עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך מעבירים את המידע של תוכנת הדואר thunderbird ל-outlook 07? תודה

• 0 תגובות
    • 392 צפיות
  2. Started by liorn,

שלום! ראיתי שימלצו על התוכנה ורציתי לדעת איך היא ומאיפה מורדים לה משחקים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 392 צפיות
  3. Started by ori83,

שלום, יש לי windows SP2 ומשום מה עבור הרבה מאד אתרים אני מקבל מסך שכולו לבן ולמטה רשום done. למישהו יש מושג איך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 392 צפיות
  4. אם אני מפעיל את ווינאמפ דרך האפליקציה (EXE) ולא דרך שיר אז רואים תשיר האחרון שנוגן בתוכנה.. איך אני עושה שהשיר לא ישמר? לא מצאתי ???

• 0 תגובות
    • 391 צפיות
  5. עד שהשגתי אותה לויסטה שעות בעזרת מישהו מהפורום בשם אודי יש לי אותה בעיה אבל הצלחתי לראות בה טלויזה אבל הצבעים הכל ירוק כל מי שיכול לעזור אני יודה לו נורא

• 1 תגובה
    • 391 צפיות
  6. Started by verynoti,

כמו שרשום בנושא מחפש תוכנה טובה שעובדת עם ויסטה X64 כי משום מה הזכירון שלי עמוס ממש תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 391 צפיות
  7. Started by אבירן,
    • 0 תגובות
    • 390 צפיות
  8. Started by oDot,

שלום, הורדתי את הטרייל של גוסט וניסיתי להתקין אותו על 2000 סרבר, וזה לא צלח. ישנה תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בה? אני מעוניין ליצור הארד דיסק גיבוי לאחד קיים, עם כל הגדרות הווינדווס וקבצי המערכת. תודה.

• 0 תגובות
    • 389 צפיות
  9. שלום אנשים, אין לי מושג היכן יושבת התיקיה של הקבצים היוצאים של הפקס של ווינדוס אם למישהו יש מושג אשמח תודה כמו כן אשמח להמלצה על תוכנת פקס חינמית טובה יותר. עבדתי קודם עם סימנטק 10 אבל הבעיה שהוא מקטין את הכיתוב ולא הצלחתי להגבר על העיה בשום דרך תודה למי שמתמצא ובא לו לעזור

• 0 תגובות
    • 385 צפיות
  10. Started by Chenos,
    • 0 תגובות
    • 379 צפיות
  11. Started by d1v,

כאשר אני מסיים להוריד את ההתקנה של פלאש גט זה עושה לי שגיעה. flashget220c.exe is not a valid Win 32 application. מה אני אמור לעשות ? עובד לי רק ה flash get Classic משום מה...

• 0 תגובות
    • 379 צפיות
  12. Started by kobipk,

השאלה היא כזאת מה עדיף להתקין ווינדוס 64bit או 32bit על מעבד quad q6600

• 0 תגובות
    • 377 צפיות
  13. Started by hadarK,
    • 0 תגובות
    • 365 צפיות
  14. Started by Amit Adler,

אני מחפש וצריך תכנת עיבוד תמלילים דגש pro מפעם באופן שיהיה ניתן להתקין במחשב בחדש שלי

15. Hey HWZone community, I've recently upgraded to a PCIe 5.0 NVMe SSD (a Samsung 990 Pro 2TB), and while the sequential read/write speeds are impressive, I'm noticing that real-world performance isn't quite what I expected. I'm wondering if my CPU might be bottlenecking the drive. My current system specs are: CPU: Intel Core i7-12700K Motherboard: ASUS ROG Strix Z690-A Gaming WiFi D4 (Supports PCIe 5.0) RAM: 32GB DDR5-6000 SSD: Samsung 990 Pro 2TB (PCIe 5.0 NVMe) Operating System: Windows 11 I've run several benchmark tests (CrystalDiskMark, AS SSD Benchmark), and while the sequential read/write scores are close to the advertised speeds of the SSD, the random read/write per…

16. Started by iveco,

בזמן האחרון 3 חודשים ה MSI AFTERBURNER גורם למחשב שלי לעשות פריזינג אני משחק והסאונד נתקע לכמה שניות ממשיך ושוב רנדומלי לא באופן קבוע זה מעצבן למה ? יש בעיה מעצבנת בסאונד , מישהו יודע אם יש לזה פיתרון ?

17. צהרים טובים חברים חילצתי רק את קולו של הזמר מהשיר ואני רוצה לתרגם את קולו לשפה אחרת בקולו המקורי על איזה תוכנה או אתר אתם ממליצים לי?

18. Started by אנדי,

שלום לכולכם, מזה מספר חודשים, חומת האש שלי (comodo, win11) מקפיצה לי הודעה על קובץ של ‘אוואסט אנטי-וירוס’ ששמו icarus.exe, שמעוניין להתחבר לשרת מרוחק. האירוע מתרחש כמעט בכל פעם שאני מפעיל את המחשב. הסיבה לכך היא ‘שאוואסט’ יוצרת בכל הפעלה תיקייה זמנית חדשה בשם אחר שבה יש עותק חדש של הקובץ הזה, ולכן אי אפשר ליצור עבורו כלל מיוחד בהגדרות חומת האש הקובץ עצמו הוא קובץ חוקי לחלוטין, שמשמש את מערכת עדכון התוכנה של ‘אוואסט’. חפרתי ברשת בחיפוש אחר פתרון לבעיה (כולל בפורומי התמיכה של ‘אוואסט’ עצמה) אך לא מצאתי.. יתכן גם שלא חיפשתי טוב. האם מישהו נוסף נתקל בתופעה הזו? הצעות לפתרון?… תודה מראש.

19. Started by iveco,

שאני עובד עם התוכנה LatencyMon אני חייב שהיא תעבוד נקי ללא שום תוכנה ברקע או ההיפך בשביל בדיקה אמיתית אני צריך לעבוד שיש תוכנות / משחקים ברקע מישהו יודע ?

דיונים חדשים בפורומים