תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
4830 ליתר דיוק... כי באתר הם לא מזכירים את הסדרה הזאת...
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב עכשו התקנתי הכל אבל רק את הכרטיס כול אני לא מוצא ושמעתי שיש אתר כזה שמראה לך את הרכיבים במחשב ומראה איזה דרייבר צריך כמו אוורסט רק שזה על אתר משהוא יכול לשלוח לי בבקשה את האתר תודה
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
-
האימיול פועל לי על Low ID מה אני יכול לעשות?? הורדתי את האימיול 0.47c. ולא אין לי ראוטאר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שעורכת קבצי תמונה לדוגמא אם יש כתב ואני רוצה להעתיק אותו מהתמונה ל WORD ולערוך אותו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 429 צפיות
-
-
לעיתים קרובות מאוד שאני גולש באינטרנט הוא נתקע, הוא נותן לי הודעות שגיאה של:"אינטרנט אקספלורר נאלץ לסגור בלה בלה בלה....." בקיצור זה קורה לי בכל אתר,אני לרשום הודעה בפורום פתאום הוא רושם לי את השגיאה יוצא מהאינטרנט. בקיצור מה עושים ????
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
אהלן אהלן!..יש ברשותי מחשב נייד של HP בעל כרטיס גרפי GeForce 8400 .אמרתי לעצמי למה לא לשדרג קצת דרייברים. ולשים משחק סבבה. מה שקרה התקנתי ווינדוס וויסטה מקורי הורדתי דרייבים ובהתקנה הוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין לי על הגרסה של ה 32 ביט כי אין לי 32 ביט. זה מה שהדרייבר אמרץ יש מצב שלניידים יש דרייברים שונים? ואני צריך להוריד ממקום אחר?
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
יש לי אנטי וירוס AVEST... קיצור אתמול בלילה פתאום הוא צפצף והופיע WORM VIRUS... ניסיתי למחוק וכל פעם שמחקתי זה כותב לי שהוא קובץ שרק קוראים אני לוחץ OK וזה מופיע לי עוד פעם.. נכנסתי לתיקייה וניסיתי למחוק את זה לבד..וזה כותב לי מה שיש בתמונה.. מישהו יכול להגיד לי איך אני מוחק את הוירוס הזה ולמה הוא גורם?ואם יש בעיה אם זה בתיקיית הווינדוס? תודה... הקובץ של הוירוס: הERROR שיוצא אם פותחים את הקובץ: התמונה של הוירוס: התמונה שזה קובץ לקריאה בלבד.. תודה...
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
ב Outlook נכנסתי לאפשרויות ומשם ללוח שנה ובקיצור הוספתי חגים ישראליים לאומיים וחגים יהודים דתיים החגים נוספו ליומן וכעת ניתן לראות מתי כל יום נערך הבעייה היא שהחל מינואר 08 הימים ריקים למרות שצריך להופיע כמובן על חלקם חגים ניסיתי להוסיף מחדש את החגים אך זה לא פתר את הבעייה ועכשיו כל אירוע מופיע פעמיים באותם ימים שהוא חל מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לגבות את המחיצה הראשית של המחשב למחיצה המשנית (שתיהן מחיצות NTFS). כשאני מאתחל את המחשב מהדיסק של התוכנה, התוכנה מעתיקה קבצים ואז מופיעה הודעה שקשורה ל license agreement ובה נאמר שהמחשב יאתחל את עצמו לאחר שימוש בתוכנה מעבר ל 24 שעות. דרך אגב, אותה הודעה מתקבלת גם בדיסק של ghost 12 ששם הממשק הוא של vista. מישהו מכיר את ההודעה הזו ומה היא אומרת? הערה: בתוכנה ghost 8.1 אין את ההודעות האלה. עוד שאלה היא, האם אני יכול לגבות ל image למחיצה שמפורמטת NTFS או רק למחיצת FAT32? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
שלום ! גם כאשר אני מוחק הודעות דואר מהודעות שנשלחו ומהודעות שנמחקו ב-Outlook Express קבצי ה-dbx ב-Identities נשארים "שמנים" כמה מאות מגות כל אחד. מערכת ההפעלה היא XP SP2 האם מישהו מכיר פתרון לבעייה?
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
אז ככה חברים ! אני צריך להעביר מ C ל מחיצה D כמה גי'יגות ! כי אני צריך עוד מקום בכונן D ! יש לי 25.8 גיגה ב C וב D 6 גיגה אני צריך עוד גיגות ל D איך אני עושה את זה בתוכנה בלי שהמידע ימחק ! מישהו שמבין בקשה תודה !
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך מתקנים את זה :s05:
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
שלום,אני לא יודעת אם הגעתי לפורום המתאים אך אני מבקשת עזרה! אמממ הורדתי פוטו שופ שבע מנענע וכשבאתי להשתמש בזה אז נפתח לי חלון כתוב באנגלית(אני מפרשת)נסה,מידה,ויציאה..אז ניסיתי ללחוץ נסה אבל זה אפור שאי אפשר ללחוץ מישהו יודע למה אני מתכוונת?זה כבר קרה לי.. תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
מאז שהפיירפוקס עדכן את עצמו כל פעם שאני יוצא ממנו ונכנס מחדש כל הההתחברויות לאתרים נעלמות לי ואני צריך להתחבר מחדש.. כאילו הוא לא שומר קוקיז.. בדקתי בהגדרות ומסומן לשמור קוקיז עד שהם פגים.. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
חייב את עזרתכם חברים outlook express אני לא יכול לישלוח הודעות או לקבל כאילו יש איזה משהו זכור לי אם POP ומשהו אם SMTP אז עכשיו אני צריף עזרה בהכול לא רק בזה שאני יוכל לשלוח מישם הודעות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
טוב אז יש לי שאלה כזאת , יש לי מינידיסק של סוני דגם MZ-R701 TYPE R עכשיו כשאני רוצה להקליט משהו אני צריך להשמיע את כל השירים דרך הוונאמפ ותאמת זה מתחיל להמאס אחרי זמן מה , אז מה שאני רוצה לשאול זה האם יש תוכנה שאני יכול להשתמש בה שמעבירה את זה ישיריות למיני דיסק בלי שאני אצטרך להשמיע את כל השירים שאני רוצה להקליט ? תודה לעונים....
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
יש אפשרות שתוכנה תגבה את כל ההתקנות שיש במחשב? זאת אומרת משחקים,תוכנות... כדי שלא אצטרך להתקין אותם עוד פעם... רק את ההתקנות לא מערכת הפעלה, לא שום דבר אחר... זה די דחוף... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
יש לי סדר שסידרתי באייטונז עם עיטפות ממש סדר כמו שאני אוהב ... ועשיתי זו ידנית זה לקח לי עבודה אני רוצה לפרמט את המחשב. יש דרך ? לשמור את כל הסדר הזה אני מגבה את השירים אבל יש דרך ? לשמור את כל הסדר באייטונז . תודה
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
משום מה אני לא מצליח להחליף בין השפות באקספלורר בעזרת alt+shift אני יכול רק אם אני בוחר שפה בתחתית המסך עם העכבר. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
הבעיה היא שכשאני בא להפעיל את התוכנה הוא נותן לי הערה של "FATAL ERROR", ולא ניתן להפעיל את התוכנה. בהתחלה התוכנה עבדה בסדר גמור אבל אתמול פתאום הבעיה צצה לה. אין לי מושג מה גורם לבעיה. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את התוכנה אך זה לא עזר. מישהו נתקל בבעיה ויודע איך לפתור אותה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים את הצורב של LG LG GSA-H44N אני פעם ראשונה מנסה לצרוב דיסק DATA ופעמיים זה נתקע הנרו פשוט עומד על סכום מסוים זה כבר הדיסק השני ניסיתי במהירות 8 ובמהירות 16 יש לי כמה סרטי MPG שאני פשוט מנסה לצרוב כDATA על דיסק DVD וכול פעם זה נתקע באיזשהו שלב! מה הבעיה?!
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
שלום למביני דבר לאחרונה (בהצתה מאוחרת) פתחתי חשבון דואר ב gmail. הגדרתי אותו בתוכנת הדואר שלי (incredimail) כחשבון pop3 ושיניתי את ההגדרות בחשבון גוגל כך שיאפשר עבודה עם חשבון מסוג pop3. התוכנה שלי מושכת מיילים ושולחת כראוי, אך כשאני מקבל מיילים אני מקבל את תיבת ההודעה הבאה : the server you are connected to is using a security certificate that could not be verified Do you want to continue using this server? אז אני עונה "כן" ולאחר מכן המיילים נמשכים , אבל הוא ממשיך להקפיץ את התיבה עם ההודעה הזו כל פעם מחדש כשאני מושך מיילים. חיפשתי כבר בפורומים של גוגל והנושא עלה לא פעם אך לא מצאתי תשובה שפותרת את הבעיה. מישהו יודע אולי כיצד אני נפטר מההודעה המציקה ? מודה מראש על כל…
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
יש לי IE 6 שבאתרים מסוימים לא מראה סרטונים. ביוטוב אני רואה הכל חלק, אבל בוואלה הוא לא מציג סרטונים! אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-