תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
Every time when i use it to install a game it shows error in transffering some file... i need HELP! its driven me NUTS! Thanks! BTW, its not WAREZ, i am not asking about the game just on the specific program!
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי איזה ספר שקיבלתי בדיסק והוא בקובץ PDF האם אני יכול לעשות העתק ואז הדבק ולשלוח אותו במייל למישהו? זה דיי דחוף אגב אז תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי, יש לי פיירוול PFSENSE ותקפו אותי בין השאר דרך פורטים 5060 תעבורת SIP יצרתי ruls שיחסמו את אותם כתובות IP אבל משום מה הפיירוול מתעלם לי מתעבורת sip ועדין ההתקפות מגיעות למחשב, מישהו מכיר את ההגדרה שאומרת לפיירוול להתעלם מתעבורת sip בRULS ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי photo shop 5 ואני לא מצליח לרשום בעברית איך אפשר לרשום בעברית
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכל הגוללשים. חיפשתי ומאחר ולא מצאתי דיון בנושא החלטתי לפתוח כזה בעצמי. מה ההבדלים העיקריים בין התוכנות? איזה יתרונות יש לתוכנה כזאת על האחרת? האם גרפיקאי שסיים קורס גרפיקה במכללה יוכל לעבוד באופן שוטף גם עם GIMP ללא מחסור בפיצ'ר כזה או אחר? אם יהיו לי שאלות נוספות אני אוסיף אותן לת'רד בתודה מראש. ניר
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי תמונה בפורמט GIF שאני רוצה להפוך את הרקע שלה לשקוף. איך עושים את זה בפוטושופ? הכוונה היא לא לגזור את הרקע, אלא פשוט להגדיר את צבע הרקע להיות שקוף.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, Adobe Photoshop cc 2017 כלי type הקלדתי את האות A. ואישרתי בלחיצה על V בשורת התפריט. מתפריט 3d בחרתי באפשרות: New 3d Extrusion from selected layer והמחשב נתקע ! לצאת מהפוטושופ יצאתי ב file manager אבל איך מוסיפים 3d לשכבת הטקסט? למישהו יש רעיון מדוע ואיך פותרים את הבעיה? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם שמעו אני חדש לגמרי בנושא של עיצוב ממוחשב אבל מעוניין ללמוד לבד קיבלתי מהלימודים ממחלקת עיצוב גרפי את ה-photoshop 10.0.1 אין לי מושג מה זה יש לי 2 שאלות: א) האם זו גרסה טובה למתחילים שלא יודעים כלום או שכדאי לבקש גרסה אחרת (יותר ישנה ויותר קלה)? ב) האם מישהו מכיר ספר טוב שאפשר לקנות שמסביר צעד צעד מההתחלה? ג) הגרסה הזו שיש לי 10.0.1 זה cs3? אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
חברים יש לי פוטו שופ 8 בעברית וסתם בא לי לעצב כל מיניי דברים למשל איך עושים ריבועים בבטן וכל מיניי כאלה..? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה פוטושופ 8 בעברית.. אני צריך שמישהו יסביר לי איך אני משתמש בסגנון על תמונה כלשהי..
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הורדתי את פוטושופ 2017 בגרסת ניסיון, ובהפעלה הוא מציג לי את המסך הזה- ואחרי שאני לוחץ sing in הוא מחליף למסך הזה- נשאר איתו הרבה זמן (כמה שעות), ובסוף נסגר בלי שום הודעה. אם תוכלו לעזור אשמח מאוד...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים שלום !!! יש לי PHOTOSHOP CS5 ME מישהו יודע איך לפרוץ את התוכנה ?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. המערכת שלי היא דיי פשוטה e5200 4gb ddr 800 17" CRT vista x64 ולוח מבוסס G31 שזה אומר intel gma 3100 בהמשך מתוכננת קנייה של כרטיס מסך ומסך השאלה שלי האם כרגע המערכת עומדת בדרישות המינימום (אני יודע שהוא לא ינצל את היכולות שלו) כך שבהמשך כשאקנה כרטיס מסך לא אצטרך לשדרג גם פוטושופ או שעד שלא אקנה כרטיס מסך הוא כלל לא יעלה 2. האם CS3 ינצל את המערכת טוב יותר או ש CS4 לא מוכרח להשתמש בהאצת כרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
ראיתי את הסרטון של התוכנה כאן: http://www.adobe.com/products/photoshopelmac/main.html לא נראה לכם חשוד? איך אפשר להבדיל כל כך מהר ומדוייק אובייקטים מרקע, ועוד רקע בעייתי כזה? והעיניים האדומות? איך התוכנה מוצאת איפה בדיוק ממוקמות העיניים? מוזר
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
שלום המקום הוא: EDIT-perferences-memory & cache האם אפשר לשנות שם משהו בכדי שהביצועים ישתפרו? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה בעיקרון בכותרת. קצת על למה אני צריך את התוכנה: השימוש העיקרי 99.999999% יהיה על עריכת צילומים. רצוי שיהיה גמישות של פלאגינים ותמיכה ב RAW . HDR גם בא בחשבון. אני מצלם בעיקר נוף ופורטרתים. אם חסר איזשהו פרט כדי להמליץ תשאלו.
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי אתר, כולל הרבה טקסט, בקובץ PSD - הוא כולו sliced מוכן לייצוא באמצעות Save for web. השאלה שלי היא כזו: האם יש דרך להכניס את הטקסט ל-HTML בצורה אוטומטית? כלומר, אם יש כפתור וכתוב עליו משהו, אני רוצה שזה יולבש על התמונה בתור טקסט ב-HTML (כדי שיהיה אפשר לערוך אח"כ. כרגע היחס של הייצוא לטקסט הוא כמו כל תמונה, פשוט משטח את הכל ביחד. ראיתי שאפשר להוסיף טקסט לסלייס, אבל זה רק אם אני בוחר סלייס בלי תמונה - וגם אז זה ידני. אני אשמח לעזרה, זה יחסוך לי שנתיים עבודה פחות או יותר של להכניס הכל ידני בכל דף....
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שאלה לגרפיקאי המקצועי אשר מכיר ועובד עם שתי התוכנות. האם ישנה עליונות כאשר משווים בינם מבחינה מקצועיות. ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! אני צריך את ה=photoshop בעיברית ואני פשוט לא מוצא מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול לימצוא אותה? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש גירסה חינמית ? אם כן תביאו לי קישור לגירסה CS8 תודה
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי כולם לאחותי כרגע יש מחשב עם WIN98 SE והיא רוצה להתקין את התוכנה PhotoShop,מהי הגרסה האחרונה שתעבוד על המחשב? פנטיום 3 112MB RAM תודה.
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-