תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
דפדפן ה-explorer לא עובד לי איך אני מסדר אותו? ניסיתי כל מה שאני יודע וזה עדיין לא עובד אני גולש בעזרת פיירפוקס לבינתיים אך אני אשמח לסדר את הדפדפן...
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כבר שני מחשבים יש לי. שניהם חדשים. אני מתקין את הדרייברים של הקול כראוי. בכל אופן אחרי זמן מסויים של שימוש במחשב. המחשב מפסיק להשמיע קול. וכשאני בודק בבקר קול כתוב שאין לי התקני שמע. (כאילו נאבדו לי הדרייברים של הקול.) ואז אני צריך לאתחל את המחשב וחוזר חלילה. שני המחשבים עם אותו מערכת הפעלה. (ווינבורג אקס פי אס פי 3 ) האם זה קשור לחומרה (למערכת הפעלה?) או לתוכנה. מה אני יעשה לעזאזל? עזרו לי אנשים טובים. (וניסיתי גם את הדרייבר הכי מעודכן שייש ללוח שלי. אסוס פרו)
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הדפסה בעברית של גופנים מגודל 12 ומטה יוצאת הפוכה למשל: במקום שלום יוצא םולש בגופנים 14 16 יצא בסדר. ההדפסה מתבצעת למשל מ-word 2003 מותקן ב-windows 7 על מדפסת lexmark 2600 יש לי הרגשה שקודם הכל היה בסדר האם יתכן שמשהו קרה לגופנים ? אין ניתן לתקן זאת. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
בבוקר הדפסתי משהו ועצרתי באמצע, עשיתי cancel ומאז הוא תקוע ככה. המחשב גם נכבה ונדלק מספר פעמים מאז. יש למישהו פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ניסיתי להדפיס מהאתר הזה http://www.diranaa.com/ לקובץ דרך מדפסת של ADOBE ואחרי שרשמתי ואישרתי את שם הקובץ להדפסה הופיעה לי הודעה בלשון הזה: "לא היתה אפשרות לפתוח את הקובץ: הגישה נדחתה" מה אפשר לעשות? (בדקתי בכרטיסיית אבטחה ויש לי הרשאות מלאות על התיקייה והקבצים)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם! לאחרונה פרמטתי את המחשב ומאז יש לי בעיה להעלות משחקי פלאש ( כמו:באבלס ודומיהם) כל מה שבסיומת swf למרות שיש לי את פקדי activx וshockwave player וflash plaer של אדובי. כולם מותקנים וכשאני פותח את המשחק הוא רושם לי שיש שגיאה. אני יודע אם זה חשוב אבל הוא מוריד את הקבצים אני רואה את התהליך וכשהוא מסיים להוריד אותם הוא רושם את השגיאה. הוספתי את השגיאה בקבצים מצורפים. תודה מראש אסף [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בתופעה בה כאשר DELEGATE מאשר פגישה (והודעת האישור נשלחת) הפגישה ביומן לא מתעדכנת. הורץ כבר outlook /cleanfreebusy אך עדיין הבעיה ממשיכה אשמח לעצות - כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, פרמטתי את כונן c ושמרתי את תיקיית התמונות בכונן D (לא פורמט) אחרי הירמוט הכל תקין אבל יש בעיה שאני לא מצליח לראות את התמונות שבתיקייה. התמונוץ נראות קקובץ רגיל אך כשאני פותח אותן אני מקבל הודעה " לא ניתן להציג את התמונה" אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי מכיוון שיש שם תמונות מאוד חשובות עבורי! תודה רבה ושבוע נפלא! רועי. אשמח אם תכתבו למייל שלי roei.salman@gmail.com
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה במחשב כשאני בא להתקין תוכנות או משחקים... הנה תמונה שתסביר הכל Uploaded with ImageShack.us
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
השבוע לאחר רכישת מכשיר סלולרי חדש ניסיתי להתקין (אחרי דיי הרבה זמן שלא התקנתי שום תוכנה חדשה על המחשב..) את תוכנת הסינכרון של הסלולרי עם המחשב אך להפתעתי גיליתי את ההודעה הבאה: the windows installer service could not be accessed this can occur if you are running windows in safe mode, or if the windows installer is not corrently installed ניסיתי להתקין installer חיצוני של כל מני חברות אך כלום לא עוזר לא ניתן להתקין שום דבר על המחשב באינטרנט לא מצאתי שום מידע על התקלה.. סרקתי את המחשב אחר רוגלות וכן וירוסים ולא נמצא כל מזיק... ניסיתי להתקין מחדש את השירות דרך start> run> msiexec /i וגם זה לא עזר וההודעה שהתקבלה לאחר תרגום: חבילת ההתקנה אינה יכולה להיפתח וודא שהחבילה ק…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
הורדתי את ההתקנה של IE8 וכשאני מנסה להתקין מופיע לי שגיאה : התקנה זו אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך. והורדתי בעברית..מכמה מקומות שונים.. בעיה נוספת שיש לי במחשב.. התקנתי את המשחק פיפא 2010 וכשאני נכנס למשחק מופיעה לי השגיאה הבאה : ואני התקנתי DIRECTX כי זה מה שהבנתי שחסר לפי ההודעה הזאת.. ישמח לתגובה מהירה בתודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי במחשב שלי ווינדוס 7 בגרסת 64 Bit. כיוון שכרטיס הרשת הישן שלי היה מיושן, ולא מצאתי דרייברים עדכניים לווינדוס 7, רכשתי כרטיס רשת חדש של Edimax, מדגם EW-7711In. לאחר שהתקנתי אותו באחד מחריצי ה-PCI שלי, והתקנתי את הדרייברים המצורפים, עדיין לא קיבלתי חיבור לרשת, ולמעשה, נראה היה שהמחשב כלל לא מזהה שחוברה לו חומרה חדשה. תוצאה זהה התקבלה גם כשחיברתי את הכרטיס לחריץ PCI אחר.כמו כן יצוין, כי נורית החיווי של הכרטיס פעלה, כך שנראה שלא מדובר בחיבור PCI לא תקין, או בכרטיס רשת תקול. לאחר מכן שמתי לב, שעל הכרטיס רשת מצויין שהוא כרטיס של 32-Bit. יצוין, כי לוח האם שלי הוא LGA775 socket של GIGABYTE דגם GA-EP43C-DS3 לצ'יפ-סט Intel P43. שאלתי היא, האם העובדה שמדובר בכרט…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תקלה שאני חווה לאחרונה במחשב היא שכל כמה זמן נסגר אחד הדפדפנים ומופיעה כאילו שהקובץ הפעלה שלו הוא corrupted, לאחר אישור של ההודעה מס' פעמים ניתן להפעיל את ה EXE של הדפדפן שוב. תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן משחק במחשב שחקתי במשחק מאפיה2 ופתאום נתקע לי המשחק מסיבה לא כך כך ברורה ולא זז ולא הגיב כלל, אז אחרי מספר דקות התייאשתי ועשיתי ריסט ואחרי הריסט עלה המשחב ונתקע והוא רושם לי את זה " Verifying DMI POOL DATA " ולא עולה. מה אתם חושבים שהבעיה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבועיים רכשתי מחשב בעל המפרט הבא - מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 לוח אם Asus PSQL-E 775 כרטיס מסך Sapphire Toxic ATI Radeon HD 4870 זיכרון של OCZ גרסת Reaper HPC - שני כרטיסים של 2 ג'יגה כל אחד במהירות 1066Mhz הארדיסק של WD - 640G מארז של Cooler Master 690 קירור - Arctic Cooling Freezer 7 Pro וספק כוח - Corsair VH 550W אל המחשב מחובר בינתיים מסך של LG - דגם 1719 LCD, + מסך הפלזמה של הסלון שעליו אנו רואים סרטים מהמחשב, גם של LG, לא HD, מדובר ב- 42". על המחשב התקנתי באופן עצמאי Windows XP Home ישן נושן (עוד בגירסת SP1), אבל התקנתי אותו פעמים רבות והוא עובד מצוין. יש לי 3 בעיות, הראשונה מביניהם היא הדחופה ביותר - 1. כאשר המחשב נכנס למצב Standby לאחר שאינו נמ…
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ממש קשה עם האינטרנט ואני ממש מתחנן לעזרתכם. אז ככה : יש לי וינדוס XP.. ומודם חיצוני(TNN E600) שמתחבר דרך כרטיס רשת (שיש לי בלוח אם Asus P5WDH DELUXE).. שאני לוחץ על חייגן האינטרנט זה מתחבר והכל עובד.. שאני מתחבר לאייסיקיו, מסנג'ר ואימיול האינטרנט עובד בלי בעיה ויכול לעבוד ככה עד שאני מנתק אותו.. הבעיה מתחילה ברגע שאני נכנס לאקספלורר.. אחרי כמה דקות של גלישה משום מה זה תוקע את האינטרנט ומנתק אותי... (הסמל ליד השעון של החייגן גלישה עדיין מופיע אבל מספר הבתים שהתקבלו לא זז..) ואז אני צריך להתנתק.. למרות שזה בעצם מנותק.. ואז להתחבר מחדש. אינטרנט זהב ובזק ניסו לעזור לי ושתי החברות הגיעו למסקנה שהמודם, הקו וההגדרות בסדר גמור וזה לא בעיה שלהן אלא משהו אצלי במחשב.…
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
ברוב המקרים לא פועל לי ורשום לי : An error occurred, please try again later מעט מאוד מהפעמים זה מנגן לי. הבעיה רק אצלי או אצל רבים?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, כשאני מנסה להיכנס לאחת מהתיקיות שנמצאות ב-HD החיצוני, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: מה יכול לגרום לזה ואיך נפתרים מזה? האנטי וירוס לא מוצא שום בעיה. ד"א, זה קורה רק בתיקייה ספציפית. (שיש בה רק סרטים) תודה מראש, עדו
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כנראה שהדרייבר נמחק משום מה, הדבר קרה לפני כמה חודשים ולא טופל ולכן לא נ יתן לעשות שחזור מערכת, הבעיה היא שיש לי מלא מלא דרייברים של כרטיסי קול ושל לוחות אם, אם אני זוכר נכון, זה אמור להיות כרטיס קול מובנה, אבל אני לא בטוח במאה אחוז.. איך אני יודע איזה סוג של לוח אם יש לי בדיוק, או איך אני יודע איזה סוג של כרטיס קול יש לי בדיוק? יש אפשרות לבדוק את זה בלי לפתוח את המחשב ?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני מס' חודשים מחשב נייד של לנובו דגם T400. כעת יש לי בבית רשת חוטית ואני משתמש הכרטיס רשת של הנייד שלי, שהוא Intel® 82567LM Gigabit Network Connection הבעיה היא כזאת: אני הגדרתי ב BIOS שלא יהיה WAKE ON LAN וגם הורדתי את ה-וי בהגדרות של הכרטיס רשת בווינדוס, כך שלא יתעורר מ SLEEP כאשר כבל הרשת מחובר. אבל כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, ה-וי חוזר להיות מסומן (בווינדוס), ז"א שהוא כן מאפשר WAKE ON LAN, וזה באמת קורה. למרות שב BIOS מוגדר DISABLED. אני משתמש ב VISTA, האם זה בעיה של המחשב או של ויסטה, ומה ניתן לעשות? נ.ב. אני יודע שאני יכול לבטל את ה-וי כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, אבל זה לא פתרון טוב.....
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבאתי מחבר דונגל שמצד אחד מתחבר ל- USB של מחשב ומצד שני יש לו כניסת קומפוזיט וידיאו רציתי להשתמש בדונגל בשביל להמיר קלטות וידיאו ישנות לקבצים בגלל שאני משתמש ב- SONY VEGAS לביצוע עריכות החלטתי להשתמש בה בשביל לבצע את הלכידה לחצתי על CAPTURE בחרתי ב- DV ואז הופיע חלון הלכידה. בחרתי את התקן הלכידה מהרשימה ואז בשורת הסטטוס הופיע device not found מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שמי דורון ויש לי בעיה קטנה במחשב שאני לא מצליח! לפתור! 1. כשאני פותח את המחשב אני רואה את מה שיש בתמונה .. http://www.fastup.co.il/images/9109162.jpg 2. ואז אחרי זה מופיע זה .. http://www.fastup.co.il/images/36162354.jpg 3. שלב הבא... http://www.fastup.co.il/images/92269301.jpg 4. וזה האחרון... http://www.fastup.co.il/images/35213981.png אני פשוט לא יודע מה לעשות תודה למי שיוכל לעזור...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה היא שאני מנסה להתקין אופיס 2003 INTERFACE PACK HEB SETUP אני מקבל את ההודעה הבאה: the highlighted volumes do not have enough disk space available the currently selected fetures available 6749MB 15GB 0KB disk size 14GB 22GB 0KB כמובן שה-0KB זה הCDROM הוא לא נותן לי לבחור את אחד הכוננים חוץ מהCDROM עשיתי הסרה והתקנה מחדש ושוב אני מנסה להתקין את העידכון של העברית באופיס שעובד על כל המחשבים בדוק!! יש למישהו פתרון??
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעשות שמירת יעד בשם פשוט לא קורה כלום ,כאילו לא לחצתי... ואני לא יודע מה הבעייה...
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה קטנה עם המחשב הישן. בשביל להעביר את המידע שלי מהמחשן הישן לחדש, פירקתי את הדיסק הקשיח והתקנתי אותו במחשב החדש, ולאחר ההעתקה החזרתי אותו למחשב הישן וגם פירמטתי אותו. את המחשב הישן מכרתי לחבר שלי, ויש עכשיו בעיה. כשניסתי להתקין ווינדוס XP פרו מהדיסק המקורי התקבלו במהלך ההתקנה ההודעות הבאות: בשלב אשף ההתקנה קיבלתי הודעה שמזהירה על זה ש-microsoft streaming service proxy לא מאושר לווינדוס, ואם אני רוצה בכל זאת להמשיך. אז לחצתי "yes". אח"כ הופיעה הודעה "could not load the installer due the smartcard reader" והמחשב נתקע. נראה לכם שזו בעיה של חומרה? מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-