עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי בטעות נמחקה לי סימנייה בכרום . איך אני מחזיר אותה ? מדובר על הסימניות שבעת פתיחת כרטיסייה חדשה .. עריכה : נפתר , מוחקים עוד אחת ולמטה מופיע "שחזר הכל" . לחיצה עליו וכל האחרונים חוזרים ..

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by moshe_S_m,

שלום לכולם. יש WIN 7 והוא בקושי זז לאחרונה. כשאני נכנס למנהל המשימות יש לי לפחות 7 משימות של אינטרנט-אקספלורר, בזמן שאני בכלל עובד (-רק) עם פיירפוקס וממש ממש ממש לפעמים עם כרום המשימות האלו תופסות לי המון מקום בזיכרון. ניסיתי להשתמש ב-HijackThis אבל היא לא ממש עזרה לי (ואני גם לא ממש סגור על מה לעשות שם) אשמח לעזרה, בתודה מראש משה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by tmpusr,

ה-ACRONIS שברשותי לא מאפשר לי לעשות CLONE למערך ה-RAID0 שלי לדיסק חדש (ללא RAID). יש תוכנה שמאפשרת כזה CLONE? מערך ה-RAID על סף קריסה ולא בא לי פירמוט. תודה!

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. נא לציין גם גרסא אני אישית משתמש: azureus 2.3.0.3-B13 - תוכנה מצויינת אבל כרגע עושה לי בעיות BitComet 0.59 - חייב להודות טובה יותר מהאזוראוס (לפחות אצלי) מוריד ב100+ כשאצל האזוראוס זה היה משתנה מ40-80 כל שניה shareaza 2120 - תוכנה נחמדה , מורידה 3 רשתות , לא משהו אבל אני פשוט סולד ממיולים למיניהם *** איך אתם מגינים על עצמכם? *** אני משתמש כרגע ב Peer Guardien 2 ומרוצה מאוד ועכשיו מנסה BLOCKLOIST MANEGER וPROTOWALL

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. מחפש תוכנה שבו אוכל לדעת IP של מישהו אחר ולא את שלי

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Th3-0n3,

where can i check if DMA is enable and if not than enable DMA for cdrom / cd-rw / h.disk ? (win2k/winxp) 10x

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by pure perfection,

שלום אני צריך עזרה עם התוכנה הזאת הורדתי אותה והתקנתי , אחרי זה הוספתי את חבר שלי עכשיו איך אני אמורים לשחק?? זה ב COD5 אם אפשר הסבר. תודהה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. התקנתי אופיס 2010 למרות שהיה לי אופיס 2003 בהתקנה 2010 אמר ש2003 שגוי ולכן צריך להסיר אותו. הסרתי את 2003 ולא שמתי לב שהוא גם מוחק את תיבת הדואר outlook. האם ניתן לשחזר את המיילים שהיו ב 2003?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

שלום, אני עורך את הפרוייקט שלי ויש לי קובץ WORD שאני צריך לצרף לקובץ קיים, כלומר להכניס דפים לקובץ אחר של WORD. איך אני עושה זאת בהנחה שאני רוצה לצרף אותו לעמוד שאני רוצה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. מחפש תוכנה שמוריד קבצים יותר מהר ולמשל אם המחשב נכבה אז התוכנה משהה את ההורדה וכאלו דברים.. תודה, דניאל.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. יש לי כרטיס רשת אלחוטי של SWEEX באקס פי הכל עובד טוב אבל לאחרונה התקנתי ויסטה והוא עושה לי את השגיאה הזאת This device cannot start. (Code 10) אני הסרתי דרייברים הפעלתי מחדש התקנתי מחדש הפכתי ללא זמין ושוב לזמיןן הכל עשיתייי חפשתי באינטרנטטט ולאא מצליחחח בבקשהה אני חייב לפתורר את זה תעזרוו לייי :(:(:((((((

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום, פתאום שמתי לב שהסמיילים אצלי מופיעים בתור אותיות במקום ציורים. למשל הסמיילי שאמור להראות ככה נראה בעצם ככה (: וכנ"ל לגבי כל הסמיילים. אה ונזכרתי בעוד בעיה במסנג'ר. הוא לא נותן לי לערוך את השם שלי. איזה תוכנה מעצבנת איך אני משנה את זה בחזרה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אמרו לי שזה אולי בעיה של דרייברים, אך כולם הכי מעודכנים ובכל זאת עולה השגיאה הנ"ל. יש למישהו מושג איך פותרים אותה? הנה תמונה של השגיאה: הבעיה נפתרה. בטעות התקנתי את התוכנה בכונן שלא מותקן עליו ה - Windows, לכן התוכנה לא עבדה. עכשיו הכל עובד מעולה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי שאלה אולי לא קשורה לפורום הזה ... יש איזשהו תואר בתחום הגרפיקה/עיצוב ? משהו שמקביל לתואר ראשון אוניברסיטאי ? אם כן מישהו יכול להמליץ על מכללה או לפחות מידע .. תודה !

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. יש לי שאלה מאוד רצינית ... יש לי אנטי וירוס + FIRE WALL הגנה בסיסית על המחשב אם אני גולש בנענע , וואלה , תפוז אני יכול לגלוש עוד 100 שנה בלי בעיות אבל כמו כולם גם אני חוטא לפעמים באתרי סקס ואין אנטי וירוס חוקי עם סיריאל שמסוגל להתמודד עם אתרים כאלה אני גולש באתרים האלה ובאותו יום המחשב שלי קורס אין פיתרון נורמלי נגד זה ? גם בהורדות באימיול המחשב נתקע לפעמים מוירוסים והאנטי וירוס לא עוזר לא קספרסקי ולא סימנטק ... עם רישיון הכול ... מה אנשים אחרים עושים ? איך מתמודדים עם זה ? אם בכלל אפשר ? יש לי גם תוכנות נגד רגולות חינמיות SEEK AND משהו וזה לא עוזר

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. יש לי HP M2727nf עם מזין מסמכים אוטו'. משום מה, מישהו ב-HP החליט שהפונקציה של סריקת דף אוטומטית משני צדדיו שימושית רק במידה ורוצים רק לצלם אותו, ולא לסרוק אותו למחשב. מחפש תוכנה שמאפשרת סריקת דפים זוגיים ואי-זוגיים לחוד, ולבסוף מאחדת אותם למסמך אחד. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Stanly,

בסוף תקופת הניסיון ניסיתי למחוק את הבבילון שיש לי דרך לוח הבקרה- add/remove programs התקנתי מחדש אך כניראה שכמה קבצים או תיקיות נישארו למרות שמחקתי כי כאשר התקנתי מחדש הסתבר לי שעדיין המחשב "זוכר" את התוכנה ואת זה שעברה תקופת הניסיון. 1. איך אני מוחק את התוכנה כולה?! 2. איך אני מתקין את התוכנה מחדש מבלי שהמחשב "יזכור" את תקופת הניסיון שניגמרה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Alexkmr,

קראתי את המדריך באתר שלהם אבל אני עדיין לא מבין איך אני מצפין קבצים. אני עושה CREATE VOLUME שומר את הקובץ(מה תפקידו של הקובץ הזה?), לאחר סיום התליך אני לוחץ על SELECT FILE, בוחר את הקובץ הרצוי, אבל זה לא נותן לי להצפין אותו ???[br]פורסם בתאריך: 13.08.2010 בשעה 14:57:58 up[attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. למי שיודע איפה אני יכול למצוא את התוכנית קוד של מחשבון לוויזואל בייסיק6 באינטרנט או שיש לו תוכנית כזאת בבקשה עיזרו לי... זה דחוף לי!!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום רב יש לי הרדיסק של 1 טרה. עם חומר ממש ממשממש חשוב אני כבר יומיים בוכה. אני סטודנט ואין לי גרוש על התחת לקחת את המחשב למעבדה שרוצה 600 שקל הוצאת חומר. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנות טובות שיכולים להוציע מידע מהדיסק שנידפק? אותם החברות האלו אמרו לי שהם עושים את זה עם תוכנה מיוחדת שעובדת כל הלילה מישהו מכיר תוכנות כאלו לפני שאני הולך לשלם תודה מראש חיפשתי כאן בקהילה ולא מצאתי

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by cateye,

היי אני מחפש תוכנה להקלטת מסך שאוכל גם להקליט איתה, אני צריך אותה לכל מיני שימושים כמו לעשות מדריכים בווידאו תודה רבה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אהלן, במשך הרבה זמן אני משתמש PHOTOSHOP CS3, ולמרות כל זמן השימוש, לא הצלחתי ולו פעם אחת להבין כיצד אני ממיר כתב כך שאני אוכל לכתוב אותו מימן לשמאל [ולא משמאל לימין]...כמו כן - אם אני כותב בעברית, זה עושה לי עברית הפוכה [הכוונה שזה כותב בהיפוך ממה שאני כותב, אז צריך לכתוב את האותיות במילה בסדר הפוך] אודה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by hagai1990,

אשמח אם ייצור איתי קשר בהודעה פה או פרטית ואני אצור איתו קשר בנייד. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אשמח אם תסבירו למה בחרתם את האפשרות שבחרתם... בינתיים יש לי Orbit ואני מרוצה אבל יש הרבה אתרים שהוא לא מזהה את ה-URL שלהם ואי אפשר להוריד את הקובץ דרכו. אם אתם מכירים עוד מנהל הורדות שאתם חושבים שהוא טוב תגידו את השם שלו ואני יוסיף לסקר.. תודה, דניאל.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.