עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. במחשב הישן שלי הייתה תוכנה לכשהייתי מפעיל אותה היה אפשר לצייר על שולחן עבודה-תחשבו צייר רק שהרקע הוא השולחן עבודה.... מישהו אולי יודע את השם של התוכנה?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by sprites30,

שלום רב, יש לי קובץ וידאו oml. וברצוני להמיר אותו לקובץ avi. ניסיתי עם תוכנת any video converter אך התכנה לא הצליחה לזהות את הקובץ oml, הצעות יתקבלו בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מצאתי בגוגל כל מיני תוכנות פשוטות אבל רובן משוות רק בין גודלי התיקיות ולא מסמנות את הקבצים השונים. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by kobibo,

איך הקודקים החדשים שיצאו של K-Lite 2.33 ? מישהו כבר התנסה איתם ? האם צריך להתקין קודקים נוספים ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by mega1234,

האם יש איזה תוכנה שיכולה לתקן סרט בפורמט DIVX ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by tgen,

מה קורה אחים שלי... יש לי מחשב אחד שאני רוצה שיהיה רק לגלישה באינטרנט! בלי לשנות הגדרות, בלי להתקין תוכנות או משחקים - כלום! רק גלישה! רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנות לנעילת הגדרות ותיקיות בכל המחשב ככה שהדבר היחיד שיהיה אפשר לעשות במחשב זה לגלוש באינטרנט! לא להוריד שום דבר, לא לשנות שום הגדרות, לא לטייל בתיקיות - כלום! ובכל זאת, אם יצליחו לעשות את הבלתי אפשרי וכן לשנות משהו אז גם תוכנה שמחזירה את המחשב להגדרות ברירת מחדל ברגע שמדליקים אותו מחדש. וחוץ מזה, אם אתם מכירים פילטר טוב לאינטרנט, ככה שגם כשגולשים לא יכולים להכנס לאתרים מפוקפקים...

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Haflo,

מספר שאלות בנושא: 1. ב FlaskMPEG מהן ההגדרות בכדי להגיע לאיכות הגבוהה ביותר? (אני מדבר על גודל חלון, Bitrate וכדומה) 2. מישהו יודע איך אפשר להוריד Subtitles בפורמט BMP ולשלב אותם ב MicroDVD Player?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by tomerco,

מחפש שמות של תוכנות טובות ל D.j להכנת צלילים ושאר ירקות.. תודה מראש..

9. מחפש המלצה לתוכנה נגד רוגלות (spyware, malware וכו'), נוספת ל- Spybot. אשמח למספר המלצות, אני מחפש משהו אמין ואיכותי באמת. שיתמוך ב- VISTA. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אשמח אם תסבירו למה בחרתם את האפשרות שבחרתם... בינתיים יש לי Orbit ואני מרוצה אבל יש הרבה אתרים שהוא לא מזהה את ה-URL שלהם ואי אפשר להוריד את הקובץ דרכו. אם אתם מכירים עוד מנהל הורדות שאתם חושבים שהוא טוב תגידו את השם שלו ואני יוסיף לסקר.. תודה, דניאל.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום חברים מה המצב? טוב אז ככה יש לי בעיה ובקשה: 1. בעיה: יש לי כרטיס טלויזייה מסוג: FlyVideo '98 8 אני הקתנתי דרייברים והכל ואני לא מצליח לסרוק את הערוץ 2! והכרטיס טלויזייה מחובר טוב במחשב ומחובר לכבלים טוב הכל טוב! הוא סרק כמעט את כל הערוצים אבל את ערוץ 2 הוא לא סרק ניסתי לסרוק ידנתי כמה פעמין וגם לא עזר... וד"א אני מחובר לכבלים של ערוצי-זהב יש פה אולי מישהו בפורום שיש לו את הכרטיס טלויזייה הזה? וזה פועל לו! שיעזור לי בבקשה... 2. בקשה: רציתי לדעת עם יש למישהו לינק לדריבריים של הכרטיס מסך FlyVideo '98 למערכת ההפעלה XP ד"א אני לא על מערכת הפעלה XP אבל אני צריך דריבריים..... כל מי שיכול לעזור שיעזור בבקשה ... Icq#102614226 E-mail: Psycho_DrX@Hotmail.Com בברכה ד"ר טראנס.…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. האם מומלץ? או לבחור בWIN7? מדובר בפוטושופ ובפוטושופ לייטרום. תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, אני מחפש תוכנה שתדע להציג בצורת מצגת קבצי מולטימידה כגון:קבצי התמונות, קבצי וידאו למינהם, פלאשים וכו'. כלומר נגיד ויש לי תקייות עם סרטים, תמונות, מצגות (PPS), פלאשים ועוד שאני יכול להגדיר מעבר קבוע מראש בינהם. כמו שיש לנו אפשרות הצגת בתור מצגת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום בוינדוס אפשר להגדיר שכאשר סוגרים את המחשב ואח"כ פותחים אותו שוב, או שעושים ריסטארט, אותם החלונות שהיו פתוחים לפני שסגרתם את המחשב, יפתחו שוב אוטומטית אני הייתי רוצה לדעת אם יש דרך לעשות את אותו הדבר עם תוכנות, או לפחות קבצי טקסט פתוחים? ועוד שאלה שלא תלויה בשאלה הקודמת, אם אתם מכירים תוכנה שאפשר לפתוח בה יותר מקובץ טקסט אחד בבת אחת, ורצוי גם קבצי ?DOC

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by tzvikaaa,

שלום לכולם... שאנ לוחץ על ctrl+alt+del ופותח את מהנהל המשימות או את ‎msconfig זה מראה ל את תצוגת החלון לשנייה ונעלם.. התקנתי את התוכנה Registry Mechanic והפעלתי אותה מאז הבעיה התחילה... הורדתי קובץ של עורך הרישום זה לא עזר... זה הקובץ: http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/TaskManager_Reset.reg תודה לעוזרים ....

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by ronbubl,

אני מחפש תוכנה קלה שניתן לדבר בעזרתה ממש כמו בסקייפ רק שתזלול פחות משאבים? היש כזאת?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Demagh,

אני מחפש תוכנה ממש ממש ממש טובה לשיחזור קבצים. מחיר לא מהווה בעיה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by eyal,

מי שמכיר שישים לי לינק לאתר מהיר עם סרטים מלאים חדשים :smilyDJ:

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. הכותרת אומרת יותר מדיי 8)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. מה ההבדל בין WINRAR חינמי לבין אחד עם רישיון שעולה כסף ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by ex_,

היי אני(שוב)מחפש מדריכים ל3dmax לאחר ששידרגתי לגירסה 8 + הרבה זמן לא עבדתי על התוכנה אני מאוד חלוד מישהו מכיר מדריך/ים טובים שעוברים על הכל מבסיס עד למתקדם?? כל פורמט יהיה טוב אם יש לינקים או אפשר לשלוח לי pdf או בכלל איפה אפשר לחפש כי עד עכשיו לא מצאתי משהו מקצועי וטוב לגירסאות 7 או 8 תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני זקוק לתוכנה שתאפשר חסימה של התקנות על המחשב שלי תחת סיסמא שאני יקבע, ובלי להקיש את הסיסמא אי אפשר יהיה להתקין אף תוכנה. אם אפשר לעשות את זה דרך מערכת ההפעלה אשמח לפירוט(עובד עם ויסטה).

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Black_Citadel,

איזה FIREWALL הכי טוב פה מבחינת הגנה\נוחות\ניצול משאבי המחשב בבקשה תצביעו באובייקטיביות אני לא יודע מה לשים . . .

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. יש לי כונן דיווידי במחשב..ויש לי סרט בדיווידי, עעכשיו עם איזה תוכנה אפשר להעתיק את הסרט למחשב ולשמור ב-MPEG או פורמט אחר?

25. שלום, יש לי בעיה עם DOK. כל הקבצים והתיקיות שבו נהפכו לקיצורי דרך. הצלחתי לראות את הקבצים המקוריים בעזרת שימוש בפקודה ב CMD attrib -h -r -s /s /d E:\*.* בנוסף לקבצים אני רואה קובץ vbs שנקרא: aljazeera-sport+2 שאני מנסה למחוק אותו הוא נמחק. אבל אחרי כמה שניות הוא חוזר. אני מניח שזה משהו שנמצא על המחשב עצמו, אך לא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי. גם סריקה של המחשב עם אנטיוירוס לא מצאה שום דבר האם יש פה מישהו שמכיר את הבעיה ויכול לעזור לי? תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים