עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי בטעות נמחקה לי סימנייה בכרום . איך אני מחזיר אותה ? מדובר על הסימניות שבעת פתיחת כרטיסייה חדשה .. עריכה : נפתר , מוחקים עוד אחת ולמטה מופיע "שחזר הכל" . לחיצה עליו וכל האחרונים חוזרים ..

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by benor,

שלום, האם יש דרך לשנות סיומת של קבצים בבת אחת? נגיד אני רוצה לשנות למלא קבצים את הסיומת ל PNG* ולא לשנות לכל קובץ אחד אחד. מערכת ההפעלה שלי היא WIN2K תודה, בן-אור

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. קודם כל אני שמח להיות בפורום של האתר הזה שכמו ניתן לראות שונה לגמרי מאתרים אחרים כמו פיסי פרו ופיסי טיפ אפילו אנשים שונים... אז לשאלה: אני משתמש בווינדוס XP והפונקציה standby אצלי לא עובדת למרות שבווינדוס הקודם היא עבדה. הבעיה היא לא בהגדרות החשמל בלוח הבקרה- שם הוספת הפונקציה לא מופיע כלל. שמעתי שיש דרייבר לזה איפה אני משיג אותו או אם לא צריך אז איך אני פותר את הבעיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Bug2000,

הצריבה נתקעת ב 3 אחוז דפקתי כבר 2 דיסקים ... יש לציין כי זאת הפעם הראישונה שלי שאני צורב ISO אני יודע שהת'רד הזה יכול להיות לא חוקי אני מצטער מראש פשוט אני חיייייב לדעת איך צורבים ISO מי שיודע שיפנה לאי סי קיו במידה והמנהלים יראו את הת'רד הזה כלא חוקי ... מצטער מראש . :-\

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by guy94,

שלום, רציתי לדעת האם יש אפשרות להפוך ממיני דיסק ל - MP3... כלומר לחבר את המיני דיסק ל - LINE IN... ואז להקליט למחשב.... עם תוכנה כלשהי... האם למישהו יש תוכנה כזו ? מה השם שלה ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by DiSc@MaN,

היי אני מחפש דוס תומך עברית/עברית לדוס כדי לשחזר את חומר הלימוד שנתקע בנייד בלי יכול העברה (בגלל העברית) תודה מראש לכל עוזר

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. היי, רציתי קודם לומר שנאי ממש לא מתמצא בפוטושופ ואני אפילו לא יודע עם איזה פוטושופ להשתמש ומה ההבדל בין ADOBE FHOTOSHOP CS2 ל - ADOBE IMAGEREADY CS2. TZ יש לי את הפוטושופ CS2. אני מעוניין להוסיף לצילום של תכשיט אפקט של ניצנוץ (שהתכשיט יראה נוצץ ומושך). איך אני עושה את זה? ובאיזה מהתוכנות הנ"ל להשתמש?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by meirbit,

שלום יש לי מערכת הפעלה XP SP3, רציתי לדעת אם יש איזו שהיא אפשרות למצוא יומן כניסות למחשב (או מתי המחשב הודלק)? איזו שהוא תיעוד של זמנים... תודה מראש מאיר

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by tania131,

היי אני תמיד הכנתי חתימות, ועכשיו קצת נמאס, אז התחלתי להכין WALLPAPER כי לזה לפחות יש שימוש לשים בשולחן העבודה וכו' אז זה ה WALLPAPER הראשון שלי , איך? http://img93.imageshack.us/img93/4812/eminemwallpaper1il.jpg

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by benor,

האתרים עצמם נטענים לאט, ובזמן שגוללים את האתר מעלה/מטה גם יש מעין גמגום בצפייה עצמה באתר. יש משהו שניתן לעשות חוץ מלקנות מחשב חדש/לחסום את הפרסומות? זה המפרט: AMD AXP2500 1.5GB DDR רץ על מערכת הפעלה WINXP SP3 FF 3.5 דוגמא לאתר כזה: Tapuz

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Jabradb1,

שלום, עד היום הייתי משתמש ב BSPLAYER להפעלת קבצי AVI + תמיכה בכתוביות. אני משתמש כעת ב WINDOWS 7 ו BSPLAYER לא עובד כל כך טוב. מישהו מכיר פלייר שתומך גם בכתוביות ונמצא עובד טוב על WINDOWS 7? תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by assaf990,

כאשר אני נכנס לאתרים מסויימים למשל של סלקום אני מקבל הודעה: ישנה בעיה באישור האבטחה של אתר זה. איך אני נכנס לאתר הזה ללא התראות מיוחדות מהדפדפן? מצ"ב הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום, היכן אני יכול להשיג דרייברים לכרטיס קול+USB שנמצא על הלוח P4M266/A-823X. אין לי את הדיסק שהגיע עם הלוח, לכן אני צריך מקור אחר שאני אוכל להתקין ממנו את הדרייברים. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by SilentDawn,

יש לי בעיה מעצבנת עד מאוד בתוכנת WORD. התחלתי לכתוב מסמך חדש ואני מצליח לכתוב בעברית בלי בעיה. אבל ברגע שאני רוצה להוסיף מילה באנגלית, המילה נכתבת בצד ימין של השורה ומשבשת לי את כל המשך השורה (גם אם ההמשך בעברית). יש לציין, שבדקתי בקבצי טקסט אחרים את הנושא, ושם אין את הבעיה (כלומר ניסיתי לכתוב מילה באנגלית באמצע שורה ולא הייתה בעיה, היא נשארה איפה שהיא אמורה להיות). מישהו יכול להציל אותי מהבאג המעצבן הזה? מדובר ב-Office 2010 תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by amiros20,

בוקר טוב ותודה לעוזרים אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן תוכנת אנטומיה 3D. שמעתי שיש כמה גרסאות אינטרנטיות ואפילו מצאתי אחת אבל אני צריך אחת שתעבוד גם כשאין אינטרנט. אלו השמות שאשמח אם מישהו יודע איפה למצוא אותן.. interactelsevier 3D anatomy netter's 3d interactive anatomy תודה..

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by kalisto08,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מתנה לחבר שלי ליום ההולדת שלו לוח גרפי לאיור וציור מהמעט שהצלחתי להבין בכוחות עצמי wacom זאת החברה המומלצת ואני מתלבטת אם לקנות את bamboo fun ראוי לציין שאין לו ניסיון באיור ממוחשב בכלל הוא עוסק בוידאו (עריכה ובימוי) ומאייר כתחביב ראשית רציתי לדעת עד כמה באמת אפשר לצייר עם המכשיר? והאם אפשר להגיע איתו לתוצאות ראויות? מצאתי איזה הדגמה באנטנט וזה נראה היה כאילו האופציות הן בערך אותן האופציות שיש בצייר הפשוט של חלונות... בליינים אחרים של החברה ראיתי שיש אופציה לעבוד עם שני מסכים (יש לו בעמדת עריכת הוידאו שלו...) שווה את תוספת אלפי השקלים או שלשלב ראשון שיתמודד עם מסך אחד? האם אפשר ליצור אנימציה בסטופ מושיין בעזרת הלוח? (אני מקווה שאני לא מערבת מונחי…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by SD Project,

לקובץ זה לא משוייכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו צור שיוך באפשריות תיקייה בלוח הבקרה הבקרה מופיעה אצל חבר שלי הודעה כזאת כל פעם שמנסים להיכנס לקובץ exe כמו תוכונת משחקים והשאר... מה אפשר לעשות ?! מיש'ו נתקל בזה פעם ?! אנ מודה מאוד לעוזרים, ניאו

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני צריך לערוך בדיקות על מגוון סוגי קבצים של תוכנות שונות ( של תוכנות OFFICE או AUTOCAD או ZIP או JPEG, PNG או EXE וכדומה). במקום להוריד כל תוכנה כבדה ולנסות ליצור בה קובץ מסויים בגודל מסויים, חשבתי אולי יש תוכנה שיוצרת קבצי דוגמה של תוכנות פופולריות מסוגים שונים: - קבצים של תוכנות OFFICE - של תוכנות עריכת תמונות כמו PHOTOSHOP - של תוכנות עיבוד תמלילים כמו OPEN OFFICE או OFFICE על גרסאותיהן השונות - של תוכנות עריכת וידאו וכך הלאה... חשוב שהקבצים יהיו אמיתיים (נגיד אם זה בקובץ תמונה אז שתהיה בו תמונה או משהו, לא סתם קובץ ששינו לו את הסיומת והוא דחליל). כאמור אני מחפש שתי תכונות בלבד: - יצירת מגוון סוגי קבצים - קביעת הגודל שלהם תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by bennash,

הקדמה: מה זה פורום תוכנה יש מלא שימושים לתוכנות גם משחקים הן תוכנות ויש כאן פורמים למשחקים, אבל אין לכל שימוש מהן: יש תוכנות לקיבוץ, יש לעריכה, יש לגיבוי, יש לתחזוקה, יש להגנה, יש להעצה, יש לבדיקה, יש לכתיבה, יש לצריבה, יש למסרים מיידיים, יש שהן שרת למשחקים ישנים, יש לקניית משחקים, ויש עוד מלא. לא מצאתי פורום מתאים אז אני כותב כאן (אמור להיות בתוכנות לעריכה): אני משתמש בתוכנה בשם DivX Converter שערכה לי מצויין את הקובץ "עופרה חזה - הכאב הזה Ofra Haza - My Aching Heart" אבל בקובץ "BF4 GamePlay 5.1 HD" היא יודעת שהקובץ הוא ברזולוציה 1920*1080 ומשום מה היא רוצה לערוך אותו ברזולוציה 1280*720. למה אני לא יכול להוסיף שמע לקובץ הוידאו ולשמור על הרזולוציה שלו כמו בעופרה חזה-הכאב …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני מחפש תוכנה שיהיה נוח לעבוד איתה וליצור מודלים של מכוניות, אבל שלא תהיה מסובכת מדי להבנה. מישהו מכיר איזו תוכנה ממולצת לדברים כאלו? אני יודע שלאליס (החברה של MAYA) יש תוכנה מיוחד לזה אבל אני חושב שזה מקצועי מדי,, אני מחפש משהו למתחילים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אני לא מדבר בהכרך על הורדות לא חוקיות,אז על תנעלו את העץ .

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by KoDkOd,

היי אני עובד עם WIN 7 בעברית וכשאני מעלה רשימות שירים לנגנים השירים בעברית מופיעים בג'ייבריש..מה עושים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by ag43,

פירמטתי את המחשב הנייד שלי (לנובו) והעברתי אותו לXP. עם המחשב בא קורא טביעת אצבעות מובנה ותחת ויסטה הוא עבד עם התוכנה OMNIPASS. האם יש תוכנה שמאפשרת הגנה על הWINDOWS בעזרת טביעת אצבעות? לחילופין אם יש דרך להעביר את הרשיון שהיה בגירסת הויסטה שהיתה לי לXP (יש לי עותק של המערכת שמור)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by lenagu,

שלום,צריכה את עזרתכם, התקנתי את התוכנה XBMC ואת NAVI X , הכל עבד מצויין עד לפני 3 ימים ומאז ברגע שאני נכנסת לNAVI אני מקבלת הודעה, can't open file', ניסיתי לתקין מחדש את התוכנות והבעיה עדין קיימת האם למישהו יש רעיון איך לגרום לתוכנה לעבוד ?תודה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. בעיה מוזרה בכרום גוגל כשאני רוצה לשנות משפה אנגלית לעברית במקלדת לא נותן לי לשנות את שפה עדיין נשארת באנגלית עם אותיות גדולות וקטנות רק באקספולרר יש אפשרות עדיין לשנות שפות לסירוגין. אפילו אני לא יכול לחפש בחיפוש או לכתוב באינטרנט בעברית אבל אני מעדיף להשתמש בכרום גוגל אבל יש בעיה לשינוי שפה כשאני לוחץ על המקשים alt+shift. מה עושים? אני כבר ניסיתי להתקין את כרום מחדש ובעיה עדיין נמצאת. האם זה באג? או שניתן לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים