תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי שלום לכם! מדי פעם אני מקבל הודעת שגיאה שסוגרת לי את הדפדפן. אולי מישהו מכם יוכל לעזור לי ? :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
כשאני מריץ את הסריקה אז באמצע הסריקה המחשב מדליק את עצמו מחדש , ככה זה שוב ושוב , מה יכולה להיות הבעיה ? משהו במחשב עצמו ?
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
-
-
היי לכולם משום מה למחשב שלי יש איזושהי בעיה עם תוכנות של הדמיית כונן. למשל deamon tools ובאלכוהול. המחשב נוטה באופן קבוע להפעיל עצמו מחדש בכל בעם שאני מנסה לפתוח תוכנה כזו. לא הייתה פעם אחת שהמחשב אפשר לי עבודה בתוכנה כזו. עזרה בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש בעיה עם התוכנה OUTLOOK כל פעם שהוא מנסה להכנס אליה היא נתקעת הOUTLOOK שלו די מפוצץ לפי מה שבנתי, ובנוסף יש לו פנטיום 3 מחשב די ישן... הוא לא מצליח לראות את המיילים הישנים שלו וכאשר הוא נכנס ממחשב אחר הוא אומר שהוא רואה את המיילים החדשים, מישהו יודע איך הוא יכול גם להכנס לOUTLOOK בצורה נורמאלית וגם לא למחוק את כל המילים הישנים שהוא קיבל? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 407 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יכול לתת פקודות למחשב שיחזרו על עצמן בזמן שאני לא במחשב.. למשל שהעכבר יילחץ לי על משהו ואז על משהו אחר כל פעם..
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
יש לי אימיול BOOSTER ולמעלה יש הרבה אפשרויות וכשאני נכנס למשותף יש הרבה תיקיות שבכלל לא הורדתי למשל קבצי מוסיקה מסמכים ותמונות למה זה ככה?
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק אבל אני לא מוצא את האופציה. מחיקה של האייסיקיו והתקנה מחדש לא פותרת. למישהו יש מושג\דרך לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
בפיירפוקס ובאקספלורר, עם אנטי וירוס ופיירוול או בלי, כל פעם שאני מנסה להוריד קובץ לוקח לפעמים עד עשרים דקות לחלון שמירת הקובץ להיפתח(בתלות בגודל הקובץ), וכאשר אני מנגן סרטים הסרט נטען במלואו לאחר עד עשרים דקות ורק אז מתנגן. נראה שמשום מה השמירה של הקובץ או הסרט נעשים ברקע, ורק לאחר טעינתם המלאה אני מקבל אופציה לפתוח או לשמור אותם. אני די חסר אונים בעניין, לא הצלחתי למצוא שום פתרון, אשמח לקבל כיוון אפשרי לפתרון. תוכנה- ווינדוס XP SP2, אקספלורר 7 ופיירפוקס 2.0.0.6 תודה...
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-
-
הכוונה היא לשוליים שחורים מימין ומשמאל ולא מלמטה ולמעלה. מה שמאחורי הקווים האדומים:
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
חברה זה ממש דחוף אני צריך תוכנה שצורבת DVD ובאותו זמן או לחוד או בכלל תוכנה אחרת שתקדד את הסרט שלא יהיה Xvid שניתן יהיה לצפות בו במכשיר DVD ישן שלא קורא את הפורמט יש דבר כזה? ואם כן מישהו יכול להביא? תודה!
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
תגידו איזה אנטי וירוס קיים בשוק..? אני צריך משהו אמין נוח ושלא יכביד על המערכת כמו הנורטון.. תודה
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה Radeon X1250 ומסך Samsung SyncMaster 22". חלק מהסרטים מוצגים ברזולוציה גבוהה, אך חלק מוצגים ב-16 צבעים. לדוגמא, כאן http://survivor.nana10.co.il/. מה ניסיתי: 1. להתקין את הדרייבר המעודכן ביותר של כרטיס המסך. 2. להחליף את ה-Codec Pack מ-K-Lite ל-All in One. 3. להוריד את הרזולוציה ואת ה-color quality בקמבינציות שונות. 4. להסיר ולהתקין את ה-flash player (באתר הנ"ל מדובר בסרט שמוצג ע"י flash - אך זה קרה גם בסרט אחר שלא קשור). נגמרו לי הרעיונות, עכשיו תורכם... :s05:
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
-
-
היי, שלום לכם. לאחרונה אני לא מצליח לראות את כל סוגי סרטוני הפלאש (ישנם אתרים שכן, וישנם אתרים שלא) מותקן אצלי הפלאש פלייר של אדובי מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
-
-
בעצם התמונה תסביר הכל : http://img215.imageshack.us/img215/5816/steamww5.jpg לפני זה זה עשה לי error אחר, אז מחקתי את ClientRegistry.Blob כי בדרך כלל יש איתה בעיות של עידכונים, זה באמת פעם פעל , התוכנה התחילה לעשות עידכון , אך לקראת הסיום זה עשה לי את הerror הנ"ל. תודה לעוזרים. נ.ב אם משהוא לא מובן או/ו אתם צריכים מידע נוסף אני אשמח לפרט עוד.
-
- 1 תגובה
- 403 צפיות
-
-
היי שוחררה גירסה 3.1.0 של תוכנת הדואר החינמית * כותרות אישיות לפני שליחת מייל * סינון מהיר על פי שם שולח/נושא * נוספו עמודות חדשות: נמענים, הערות, תיקייה, סיסמה, מחיקה תוך ימים, נשמר מקומית, תוית, פתיחה בהפעלה הבאה, דומיין השולח * קיצורי דרך חדשים: ctrl+r, ctrl+f, ctrl+shift+r * מחיקת מכתבים אחרי מספר ימים שהוגדרו * מחיקה מסל מיחזור לאחר מספר ימים שהוגדרו * בחירת עמודות * פתיחת מייל בהפעלה הבאה של התוכנה * כישלון בהקשת סיסמה ישלח מייל אתרעה + סיסמה * יבוא של קבוצות מאאוטלוק * הגנת סיסמה לכל מכתב * בהחלפת חשבון שולח תוחלף גם החתימה * עורך הגדרות, למשתמשים מתקדמים בלבד * בדיקת איות תוך כדי כתיבה * גירסה זו תעבוד עד לינואר 2009 ללא הגבלה. לאחר מכן עידכון גירסה יהיה חובה * תי…
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמשלבת את ICQ וMESSENGER בצורה טובה אני מכיר את GAIM אבל היה לא ממש טובה
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
-
-
שלום התקנתי את קפרסקי גירסה 6 (חבילה) ואני לא יודע איך אני מפעיל את האימיול ללא שהקפרסקי יפריע לו. נסיתי לאשר את האימול באנטי האקר של קפרסקי וגם פתחתי לתוכנה פורטים אבל עדיין כאשר אני בודק את הפורטים הוא אומר לי שהוא לא יכול להתחבר אליהם (האימיול כמובן) מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה ACDSee Pro 2 בגרסא 2.0.219. התקנה מלאה עם סידיקי נכון. אני פותח את התוכנה - היא עובדת, אבל ברגע שאני מנסה לפתוח תמונה, או לפתוח תיקית מקור של תמונות. התוכנה קורסת יש לי את הבעיה הזו רק עם התוכנה הזו! עד לפני יומיים התוכנה עבדה מצויין, אני לא יודע, אולי צריך קראק? למרות שאני לא מוצא אחד כמו שצריך, אבל הסידיקי עובד. בבקשה עזרה.
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-
-
יש לי מסך ישן LG flatron 795ft. שמחובר למחשב ישן. כרגע לא מותקן על המחשב שום מע"ה ויש לי צורך להיכנס לביוס.. הבעיה היא שהמסך לא מראה את הביוס, הוא כאילו נכבה לכל הזמן שהמחשב עולה. רק אם אני מכניס דיסק התקנה נגיד של לינוקס, כדי שיעשה ממנו בוט, המסך מתחיל להציג. לא קורה עם מסך אחר. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
-
-
איך מעבירים את המידע של תוכנת הדואר thunderbird ל-outlook 07? תודה
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
אני מחפש אפשרות שאם למשל אני רוצה להוריד כמה קבצים מ-RAPIDSHARE אז אם אני עושה COPY לכמה ביחד זה כבר פותח לי את ההורדה של כולם ביחד ואני לא צריך להעתיק ולהדביק אחד אחד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
מע' הפעלה של VISTA64 על שני דיסקים RAID 0 ניסיתי GHOST9 .ACRONIS לא מצליחות לשחזר מתקבלת הודעה קובץ הרוס אבל גיבוי מבצעות ללא בעיה . אם יש למישהו פתרון אשמח.
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני מחפש מירנדה נורמלית. מספר בעיות אני מעדיף בעברית (לא כזה קריטי) ולא את הגירסא החדשה כי אני רוצה את האפשרות לסקינים ופלאגינים כמו בן אדם.. כל מירנדה שהורדתי או שהיה שגיאה כשסגרתי אותה או שהיה בעיות עם שליחת הודעות לאיסי ובחזרה... אני אשמח עם מישהו משתמש בגרסא טובה יתן לי לינק להורדה.. בנוסף אני צריך גם לשלוח דרכה SMSים אז הבנתי שזה פלאגין?.. תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי בעיה...כשאני מכניס לכונן הDVD של המחשב דיסק DVD של סרטים גם המדיה פלייר-11 וגם ה-POWER DVD ועוד שתי תוכנות שניסיתי מנגנות את הסרט כאשר שומעים רק את הסאונד אבל לא רואים תמונה. לפעמים במסך מוקטן רואים את הסרט אבל כשמגדילים למסך מלא אין תמונה. כנ"ל גגם כשממזערים את התוכנה ומגדילים שוב - אין תמונה, רק סאונד. התקנתי את חבילת המקודדים של K-LITE אבל זה לא עזר. כמוכן, לא ניתקלתי בבעיה הזאת בזמן הרצת קבצי AVI או MPEG על המחשב... יש למישהוא פיתרון יצירתי?
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-