תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום בוינדוס אפשר להגדיר שכאשר סוגרים את המחשב ואח"כ פותחים אותו שוב, או שעושים ריסטארט, אותם החלונות שהיו פתוחים לפני שסגרתם את המחשב, יפתחו שוב אוטומטית אני הייתי רוצה לדעת אם יש דרך לעשות את אותו הדבר עם תוכנות, או לפחות קבצי טקסט פתוחים? ועוד שאלה שלא תלויה בשאלה הקודמת, אם אתם מכירים תוכנה שאפשר לפתוח בה יותר מקובץ טקסט אחד בבת אחת, ורצוי גם קבצי ?DOC
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה כבר הרבה זמן. הבעיה היא בהצגת סרטונים בYOUTUBE (ככל הנראה בעיית פלאש?) ניסתי כל מיני שיטות שהביאו לסידור הבעיה (התקנת מקודדים, הסרה מלאה והתקנה של פלאש פלייר, איפוס הדפדפן וכיו"ב..) כשאני מאפס את הדפדפן הבעיה מסתדרת לזמן מה ואז עוד הפעם חוזרת ואינני יכול לראות סרטונים ביוטיוב, מופיע לי פשוט ריבוע לבן איפה שאמור להופיע הסרטון) אני רוצה לסדר את הבעיה אחת ולתמיד! אשמח אם מישהו יעזור לי.. יש לי דפדפן EXPLORER 7 ווינדוס XP עברית תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי עברית במחשב אבל משום מה במשחקים וסרטים רואה גיבריש במקומם. ווידוס 7 .
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני עכשיו שומע מוזיקה במחשב באמצעות מדיה פלייר של ווינדוס. הייתי שמח לקבל המלצה על תוכנת ניגון מוזיקה יותר טובה. פיצ'ר מסויים שאני מחפש הוא חיבור בין סוף שיר אחד לתחילת השני ב FADE. ככה שרצף שירים נשמע כמו רצועה אחת ארוכה. יש המלצות??
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ומתי *לעזאזל* יוצא KASPERSKY ANTI-VIRUS 6? ואנשים אל תאמרו לי NOD32 הכי טוב כי זה מש לא קשור לנושא....
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום. כשאני מנסה לפתוח מסמך מסויים בעיברית של WORD ,באופיס 2003 ,הוא נפתח בשפת ג'יבריש עם הרבה ריבועים כאלה במקום אותיות עברית. ניסית להחליף סוגי קידוד הקיימים שם בתוכנה עצמה,אך אף אחד מהם לא עוזר. עכשיו אני מאמין שצריך בסך הכל מקודד או משהו.אז מאיפה אפשר להוריד מקודדים עדכניים? או שחייב להתקין אופיס עדכני יותר?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
השאלה בבכותרת!!!! דוגמא לשם:toper-01-17d1t10.flac ??
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפיירואל ממשיך לשאול אותי עם להסכים או לא להסכים להריץ כל מני דברים שמתסיימים ... בה exe ועוד מופיע לי הודעה שיש לי ספייאור מסוכן על המחשב ועם אני רוצה לגשת לפה ולפה אז לחצתי כן ואז זה ניסה להוריד לי עוד משהו exe אז מהר ביטלתיאת זה וזה לא הוריד לא יודע יש מלא דברים שלא קשורים ועובדים על המחשב exe exe exe כל מני תוכניות שאני בטוח שלא אומרים להיות מה אני אומר לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
האם חוקי? שיוריד כל פעם אחרי שהוא מסיים קובץ אחר (ויחכה את הזמן הדרוש)? יש כזה? ואם חוקי אז מה שמו?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט כזאת : http://www.comjetplus.co.il/ProductDetails.aspx?pid=499 רק שיש עלייה מדבקה שכתוב ICE DIGITAL והמקום היחידי שמצאתי את המצלמה שלי אם הכיתוב ICE DIGITAL זה באיזה אתר סיני ששם אפשר רק לקנות אותה ואין דרייברים להורדה אז מישו יודע את הדגם שלה ?? (ניסיתי מה שכתוב באתר למעלה אבל לא מצאתי) או שיש לו כזאת ויכול לעלות דריברים ?? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
אני עושה כרגע תוכן עניינים... אני לוחץ דאבל קליק על החלק התחתון של הדף כדי למספר... בלחצן "page number" אני בוחר תבנית אבל המספרים ממספרים לי את כל הדף ואני רוצה רק טווח רצוי. איך אני עושה זאת?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי הורדתי מהאתר מאקו כתבה בעזרת התוכנה Orbit . סיומת הקובץ הייתה wmv בגודל של 17.7MB ואי אפשר היה להעביר אחורה וקדימה בסרטון. המרתי אותו בערזת התוכנה X video converter לקובץ בעל סיומת avi והכל עובד בסדר גמור. הבעיה היחידה היא שהקובץ avi הוא בגודל של 2.17GB . איך אני מסדר פה את העיניינים למשהו יותר ריאלי ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה תוכנת צריבה לדעתכם עדיפה נרו או אלכוהול 120%???
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה Azureus כל פעם שאני מפעיל את התוכנה היא מקפיצה הודעה שיש שגיאה בפורט או משהו כזה ניסיתי להפעיל את האשף הגדרות עוד פעם וכל פעם כשבאשף יש את האפשרות לבדוק את הפורט זה כותב שיש שגיאה בחומת האש תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתסנכרן חד כיוונית שתי תיקיות ברשת. יש צורך בסנכרון בזמן אמת או כמה שיותר קרוב. הסנכרון צריך להיות לקבצים מה30 יום האחרונים (על התוכנה למחוק קבצים לאחר שעובר זמן זה). אשמח להמלצות.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! סליחה על הבורות, אבל עד עכשיו צרבתי קבצים (גיבוי ולא העתקת דיסקים) עם הצורב הישן בעזרת תוכנת DirectCD, שבה אפשר לצרוב קבצים ממש כמו שמעתיקים אותם לדיסקט ואח"כ שהדיסק מלא סוגרים את הדיסק. במחשב החדש (תגידו מזל טוב ), יש צורב חדש של TDK שבא עם תוכנת Nero 5.5.8 ורציתי לדעת איך אפשר ב-Nero לצרוב באותה הצורה שצרבתי בעבר עם DirectCD. אני לא מעוניינת להעתיק דיסקים שלמים, אלא כל יום לגבות את הקבצים שלי (שתופסים פחות מדיסק). בתודה מראש לכל העונים!!!
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום הורדתי סרטון מהאינטרנט דרך התוכנה הזאת עכשיו הסיומת של הסרטון היא HTML עכשיו אני יודע שצריך למחוק את הלינקים כדי שזה יהפוך לקובץ וידאו רגיל דרך הכתבן השאלה שלי איזה לינקים להוריד מפה בתודה מראש רזיאל
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שמתי לב שנגני המדיה השונים יודעים להציג את התמונה של האלבום של השיר המתנגן, בתנאי שהתמונה טמועה בהגדרות של השיר. אני יודע איך לההגדיר תמונה לשיר, אבל לעבור שיר שיר ולעשות את זה פשוט יקח נצח.. יש איזה תוכנה שמאפשרת להגדיר תמונות לכמות של שירים? או לחלופין, יודעת למצוא את תמונות האלבום ולהטמיע לבד? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש?לא הצלחתי למצוא בשום מקום.תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אממ ראיתי פה את המדריכים שנתנו והכל באנגלית ולהתחלה זה לא טוב באנגלית כי אני לא כל כך מבין וזה לא טוב! מישהו יכול לעשות לי טובה ולתת לי אתר טוב בעברית או תוכנה שתוכל לתרגם לי את האתרים באנגלית ואז אני יבין אותם? תודה רבה רבה רבה רבה מראששששששששששששששששששששששששששששששש!!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אז כך, לפטופ - יש, מקלט GPS - יש, מקלט BT למקלט הGPS - יש, תוכנה שמנצלת את כל זה - אין. או במילים אחרות, אני מחפש תוכנה כמו הiGo רק למחשב נייד, עם מפות של ישראל, ואם אפשר כמובן של עוד ארצות בייבשות שונות, וכמובן אם אפשר אז גם תמיכה בעברית הרי היא מבורכת. חשוב שתהייה אמינה ומקצועית, שאני לא אגיע לי-ם כשאני רושם לה ת"א. למישהו יש המלצה?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוקה לתוכנת עריכה לוידיאו מקצועית יש המלצות????? ??? תודה חברה ;D
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
האם משהוא יודע למה התוכנה KAZA מגבילה אותנו באיכות ההורדות כגון : איכות ה MP3 יכולה להגיע עד 128 ואילו יש איכות יותר גבוהה של 192 אותו הדבר בסרטים אין איכות של SVGA האם משהוא יודע איך מתקנים או עוקפים את הבעיה הזאת ? האם יש תוכנה להורדות אשר אין לה את הבעיה הזאת והיא יותר ממולצת ? אשמח אם תגיבו
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(עדיף Hirens.BootCD.14.1 שכבר יש לי וצרוב בדיסק) מדריך / תוכנה לפריצת חשבון משתמש עם סיסמה ל - WINDOWS XP / 7 וכ"ו חשבון מנהל + חשבון רגיל הורדתי את התוכנה Hirens.BootCD.14.1 וצרבתי לדיסק אבל אני לא מצליח לפרוץ את החשבון שלי
-
- 9 תגובות
- 14.2k צפיות
-