עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. רציתי לדעת אם יש כבר קובץ מוכן שאני יכול להכניס ללוח שנה שלי. עשיתי חיפוש בגוגל וגם פה אבל לא מצאתי תוצאות מתאימות כל כך. תודה לעונים, עידו.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני רוצה שכל המיילים ישמרו על השרת של BEZEQINT ולא בקובץ PST איך אני עושה את זה?

3. Started by oren99,

האם אפשר ואיך?

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  4. Started by shafik,

שלום לכולם נתקלתי בתקלה ש Outlook2010 נסגר באופן אוטומטי מבלי שמבצעים אף פעולה למשל בזמן קריאת הודעת לפתע ה OUTLOOK נסגר ויש לפתוח אותו מחדש. כמו כן יש לי שאלה נוספת: במידה והורדתי add-ins ואני רוצה לגבות אותם, איך ניתן לבצע זאת? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by IlanF,

כבר כמה ימים אני נלחם עם הזוועה הזו בשביל שהוא יחזור להתריע לי על מיילים חדשים. אין אייקון של מייל חדש במגש המערכת, אין אייקון מייל חדש על הסמלון של אאוטלוק בשורת המשימות () אין התראת צליל, ואפילו לא את הפופאפ הקטן בצד ימין למטה. כמובן שכל ההגדרות האלו מאופשרות בהגדרות של אאוטלוק. למישהו יש מושג מה נשבר בו ואיך לתקן את זה? --- עדכון קטן, אם אני מריץ את אאוטלוק ב"מצב בטוח" ההתראות עובדות כרגיל...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by vourt,

שלום, בכל חתימה שאני מנסה ליצור בתוכנה MICROSOFT OUTLOOK 2000 לאחר שאני יוצר מייל, החתימה מופיעה עם המון רווחים בין המשפטים, מה שלא נראה בתוכן החתימה המקורית. מישהו יודע איך לפתור תקלה זו? תודה!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by idoaa,

שעושים export ב outlook express היכן הוא שומר את ההודעות?

8. שלום רב 1) יש לי מספר חשבונות ב oulook expres ואני רוצאה לשנות שאחד מהם יסנחרן (יוריד את ה MAIL) לתקית INBOX והשאר לתוח תקיה בתוח הINBOX 2) מישהוא יודע את הכתובת של שרת הדואר היוצאה והנחנס של וואלה? EDIT: hapy?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by e.s,

אני לא מקבל דואר וגם כשאני מנסה לשלוח הודעה כלשהיא האינטרנט מתנתק לי אני לא יודע מה אני אמור לעשות. אני אולי צריך ליצור חשבון חדש??גם את זה אני לא מצליח בבקשה תעזרו כי אני צריך לקבל דואר והדבר הזה מבאס תודה!!

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by jungle-man,

האם ניתן לבטל את ההודעה שקופצת כל פעם שפותחים את OUTLOOK EXPRESS לגבי דחיסת קבצים לארכיון? Outlook Express 6 on Win XP SP3

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by maormark,

פירמטתי את המחשב, והתקנתי את הווינדוס ואת האוטלוק אקספרסס מחדש, עם הסיסמא של אינטרנט זהב והיוזר של אינטרנט זהב כל הדואר הנכנס והיוצא נמחקו לי, יש דרך להחזיר אותם?? תודה.

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by agapi51,

שלום רב אני משתמשת בתוכנת Outlook Express גירסה 6 אינני מצליחה לקבל מיילים (מצליחה לשלוח בלבד). הודעת השגיאה שמתקבלת אצל הנימענים שלי: This report relates to a message you sent with the following header fields: Your message cannot be delivered to the following recipients: Reason: Over quota כיצד אוכל לטפל בבעיה זו? בתודה מראש א.א.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by Burkey,

שלום, יש לי בעיה לא מובנת עם תוכנת הדוא"ל Outlook Express. הבעיה היא עם אנשי הקשר. חלק מאנשי הקשר ( המחולקים לקבוצות ), מסומנים בכחול ( האייקון המופיע לצד השם ) ולא בלבן כמו מרבית אנשי הקשר. אותם אנשי קשר בכחול, מופיעים בתוך הקבוצות שלהם, אולם לחיצה על המאפיינים לא מובילה לאפשרות עריכה ( חסום ) ואם מסתכלים על הרשימה הכוללת של כל אנשי הקשר, הם לא מופיעים שם, כאילו לא נמצאים כלל ברשימת אשי הקשר שלי. ניסיתי למחוק אותם ולכניס שוב לאותה קבוצה והם שוב בכחול, ניסיתי למחוק ולהכניס לקבוצה אחרת, והם הפכו ללבן. אוסיף רק שאת הכתובות לא אני הכנסתי אישית, ולכן ייתכן שלא הוכנסו כראוי. אני עובד בדרך כלל עם Web Mail ולא לגמרי מתמצא בכל הקשר ל - Outlook Express, לפחות לא מעבר לבסיס. מישהו …

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by Predator,

אני מנסה לפתוח ATTACHMENTS והם מאופרים (בצבע אפור) כלומר לא אקטיבים נדמה לי שזה איזה בעיה של הגדרה אם יש לכם מושג איך לסדר את זה אני אשמח

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  15. שלום... אני התקנתי OUTLOOK EXPRESS 6 על המחשב שלי... ועכשיו כל פעם שאני מפעיל אותו לוקח לו הרבה מאד זמן עד שהוא עולה. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהוא בודק את תיבת הדואר ברגע שאני פותח את התוכנה אז ביטלתי את האפשרות הזו ועכשיו אני מפעיל את זה ידני, אבל זה לא עזר כי עדיין כשאני מעוניין להפעיל את התוכנה ואני מפעיל אותה לוקח לו יותר מידי זמן עד שהוא נפתח. אחרי זה חשבתי אולי שזה בגלל שיש עוד תוכנות פתוחות כמו ICQ MSN ועוד כמה קטנות כאלו, אז סגרתי הכל. וגם זה לא עזר. עם מישהו יכול לעזור לי אני מאד יודה לכם. תודה מראש Some THing,,,

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  16. Started by idan a,

שלום, התקנתי במחשב שלי ווינדוס אקס פי בגירסא מיוחדת (בלי קשר כולל sp2). בתוכנת הדואר שלי יש לי בעיה בחלק מהדואר שאני מקבל אותו ג'בריש. התקנתי עיברית בווינדוס וזה לא פתר את הבעיה, מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את זה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by ER_BOGO,

היי, התקנתי את ה NORTON ANTI SPAM 2004 ואני עובד עם OUTLOOKEXPRESS ,לאחר שהסרתי את הנורטון אנטיספאם אני כבר לא יכול לקבל הודעות ל אימייל. ההודעה שאני מקבל היא: Task 'pop.012.net.il - Sending and Receiving' reported error (0x800CCC0F) : 'The connection to the server was interrupted. If this problem continues, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).' צריך עזרא דחוף!!!

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by J.allmighty,

שלומות ? יש לי בעיה...אני לא רואה שום מלל או תמונה או תוכן באף מייל שאני מקבל.. בימעתי בדיקה של וירוסים וspy ...וכלום. תומנה : ??? ניסיתי להגדיר חשבון מחדש וגם פרופיל משהוא יודע על הבעיה ?

19. Started by gaint11,

כאשר אני מנסה להיכנס לoutlook express ולוחץ על כניסה להודעות דואר נכנס, התוכנה נתקעת ואני לא יכול לראות את ההודעות. תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ronen_ca,

יש לי בעיה אני רוצה לפרמט את המחשב שלי והאימאילים שלי מאוד חשובים ואין לי מוווסג איך אני שומר אותם זה ממש ממש חשוב ודחוף אז אצפה לתשובה !

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  21. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכם, בעקבות בעיות במחשב של אבא שלי עם הOE שטענו שאין מספיק זיכרון/שטח דיסק, החלטתי לחקור את העניין. (חוץ מזה שהמקום בC מתחיל להצטמצם) העברתי את הקבצים למחשב שלי ונפטרתי מרוב ההודעות, אך להפתעתי, לא רק שנפח הקובץ לא קטן, אלא להפך, גדל בכמה KB. עכשיו המייל עדיין לא עולה, והתיבה שלו מתחילה לגדול ולגדול. מה לעשות? בתודה מראש, Ameralis Zaiir

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  22. Started by HeaT-SinK,

שלום, בעבודה אני מתעסק על אאוט-לוק אקספרס הרבה מטעמי נוחות - Gmail לא מתאים לי. יש לי הרבה מיילים שמורים עם קבצים כבדים ואני מניח שכל הקבצים יחד שוקלים הרבה לפעמים האאוטלוק לא פתח הודעות ישנות ואומר שיש בעיה בקריאה אני צריך לכבות ולהדליק מחדש את האאוטלוק כדי לראות את ההודעות. אני פוחד שהמצב יחמיר כי אם יאבד לי המידע השמור אבוי לי. מדי פעם האאוט לוק מציע לי דחיסה של ההודעות וחסכון במקום ותמיד אני מאשר, העיקר כדי שיעבוד האאוט לוק היטב. מה אתם אומרים יכול לשפר את המצב?

23. אני רוצה להוריד אותה לסמלים ליד השעון?...איך אפשר אם בכלל אפשר?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by Peri228,

היי ! כל פעם שאני מפעיל את ה Outlook ( יותר נכון כשהוא בודק הודעות חדשות ) , הוא מנתק אותי מהאינטרנט ! זה התחיל רק אתמול , למרות שלא נגעתי בשום הגדרה באאוטלוק .. Help (

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by ovad1,

שלום רב, 1. הפניתי שתי כתובות מייל שלי בגולל לתיבת דואר נכנס ב outlook , תוכנה אשר מותקן במחשב הביתי שלי. 2. אני מועניין שתהיה גם אפשרות לפתוח outlook web . 3. כאשר פתחתי outlook web נפתח אותו outlook שפתחתי במחשב הביתי ואליו עברו המיילים מתיבות גוגל, 4. אשמח להסבר והדרכה, מה עלי לעשות על מנת שאוכל לפעול גם מ-outlook web ? תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים