תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי 5000 נקודות ואני מנסה להשיג את dirt 3, אבל כאשר אני מנסה לקנות את המשחק זה נטען הרבה זמן על המסך: Please wait while your order is being processed, Completed orders will display on past purchases page. אבל זה לוקח המון זמן. תודה לכל העזורים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבעיה אני לא מצליח לחבר אוות אם המדיה סנטר התכנתי את התוכנה שצריך לעבוד אם המדיה סנטר הבעיה היא כל פעם שהוא מגיע לסריקה ניתקע ב0 אחוזים מה יכול להיות הבעיה שלי
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, ערכתי היפר קישור ואחרי שאני מנסה להפעיל אותו מופיעות לי הודעות השגיאות המצורפות אין לי מושג איך פותרים את זה :s05: יש לכם פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
התחלתי עבודה חדשה בבית החולים, ואני מעוניין לבנות קובץ אקסל אוניברסלי, שיתאים לכל חודשי השנה, לחישוב המשכורת. העניין קצת מסתבך בגלל אופן חישוב המשכורת בעבודה, ותכף אסביר! שכר שעתי בסיסי: 27.69 ש"ח לשעה. אם תסתכלו בתמונה שצירפתי, אתם תראו שמעבר לשכר הבסיס, מגיעים לי גם תוספות שונות ב-% על כל שעת עבודה בזמנים השונים של היום! וכדי לסבך את העניין עוד יותר, את התוספות הנ"ל אני לא מקבל באותה משכורת, אלא מצרפים אותה במשכורת שתבוא אחריה! זאת אומרת, שסה"כ שכר בסיס וסה"כ שכר של תוספות צריך להופיע בעמודה נפרדת, כי בתכלס אני לא אקבל את שניהם ביחד. השאלה היא, איך בונים דבר כזה באקסל? אין לי ידע כזה רחב בתוכנה, ואני בקיא רק בדברים בסיסיים ונוסחאות פשוטות. כדי לחדד את העניין, אני מעוניי…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל אני שמח להיות בפורום של האתר הזה שכמו ניתן לראות שונה לגמרי מאתרים אחרים כמו פיסי פרו ופיסי טיפ אפילו אנשים שונים... אז לשאלה: אני משתמש בווינדוס XP והפונקציה standby אצלי לא עובדת למרות שבווינדוס הקודם היא עבדה. הבעיה היא לא בהגדרות החשמל בלוח הבקרה- שם הוספת הפונקציה לא מופיע כלל. שמעתי שיש דרייבר לזה איפה אני משיג אותו או אם לא צריך אז איך אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז עשיתי את הצעד ועברתי ל FireFox לאחר שנים רבות......... עכשיו אני לא מבין ומזהה כלום וצריך עזרה במספר דברים: 1. איפה תיקיית המועדפים וסרגל המועדפים כדי שאוכל להעביר את הקישורים מIE... 2. איך משנים שכשאני יוצא מהדפדפן כאשר מס' כרטיסיות פתוחות, הוא ישאל אותי האם אני בטוח? 3. איך מגדירים עבור כל דף אינטרנט בנפרד את קרבת תצוגת המסך להגדלה, ושהדבר ישמר גם לאחר יציאה. 4. האם הרשימה היחידה שבאה עם ADBLOCK PLUS מספיקה, או שצריך להוסיף עוד, ואיך? 5. איך משנים שבפתיחת לשונית חדשה, יפתח דף הבית הראשון? 6. מה זה סימניות? תודה רבה, והשאלות נשאלו רק לאחר חיפושים ובירורים!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיהיה נוח לעבוד איתה וליצור מודלים של מכוניות, אבל שלא תהיה מסובכת מדי להבנה. מישהו מכיר איזו תוכנה ממולצת לדברים כאלו? אני יודע שלאליס (החברה של MAYA) יש תוכנה מיוחד לזה אבל אני חושב שזה מקצועי מדי,, אני מחפש משהו למתחילים.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה פשוטה שממירה סדרת תמונות JPG לקובץ וידאו MPG?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי שלפני כמה ימים ילד אחד מהפורום רצה תוכנה מיוחדת לכרטיסי ביקור הוא דיי עשה לי חשק ואני הכנתי כמה בפוטושופ הנה דוגמאות למה שניתן להגיע בעזרת הפוטושופ וקצת יצירתיות וכמובן שאני רק רשמתי יקיר עיצובים ניתן להוסיף כל פריט אחר שרוצים.. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ה-ACRONIS שברשותי לא מאפשר לי לעשות CLONE למערך ה-RAID0 שלי לדיסק חדש (ללא RAID). יש תוכנה שמאפשרת כזה CLONE? מערך ה-RAID על סף קריסה ולא בא לי פירמוט. תודה!
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב יש לי הרדיסק של 1 טרה. עם חומר ממש ממשממש חשוב אני כבר יומיים בוכה. אני סטודנט ואין לי גרוש על התחת לקחת את המחשב למעבדה שרוצה 600 שקל הוצאת חומר. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנות טובות שיכולים להוציע מידע מהדיסק שנידפק? אותם החברות האלו אמרו לי שהם עושים את זה עם תוכנה מיוחדת שעובדת כל הלילה מישהו מכיר תוכנות כאלו לפני שאני הולך לשלם תודה מראש חיפשתי כאן בקהילה ולא מצאתי
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי עברית במחשב אבל משום מה במשחקים וסרטים רואה גיבריש במקומם. ווידוס 7 .
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
הורדתי קובץ חשוב לי מאוד מכווץ ב winrar. כשביקשתי לפתוח נכונה לי עגמת נפש איומה: נדרשתי להקליד סיסמה... אפשר לעקוף את הדבר השטני הזה ?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כפי שמצויין בכותרת. אם אפשר כמה שיותר נוחה ופשוטה לתפעול (מיועד לאבא). אם יש תוכנה אחת שעושה גם וגם מעולה, אם אני זקוק לשתי תוכנית - בסדר. ניסיתי כבר All converter ואני חושב שהוא מצריך אותי להשתמש ב-Adobe מה שאני לא ומכן לעשות (יש Foxit Reader) וניסתי משהו שעונה לשם Word 3.5 שאמור להוסיף סרגל ב-Word - לא ממש עבד.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ולמה לשים לב ?? האם למישהו יש נסיון עם צריבת CDR 900 ואם כן האם יכול ורוצה לשתף את הפורום !!! אגב הצורב שלי הוא Ricoh Mp-7163A 32X16X10 תודה !!! :-/ ???
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הצריבה נתקעת ב 3 אחוז דפקתי כבר 2 דיסקים ... יש לציין כי זאת הפעם הראישונה שלי שאני צורב ISO אני יודע שהת'רד הזה יכול להיות לא חוקי אני מצטער מראש פשוט אני חיייייב לדעת איך צורבים ISO מי שיודע שיפנה לאי סי קיו במידה והמנהלים יראו את הת'רד הזה כלא חוקי ... מצטער מראש . :-\
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דבר ראשון! אני חייב להגיד שאני שונא אבל שונא! אנטשמים!!!!!!!!!!!!! דבר שני: נתנו לי באן מסרבר במירק.. אבל נתנו לי באן לא יודע על מה?!?!? האיי פי שלי משתנה והכל.. מה אני יכול לעשות?? אה.. שתבינו למה אני שונא ערבים וגרמנים, זו הסיבה: -irc.addictz.net- *** Got Ident response - -elephantitis.ca.us.addictz.net- *** G-lined - You are banned from this server- [goatsecx] criminal race - Closing Link: [G]mDs-[M4A1ms@addictz-19514.bezeqint.net] (Banned) טוב! בקיצור! הם נתנו לכל בזק בן לאומי באן משם.. בגלל שאנחנו יהודים. עכשיו יש לי שאלה, אי אפשר לעשות משהו בנידון??
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש דרייבר למודם הנ"ל עבור Windows XP SP3, מצאתי לא מעט אתרים המתיימרים לספק את הדרייבר (ללא תשלום), אבל באף אחד מהם לא הצלחתי ממש להוריד אותו, גם לא באתר היצרן (המקורי או הרוכש - מוטורולה), במידה ומישוה מצליח להשיג לינק ישיר להורדת הדרייבר, אשמח מאוד לקבלו. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה, יש לי קובץ מולטימדיה בפרומט MP4, כאשר אני מריץ אותו מהדיסק קשיח, הוא מתנגן טוב מאוד. אולם כאשר אני צורב אותו בnero ומנסה להריץ מהתקליטור (תקליטור סטנדרטי של 700 mb) הוא מגמגם. מה עלי לעשות, כדי שהוא יתנגן ללא גמגום? תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה לקודד מחדש קובץ AVI ב- VirtualDub. בחרתי קידוד לוידאו, בחרתי גם קידוד לסאונד (MP3). כשאני בוחר בתפריט את ה- ...PREVIEW OUTPUT, הכל טוב ויפה והסרט מסונכרן. אבל, כשאני בוחר לשמור את הקובץ על ה-H.D, הסרט המוכן לא מסונכרן . ניסיתי גם לבטל את ה- INTERLEAVING ב- AUDIO וזה גם לא עזר. איך לעזעזאל זה מסונכן ב- VirtualDub ועל ה-H.D זה לא . תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר הביא לי דיסק קשיח שמערכת ההפעלה בו לא עולה, אותו אדם לא צריך את מערכת ההפעלה אלא את המידע שעל הדיסק, מכיוון שאין לי כוח לברור את הקבצים ולהחליט מה הוא צריך ומה לא החלטתי להעתיק את תכולת כל הדיסק לדיסק אחר, אז חיברתי את הדיסק למחשב שלי כ-SLAVE ועשיתי העתק-הדבק, כשהוא מגיע לספרייה של ה-WINDOWS בכמה קבצים מסויימים הוא אומר לי שהגישה נדחתה (לאותו קובץ ספציפי) ומציע לי לבדוק שאף תוכנה לא משתמשת בקובץ ואז הוא מפסיק את העתקה - אני בעיקרון לא צריך את הקבצים שלגביהם נדחתה הגישה (הם קבצי מערכת שלא שימושיים לאותו אדם) אבל אני צריך שהמחשב ימשיך את העתקה חוץ מאותו הקובץ/קבצים שלגביהם נדחתה הגישה. מישהו מכיר תוכנה שכזו - שברגע שהיא נתקלת ב-ERROR היא ממשיכה לקובץ הבא ולא עוצרת את כ…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, כרגע אני משתמש בFF אבל אני מרגיש שהוא קצת איטי והייתי רוצה לנסות משהו אחר... איזה דפדפן הכי מהיר ומה ההיתרונות והחסרונות של כל דפדפן. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי שהוא יכול להביא לי תוכנה למדידת טמפרטורה של המעבד או לפחות שם של התוכנה? שיצור איתי קשר shakedan@zahav.net.il
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחקתי את הדרייבר הקודם במצב בטוח עם Driver Sweeper התקנתי את החדש בהפעלה רגילה ואחרי שהמחשב עולה יש את ההודעה הזאת: http://www.fastup.co.il/images/3059483.jpg אני לא יכול להפעיל את ATI Catalyst Control Center , כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו דרך התחל עולה ההודעה הזאת יש לי: Windows XP Professional Sp3 AMD Radeon HD 6800
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-