עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by juve12,

לא יודעתי באיזה פורום לכתוב אז הלכתי על הפורום הנ"ל אני מחפש את היבואנים או חברה שנותנת תמיכה למוצרים של חברת ONTRACK תודה מראש למי שיעזור

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by lidor_abo,

חברה יש לי בעיה בדפדפדן chrome שאני פותח יוטיוב וממזער אותו לשולחן עבודה הוא מופיע על המסך הקליפ ככה זה נראה: Uploaded with ImageShack.us

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by grenka,

כשה אני מתחיל להתקין תאפדאט של מיקרוסופט על SP3 אז הכל הולך טוב ויפה ואז באמצע ההתקנה הוא פשוט מפסיק להתקין וכותב שיש בעיה וזהו מה אני צריך לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Demagh,

אני מחפש תוכנה ממש ממש ממש טובה לשיחזור קבצים. מחיר לא מהווה בעיה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by shimon23,

מישהו יודע איפה אינ יכול להוריד אותה? באתר של קאזה יש קישור ל cnet ששם יש 1.33, פעם היה לי אותה מהאתר של קאזה אבל עכשיו זו כנראה איזו תקלה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Zeev86,

אהלן. אני רוצה לשים על דיסק חיצוני Portable Windows 8.1 יש לי מספר שאלות: 1. בעבר הכנתי עם recimg קובץ Refresh והוא נשמר כקובץ אחד עם סיומת wim אם אני שם את הקובץ בדיסק נייד, וניגש אליו באמצעות boot, האם תהיה לי אפשרות לעלות ממנו וזה יהיה בעצם Windows portable? 2. אם לא, יש לי אפשרות ליצור את זה עם Windows to go בגרסת ה-Enterprise של מערכת ההפעלה 8.1. השאלה שלי, אחרי שאני מכין את זה, הדיסק הקשיח שלי "נעלם" והוא מוסתר. אני עדיין יכול לגשת אליו ולשמור שם קבצים? כלומר, אם אני שומר שם את הגיבויים שלי, באותה המחיצה איפה ששמורה מערכת ההפעלה, בעת הרצת המערכת מדיסק הקשיח, האם זה ימחק לי קבצים לא קשורים? (כלומר, קבצי גיבוי אחרים שיש לי שלא רלוונטיים למערכת הפעלה שיושבת בדיסק). תוד…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Black_Citadel,

איזה FIREWALL הכי טוב פה מבחינת הגנה\נוחות\ניצול משאבי המחשב בבקשה תצביעו באובייקטיביות אני לא יודע מה לשים . . .

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by yosi b,

בימים האחרונים התחל אצלי בלי התרעה מוקדמת מבול של פרסומות. הנ"ל קורה בכל האתרים האפשריים ובצורה שמסתירה ומפריעה לטקסטים והדפים.חוסם הפרסומות שהפעלתי אמנם מרוקן את הקוביות מתוכן אבל הם נותרות ומציקות ברמה שלא תאומן.בקיצור אשמח לעזרה. ועדיף שלא תכלול פתרון שיסתיר את הפרסומות של האתר..תודה לכם

9. Started by mega1234,

האם יש איזה תוכנה שיכולה לתקן סרט בפורמט DIVX ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by kobibo,

לפעמים תופסת המון משאבי מע' כך שלא ניתן כמעט לעבוד על המחשב. לפניה היה לי את ה Avast Pro גם היא תוכנה טובה ולא תפסה כמעט בכלל משאבי מע' , עברתי ל Kaspersky בגלל המלצות ואכן כאשר התקנתי אותה היא כבר הצליחה למצוא לי כמה וירוסים , אבל לעיתים כאשר פותחים אינטרנט,אפליקציה חלון בוינדוס התוכנה תופסת המון משאבים וכל העבודה על המחשב נעשיית איטית להחריד. האם ניתן לשנות משהו בהגדרות שלה כך שהיא עדיין תשמור על המחשב ויחד עם זאת לא תתפוס כל כך הרבה משאבי מע' בפעולות סטנדרטיות ב windows ? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום, יש לי בעיה עם DOK. כל הקבצים והתיקיות שבו נהפכו לקיצורי דרך. הצלחתי לראות את הקבצים המקוריים בעזרת שימוש בפקודה ב CMD attrib -h -r -s /s /d E:\*.* בנוסף לקבצים אני רואה קובץ vbs שנקרא: aljazeera-sport+2 שאני מנסה למחוק אותו הוא נמחק. אבל אחרי כמה שניות הוא חוזר. אני מניח שזה משהו שנמצא על המחשב עצמו, אך לא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי. גם סריקה של המחשב עם אנטיוירוס לא מצאה שום דבר האם יש פה מישהו שמכיר את הבעיה ויכול לעזור לי? תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by tzahi16,

שלום לכולם... יש לי בעיה מציקה באינטרנט אקספלורר של Windows 7, ישנם אתרים מסויימים שהאקספלורר פשוט קופא לכמה זמן ואז מגיב (זה קורה לפעמים באתר של וואלה לדוגמא). ביצעתי איפוס לכל ההגדרות וזה לא עזר, ניסיתי להתקין את האקספלורר מחדש וגם זה לא עזר, התקנתי גם את התוספות מחדש (דברים סטנדרטים כמו ג'אוה, פלאש, ADOBE PDF) אבל זה לא עזר. כאשר אני הרצתי את האקספלורר ללא התוספות הוא לא ניתקע, כנראה הבעיה נובעת מאחד התוספות. מישהו מכיר את התופעה הנ"ל? תודה מראש לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by AmitDanan,

אין לי כונן וירטואלי אני טוען קבוץ תמונה שום דבר לא קורה, ישנם רק הכוננים הפיזיים שיש במחשב.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. האם ניתן לצרוב בעזרת NERO או תוכנה אחרת קובץ בגודל הזה על דיסק כזה או על 2 ? אני יודע שאפשר לפצל בעזרת EINRAR ואז ליצרוב ,אבל זה מלא זמן . זכור לי שהייתה אופציה אחרת שבעזרת NERO היה ניתן לצור שני דיסקים כלומר כאשר יש פתיחה של הקובץ (IMAGE )או התקנה אז הוא מבקש את הדיסק השני שלו תודה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. מדובר בתוכנה נגד וירוסים והגנה בזמן גליש, ה ככל שידוע לי. חברת baidu , אם אני מאיית נכון את השם, היא חברה שמחליפה בסין את גוגל מתפרנסת מהגלישה עצמה ולא מתוכנת אנטי וירוסים , לכן התוכנה חינמית לתמיד ומתעדכנת תמיד (לא סובל את התוכנות החינמיות המוכרות של אנטי וירוס שמזבלות את המוח ומטרידות לאחר זמן מה כדי שאקנה תוכנה בתשלום).

16. Started by intel suck,

אני לא יכול לעדכן את הקספרסקי הוא מודיע לי NETWORK IS DOWN ואני גם לא יכול לסגור אותו תודה

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Xmen,

המרה של שירים מפורמט MP3 לפורמט מוסיקה רגיל CD-DA?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אשמח אם תסבירו למה בחרתם את האפשרות שבחרתם... בינתיים יש לי Orbit ואני מרוצה אבל יש הרבה אתרים שהוא לא מזהה את ה-URL שלהם ואי אפשר להוריד את הקובץ דרכו. אם אתם מכירים עוד מנהל הורדות שאתם חושבים שהוא טוב תגידו את השם שלו ואני יוסיף לסקר.. תודה, דניאל.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. הכותרת אומרת יותר מדיי 8)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. טוב שמעו, קניתי לא מזמן מיקרופון+אוזניות, עכשיו הכל עובד מצויין שומעים, ואפשר לדבר, אבל הבעיה למשל שאני מקליט משהו "ברשמקול" במחשב , ואני מנסה להשתיק את המיקרופון בבקרת עוצמה, זה לא משתיק לי את המיקרופון, יענו עדיין שומעים אותי. הנה תסתכלו בתמונה שהשתקתי את המיקרופון, במצב כזה זה אמור לבטל את המיקרופון לגמרי. http://up196.siz.co.il/up3/ngnzmjjn3ufj.jpg איך זה יכול להיות ???? חייב עזרה חבר'ה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by m53242,

יש לי מייל שלי ב-google. רציתי לדעת יש עוד גוגל תמונות וגם גוגל דרייבר ויש עוד כמה דברים ב- google. האם כל גוגל תמונות וגוגל דרייבר ועוד כמה דברים יושבים בתוך מייל שלי וגורמים לי הגדלה נפח הגודל תיבות מייל שלי . ובסוף ניגמר לי גודל נפח פנוי בתיבה מייל שלי. האם זה נכון? אני יודע המייל גוגל שלי יש לי תיבה נפח בגודל מקסימום 15GB. איך מפרידים בניפרד גוגל תמונות וגם גוגל דרייבר ועוד כמה דברים בגוגל ? אני לא רוצה שכולם ביחד יהיה באותו רק המייל שלי. בגלל שזה תופס הרבה מקום בתיבה המייל שלי. בתודה מראש!

22. Started by Black Knight,

אני צריך עזרה... כיצד לצרוב ISO/BIN/QUE? יש לי Nero Start Smart. אני צריך לצרוב את זה כדי שזה יזהה את זה כמו דיסק מקורי, ויפעיל את זה אוטומטית. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by ex_,

היי אני(שוב)מחפש מדריכים ל3dmax לאחר ששידרגתי לגירסה 8 + הרבה זמן לא עבדתי על התוכנה אני מאוד חלוד מישהו מכיר מדריך/ים טובים שעוברים על הכל מבסיס עד למתקדם?? כל פורמט יהיה טוב אם יש לינקים או אפשר לשלוח לי pdf או בכלל איפה אפשר לחפש כי עד עכשיו לא מצאתי משהו מקצועי וטוב לגירסאות 7 או 8 תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום. אני מחפש תוכנה שתתן לי מעקב של שעות עבודה בכל מסמך שעבדתי עליו. לצורך העניין, ברגע שהתוכנה מותקנת, ועבדתי על מספר מסמכים כל אחד בזמן שונה, אני מחפש תוכנה שתתן לי פלט: מסמך *** נכתב בתאריך *** בין השעה** לשעה **** וכו... האם הדבר קיים?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים