תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אנימחפש דרך לשמור את כל הפקסים היוצאים בתיקיה ולא מצאתי דר לאתר את התיקיה של היוצאים בניגוד לפקסים הנכנסים שקל לאתרם.
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
התוכנה אומרת לי שרק בגירסה הפרופשנאל אני יכול. אם אני רוצה להריץ הרבה לופים מה אני אמור לעשות ? או לשחק עם ההגדרות.
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
כמו שכתוב למעלה אני מחפש תוכנה שתקטין את כל התמונות ביחד לא מבחינת גודל אלא נפח...לא אחד אחד אלא כולם ביחד.. תודה מראש אליאב..
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
יש לי אנטי וירוס AVEST... קיצור אתמול בלילה פתאום הוא צפצף והופיע WORM VIRUS... ניסיתי למחוק וכל פעם שמחקתי זה כותב לי שהוא קובץ שרק קוראים אני לוחץ OK וזה מופיע לי עוד פעם.. נכנסתי לתיקייה וניסיתי למחוק את זה לבד..וזה כותב לי מה שיש בתמונה.. מישהו יכול להגיד לי איך אני מוחק את הוירוס הזה ולמה הוא גורם?ואם יש בעיה אם זה בתיקיית הווינדוס? תודה... הקובץ של הוירוס: הERROR שיוצא אם פותחים את הקובץ: התמונה של הוירוס: התמונה שזה קובץ לקריאה בלבד.. תודה...
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום! קרה לי משהו מאוד מוזר ביומיים האחרונים ואני לא יכול להיכנס למייל שלי (יאהו והוטמייל ביחד) וגם לא להיכנס לחשבון שלי בבנק דרך האתר... לא התקנתי שום תוכנה ולא שיניתי שום הגדרות בנתב או באקספלורר הדבר היחיד שקרה זה נפילת חשמל פעמיים... מישהו יכול לנחש מה הבעיה ואיך לסדר אותה? (ניקיתי את כל ההיסטוריה COOKIES ןכל הסיסמאות שהיו שמורות)
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
יש לסבא שלי את התוכנה הכל מקורי ויש בעיה. כאשר רוצים ללכוד וידיאו מהמצלמה הוידאיו דיגטלית שלו אז מופיע צג שבו רואים את מה שיש במצלמה ועוד תמונה של מצלמה ששם אפשר להפעיל את המצלמה, לעצור להריץ קדימה ואחורה הכל דרך המחשב. הבעיה לפעמים הצג לא מגיב ולא רואים מה שיש במצלמה למרות שהמצלמה מגיבה לפקודות שבאות מהמחשב. כלומר אני עדיין יכול לשלוט במצלמה ואני רואה במסך של המצלמה שהיא מגיבה ע"פ מה שאני עושה אבל בצג שמראה את הווידיאו שהולכים ללכוד יש מסך שחור וכאשר מתחילים ללכוד הוא לא לוכד כלום. הבעיה נפתרת מדי פעם כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב(וגם זה לא תמיד). ניסיתי לבדוק בהגדרות אבל כלום לא עוזר . יש למישהו רעיון? תודה מראש ****עריכה גיליתי שזה לא רק עם התוכנה הספציפית הזאת זה קטר…
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
-
יש איזה תוכנה שעורכת קבצי תמונה לדוגמא אם יש כתב ואני רוצה להעתיק אותו מהתמונה ל WORD ולערוך אותו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
לעיתים קרובות מאוד שאני גולש באינטרנט הוא נתקע, הוא נותן לי הודעות שגיאה של:"אינטרנט אקספלורר נאלץ לסגור בלה בלה בלה....." בקיצור זה קורה לי בכל אתר,אני לרשום הודעה בפורום פתאום הוא רושם לי את השגיאה יוצא מהאינטרנט. בקיצור מה עושים ????
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
שאני בא לעשות סריקה מופיעה לי השגיאה הזו אז אני עושה מלא פעמים אישור ואז מתחילה הסריקה למישו יש מושג מה זו השגיאה הזו? להתקין גירסה חדשה?
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
משום מה אני לא מצליח להחליף בין השפות באקספלורר בעזרת alt+shift אני יכול רק אם אני בוחר שפה בתחתית המסך עם העכבר. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 435 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לגבות את המחיצה הראשית של המחשב למחיצה המשנית (שתיהן מחיצות NTFS). כשאני מאתחל את המחשב מהדיסק של התוכנה, התוכנה מעתיקה קבצים ואז מופיעה הודעה שקשורה ל license agreement ובה נאמר שהמחשב יאתחל את עצמו לאחר שימוש בתוכנה מעבר ל 24 שעות. דרך אגב, אותה הודעה מתקבלת גם בדיסק של ghost 12 ששם הממשק הוא של vista. מישהו מכיר את ההודעה הזו ומה היא אומרת? הערה: בתוכנה ghost 8.1 אין את ההודעות האלה. עוד שאלה היא, האם אני יכול לגבות ל image למחיצה שמפורמטת NTFS או רק למחיצת FAT32? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב עכשו התקנתי הכל אבל רק את הכרטיס כול אני לא מוצא ושמעתי שיש אתר כזה שמראה לך את הרכיבים במחשב ומראה איזה דרייבר צריך כמו אוורסט רק שזה על אתר משהוא יכול לשלוח לי בבקשה את האתר תודה
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
שלום ! גם כאשר אני מוחק הודעות דואר מהודעות שנשלחו ומהודעות שנמחקו ב-Outlook Express קבצי ה-dbx ב-Identities נשארים "שמנים" כמה מאות מגות כל אחד. מערכת ההפעלה היא XP SP2 האם מישהו מכיר פתרון לבעייה?
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
הבעיה היא שכשאני בא להפעיל את התוכנה הוא נותן לי הערה של "FATAL ERROR", ולא ניתן להפעיל את התוכנה. בהתחלה התוכנה עבדה בסדר גמור אבל אתמול פתאום הבעיה צצה לה. אין לי מושג מה גורם לבעיה. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את התוכנה אך זה לא עזר. מישהו נתקל בבעיה ויודע איך לפתור אותה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת האם בתוכנה: פינקל : אולפן מורחב [גירסה 10] יש אפשרות גם להכין מצגת מתמונות ולא רק מסירטונים. תודה
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
כשאני בא לראות סרטונים באתרים אני לוחץ על play ואז מופיע לי מסך צבעוני ושומעים רק את השמע.. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יכול לתת פקודות למחשב שיחזרו על עצמן בזמן שאני לא במחשב.. למשל שהעכבר יילחץ לי על משהו ואז על משהו אחר כל פעם..
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
פעם נתקלתי בתוכנה שפורשת את כל החלונות על המסך, ואז אתה רואה את כולם בריבועים קטנים, מקיש על אחד והוא נהיה על כל המסך. מישהו יודע איך קוראים לה? ואל תמליצו לי על כפתור ימני בשורת המשימות ואז TILE
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
חייב את עזרתכם חברים outlook express אני לא יכול לישלוח הודעות או לקבל כאילו יש איזה משהו זכור לי אם POP ומשהו אם SMTP אז עכשיו אני צריף עזרה בהכול לא רק בזה שאני יוכל לשלוח מישם הודעות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
-
4830 ליתר דיוק... כי באתר הם לא מזכירים את הסדרה הזאת...
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
שלום למביני דבר לאחרונה (בהצתה מאוחרת) פתחתי חשבון דואר ב gmail. הגדרתי אותו בתוכנת הדואר שלי (incredimail) כחשבון pop3 ושיניתי את ההגדרות בחשבון גוגל כך שיאפשר עבודה עם חשבון מסוג pop3. התוכנה שלי מושכת מיילים ושולחת כראוי, אך כשאני מקבל מיילים אני מקבל את תיבת ההודעה הבאה : the server you are connected to is using a security certificate that could not be verified Do you want to continue using this server? אז אני עונה "כן" ולאחר מכן המיילים נמשכים , אבל הוא ממשיך להקפיץ את התיבה עם ההודעה הזו כל פעם מחדש כשאני מושך מיילים. חיפשתי כבר בפורומים של גוגל והנושא עלה לא פעם אך לא מצאתי תשובה שפותרת את הבעיה. מישהו יודע אולי כיצד אני נפטר מההודעה המציקה ? מודה מראש על כל…
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש בשעה טובה, הכל עבד טוב ויפה שבוע ופתאום אחרי שבוע אני מעלה את המחשב ומקבל ERROR. עשיתי ריסט ידני ומאז הXP לא עולה לי. הוא עושה את הפס הזה בהתחלה אבל אחרי זה הוא לא עולה, גם לא בSafe mod. לא התקנתי שום דבר מיוחד. עוד דבר מוזר זה שהעליתי את הווינדוז בפעם שקבלתי ERROR פעם ראשונה שזה העלה את המסנג'ר בסארט-אפ. יש למישהו רעיון? נ.ב אולי זה אמור להיות בפורום ווינדוז?
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
האימיול פועל לי על Low ID מה אני יכול לעשות?? הורדתי את האימיול 0.47c. ולא אין לי ראוטאר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-