עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by galCool,

קניתי מחשב חדש.. ואני לא יודע איזה דרייברים צריך להוריד? ולמה? (לכרטיס מסך? לעכבר? למה?)

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by Tal14,

ברשותי כרטיס מסך של Nvidia, התקנתי את הדרייברים על ווינדוס XP במחשב שלי קיימים מספר משתמשים אם אני משתמש באופציה של החלף משתמש ההגדרות לא נשמרות לי ואז כשחוזרים שוב למשתמש הקודם ההגדרות של בהירות התצוגה הופכות לברירת מחדל. יש דרך לסדר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  3. שלום אני מחשב תוכנה לחבר שהיא בעצם מעבד תמלילים שמדמה מחברת עם שורות. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by UdiDani,

שלום, אני מחפש תוןכנה שאני יכול לערוך איתה שירים. לדוגמא : להוריד קטע שקט ארוך משיר מסויים, או להעלות את הVolume של קובץ הסאונד המסויים.. מישהו מכיר תוכנה טובה? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by satlan1,

היי, יש לי איזה בעיה קטנה באקסס(2010) יצרתי כמה טבלאות שאמורות להכיל נתונים, ויצרתי טופס הזנת נתונים, שאמור לקלוט כל פעם נתונים ולהוסיף אותם לטבלה. הבעיה שלי היא שאני מזין נתונים בטופס, זה דורס את הנתונים הקיימים,ולא עובר הלאה..ככה שנשמר רק הנתון האחרון שהוזן. יש מצב מישהו יודע מה הסיבה לכך? תודה!

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  6. אני מחפש תוכנה לסינון אתרים, כזאת שמונעת מילדים להכנס לאתרים אסורים (סקס, אלימות וכו'). תודה מראש.

7. Started by E-tay,

אפשר לעשות משהו כדי להוסיף עוד סמיילים לאייסיקיו?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  8. אני צריך לסמן V ב-compatibility בשביל שה-Aero ה-IE וכל הדברים יפעלו ? http://img155.imageshack.us/img155/9337/compatibilityrq0.jpg אם אני לא מסמן הם לא יהיו ?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  9. חברים אבדה לי הסיסמא למספר האיסיקיו שלי ואני ממש צריך אותו@#!$%! מישהו יכול לתת לי עצות\תוכנות בשביל איך להחזיר ? וכבר ניסיתי את האתר ואני יודע רק תשובה אחת תשנייה שכחתי@! חברים עזרה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  10. Started by amirofr,

שלום רב, ברשתי 2 HD הראשון מחולק ל2 partionים. וHD נוסף. בטעות, (מתברר כעת) בצעתי העתקה של הHD ה-2 לpartion ה-2 וכך נמחקו להם ב4 דקות אוסף מכובד ביותר של סרטים,תוכנות וכו. המהלך בוצע ע"י ghost 2003 ניתן לחזור אחורה? לבצע restore לHD? מבקש סיוע דחוף, תודה מראש, עמיר

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by oded6188,

נעלם לי הסימן של האקספלורר משולחן העבודה.... איך אפשר להחזיר אותו?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. עד לא מזמן אם ההיתי רושם שם של אתר בשורת הכתובות (נראה לי שזה נקרה URL) הוא היה נכנס לאתר או לחילופין פותח חיפוש בגוגל. אבל עכשיו שאני עושה את זה הוא שולח אותי לאתר finderactive.com , חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי פתרון שבאמת עובד אולי למישהו יש רעיון. נ.ב. אני מניח שזה סוג של מזיק שהשתלט על פירפוקס (מיותר לציין שבדקתי גם וירוסים וגם רוגלות). תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by infernal goat,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה שלא ניתקלתי בה. יש לי קובץ AVI שבwindows media player פועל עם קול, ב-Bs Player עובד ללא קול! מה יכולה להיות בעיה? תודה!

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by MasterGolfer,

יש לי בעיה במשחק Freelancer- אני לא שומע את רוב הדיבורים. מצאתי באיזה פורום נושא שיש שם פיתרון לבעיה. לינק: http://www.lancersreactor.com/t/forum/topic.asp?whichpage=5&pagesize=20&forum_title=Freelancer+Technical+Issues&topic_title=&forum_id=20&topic_id=7003 הגעתי לסעיף 4. ואין לי "Fraunhoffer MPEG Layer ..." אלא "Fraunhoffer MP3 Codec" ואני לא יודע אם זה במקום, אולי זה אמור להיות. צאיך למחוק את הקודק הזה, אז חשבתי שאולי אין לי אותו ואני לא צריך למחוק פשוט. חשבתי להתקדם בלי לעשות את זה. אבל אין לי מושג מה לעשות בסעיף 8 ואיך נכנסים ב- XP לווינדווס אקספלורר בסעיף שבע. תודה רבה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  15. שלום. יש לי מקלדת מולטימדיה של MS ותוכנת ווינאמפ גירסה 5.07 במדיה פלייר אני מצליח לשלוט עם הלחצנים שלמעלה (הבא, הקודם , השהה , נגן וכו') אבל בווינאמפ אני לא מצליח... יש למישהו פיתרון לזה? תודה רבה מראש. עריכה: נ.ב לא מצאתי משהו מתאים גם בחיפוש.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  16. היי, שאלה למומחים: איך אני יוצר תרגום לקטע וידאו שהורדתי מיו-טיוב ומדביק אותם יחד? כולל סנכרון והכל? אני צריך הסבר מא' ועד ת' בבקשה כי אין לי שום ניסיון בנושא

