עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בפיירפוקס ובאקספלורר, עם אנטי וירוס ופיירוול או בלי, כל פעם שאני מנסה להוריד קובץ לוקח לפעמים עד עשרים דקות לחלון שמירת הקובץ להיפתח(בתלות בגודל הקובץ), וכאשר אני מנגן סרטים הסרט נטען במלואו לאחר עד עשרים דקות ורק אז מתנגן. נראה שמשום מה השמירה של הקובץ או הסרט נעשים ברקע, ורק לאחר טעינתם המלאה אני מקבל אופציה לפתוח או לשמור אותם. אני די חסר אונים בעניין, לא הצלחתי למצוא שום פתרון, אשמח לקבל כיוון אפשרי לפתרון. תוכנה- ווינדוס XP SP2, אקספלורר 7 ופיירפוקס 2.0.0.6 תודה...

• 1 תגובה
    • 402 צפיות
  2. Started by naoriko,

אני מחפש תוכנה שאני יכול לתת פקודות למחשב שיחזרו על עצמן בזמן שאני לא במחשב.. למשל שהעכבר יילחץ לי על משהו ואז על משהו אחר כל פעם..

• 0 תגובות
    • 402 צפיות
  3. Started by artv8,

היי, שלום לכם. לאחרונה אני לא מצליח לראות את כל סוגי סרטוני הפלאש (ישנם אתרים שכן, וישנם אתרים שלא) מותקן אצלי הפלאש פלייר של אדובי מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 399 צפיות
  4. Started by S^E,

בעצם התמונה תסביר הכל : http://img215.imageshack.us/img215/5816/steamww5.jpg לפני זה זה עשה לי error אחר, אז מחקתי את ClientRegistry.Blob כי בדרך כלל יש איתה בעיות של עידכונים, זה באמת פעם פעל , התוכנה התחילה לעשות עידכון , אך לקראת הסיום זה עשה לי את הerror הנ"ל. תודה לעוזרים. נ.ב אם משהוא לא מובן או/ו אתם צריכים מידע נוסף אני אשמח לפרט עוד.

5. Started by Raz20,

כשאני מריץ את הסריקה אז באמצע הסריקה המחשב מדליק את עצמו מחדש , ככה זה שוב ושוב , מה יכולה להיות הבעיה ? משהו במחשב עצמו ?

• 0 תגובות
    • 399 צפיות
  6. Started by ras81,

שלום התקנתי את קפרסקי גירסה 6 (חבילה) ואני לא יודע איך אני מפעיל את האימיול ללא שהקפרסקי יפריע לו. נסיתי לאשר את האימול באנטי האקר של קפרסקי וגם פתחתי לתוכנה פורטים אבל עדיין כאשר אני בודק את הפורטים הוא אומר לי שהוא לא יכול להתחבר אליהם (האימיול כמובן) מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 399 צפיות
  7. Started by brum,

שלום. אני מנסה לפרמט את המחשב עם הלוח הזה. ברור לי שצריך דיסקט עם F6 אבל אין לי את הדיסק המקורי של הלוח. באתר של ג'יגה בייט אין לדגם הזה בכלל את הקובץ להורדה. הורדתי עבור לוח אחר אבל כמובן שההתקנה לא הצליחה. אולי יישהו יוכל לעזור לי ? אני פשוט תקוע באמצע ההתקנה. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2007 בשעה 19:11:37 תודה תודה.בסוף מצאתי.

