עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אז ככה , מערכת הוינדוס שלי לא עבדה אז מה שעשיתי זה חיברתי את הHD למחשב שני כדי להעביר את המידע שחשוב , אבל יש לי בעיה כי כשאני מפעיל את ההרדיסק במחשב השני ואני מדפדף בין התיקיות של הכונן אז יש לי רושם שחסרים קבצים, הוא מראה לי שבשולחן העבודה הכל ריק , ובמסמכים שלי גם ריק (נכנסתי דרך הLOCAL SETTINGS) , אולי זה בגלל שליוסר הזה יש סיסמא כאשר מפעילים את הוינדוס ? בבקשה תעזרו לי זה דחוף יש לי מידע ממש ממש חשוב . אם מישהו יוכל להתקשר 0524833077 , תתקשרו ואני יחזור אליכם כדי לחסוך לכם זמן אויר .

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  2. Started by eyalha,

אהלן, יש לי 3 מחיצות (HDD אחד).. אחת למערכת הפעלה (40G) ועוד שתיים אחת 115G ואחת 78G.. אני רוצה לשנות את המקום שהקצתי, יש אפשרות כזאת בלי לפרמט ולמחוק הכל?

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  3. Started by doronsun,

אני שומע סואנד ברמקולים שלי אם אני משתמש בכל תוכנת סאונד .אך כשאני מנסה לראות סרטים ביו-טיוב אני לא מצליח לשמוע סאונד. אודה לכל מי שיוכל לעזור בברכה דורון

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  4. Started by w7_znay,

שלום אני מאוד מיתעניין בחומרת מחשבים אני קורא הרבה סיקורים וכ'ו . אבל אני קורא בעיברית וכבר ניגמר מה ליקרוא רוב הדברים באנגלית ולי יש בעיה עם השפה אז אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה ל... תרגום משפטים או טקסטים ? מאנגלית לעיברית מומלץ חינמי ולא בתשלום (אהה ויש לי בעיה עםGOLDT אז על תמליצו לי אליו )

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  5. Started by CHENAN,

יש לי אנטי וירוס AVEST... קיצור אתמול בלילה פתאום הוא צפצף והופיע WORM VIRUS... ניסיתי למחוק וכל פעם שמחקתי זה כותב לי שהוא קובץ שרק קוראים אני לוחץ OK וזה מופיע לי עוד פעם.. נכנסתי לתיקייה וניסיתי למחוק את זה לבד..וזה כותב לי מה שיש בתמונה.. מישהו יכול להגיד לי איך אני מוחק את הוירוס הזה ולמה הוא גורם?ואם יש בעיה אם זה בתיקיית הווינדוס? תודה... הקובץ של הוירוס: הERROR שיוצא אם פותחים את הקובץ: התמונה של הוירוס: התמונה שזה קובץ לקריאה בלבד.. תודה...

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  6. Started by Reader,

התקנתי את הגירסה החדשה של תוכנת ה-Thunderbird 1.5. אולם לא הצלחתי לפתוח את קובץ התוסף המאפשר כתיבה מימין לשמאל. הסיומת של הקובץ XPI אינה מזוהה ע"י המערכת. אני צריך עזרה בנושא. :s05:

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  7. Started by yasmin,

היי, יש לי בעיה עם האימיול, כל פעם שאני פותחת אותו זה נותן הודעה שהוא איטי כי צריך להגדיר את הפייר וול ויש הוראות איך להגדיר ל-windows xp ולי יש vista. אני אשמח לקבל עזרה איך לעשות את זה ב-vista. תודה

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  8. Started by golans1,

הורדתי את הסדרה 24 והפכתי את הקבצים לפורמט VCD איך אני צורב מספר פרקים לדיסק אחד כדי שיעבוד לי ב DVD ? -- ניסיתי לצרוב את קבצי ה VCD כDATA עם NERO אך ללא הצלחה .

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  9. 1) יש אפשרות לקבל התראת מייל או באמצעות משהו אחר כשמישהו שולח לי הודעה? אולי הסרגל שלהם יכול לספק את זה? (יש את התוכנה של ג'ימייל נוטיפייר שמודיעה כשמתקבל מייל וחשבתי שיש משהו דומה לאייסי. זה יהיה מאוד שימושי) 2) ניסיתי לחפש בהיסטוריה של ICQ חודש פברואר אבל זה לא הופיע למרות שזה מוגדר כן לשמור. מופיע לי משום רק מחודש מרץ. אבל אני צריך לחפש משהו מחודש פבר'. מה אעשה? אני יודע שיש אמצעים לגלות את ההיסטוריה כי הרי כך המשטרה עושה כל הזמן. כך עושים לעברייני מין שרוצים לראות עם מי התכתבו וכך עשו לנאצים שתפסו לא מזמן

10. המחשב החדש שלי פועל לאט ואני מנסה להבין איפה הבעיה... אני רק רוצה להוציא את ההארדיסק מכלל אפשרות לצוואר הבקבוק שיש לי במחשב... עשיתי BOOT על MHDD ואין לי מושג מה רושמים ואיך מפעילים את הבדיקה... מפחד בטעות לפרמט את ההארדיסק... מישהו יכול לעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  11. אני משתמש בVISTA כרטיס מסך GS7600 נהו הצבע המקורי שהיה לי וכיצד מגיעים אליו תודה

