תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חברה אני צריך עזרה, יש לי סרט ב - DVD (מקורי וחוקי, של החתונה שלי), אני רוצה לערוך אותו, לקחת את ה - 4 שעות וליצור מן תקציר של החתונה, אני מחפש תוכנה שאפשר לעשות איתה עריכה מסוג כזה, אם אתם מכירים ויכולים לעזור אני אשמח מאוד. בתודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
כשהתוכנה עושה סריקה רשום לי איפו אבל רשום לי רק בכונן C רציתי לדעת איך אני עושה שיהיה בדיקה גם בכונן D ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
יש לי norton internet security ומניסיון שלי, ברגע שאני מסיר את זה אז מיד על השניה הראשונה נכנסים לי וירוסים,תולעים ומה לא. לכן, חשבתי להתקין את התוכנה של קספרסקי (גרסת ה-trial ל-30 יום) לפני הסרת ה-NIS (גרסה מקורית מלאה) ולא אחרי. האם זה אפשרי או שמא אתקל אח"כ בבעיות כלשהן ? אגב, הסיבה שאני רוצה להסיר את ה-NIS זה: א. שמעתי שהתוכנות של קספרסקי טובות משל סימנטק בדגש על ה-AV. ב. ה-ad blocking ב-NIS גורם לי לבעיות בפתיחת עמודי אינטרנט שיש בהם סקריפטים (בדגש של ג'אווה), ולמרות שאני עושה turn off זה פעם עוזר ופעם לא. אשמח לשמוע עצה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מסובכת, השתמשתי בתוכנה וערכתי איזה טראנס והוספתי חלקים מטראנסים אחרים ועשיתי מלא דברים וכסיימתי ושמרתי אז שכחתי לסגור את אחד השירים שפתחתי כדי לגזור ממנו חלקים והתוכנה עשתה לי איתו מיקס כששמרתי וזה עכשיו קובץ אחד ונדפק לי הכל, חשבתי, אולי יש איזו תוכנה שאיכשהו אני אוכל למחוק את הטראנס שהתוכנה הוסיפה לי כי יש לי את השיר שהיא הוסיפה לי ואולי יש תוכנה שלוקחת את השיר שאני לא רוצה וקוראת אותו ומוחקת אותו מהקובץ של שני הטראנסים.. או שאולי אני יכול לשחזר את הקובץ שהיה טוב לפני ששמרתי עליו עם איזו תוכנה? בבקשה תעזרו, זה מבאס תחת אחרי כל ההשקעה הזו
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
היי אני מתכנן להתקין אובונטו השבוע ואני מעונין לפנות מקום ולהכין כונן בשביל זה מצ"ב תמונה מתוך התוכנה - יצרתי עוד 2 כוננים (צמצמתי אחרים כדי ליצור אחד של 20 ג'יג) אני רוצה לאחד אותם לכונן אחד ו....אין לי מושג איך עושים את זה תודה תוספת: כדי להתקין אובנטו צריך fat32? או אפשר ntfs? חייב לעשות את הכונן primery? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על לינק עם הכפתור הימני של העכבר כדי לפתוח TAB חדש הוא מקפיץ אותי לתחילת העמוד (אם הלינק באמצע העמוד כמובן...). אין לי מושג למה זה קרה או איך משנים את זה...
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
יש לי ת'דרייברים אבל חצי מהם לא מעודכנים .. הנה התמונה מהתוכנה DriverAgent מישהו יכול לעזור לי למצוא את העידכונים של הדרייברים ? http://www.siz.co.il/my.php?i=tyqayxmqzm3d.jpg תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה לפני כמה ימים בכדי לראות את המילים של השירים שאני שומע אבל בכל פעם שהתוכנה מנסה לחפש מילים לשיר מסויים יוצאת הודעה שאין ההתחברות נכשלה אז אני מנסה להוריד דרך התוכנה ע"י הזנת שם האמן ושם השיר ואז ההודעה הזאת יוצאת לי : וההודעה הזאת יוצאת לי כל פעם שאני מנסה(כבר כמה ימים) אבל חבר שלי באותו זמן מצליח להוריד מילים לשירים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיית שליטה בנטמיטינג? יש לי XP עם SP2. עד לפני השדרוג לא הייתה לי בעיה. מאז השידרוג (כך נראה לי) אני לא מצליח להפעיל מחשב מרוחק באמצעות (share desktop). וגם אם אני מצליח זה נורא איטי. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה החדשה של תוכנת ה-Thunderbird 1.5. אולם לא הצלחתי לפתוח את קובץ התוסף המאפשר כתיבה מימין לשמאל. הסיומת של הקובץ XPI אינה מזוהה ע"י המערכת. אני צריך עזרה בנושא. :s05:
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
מותקן אצלי במערכת (XP) אופיס 2003. כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ EXCEL או נכנס לתוכנה עצמה אני מקבל את ההודעה הזאת (בתמונה)... יש לי את תוכנית ההתקנה בכונן, אבל הוא לא מצליח להתקין משם. בכל מקרה אני לא מבין למה בכלל הוא מבקש ממני כל פעם להכניס את הדיסק ולעשות שוב התקנה...?! איך אני מבטל את זה ? יש דרך אחרת או שחייב את העותק של האופיס בשביל זה ... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
שלום הורדתי סרט ב avi ושום תוכנה לא יכולה לפצל אותו אני מקבל הערה שהקובץ קודד בפורמט ODML (כנראה פורמט מיוחד) מכירים תוכנה שתעזור לי? או אולי עיצה אחרת
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום . היה לי איזה 1 גיגה של קבצי אודיו בנגן עכשיו אני לא רואה שום קובץ לא ב Mp3 ולא במחשב שאני מכניס את הנגן אבל מה שכן אני רואה את המקום שהם תופסים , יש אפשרות להחזיר אותם ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אני לא מדבר על antivirus ו firewall, אבך יש כל מניי דברים שהתקנתי ובטח יושבים בזיכרון השאלה אם הם משפיעים על הביצועים במשחקים כבדים כמו ( rise of legends המעולה!!!!), כי אני יודע שוינדוס נהיה איטי יותר כל שעובר הזמן, והתקנה חדשה זזה חלק. האם יש דרך לנקות וינדוס בצורה טובה, כי אישית אני לא מאמין בכל תוכנות הניקויי האלו, הם נראים לי יותר זבל מהזבל שהם מנסים לנקות
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
מעוניין להחליף כתובת IP לעיתים קרובות בלי מאמץ רב מה אני צריך לעשות? האם יש תוכנה מיוחדת וכדומה? תודה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
השאלה למעלה (אסור לשלוח הודעה ללא תוכן אתם יודעים...)