• 0 תגובות
    • 399 צפיות
  8. Started by emailaya,

היי שוחררה גירסה 3.1.0 של תוכנת הדואר החינמית * כותרות אישיות לפני שליחת מייל * סינון מהיר על פי שם שולח/נושא * נוספו עמודות חדשות: נמענים, הערות, תיקייה, סיסמה, מחיקה תוך ימים, נשמר מקומית, תוית, פתיחה בהפעלה הבאה, דומיין השולח * קיצורי דרך חדשים: ctrl+r, ctrl+f, ctrl+shift+r * מחיקת מכתבים אחרי מספר ימים שהוגדרו * מחיקה מסל מיחזור לאחר מספר ימים שהוגדרו * בחירת עמודות * פתיחת מייל בהפעלה הבאה של התוכנה * כישלון בהקשת סיסמה ישלח מייל אתרעה + סיסמה * יבוא של קבוצות מאאוטלוק * הגנת סיסמה לכל מכתב * בהחלפת חשבון שולח תוחלף גם החתימה * עורך הגדרות, למשתמשים מתקדמים בלבד * בדיקת איות תוך כדי כתיבה * גירסה זו תעבוד עד לינואר 2009 ללא הגבלה. לאחר מכן עידכון גירסה יהיה חובה * תי…

• 0 תגובות
    • 398 צפיות
  9. Started by eitanmatok,

תגידו איזה אנטי וירוס קיים בשוק..? אני צריך משהו אמין נוח ושלא יכביד על המערכת כמו הנורטון.. תודה

• 1 תגובה
    • 398 צפיות
  10. Started by kokos1,

יש לי אימיול BOOSTER ולמעלה יש הרבה אפשרויות וכשאני נכנס למשותף יש הרבה תיקיות שבכלל לא הורדתי למשל קבצי מוסיקה מסמכים ותמונות למה זה ככה?

• 0 תגובות
    • 398 צפיות
  11. אני מחפש אפשרות שאם למשל אני רוצה להוריד כמה קבצים מ-RAPIDSHARE אז אם אני עושה COPY לכמה ביחד זה כבר פותח לי את ההורדה של כולם ביחד ואני לא צריך להעתיק ולהדביק אחד אחד. תודה.

• 0 תגובות
    • 398 צפיות
  12. אני רוצה למחוק אבל אני לא מוצא את האופציה. מחיקה של האייסיקיו והתקנה מחדש לא פותרת. למישהו יש מושג\דרך לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 397 צפיות
  13. Started by Tsume,

התקנתי את התוכנה ACDSee Pro 2 בגרסא 2.0.219. התקנה מלאה עם סידיקי נכון. אני פותח את התוכנה - היא עובדת, אבל ברגע שאני מנסה לפתוח תמונה, או לפתוח תיקית מקור של תמונות. התוכנה קורסת יש לי את הבעיה הזו רק עם התוכנה הזו! עד לפני יומיים התוכנה עבדה מצויין, אני לא יודע, אולי צריך קראק? למרות שאני לא מוצא אחד כמו שצריך, אבל הסידיקי עובד. בבקשה עזרה.

14. Started by elad78,

שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה Radeon X1250 ומסך Samsung SyncMaster 22". חלק מהסרטים מוצגים ברזולוציה גבוהה, אך חלק מוצגים ב-16 צבעים. לדוגמא, כאן http://survivor.nana10.co.il/. מה ניסיתי: 1. להתקין את הדרייבר המעודכן ביותר של כרטיס המסך. 2. להחליף את ה-Codec Pack מ-K-Lite ל-All in One. 3. להוריד את הרזולוציה ואת ה-color quality בקמבינציות שונות. 4. להסיר ולהתקין את ה-flash player (באתר הנ"ל מדובר בסרט שמוצג ע"י flash - אך זה קרה גם בסרט אחר שלא קשור). נגמרו לי הרעיונות, עכשיו תורכם... :s05:

• 0 תגובות
    • 397 צפיות
  15. הכוונה היא לשוליים שחורים מימין ומשמאל ולא מלמטה ולמעלה. מה שמאחורי הקווים האדומים:

• 0 תגובות
    • 397 צפיות
  16. Started by Netanel o_0,

יש לי מסך ישן LG flatron 795ft. שמחובר למחשב ישן. כרגע לא מותקן על המחשב שום מע"ה ויש לי צורך להיכנס לביוס.. הבעיה היא שהמסך לא מראה את הביוס, הוא כאילו נכבה לכל הזמן שהמחשב עולה. רק אם אני מכניס דיסק התקנה נגיד של לינוקס, כדי שיעשה ממנו בוט, המסך מתחיל להציג. לא קורה עם מסך אחר. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  17. Started by MOFRA,

האם יש תוכנה שמשלבת את ICQ וMESSENGER בצורה טובה אני מכיר את GAIM אבל היה לא ממש טובה

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  18. ושוב, בהמשך לצעירות הקודמת.. אם אני קונה לפטופ, מה אני צריכה בשביל אינטרנט אלחוטי? ומה זה אינטרנט לא-אלחוטי בלפ טופ? אני אצטרך שקע לטלפון? או, אם אני עושה אינטרנט בכבלים למחשב הנייד, אני אצטרך חיבור נוסף בקיר בחדר? מה זה אומר? אני מניחה שאם אין סביבת אינטרנט (או משהו כזה) אז צריך איזשהו חיבור.. זה אומר שבאונ' אני לא יכולה להשתמש באינטרנט באופן חופשי, אלא רק במקום עם חיבור? אממ. קצת אבודה. המון תודה.

19. Started by TZVI_LEV,

מע' הפעלה של VISTA64 על שני דיסקים RAID 0 ניסיתי GHOST9 .ACRONIS לא מצליחות לשחזר מתקבלת הודעה קובץ הרוס אבל גיבוי מבצעות ללא בעיה . אם יש למישהו פתרון אשמח.

• 0 תגובות
    • 395 צפיות
  20. יש לי מצלמה מלפני שנתיים בערך, ויש לי בסלון מסך רחב-LCD. איך אפשר לעשות שאת החומר שצולם במצלמה יראו בפורמט רחב? (או שבכלל זה בלתי אפשרי?) ניסיתי לקודד ב-MPEG4 וב-DIVX שניהם יצאו די דומה. (דרך אגב מה הפורמט שהכי כדאי לקודד?) אני עובד עם Pinnacle Studio Plus 11 תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 394 צפיות
  21. כבר הרבה זמן שאני מחפש מירנדה נורמלית. מספר בעיות אני מעדיף בעברית (לא כזה קריטי) ולא את הגירסא החדשה כי אני רוצה את האפשרות לסקינים ופלאגינים כמו בן אדם.. כל מירנדה שהורדתי או שהיה שגיאה כשסגרתי אותה או שהיה בעיות עם שליחת הודעות לאיסי ובחזרה... אני אשמח עם מישהו משתמש בגרסא טובה יתן לי לינק להורדה.. בנוסף אני צריך גם לשלוח דרכה SMSים אז הבנתי שזה פלאגין?.. תודה מראש...

22. חג שמח! יש לי כרטיס טלוויזיה של DLINK בחיבור USB דגם (T210), עד המעבר למחשב החדש, הוא עבד מצוין עם TV PLUS 3.0. עכשיו משום מה, הוא פשוט מסרב לעבוד במערכת החדשה. בדקתי אותו על TV PLUS 4.0 ושם הוא הציג לי תמונה מזעזעת. בקיצור, יש למישהו המלצה לתוכנה אחרת?

• 0 תגובות
    • 393 צפיות
  23. שלום חברים! אני מנסה להעביר קובץ וידאו ששוקל 4GB מכונן ה-DVD שלי למחשב. הקובץ הוא בפורמט AVI. אני מקבל הודעת שגיאה כזו, באמצע התהליך. יש למישהו מושג איך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 393 צפיות
  24. Started by H.I.V,

יש לי קובץ ושאני פותח אותו נפתח ל יחלון של MS DOS לשנייה ונסגר אבל הפסקתי לראות את המשפט שרשום וזה רושם: File is too big to fit in memory או משהו כזה יש דרך לפתוח את הקובץ הזה בדרך אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 393 צפיות
  25. Started by liorn,

שלום! ראיתי שימלצו על התוכנה ורציתי לדעת איך היא ומאיפה מורדים לה משחקים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 393 צפיות

דיונים חדשים בפורומים