עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kobi_af,

בסדר זה תוקן זה בכלל בעיה אחרת.

2. שלום לכולם, יש לי בעיה, בפיירפוקס, הסרטונים ב YOUTUBE עובדים לי, אבל אין בהם קול... מה הבעיה יש לכם מושג? תודה לעוזרים.. (המוסיקה במחשב עובדת לי רגיל כמו שצריך..)

• 1 תגובה
    • 410 צפיות
  3. יש אפשרות שתוכנה תגבה את כל ההתקנות שיש במחשב? זאת אומרת משחקים,תוכנות... כדי שלא אצטרך להתקין אותם עוד פעם... רק את ההתקנות לא מערכת הפעלה, לא שום דבר אחר... זה די דחוף... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  4. שלום אני מחפש פיירוול מתאים לויסטה 64, אני לא רוצה את הפייר וול של ויסטה ואני לא מוצא משהו אחר, אשמח לכל עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 410 צפיות
  5. Started by tini,

..

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  6. קניתי לפני יומיים את הצורב של LG LG GSA-H44N אני פעם ראשונה מנסה לצרוב דיסק DATA ופעמיים זה נתקע הנרו פשוט עומד על סכום מסוים זה כבר הדיסק השני ניסיתי במהירות 8 ובמהירות 16 יש לי כמה סרטי MPG שאני פשוט מנסה לצרוב כDATA על דיסק DVD וכול פעם זה נתקע באיזשהו שלב! מה הבעיה?!

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  7. הבעיה היא כזו: כאשר אני שולח הודעה למישהו באי סי קיו כשהוא לא און ליין והוא פותח את האי סי קיו שלו מאוחר יותר הוא מקבל את ההודעה שלי במלאאא סימניי שאלה במקום מה שרשמתי ....זה רק מאצלי ככה הוא רואה את מה שכתבתי ככה : "RobiNooB‎ (‏PM‎ ‏10:26)‏ : ?? ???? ??? ??? ????? ???? ???? ???? ? 8 ???? ?? ??? ???? ????? !!!!!!!!#$%???????? ??? ! ???? ???? ! " ניסיתי לשנות אצלי פונט ...כלום .....עדיין מה אפשר לעשות ? אי סי קיו גרסת 2003B

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  8. Started by s0d,

שלום, אני צריך לצרוב 3 קטעי מוזיקה. האחד MID והשניים האחרים WAV. רציתי לדעת אם אני יכול לצרוב את זה על Audio בנרו וישמעו את זה במערכת רגילה(קטנה כזאת עם טייפ, רק בנתיים בהמשך תבוא מערכת רצינית) . או שאני צריך להפוך את הסיומות של הקטעים בתוכנה כלשהי לסיומת mp3 כאילו השאלה שלי האם מערכות רגילות כאלה עם טייפ קטנות כאלה מסוגלות לקרוא wav וmid או שרק mp3 הם קוראות

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  9. Started by CHENAN,

יש לי אנטי וירוס AVEST... קיצור אתמול בלילה פתאום הוא צפצף והופיע WORM VIRUS... ניסיתי למחוק וכל פעם שמחקתי זה כותב לי שהוא קובץ שרק קוראים אני לוחץ OK וזה מופיע לי עוד פעם.. נכנסתי לתיקייה וניסיתי למחוק את זה לבד..וזה כותב לי מה שיש בתמונה.. מישהו יכול להגיד לי איך אני מוחק את הוירוס הזה ולמה הוא גורם?ואם יש בעיה אם זה בתיקיית הווינדוס? תודה... הקובץ של הוירוס: הERROR שיוצא אם פותחים את הקובץ: התמונה של הוירוס: התמונה שזה קובץ לקריאה בלבד.. תודה...

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  10. Started by moris122,

שלום התקנתי windows vista והכל עובד חלק רק התקן האודיו לא פועל ... הדריבר (RELTEK HIGH DEFINITION AUDIO) הדריבר וההתקן פעל בעבר ב-XP .... אבל עכשיו אינו פעול . אין לי מושג מה לעשות הורדתי את אותו הדריבר לVISTA אך ההתקן לא מזהה אותו. פליז עם יש למשהו מושג והוא יכול לעזור לי בבקשה!!!! תודה מראש ???

• 1 תגובה
    • 409 צפיות
  11. פעם נתקלתי בתוכנה שפורשת את כל החלונות על המסך, ואז אתה רואה את כולם בריבועים קטנים, מקיש על אחד והוא נהיה על כל המסך. מישהו יודע איך קוראים לה? ואל תמליצו לי על כפתור ימני בשורת המשימות ואז TILE

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  12. מחפש תוכנה פשוטה ונוחה לניהול Bluetooth ל WINDOWS . הממשק המובנה של ווינדוס פשוט לא עושה את העבודה טוב לדעתי.

13. Started by pumbatal,

מה עושים?

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  14. Started by megatay,

שלום. קניתי מחשב חדש בשעה טובה, הכל עבד טוב ויפה שבוע ופתאום אחרי שבוע אני מעלה את המחשב ומקבל ERROR. עשיתי ריסט ידני ומאז הXP לא עולה לי. הוא עושה את הפס הזה בהתחלה אבל אחרי זה הוא לא עולה, גם לא בSafe mod. לא התקנתי שום דבר מיוחד. עוד דבר מוזר זה שהעליתי את הווינדוז בפעם שקבלתי ERROR פעם ראשונה שזה העלה את המסנג'ר בסארט-אפ. יש למישהו רעיון? נ.ב אולי זה אמור להיות בפורום ווינדוז?

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  15. Started by TroubleBoy,

אני שבוע משתמש בה, ואני לא מכיר את כולה. 1. קודם כול, היא ברפתית, איפה משנה שפה?2 2. תראו את הסרטון הבא - http://www.youtube.com/watch?v=J_KTH89BdcM א - איך אני יכול לערוך ככה? שיהיה כזה חתוך בכול מיני מקומות...? בסרטונים שלי,לפני כול סרטון אני כותב- Zion Guetta Present האם זה רשמי מדיי? והאם זה מתאים? כי אני לוקח מטריילרים של משחקים קטעים עורך, ום מוזיקה.. ואז בתחילת הסרטון זה כתוב.. האם זה מתאים? או שכדאי לי לכתוב משהו אחר שם? כדאי לי לכתוב פשוט רק בהתחלה - edited by zion guetta ? מה כדאי לי? זה אחד הדברים המציקים לי ביותר בסרטונים. ( כי אני רוצה שידעו שזה שלי ), קרה פעם שאמרו שזה לאא שלי.. חשבו שזה סתם סרטון שהעליתי.. וגם - --- אני תמיד שם תמונות, שבתמונות כתוב עליהם …

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  16. יש לי אופיס 2003 במחשב הנייח אופיס 2000 בנייד אני בונה מצגות בנייח = ומעביר לניד לצורך פגישות הנקודה היא שכשאני שומר משהו חדש במצגת בנייד ( אופיס 2000 ) אני לא יכול ליקרוא את המצגת אח"כ במחשב הנייח ( אופיס 2003 זה כותב לי שפורמט הקובץ אינו מזוהה ( למרות שהמצגת נפתחת בנייד.) למה זה קורה? האם זה קשור לזה שהנייד הוא במערכת הקבצים NTFS והנייח ב FAT 32 ? משגעת אותי הבעיה הזו :s05: תודה למי שעוזר לי

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  17. Started by tusik,

שלום למביני דבר לאחרונה (בהצתה מאוחרת) פתחתי חשבון דואר ב gmail. הגדרתי אותו בתוכנת הדואר שלי (incredimail) כחשבון pop3 ושיניתי את ההגדרות בחשבון גוגל כך שיאפשר עבודה עם חשבון מסוג pop3. התוכנה שלי מושכת מיילים ושולחת כראוי, אך כשאני מקבל מיילים אני מקבל את תיבת ההודעה הבאה : the server you are connected to is using a security certificate that could not be verified Do you want to continue using this server? אז אני עונה "כן" ולאחר מכן המיילים נמשכים , אבל הוא ממשיך להקפיץ את התיבה עם ההודעה הזו כל פעם מחדש כשאני מושך מיילים. חיפשתי כבר בפורומים של גוגל והנושא עלה לא פעם אך לא מצאתי תשובה שפותרת את הבעיה. מישהו יודע אולי כיצד אני נפטר מההודעה המציקה ? מודה מראש על כל…

