עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by zohar28,

היי, אבד לי הדיסק של הדרייבר של מצלמת האינטרנט של TEAC דגם DC 5132 איך אפשר להעלות את הדרייבר ? תודה מראש זוהר

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. מצאתי בגוגל כל מיני תוכנות פשוטות אבל רובן משוות רק בין גודלי התיקיות ולא מסמנות את הקבצים השונים. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. צריך עזרה בשיחזור אתרי אינטרנט שנמחקו מרשימת ההיסטוריה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by DAVIDD,

http://img450.imageshack.us/my.php?image=10zd1.jpg יש לי אנטיוירוס של נורטון 06 ואין לי שום פיירוול שחוסם את האימול הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי את הנורטון מישהו יודע מה הפיתרון?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש ענן מהיר שאוכל לעלות אליו קבצי מוסיקה ולהשמיע אותם בנייד בצורה מהירה, הבעיה היא שניסיתי את רוב העננים בישראל שזאת אומרת ONEDRIVER של מיקרוסופט, DROPBOX, GOOGLE DRIVE וכולם פשוט מעלים את הקבצים כל כך איטי שאצטרך לחכות חודש ומשהו עד שכל המוסיקה שלי תעלה אליהם. מה עושים? יש ענן מהיר בישראל במחירים של חו"ל? תודה, יאיר.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by intel suck,

אני לא יכול לעדכן את הקספרסקי הוא מודיע לי NETWORK IS DOWN ואני גם לא יכול לסגור אותו תודה

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by tomerco,

מחפש שמות של תוכנות טובות ל D.j להכנת צלילים ושאר ירקות.. תודה מראש..

8. Started by roeesnir,

לוח - Asus P5GD2-X מערכת הפעלה - Win 7 H P 32bit ניסיתי את הדרייבר של XP מהאתר של Asus. לא עזר. ובאתר של C-Media אני לא מוצא את הדרייבר הזה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by FME,

אני לא כ"כ יודע איך להסביר את זה אז הנה תמונה (למשל מה קורה אם אני מנסה להכנס לכתבה פה באתר): דוגמה מהפייסבוק (דף ראשי): זה קורה גם בפייסבוק ובעוד אתרים (לא בכולם) וגם לא בכל הדפים של אותם אתרים (למשל פה ראיתי שזה קורה רק בכתבות). אתמול באתר פה זה לא קרה אבל כן היה ככה בפייסבוק למשל והיום התחיל גם פה בHWZONE. יכול להיות שזה משהו לא מעודכן בדפדפן? (הרגע הסרתי והתקנתי את הכרום מחדש כי רציתי לבדוק אם זה קשור לזה..). חוץ מזה לא ניסיתי שום דבר אחר כי אני לא מבין בזה ומה צריך לעדכן אם צריך.. יש לציין שבציר הרשע אקספלורר הכל עובד תקין ומאוד לאט (כמצופה מאקפלורר) תודה רבה .

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. באתי לשמור אותו וזה בדיוק נתקע סיימתץי את זה אחרי 10 דקות עם CTRL ALT DEL הקובץ לא נשמר. יש דרך לשחזר את מה שרשמתי שם?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by samiso,

הורדתי קובץ (משחק לסוני) בקובץ ראר אך הוא נעול איך אני יכול לפתוח אותו? תודה מראש ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by dyn,

שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה ויעילה להדבקת כתוביות על סרטים, באותה מידה אני רוצה גם לערוך את הכתוביות כך שאוכל לקבוע את הגודל שלהן, מיקום, סגנון וכדומה, ניסיתי להשתמש ב AVI RECOMP אבל יש איתה בעיה בלהגדיר את המיקום (היא לא ממקמת אלא רק בווידיאו עצמו ולא בפס השחור מתחתיו) וב AVI SUBS שגם נתקעת בהדבקה בסרטים של R5. משהו מכיר תוכנה טובה אם כן?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by shimon23,

מישהו יודע איפה אינ יכול להוריד אותה? באתר של קאזה יש קישור ל cnet ששם יש 1.33, פעם היה לי אותה מהאתר של קאזה אבל עכשיו זו כנראה איזו תקלה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by VoliSuS,

אממ אז ככה יש לי איזה 20 תיקיות שבכל תיקייה יש איזה 5-10 קבצי וידאו כל אחד באורך של 5 דקות פחות או יותר זה תיקיות של מדריכים אני רוצה לקחת את כל הסרטונים האלו ופשוט לשלב אותם ביחד לסרט אחד ארוך מישו מכיר תוכנה כזאת?? משו בסגנון שאני פשוט ישים את כל הסרטונים בסדר שאני רוצה יילחץ על START ואז זה יעשה לי מכל הסרטונים סרט אחד ארוך תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. בימים האחרונים אני לא מצליח להתחבר ל - MIRC. אני בכלל לא מגיע לשלב של בחירת הערוץ... אני מקבל את התכתובות הבאות: *** Connecting to irc.eu.dal.net (6667) - *** Unable to connect (Can't assign requested address) - *** Connecting to irc.eu.dal.net (6667) - *** Unable to connect (Can't assign requested address) - וכו' וכו' מישהו יודע אולי מה לא בסדר אצלי?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. נא לציין גם גרסא אני אישית משתמש: azureus 2.3.0.3-B13 - תוכנה מצויינת אבל כרגע עושה לי בעיות BitComet 0.59 - חייב להודות טובה יותר מהאזוראוס (לפחות אצלי) מוריד ב100+ כשאצל האזוראוס זה היה משתנה מ40-80 כל שניה shareaza 2120 - תוכנה נחמדה , מורידה 3 רשתות , לא משהו אבל אני פשוט סולד ממיולים למיניהם *** איך אתם מגינים על עצמכם? *** אני משתמש כרגע ב Peer Guardien 2 ומרוצה מאוד ועכשיו מנסה BLOCKLOIST MANEGER וPROTOWALL

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני מתכוון ל - Microsoft® Visual C++ מצאתי אותו מותקן אצלי במחשב,ואני מעוניין לדעת למה הוא מיועד? והאם אני יכול למחוק אותו?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Funkyzord,

אני צריך מאוד מאוד דחוף תוכנה כמו word ןnotepad אבל שאני אוכל ליכתוב שם כול מיני דברים באלגיברה כמו:איקס בחזקת 2 קו שבר בי 83.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by DarkShnizel,

יש לי קובץ PSD שהכנתי, בגודל של 8x8 סנטימטר, צריך להגדיל אותו לגודל של 2 מטר, ועדיין לגרום לו להראות נורמלי, יש איזושהי דרך? או האם אפשר להפוך את התמונה לתמונה וקטורית??

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. היי. מהי הדרך היעילה והמהירה ביותר לקחת לדוג' קובץ של סרט HD 1080 בקובץ MKV ולהמיר לAVI עם הוספת תרגום? הדרך שאני עושה -->> ממיר את הMKV לAVI בFormat Factory -->> פותח את הAVI בAVI ReComp, מוסיף תרגום ונותן לAVI ReComp להמיר שוב(כדי שיעבוד בDVD). כל התהליך יכול לקחת 3-4 שע' (Q9550). יש דרך יותר מהירה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Funkyzord,

איזה תוכנה לחסימת POPUP הכי טובה או שאתם ממליצם

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by borg,

בהמשך לת'רד הזה מחפש LiveCD לטכנאים, עיינתי בפורום שהוצע בת'רד ההוא ובמדריכים ליצירת LiveCD באמצעות BartPE, אבל לא הבנתי מה צריך לעשות כדי להוסיף תוכנות ל-LiveCD. אני צריך מדריך מפורט בעברית המיועד ל-n00b המסביר בצורה פשוטה עם דוגמאות איך משלבים תוכנות ל-LiveCD שנוצר באמצעות BartPE. לצורך העניין, הבסיס שלי הוא UBCD. אני רוצה שיהיו ב-LiveCD התוכנות הבאות: Anti-Virus Anti-Spyware Firewall CPUz Everest Firefox Tunderbird Partition Magic Ghost Nero Winamp WinRAR Total Commander תוכנות לצריבת ביוס לצורבים, ועוד (הצעות נוספות יתקבלו בברכה). תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by veron2007,

שלום! יש לי בעיה בצפיה במחשב(גם דרך הTV OUT) בסרטי 3D-תלת מימד-לא מצליח לראות סרטים בתלת מימד,ברשותי המשקפיים המתאימים לכך, אולם רואים את הסרטים ללא הפרדת הצבעים עם רקע כחול ואדום לדמויות. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600. תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by דיוגנס,

לצערי השועל לא שואל אותי בכלל אם לשמור או לא סיסמה שאני מקליד באתר. למרות שבאפשרויות זה מסומן בV. נמאס לי כבר להכניס פרטים לאתרים כל פעם מחדש. 3.6.8 גירסת שועל

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים