תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עד היום הייתי עם Kaspersky Anti-Vir וSygate. איזה שילוב הכי טוב נמצא כיום בשוק? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש השבוע, הוא עובד ממש טוב וללא בעיות. אני יודע שאני וירוס זה חשוב כדי לשמור על המחשב שירוץ טוב כאילו הוא חדש. העניין הוא שאני לא מוצא אני וירוס להורדה!! ז"א אני לא יודע איזה טוב (NOOD32 או PANDE וכו")? ואיפה מוריצים? (לא מוצא קרקים). מבקש המלצות על אני וירוס קל כמה שיותר ולא דורש משאבים, אך שיהיה אפקטיבי. אם אפשר לשלוח לינק להורדה או טורנט. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני עורך וידאו באפטר אפקטס והחלטתי לשדרג את החומרה הדרושה לרינדור מהיר, אך אני לא יודע איזה חומרה אני צריך לשדרג. איזה אמצעי חומרה במחשב ישפיע לטובה על הרינדור? (ואני מבין שהמעבד והכרטיס מסך בעיקר, אבל איזה מהם משפיע יותר?) תודה מראש על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת, כמובן שיש לי את ה-IE9 RC הכי מעודכן (עם העידכון שהיה לפני ימים אחדים)... אני לוחץ על הקישור ולא קורה כלום, באג או סידור מאפיינים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום איזה תוכנה שומרת סרטון מ-Youtube למחשב? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי כל פתרון שראיתי ברשת כמו תיקון דרך לוח הבקרה בהוספה\הסרה. הסרה מלאה, שימוש בפידג'ין למשל אבל כלום, נאדה אני מתחבר לכאורה ורואה את כל רשימת החברים Offline. שום הודעה שלי לא יכולה להשלח בכל מקרה במצב הזה. אני עצמי במצב Online תקין לגמרי. שמעתי שיש קבצים מסויימים שאפשר למחוק וזה ישחזר הגדרות לברירת מחדל אבל ממש לא יודע איזה. הכלי הזה הוא כלי תקשורת קריטי בשבילי, אודה לנותן הפתרון בהקדם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חברה שלי לומדת עיצוב גרפי, ולשם שינוי יש לה לפטופ חדש, אז אני חושב שזה זמן טוב לקנות לה עט גרפי לציורים. יש המלצות? התקציב הוא עד 600 שקל, אם יש זולים יותר שיתנו את התמורה הם גם אופציה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא תוכנה נורמלית שעושה את זה, צריך תוכנה שתאסוף כמה שיותר מידע על שימוש הילדים במחשב, בעיקר שיחות בפייסבוק למשל. כרגע מותקנת תוכנה בשם actual spy היא עושה פחות או יותר מה שצריך אבל לא באופן מספיק טוב. יש קילוגר הבעייה שהוא לא קולט עברית, הכל מופיע באותיות אנגליות. התוכנה גם תופסת סקרינשוטש מדי פעם, לא יודע מה היעילות של האופצייה הזו. צריך המלצה לתוכנה דומה שפשוטה לשימוש ומספקת ריגול כמה שיותר מקיף. בנוסף, אני צריך גם המלצה לתוכנה שמגבילה את השעות שבהן ניתן לגשת לאינטרנט. שוב, צריך שהיא תיהה פשוטה מאוד לשימוש, אני יודע שאפשר למשל לעשות את זה דרך הראוטר, לא תופס, מסובך מדי. מי שמכיר מוזמן להמליץ תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרום כמו שאפשר לראות ואתמול פתאום יוטיוב החליט שלא בא שבוא פשוט לא עובד לי יותר על כרום כל פעם שנכנסתי לסירטון פשוט היה מסך שחור במקומו בלי קול או תמונה ניסיתי בפיירפוקס וזה הסכים לעבוד עם שהיום זה החליט לא לעבוד גם בפייר פוקס (בדיוק אותה תופעה של מסך שחור בלי קול ותמונה) וגם באקספלורר זה לא עובד אין לי מושג מה לבדוק או לעשות ואני אשמח לרעיונות
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לאחרונה נתקלתי במכה של וירוסים, ורציתי לשאול מה הדרך הטובה ביותר לטפל בוירוסים, ללא גיבוי פרמוט והתקנה מחדש..
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איפה אפשר להוריד directx 11 ? עברתי על כל הרשת ואני לא מבין למה אין לזה הורדה מיידית באתר מיקרוסופט? הכל זה גרסאות ישנות יותר. איפה אני מוריד :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש איטיות במערכת, פרמוט לא תרם יותר מדי, אז אני חושד בכונן הקשיח. מתוך כמה בדיקות שהיו לי עם HD TUNE הבדיקה הפסיקה באמצע בגלל שגיאת קריאה. אני רוצה לבדוק בעזרת התוכנה'>http://www.samsung.com/global/business/hdd/support/downloads/support_in_es.html"]תוכנה של סמסונג, אבל דיסק FLOPPY לא רלוונטי במיוחד. השאלה שלי היא איך אני משתמש בתוכנה הזאת בעזרת דיסק או איך להשתמש בעזרת DOK.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכול חברי הפורום רציתי לדעת אם משהוא מכיר תוכנה חינמית שתוכל לא לפתוח כתובית אחרי שפתחתי את הכתובית באנגלית רציתי להעתיק הכל ל WORD וללא הצלחה הוא רק מעתיק שורה אחת יש תוכנה שאפשר לסמן את כל השורות ויתן להעביר למסמך של WORD תודה לעוזרים אתם גדולים אין כמו הפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי התקנתי קילוגר במחשב ומה שקרה הוא שנוסף לי שפה רוסית למקלדת, שאני מנסה להפוך לאנגלית דרך control shift יוצא לי רוסית ואז אני צריך ללחוץ שוב כדי לעבור לאנגלית, בדקתי באפשרויות שפה במקלדת רשום שם רק עברית ואנגלית בלי רוסית. מחקתי את התוכנה אבל גם זה לא עזר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל פעם שאני לוחץ בתוך המסגנר על "התקשר" המחשב שלי נתקע ורק ALT+CONTORL+DELET מצליח לשחרר את המחשב הערה שאולי תעזור לפתור את הבעיה לחצתי : התחל > הגדרות > לוח הבקרה > חבורי רשת ואנטרנט > MSN מנהל התקשרויות לא זמין - התקן חסר, כולל חומת אש 4255555555 למה אני לא מצליח להוציא שיחת קול או וידאו במסגנר ?
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתתקן לי התנגשויות של תוכנות שגורמות לקריסה של המחשב
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שיודעת לנטר קבצים ותיקיות ולהציג מידע לגבי שינויים שהתבצעו בהם: מתי נוצרו / השתנו / נמחקו, ע"י מי או מה (ז"א לא רק איזה יוזר ביצע את השינוי אלא איזה תוכנה או סרוויס) ואם אפשר גם מה מהות השינוי (אבל לא קריטי). תודה מראש לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מאחר ואני לקוח פלאפון, וחבר שלהם בפייסבוק - אני יכול להכנס למן דף אפליקציה כזו, להכניס קוד אישי שקיבלתי ולשלוח עד 10 הודעות SMS כל יום. הכל עבד נהדר, עד שפתאום שמתי לב שזה פשוט לא עובד ומצ"ב תמונה שתראה לכם מה אני "מקבל" כשאני לוחץ על כניסה לדף ה"אפליקציה" הזו. רצוי לציין שזה קורה לי בכמה דפדפנים - כרום,IE ו-FF. אני לא ממש יודע מתי התופעה התחילה, היא נמשכת כבר חודשיים אולי. עריכה: עכשיו גילתי שלא העלתי את התמונה,יפה לי, תוקן. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעייה עם אאוטלוק 2007 אני לא מצליח לכתוב באותיות קטנות באנגלית בשורת הכותרת ! התקנתי את חבילת השפה וכל ההגדרות בסדר , אבל אני יכול לכתוב באותיות גדולות באנגלית ובעברית בשורת הכתובת בלבד אני מנסה בנוסף לעבור לאנגלית וזה לא נותן לי , בתוך המכתב אין לי שום בעיה לעבור ולכתוב באנגלית בבקשה למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי PC פשוט וזול ללא מערכת הפעלה (נראה לי עם DOS) מחברת אייבורי. התקנתי עליו Win 7 ועוד את כל התוכנות הבסיסיות וכו'. עכשיו אני רוצה לקנות את אותו PC בדיוק עם אותה החומרה. האם ניתן לעשות IMAGE למחשב הראשון? האם הIMAGE יכול לרוץ על מחשב ללא מערכת הפעלה? אם כן, איזו תוכנה חינמית פשוטה לתפעול (בלי יותר מדי שאלות והגדרות) קיימת שאתם מכירים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. התקנתי את הדרייברים האחרונים של הכ.מסך ATI למחשב נייד,שפורסמו באתר היצרנית טושיבה,והם לא מותקנים כראוי ,במקום שיהיה וי ירוק בסוף ההתקנה ,הוא צהוב,ויש הודעה על כך שהיו בעיות במהלך ההתקנה ולא הכל הותקן,הדרייבר עצמו לא הותקן אך הקטליסט הותקן. וכמובן שבסוף ההתקנה לא היתה בקשה להפעיל את המחשב מחדש וגם לא היתה התאמה אוטומטית של הרזולוציה. הערה: משום מה הדרייבר היחיד שעובד אצלי הוא 10.6 (דרייבר ישן יחסית) שהורד מאתר היצרן. הנה ה "view log" שלאחר ההתקנה,מראה את מה שלא הותקן... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי בהרבה מקומות שונים ומחשבים אחרים.שהיה ממושכת באתר זאפ ללא פעילות תוקעת את האינטרנט
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נגן ה-VLC מציג וידאו בתאורה/בהירות מעט חשוכה וכל פעם אני צריך להכנס אל :כלים - אפקטים ומסננים - אפקטים של וידאו BASIC - IMAGE ADJUST . ולכוון את עוצמת האור מחדש, האם יש דרך לשמור על ההגדרות? או דרך אחרת של כיוונון שישמר?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי מחשב לתיקון ואני צריך לפרמט אותו, מסוג IBM יש לי את הדגם ואת הסריאל נמבר שלו ואני לא יודע איפה למצוא לו דרייברים, אשמח אם תעזרו לי! S/N lkzb3yn MT-M 8090-11u תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, CCC לא עולה עם המחשב , ניסיתי כמה גרסאות וזה פשוט לא עולה עם המחשב בהדלקה. ניסיתי לחפש בגוגל וניסיתי כמה דברים אבל כלום לא עזר פשוט. מה הסיבה? תודה רבה. WINDOWS 7 32BIT HD4870 512MB
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-