תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
בעיקר: האם להפעיל את search for low-risk threats [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אנטי וירוס NOD32 לשרתים ותחנות עבודה (2 כפול שלושים רשיונות + שרת כי אני צריך לחמישים מחשבים) קראתי באתרים כמו VIRUSBTN חוות דעת שאומרות שאנטי וירוס זה הוא טוב לשרתים והוא קיבל מקום 1 בכמה מקומות רציתי לשמוע גם חוות דעת של כמה חברה מהפורום אם אפשר.... לא עדיף SYMANTEC או משהו בסגנון? יש הצעות אחרות? שאלה קצת טיפשית אבל בכל זאת: האם זה שאני קונה לחמישים או שישים מחשבים רשיון לשרת ו30 מחשבים (אני קונה 2 חבילות כאלה) אומר שאני יכול עם החבילה הראשונה לדוגמא להשתמש באפשרויות תוכנת השרת רק על 30 המחשבים בהם הותקנה החבילה הראשונה ורק בשרת השני שהותקנה בו תוכנת השרת של החבילה השנייה אני יוכל להפעיל את אפשרויותיה על 30 המחשבים בהם הותקנה החבילה השנייה או שזה לא משנ…
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
ביקשתי עצה לגבי תוכנות רציתי שתצציעו אם אתם יכולים כל מיני תוכנות ! למשל בישביל:audioi,video, multimedia וכל מיני דברים ? אז מה אתםיכולים להציע ???
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
הי אני צריך עזרה עם ALCOHOL 120% אני רוצה לפתוח קובץ מסוים שהוא MDF יצרתי כבר כונן ויטואלי רק עכשיו אני לא יודע איך להריץ את התקנה :-\
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
מחשב P4 478 !! קודם אציג את הבעיה , אין אפשרות להתקין את ה FLASH PLAYER תמונות מצורפות: עכשיו אגיד לכם מה נסיתי לעשות : 1 - פירמטתי את המחשב 3-4 פעמים וכל פעם ניסיתי וינדוס בגרסה שונה גולל SP2 ו SP3 2-החלפתי זכרונות !! 3- החלפתי מעבד 4- החלפתי הארדיסקים !!! ( התקנת וינדוס על דיסק שלם מפורמט ( מחשש לוירוס ) ) 5- החלפתי כרטיס רשת !! רק נשארה לי האופציהה של החלפת לוח אם !! אבל זה לא בא בחשבון חשוב לציין ! שגם חילוץ של קבצים מראה על בעיה ב ARVHIVE למרות שבמחשב אחר זה נעשה כרגיל
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
סיימתי להרכיב מחשב חדש, עכשיו אני רוצה לבדוק את יציבות המערכת אם זה מעבד זיכרון, כרטיס מסך וכדומה (כולל טמפרטורה, מאמץ המעבד וכו) באיזה תוכנות אני יכול לבצע זאת? תודה רבה מראש עמיר
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
מותקן אצלי במערכת (XP) אופיס 2003. כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ EXCEL או נכנס לתוכנה עצמה אני מקבל את ההודעה הזאת (בתמונה)... יש לי את תוכנית ההתקנה בכונן, אבל הוא לא מצליח להתקין משם. בכל מקרה אני לא מבין למה בכלל הוא מבקש ממני כל פעם להכניס את הדיסק ולעשות שוב התקנה...?! איך אני מבטל את זה ? יש דרך אחרת או שחייב את העותק של האופיס בשביל זה ... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
היי, יוצא שאני מוריד קבצי אימג' מאימיול וכשאני מציב אותם עם daemon tools לא ניתן להיכנס לדיסק והסמל של הכונן במחשב מראה CD רגיל ולא DVD כמו שאמור להיות. האם זה אימג' דפוק או שאני צריך תוכנה אחרת? העניין הוא שזה קורה עם הרבה קבצים, האם האימיול מוצף בזבל? כמובן, הרבה קבצים הם טובים ולא עושים בעיות כך שזה לא המחשב או משהו כזה. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
איך אני מחזיר את האוטלוק שלי לעיברית במקום גיבריש? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
בעיה חמורה באימיול שלי, הוא הפסיק פתאום לחפש קבצים (כל סוג) האימיול מחובר וכמו כן הקדמילה. בצעתי ריסט למחשב אך זה לא עוזר. עזרה דחוף. אימיול של NFO גירסה 0.48a
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אמ..... קנו לי DVD/TV/MP3 נייד חדש, ואני רוצה לצרוב לדיסק קליפים מכיוון שאין לי כרטיס זיכרון אבל יש לי בעיה, הורדתי כמה קליפים בקובץ BS PLAYER וכשאני מנסה לצרוב את זה על VCD דבר ראשון זה לא מראה לי בהתחלה בכלל את הקבצים, אני משנה למטה ל ALL FILES ולוחץ על הקובץ ומופיעה לי שגיאה.... וכן יש מספיק מקום בדיסק..... ניסיתי לעשות פתח באמצעות MEDIA PLAYER ואז ניסיתי לצרוב שוב אבל זה עדיין לא הראה לי את הקבצים בהתחלה ושוב פעם ניסיתי ALL FILES והוספתי והייתה עוד פעם שגיאה.... אז מה לעשות? אולי איזה תוכנת המרה לAVI?
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
?? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 30.07.2008 בשעה 01:40:14 הסתדרתי אפשר לנעולתודה בכל אופן.
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך geforce 8500gt ואני חא מצליח להגדיר אותו ככה שאני אוכל לחבר את המחשה לטלוויזיה ניסיתי לעבוד עם מלא מדריכים ישנים שלא עזרו מישהו מכיר מדריך שמסביר איך לבצע חיבור עם הכרטיס מסך שיש לי או לחלופין יכול לעזור לי באיזושהי דרך בחיבור המחשב לטלויזיה אני ממש אובד עצות.....
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
היא נמחקה? אם כן למה? הועברה לאנשהו? איך אפשר לברר דברים כאלה מבלי לפתוח נושא חדש?
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב לפני כמה ימים התקנתי וינדוס וחוץ מזה עוד כמה תוכנות ולא עולה לי אף קובץ של סרטים או קליפים מישהו יכול לעזור לי ולומר לי מה אני צריך לעשות מה עוד צריך להתקין במחשב שיהיה מושלם אשמח אם אם תעזרו לי תודה רבה :-*
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין icq ובמהלך ההתקנה הוא אומר שהווינדוס לא תומך בגירסה.יש לי xp sp2 חוקי מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב די ישן בבית שעבר פרמוט אתמול. אחרי הפרמוט, למרות שהתקנתי את כל הדרייברים שהיו לי לכרטיס קול אני שומעת את הסאונד ב-WIN ובמשחקים כאילו הוא ב-SLOW MOTION. הבעיה לא מופיעה כשאני שומעת מוסיקה או רואה סרט בWINDOWS MEDIA PLAYER או WINAMP אלא רק הסאונד של הוינדוס עצמו (בהפעלה, כיבוי, ודעות שגיאה) ובמשחקים (מוזיקת רקע ודיבור בד"כ) נשמעת ככה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? *ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את הכל וזה לא עוזר*
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
חברים שלום אני משתמש בגירסה 0.47 של תוכנת האימיול ומשום מה התוכנה לא מתחברת לשרת הנט שרת הנט שלי מופיע בפונקציה מכובכת סגורה היות ואני רוצה להפעיל את שרת הנט שלי אני לא מצליח והתוכנה נותנת את הערה הבאה : לא יכול לטעון תבנית לא יכול לפתוח את emule.templ מצורפת תמונה להמחשה מה עושים חברים איך אפשר לטפל בדבר הזה עזרתיכם [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
שלום חברים תעזרו לי בבקשה אני שרטטתי שרטוט בVISIO ואני רוצה להפוך את שרטוט מVISIO לAUTOCAD אך אני עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי נגן winamp ועכשיו אני בא לראות סרט של dvdrip והנגן רק משמיע קולות הוא לא מראה לי את הסרט אבל נגיד אני שם סרט רגיל הוא מראה הכל טוב תודה לעוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מסובכת, השתמשתי בתוכנה וערכתי איזה טראנס והוספתי חלקים מטראנסים אחרים ועשיתי מלא דברים וכסיימתי ושמרתי אז שכחתי לסגור את אחד השירים שפתחתי כדי לגזור ממנו חלקים והתוכנה עשתה לי איתו מיקס כששמרתי וזה עכשיו קובץ אחד ונדפק לי הכל, חשבתי, אולי יש איזו תוכנה שאיכשהו אני אוכל למחוק את הטראנס שהתוכנה הוסיפה לי כי יש לי את השיר שהיא הוסיפה לי ואולי יש תוכנה שלוקחת את השיר שאני לא רוצה וקוראת אותו ומוחקת אותו מהקובץ של שני הטראנסים.. או שאולי אני יכול לשחזר את הקובץ שהיה טוב לפני ששמרתי עליו עם איזו תוכנה? בבקשה תעזרו, זה מבאס תחת אחרי כל ההשקעה הזו
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום אנשים התקנתי WINDOWS על לוח אם חדש ואין אינדקציה על כרטיס קול בנסיון להתקין את הדרייבר שבא עם הלוח וכן דרייבר שהורדתי מASUS בעת ההתקנה מתקבלת הודעה שהחומרה שלי לא מתאימה לדרייבר יש למישהו רעיון? סביר שהלוח דפוק?
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
צהרים טובים משהו יודע אם יש חיה כזו?? Norton PartitionMagic for server 2003 או תוכנה אחרת שתאחד כוננים בWINDWOS SERVER 2003 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
כזו שמוחקת קבצי זבל,מוצאת שגיאות וכו'.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
מקודם הורדתי את הטרייל של 3D Studio Max, ואני לא מצליח להתקין אותו. לחצתי על ה-Self-Extractor, וההתקנה עצמה עדיין לא מופיעה לי. http://img214.echo.cx/img214/7863/ziprob8jg.png עזרה? זה די דחוף.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-