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  17. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  18. שלום רב, אני עובד כעת כבר עם המחשב החדש הפועל תחת חלונות 7 ואקספלורר גרסה 8 משום מה בכל פעם כאשר אני נכנס לאתר חדש, מתקבלת הודעה למעלה: אתר זה מעוניין להתקין ההרחבה הבאה- Adobe Flash Player installer במצב זה אני תמיד מאשר ומתקין את ההרחבה, ובכל זאת כאשר אני עובר לאתרים אחרים ההודעה ממשיכה , כאילו שלא עשיתי שום דבר. במחשב הקודם עם ויסטה, הייתי צריך לעשות זאת פעם אחת בלבד, וזהו. ההודעה לא חזרה יותר להציק לי. איך מסדרים את זה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by orlupo,

מתי שהוא מגיע לחלק שהוא אמור ליצוק אימג' הוא נותן ב-LOG את העודעה הבאה: Executing DVDAuthor. Commandline: "C:\Program Files\DVD2SVCD\DVDAuthor\dvdauthor.exe" -x "D:\dvd\DVDAuthor.xml" DVDAuthor failed for unknown reasons! For details open: "D:\dvd\DVDAuthor_log.txt" מה זה אומר?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  20. יש לי בעיה בתוכנה שכאשר אני רוצה לפתוח קובץ מסוים (שזה סרט/סרטון כמובן) אז היא לא מזהה לי את רובם. כשאני לוחץ על Open Video File אז נפתח לי כמובן החלון של בחירת הקובץ. לצורך העניין (וזה ככה בדיוק) יש לי בתיקיה מסוימת 13 קבצי וידאו, אז בתוכנה כשאני נכנס לתיקיה הזאת אז היא מזהה לי רק 7 קבצים!! אבל כשאני עושה לה All Files אז היא מזהה את כל הקבצים כמובן, וכשאני פותח את הקובץ שאני רוצה לדחוס אז התוכנה רושמת לי את מה שאתם רואים בתמונה! נ.ב הקובץ שפתחתי הוא קובץ שהתוכנה כביכול לא זיהתה ב All usable types!!! מה אני עושה?? :'(

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  21. שלום, אני משתמש ב FireFox ורוצה לחסום איזשהו אתר ואני לא יכול לחסום אותו דרך הקובץ Host (פרטים בהמשך) חברה שלי כל היום משחקת באיזה משחק שנקרא Bubles, זה נחמד אבל היא כל היות משחקת בזה!!! אני יודע מה כתובת ה IP של ה Web Page שמפעיל את המשחק ואני רוצה לחסום אותו. חברה שלי מכירה את האופציה של חסימת אתרים דרך הקובץ Host אז אם אני אחסום את האתר משם היא תעלה על זה... איך בכל זאת אני יכול לחסום את האתר :s05: ??? :s05:

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by RayZ,

אני מנסה להקליט משהו עם התוכנה Fraps, אני מנסה להקליט ממשחק קטע כלשהו שמצריך הקלטה של הסאונד, אבל התוכנה (Fraps) פשוט מקליטה רק את הוידיאו. מישהו יודע למה?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  23. Started by avokadoman,

אני מקבל שגיעת 9999.171 באמצע ההתקנה מישהו יכול לעזור לי בבקשה? וכן אני יודע לא שווה נורטון אבל עדיין תעזרו. בבקשה.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  24. פשוטה ורגילה כמו המיקסרים הישנים, שיהא אפשר לחתוך ממיקום מדוייק ולהדביק בדיוק מקסימלי

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

צהריים טובים, קרוב משפחה ביקש ממני לחפש אחר תוכנה (אם יש) שמונעת את האפשרות להכנס (בכוונה, בטעות, לא משנה ממש) לאתרי סקס, אם יש משהו עם מאגר של אתרים, או שפשוט מונע מילים מסויימות בADDRESS BAR כמו "SEX" וכאלה, שאפשר להזין או שפשוט בא עם מאגר מוכן, וכשיהיה נסיון להראות תכנים עם המילה או אתרים עם המילה בכתובת או בתמונה , זה פשוט לא יאפשר.. יסגור את הדף, יעשה כאילו לא קיים, לא משנה מה.. פשוט לא להציג, הסיבה לחיפוש אחר התוכנה זה שמשתמשים במחשב ילדים קטנים והם משתמשים חופשי שם באינטרנט והוא לא מעוניין שזה יקרה... מישהו מכיר תוכנה כלשהי ? שמבצעת את העבודה? או שאין דבר כזה בכלל.. ואני סתם הוזה..וכל מה שאפשר לעשות זה להזין באתרים החסומים במאגר של האקספלורר אתרים שכאלה.. בתודה…

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.