תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני פותח חלון של תצוגת הדפסה של מסמך שיצרתי בVISIO 2013 משפטים שכתבתי בעברית מתהפכים. מותקנת אצלי מערכת הפעלה של WINDOWS 8.1 PRO והתוכנה היא VISIO PRO 2013 בגרסה העברית. מישהו מכיר את התקלה הזו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם והמשך ש.טוב. אציג בפניכם שני בעיות מוזרות שנתקלתי בשני מחשבים חדשים שונים. הראשון המחשב הנייח, עשיתי לו פירמוט התקנה מחדש. והעכבר היואסבי שהיה מחובר כבר למחשב, הפסיק לפעול עם ההתחלה של המחשב.. כלומר הווינדוס איך שעלה בפעם הראשונה, זיהה את העכבר, זז קצת העכבר, ואז הפסיק לזוז !..הפסיק לפעול כמובן שעשיתי הסרה של העכבר ניתוקו ואז שוב התקנה אז שוב הוא זיהה אותו זז לשניה וחצי, ואז הופ הפסיק לזוז.. חיברתי כל עכבר יואסבי אחר ואותה תקלה. כאילו יש התנגשות שיחקתי הגדרות עם הביוס, הורדתי יואסבי הפעלתי הכל , ולא עזר לא היה מנוס מלפרמט מחדש, לדאוג שהעכבר לא יהיה בפנים, ואז שהווינדוס עלה, רק אז לחבר את היואסבי. במחשב השני המחשב הנייד חדש חדש נקנה לפני יומיים. יש בו ווינ…
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שבוע טוב ושנה טובה לכולם, לאחר שעדכנתי את המסנג'ר לגרסה החדשה (WINDOWS LIVE 2009), אני מצליח להתחבר אבל לא מצליח לראות את אנשי הקשר שלי, מה גם שהם לא רואים אותי. הבעיה ממוקדת אך ורק למחשב שלי, כי במחשבים אחרים המסנג'ר עובד רגיל ומציג את האנשים, לאחר שניסתי לייבא את אנשי הקשר מהמחשב השני, אני מצליח לדבר עם אנשים שרואים אותי מחובר, אבל אני לא רואה אף אחד מחובר. ניסתי למחוק את ה-CACHE של התוכנה כפי שמפורט באתר של מיקרוסופט, וזה לא הצליח, ניסיתי למחוק את את התוכנה עצמה (דרך UNINSTALL), וגם זה לא עבד. האם יש דרך לתקן את זה, כי לא מצאתי מה אפשר לעשות, וראיתי שעוד אנשים נתקלו בבעייה דומה לאחר העדכון. תודה רבה ושנה טובה.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בעבודה יחסית בסיסית בתוכנת sketchup יש לי תקלה שכאשר אני פותח קבצים שאני עובד עליהם, אני מקבל מסך שחור ולאחר 2 - 3 דקות נפתח הקובץ. גם במהלך העבודה יש תקיעות ומסכים שחורים. הבעיה הזו קיימת במחשב חדש עם ווינדווס 10 עם המפרט הבא: מעבד i5-7400 דיסק Kingston SSD 240GB זכרון - kingston 8GB כרטיס מסך Nvidia GT1030 בזמן פתיחת הקובץ אני מסתכל על מנהל המשימות, ואין מאמץ מיוחד מצד המעבד, וגם השימוש בזיכרון אינו עולה על 40%. ניסיתי להשתמש ב sketchup גרסאות 2016 , 2017 , 2018 - תוצאה זהה בכולן. ניסיתי לפתוח את קובץ לדוגמא במחשב עם ווינדווס 10 וקיבלתי אותה תוצאה. ניסיתי לפתוח קובץ לדוגמא בווינדווס 7 עם מפרט פחות טוב מהמפרט שלי, והקובץ…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גם שירות המסרים המיידיים וה-VoIP הענק של מיקרוסופט לא חסין בפני תקלות ובעיות, מסתבר לכתבה: http://hwzone.co.il/תקלות-תקשורת-והתחברות-ברשת-ה-skype/
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
למקלדת Logitech Media Keyboard 600 מצורף תקליטור התקנה. האם מומלץ לבצע התקנת התוכנה , שבתקליטור ? האם יהיה הבדל משמעותי בתפקוד המקלדת ללא ביצוע התקנת התוכנה , שבתקליטור ?
