תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
מה זה התוכנה הזו? אם אני וחבר שלי רוצים לתת לאחד מאיתבו להשתלט על המחשב זה אפשרי? מאיפה אינ יכול להוריד את התוכנה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן avant browser, וכל פעם כשאני בא להוריד קובץ הוא מפעיל לי את הavant download אני לא רוצה להשתמש עם ההורדה של הדפדפן הזה, אני רוצה פשוט להוריד רגיל. ניסיתי להיכנס להגדרות של הדפדפן אבל לא מצאתי שם איזה שהם הגדרות של הavant download מישהו יודע איך אני יכול לבטל את זה?? הגירסה של האבנט היא 11.6build4 תודה
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעייה לבצע בדיקת הגהה למסמך שכתב ב-word. הוחזרה לו שגיאה שהמחשב מחפש את הקבצים mssp3hp.dll או mssp232.dll (אני חושב שאילו שמות הקבצים). לא היה לטענתו מספר שגיאה. חיפשתי בגוגל ולא קיבלתי תשובה עיניינית. האם מישהו מכיר את השגיאה הנ"ל? דרך אגב, נזכרתי שבזמנו התקנו רק דיסק אחד מתוך השתיים שהיו לנו בחבילת האופיס (השני אם אני לא טועה היה חבילת שפות). האם יש לכך קשר לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אחרי שקראתי את הת'רד הזה, התקנתי גרסת נסיון של IDM אך כשאני מכניס קישור מרפידשייר,הוא מוריד לי קישור html במקום את הקובץ האמיתי! אגב, בלחיצה על הקישור החדש אני מקבל דף מוזר שבתחתיתו מופיע הקישור המקורי ושאלה אם אני רוצה להוריד אותו....בשביל זה אני לא צריך מנהל הורדות..... אני משתמש גם ב elephant,ושם אין לי בעייה כזאת-אותו קישור שלא עבד ב IDM עובד מצוין עם הפיל.אין לי חשבון פרימיום אז כשאין "שעות שמחות" מריך לחכות קצת ולהקליד את הקפצ'ה,אבל הקובץ שיורד הוא,כאמור,קובץ ה RAR שצריך היה לרדת ולא קישור כמו ב IDM. צירפתי תמונות כדי להמחיש את העניין.את הפרטים המזהים השחרתי כי אני לא סגור אם הקישורים האלו חוקיים או לא. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מתקין דריבר חדש של נווידיה אני חייב קודם למחוק את הישן ואז להתקין או שזה לא משנה? אחרי שמתקינים תווינדוס מחדש יש איזשהו סדר כדאי של התקנת דריברים? (לדוגמא קודם לוח אם ואחר כך את כל השאר)
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
התקנתי במחשב שלי את Firefox 1.0.6 (כרגע אני משתמש ב-Maxthon). Firefox מאוד מינימליסטי מבחינתי, ואני צריך שתעזרו לי למצוא לו Extensions שיהפכו אותו לדפדפן מעוצב ונוח לגלישה כפי שאני רגיל מההתנסות שלי עם Maxthon. להלן רשימת דרישות מהדפדפן (סימנתי בירוק דברים שמצאתי, בכתום דברים שמצאתי אבל לא הצלחתי להתקין, ובאדום דברים שלא מצאתי): 1. מראה מקצועי - Outlook 2003 Blue (לא מושלם, אבל סביר). הייתי מעדיף שהכיתוב היה מתחת לאייקונים ולא לצידם. 2. חוסם פרסומות - Adblock Plus (משום מה, ה-Adblock הרגיל לא עובד אצלי). 3. חוסם סקריפטים זדוניים - NoScript. הגנה נוספת ל-Adblock (כמו לעשות סקס עם קומדום וגלולה, מה שבטוח בטוח). 4. המרת Bookmarks של פיירפוקס ל-Favorites של אינטרנט אקספלורר …
-
- 34 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום רב! קניתי את כרטיס המסך NVIDIA 8800GTS של חברת LEADTEK. מאיזה אתר מומלץ להוריד דרייבירים? של NVIDIA או של LEADTEK? ולמה? בתודה מראש אופיר
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה המקום. כל המשחקים שיש לי בסטים עובדים בסדר בסינגל אבל מתנתקים לי בזמן משחק ברשת, אין לי משחקי רשת שהם לא בסטים אז אני לא יודע אם זאת בעיה באינטרנט או בסטים, מה לעשות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי אנשי קשר (CONTACTS) אבל כאשר אני רושם מייל ולוחץ על SEND בכדי לקבל את הכתובות הרשימה ריקה. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום... ניסתי לצרוב קובץ AVI בגודל 715 MB של דיסק 700MB אני יודע שזה אפשרי כי קיבלתי את הסרט על דיסק. צרבתי את הסרט בבחירת "צריבת DATA" בNERO. כאשר התחלתי לצרוב הוא שעל אם אני רוצה"FINALIZE" את הדיסק (אין לי מושג מה זה אומר, אבל אם אני לא מאשר הוא לא צורב). הוא צרב הכל הסתיים בהצלחה בדקתי את ה דיסק על ה CDROM שלי רק את ההתחלה ראיתי שזה עובד וכיבתי. כאשר הבאתי את הסרט לקרובים שלי הסרט נתקע בסוף והתוכנה שניגנה את הסרט התרסקה (כאילו אי אפשר לקרוא את הסוף של הדיסק). מה לא עשיתי נכון??? כמה פרטים: צורב: LG 48*24*48 תוכנת צריבה: NERO6 דיסק:LG 700MB מי שאכשיו צועק פירוסום ווארז באתר וכל השיט הזה. אז ממש לא זה פשוט סרט משפחתי. אני נגד וארז ופירטיות, סרטים אני מעדיף לראות על DVD ב…
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע ב-eMule Plus והוא בסדר, אבל מעצבן שהוא לא מחפש בעברית ולוקח לו המון זמן למצוא מקורות. אפשר המלצה למוד אחר?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הכרטיס עובד,אבל לפעמים יש תקיעות כלליות בסרטוני וידאו ואפילו בכתיבת תוכן. אשמח לשמוע המלצות!
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מאמין שרוב הפורום ניסה כמה סוגי אנטי וירוס במשך הזמן . יש איזה הכרעה לדעתכם מה האנטי וירוס המומלץ כרגע ? אין הגבלה כל שהיא (מחשב ישן,זיכרון ישן,חינמי) אני מבקש פחות תגובות של ילדים "שלי הכי טוב" "אני משמש ב.. הוא טוב" המטרה אנשים שניסו כמה סוגים וחוו בעיות (כבד,לא מוצא וירוסים,מעיק) והגיעו למשהו סוף סוף טוב (:
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי תמיד אני משתמש במוזילה ומעתיק דברים עם ctrl+c ומדביק אם ctrl+v או פשוט מסמן את הטקסט +מקש ימני העתק משום מה לאחרונה אין לי כבר את האפשרות הזאת וגם שאני לוחץ של ctrl+c זה לא מעתיק כלום-מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה על העזרה מראש
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני יודע שזה בעייה בקודאק אבל ממה שאני מבין צריך לרכוש אותו ומאיפה יש לי כסף לרכוש אותו אז מי שיכול לארגן איזה משהו שיתקן את זה שלא צריך לרכוש או משהו כזה זה ממש יעזור וזה מה שזה רושם לי this footage shown in black and white for screener purposes only finel product will not be altered in this manner בבקשה עזרה
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע עם איזה תוכנה אני יכול לצרוב סרט עם הכתוביות שלו *.sub תודה
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
עשיתי פרמוט לפני יומיים, התקנתי SP3 והכל כמו שצריך. כשאני בא להתקין קוד4 מהISO (שהתקנתי איתו מלא פעמים בעבר) זה מפסיק להתקין אחרי 2 דקות, אני לא מקבל שגיאה ולא כלום, המחשב לא קופא. השארתי את ההתקנה לכל הלילה וזה נשאר באותו מצב כמו אחרי 2 דקות מתחילת ההתקנה. אני לא יודע מה לעשות, KSP לא מוכנים לתמוך במשחקים פרוצים למרות שהוסבר להם בעבר שזה עבד מאותו קובץ בדיוק. מה אני עושה?
