עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mega1234,

האם יש איזה תוכנה שיכולה לתקן סרט בפורמט DIVX ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by dudi2002,

פרמטתי את המחשב בפעם המי יודע כמה, ואני צריך מס' תוכנות ספציפיות להגנה עליו. מותקנת אצלי כבר אנטי וירוס של mecafee 2007 וAd Aware 2007 נגד סוסים טרויאנים ורוגלות. האם תוכנות אלו מספיקות או שצריך עוד כמה? ואיזה? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by yosi b,

בימים האחרונים התחל אצלי בלי התרעה מוקדמת מבול של פרסומות. הנ"ל קורה בכל האתרים האפשריים ובצורה שמסתירה ומפריעה לטקסטים והדפים.חוסם הפרסומות שהפעלתי אמנם מרוקן את הקוביות מתוכן אבל הם נותרות ומציקות ברמה שלא תאומן.בקיצור אשמח לעזרה. ועדיף שלא תכלול פתרון שיסתיר את הפרסומות של האתר..תודה לכם

4. Started by tgen,

מה קורה אחים שלי... יש לי מחשב אחד שאני רוצה שיהיה רק לגלישה באינטרנט! בלי לשנות הגדרות, בלי להתקין תוכנות או משחקים - כלום! רק גלישה! רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנות לנעילת הגדרות ותיקיות בכל המחשב ככה שהדבר היחיד שיהיה אפשר לעשות במחשב זה לגלוש באינטרנט! לא להוריד שום דבר, לא לשנות שום הגדרות, לא לטייל בתיקיות - כלום! ובכל זאת, אם יצליחו לעשות את הבלתי אפשרי וכן לשנות משהו אז גם תוכנה שמחזירה את המחשב להגדרות ברירת מחדל ברגע שמדליקים אותו מחדש. וחוץ מזה, אם אתם מכירים פילטר טוב לאינטרנט, ככה שגם כשגולשים לא יכולים להכנס לאתרים מפוקפקים...

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי בטעות נמחקה לי סימנייה בכרום . איך אני מחזיר אותה ? מדובר על הסימניות שבעת פתיחת כרטיסייה חדשה .. עריכה : נפתר , מוחקים עוד אחת ולמטה מופיע "שחזר הכל" . לחיצה עליו וכל האחרונים חוזרים ..

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by lharpaz,

שלום, יש לי קובץ כתוביות שלא מתאים בדיוק לסרט, אלא יש הפרש של כמה שניות. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה (רצוי תוכנה חינמית) שבעזרתה ניתן לערוך ולסדר את הבעיה הזו בקובץ הכתוביות? (באותה הזדמנות, אם יש אתר שבו יש כתוביות בעברית - אני אשמח לשמוע על כך). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. שלום, יש לי בעיה עם DOK. כל הקבצים והתיקיות שבו נהפכו לקיצורי דרך. הצלחתי לראות את הקבצים המקוריים בעזרת שימוש בפקודה ב CMD attrib -h -r -s /s /d E:\*.* בנוסף לקבצים אני רואה קובץ vbs שנקרא: aljazeera-sport+2 שאני מנסה למחוק אותו הוא נמחק. אבל אחרי כמה שניות הוא חוזר. אני מניח שזה משהו שנמצא על המחשב עצמו, אך לא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי. גם סריקה של המחשב עם אנטיוירוס לא מצאה שום דבר האם יש פה מישהו שמכיר את הבעיה ויכול לעזור לי? תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by שניצל,

לידידה שלי יש מספר סרטי DVD בפורמט NTSC. הבעיה היא שה-DVD שלה ישן, ולכן לא ממש מסתדר עם הפורמט הזה (הוא מציג את הסרט בשחור-לבן, ובאיכות גרועה). ניסיתי להתעסק עם ההגדרות של ה-DVD והטלוויזיה, אך ללא הועיל. אז החלטתי לנסות להמיר את הסרט ל-PAL ולצרוב אותו מחדש. ניסיתי להשתמש ב-DVDShrink, אבל הוא לא מאפשר לשנות את הפורמט (אלא רק את איכות הקידוד). אז נכון לעכשיו מצאתי שתי אפשרויות: 1. לעשות rip לסרט, ואז להמיר אותו ל-PAL באמצעות tmpgenc, ולצרוב מחדש. 2. להשתמש ב-Ifoedit על מנת לערוך את קובץ ה-ifo, ולגרום לו "לחשוב" שכל הסרט הוא ב-PAL. אני בכל זאת אצטרך להשתמש ב-DVDShrink, כי הסרט תופס 6 ג'יגה. באופציה 1 אני מעדיף לא להשתמש, כי היא גוררת המרות מיותרות. ולגבי אופציה 2, אני לא בטו…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ex_,

היי אני(שוב)מחפש מדריכים ל3dmax לאחר ששידרגתי לגירסה 8 + הרבה זמן לא עבדתי על התוכנה אני מאוד חלוד מישהו מכיר מדריך/ים טובים שעוברים על הכל מבסיס עד למתקדם?? כל פורמט יהיה טוב אם יש לינקים או אפשר לשלוח לי pdf או בכלל איפה אפשר לחפש כי עד עכשיו לא מצאתי משהו מקצועי וטוב לגירסאות 7 או 8 תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by ARI_ARI,

יש לי הגה: MICROSOFT SIDEWINDER WHEEL ואני מנסה להפעיל אותו הVISTA אבל אין דריברים להגה הזה... למישהו יש פיתרון לבעיה שלי? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום. אני מחפש תוכנה שתתן לי מעקב של שעות עבודה בכל מסמך שעבדתי עליו. לצורך העניין, ברגע שהתוכנה מותקנת, ועבדתי על מספר מסמכים כל אחד בזמן שונה, אני מחפש תוכנה שתתן לי פלט: מסמך *** נכתב בתאריך *** בין השעה** לשעה **** וכו... האם הדבר קיים?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. Started by nir_sela9,

לפני כמה ימים התחילו להופיע לי מסכים כחולים עם השגיאה 0x00000116 כאשר אני מנסה להפעיל משחק מחשב כלשהו ולפני זה לא הייתה לי את הבעייה הזאת. חפשתי בגוגל וראיתי שזה משהו עם הדרייבר של הכרטיס מסך כנראה. מחקתי והתקנתי שוב אבל לא עזר כלום. תודה לעוזרים הינה המערכת: מערכת הפעלה: windows 7 64bit שני כרטיסי מסך מערךati hd3870x2 crossfire זיכרון: 4gb 1066mhz kingston מעבד: intel qx6850 3ghz

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אין מה להוסיף, השאלה בכותרת. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by benor,

שלום, האם יש דרך לשנות סיומת של קבצים בבת אחת? נגיד אני רוצה לשנות למלא קבצים את הסיומת ל PNG* ולא לשנות לכל קובץ אחד אחד. מערכת ההפעלה שלי היא WIN2K תודה, בן-אור

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by tzahi16,

שלום לכולם... יש לי בעיה מציקה באינטרנט אקספלורר של Windows 7, ישנם אתרים מסויימים שהאקספלורר פשוט קופא לכמה זמן ואז מגיב (זה קורה לפעמים באתר של וואלה לדוגמא). ביצעתי איפוס לכל ההגדרות וזה לא עזר, ניסיתי להתקין את האקספלורר מחדש וגם זה לא עזר, התקנתי גם את התוספות מחדש (דברים סטנדרטים כמו ג'אוה, פלאש, ADOBE PDF) אבל זה לא עזר. כאשר אני הרצתי את האקספלורר ללא התוספות הוא לא ניתקע, כנראה הבעיה נובעת מאחד התוספות. מישהו מכיר את התופעה הנ"ל? תודה מראש לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by DJO,

קניתי 2 דיסקים של GPT 90 דקות 800MB, האיזיסידי לו מסכים לצרוב עליהם, משהו מכיר תוכנה שכן? אני מוריד עכשיו נרו נקווה שזה יעבוד, ודרך אגב איך אני צורב סתם קבצים על cdrwin? רציתי ולא הבנתי איך בינתיים אני צורב רק בינים איתו..

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. יש לי חבר שנורא רוצה להקליט תוכניות רדיו מגלגל"צ. האם יש תוכנה שיודעת להקליט STREAM ,מאתר שנותנים לה, בשעה מסויימת ביום (כמו שמתכנתים וידאו להקליט תוכנית)?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. מדובר בתוכנה נגד וירוסים והגנה בזמן גליש, ה ככל שידוע לי. חברת baidu , אם אני מאיית נכון את השם, היא חברה שמחליפה בסין את גוגל מתפרנסת מהגלישה עצמה ולא מתוכנת אנטי וירוסים , לכן התוכנה חינמית לתמיד ומתעדכנת תמיד (לא סובל את התוכנות החינמיות המוכרות של אנטי וירוס שמזבלות את המוח ומטרידות לאחר זמן מה כדי שאקנה תוכנה בתשלום).

19. שלום בוינדוס אפשר להגדיר שכאשר סוגרים את המחשב ואח"כ פותחים אותו שוב, או שעושים ריסטארט, אותם החלונות שהיו פתוחים לפני שסגרתם את המחשב, יפתחו שוב אוטומטית אני הייתי רוצה לדעת אם יש דרך לעשות את אותו הדבר עם תוכנות, או לפחות קבצי טקסט פתוחים? ועוד שאלה שלא תלויה בשאלה הקודמת, אם אתם מכירים תוכנה שאפשר לפתוח בה יותר מקובץ טקסט אחד בבת אחת, ורצוי גם קבצי ?DOC

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. האם יש אפשרות להוריד תוכנה שמדמה ממש מחשב כף יד ?... ידוע לכם על משהו כמוVirtualPC שיכול להריץ Windows mobile... בקיצור מחשב כף יד . תודה אשמח לתשובות .

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by serialmaster,

שלום וערב טוב, ראיתי שיש הרבה אתרים שמפרסמים תוכנות להאצת המחשב ורציתי לדעת אם הן גורמות נזק לחומרה או שבאמת יש תוכנת פלא כזאת ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי סרט ששוקל בערך 2 ג'יגה. כאשר אני מעוניין לצרוב אותו אני (דרך התכונה) מגדיר איכות מקסימילית ואז הקובת שוקל בערך 8 גי'גה. איך צורבים את זה? זאת אומרת (קיבלתי כבר תשובה כזאת) אני לא מעוניין להוריד את האיכות שיכנס לי ל דיסק DVD אחד אלא דווקא לפצל את הקובץ הנ"ל ל 2 דיסקים DVD. האם NERO עושה זאת אוטומטית (קרי כאשר נגמר המקום הדיסק הראשון היא נותנת לך חיווי להכנסת דיסק נוסף) או שאני אקבל הודעת שגיאה, כאשר יגמר המקום. כי אני לא מצאתי שום מקום/דרך שבה ניתן "להגדיר" לתוכנה לפצל את הקובץ ל 2, או שיעשה זאת אוטומטית. תודה מראש לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by שחק,

למישהו יש מושג מאיפה אפשר להוריד תוכנה שעושה פלייבקים? אני מחפש תוכנה כזאת כבר המון המוווון זמן ואני עדיין לא מוצא אחת שעושה את זה,אני מוצא רק כאלה שמוסיפות אפקטים...מי שיכול שיעזור לי... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. הכותרת אומרת יותר מדיי 8)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים