תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הקדמה: מה זה פורום תוכנה יש מלא שימושים לתוכנות גם משחקים הן תוכנות ויש כאן פורמים למשחקים, אבל אין לכל שימוש מהן: יש תוכנות לקיבוץ, יש לעריכה, יש לגיבוי, יש לתחזוקה, יש להגנה, יש להעצה, יש לבדיקה, יש לכתיבה, יש לצריבה, יש למסרים מיידיים, יש שהן שרת למשחקים ישנים, יש לקניית משחקים, ויש עוד מלא. לא מצאתי פורום מתאים אז אני כותב כאן (אמור להיות בתוכנות לעריכה): אני משתמש בתוכנה בשם DivX Converter שערכה לי מצויין את הקובץ "עופרה חזה - הכאב הזה Ofra Haza - My Aching Heart" אבל בקובץ "BF4 GamePlay 5.1 HD" היא יודעת שהקובץ הוא ברזולוציה 1920*1080 ומשום מה היא רוצה לערוך אותו ברזולוציה 1280*720. למה אני לא יכול להוסיף שמע לקובץ הוידאו ולשמור על הרזולוציה שלו כמו בעופרה חזה-הכאב …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב. אני בונה באנר כעת, שבתוכו ברצוני לכלול דמות-צללית רוקדת, בדומה למה שניתן למצוא בתחילת הבאנר הבא: http://pbid.pro-market.net/engine?site=105004+space=490+page='004'+size=760x400+position=m+rnd=(23247941)+linktarget='_blank איני מסוגל לצייר בדמות ברמה הזאת, וגם די ברור שלא מדובר בקריקטורה אלא בתמונה\סרטון שהפכו לצללית. בעוד שהדבר פשוט למדי כאשר מדובר בתמונה סטטית(מצלמים, חותכים, ושמים Color overlay), כיצד ניתן לבצע זאת עם סרטון, ועוד להמיר את זה בצורה איכותית לפלאש? אשמח לשמוע גם רעיונות אחרים לביצוע המשימה, בסופו של דבר אני מעוניין בפתרון יחסית פשוט(אם קיים). אם מדובר בעבודה של יותר מכמה שעות(אני מניח שלא), אז אולי כדאי לרדת מהסיפור.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לאתרים מסויימים למשל של סלקום אני מקבל הודעה: ישנה בעיה באישור האבטחה של אתר זה. איך אני נכנס לאתר הזה ללא התראות מיוחדות מהדפדפן? מצ"ב הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה: ניסיתי להעתיק קבצי MP3 לנגן שלי, ומשום מה הוא סרב לקבל כמה מהם. אחרי שבדקתי במה הם שונים מקבצים אחרים שהוא כן קיבל, זה מה שגיליתי: תוכנת dBpowerAMP Music Converter שמותקנת אצלי אומרת שהlevel של הקבצים הסוררים הוא MPEG 2 LAYER III, כששאר הקבצים הם MPEG 1 layer III... מה אני עושה כדי להמיר את ה2 ל-1? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
המחשב שלי נהיה איטי אנשים אני חייב שתמליצו לי כל תוכנות כדי שהוא יזוז קצת עכשיו הורדתי kaspersky במקום הAVG AVG- מוצא וירוסים ולא מוחק איזה אנטיוירוס מעפן יאאלה אנשים אני מחכה להמלצות אני חייב את המחשב בימים האלה של תקופת הבגרויות והמתכונות אזז יאאאלה מחכה
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום נניח ויש לי קובץ וידאו באורך 30 דקות, ואני רוצה לחתוך ממנו קטע מסוים, למשל מהדקה החמישית עד הדקה העשירית, אבל בלי שיעשה אח"כ Encoding מחדש לקטע שנשאר.. האם יש תוכנה שחותכת כך? תודה רבה card
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה הפורום הנכון. יש לי טבלת אקסל המכילה תרומות. התרומות מסווגות על פי התארך. מתחילת החודש, עד לסופו. הבעיה: אני מעוניין לייצר סיווגים אחרים. ז"א פילטרים אחרים. למשל - לראות מה הסכום המירבי שנתרם (דהיינו - סיווג על פי סכום). למשל - סיווג על פי ההערות (אלה שנרשמה הערה לצד תרומתם, ואלה שלא). למשל - סיווג על פי שם. או על פי תאריך. אני יודע שזאת שאלה מאוד לא-מפותחת, אבל אני לא יודע איך לעשות זאת. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הצריבה נתקעת ב 3 אחוז דפקתי כבר 2 דיסקים ... יש לציין כי זאת הפעם הראישונה שלי שאני צורב ISO אני יודע שהת'רד הזה יכול להיות לא חוקי אני מצטער מראש פשוט אני חיייייב לדעת איך צורבים ISO מי שיודע שיפנה לאי סי קיו במידה והמנהלים יראו את הת'רד הזה כלא חוקי ... מצטער מראש . :-\
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב. ישנם המון תוכנות שאפשר באמצעותם להשתלט על המחשב מרחוק הבעיה כל אלו שאני מכיר צריך להתקין את התוכנה בשני המחשבים!!! אני מעוניין להשתלט על המחשב שלי בבית מהמחשב בעבודה על המחשב בבית אין לי שום בעיה להתקין כל תוכנה שהיא אך על המחשב בעבודה אין לי אפשרות להתקין כלום , יש רק אינטרנט - דפדפן של ווינדוס. האם קיימת תוכנה שבעזרת אני יכול להיכנס למחשב שלי דרך הדפדפן בלבד תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי? הכל טוב? אז ככה: אני צריך תוכנה להעלות את המהירות fsb זה גם יעלה לי את המהירות של המעבד וגם של הזיכרון..... :asthanos: אני גם צריך שהתוכנה תתמוך בלוח אם שלי: intel easton 815 אז אם למישהו יש ישלח לי לינק...... תודה בכל מקרה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי IDM 6.07 1.איך אני מגדיר שכל פעם תרד הורדה אחת ולאחר מכן ההורדה הבאה תתחיל באופן אוטומטי? 2.מתי שאני לוחץ DOWNLOAD WITH IDM הלינקים הופכים ל HTML מה עושים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים פירטתי מחשב ישן. (מעבד 1.8 ליבה יחידה עם 256 RAM) התקנתי בו אופיס 2003, VLC, ועוד כמה דברים פשוטים לעבודה יומיומית. הכל עובד חלק אבל הבעיה היא שאין לי סאונד. לא בצפייה בסרטון ביוטיוב ולא בהרצה של קובץ וידאו במחשב. אין סאונד גם אם מחברים אוזניות\רמקולים. אין בעיה של רמקולים כי בהתקנה כן שמעתי איזה צפצוף מהם. התקנתי את everest כדי לראות איזה דריבר להתקין עבור השמע. הורדתי את הדריבר והתקנתי אבל עדיין אין לי במחשב סאונד. אני מצרף תמונת מסך של תוכנת ה-everest שמציגה איזה חומרה יש במחשב. בקיצור, אולי התקנתי דריבר לא נכון? ואם זה כך, איך אני מוצא איזה דריבר להתקין? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בצפיה במחשב(גם דרך הTV OUT) בסרטי 3D-תלת מימד-לא מצליח לראות סרטים בתלת מימד,ברשותי המשקפיים המתאימים לכך, אולם רואים את הסרטים ללא הפרדת הצבעים עם רקע כחול ואדום לדמויות. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600. תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש תמורה פרטי תודה... עריכה: לא ידעתי שאבור מצטער
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים. הלוח MS-7058 עם צ'יפסט 915P. קצת ישן אבל עובד יופי למטרות שצריך. בלוח משולב מתאם קול CMI 9880 HD . ב-XP אין בעיות. ב WIN 7 אין דרייבר. יצרן הלוח (MSI) לא משייך דבר מעשי בלוח הזה לא לחלונות 7 וגם לא לויסטה. עצה? לינק? רעיון ? (טוב, חוץ מהרעיון של כרטיס קול נפרד)
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני לא מצליח להתחבר ל - MIRC. אני בכלל לא מגיע לשלב של בחירת הערוץ... אני מקבל את התכתובות הבאות: *** Connecting to irc.eu.dal.net (6667) - *** Unable to connect (Can't assign requested address) - *** Connecting to irc.eu.dal.net (6667) - *** Unable to connect (Can't assign requested address) - וכו' וכו' מישהו יודע אולי מה לא בסדר אצלי?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה ויעילה להדבקת כתוביות על סרטים, באותה מידה אני רוצה גם לערוך את הכתוביות כך שאוכל לקבוע את הגודל שלהן, מיקום, סגנון וכדומה, ניסיתי להשתמש ב AVI RECOMP אבל יש איתה בעיה בלהגדיר את המיקום (היא לא ממקמת אלא רק בווידיאו עצמו ולא בפס השחור מתחתיו) וב AVI SUBS שגם נתקעת בהדבקה בסרטים של R5. משהו מכיר תוכנה טובה אם כן?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיה מוזרה בכרום גוגל כשאני רוצה לשנות משפה אנגלית לעברית במקלדת לא נותן לי לשנות את שפה עדיין נשארת באנגלית עם אותיות גדולות וקטנות רק באקספולרר יש אפשרות עדיין לשנות שפות לסירוגין. אפילו אני לא יכול לחפש בחיפוש או לכתוב באינטרנט בעברית אבל אני מעדיף להשתמש בכרום גוגל אבל יש בעיה לשינוי שפה כשאני לוחץ על המקשים alt+shift. מה עושים? אני כבר ניסיתי להתקין את כרום מחדש ובעיה עדיין נמצאת. האם זה באג? או שניתן לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למישהו יש אולי רעיון מה עשוי לגרום לפיירפוקס שלי לעלות ממש ממש לאט? לאקספלורר לוקח בערך 6 שניות לעלות ולפיירפוקס זה לוקח דקה, אולי יותר... יש לי 27 גיגה פנויים, כך שלא נראה לי שזה עומס בדיסק קשיח ויש לי גיגה זיכרון מהיר, כך שגם שם לא נראה לי שהאשם. אגב, דף הבית זה YNET, וקראתי איפשהוא שהאתר הזה עשוי לגרום לאיטיות.. יכול להיות שעד כדי כך?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את הוירוס Trojan-Downloader.Win32.Bagle.ni ו- Trojan-Downloader.Win32.Bagle.ij במחשב, אני לא יודע איך למחוק אותם, מישהו יכול לעזור?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן כל פעם שאני מנסה לשלוח הודעה או לפתוח אדם כדי לשלוח אליו, אני מקבל הודעה מצחיקה שלא ניתן לעשות זאת כרגע, התקנה מחדש לא עוזרת. מישהו נתקל בזה?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא כ"כ יודע איך להסביר את זה אז הנה תמונה (למשל מה קורה אם אני מנסה להכנס לכתבה פה באתר): דוגמה מהפייסבוק (דף ראשי): זה קורה גם בפייסבוק ובעוד אתרים (לא בכולם) וגם לא בכל הדפים של אותם אתרים (למשל פה ראיתי שזה קורה רק בכתבות). אתמול באתר פה זה לא קרה אבל כן היה ככה בפייסבוק למשל והיום התחיל גם פה בHWZONE. יכול להיות שזה משהו לא מעודכן בדפדפן? (הרגע הסרתי והתקנתי את הכרום מחדש כי רציתי לבדוק אם זה קשור לזה..). חוץ מזה לא ניסיתי שום דבר אחר כי אני לא מבין בזה ומה צריך לעדכן אם צריך.. יש לציין שבציר הרשע אקספלורר הכל עובד תקין ומאוד לאט (כמצופה מאקפלורר) תודה רבה .
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-