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לכם בבית תקליטורי תוכנות ישנים אם תוכנות שאי אפשר בכלל למצוא באינטרנט היום? אתם מוזמנים להפיק מהם קובצי ISO ולהעלות אותם לאינטרנט. אתם מוזמנים קודם כול לצלם אותם ולהעלות תמונות שלהם לדיון הזה, כדי שאוכל לראות באילו תקליטורים יש תוכנות שלדעתי כדאי להעלות לאינטרנט.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי חבר שנכנס לו וירוס למחשב אחרי כמה זמן הוא ניסה לעשות ריסטרט והמחשב לא עלה מאז ניסיתי לפרמט לו אותו עם דיסק של ווינדוס והוא קפא כל פעם לקחתי את ההארדיסק אלי ופירמטתי אותו דרך המחשב שלי (דרך הדיסק מנג'מנט) בכל מקרה ההרדיסק מפורמט וכשאני מחבר אותו אצלו במחשב אני מקבל press any key to install windows אני לוחץ ואז מופיע לי bootmgr is missing press ctrl+alt+delete to restart והמחשב נתקע... בנוסף ניסיתי להכנס לboot menu והוא נתקע גם שם הביוס עובד אבל זה לא עוזר לי... כשההרדיסק מנותק אני מצליח לעשות בוט לתוך ההתקנה של הווינדוס מהדיסק הבעיה זה כשההרדיסק מחובר... מה עושים? זה לא תקלה בהרדיסק כי אם הוא מחובר במחשב שלי אז אני יכול לגשת אליו... אולי הוא לא מפורמט טוב? כאילו …
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה - בנסיונות להיכנס לפייסבוק עם כרום קיבלתי את ההודעה המצורפת הראשונה (what) ומדי פעם ההודעה חלפה, אבל בימים האחרונה אני מקבל את ההודעה השנייה (error) ללא כל אופציה אחרת חוץ מלפתוח את הפייסבוק באינטרנט אקפלורר, ראיתי ביוטיוב ניסיונות פתרון לפי השעון - לא עבד. תודה רבה, אופיר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לא הייתי בטוח שכאן זה המקום לשאול את השאלה, אך לאחר שהסתכלתי במגוון הפורומים לא מצאתי מקום מתאים יותר... בעיה מרגיזה שיש לי כבר תקופה ארוכה ועד עכשיו נמנעתי מלרשום אותה פה כי פשוט לא נראה היה לי שזה משהו ברמה של עכברי מחשב רגילים: בערך בשלושה-ארבעה חודשים האחרונים, מקסימום חצי שנה, כל פעם שאני רואה משחק כדורגל דרך הסופקאסט (תכנת שידורי ספורט בסטרימינג, למי שלא מכיר) יש לי קטע שהראוטר מסיבה לא מובנת מאתחל את עצמו בצורה רנדומלית. בהתחלה זה קרה אחת למשחק בממוצע, עכשיו זה קורה בערך אחת למחצית. אני כבר לא מתעצבן מזה כי אני יודע שזה יקרה בשלב כזה או אחר של המשחק, אבל עצם העובדה שהתרגלתי לזה זה זוועה. פתאום אני רואה שהשידור נתקע, ואם הוא לא ממשיך לנגן תוך 2-3 שניות …
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין 3D STUDIO MAX 9 32BIT על ויסטה אני מקבל הודעת שגיאה Oxc0000142 מישהו יודע או מכיר פתרון?????
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
יש איזה בעייה עם האתר אני כל פעם שאני נכנס לאתר התאריכים או כל מספר שמופיע באתר הראשי מופיע עם כתובית סינית זה לא מופיע בכל האתר עצמו רק בשער וביד שיניה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן ניתקלתי בתקלה שאני לא יכול לצפות בסרטונית באתר מאקו רשום למטה מתחבר למדיה ולא קורה כלום יש במחשב וינדוס ויסטה הפעולות שניסיתי לעשות איפוס דפדפן > ניסיון עם דפדפן חלופי > הורדתי קודקים ,JAVA , FLUSH כלום לא עזר חשוב לציין שזה קורה רק במחשב אחד וגם שאני מצליח לצפות בכל האתרים התקלה היא רק במאקו תודה מראש אליאור
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום.. כנראה היום תקף את המחשב שלי ווירוס ורציתי לדעת איך אני יכול להתמודד איתו ובמה הווירוס פוגע.. דיברתי עם חבר והוא אמר לי שזה הגירסה החדשה של הבלאסטר אבל אני לא בטוח.. תראו המחשב היה פתוח הרבה זמן רצוף יותר מיומיים בערך.. היום התחלתי לשחק בו אחרי הפסקה של 3 שעות בערך ואז שמתי לב שהאודיו לא עובד.. הפעלתי מחדש את המחשב וכשזה בא להכנס לווינדוס (Xp pro) אז זה כתב לי שגיאה משהו בסיגנון: זיכרון 0x2103415 הפנה למשהו אחר כזה 0x214902385 והוא לא יכל להיות "Read" ואז יש "אישור" ו"ביטול" ביטול מפעיל תוכנה לאיתור באגים ו"אישור" פשוט מתעלם אני חושב.. כשלחצתי ביטול זה נתקע וגם כשלחצתי אישור זה נתקע לאיזה דקה וחצי ואז זה כבר הלך לחלון שלפני הווינדוס "Wellcome" וגם שם הוא נתן לי הוד…
-
נכנס לי וירוס בשם טורין והוא הרס לי את הווינדוס אין אפשרות להתחבר זה מראה כאילו זה מתחבר ואז כשאתה לוחץ על המשתמש ע"מ להיכנס לוינדוז זה רושם מתנתק שומר הגדרות מערכת.. מה אפשר לעשות?? בבקשה צריכה את עזרתכם דחוף....תודה..
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
תורידו את התוכנה SpeederXP מהאימיול......את 1.60 (הגרסה) ותתקינו....... במהירויות שם 10000 זה רגיל אבל מ12000 עד הסוף זה ספידים למחשב!!! ולאינטרנט!!!!!!!!!!!!!זה כאילו שהמחשב על אקסטה!
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
-
יש לי אינטרנט 3 מגה ואפלוד של 192 בכבלים!! מה לבחור באמיול תסתכלו!! http://img237.imageshack.us/img237/6421/1cw6.png http://img172.imageshack.us/img172/8625/2jb7.png יש שם את כל האפשרויות אינטרנט 3 מגה בכבלים מה לבחור משם? תודה!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה שה- emule לא משחחר זכרון בצורה יעילה הצניחה החדה בכמות הזיכרון התפוס באה אחרי שסגרתי את ה- emule בתום יום עבודה רצוף אתם רואים שאחרי הצניחה החדה יש עליה קלה ומתונה מאוד ? זה כאשר פתחתי את ה- emule מחדש גם אצלכם זה ככה ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
פעם פעם הכרום היה מתרגם לי מיידית כל עמוד שאיננו בעברית. ממש ממזמן זה הפסיק לעבוד. ניסיתי קצת לשחק עם השפול ב'נהל שפות' וזה לא עזר. האם יש דרך לגרום לזה לפעול שוב:.? תודה
-
- 5 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
-
אני רואה סרטים דרך מדייה פלייר עם תרגום דרך תוכנת VOBSUB השאלה היא איך אפשר להגדיר שהתרגום יופיע על השורה השחורה שמתחת לסרט?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה לשים תרגום בנגן Bplayer אז מראים בג'יבריש, וניסיתי להשתמש בנגן רד לייט והוא לא פותח שום כתוביות, תוכנה דפוקה, איך אני יכול לתקן את זה בבקשה תעזרו!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משום מה, ה-POWER DVD לא מציג לי תרגום בעברית, למרות שבחרתי את השפה והכל נראה בסדר מבחינת הגדרות. האם צריך דרייבר או תוכנה נוספת עבור הכתוביות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-