תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה קבצי אדיו בפורמט FLAC שאני רוצה להמיר לMP3@320KBS מהי התוכנה האיכותית ביותר לעשות זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות בקשר לבעיה המעצבנת הזאת? האם ישנו איזה פיתרון? אני חייב לציין שיש לי במחשב כל מיני מקודדים למיניהם אבל יש סרטים עם ווליום נמוך.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך סיריאל/קראק לתוכנה בשם Bursa Graph . פירוט התוכנה: ניהול תיק השקעות אישי לינק להורדה התוכנה עם 15 ימיי נסיון: http://www.bursagraph.co.il/download.shtml מי שמשיג לי קראק או סיראל- מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך עזרה בשיחזור אתרי אינטרנט שנמחקו מרשימת ההיסטוריה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להוצאת של כתוביות בעברית ויצירת קובץ .srt מתוך DVD או מתוך קבצי idx, sub. ניסיתי מספר תוכנות כמו subrip אבל הקובץ שנוצר מכיל מחרוזות עברית הפוכות, וכאשר אני צורב אותו הכיתוביות הפוכות. אשמח אם למישהו יש ניסיון עם חילוץ כתוביות בעברית ויכול לתת לי כיוון לפתרון (אולי אפילו תוכנה שמתקנת אוטומטית את קבצי srt לאחר יצירתם). תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ולמה לשים לב ?? האם למישהו יש נסיון עם צריבת CDR 900 ואם כן האם יכול ורוצה לשתף את הפורום !!! אגב הצורב שלי הוא Ricoh Mp-7163A 32X16X10 תודה !!! :-/ ???
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במחשב הישן שלי הייתה תוכנה לכשהייתי מפעיל אותה היה אפשר לצייר על שולחן עבודה-תחשבו צייר רק שהרקע הוא השולחן עבודה.... מישהו אולי יודע את השם של התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש חדש בפוטושופ, ואני עכשיו לומד את התוכנה. אני משתמש במדריך DVD Photoshop 4 DVD Top Secret Tutorials. וניתקלתי בקושי למחוק חלק מהLAYER החדש. משהו יכול לומר לי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מה החינמי הטוב ביותר? ומה הבתשלום הטוב ביותר?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני פשוט משתגע עם המחשב הזה, אני אומר לכם. ברוב הקבצים המפוצלים שאני רוצה לפרוס יש שגיאות CRC משונות: ! E:\GTAVCRIP\GTAVC[1].part01.rar: Packed data CRC failed in GTAVC\GTA Vice City.rar. The volume is corrupt אני לא זוכר שזה קרה לפני מספר חודשים, רק בחודשים האחרונים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם קיימת אפשרות עם תוכנה מסוימת או הוינראר עצמה(קשה לי להאמין), לקחת ראר אחד גדול(לצורך העניין 7 ג'יגה) ולדחוס אותו בצורה כזאת שהוא ישקול 40% פחות מהנפח שלו ללא עשרות או מאות חלקים? (כלומר 4.2GB במקום 7GB) מה המגבלה הפיזית של זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי קובץ PSD שהכנתי, בגודל של 8x8 סנטימטר, צריך להגדיל אותו לגודל של 2 מטר, ועדיין לגרום לו להראות נורמלי, יש איזושהי דרך? או האם אפשר להפוך את התמונה לתמונה וקטורית??
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לצערי השועל לא שואל אותי בכלל אם לשמור או לא סיסמה שאני מקליד באתר. למרות שבאפשרויות זה מסומן בV. נמאס לי כבר להכניס פרטים לאתרים כל פעם מחדש. 3.6.8 גירסת שועל
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל האייקונים מסומנים בכחול משום מה ואין אפשרות לבטל את זה , מה עושים ? :s05:
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצאתי בגוגל כל מיני תוכנות פשוטות אבל רובן משוות רק בין גודלי התיקיות ולא מסמנות את הקבצים השונים. מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי סרט של 10GB שאני מעוניין לפצל ל - 3 חלקים שלא יעלו על 4GB כל אחד (הגבלה של כונן קשיח חיצוני), איזו תוכנה תעשה את העבודה ?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ממ אני צריך תוכנה שחותכת קטעים מקבצי מידי ועורכת אותם, יש דבר כזה? דבר נוסף האם אפשר להוריד את תוכנת עריכת המוזיקה סאונדפורג' בחינם או שהיא עולה כסף?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש דוס תומך עברית/עברית לדוס כדי לשחזר את חומר הלימוד שנתקע בנייד בלי יכול העברה (בגלל העברית) תודה מראש לכל עוזר
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט של S-TECH אבל את הדרייברים אני לא מוצא, חיפשתי ברשת ואני מוצא רק תוכנות וידאו אבל לא את הדרייברים עצמם יש תוכנה שמוצאת דרייברים ומורידה מהאינטרנט? (אני עם XP) אם כן אשמח להמלצות
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
כותרת. הכוונה לא לממשק בעברית אלא שאפשר להוסיף כתוביות בעברית. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שכל הזמן שואלים את השאלות בסגנון הזה, אבל בכל אתר שאני מסתכל אני רואה המלצות אחרות... בכל מקרה יש לי קרדיט מצויין אבל מהירות ההורדה שלי לא עוברת את ה - 25 בזמן שאני שומע מאנשים אחרים עם מהירות חיבור דומה לשלי שהם מורידים במהירות הרבה יותר טובה. אז רציתי לשאול את כל מי שמשתמש בתוכנה הזו ומוריד במהירות טובה - באיזה הגדרות הוא משתמש ב - CONNECTION. נ.ב. אני משתמש בגרסה האחרונה של LSD.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני אישית מעדיף מסנג'ר.......... ;D (אם אתם מכירים עוד תוכנות מוכרות אז תפרסמו הודעה ואני יוסיף,) אגב, השאלה פה היא לא במה את משתמשים אלא את מה אתם הכי מעדיפים.... לדוגמא: אני מעדיף ברהבה את המסנג'ר אבל לצערי :'( רוב האשנשים שאני מכיר משתמשים רק באייסיקיו ולכן אני משתמש בוא הרבה יותר מהמסנג'ר.... אז תבחרו מה אתם מעדיפים ולא במה אתם משתמשים... בהזדמנות זו תרשמו בבקשה את מספרי האייסיקיו שלכם או כתובות המסנג'ר\אי-מייל .
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-