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי! אני מאוד מקווה שזה הפורום המתאים,אם לא סלחו לי! אני לוכד חומר אנלוגי ממצלמת וידאו עם תוכנת פינקל סטודיו 9. העניין הוא שלאחר שלכדתי ווקידדתי את החומר לפורמט DVD צרבתי אותו אך הקול ב-DVD הביתי מאוד חלש מה העניין? אולי במהלך הלכידה הייתי צריך לשים את לחצן הווליום בתוכנה על פול?או בבקרת עוצמה להרים את ה-LINE IN תסייעו לי בבקשה. (לידיה כללית בזמן לכידת הוידאו מהי העוצמה שאני צריך לשים?) המון תודה!
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי תמונה עם רזולוציה ענקית איך אני מקטין אותה ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המשחק ואז קופצת לי הודעה כזאת: could not find any compatible direct3d devices with the required capabilities מה אני יכול לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח להוריד בתוכנה אתר אולי צריך לשנות משהו בהגדרות ?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב של אח שלי שכל הזמן קופצת לו הודעה על מציאת וירוס (NOD32) שנקרא 0408.exe, והוא מופיעה שוב כל 5 דקת. מישהו נתקל בזה? ושמתי לב גם שהוירוס שהוא מוצא לא נמצא על המחשב שלי, אלא הוא מזהה אותו באתר כלשהו (כביכול שאני נכנס אליו והוא מזהה שבאתר שהגעתי אליו יש וירוס). שמתי לב גם שיש חלון בלתי נראה של אינטרנט אקפלורר עובד ברקע (במנהל משמות) וכל הזמן שאני סוגר אותו הוא חוזר וקופצת לי ההודעה על הוירוס.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, יש לי תמונה. מתפריט image->image size עולה שמימדי התמונה הם: width:4.5 cm, height:6cm ו resolution:300pixels/inch. canvas size הינו בעל מימדים זהים לאלו של ה image. ברצוני להעביר את התמונה, לצורך הדפסה, לדף A4. מתפריט file->new אני בוחר קובץ חדש. בשדה: preset בחרתי a4 וקיבלתי: width:21cm ו height:29.7cm. הערך של resolution:300pixels/inch. ברצוני להדפיס את התמונה. אני בוחר: file->print וקופצת לי הודעת שגיאה האומרת: The image is larger than the paper's printable area. היינו, התמונה גדולה מהנייר להדפסה. איך ?!!! כל כולה התמונה 4ס"מ על 6"מ? היא ממוקמת על a4 איך יתכן שהיא גדולה מהנייר להדפסה (a4) ? כנראה שאני לוקה בהבנת מידות תמונה. מישהו יודל להדריך אותי ? תוד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את כל החבילות העדכונים של win 7 איזה 70 חבילות וכשאני מתקין / מפרמט ווינדוס אז אני רוצה להתקין את העדכונים ידני לא דרך ה update של ווינדוס אני מחפש דרך להתקין את כולם ברצף במקום אחד אחד מצאתי משהו ברשת שלכאורה אמור לעבוד פקודה הבאה ב CMD for %i in (*) do start /wait wusa "%i" /quiet /norestart זה הריץ לי משהו אבל לא התקין אם משהו מכיר פקודה שעובדת או תיקון לפקודה הזאת אני ישמח ועוד משהו האם יש חשיבות לסדר ההתקנה של העדכונים בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-