תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי תופעה מעט מוזרה, שהיא כביכול טובה אבל מציקה מעט. המקרה הוא כזה: אני רואה סרט במדיה פלייר הום סינמה, ובאמצע הצפיה נכנסת שיחה בסקייפ. כתוצאה מזה אוטומטית מונמך הווליום של המדיה פליר. לדעתי זה מתבצע על ידי הוינדוס 7 עצמו. כל זה טוב ויפה אבל בתום השיחה הווליום לא חוזר לעצמו ואז אני ממשיך עם סרט בווליום נמוך. ראוי לציין שמבחינת המדיה פלייר, הווליום נשאר על 100% בכל מקרה. גם במיקסרים של הוינדוס זה על 100%. רציתי לדעת מי אחראי לתופעה המענינת הזאת, כי זה כנראה מגיעה במחשבה טובה בסופו של דבר. והאם יש דרך לבטל את ההנמכה הזו, או האם יש דרך לגרום לה לעבוד בסדר, כלומר להחזיר את הווליום לקדמותו בתום השיחה. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי כמה שומרי מסך בגלאקסי אס שמאוד הייתי רוצה שיהיו עם על השולחן עבודה במחשבה וירוצו ככה.. האים יש אמולטור תוכנה כל שהיא שיודעת לעשות את הדבר? נמעס לי מהתמונות המתחלפות של הווינדוס ...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, במחשב הסלוני שמחובר לטלויזיה בחיבור dvi-hdmi, יש לי את המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte P35-DS4 מעבד: DualCore Intel Pentium D 830, 3.0 Ghz זיכרון - 2 סטיקים של 512 מגה-בייט, תדירות: 533 Mhz בדואל צ'אנל. כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 256 mb אחרי משהו כמו 3 דקות , סרט בגודל 4.36 ג'יגה מתחיל להתקע בקול ובוידיאו. הוספת 2 ג'יגה זיכרון תשנה את זה, או שצריך להשקיע יותר ? נ.ב- אני לא בטוח לגבי מקום פתיחת האשכול, אולי עדיף היה לפתוח במפרטים או קולנוע ביתי... אם לא מתאים, תעבירו.
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שבת שלום חברים, בעיה באודיו במחשב נראה לי הכרטיס קול נדפק אז ככה, היה לי ווינדוס 7 ומה שקורה זה ששומעים סאונד בסדר ואז פתאום המחוג של הסאונד יורד לאפס ואם מעלים אותו חזרה לפול הוא יורד לבד זה נראה כמו וירוס או שהכרטיס קול נדפק. וגם שומעים רק בסאב ובעוד 2 רמקולים ובשאר שלושת הרמקולים לא שומעים כלום. כדי שהסאונד יחזור צריך לרסטט את מחשב ולאחר מכן אחרי כמה שעות הבעיה חוזרת והמחוג נופל מעצמו שוב. רציתי להתקין כרטיס קול אבל אי אפשר כי הכרטיס מסך עולה על יציאות הPCI ואי אפשר לחבר כלום זה שיגע אותי אז פירמטטי לווינדוס אקספי ואותה הבעיה בדיוק בהגדרות זה מופיע על 5.1 והתקנתי מאתר ASUS את הדרייברים הכי עדכניים ושום דבר לא עוזר מדובר על לוח G33 של ASUS P5K-VM ויש שם כרטיס קול מובנה …
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
תמונה מצורפת חג פסח שמח ! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
רגילים וHD .. ? אני כרגע עם KMPLAYER..
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי יש לי חלנוות 7 פרו 64 ביט ובמחשב שלי יש 8 גיגה זכרון , שרוב הזמן כ 50 אחוז ממנו לא מנוצל אני רוצה להתקין RAMDISK בגודל של כ 3 גיגה שינצל את הזכרון הפנוי , ולשים עליו את ה CACHE של הדפדפן לשם שיפור מהירות הגלישה כשניסיתי כמה תוכנות RAMDISK\RAMDRIVE הן לא פעלו או גרמו לקריסה של מע' ההפעלה מישהו יכול להמליץ לי על תוכנות RAMDISK לחלנות 7 64 ביט (שעובדת)????
