה הקובץ נדחס לגודל של 3.5GB בערך. האם יש דרך או תוכנה אחרת שמכווצת יותר? יש אפשרות לחזור לגודל שהיה כ-2.5GB? תודה.

10. Started by eXpire,

שלום לכולם! נתקלתי בבעיה רצינית! ברצוני היה היום להתקין את הדרייבר החדש של ATI ה- CCC 11.2, ומשום מה הוא פשוט מסרב לעבוד... כשאני מפעיל את ה-setup של התקנת הדרייבר דרך ה-CCC הוא פשוט אומר שה-CCC הפסיק לעבוד... חשבתי שאולי זה בגלל שהדרייבר חדש ויש לו באגים אך טעיתי, כשניסיתי להתקין שוב את הדרייבר הקודם שלי 10.9 קיבלתי אותה בעיה, אז כרגע אני יושב בלי דרייבר... מישהו מוכן לומר לי מה עשיתי לא נכון ולמה זה לא עובד?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Lior4543,

היי, הבוקר ניסתי להפעיל רגיל את המחשב, ובשלב של הפוסט אני מקבל הודעה: bmuzt is compressed ניסתי לגגל את זה, אבל החיפוש לא הניב תוצאות. אפשר לקבל עצות לתיקון? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by RonCohen,

רציתי לדעת איזה מערכת הפעלה ממש קלה ומהירה רק בשביל אינטרנט(יוטיוב HWZone FaceBook) למפרט הבא: מערכת 3 מעבד-Intel Pentium D 3.00GHz לוח אם- intel grand county 2 d102ggc2 זיכרונות-KingStone 1Gb DDR2 800MHz כרטיס מסך- MSI 8500GT כונן קשיח-Westen Digital 160Gb ואני ולאr רוצה ווינדוס כל שהוא(לא שאני אנטי המחשב הראשי ווינדוס 7 פשוט אני רוצה לנסות דברים חדשים) לא ידעתי לאיזה פורום לפנות כי לכל מערכת הפעלה יש פורום רק בשבלה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by shugi,

אהלן. מחפש תוכנה לשליטה במאווררי המחשב. יש חיה כזאת? תודה.

14. Started by ברק2000,

יש לי כמות די מכובדת של שירים בעברית אבל משום מה האייטונס מראה את השמות של רובם בג'יבריש. מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by ירון-ס,

שלום לכם לא ידעתי בידיוק איפה לכתוב תבעיה הזאתי אז אם זה לא מתאים לפה , תעבירו את זה אז ככה, אני מנסה לתפוח מצלמה עם אנשים וקופץ לי ההודעה הזאת מה אני צריך לעשות? המחשב כלל לא מזהה תמצלמה שלייש אותו? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום היום אני בא להיכנס לCOD BO וכשאני נכנס המשחק פשוט נתקע כשאני הפלתי אותו בהגדרות המינימליות הוא עלה וכאשר שיניתי את ההגדרות למה שהייה התצוגה(כבר בתפריט) משתגעת עם פיקסלים בצבעים לא קשורים(כמו מתי שיש OC לא מוצלח לכרטיס מסך) במשחקים אחרים הם פשוט נתקעים כבר בעליה של המשחק... הצלחתי להבחין בכמה מהפעמים שיש לי בשורת המשימות בועה שאומרת לי שהדרייבר שלי קרס ועבר איפוס(משהו בסיגנון).... מחקתי את הDRIVER והתקנתי שוב עדין יש את הבעיה הזאת אז מחקתי אותו שוב והפעם גם עםDriver Sweeper ועדין יש את הבעיה הזאת.... זה פתאום קראה לא עשיתי כולם במחשב בין הפעם הקודמת ששיחקתי בCOD BO שיכול לגרום לתופעה כזאת.... שום דבר במערכת שלי לא עם OC!! יש לכם עוד רעיונות למה זה?! תודה מראש טוב לא י…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by rOnka,

אני עובד כרגע על עיצוב חדש לאתר שלי, אשמח מאוד לשמוע את דעתכם על העיצוב http://rondesign.deviantart.com/art/Fanboy-197425344 אשמח לשמוע את הדעות שלכם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by kennyx,

העכבר קופץ לי כל הזמן לאותה נקודה אחרי כמה שניות ניסתי להחליף עכברים וזה לא עזר זה כנראה בעיה לא יודע איפה אולי זה איזה וירוס מוכר(ניסתי גם לעשות סריקה של וירוסים) היה לי עכבר אלחוטי לייזר החלפתי לחוטי עם לייזר ואז עוד הפעם וזה עדיין לא עובד

19. הכל צולם ממצלמה של אייפון! [= אני מבקש ממכם להגיד לי מה אתם חושבים על הפוסט ולא על העריכה ! אם זה נראה חשוד מסטורי כמו בסרט מתח http://www.youtube.com/watch?v=nGXF5YKWPA0 http://www.youtube.com/watch?v=nGXF5YKWPA0 אם יש לכם הצעות לשיפור אשמח לשמוע!

