תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
צפיתי בסרט שעל הדיסק ואיכות התמונה היותר טובה. לאחר שהעברתי אותו באמצעות גרירה אל ההארד דיסק צפיתי בו שוב ואיכות התמונה ירדה משמעותית. איך צריך להעביר סרט מהדיסק שבכונן אל ההארד דיסק בלי שאיכות התמונה תרד ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואני חייב לסגור אותה דרך תהליכים במנהל המשימות :AR15: מזה הקובץ ה$^#^ הזה? ואיך למחוק אותו?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
למה שפותחים כמה דפים במקביל 5 ומעלה לא HTML אתרים של וידאו בעיקר ביחד המחשב נתקע וזז לאט ? שאני פותח דף דף המחשב עובד מהר , זה מעצבן אותי , יש לי 4 גיגה זיכרון ומעבד 5200 שיהיה בריא. אין וירוסים ה ANTIVIR לא מגלה כלום
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
-
אני מעוניין להתחיל ללמוד עיצוב תעשייתי בכוחות עצמי. אני מתעסק באופן עקיף בעיצוב ממשקים ורוצה להתחיל להתעסק עם עיצוב פיזי. עכשיו אני צריך להחליט איזו תוכנה להתחיל ללמוד. מצד אחד אני טירון, מצד שני אני רוצה לכוון למשהו שייתן לי את האפשרות לעסוק בזה בעתיד באופן מקצועי. SolidWorks זה השם שהכי נפוץ בפי מעצבים ומפתחים בארץ... לפחות אלו שהכרתי (עם הסלנג - "סקיצות בסוליד"). מצד שני, באינטרנט אני רואה יותר אזכורים ל-AutoCAD. לאחרון יש כמה ורסיות, למיטב הבנתי, אז אני גם צריך לדעת באיזו לבחור. אשמח להצעות ועצות באשר לתוכנה, ובכלל באשר למקורות מידע על עיצוב תעשייתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לעריכת וידאו עם שלל אפקטים ומעברים שלא תהיה מסובכת מידי. השתמשתי בתוכנה AVS CONVERTER שדי סיפקה לי את הצרכים אבל מסיבה מסויימת היא חדלה מלעבוד. כמו כן אשמח למשהו יותר מקצועי או חופשי בעריכה שכן לתוכנה הזו היו לא מעט מגבלות אך הייתה פשוטה לעריכה. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסיתי את ה קלאודמארק - והוא מצויין לי = הבעייה אני לא מצליח להרשם לשירות מה שאני לא עושה( לא מצליח להעביר כרטיס אשראי) את האנטי וירוס של נורטון - גם לא היצלחתי לירכוש דרך הרשת בלי קשר לזה - יש אולי אחד חינמי ראוי או ביכלל אנטי ספאמים טובים אחרים (להעביר דרך גוגל זו לא אופצייה מיבחינתי - מהרבה סיבות) תודה לכל מי שעוזר....אני טובע בזבל!!! :s05: ???
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מתקשה למצוא את הגדרת ההגנה הנכונות, תחת Excel 2003: המטרה שלי היא לאפשר העתקה של נתונים מקובץ אקסל אחר, כאשר ההעתקה עצמה תשנה רק את תוכן התאים ללא שינוי העיצוב שלהם. עברתי על ההגדרות של הגנת גיליון, אפשרתי למשתמש לערוך טווח מסוים, אך למרות שלא סימנתי תחת הגנת גיליון את האפשרות של עיצוב הגיליון- עדיין העתקה גורמת לשינוי הפונט... רעיונות? :-\
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אמרו לי להוריד את התוכנה PERTITION MAGIC ובעזרת לעשות פורמט ... (נשמע לי מוזר) אבל אני לא יודע איך לעשות את זה (אם אפשר בכלל) בכל אופן אני לא יודע איך מפרמטים NTFS ! הדיסקט שיש לי לא יודע לפרמט NTFS רק FAT32... הורדתי PERTITION MAGIC 8.0 בבקשה עזרה ! אני מת לעשות פורמט !!! 8)
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסייד באר כתוב שצריך לגרור אבל זה לא נגרר לי http://www.thoosje.com/how-to-use-the-sidebar.html http://img247.imageshack.us/img247/9061/thoosjesidebarfm4.jpg
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה המחשב שלי זוחל כבר המון זמן . אני רוצה לפרמט אותו אבל יש לי בעיה . אני לא מצליח להיכנס לכוננים (C ו D ׂ ) . כשאני נכנס זה תמיד רושם לי שגיאות . הבעיה התחילה לפני כמה ימים . כשהייתי נכנס למחשב שלי הייתי לוחץ למעלה על השורה הלבנה (איפה שרושמים את כתובת האינטרנט) ומשם נכנס לאיזה כונן שאני רוצה . אבל היום איכשהו השורה הזאת נעלמה . איך אני יכול להחזיר אותה ? תודה מראש. עריכה: אפשר לנעול הסתדרתי.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יגדיר בה תיקיה מסויימת או רשימת שירים והיא תבחר איזה שיר להשמיע... שתעשה לי SHUFFLE כאילו... מישהו מכיר תוכנה כזאת? אם אני לא מספיק ברור תודיעו אני ינסה להסביר שוב...
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אממ שלום...שוב.. מחר אני קונה כרטיס מסך חדש... GEFORCE 9800GT ויש לי כרגע 8600GT (מערכת הפעלה וינדוס XP PRO) כשאני יקבל את המחשב שלי,אני צריך למחוק את הדרייבר דרך DRIVER CLEANER\SWEEPER ואני לא מוצא הורדה לתוכנה אני אפילו לא יודע מה השם שלה הנכון והמלא אז בבקשה אם אני יוצר פה אי היגיון תקנו אותי אם אני טועה אמרו לי לעשות ככה: לאחר שהכרטיס מסך החדש יהיה מחובר למחשבך,הכנס לוינדוס דרך SAFEMODE,הכנס לתוכנה להסרת דרייברים,מחוק את הדרייברים,והתקן את החדשים. האם זה נכון? או שיש דרך אחרת?
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח קבצי PDF מתקבלת הודעת: AcroRd.exe - שגיאת מערכת {אין אפשרות לאתר רכיב } הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MSVCR71.dll . התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. משהו יכול לעזור לפתור את הבעיה תודה!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש תוכנה של צ'אט קולי דיי ותיקה בשם פאלטוק אני מניח שכמה מכם שמעו עליה. שומעים שם באיכות טובה מאוד וישנם חדרים בדיוק כמו בצ'אט רגיל רק שפה אפשר לדבר עם כמה אנשים בו זמנית. חשבתי שאולי זה יהיה נחמד שיהיה חדר לחברי האתר שבו יהיה אפשר לשוחח ולדון בדיבור על כל מיני בעיות ולשוחח סתם אחד עם השני :smilyDJ:
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!אני מנסה להתקין ווינדוס בזמן ההתקנה הוא כותה לי boot sector ואח"כ virus ואז הוא שואל אותי אם להמשיך אין לי מושג מה זה אולי יש לי ווירוס במעבד או בboot עיזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אוקי אחרי שהתקנתי את הדריבר של : Realtek הכל פועל לי חוץ מהמיקרופון ניסיתי הכל כדי לתקן את זה כלום לא עוזר אז יאללה חבר'ה עזרה...
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אתמול הפעלתי קובץ גוסט למערכת הפעלה. עכשיו במדייה פלייאר אני שומע רק סאונד ללא תמונה. נסיתי לחפש בהגדרות ולא מצאתי פתרון. אשמח לקבל סיוע.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי אני מבקש תוכנה כזו שגם אפשר להגדיל את גודל הפונט.
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שהחיבור לאינטרנט מתנתק לי בלילה שאני שם את הEMULE להוריד דברים, האם יש תוכנה שיכולה לבדוק לי כל פרק זמן מסוים את החיבור ובמקרה של ניתוק לבצע חיוג אוטומטי?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני משתמש בWindows Media Center של Windows Vista Ultimate x64. ערוץ 3 החדש של הוט לא מופיע לי במדריך הערוצים. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי בעיה, פתאום מתי שאני מנסה להכנס למצב בטוח הוא לא נכנס. אני לוחץ F8 בזמן הבוט, נכנס ל-SAFE MODE , ואז הוא מתחיל לטעון ולרשום את כל הדברים האלה על כל המסך ואז הוא נתקע, חיכיתי הרבה זמן והוא לא זז. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
יש לי סרט HD עם מספר שפות, אני מעוניין למחוק את השאר ולהישאר רק עם האנגלית, איזו תוכנה תעשה את העבודה ? (יש גם כתוביות מובנות בסרט בשתי שפות שאני מעוניין להשאיר רק באנגלית) לסרטי DVD קטנים השתמשתי ב - VIRTUALDUBMOD אבל היא קורסת שמנסה לטעון קובץ MKV גדול.
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש FREEWARE עבור מניעת נעילת צורב ה DVD על איזור מסויים. אשמח להמלצות. תודה, אמיר
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-