עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני לא מחפש את התוכנה שמראה את הסיסמאות מאחורי הכוכביות אני מתכוון יותר לתוכנה שתציג לי כל סיסמא שהוקלדה בדפדפן אשמח אם תעזרו לי תודה

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. אני מחפש תוכנה שמאפשרת ניגון של קבצי MP3 ו/או WAV במהירויות שונות (כלומר קצב השמעה של 0.5, 1.25, 1.5 , 1.75 , 2), אבל חשוב שהתוכנה תשמור על קול המקורי לא תעוות אותו (שלא ישמע כבד באיטי או ציפציפ במהיר). ב media player זה קיים אבל זה כן מעוות (מה שמוזר שמתי שזה פס קול של קטע וידאו הוא לא מעוות את קול כאשר מעלים מהירות). בנוסף אם קיים בין אם בתוכנה הזאת ובין אם באחרת, אני רוצה שהיא תמיר את הקובץ להיות מהיר יותר באופן קבוע (למשל שאוכל לצרוב על CD רגיל לשמוע). {הערה: רצוי שתהיה ידידותית למשתמש למרות שאני מוכן גם לסבול} חג שמח לכולם ותודה לעוזרים, טל

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by הלווין,

מי יכול להמליץ לי על תוכנה בחינם שהיא הכי טובה למציאת מרגלים במחשב ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש אפשרות שתוכנה תגבה את כל ההתקנות שיש במחשב? זאת אומרת משחקים,תוכנות... כדי שלא אצטרך להתקין אותם עוד פעם... רק את ההתקנות לא מערכת הפעלה, לא שום דבר אחר... זה די דחוף... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  5. ויש לי צורב דיודי אחד :yelclap: הא ושהדיסק שנצרב יעבוד בדודי

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  6. Started by uziliv,

שלום יש לי outlook express 6 עם XP. אתמול מחקתי את רוב הרבצים ב inbox וגם רוקנתי לחלוטין את תיקיית ה deleted items. עם זאת, קבצי ה-dbx נותרו בגודל של מאות מגה, כולל הקובץ deleted items.dbx - שזה קצת מוזר כיוון שאין לי אפילו הודעה אחת בתיקייה הזאת. בנוסף, כאשר אני נכנס ל- maitenance ואז clean up הוא כותב total size - 0. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by surfface,

אני מחפש תוכנה להורדת תמונת מאתר .נגיד לדוגמא הזנתי כתובת אתר ואז מוריד לי את כל התמונות מאותו עמוד. תביאו לינק בבקשה אם זה לא חוקי אז רק שם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by gtf,

אני צריך תוכנה ששומרת על הסדר של הסמלים בשולחן עבודה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  9. מה זה VSO DEVICE, בתוך זה מופיע לי PCOUFIN DEVICES FOR 32 BIT SYSTEM וזה בסימן שאלה מה זה אומר ?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by naoriko,

אני צריך דרייבר לכרטיס רשת אלחוטי (WIRLESS) למחשב מסוג CLEVO דגם : M540G

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by אופיר,

שומר המסך במחשב שלי לא עובד. אני מחפש איזשהו כלי שיעזור לי לדבג את שומר המסך. התופעה חוזרת גם ב XP וגם ב - 2000. מחשב אחר (חומרה שונה) עם אותן תוכנות (אנטי וירוס, פיירוול) פועל כיאות. אם שומר המסך מקונפג לעבוד (אפילו שהוא לא יפעל) אז החסכון באנרגיה לא עובד ואז המסך לא נכבה.

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  12. ובעיקר את הדרייברים לסאונד. לפי מה שהצלחתי להבין אני מחפש את Realtek AC'97 Audio אבל כשאני מנסה להשתמש בו אני תמיד מקבל שגיאה במנהל ההתקנים שמשהו עדיין חסר (code 10).

13. לפני כמה שנים מצאתי אתר שממנו הורדתי קבצי מאקרו שבאמצעותם הוספתי מסגרות מדהימות שאנשים הכינו לתמונות שלי אני לא מצליח לאתר את האתר. האם אתם מכירים ?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  14. Started by 114508534,

הורדתי את התוכנה אימיול+ והייתי רוצה לדעת האם היא יותר טובה מהאימיול הרגיל

15. שמתי לב לזה כבר הרבה זמן.... אני מדפדף בתיקיות בייחוד של המוזיקה ויש חלק של קבצים שהם בכחול... לא כולם! מה זה הדבר הזה.. אני זוכר את זה גם במחשב הקודם שלי... אפשר הסבר.. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by creek,

ה-"או או" התחיל להציק לי בתקופה האחרונה, אבל לא מצאתי באפשרויות התוכנה איך להשתיק את זה, לא לקבל שום צליל בקבלת הודעה. יש לכם רעיונות?

• 10 תגובות
    • 745 צפיות
  17. תודה.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by Domovoi,

תגידו יש שם אפשרות לשלוט על האיכות של הצללים במשחקים?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  19. Started by gkman,

יש לי בעיה עם ה- Apache server שלי שלא רומה להתחיל יש לי גירסה 2.0.52 אין לי שום מושג מהי הבעיה רק שהאייקון בשורת המשימות מופיע אבל שהשרות עצמו לא עובד יכול להיות שזה קשור לבעיה אחרת שלי הודעה על AIRGCFG ו- WZCSLDRZ שלא נמצאו בקובץ בשם WLANAPI.DLL או לזה שהתקנתי את ה-SP3? אני מאוד צריך בשביל זה לעבוד לי...

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  20. כל קובץ גדול שאני מנסה לראות אותו או להעביר אותו זה עושה לי תDONT SEND המעפן הזה של וינדוס אני רק בוחר תקובץ הוא כבר עושה ליDONT SEND מה זה החרטה הזה? איך אני פותר את זה?@!# הייתי פותח תתרד בפורום וינדוס אבל המחשב עושה לי גם DONT SEND לכל תוכנה שמנסה לפתוח תקובץ....

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  21. Started by Moty_p,

יש איזה תוכנה שיכולה להשמיע את השיר ללא המילים של הזמר? אולי איזה פלאגין לוינאמפ?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  22. עד כה היו לי כמה אנשים ספציפים שמהם הייתי מקבל כל יום הודעה במסנג'ר עם קישור לאתר כלשהו, הם אמרו שהם לא שלחו לי את ההודעה הזו וזה נשלח אוטומטית. היום אני מקבל את אותם הודעות כבר מהמון אנשים ברשימה שלי גם כאלה שלא מחוברים למסנג'ר, כל פעם קישור לאתר אחר... עשיתי סריקה אצלי נגד וירוסים ונגד תוכנות ריגול ולא מצאתי כלום. מה אפשר לעשות נגד זה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by benor,

כרגע אני משתמש ב- LH Bittorent והוא בסדר לפני זה השתמשתי ב- ++BT והיא רק עשתה בעיות, המחשב נהייה איטי ואם למשל הייתי עושה Pause להורדה מסויימת אז זה היה מתחיל להוריד מחדש. יש לכם רעיון?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  24. Started by boogie,

התקנתי את התוכנה לפני כמה ימים וכשאני נכנס לאתר Atraf.co.il הוא לא מאפשר לי לדפדף בין תמונות עזרה בבקשה...

• 13 תגובות
    • 838 צפיות
  25. שלום לכולם, מה המצב? אני הנחתי שזה הפורום הנכון אך אם לא מנהלים תעבירו בבקשה :]. בקיצור, אני צריך המלצה לתוכנת צריבה מעולה וגירסתה (בעיקר למשחקים אבל שתהיה טובה גם לסרטים ומוזיקה - אם זה אפשרי ).. ודרך אגב, יש לי AntiVirus Nod32 גירסא 3.0.650.0.. איך האנטיוירוס? וגם זאת הגירסא הכי חדשה שלו? סליחה שחפרתי אבל מקווה שתענו לי על השאלות במהרה :] תודה!

• 4 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.