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אני שבוע משתמש בה, ואני לא מכיר את כולה. 1. קודם כול, היא ברפתית, איפה משנה שפה?2 2. תראו את הסרטון הבא - http://www.youtube.com/watch?v=J_KTH89BdcM א - איך אני יכול לערוך ככה? שיהיה כזה חתוך בכול מיני מקומות...? בסרטונים שלי,לפני כול סרטון אני כותב- Zion Guetta Present האם זה רשמי מדיי? והאם זה מתאים? כי אני לוקח מטריילרים של משחקים קטעים עורך, ום מוזיקה.. ואז בתחילת הסרטון זה כתוב.. האם זה מתאים? או שכדאי לי לכתוב משהו אחר שם? כדאי לי לכתוב פשוט רק בהתחלה - edited by zion guetta ? מה כדאי לי? זה אחד הדברים המציקים לי ביותר בסרטונים. ( כי אני רוצה שידעו שזה שלי ), קרה פעם שאמרו שזה לאא שלי.. חשבו שזה סתם סרטון שהעליתי.. וגם - --- אני תמיד שם תמונות, שבתמונות כתוב עליהם …
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
תוכנה יהיה אפשר להקליט איתה יותר טוב , יותר מדקה.. ושיהיה אפשר להוריד את הקול של הזמר בשיר , שיישמעו רק את הרקע.. תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אני שומע סואנד ברמקולים שלי אם אני משתמש בכל תוכנת סאונד .אך כשאני מנסה לראות סרטים ביו-טיוב אני לא מצליח לשמוע סאונד. אודה לכל מי שיוכל לעזור בברכה דורון
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום אנשים התקנתי WINDOWS על לוח אם חדש ואין אינדקציה על כרטיס קול בנסיון להתקין את הדרייבר שבא עם הלוח וכן דרייבר שהורדתי מASUS בעת ההתקנה מתקבלת הודעה שהחומרה שלי לא מתאימה לדרייבר יש למישהו רעיון? סביר שהלוח דפוק?
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם יש לי מחשב ני'יד ואני מנסה להתקין בו את הכרטיס רשת: NETGEAR FA410TX Fast Ethernet PC Card ויש לי את הדרי'יבר שהורדתי מהאינטרנט אבל כל פעם שהוא מתחיל להתקין הוא נתקע בקובץ שנקרא "fa410nd5.sys" ואומר שהוא לא מוצא אותו.. הבעי'ה היא.. שהקובץ נמצא ואני נותן לו את המיקום של הקובץ בדיוק וזה ממשיך לא לתת.. מישהו יודע מה זה? דרך אגב , ניסיתי להוריד את הדרי'יבר מכל מיני אתרים ובכולם זה לא עובד..
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
יש לי מחשב אומנם לא חדש אך לא רע... התקנתי OFICE 2007 וכאשר אני עובר בין חלונות של האופיס הוא חושב בטרוף התופעה מתרחשת רק בסיטואציה זו בעיקרון יש לי לוח אם של אזוס P4P800 מעבד ליבה אחת אינטל 1.4 או 1.6 לא זוכר.. לא בבית כרגע... זיכרון 1500 !!! לא יודע ניראה לי מוזר בעיקר בעיקבות הזיכרון יכול להיות שהבעיה נובעת ממשהו אחר או שזה רק בגלל שאין לי דול קור...
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
היא מציגה לי טמפ' רק של הארדיסק 1, יש לי עוד הארדיסק ואני רוצה לדעת מה הטמפ' שלו גם.... איך עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
היי, יוצא שאני מוריד קבצי אימג' מאימיול וכשאני מציב אותם עם daemon tools לא ניתן להיכנס לדיסק והסמל של הכונן במחשב מראה CD רגיל ולא DVD כמו שאמור להיות. האם זה אימג' דפוק או שאני צריך תוכנה אחרת? העניין הוא שזה קורה עם הרבה קבצים, האם האימיול מוצף בזבל? כמובן, הרבה קבצים הם טובים ולא עושים בעיות כך שזה לא המחשב או משהו כזה. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-