עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by liav12,

אהלן כל פעם שאני מנסה לשלוח הודעה או לפתוח אדם כדי לשלוח אליו, אני מקבל הודעה מצחיקה שלא ניתן לעשות זאת כרגע, התקנה מחדש לא עוזרת. מישהו נתקל בזה?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by dudi2002,

פרמטתי את המחשב בפעם המי יודע כמה, ואני צריך מס' תוכנות ספציפיות להגנה עליו. מותקנת אצלי כבר אנטי וירוס של mecafee 2007 וAd Aware 2007 נגד סוסים טרויאנים ורוגלות. האם תוכנות אלו מספיקות או שצריך עוד כמה? ואיזה? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ZOOZIK,

כונן דיסקים מזוהה ב"מנהל התקנים" אך לא מופיע ב"מחשב שלי" . איך אני מחזיר אותו שיופיע בחזרה? מערכת הפעלה XP / כונן תקין ומחובר כראוי תודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by kalisto08,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מתנה לחבר שלי ליום ההולדת שלו לוח גרפי לאיור וציור מהמעט שהצלחתי להבין בכוחות עצמי wacom זאת החברה המומלצת ואני מתלבטת אם לקנות את bamboo fun ראוי לציין שאין לו ניסיון באיור ממוחשב בכלל הוא עוסק בוידאו (עריכה ובימוי) ומאייר כתחביב ראשית רציתי לדעת עד כמה באמת אפשר לצייר עם המכשיר? והאם אפשר להגיע איתו לתוצאות ראויות? מצאתי איזה הדגמה באנטנט וזה נראה היה כאילו האופציות הן בערך אותן האופציות שיש בצייר הפשוט של חלונות... בליינים אחרים של החברה ראיתי שיש אופציה לעבוד עם שני מסכים (יש לו בעמדת עריכת הוידאו שלו...) שווה את תוספת אלפי השקלים או שלשלב ראשון שיתמודד עם מסך אחד? האם אפשר ליצור אנימציה בסטופ מושיין בעזרת הלוח? (אני מקווה שאני לא מערבת מונחי…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום. מקווה שזה הפורום הנכון. יש לי טבלת אקסל המכילה תרומות. התרומות מסווגות על פי התארך. מתחילת החודש, עד לסופו. הבעיה: אני מעוניין לייצר סיווגים אחרים. ז"א פילטרים אחרים. למשל - לראות מה הסכום המירבי שנתרם (דהיינו - סיווג על פי סכום). למשל - סיווג על פי ההערות (אלה שנרשמה הערה לצד תרומתם, ואלה שלא). למשל - סיווג על פי שם. או על פי תאריך. אני יודע שזאת שאלה מאוד לא-מפותחת, אבל אני לא יודע איך לעשות זאת. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. ואני מבקש גם הסבר על איך משתמשים בה. פעם ראשונה שאני הולך לעשות את זה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by SloOmPer,

אני צריך סיריאל/קראק לתוכנה בשם Bursa Graph . פירוט התוכנה: ניהול תיק השקעות אישי לינק להורדה התוכנה עם 15 ימיי נסיון: http://www.bursagraph.co.il/download.shtml מי שמשיג לי קראק או סיראל- מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by zohar28,

היי, אבד לי הדיסק של הדרייבר של מצלמת האינטרנט של TEAC דגם DC 5132 איך אפשר להעלות את הדרייבר ? תודה מראש זוהר

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. בימים האחרונים אני לא מצליח להתחבר ל - MIRC. אני בכלל לא מגיע לשלב של בחירת הערוץ... אני מקבל את התכתובות הבאות: *** Connecting to irc.eu.dal.net (6667) - *** Unable to connect (Can't assign requested address) - *** Connecting to irc.eu.dal.net (6667) - *** Unable to connect (Can't assign requested address) - וכו' וכו' מישהו יודע אולי מה לא בסדר אצלי?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. בעיה מוזרה בכרום גוגל כשאני רוצה לשנות משפה אנגלית לעברית במקלדת לא נותן לי לשנות את שפה עדיין נשארת באנגלית עם אותיות גדולות וקטנות רק באקספולרר יש אפשרות עדיין לשנות שפות לסירוגין. אפילו אני לא יכול לחפש בחיפוש או לכתוב באינטרנט בעברית אבל אני מעדיף להשתמש בכרום גוגל אבל יש בעיה לשינוי שפה כשאני לוחץ על המקשים alt+shift. מה עושים? אני כבר ניסיתי להתקין את כרום מחדש ובעיה עדיין נמצאת. האם זה באג? או שניתן לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש ענן מהיר שאוכל לעלות אליו קבצי מוסיקה ולהשמיע אותם בנייד בצורה מהירה, הבעיה היא שניסיתי את רוב העננים בישראל שזאת אומרת ONEDRIVER של מיקרוסופט, DROPBOX, GOOGLE DRIVE וכולם פשוט מעלים את הקבצים כל כך איטי שאצטרך לחכות חודש ומשהו עד שכל המוסיקה שלי תעלה אליהם. מה עושים? יש ענן מהיר בישראל במחירים של חו"ל? תודה, יאיר.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Snirz,

