עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ICQ 2002B אך ורק את הגירסא הזאת לא 2002A ולא כלום רק 2002B בבקשה למי שיש אם הוא ישלח לי אני אודה לו מאוד או בבקשה לתת לי לינק תודה רבה

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by generalA,

ברצוני לדעת האם קיימת תוכנה בה ניתן להקליט שיחות הטלפון ישירות מהשקע בקיר אשר יחובר עם קו טלפון למחשבי? (מקו בזק) תודה אנשים !

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Guy King,

לפעמים קבצים "נצבעים" לי בצבע ירוק\צהוב\אדום. למה זה קורה ומה כל צבע מסמל? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Kopi8,

היי, אני מחפש אנטיוירוס אמין, נוח ואפקטיבי... לא משנה לצורך העניין אם הוא עולה כסף. המלצות שמבוססות על ניסיון אישי יעזרו לי מאוד, נימוק או הסבר קצר יעזרו אפילו יותר תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  5. היי מקווה כי הגעתי לפורום הנכון כשאני פותח דף אינטרנט ומנסה לראות מפה מאתר אני רואה איקסים במקום את התמונה איך פותרים את הבעיה תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by morans,

היי חבר'ה, יש לי על 3 מחשבים Kaspersky אבל אני עדיין לא בטוחה שהוא אנטי וירוס טוב כי בכל זאת מצליחים להיכנס אליי וירוסים שעושים דיי בלאגן במחשב... רצתי לדעת מה אתם חושבים על שני האנטי וירוסים שרשמתי בכותרת ומי מבינהם יותר מומלץ? תודה, מורן

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by dror_gh,

שלום. קיבלתי MP4 במתנה. לא רשום על האריזה חברה או משהו. רק רשום דגם נגן על גב הנגן. הדגם הוא : rgn-2401 לא מצאתי עליו יותר מידי פרטים באינטרנט. יש לי כמה שאלות בקשר לנגן : 1.שאני מכניס תרגום לסרט AVI דרך התוכנה AVIAddXSub הוא יוצר לי קובץ של הסרט/סדרה עם התרגום. אבל הסיומת של הקובץ היא divx. הנגן לא מזהה את הקובץ הנ"ל ולכן אני לא יכול לנגן אותו. האם יש תוכנה אחרת שאני יכול דרכה להכניס כתוביות לסרט ולהשאיר אותו כ AVI ? תודה 2. לפי מה שרשום על המכשיר הזכרון שהוא תומך בו זה MINI SD. רציתי לדעת כמה עולה 4 או 8 GB של זיכרון כזה ואיפה אני יכול להשיג אותו? תודה רבה לכם על העזרה.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

הורדתי משחק מקובץ עם סיומת UHA ואני לא מוצא את התוכנה שתומכת אותו :'( כדוגמת ה WINZIP או WINRAR הנפוצים יותר . מישהו יודע היכן ניתן להשיג או למצוא את התוכנה הזאת ? תודה .

9. יש לי בבית כמה הרידיסקים משהו כמו 3 אני אל צריך אותם בנפרד השאלה שלי היא האם אני יכול ליצור מכל השלושה מחיצה אחת האם אפשר לעשות את זה דרך Partition Magic או שאני חייב דרך הדוס?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. :'(! היום בצהריים המחשב התחיל לעשות לי מלא בעיות אני לא יכול להריץ את דיסקיפר הוא נותן שגיאה שאני לא יכול להריץ את הקובץ ICQ נותן שגיאה ולא נכנס האימיול התחיל לזחול ומזהה רק אולי 100 מקורות מתוך 500 שהיו אני לא יכול להיכנס למייל ביאהו דרך אף דפדפן וזה בערך מה שכרגע..

• 9 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by Sp_RuS,

הdisk defragmenter של וינדוס לא עובד לי, רוב הסיכויים שזה בגלל שיש לי כונן אחד ששמתי עליו לינוקס. תמליצו לי על תוכנה שעושה את מה שעושה הdefragmenter....

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by orengore2,

שאלה, כשאני רואה סרטים רגילים בBSPLAYER ושם כתוביות, אין לבעיה, אבל כאשר אלו סרטי HD, הכתוביות חתוכות. יש למישהו מושג למה ואיך אפשר לתקן? או המלצה לנגן אחר? לא VLC (משום מה הוא לא מנגן טוב)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני רוצה להתחבר למחשב באמצעות RDP, אבל להגדיר לו להשתמש בחיבור רשת אחר מהחיבור הרגיל (חיבור דרך האייפון בשיתוף אינטרנט, טטרינג) מישהו יודע אם זה אפשרי לביצוע בחלונות XP? בחיבורי רשת מופיע לי חיבור נוסף אבל לא הצלחתי להגדיר שהחיבור שולחן עבודה מרוחק ישתמש בחיבור השני ולא בחיבור הראשי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by kipi-man,

במנהל ההתקנים נראה שכרטיס הקול שלי מותקן ולא אמורה להשתקף כל בעיה ... אבל אם מסתכלים בצד שמאל למטה (היכן שהסמלים של התוכונת הפועולת ), לא רואים את הרמקול שאמור להיות שם ... והדבר גורם לכך שאני לא יכול לשמוע מוזיקה/צלילי xp / צלילי תוכנות ואת שאר הקולות שאני אמור לשמוע... יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה ? ואין לי מושג איזה כרטיס קול יש לי ... איך אני יכול לברר ? כבר חיפשתי ב dxdiag ונראה שם כי המחשב לא מזהה שום כרטיס קול ..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by url,

אני צריך המלצה לתוכנה לניקוי של הram

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by KapiSH,

אני מחפש תוכנה שברגע שאני מפעיל אותה, אני לוחץ על קישור באינטרנט והיא שומרת את הכתובת של הקישור שעליו לחצתי. זאת כיוון שיש אתר שירים בפלאש שאני רוצה להוריד ממנו עם FlashGet אבל לא יכול כי הלינקים בפלאש עצמו, כשאני מוריד ידנית זה תמיד נתקע באמצע. ניסיתי להגדיר בפלאש גט שיתפוס לחיצות אבל הוא לא תופס, התקנתי GetRight וגם היא לא תופסת (וכן, סגרתי את הדפדפן אחרי שהגדרתי להן לתפוס לחיצות), לא יודע למה אבל מאז Win2000 שום תוכנה שאמורה לתפוס לינקים לא עובדת, לא ב-2000 ולא ב-XP... יש לכם אולי תוכנה כזו שברגע שאני לוחץ על לינק היא שומרת אותו? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. עם מישו מכיר תוכנה כזאת אז שיגיד לי הכל בשימחה

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  18. שלום לכולם פתאום היום כשאני מנסה להיכנס לגוגל מופיע לי דבר כזה: http://ufu.co.il/viewer.php?file=8q9...2rjgmki03c.png כשאני לוחץ לו להמשיך בכל זאת, ואז הוא נותן לי להיכנס לגוגל אבל שורת הפקודה מופיעה ככה http://ufu.co.il/viewer.php?file=i28...wfmhs37gej.png אני לא מבין מה אני עושה, גם למייל הוא לא נותן לי להיכנס... http://ufu.co.il/files/qyyd6e6z2t6u7yzkx90y.png ובכל אתר מאתמול מופיע לי למטה שורה שכתוב בה: Internet Explorer blocked this website from displaying content with security certificate errors גם באתר הזה, מישהו יודע ממה זה נובע או מה אפשר לעשות עם זה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by gjook,

אני לא יודע אם זה שייך לכאן ...או שזה לפורום windows...(כאן זה פיתרון בעיות פשוט..) יש ברשותי ווינדוס xp. התקנתי את kaspersky internet security 6 בכל מקרה , אפילו הגעתי לשלב שהוא מוריד עידכונים , הוא הוריד לו להנאתו, אחרי זה יש עוד כמה שלבים , כמו להגדיר לו כל כמה ימיים הוא יעשה עידכונים , סיריקות וכו... ובסוף הוא מבקש לעשות ריסטארט... עשיתי .... ותוך כדי זה שהוונידוס מריץ את הקוביות הכחולות האלה (שמעל יש את הסמל של xp..) ..(הוא מריץ פעמיים , אז בפעם הראשונה..)...פתאום הוא חוזר למצב ההתחלתי כמו ישר אחרי שמדליקים אותו.. (אגב כרגע אני בsafe mode..) עזרה עזרה עזרה!!...

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by hichcock,

היי אני מחפש תוכנה טובה לכתיבה מתמטית (כל הצורות וכל מה שיש בתחום המתמטיקה...) חשוב שתהיה נוחה ופשוטה לשימוש ניסיתי להשתמש ב-word אבל זה פשוט לא נוח! וגם אין הכל.... או שלא פתחתי את החלק הנכון? :-\ רק תקנו אותי אם זה לא נכון - הוספה -> אובייקט -> microsoft eqution 3.0. ניסיתי עם התוכנה הנ"ל, לא משהו... תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by ^HocK^,

תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שיט שחכתי מסגרת אני יערוך מחר :-\ איך?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם... התקנתי שלשום את הפיירוואל חדש של נורטון... אבל מאז אני לא יכול לפתוח את האייסיקיו כשהוא פועל..זאת אומרת שהוא אנייבל! בשביל שהאייסיקיו יוכל להתחבר אני חייב להפוך את הפיירוואל לדיסאייבל שזה דבר כמובן שאני לא רוצה לעשות! אוליי למישהו יש איזו שהיא עצה או הערה שתוכל לעזור לי?! תודה מראש לכל העוזרים והמגיבים.. Anas-Nanas

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by DannyBoy1904,

איך אני יכול להשיג את התוכנה Windows Blinds 5 ? לא הבנתי מה נסגר איתה! יצאה, לא יצאה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.