עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by reyrey_200,

שלום יש לי בעיה באאוטלוק,אני לא יודע איך זה קרה אבל אני לא מצליח לשלוח אימיילים,צילמתי את המסך הנה התמונה עם השגיאה:

2. Started by amit_rah,

חייב את עזרתכם חברים outlook express אני לא יכול לישלוח הודעות או לקבל כאילו יש איזה משהו זכור לי אם POP ומשהו אם SMTP אז עכשיו אני צריף עזרה בהכול לא רק בזה שאני יוכל לשלוח מישם הודעות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  3. Started by Yairi1234,

יש לי NERO 7 , ובכל התצוגות המקדימות בהכנת DVD או בתוכנת העריכה אני רואה מסך ירוק מטושטש. מישהו יודע ממה זה נובע ואיך אפשר לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  4. Started by tini,

..

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  5. Started by reyrey_200,

לעיתים קרובות מאוד שאני גולש באינטרנט הוא נתקע, הוא נותן לי הודעות שגיאה של:"אינטרנט אקספלורר נאלץ לסגור בלה בלה בלה....." בקיצור זה קורה לי בכל אתר,אני לרשום הודעה בפורום פתאום הוא רושם לי את השגיאה יוצא מהאינטרנט. בקיצור מה עושים ????

6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

טוב תישמו אני ואחי מחוברים אחד לשני ולמודם עם סוויץ,אבל כול פעם שאני מתקין FireWall [לא משנה איזה],הוא חוסם תגישה למודם לי ולאחי ואנחנו לא יכולים להיכנס גם למחשב של אחד והשני,עכשיו השאלה זה עם יש FireWall שיפעל על המחשב אבל לא יחסום את הגישות בינינו או את האינטרנט,שביכלל לא יתעסק עם זה!

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  7. Started by saar3,

הי! מישהו יכול להגיד לי איך אני הופך את פיירפוקס משפה עברית לשפה אנגלית. תודה מראש

8. Started by Asterix3,

יש איזה תוכנה שעורכת קבצי תמונה לדוגמא אם יש כתב ואני רוצה להעתיק אותו מהתמונה ל WORD ולערוך אותו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  9. Started by eyalha,

אהלן, יש לי 3 מחיצות (HDD אחד).. אחת למערכת הפעלה (40G) ועוד שתיים אחת 115G ואחת 78G.. אני רוצה לשנות את המקום שהקצתי, יש אפשרות כזאת בלי לפרמט ולמחוק הכל?

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  10. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי Router בבית שאליו מחוברים 4 מחשבים, על כל המחשבים מותקן Sygate FW וכולם אף גולשים באינטרנט וכן ניתן להעביר קבצים אחד עם השני. הבעייה שלי היא כשאני נכנס ל-ROUTER אני לא רואה שהוא מזהה מחשב כלשהו שמחובר אליו. ברגע שאני מכבה את ה-FW ה-ROUTER מראה כל מחשב שמחובר אליו כמו כן את כתובת ה-IP שלי. יש לציין שאני עובד ב-DHCP בכל מחשב. יש לי ROUTER של WISELINK שבתוכו יש תוכנת CONEXANT והבעייה אינה ב-ROUTER. ניסיתי עשות RULE ב-FW שיפתח PORT 67-68 בפרוטוקול UDP אך זה אינו עובד כשאני RULE שיאפשר תנועה של מידע בכל ה-PORT בכל הפרוטוקלים זה, ואני לא רוצה לעשות זאת. כמו כן מסומנת לי האופציה של ENABLE SMART DHCP ניסיתי לבטל זאת ולשים RULE אך זה אינו מישהו יכול לעזור ולהסביר לי א…

11. Started by IdanS,

שלום רב!!! המחשב שלי חזר מתיקון,הוחלפו לוח אם מסוג MSI,מעבד INTEL PD925 DUAL CORE,מאווררים וספק כוח.התקנתי את ווינדוס XP מההתחלה,כולל דרייברים של לוח האם,כרטיס מסך וכרטיס קול.אציין שרכיבי החומרה הוחלפו ברכיבים זהים. הכל עובד טוב ויפה,הכל מותקן כמו שצריך,אין בעיה עם זיהוי של חומרה כלשהיא רק ש..אין סאונד!!! המחשב שלי מפקד כמו שצריך,כל החורות זוהו,כרטיס הקול מותקן והרמקולים מופעלים ומחוברים בשקעים הנכונים ואין סאונד... אם זוהי בעיית חומרה או דרייברים,מה ניתן לעשות? האם זוהי בעיית חומרה?בעיית דרייברים?או שמא חיבור רופף? כרטיס הקול הוא חלק מלוח האם מסוג realtek אם אני קורא זאת נכון....אז מה יכולה להיות הבעיה?אין לי כוח לרוץ עם המחשב למעבדת התיקונים שוב....

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  12. Started by jorgito,

שלום! קרה לי משהו מאוד מוזר ביומיים האחרונים ואני לא יכול להיכנס למייל שלי (יאהו והוטמייל ביחד) וגם לא להיכנס לחשבון שלי בבנק דרך האתר... לא התקנתי שום תוכנה ולא שיניתי שום הגדרות בנתב או באקספלורר הדבר היחיד שקרה זה נפילת חשמל פעמיים... מישהו יכול לנחש מה הבעיה ואיך לסדר אותה? (ניקיתי את כל ההיסטוריה COOKIES ןכל הסיסמאות שהיו שמורות)

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  13. Started by -AKEL-,

ידוע לי על תוכנה שמראה את המפות פה בארץ אבל אני מחפש של אזור אירופה האם קיים דבר כזה? ואם כן יעזור לי מאוד שם של התוכנה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  14. Started by tusik,

שלום למביני דבר לאחרונה (בהצתה מאוחרת) פתחתי חשבון דואר ב gmail. הגדרתי אותו בתוכנת הדואר שלי (incredimail) כחשבון pop3 ושיניתי את ההגדרות בחשבון גוגל כך שיאפשר עבודה עם חשבון מסוג pop3. התוכנה שלי מושכת מיילים ושולחת כראוי, אך כשאני מקבל מיילים אני מקבל את תיבת ההודעה הבאה : the server you are connected to is using a security certificate that could not be verified Do you want to continue using this server? אז אני עונה "כן" ולאחר מכן המיילים נמשכים , אבל הוא ממשיך להקפיץ את התיבה עם ההודעה הזו כל פעם מחדש כשאני מושך מיילים. חיפשתי כבר בפורומים של גוגל והנושא עלה לא פעם אך לא מצאתי תשובה שפותרת את הבעיה. מישהו יודע אולי כיצד אני נפטר מההודעה המציקה ? מודה מראש על כל…

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  15. 1) יש אפשרות לקבל התראת מייל או באמצעות משהו אחר כשמישהו שולח לי הודעה? אולי הסרגל שלהם יכול לספק את זה? (יש את התוכנה של ג'ימייל נוטיפייר שמודיעה כשמתקבל מייל וחשבתי שיש משהו דומה לאייסי. זה יהיה מאוד שימושי) 2) ניסיתי לחפש בהיסטוריה של ICQ חודש פברואר אבל זה לא הופיע למרות שזה מוגדר כן לשמור. מופיע לי משום רק מחודש מרץ. אבל אני צריך לחפש משהו מחודש פבר'. מה אעשה? אני יודע שיש אמצעים לגלות את ההיסטוריה כי הרי כך המשטרה עושה כל הזמן. כך עושים לעברייני מין שרוצים לראות עם מי התכתבו וכך עשו לנאצים שתפסו לא מזמן

16. Started by Oranili,

אז ככה חברים ! אני צריך להעביר מ C ל מחיצה D כמה גי'יגות ! כי אני צריך עוד מקום בכונן D ! יש לי 25.8 גיגה ב C וב D 6 גיגה אני צריך עוד גיגות ל D איך אני עושה את זה בתוכנה בלי שהמידע ימחק ! מישהו שמבין בקשה תודה !

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  17. Started by 1900GT,

יש לסבא שלי את התוכנה הכל מקורי ויש בעיה. כאשר רוצים ללכוד וידיאו מהמצלמה הוידאיו דיגטלית שלו אז מופיע צג שבו רואים את מה שיש במצלמה ועוד תמונה של מצלמה ששם אפשר להפעיל את המצלמה, לעצור להריץ קדימה ואחורה הכל דרך המחשב. הבעיה לפעמים הצג לא מגיב ולא רואים מה שיש במצלמה למרות שהמצלמה מגיבה לפקודות שבאות מהמחשב. כלומר אני עדיין יכול לשלוט במצלמה ואני רואה במסך של המצלמה שהיא מגיבה ע"פ מה שאני עושה אבל בצג שמראה את הווידיאו שהולכים ללכוד יש מסך שחור וכאשר מתחילים ללכוד הוא לא לוכד כלום. הבעיה נפתרת מדי פעם כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב(וגם זה לא תמיד). ניסיתי לבדוק בהגדרות אבל כלום לא עוזר . יש למישהו רעיון? תודה מראש ****עריכה גיליתי שזה לא רק עם התוכנה הספציפית הזאת זה קטר…

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  18. 4830 ליתר דיוק... כי באתר הם לא מזכירים את הסדרה הזאת...

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  19. כשאני בא לראות סרטונים באתרים אני לוחץ על play ואז מופיע לי מסך צבעוני ושומעים רק את השמע.. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  20. כמו שכתוב למעלה אני מחפש תוכנה שתקטין את כל התמונות ביחד לא מבחינת גודל אלא נפח...לא אחד אחד אלא כולם ביחד.. תודה מראש אליאב..

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  21. Started by brum,

שלום. אני מנסה לפרמט את המחשב עם הלוח הזה. ברור לי שצריך דיסקט עם F6 אבל אין לי את הדיסק המקורי של הלוח. באתר של ג'יגה בייט אין לדגם הזה בכלל את הקובץ להורדה. הורדתי עבור לוח אחר אבל כמובן שההתקנה לא הצליחה. אולי יישהו יוכל לעזור לי ? אני פשוט תקוע באמצע ההתקנה. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2007 בשעה 19:11:37 תודה תודה.בסוף מצאתי.

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

עם אזשהי תוכנה או משו?

23. Started by pumbatal,

מה עושים?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  24. משום מה אני לא מצליח להחליף בין השפות באקספלורר בעזרת alt+shift אני יכול רק אם אני בוחר שפה בתחתית המסך עם העכבר. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  25. Started by ~oren~,

פרמטתי את המחשב עכשו התקנתי הכל אבל רק את הכרטיס כול אני לא מוצא ושמעתי שיש אתר כזה שמראה לך את הרכיבים במחשב ומראה איזה דרייבר צריך כמו אוורסט רק שזה על אתר משהוא יכול לשלוח לי בבקשה את האתר תודה

• 1 תגובה
    • 451 צפיות

דיונים חדשים בפורומים