שלום לכולם הבעיה שלי היא לא סתם בעיה יש לי בעיה אני חושב עם התוכנה נורטון אינטרנט סיקיוריטי הבעיה היא כזו אני מעלה את המחשב ולוקח לו מלא זמן לבדוק את החומרה או את התוכנה נגיד כשעולה המחשב אני מנסה לפתוח את המחשב שלי והוא מראה לי את הפנס שמחפש ולוקח לו שנה לעלות חוץ מזה המחשב אחרי פירמוט והכל רץ מצויין זו הבעיה היחידה אומנם היא קטנה אבל מרגיזה נורא ניסיתי הכל לבדוק תוכנה לבדוק חומרה וכלום לא עוזר אפילו הפעלתי אנטי וירוס אחר וכלום אני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה רבה...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני מתכוון ל - Microsoft® Visual C++ מצאתי אותו מותקן אצלי במחשב,ואני מעוניין לדעת למה הוא מיועד? והאם אני יכול למחוק אותו?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש לי סרט של 10GB שאני מעוניין לפצל ל - 3 חלקים שלא יעלו על 4GB כל אחד (הגבלה של כונן קשיח חיצוני), איזו תוכנה תעשה את העבודה ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by ToMeRv32,

הנגן הראשי שלי למוזיקה הוא האייטונס (התרגלות מימי האייפון ) מה גם שהוא קליל ופשוט, אני לא צריך יותר מזה. מדי פעם אני מוריד מוזיקה ועדיין לא מוסיף אותה לפלייליסט, אז אני פשוט מפעיל אותה בדאבל קליק עם המדיה פלייר. אני מחפש תוכנה פשוטה, קלה ובעלת אקולייזר שתוכל להחליף אותו. הVLC לא אפשרות כיוון שאני משתמש בו לסרטים וכו' ואני לא לשנות כל פעם את האקולייזר. תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by DAVIDD,

http://img450.imageshack.us/my.php?image=10zd1.jpg יש לי אנטיוירוס של נורטון 06 ואין לי שום פיירוול שחוסם את האימול הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי את הנורטון מישהו יודע מה הפיתרון?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום יש לי בעייה בתוכנת מסנג'ר אני כמעט בטוח שזה מאז העידכון האחרון של הווינדוס. הבעייה היא שהוא לא מתחבר והוא מפנה אותי לשירות של פתירת בעיות ושמה הוא אומר לי : פותר הבעיות לא הצליח לחבר אותך ל- MSN Messenger. ייתכן שתוכניות מסוימות במחשב שלך מונעות את החיבור. ראה להלן סיכום של פתרון הבעיות. הגדרות המערכת לא נמצאו בעיות בהגדרות המערכת שלך. כתובת דואר אלקטרוני וסיסמה לא נמצאו בעיות בכתובת הדואר האלקטרוני ובסיסמה שלך. תוכניות התוכניות שלהלן עלולות למנוע חיבור ל- MSN Messenger. Symantec Norton Internet Security ניסיתי לכבות את הנורטון וזה עדיין לא עבד אבקש לדעת איך אני יכול לכבות את הNorton Internet Security או שזאתי בעייה אחרת? תודה מראש והאם כשאני יכבה את האפשרות של הInt…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by dyn,

שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה ויעילה להדבקת כתוביות על סרטים, באותה מידה אני רוצה גם לערוך את הכתוביות כך שאוכל לקבוע את הגודל שלהן, מיקום, סגנון וכדומה, ניסיתי להשתמש ב AVI RECOMP אבל יש איתה בעיה בלהגדיר את המיקום (היא לא ממקמת אלא רק בווידיאו עצמו ולא בפס השחור מתחתיו) וב AVI SUBS שגם נתקעת בהדבקה בסרטים של R5. משהו מכיר תוכנה טובה אם כן?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by lee.,

למישהו יש אולי רעיון מה עשוי לגרום לפיירפוקס שלי לעלות ממש ממש לאט? לאקספלורר לוקח בערך 6 שניות לעלות ולפיירפוקס זה לוקח דקה, אולי יותר... יש לי 27 גיגה פנויים, כך שלא נראה לי שזה עומס בדיסק קשיח ויש לי גיגה זיכרון מהיר, כך שגם שם לא נראה לי שהאשם. אגב, דף הבית זה YNET, וקראתי איפשהוא שהאתר הזה עשוי לגרום לאיטיות.. יכול להיות שעד כדי כך?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by FME,

אני לא כ"כ יודע איך להסביר את זה אז הנה תמונה (למשל מה קורה אם אני מנסה להכנס לכתבה פה באתר): דוגמה מהפייסבוק (דף ראשי): זה קורה גם בפייסבוק ובעוד אתרים (לא בכולם) וגם לא בכל הדפים של אותם אתרים (למשל פה ראיתי שזה קורה רק בכתבות). אתמול באתר פה זה לא קרה אבל כן היה ככה בפייסבוק למשל והיום התחיל גם פה בHWZONE. יכול להיות שזה משהו לא מעודכן בדפדפן? (הרגע הסרתי והתקנתי את הכרום מחדש כי רציתי לבדוק אם זה קשור לזה..). חוץ מזה לא ניסיתי שום דבר אחר כי אני לא מבין בזה ומה צריך לעדכן אם צריך.. יש לציין שבציר הרשע אקספלורר הכל עובד תקין ומאוד לאט (כמצופה מאקפלורר) תודה רבה .

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by xena,

אני רוצה להחליף את כל המקומות שמסומנים עם כתב נטוי לקו תחתון, אבל לא ידנית מישהו מכיר שיטה שמבצעת דבר כזה באופן אוטומטי? איזשהו חיפוש כתב נטוי והחלפה לקו תחתון? (אני מזכיר שאלה עניינים של עיצוב ולא של חיפוש מילים). ישנה אפשרות בחיפוש, אבל לא הצלחתי. אם מישהו משיב, שיוודא שהוא ממש מצליח ולא רק מוצא את האפשרות.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ag43,

פירמטתי את המחשב הנייד שלי (לנובו) והעברתי אותו לXP. עם המחשב בא קורא טביעת אצבעות מובנה ותחת ויסטה הוא עבד עם התוכנה OMNIPASS. האם יש תוכנה שמאפשרת הגנה על הWINDOWS בעזרת טביעת אצבעות? לחילופין אם יש דרך להעביר את הרשיון שהיה בגירסת הויסטה שהיתה לי לXP (יש לי עותק של המערכת שמור)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. מה קורה אחים שלי? הכל טוב? אז ככה: אני צריך תוכנה להעלות את המהירות fsb זה גם יעלה לי את המהירות של המעבד וגם של הזיכרון..... :asthanos: אני גם צריך שהתוכנה תתמוך בלוח אם שלי: intel easton 815 אז אם למישהו יש ישלח לי לינק...... תודה בכל מקרה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by eido300,

יש לי בעיה בדפדפן כרום משום מה כל פעם מחדש הוא מגדיר את המנוע חיפוש שלו לask ולא משנה כמה פעמים אני ישנה את זה לגוגל, פעם הבאה שאני יפתח אותו הוא יהיה עוד פעם ask, מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. ככל שעובר הזמן מיום התקנת מערכת ההפעלה המחשב מתחילות לצוץ יותר יותר בעיות, מערכת ההפעלה הופכת לפחות יציבה והעבודה במחשב הופכת פחות נעימה. אני מועניין לדעת באיזה תוכנות ממולץ להשתמש ע"מ לשמור על המחשב נקי, מהיר, ויציב ככל הניתן לאורך זמן. מי שממליץ על תוכנה שיסביר מה המטרה שלה בבקשה. תודה לכם :saint:

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים