עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התקנתי את הפיירוול הזה, ואני לא מצליח לפתוח אימיילים באתר של וואלה. גם לא הצלחתי למצוא איפה הרשימה של האתרים החסומים, או למה הוא חסם אותו בכלל. אשמח לקבל עזרה. תודה!

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  2. Started by -AKEL-,

כמה שהתוכנה פשוט אבל אולי אני לא יודע בה אפשרויות נוספות... רציתי להדביק כתובית על סרט שיש לו מסך רחב אבל... הבעיה היא שאני רוצה להדביק על האזור התחתון שלו (האזור השחור...) וזה מדביק לי על האזור האמצעי בסרט יש אפשרות לכוון אותה שתדביק על האזור למטה יותר??? או מי שמכיר תוכנה פשוטה כזאתי גם אותו סיגנון אבל שיהיה בה אפשרות איפה להדביק את הכתובית??? תודה מראש לכל מי שעוזר פה

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  3. Started by Nurit2005,

איך יוצרים תמונה על תמונה ב DREAMWEAVER ?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  4. למישהו יש מושג??? *משהו קטן ששכחתי לציין זה שב-Windows Media Player הקלאסי זה כן נותן לראות וב-Windows Media Player 11 זה לא נותן...

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  5. התקנתי XP חדש על המחשב והוא זיהה בלי בעיה את הכרטיס מסך:GeForce 3 TI 200. התקנתי TVtool והוא דורש ממני חבילת דרייברים עדכנית. הורדתי את הגירסא האחרונה: 93.71_forceware_winxp2k_english_whql ופתאום הוא מזהה לי Video Controller (VGA compatible( ועכשיו הוא בכלל לא מוצא לו דרייברים. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  6. הJETAUDIO פשוט לא מספיק... ז"א הוא לא גורם לזה לקרטע או משהו אבל האיכות סאונד בסרטונים עלובה למדי. תודה מראש THE DOM

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  7. 6.0.2.614: http://www.kaspersky.com/downloads

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by Frozen-Ice,

הורדתי את התוכנה לפני כמה ימים בכדי לראות את המילים של השירים שאני שומע אבל בכל פעם שהתוכנה מנסה לחפש מילים לשיר מסויים יוצאת הודעה שאין ההתחברות נכשלה אז אני מנסה להוריד דרך התוכנה ע"י הזנת שם האמן ושם השיר ואז ההודעה הזאת יוצאת לי : וההודעה הזאת יוצאת לי כל פעם שאני מנסה(כבר כמה ימים) אבל חבר שלי באותו זמן מצליח להוריד מילים לשירים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  9. Started by dd7,

אני צריך לוגו עם עכביש על כדור הארץ... 1. האם יש אתר שמצייר לוגו 2. מה אתם מציעים לי לעשות בקשר לתמונה: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by oshric,

שלום.. אני זקוק לתוכנת מדיה סנטר שמציגה סרטים, שירים, תמונות ותומכת בעברית... תוכנה שיש לכם אותה ואתם משתמשים בה ומרוצים ממנה.. עשיתי חיפוש אבל לא ממש מצאתי.. תודה לעוזרים..!

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  11. היי אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה, הורדתי סרט מאתר טורנט, DVDR-TGP (ככה כתוב) בתוך התקייה יש הרבה קבצי ראר שמכילים לדעתי את אותו הקובץ (הקובץ נראה כמו הסרט והוא בפורמט img) בנוסף בתקייה יש גם עוד הרבה קבצים שאני לא יכולה לפתוח. יש לי צורב DVD וניסיתי פשוט לצרוב את כל התקייה של הסרט אבל הצריבה נעצרה והראתה לי שגיאה שאני לא זוכרת מה היא. אני גם לא מצליחה לחלץ את אחד מקבצי הראר שם, גם אז אני מקבלת הודעת שגיאה בווינראר. אני לא יודעת אם כך, איך לפתוח את הקובץ. אשמח אם תוכלו לעזור לי ימית

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  12. Started by dominic16,

כשאני ניכנס למישחקים קלים כמו למשל READ ALERT (1) הוא אומר שהוא לא מוצא "UNABLE TO FINDE VIDEO BUFFER" וGUNBOUND משהוא דומה אבל מישחקים רגילים (כבדים יותר הוא מפעיל) יש לי את הדריבר האחרון

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  13. Started by ofir2808,

חברה אני צריך עזרה, יש לי סרט ב - DVD (מקורי וחוקי, של החתונה שלי), אני רוצה לערוך אותו, לקחת את ה - 4 שעות וליצור מן תקציר של החתונה, אני מחפש תוכנה שאפשר לעשות איתה עריכה מסוג כזה, אם אתם מכירים ויכולים לעזור אני אשמח מאוד. בתודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  14. Started by RonTwins,

איך אני משנה שם של חומרה במחשב הישן שלי,כי אני תורם אותו ועושה לו OC מ700MHZ ל1000MHZ כך שיהיה רשום להם 1000MHZ. שמעתי על המושג ID STRING,איך ניתן לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  15. אני אחד מהאנשים שלא מסוגלים להתמודד עם ממשק עברי, בגלל שאני רגיל למושגים באנגלית. לכן עד עכשיו הייתי שמח ומאושר בגרסה האנגלית של Intel PROSet/Wireless (מנהל הרשת האלחוטית של אינטל) שהגיעה עם המחשב הנייד שלי, אבל עכשיו הגיע הזמן לשדרג אותה. הורדתי תיקיית התקנה מהאתר של אינטל, התקנתי ו... אבוי! זה בעברית! חיפשתי בכל התפריטים, ולא הצלחתי למצוא שום דרך לשנות את השפה. הפתרון היחיד שאני מצליח לחשוב עליו הוא מחיקת העברית מהמחשב, התקנה מחדש של התוכנה ואז התקנה של העברית אבל זה סיפור מהפטרה :-\ מישהו יודע איך לשנות את שפת הממשק או לפחות מאיפה אפשר להוריד את הגרסה העדכנית של זה (10.5.2.0) באנגלית בלבד? ושאלה לא קשורה: משום מה Alt+Shift כמעט אף פעם לא עובד בIE7 - איך גורמים לזה לפעו…

16. Started by yotamavi,

אם אני רוצה לצרוב סרט לDVD שלי איך אני ייצרוב אותו דרך נרו? המפרט שלו: GDV-95 .DVD Video ,VCD 1.1/2.0 .NTSC -ו PAL .27MHz / 10bit .PCM,DOLBY DIGITAL,DTS,MP3

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by snop,

קידדתי קובץ Divx-Avi... וזה קידד לי ל-Pal כמו שרציתי ו-SVCD. אבל לפי מה שאני רואה זה לא קידד עם קול... למה ? צרבתי ואין קול... יש לכם מושג למה ? חיפשתי בהגדרות של התוכנה משהו לגבי זה אבל לא מסומן שם ביטול קול או משהו בסגנון... מה הבעיה ? תודה לעוזרים ולילה טוב

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  18. במקרה הטוב, הוא מציג את השם שלו, ולא מתחיל לעשות פליי יכול להיות בגלל שהוא מעל שעה? יש לי קבצי WMA אחרים שהוא מנגן בלי שום בעיה, שניתי את השם גם עדיין לא עזר הוספה: קידדתי את הקובץ הזה ב 48 44 במקום 22 20 (voice) זה עובד, מה שמוזר זה שקבצים אחרים לא עושים בעיה בקידוד הזה אולי בגלל שהקובץ הזה ארוך מהאחרים? אולי בגלל הנגן תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. מצטער על הכותרת, אבל לא הצלחתי לחשוב על משהו יותר ברור, מאחר שאני לא מבין בנושא. זה הפורום הכי מתאים לדעתי לשאלה כזו מבין הפורומים שראיתי. אז ככה: אני מנסה להיכנס לאתר מסוים, אשר משחקים בו במשחק פשוט ברשת. למי שרוצה לדעת, המשחק הוא iSketch. כאשר נכנסים לאתר, צצה הודעה המודיעה, שיש ללחוץ OK על מנת להפעיל תוכנה מסוימת (ככל הנראה) בשם ActiveX. אין לי מושג למה התוכנה משמשת ואיך היא הותקנה במחשב שלי (אני לא רואה אותה בלוח הבקרה ברשימת התוכנות), אך ככל הנראה היא חלק בלתי נפרד מהפעלת האתר. לאחר מכן מופיעה על המסך התראה, המתריאה על הצורך בגרסת Shockwave Player מתקדמת יותר (10.1) ומציעה לי להתקין אותה. לאחר לחיצה על Yes בכדי להתקין אני מופנה לאתר, בו ניתן להוריד את הגר…

20. http://applian.com/flvplayer/?src=VideoDownloadPlay חוץ מהתוכנה המצעבנת הזאת. תודה

21. Started by oorlevi,

שלום. יש לי וינדוס XP מקורי וקיבלתי עידכון של הדפדפן אספלור החדש.. התקנתי אותו הכול טוב ויפה אבל יש מין תוכנה כזאת בדפדפן שעושה את הכתב בדפי האינטרנט יותר ברור כזה וטיפה מודגש. גלשתי באינטרנט ואחר כך יצאתי מהאינטרנט וזה שאלה אותי משהוא על האם אני רוצה להשאיר את הפונקציה על המחשב לחצתי על לא. ואחר כך שמתי לב שגם במחשב אני רואה ככה וזה מעצבן!!! אני רוצה גם להוריד את הפונקציה הזאת מהאינטרנט מי צריך את זה... רציתי לדעת אם יש אפשרות להוריד את זה לפחות מהמחשב בבקשה אני חייב תשובות דחופות! תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 12.02.2007 בשעה 17:34:47 אני מיצתער על הדאבל אבל היסתדרתי תודה בכול זאת!

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  22. הי התקנתי היום אופיס 2007 (כן חוקי- מבטיח), האם יש אפשרות להפוך את התפריטים בעברית לאנגלית? זה מחרפן אותי שכל התפריטים הפוכים לי. תודה

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  23. אחרי פרמוט אני יכול לשחזר דברים שמחקתי מהתכונה הזאת objectrescuepro?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.