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  12. Started by mimoni9,

הסבר קצר לפני: קניתי מחשב נייד של LENOVO N200 ואני רוצה לפרמט את הVISTA ולהתקין במקום XP, אך כאשר אני מכניס את הדיסק של ה XP להתחלת הפירמוט אחרי כמה דקות שהוא מתקין את פריטים ההתחלתיים הוא פתאום רושם לי את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disk drivers installed in your computer make sure any hard disk drivers are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is currect. this may involve runing a manufacturer-supplide diagnostic or setup program setup cannot continue.to quit setup, press f3 אם מישהו יודע מאיפה אני אמור להשיג את הדרייבר הזה של הדיסק הקשיח זה יעזור מאוד כי כנראה בלי זה אני לא יכול לפרמט (וגם א…

13. Started by yuvalchen20,

איך אני בודק איזה דרייבים אני אצטרך להתקנת המחשב לאחר פירמוט? ומאיפה אני אוכל להוריד אותם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  14. Started by axon,

הורדתי נורטון גוסט 10 כל מה שביקשתי זה דיסק , שאני אעשה ממנו בוט והוא ישים את כל מערכת ההפעלה שלי כמו שהיא (כמו שעושים בחנויות מחשבים) למה אני לא מצליח לעשות את זה ? חיפשתי בהלפ חיפשתי בכל מקום מישהו יכול להנחות אותי ??? אני כבר מיואש לגמרי תודה לאחר חיטוט נרחב פה ואחרי הרבה ט'רדים ללא תשובה אני באמת מיואש ... אף אחד לא מכיר את האופציה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  15. Started by pumbatal,

מה עושים?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  16. Started by roc,

שלום,כמו שראיתם גם לי קרה שהורדתי דרייברים חדשים ל6600GT שלי שמאטים אותו,אז החזרתי את הישנים ומחקתי תחדשים ועדיין אותה תוצאה,אז ראיתי שכדאי להשתמש בDRIVER CLEANER והשתמשתי וניסיתי להתקין את הדרייברים הישנים שוב,(מחקתי איפה שבוחרים nVidia ולא רשום כלום חוץ מnVidia ולחצתי START) שסיים ישר התקנתי את הדרייברים שבדיסק של הכרטיס(WIN FAST) וזה פשוט לא התקין אותם עכשיו אני משתמש בחדשים שוב :@ עזרה דחוף

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  17. Started by h_yoav,

שלום לכולם אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ועשיתי את זה כבר מלא פעמיים אבל עכשיו כל פעם שהוא כותב לי ללחוץ על מקש כלשהו בשביל לקרוא מהדיסק אז או שהמחשב נדלק מחדש או שמופיע הודעה עם כל מיני אותיות ומספרים אבל לא זאת עם הרקע הכחול וגם פעם אחת הוא כתב לי שאני צריך לפחות 7mb extended memory מה זה אומר? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  18. Started by Aviram,

היי, יש לי מחשב נוסף (פנטיום 4 לצורך העניין), שיש לו כרטיס מסך מובנה על הלוח אבל אין לי מושג איזה כרטיס זה ואיזה דריוורים אני צריך להוריד בשבילו. בנתיים אי אפשר לשמוע במחשב קול. תוכלו להביא לי איזושהי תוכנה שמזהה מה הכרטיס קול או משהו בסנגון שיכול לעזור? תודה.

19. Started by reyrey_200,

לעיתים קרובות מאוד שאני גולש באינטרנט הוא נתקע, הוא נותן לי הודעות שגיאה של:"אינטרנט אקספלורר נאלץ לסגור בלה בלה בלה....." בקיצור זה קורה לי בכל אתר,אני לרשום הודעה בפורום פתאום הוא רושם לי את השגיאה יוצא מהאינטרנט. בקיצור מה עושים ????

20. Started by kobi_af,

בסדר זה תוקן זה בכלל בעיה אחרת.

21. Started by Yairi1234,

יש לי NERO 7 , ובכל התצוגות המקדימות בהכנת DVD או בתוכנת העריכה אני רואה מסך ירוק מטושטש. מישהו יודע ממה זה נובע ואיך אפשר לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  22. Started by verynoti,

כמו שרשום בנושא מחפש תוכנה טובה שעובדת עם ויסטה X64 כי משום מה הזכירון שלי עמוס ממש תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

עם אזשהי תוכנה או משו?

24. Started by jorgito,

שלום! קרה לי משהו מאוד מוזר ביומיים האחרונים ואני לא יכול להיכנס למייל שלי (יאהו והוטמייל ביחד) וגם לא להיכנס לחשבון שלי בבנק דרך האתר... לא התקנתי שום תוכנה ולא שיניתי שום הגדרות בנתב או באקספלורר הדבר היחיד שקרה זה נפילת חשמל פעמיים... מישהו יכול לנחש מה הבעיה ואיך לסדר אותה? (ניקיתי את כל ההיסטוריה COOKIES ןכל הסיסמאות שהיו שמורות)

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  25. Started by Asterix3,

יש איזה תוכנה שעורכת קבצי תמונה לדוגמא אם יש כתב ואני רוצה להעתיק אותו מהתמונה ל WORD ולערוך אותו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 472 צפיות

דיונים חדשים בפורומים