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  18. Started by axon,

הורדתי נורטון גוסט 10 כל מה שביקשתי זה דיסק , שאני אעשה ממנו בוט והוא ישים את כל מערכת ההפעלה שלי כמו שהיא (כמו שעושים בחנויות מחשבים) למה אני לא מצליח לעשות את זה ? חיפשתי בהלפ חיפשתי בכל מקום מישהו יכול להנחות אותי ??? אני כבר מיואש לגמרי תודה לאחר חיטוט נרחב פה ואחרי הרבה ט'רדים ללא תשובה אני באמת מיואש ... אף אחד לא מכיר את האופציה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  19. Started by Oranili,

אז ככה חברים ! אני צריך להעביר מ C ל מחיצה D כמה גי'יגות ! כי אני צריך עוד מקום בכונן D ! יש לי 25.8 גיגה ב C וב D 6 גיגה אני צריך עוד גיגות ל D איך אני עושה את זה בתוכנה בלי שהמידע ימחק ! מישהו שמבין בקשה תודה !

• 0 תגובות
    • 408 צפיות
  20. אפשר לדעת אם אני נמצא ברשימת האנשים שאצלי ברשימה ? אולי ע"י תוכנה חיצונית ?

• 1 תגובה
    • 408 צפיות
  21. Started by gshhar,

משהו דומה שמגביל את התעבורה ברשת. יש משהו מומלץ או ש-NETLIMITER הכי טובה ?

• 0 תגובות
    • 408 צפיות
  22. משום מה אני לא מצליח להחליף בין השפות באקספלורר בעזרת alt+shift אני יכול רק אם אני בוחר שפה בתחתית המסך עם העכבר. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 408 צפיות
  23. Started by legocar,

הי, אני משתמש במחשב הזה ב windows2000 עם IE 6 sp1 קרה לי היום משהו מאד מוזר: כשאני מפעיל את ה Internet Explorer החלון מופיע, והוא פשוט קפוא למשך 2-3 דקות (!) ורק רח"כ אני יכול להשתמש בו. זה קורה בין אם אני מפעיל אותו בלחיצה ובין אם נפתח חלון חדש מתוך אתר, ובכל פעם מחדש (לא רק בפעם הראשונה). לא ראיתי שינוי באף תוכנה אחרת, וכשאני גולש מתוך ה my computer לדוגמא, אין שום בעיה. הרצתי בדיקת וירוסים ו spyware, עשיתי disable לכל ה ActiveX ועדיין זה קורה. איך אני יכול לתקן את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 408 צפיות
  24. Started by בר שאטי,

שלום,אני לא יודעת אם הגעתי לפורום המתאים אך אני מבקשת עזרה! אמממ הורדתי פוטו שופ שבע מנענע וכשבאתי להשתמש בזה אז נפתח לי חלון כתוב באנגלית(אני מפרשת)נסה,מידה,ויציאה..אז ניסיתי ללחוץ נסה אבל זה אפור שאי אפשר ללחוץ מישהו יודע למה אני מתכוונת?זה כבר קרה לי.. תודה לכולם!

25. התקנתי שלשום את הפייירול ZoneAlarm Pro ועדכנתי אותו לגרסא העכשווית. מאז אני שם לב לאיטיות בגלישה, ואיטיות בתוכנה Azurues (ביטורנט). האם יש איזה מדריך שמסביר איך לקנפג את התכונה וכו', כמו לתת לו רשות לביטורנט שלא יחסופ אותה? האם האנטיספיוור שבתוכנה שווה? כדאי להשאיר אותה? כי אני כבר משתמש בתוכנה אחרת לאנטיספייור. תודה

• 0 תגובות
    • 408 צפיות

דיונים חדשים בפורומים