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by elior021,

איך אני יכול לדעת מאיפה הסירטון מתנגן דרך FLUSH או מידעה פלייר?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by morbidangel,

שלום לכולם רציתי לראות טריילים באתר של אפל, כידוע האתר דורש את התוכנה quicktime מותקנת על המחשב. התקנתי את התוכנה על וינדוס 7 64 ביט, ואני עדין משום מה מקבל הודעה שעלי להתקין את תוכנה. הסרתי אותה כמה פעמים, ניסיתי להתקין שוב. לא עוזר. חשוב לציין שהתוכנה עולה ועובדת אם אני מפעיל אותה ידנית מהקיצור דרך בשולחן עבודה. אשמח לקבל הכוונים ועצות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by zabal12,

שלום חברים ! יש לי WINDOWS 7 ויש לי שתי בעיות מוזרות במחשב , 1 .WINDOWS SECURITY CENTER לא עובד ,נכנסתי SERVICE וגילית שהתהליך נמצא ב-DISABLE הפעלתי אותו אבל הוא שוב נכבה אחרי דקה . 2. כל מיני סמלים של חלק מהאייקונים במחשב נעלמו ,הרצתי כמה בדיקות ווירוסים וזה נעלם אבל בשימוש בתוכנת בבילון 8 זה עוד קיים לא ברור למה: http://img341.imageshack.us/i/59931414.png/ נתקלתי בעוד הודעה שנראת לי קשורה לבעיית הסמלים http://img137.imageshack.us/i/36042816.png/ תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  23. Started by gkman,

שלום לכולם אני מריץ על המחשב ווינדוס XP עם SP3 כשאני משתמש בmovie maker ( גרסה 2.1) אני יכול ליבא קבצים לתוכנה אבל כשאני מנגן את הקבצים מתוך הstoryboard אני לא יכול לראות כלום. יש אודיו אבל לא וידיאו או תמונות. לעומת זאת כשאני מנגן את הקובץ מתוך החומרים ( החלון שבאמצע התוכנה) הכל עובד מצויון. חוץ מזה אני גם לא יכול לשמור שום דבר שיש בו וידיאו או תמונות. שוב- רק אודיו. מה נסגר עם התוכנה? חשבתי בהתחלה שזה הcodec או משהו אבל חבר שלי משתמש בדיוק באותו חבילת codec (שהיא דרך אגב CCCP ) והכל עובד לו מצוין. למישהו יש פתרון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  24. יש לי את כל החבילות העדכונים של win 7 איזה 70 חבילות וכשאני מתקין / מפרמט ווינדוס אז אני רוצה להתקין את העדכונים ידני לא דרך ה update של ווינדוס אני מחפש דרך להתקין את כולם ברצף במקום אחד אחד מצאתי משהו ברשת שלכאורה אמור לעבוד פקודה הבאה ב CMD for %i in (*) do start /wait wusa "%i" /quiet /norestart זה הריץ לי משהו אבל לא התקין אם משהו מכיר פקודה שעובדת או תיקון לפקודה הזאת אני ישמח ועוד משהו האם יש חשיבות לסדר ההתקנה של העדכונים בתודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  25. לפני שנתיים בערך בצעתי הצפנה לרב הקבצים שלי, וזה צבע לי את הטקסט שמתחת לקבצים בירוק ולא עשה ממש כלום, לפני בערך שבועיים פרמטתי את המחשב שלי והתקנתי ווינדוס 7 ואז המחשב ביקש ממני ליצור משתמש וסיסמא, לא הבנתי למה אז לא הסכמתי, עכשיו הקבצים פשוט לא נגישים, אין לי הרשאות לכלום, וזה לא משנה אם אני אדמין או יוזר אחר... התייעצתי עם טכנאי והוא ניסה לפתור לי את הבעיה אבל לא הצליח, הגענו למסקנה שרק היוזר של המחשב שהיה לפני הפירמוט יש גישה לאותם קבצים, וזה מזהה אותו לפי טביעת אצבע לפי מה שהבנתי... מישהו מכיר פתרון לבעיה כזאת? אלה דברים שאני ממש חייב להחזיר..

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.