תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני זמן מה רכשתי ALL IN ONE של HP, יחד עמה קיבלתי את תוכנת READ IRIS 8, כאשר על גב עטיפת הדיסק מצויין התוכנה זו תאפשר OCR בעברית, אך בסוך רשום שהמילון העברי לא מותקן בהתקנה הראשונית בדיסק הזה. ניסיתי בכל זאת להמיר משהו בהעברית קיבלתי הודעת שגיאה, חיפשתי על הדיסק ואין שום מילון עברי. משהו יודע כיצד ניתן להשיג את המילון העברי ל IRIS, ובכלל מה הטעם למכור את סהסורקים בארץ עם תוכנה שלא מפרשת עברית?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד עם Windows XP SP3 יש לי לוח אם של GIGABYTE ועליו REALTEK ALC888 אני מצליח לשמוע 5.1 דרך כל התוכנות (winamp, wmp, VLC player, BSPLAYER וכו') אך כאשר גולש באתרים דרך כל BROWSER (IE, FIREFOX, CHROME ) אני שומע אך ורק סטריאו !!! כל ההגדרות ב WINDOWS וב REALTEK מוגדרות ל 5.1. האם מישהו מכיר את הבעיה הזאת ? תודה מראש, דימה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם. למי שלא יודע התוכנה המדוברת היא בעצם תוכנה המגיעה עם דרייבר הקול של לוחות האם של ASUS. נתקלתי בתופעה מוזרה שהודעות כמו "התרחש חיבור/ניתוק" קופצות אך בפועל אין שום חיבור או ניתוק של כבלים. כלומר, כשכל הכבלים מחוברים לכרטיס הקול של לוח האם פתאום מופיעות הודעות של ניתוק או חיבור כשלא התבצע שום ניתוק או חיבור. כרגע בכרטיס הקול מחוברים שלושה כבלים של מערכת רמקולים. מה יכולה להיות הבעיה? עדכון דרייבר אחרון מהאתר התקנתי והתופעה לא השתנתה. האם מישהו מכיר תוכנה אחרת שתוכל לנהל את מערכת הרמקולים במחשב? ד"א הלוח אם הוא P5LD2. שאר המפרט נמצא בפרופיל.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
סיגנל שנכנס לכניסת LINE ן MIC למרות שמוקלט , לא נשמע ברמקול. הפקדים של ה LINE וה MIC ב CONTROL PANEL לא זמינים (אי אפשר לשנות עצמה)
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה את הוינדוז 7 64 ביט אבל גם אחרי שהתקנתי דרייבר של כרטיס קול של רילטק מהאתר של הלוח אם עדיין אינני שומע כלום.מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לטפל בה?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שרתים של DELL R410 & 610 רציתי לדעת האם אני יכול לקבוע שכאשר החשמל ניתק וחוזר השרתים יעלו באופן אוטומטי? בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
As i wrote in the title, i need good program to set the UL/DL speeds. And i need series hekp in how to open ports for the e-mule!] Thanks alot!
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כשאני משתמש באקספלורר עם אתרים מסויימים שמרעננים את עצמם כל כמה שניות/דקות באופן אוטומטי והפעולה הזאת גורמת לצליל מסוים (אותו קול של לחיצה על קישור עם הדפדפן) מישהו יודע איך מפסיקים את הצליל הזה כי הוא דיי מעצבן? תודה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום יש אתרים עבריים שאני נכנס אליהם וכל הזמן האתר נטען מחדש איך אני מונע את זה ניסיתי refreshblock וזה לא עזר
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ישנם עמודים שכשאני עושה להם ריפרש אני לא רואה את גרסאת הדף החדש, ורק לאחר טעינת הדף כולו מחדש על קונטרול ו-F5 הגרסא החדשבה עולה, מה יכול לגרום לזה ?
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לכל מי שמכיר את התוכנה הזאת ויכול לעזור אני ישמח למשל: מה טוב בה?, במה היא יכולה לעזור? וטיפים לתוכנה... בתודה גבי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם התוכנה הנ"ל היא טובה?? ועוד שאלה או יותר נכון בקשה, מישהו יכול להפנות אותי לתוכנה שמראה את טמפרטורת המעבד בזמן שאני בWINDOWS...?? תודה רבה! יום מעולה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי במחשב שלי את Avast Home Edition 4.7.1001. הייתי בטוח שמדובר באנטי-וירוס חינמי, אבל במחשב הישן קיבלתי הודעה שה-Free Trial של Avast הסתיים ואני צריך לעשות Registration או להתקין את Avast! Professional. טוב, אז נרשמתי באתר שלהם וקיבלתי Free License Key לאימייל. עכשיו, יש לי שני מחשבים ובכל אחד מהם יש שתי מערכות הפעלה (XP ו-Vista), והשאלה שלי היא האם זה בסדר להשתמש באותו License Key בכל 4 מערכות ההפעלה. האם Avast בודק כפילויות של License Key ויכול להשבית את האנטי-וירוס שלי? דבר נוסף: באתר שלהם כתוב שצריך לעשות Re-register כל 14 חודשים, שזה די מבאס. אם כבר התוכנה חינמית, אז למה צריך לעשות Registration, ואם כבר אני עושה Registration אז למה עוד פעם כל 14 חודשים? חוץ מזה, …
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי תוכנה שאחרי ההתקנה דורשת הפעלת קובץ key. בעיקרון אני יודע שהקובץ אמור להפתח על ידי הregistry editor כשאני מקליק על הקובץ ובוחר פתיחה באמצעות regedit, המחשב לא מזהה את קובץ בתור קובץ reg ולא מאפשר את סיום ההתקנה. איך ניתן בכל זאת להפעיל את הקובץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני חדשה פה והגעתי בעקבות המלצה חמה של חבר. בעקבות לימודי התואר שלי יוצא לי להתקין תוכנות רבות למחשב חלקן חוקיות וחלקן לא חוקיות. מכיוון שחלקן לא חוקיות חלקן גם לא עובדות או שיש בעיה עם ה-activation ולכן חלקן משאירות לי כנראה שאריות התקנה גם לאחר שאני עושה הסרת תוכנה דרך לוח הבקרה. לאחר שאני מנסה להתקין תוכנה חדשה שוב, התוכנה כבר דורשת לעשות ישר activation או פולטת אותי החוצה כי כביכול נגמרה תקופת הניסיון. הומלץ לי להוריד את תוכנת registry cleaner לשם ניקוי המחשב מעודפי התקנה. רציתי לשתף אתכם בקורה ולקבל ממכם תשובה לגבי מה כדאי לי לעשות? האם ההמלצה שקיבלתי טובה? ואם כן, מאיפה להוריד את התוכנה? מה הכי טוב? נאמר לי שאתם הטובים ביותר ותגובתכם מהירה ואדיבה אז תודה…
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
גירסה חדשה של התוכנה המצליחה מכולן הגיעה בידיוק אחרי spyware doctor לא שחכו אותה registry machanic עם גירסה חדשה 5.2 . קודם כל שיחררה עם הגרסה הזאת כלי יחודי פרי פיתוח PCTOOLS כלי חדש הניקרא Registry Monitor שממה שהבנתי הוא יכול לזהות בזמן אמת כל שינוי הנערך ברג'יסטרי ויכול להראות לכם על כתוב מה הישתנה. ויש עוד כמה פרטים תבינו בעצמכם מהתמונות ניראה פצצה מה שהם עשו כל הכבוד!!! ~~~ כל מי שמישתמש בתוכנה מוזמן להוריד תגירסה החדשה מפה.. http://www.pctools.com/registry-mechanic/ איזה שינוי נכון?! לא ציפיתי שאפשר ליתפוס משהו כזה כלי נהדר וגם מעכשיו היא יכולה לשבת על שורת המשימות ולעשות תעבודה. יאללה אנשים יום טוב לכולם! כל הכבוד להם באמת אחת החברות המצליחות בעולם ההי…
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, כאשר אני מריץ את ה REGISTRY MECHANIC ומפעיל את המחשב מחדש, נראה שהיא מורידה את כל הרכיבים מ VISUAL.NET. זאת אומרת שכאשר אני פותח את TOOLBOX בתוך ה VISUAL.NET לא מופיע יותר כלום שם. כמו למשל פקד תיבת הטקסט וכדומה. יש למישהו אולי איזה פתרון? ( פתרון שיהיה מהיר ולא כרוך בהתקנת ה VISUAL.NET כי זה מתיש ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
איזה תוכנה יותר טובה לניקוי הרג'סטרי ? RegVac או Registry Mechanic ?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
הורדתי Registry Mechanic חינמי לווינדוס, עכשיו רציתי לפתוח אותו וזה מה שהוא רושם לי: unicode system are currently not supported
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הנה, אני בוחר "Clean the Registry" וזה מוצא המון קקבצים כמעט 300, האם מותר למחוק אותם, צירפתי תמונת מסך כדי שתגידו לי אם יש דברים שאסור לי למחוק פה, תודה על העזרה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ על תוכנת ניקוי ל-REGISTERY שתומכת ב-VISTA? תודה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ישי לי בעיה עם ה- Remote Administration בתוכנת NetLimiter 2.0.9.1 אני לא מצליח להתחבר אל המחשב השני . אני מקבל הודעת: "Access Denied" . בשני המחשבים מותקנת התוכנה. (מערכת הפעלה Windows XP ). וידאתי את כתובת ה- IP של המחשב השני ואת הסיסמה, הגדרתי את ה firewall בהתאם וגם ניסיתי לסגור אותו לחלוטין. שום דבר לא עוזר. מישהו מכיר את התוכנה ונתקל בבעיה הזו ? מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
Remote Desktop Connection מצאתי את התוכנה הזאת ב Communications <= Accessories לא הבנתי מה היא עושה, היא כמו pcanywhere?
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר דרך שאני יוכל להריץ אצלי בבית סרט וידו ולראות אותו ממחשב מרוחק. לא, ב-remote desktop זה לא עובד.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-