עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by bugosdckh,

שלום יש לי פרמייר 1.5 וכעת יש לי אפקטים של hollywood fx האם אתם מכירים אלו עוד אפקטים אני יכול להוסיף לתוכנה? תודה.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by efratmiz,

מישהו יודע איך שולטים במפלצת? פיירפוקס 3.6.13 (adobe flash)

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by Tal14,

שלום אני צריך משהו די פשוט אני שומע מוזיקה בזמן שאני משחק במשחקים, ואני צריך תוכנה שבעזרתה אפשר להעביר שירים, ולעלות ולהוריד ווליום בזמן המשחק מבלי למזער את המשחק. הקיצורים הרגילים של המדיה פלייר לא עובדים כמובן... יש פיתרון? תודה =)

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by PuMbA,

יש כזה פלאג לווינאמפ 5 כי יש לי 7 רמקולים וסאב של קריאטיב ואני צריך פלאג כזה אם למישהו יש תודה לכולם !!!!

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  5. Started by Danovich!,

shalom lekulam (sry only english installed on my win) i wanted to know if its posible that i will be able to play games like F.E.A.R. & BF2 with geforce4 mx 440 by using the program 3danalyzer or somthing els...if its posible plz tell me how to make it work thx in advance

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  6. שלום לכולם צריך עזרה ערכתי סרט ביתי בתוכנת סטודיו 9 הגעתי לשלב של יצירת dvd וקיבלתי הודעה pma erorr מישהו יודע מה מקור הבעיה

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  7. Started by pro,

מאיפה אפשר להוריד אותה בגירסה לווינדוס XP?

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  8. Started by Vidati,

http://vi9ati.deviantart.com/#/d2r04a9

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  9. Started by redti,

מישהו יכול לומר לי איפה אני מוריד את התוכנה הזו אם הוא לא רוצה לומר לי פה אז שיגיד לי בפרטי. תודה רבה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  10. היי, אני עובד במשרד המנוהל על ידי שרת EXCHANGE SERVER - STANDARD EDITION. מנהל הרשת מעביר POLICIES מדי פעם כגון: 1. קביעה כי שומר המסך יחל לאחר X דקות. 2. המחשב יינעל לאחר X דקות. 3. כל יומיים המחשב יבצע סריקת וירוסים. 4. שינוי סיסמה כל X שבועות. 5. ועוד ועוד. . . איך אני מצליח לנטרל את מנהל הרשת לבצע את הפקודות על המחשב שלי ?

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  11. Started by hagadi,

מידול ראשון שלי בנרבס בכמה שפחות יסופרמים, (עובד בדרך כלל בפולי) מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by zodiac,

לפני יומיים נכנסתי לאינטרנט ופתאום אני מקבל כמות עצומה של pop up אמנם גם בעבר קיבלתי כל מיני פרסומות, אבל זה לא היה כמו הפעם. מה גם שאני מקבל כל מיני security warning בכמויות. אם אני משאיר את שולחן העבודה כמה דקות הוא פשוט מתמלא. שאלה: א. מדוע רק כעת זה קורה לי? ( האם נשתל לי משהו במחשב שמושך אלי אש) אם כן איפה אני מחפש כדי למחוק.( מחקתי קוקיז. ודפי אינטרנט זמניים, וגם השתמשתי ב-ad awere אמנם יש שיפור אבל זה לא זה עדיין. סרקתי את המחשב ואין לי וירוסים ב. האם מה שסיפרתי פה משותף לכל הגולשים ג. יש תוכנות שעוצרות פופ אפ, מה מומלץ לי? תודה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  13. אני לא מצליח להפעיל שום דבר באינטרנט על כל לינק שאני לוחץ מופיעה pop-up window blocked נסיתי לבטל את כל החוסמים של הפריטים המקופצים את החומת אש וכו' מה אני יכול לעשות..

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by OmerMan,

כשאני נמצא בחדר כלשהו אני מקבל כל כמה דקות פרסומות שאנשים שולחים לי (אם זה לחדר או לאתר...) וזה יכול מאד לעצבן אם אני למשל עוזב את המחשב וחוזר לגלות ערימות של הודעות תפלות ומעצבנות... רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזושהי אפשרות בהגדרות או סקריפט כלשהו כדי שלא לקבל את הודעות מאנשים... אני מניח שאני יכול להכנס במצב invisible אבל האם המצב הזה משאיר אותי פעיל לכל הפונקציות האחרות חוץ מקבלת הודעות?? (שליחת הודעות וקבלת\שליחת קבצים??) ??? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by shimon23,

לאחרונה החלו להיפתח לי בלי הפסקה pop ups בכל תוכנות הגלישה השונות (פיירפוקס, אקספלורר וכו'). ניסיתי להריץ Spybot+Ad aware בכדי להתגבר על הבעיה, אך כלום לא עוזר. כמובן שהאופציה של סגירת pop-ups מופעלת בשתי התוכנות. האתרים שנפתחים בכל התוכנות האלו הם אתרים ישראלים בלבד, למשל: 012, web.sense.co.il וכל מיני אתרי זבל אחרים. כיצד ניתן להיפטר מהמטרד הזה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by kobibo,

מישהו הצליח לשלוח ולקבל מיילים דרך ה POP3 ב gmail ? משום מה אני לא מצליח לגשת כלל ל POP3 למרות שבדקתי כמה פעמיים את ההגדרות שלי . אודה לתגובות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם ניתן לבטל חלונות קופצים כי כמעט כל אתר שאני נכנס אליו זה לא האתר שרציתי אלא חלון קופץ אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה אני עובד עם Internet Explorer בתודה מראש רזיאל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by silky,

כל פעם שאני פותח מספר כתבות כטאבים חדשים אני מקבל את אותו הפופאפ. הבלוקר המובנה לא חוסם אותו. מצ"ב תמונה. איך מעלימים? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by omri_ro,

לאחרונה התחילו להפתח לי טאבים חדשים בעת גלישה באתר טורק לאחר שלוחצים על אחד הלינקים. בכל האתרים האחרים בהם אני גולש לא קופצים פרסומות וניג'סים אחרים. תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by nimrodim,

האם ניתן להשתמש בפורטים מתחת ל 1024 לתוכנות P2P? האם ניתן להשתמש בפורט 80 לתוכנות P2P או שצפויות איזה שהן בעיות?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  21. Started by psychuil,

משום מה באוני' כשאני מנסה להריץ את הportable FF מתוך הDOK, הוא זוחל ושימוש ביותר מטאב אחד פשוט תוקע אותי בכמה עשרות שניות. למישהו יש מושג למה זה/מה הפתרון?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  22. Started by jackhammer,

שלום לכולם למישהו יש IE8 נייד? אני מחפש בגוגל כבר כמה שעות וכל מה שאני מוצא זה גרסא אחת ברוסית והשאר שהם באנגלית מלאות בוירוסים ושטויות למישהו יש לינק להורדה נורמלית? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by IlanF,

http://ilanf.deviantart.com/art/Portal-turret-wip-95122609 אני עדיין עובד על זה.. צריך לתקן כמה דברים, להוסיף עוד פרטים קטנים וכו'... אבל לפני הכל, צריך להתקין שוב את אילוסטרייטור אז מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  24. ?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם אני נעוניין לדעת נהו המושג המדוייק של POSTSCRIPT אני מחפש מדפסת A3 לתוכנת AUTOCAD

דיונים חדשים בפורומים