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחיל ללמוד לערוך סרטוני פארגים של המשחק BFBC2 אז באיזה תכונה כדאי לי להתחיל? מאיפה אני יכול ללמוד? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום רב, מישהו מכיר תוכנה שיודעת להפעיל קבצי וידאו עם סיומת rms?? realplayer לא מצליחה לפתוח את הסיומת הזו אגב.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יושב כבר שעתיים ולא מצליח להבין מה לא בסדר... זו הפעם הראשונה שאני מתקין וינדוס 7 (עד היום היה לי XP) אני מתאר לעצמי שלמי שיש וינדוס 7 התשובה צריכה להיות ברורה מאליה עקרונית פעם ראשונה שאני מתקין וינדוס והוא מעדכן דרייברים לבד הכל כביכול מעודכן, הסאונד כביכול עובד, אין חומרה לא מותקנת, ועדיין בפועל אני לא שומע כלום ניסיתי לחבר קלט אחר למגבר אך הבעיה לא במגבר, להסיר את ההתקנה ולהתקין מהדיסק עצמאית, ועדיין לא שומעים כלום השתגעתי, נדפק לי הראש מזה הלוח הוא p5k-e asus הוינדוס בגירסת 64 תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני פותח קובץ אופיס - וורד\אקסל\פאואר פוינט, הוא נפתח באקספלורר עצמו ותוקע לי את המחשב - אם מחכים שהוא יסתדר אחרי זמן של כדקה באקספלורר עדיין מופיע הTOOLBAR של תוכנת ה-OFFICE שנפתחה. העליתי תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני משתמש בגרסה האחרונה של chrome, ויש לי בעיה שמציקה, כמו שתיארתי בכותרת. הכוונה לסרגל המועדפים היא לרשימה שנמצאת מתחת לשורת כתובות האינטרנט למעלה! הסרגל מופיע בצורה תקינה, אבל אם אני נכנס לאתר כלשהו שמופיע על הסרגל, הוא נעלם עד שאני פותח טאב חדש ושם מופיע כרגיל. יש הגדרה שתגרום לו להופיע כל הזמן ולא להיעלם?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חשבון ב- VMAIL ואני לא מצליח להגדיר את שרת הכניסה והיציאה בOUTLOOK בבדיקת הגדרות החשבון מודיע לי התוכנה שהבדיקה נכשלה, מה טעיתי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
יש לי DOK של SANDISK ואני מחפש תוכנה לגיבוי אוטומטי שלו כל פעם שאני מחבר אותו למחשב הראשי שלי תודה מראש, אוראל
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתיקח סנפשוטס מכל פעילות בגוגל כרום. אני כרגע עם Refog, אבל היא לוקחת סנפשוט רק כשפותחים חלון/טאב חדש. איזה תוכנות יודעות לעשות את העבודה? יש משהו חינמי שפועל טוב? גם הצעות לתוכנות בתשלום באות בחשבון... מה שמצאתי בינתיים: http://www.any-employee-monitor.com תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני די חדש בעניין והייתי רוצה לדעת באיזה תכנה הוא השתמש: I will make professional HD promo video of your company or website for $5! On Fiverr או באיזה תוכנה אתם יודעם שאפשר להכין משהו ברמה של זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשבי הנטבוק הפלאש כשהוא על איכות מקסימלית (שזו הברירת מחדל) מאוד כבד לו, ובד"כ אפשר לבחור לכל פלאש שפתוח רמת איכות מנמוך לבנוני ועד גבוה. הבעיה שזה עובד רק אל אחד אחד ואל אותו אחד בלבד לאותו רגע. יש אפשרות לבחור שיפעיל את הפלאש תמיד על איכות בינונית?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני מכין אלבום דיגיטלי , אני רוצה בעמוד מסוים לקחת תמונה ולעשות ממנה תמונה רקע . הכוונה היא שהתמונה תהיה שקופה ושעליה יהיו עוד תמונות. איך אני עושה דבר כזה בפוטושופ ? בעיקרון אני עובד בלופה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תחליף לתוכנה MHDD (לבדיקת דיסק קשיח) שיהיה פשוט כמו בסגנון של MEMTEST תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מחזיר את שיטת ההורדת קבצים לשיטה הרגילה שהיתה? למה כל דבר מיקרוסופט צריכה להעתיק מFF השיאה החדשה בIE9 להורדת קבצים פשוט אחד על אחד עם הFF ואני פשוט שונא את זה יש דרך להחזיר את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
http://ie.microsoft.com/testdrive/Info/Downloads/Default.html יש תמיכה בהאצת חומרה מלאה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מקווה שזה שייך לכאן... יש לי קיבצי ווידאו שאני רוצה להעלות ליו טיוב ולעוד שתי אתרי אחסון כמו F2H ומדיה פייר... אני רוצה לדעת איזה פורמט הוא הכי טוב מבחינת איכות וקטן מבחינת הגודל... F2H מוגבל לקובץ של 250 מגה... ויו טיוב גם כן מגבילים... גדול הקבצים שלי משתנה... מ500 מגה ועד 2-3 גיגה לסרט ואולי קצת יותר תודה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני שנה את הממיר הנייד USB DVB-T QUE. התוכנה שמצורפת בעברית רק שיש בעיות עם התוכנה המסך קופא לי ולא מגיב לפעמים , גם הרבה רעשים של ציפצוף כזה. ניסיתי לחפש כבר דרכים לסדר ולתקן אין דרייבר שמתקן את זה אפילו. בפורמים רשמו שיש תוכנות חינמיות ודי פשוטות להפעלה. ניסתי : DVB viewer VLC אבל לא מצאתי מדריך מסודר איך לעבוד איתם כי אני לא הצלחתי לתפעל אותם. האם מישהו יכול לעזור לי או נתקל בבעיות אילו.
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-