תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אשמח אם תסבירו למה בחרתם את האפשרות שבחרתם... בינתיים יש לי Orbit ואני מרוצה אבל יש הרבה אתרים שהוא לא מזהה את ה-URL שלהם ואי אפשר להוריד את הקובץ דרכו. אם אתם מכירים עוד מנהל הורדות שאתם חושבים שהוא טוב תגידו את השם שלו ואני יוסיף לסקר.. תודה, דניאל.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם מה שאני עושה זה אפשרי מבחינה מעשית אני רוצה לחבר את הפקס באופן ישיר למחשב ולקבל את הפקסים למחשב ולראות אותם לפני שאני מדפיס את הפקסים תגידו לי אם אני טועה אני צריך כולה כרטיס מודם PCI וזהו נכון ???? אהה ועוד משהו אם מישהו מכיר איזשהי תוכנה כזו שעושה את זה אני שמעתי על WINFAX היא טובה או שיש תוכנה יותר טובה ממנה ???? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, פתאום שמתי לב שהסמיילים אצלי מופיעים בתור אותיות במקום ציורים. למשל הסמיילי שאמור להראות ככה נראה בעצם ככה (: וכנ"ל לגבי כל הסמיילים. אה ונזכרתי בעוד בעיה במסנג'ר. הוא לא נותן לי לערוך את השם שלי. איזה תוכנה מעצבנת איך אני משנה את זה בחזרה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי את המדריך באתר שלהם אבל אני עדיין לא מבין איך אני מצפין קבצים. אני עושה CREATE VOLUME שומר את הקובץ(מה תפקידו של הקובץ הזה?), לאחר סיום התליך אני לוחץ על SELECT FILE, בוחר את הקובץ הרצוי, אבל זה לא נותן לי להצפין אותו ???[br]פורסם בתאריך: 13.08.2010 בשעה 14:57:58 up[attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי קניתי נייד של סמסונג 300V5A, והשתמשתי במדריך הזה כדי להתקין MadVR. אני אציין שיש שיפור בוידאו לעומת VLC, אבל יש בעיה הרבה יותר חמורה שממש מפריעה לי לראות את הסרטים. בקטעי מעבר או סצנות מהירות, גם כשאני רואה AVI וגם MKV יש חלק מהתמונה נהיית סטטית ושחורה, מעורבת בפיקסלים שחורים (הייתי לוכד את המסך ומראה דוגמא, אבל ה-MadVR לא מאפשר), ולוקח כמה שניות עד שהוידאו חוזר לעצמו. בעצם בצורה כזו אי אפשרות לראות וידאו. לפי המדריך שיניתי את ה chroma upscaling, luma upscaling, and luma downscaling all to bilinear אבל ללא שינוי. האם למישהו יש פיתרון? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לעצמי אתמול בערב את By The Way של צ'ילי פפרס. הוא התנגן באוטו, וניסיתי עכשיו לנגן אותו על המחשב של אחי הקטן ושם הוא עובד. כשאני מנסה לנגן אותו על המחשב שלי, Winamp מתרסק ו-Windows Media Player לא מצליח לנגן אותו למרות שכן מזהה שזה הדיסק הזה. זה הדיסק היחיד עד עכשיו שלא הצלחתי לנגן על המחשב שלי. יש למישהו רעיון מה עשוי לחרבש את זה? העפתי את Winamp והתקנתי את הגרסה האחרונה וזה עדיין לא עזר.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים מחפש תוכנה (יחסית פשוטה להפעלה בלי הרבה אפשרויות מיותרות) למציאת כל הקבצים באותה הסיומת שאבחר. למשל: אם ארצה את כל התמונות שקיימות בכונן X אוכל להכניס או לבחור מרשימה JPG,JPEG,GIF וכו' וכו' אותו דבר לגבי וידאו. כמובן שתדע גם להעתיק\להעביר אותם יחד למיקום Y. יש למישהו ניסיון עם אחת כזו? חיפשתי קצת ולא מצאתי משהו ידידותי. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
היי, רציתי קודם לומר שנאי ממש לא מתמצא בפוטושופ ואני אפילו לא יודע עם איזה פוטושופ להשתמש ומה ההבדל בין ADOBE FHOTOSHOP CS2 ל - ADOBE IMAGEREADY CS2. TZ יש לי את הפוטושופ CS2. אני מעוניין להוסיף לצילום של תכשיט אפקט של ניצנוץ (שהתכשיט יראה נוצץ ומושך). איך אני עושה את זה? ובאיזה מהתוכנות הנ"ל להשתמש?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה להקלטת מסך שאוכל גם להקליט איתה, אני צריך אותה לכל מיני שימושים כמו לעשות מדריכים בווידאו תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, במשך הרבה זמן אני משתמש PHOTOSHOP CS3, ולמרות כל זמן השימוש, לא הצלחתי ולו פעם אחת להבין כיצד אני ממיר כתב כך שאני אוכל לכתוב אותו מימן לשמאל [ולא משמאל לימין]...כמו כן - אם אני כותב בעברית, זה עושה לי עברית הפוכה [הכוונה שזה כותב בהיפוך ממה שאני כותב, אז צריך לכתוב את האותיות במילה בסדר הפוך] אודה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים לפני כשבועיים כתבתי פה שנכנס לי וירוס קשה מאד בשם Virut. קודם כל - אם מישהו נקתל בוירוס הזה במחשב שלו, תחפשו ותצרבו לעצמכם את Dr Web Live Cd. הוא חינם. זה CD לעשות איתו BOOT. מריצים אותו והוא לא רק מוצא וירוסים, הוא מתקן את הקבצים עם הוירוסים. אני גיליתי את זה מאוחר מדי והרבה מאד קבצים exe אצלי היו כבר נגועים. אבל ככל הנראה, הוירוס נעלם. ועכשיו התחילו הבעיות. דומגא אחת: אם נכנסים ל- device manager (יש לי XP כמובן), כל הרכיבים שמופיעים תחת הקטגוריה של רשת מופיעים עם סימן קריאה צהוב ואני לא מצליח לעדכן את הדרייברים שלהם, לא דרך המחשב שלי ולא בעזרת CD מקורי של XP. כמובן שבגלל זה אין לי אינטרנט עכשיו. מה אפשר לעשות? איך אפשר לתקן את זה? עוד בעיה: נראה לי שה registr…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי המחשב שלי נתקע בצורה בלתי מוסברת! זה קורה בעיקר כשאני עובד עם תמונות כבדות אבל לא רק. אני משתמש ב win 98 ויש לי 128 MB 133 MHz האם הוספת עוד זיכרון תשפר את המצב? המעבד לא עובר את ה45 מעלות. המחשב שלי לא מסתדר עם win 2000/XP אל תשאלו למה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח אם ייצור איתי קשר בהודעה פה או פרטית ואני אצור איתו קשר בנייד. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש WIN 7 והוא בקושי זז לאחרונה. כשאני נכנס למנהל המשימות יש לי לפחות 7 משימות של אינטרנט-אקספלורר, בזמן שאני בכלל עובד (-רק) עם פיירפוקס וממש ממש ממש לפעמים עם כרום המשימות האלו תופסות לי המון מקום בזיכרון. ניסיתי להשתמש ב-HijackThis אבל היא לא ממש עזרה לי (ואני גם לא ממש סגור על מה לעשות שם) אשמח לעזרה, בתודה מראש משה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום ! מחקתי בטעות את האלבום חתונה של חבר שלי, ושיחזרתי אותו דרך תוכנה Getdataback Data Recovery 3.03 NTFS , אבל מה, הוא שיחזר לי אותו לקובץ אחד של מסד נתונים עם סיומת DB ואני מחפש תוכנה שתמיר לי מקובץ DB לקובץ שאני יוכל לקרוא אותו כמו קבצי תמונות וכדו' מקווה שהבהרתי את עצמי..
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למי שיודע איפה אני יכול למצוא את התוכנית קוד של מחשבון לוויזואל בייסיק6 באינטרנט או שיש לו תוכנית כזאת בבקשה עיזרו לי... זה דחוף לי!!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ווינדוס 7 מחדש חפני כמה ימים ומאז אני לא מצליח לכתוב בעברית ב-soulseek. זה מופיע בגיבריש. יש לכם מושג למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי שמח לקבל המלצה על תוכנה (לא כמו פרימייר או אביד) שמכילה נטו אפקטים שונים של סאונד לעריכת וידאו ובאותה הזדמנות גם אולי אתר ממנו אפשר להסיג קבצי אודיו שונים בנושא. תודה!!!!!
-
לילה טוב לכולם ברצוני לקבל לינק על איך להתקין את תוכנת יוטורנט במערכת הפעלה 8.1 וגם ב7 וגם לינק על איך אני מוסיף כתוביות לסרט?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע אם קיים כזה דבר אבל אני מחפש תוכנה שמסוגלת לסרוק ולזהות את התוכנות שמותקנות על המחשב ויש לה את האפשרות להסיר תוכנה מסויימת מכונן C ולהתקין את אותה תוכנה בכונן D.. - אשמח לעזרה בנושא
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ואני מבקש גם הסבר על איך משתמשים בה. פעם ראשונה שאני הולך לעשות את זה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק מהאינטרנט ב-COPY ו-PAST אבל הוא מעתיק לי את הטקסט הפוך הפכתי את הכתב בדף האינטרנט שייה הפוך העתקתי וגם זה לא עוזר. מה אני עושה? ??? חייב עזרה :smiley4:
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה נמאס לי. אני כותב המון דברים, וממש אין לי חשק שלכל אחד תהיה גישה לדברים האלה. אני לא מעוניין להתחיל להגדיר משתמשים על WIN7, כי זה מעצבן ומטופש להחליף משתמשים ותהיתי -איך אני יכול לחסום תיקייה ע"י הגדרת סיסמא? יש דרך לעשות את זה דרך מע' ההפעלה? או דרך תוכנה כלשהי? אודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש תכנת שיתוף קבצים מומלצת להורדת שירים. אשמח לקבל המלצות עם קישור וגם בלי.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-