תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
השאלה מתייחסת גם לממשק המשתמש של התוכנות שאיתן אתם עובדים וגם לזה של מערכת ההפעלה.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה.התקנתי את האייסיקיו החדש, ובכל פעם שאני עובר בין היוזרים, האייסיקיו מצמצם את עצמו כאילו התנתקתי מהרשת. אני יודע שבגרסאות קודמות זה לא היה קיים, וזה נורא מפריע.אנחנו שני אנשים שעובדים על המחשב, וזה די מתסכל שהאייסיקיו נסגר ככה. מה עושים ? מישהו נתקל בבעיה ?!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין לי כונן וירטואלי אני טוען קבוץ תמונה שום דבר לא קורה, ישנם רק הכוננים הפיזיים שיש במחשב.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב. ישנם המון תוכנות שאפשר באמצעותם להשתלט על המחשב מרחוק הבעיה כל אלו שאני מכיר צריך להתקין את התוכנה בשני המחשבים!!! אני מעוניין להשתלט על המחשב שלי בבית מהמחשב בעבודה על המחשב בבית אין לי שום בעיה להתקין כל תוכנה שהיא אך על המחשב בעבודה אין לי אפשרות להתקין כלום , יש רק אינטרנט - דפדפן של ווינדוס. האם קיימת תוכנה שבעזרת אני יכול להיכנס למחשב שלי דרך הדפדפן בלבד תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי חבר שנורא רוצה להקליט תוכניות רדיו מגלגל"צ. האם יש תוכנה שיודעת להקליט STREAM ,מאתר שנותנים לה, בשעה מסויימת ביום (כמו שמתכנתים וידאו להקליט תוכנית)?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל כמה דקות הNOD מעלה הודעה איך מוחקים את הוירוס הזה ?
-
אני צריך סיריאל/קראק לתוכנה בשם Bursa Graph . פירוט התוכנה: ניהול תיק השקעות אישי לינק להורדה התוכנה עם 15 ימיי נסיון: http://www.bursagraph.co.il/download.shtml מי שמשיג לי קראק או סיראל- מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, הכרום שלי הפסיק לעבוד משום מה.. כשאני מנסה להפעיל אתו אני מקבל את ההודעה הבאה- מישהו יודע איך מתקנים את זה ? תודה מראש לכולם.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לוח גרפי (Tablets) כמתנה למישהי שמציירת הרבה ומאד רוצה להתחיל לצייר במחשב. 1) האם יש דגמים שמומלץ להתחיל איתם במחיר שפוי (עד 800 ש"ח)? 2) היכן יש תצוגה של מס' דגמים? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום התחלתי לעבוד על עוד ציור הוא לא גמור אבל זה מה שיש בנתיים תהנו
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סרט ששוקל בערך 2 ג'יגה. כאשר אני מעוניין לצרוב אותו אני (דרך התכונה) מגדיר איכות מקסימילית ואז הקובת שוקל בערך 8 גי'גה. איך צורבים את זה? זאת אומרת (קיבלתי כבר תשובה כזאת) אני לא מעוניין להוריד את האיכות שיכנס לי ל דיסק DVD אחד אלא דווקא לפצל את הקובץ הנ"ל ל 2 דיסקים DVD. האם NERO עושה זאת אוטומטית (קרי כאשר נגמר המקום הדיסק הראשון היא נותנת לך חיווי להכנסת דיסק נוסף) או שאני אקבל הודעת שגיאה, כאשר יגמר המקום. כי אני לא מצאתי שום מקום/דרך שבה ניתן "להגדיר" לתוכנה לפצל את הקובץ ל 2, או שיעשה זאת אוטומטית. תודה מראש לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עד היום לא מבין מה התוכנה הכי טובה שיש להעתיק שירים מדיסק מוזיקה ל MP3. בנוסף לזה אני לא מבין למה השמות של השירים לא נקראים מהדיסק. אני משתמש ב EASY CD DA CREATOR. תודה רבה יניב
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מאוד מאוד דחוף תוכנה כמו word ןnotepad אבל שאני אוכל ליכתוב שם כול מיני דברים באלגיברה כמו:איקס בחזקת 2 קו שבר בי 83.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה ממש ממש ממש טובה לשיחזור קבצים. מחיר לא מהווה בעיה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הציעו לנו ב012 אנטי וירוס של נורטון, דרכם. ז"א, אני מבין, שאנחנו לא מקבלים את התוכנה, אלא התוכנה אצלהם. האם הוא מספיק? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום צילמתי בוידאו הרבה מאד סרטונים מטיול. האיכות היא HD1080P ב60FPS (המצלמה היא SONY CX180) עכשיו הפורמט שיוצא זה MTSז (AVCHD או משהו כזה?)והבעיה היא שבערך דקה או משהו כזה שוקל 200 מגה... (10 דקות כמה ג'יגות) חיפשתי וניסיתי כמה תוכנות וקונפיגורציות אבל תמיד יש ירידה דרסטית באיכות כדי לצמצם גודל קובץ... ישנה תוכנה להמרת הוידאו ככה שהגודל יירד אבל האיכות תישמר כמעט לגמרי? (הצלחתי להקטין את הגודל ולשמור יחסית על איכות אבל רק אם אני ממיר את הוידאו ל30FPS וזה הורס את התנועה ונראה פשוט שזה לא זז חד) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שבה אני אוכל לערוך מסמכים עם תמונות לצורך עריכת חוברות\ברושורים או עבודות הגשה כאלה ואחרות. עד עכשיו אני עובד עם וורד אבל היא מוציאה ממני כל טיפת סבלנות ! כל דבר מפריע לתוכנה המפגרת הזאת מוסיף מלל היא מעוותת לי את כל סדר מיקום התמונות במקום שהם יירדו באופן שווה למטה.(אולייי בגלל זה הם עשו את הסימן חזור אחורה?) על כל פנים אם אתם תוכלו להמליץ על תוכנה יעילה אני אשמח !
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן ותודה לעוזרים מראש יש לי כרטיס מסך מסוג nvidia geforce gt220 חיברתי אותו לטלויזיה בחיבור H.D אני רואה תמונה ללא סאונד כמובן שהעברתי בהגדרות סאונד ליציאה דיגיטלית ניסיתי לשחק עם ההגדרות (ב - realtek HD audio manager) ובטעות גם מחקתי את ההגדרה ליציאה דיגטלית אז ככה - 1. איך אני מגדיר מחדש את יציאת האודיו הדיגטלית? 2. איך אני מצליח לשמוע אודיו בטליוזיה בחיבור h.d ולא רק וידיאו? תודה רבה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
גירסה 3 !! כן כן דווקא את הגירסה הזאת אני צריך ודחוף כדי להסיק את הקיים יש שתי אפשרויות אחת להשתמש בתוכנה מיוחדת לכך שלא תמיד עוזרת והדרך השניה והבטוחה יותר היא להתקין את הגירסה הישנה גירסה 3 והיא תסיר לחלוטין את הקיים (גירסה 8) בטח תשאלו אז מדוע לא להשתמש בגירסה אחרת כמו גירסה 5 ? כך נאמר לי שרק הגירסה הישנה יכולה להסיר כל גירסה אחת אנא עיזרו לי למצוא ברשת את הגירסה הישנה (3) חחיב להוריד אותה אם יש למישהו את הגירסה הישנה עוד מהמחשב הישן אשמח לקבל אותו תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני הורדתי סרט מהאינטרנט ואני צריך תוכנת תרגום בשביל לתרגם את הסרט (כתוביות). אני צריך שמות של תוכנות. ???
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים. הלוח MS-7058 עם צ'יפסט 915P. קצת ישן אבל עובד יופי למטרות שצריך. בלוח משולב מתאם קול CMI 9880 HD . ב-XP אין בעיות. ב WIN 7 אין דרייבר. יצרן הלוח (MSI) לא משייך דבר מעשי בלוח הזה לא לחלונות 7 וגם לא לויסטה. עצה? לינק? רעיון ? (טוב, חוץ מהרעיון של כרטיס קול נפרד)
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-