עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by assaf990,

בעיקר: האם להפעיל את search for low-risk threats [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  2. Started by rony1880r,

היי לכם בירצוני לדעת אם דרייבר שמצאתי באתר http://www.tweaksrus.com עבור כרטיס מסך של NVIDIA שם הדרייבר הוא XTREME 84.20 האם הוא יותר טוב מהדרייבר שמורידים מאתר של NVIDIA וגם האם הוא יכול להזיק לכרטיס מסך פיזית ? יש לי6600GT בתודה רוני

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  3. Started by din707b,

שלום אנשים התקנתי WINDOWS על לוח אם חדש ואין אינדקציה על כרטיס קול בנסיון להתקין את הדרייבר שבא עם הלוח וכן דרייבר שהורדתי מASUS בעת ההתקנה מתקבלת הודעה שהחומרה שלי לא מתאימה לדרייבר יש למישהו רעיון? סביר שהלוח דפוק?

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  4. Started by moris1977,

היי! האם קיימים מחשבים שלא ניתן לעשות בהם גוסט? האם יש פיתרון לכך? ניסיתי לעשות וזה מה שאני מקבל: http://img140.echo.cx/my.php?image=11tx.jpg תודה! הקשיח שלי SATA לוח P5GD1 של אסוס. הגוסט 2003

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  5. תשמעו אני יש לי מצלמה מחבר שהביא לי אבל דרייבר אין כי נאבד לו אחרי שנה מצאתי שהשם של המצלמה זה GPT I340 אם תשיגו לי דרייבר אני לא ישכח את זה אני מתחנן תעזרו לי תודה אחים שלי ביי

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  6. אז כמו שרשום עד לא מזמן עבדתי עם הנורטון אני מחפש אנטי ווירוס וגם פיירוול ניסיתי את הקספרסקי הורדתי את הדמו אבל הוא חסם לי המון דברים ושיגע אותי עד שהסרתי (נתן לי סיבה לא לקנות למרות שיש לי חוקי של חבר שקיבל מתנה) הנוד 32 התקנתי לפני הנורטון (מאוכזב ממנו גם והמצחיק שהנורטון זיהה לי ווירוסים והנוד לא) אודה מאוד על העזרה

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  7. Started by Frozen-Ice,

הורדתי את התוכנה לפני כמה ימים בכדי לראות את המילים של השירים שאני שומע אבל בכל פעם שהתוכנה מנסה לחפש מילים לשיר מסויים יוצאת הודעה שאין ההתחברות נכשלה אז אני מנסה להוריד דרך התוכנה ע"י הזנת שם האמן ושם השיר ואז ההודעה הזאת יוצאת לי : וההודעה הזאת יוצאת לי כל פעם שאני מנסה(כבר כמה ימים) אבל חבר שלי באותו זמן מצליח להוריד מילים לשירים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  8. בבקשה, יש לי מקלט אינפרא-אדום שמחובר למחשב ואני רוצה לשלוט עליו דרך המחשב כף-יד...ולשם כך אני צריך תוכנה שאני אוכל לערוך איתה שלטים כמו שאני רוצה...ולא שלטים בנויים... בבקשה תעזרו לי כי אני כבר נואש..

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  9. Started by charm,

שלום חברים לפני כמה זמן עברתי מאאוטלוק אקספרס לאאוטלוק 2003 כדי להלחם יותר בזבל ולגרום לכמה שפחות להגיע לתיבת הדואר הנכנס שלי אך לצערי בייחוד לאחרונה אני מקבל המון דואר לתיבת דואר נכנס ועוד כמה בודדים לתיבת ה דואר זבל, איך ניתן להעביר את כל הדואר זבל לתיבת הדואר זבל הגדרתי שלקבל דואר רק מהרשימה הבטוחה ומידי פעם אני מוחק ישר כי זה יותר מהר ולכן איך ניתן לא לקבל דואר זבל לתוך הדואר הנכנס תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  10. האימיול פועל לי על Low ID מה אני יכול לעשות?? הורדתי את האימיול 0.47c. ולא אין לי ראוטאר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  11. Started by gshhar,

משהו דומה שמגביל את התעבורה ברשת. יש משהו מומלץ או ש-NETLIMITER הכי טובה ?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  12. Started by the kooks,

שלום רב. לאחרונה יש לי הרה בעיות בחיבור לMESSENAGR אחרי שעידכנתי אותו מ 7.0 ל 7.5 ועוד דברים אני רוצה להתקים מחדש את גירסת 7.0 אך אני לא מוצא אותה אפילו לא באתר של הMSN.CO.IL מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה לגירסה 7.0? תודה מראש רועי.

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  13. Started by a-gold,

שלום רציתי לדעת אם ולמה צריך להפעיל את התוכנית של: microsoft office document monitor ? למה זה טוב? האם אני יכול להשאיר את זה מבוטל כמו שזה עכשיו ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  14. Started by predator_008,

המלצות על תוכנת עריכה וקידוד שתתאים לwin xp 64? בתודה מראש preadator_008

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  15. כשהתוכנה עושה סריקה רשום לי איפו אבל רשום לי רק בכונן C רציתי לדעת איך אני עושה שיהיה בדיקה גם בכונן D ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  16. היי. יש לי מחשב די ישן בבית שעבר פרמוט אתמול. אחרי הפרמוט, למרות שהתקנתי את כל הדרייברים שהיו לי לכרטיס קול אני שומעת את הסאונד ב-WIN ובמשחקים כאילו הוא ב-SLOW MOTION. הבעיה לא מופיעה כשאני שומעת מוסיקה או רואה סרט בWINDOWS MEDIA PLAYER או WINAMP אלא רק הסאונד של הוינדוס עצמו (בהפעלה, כיבוי, ודעות שגיאה) ובמשחקים (מוזיקת רקע ודיבור בד"כ) נשמעת ככה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? *ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את הכל וזה לא עוזר*

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  17. Started by yahalom,

יש לי מחשב אומנם לא חדש אך לא רע... התקנתי OFICE 2007 וכאשר אני עובר בין חלונות של האופיס הוא חושב בטרוף התופעה מתרחשת רק בסיטואציה זו בעיקרון יש לי לוח אם של אזוס P4P800 מעבד ליבה אחת אינטל 1.4 או 1.6 לא זוכר.. לא בבית כרגע... זיכרון 1500 !!! לא יודע ניראה לי מוזר בעיקר בעיקבות הזיכרון יכול להיות שהבעיה נובעת ממשהו אחר או שזה רק בגלל שאין לי דול קור...

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  18. שלום, אני מתקין את הדרייבר של הכרטיס קול ובאמצא ההתקנה זה מה שקורה:

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  19. שלום, הורדתי היום את IE8 מהאתר של מיקרוספוט והכל יש לי ויסטה 32 ביט ULTIMATE אז הורדתי את הגרסא המתאימה אבל כשאני בא להתקין יש הרי 4 שלבים בהתקנה אז בשלב השני שזה ההתקנה עצמה זה כותב לי שהוא לא הצליח להתקין את IE8 והפנה אותי לעמוד הזה: http://support.microsoft.com/gp/ie7_browserDetect אבל גם בעמוד הזה אין משהוא שעוזר לי לכן רציתי מה לעשות עלמנת שאני יוכל להתקין את IE 8 תודה רבה מראש !

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  20. Started by amirya,

סיימתי להרכיב מחשב חדש, עכשיו אני רוצה לבדוק את יציבות המערכת אם זה מעבד זיכרון, כרטיס מסך וכדומה (כולל טמפרטורה, מאמץ המעבד וכו) באיזה תוכנות אני יכול לבצע זאת? תודה רבה מראש עמיר

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  21. Started by RX7,

יש לי את nero החדש 7.10. הבנתי שיש שם אופציה להמיר סרט avi לvcd בכדי שאוכל לצרוב ולראות בDVD שאינו קורא DIVX איך אני נכנס לאופציה הזו בדיוק בנרו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  22. Started by free fraek,

אני מתכנת מתחיל ודרושה לי תוכנה נוחה וקלה לתכנות C++. איזו תוכנה לדעתכם היא הכי נוחה?

23. באמת אין ספייווארס יותר? היא שווה בדיקה?

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  24. מה אני יכול לעשות?? אני עם IE, התקנתי מקסטון ולא עזר עדין...צריך להוריד איזה משהו כדי שיפעל לי?? דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  25. אז ככה , מערכת הוינדוס שלי לא עבדה אז מה שעשיתי זה חיברתי את הHD למחשב שני כדי להעביר את המידע שחשוב , אבל יש לי בעיה כי כשאני מפעיל את ההרדיסק במחשב השני ואני מדפדף בין התיקיות של הכונן אז יש לי רושם שחסרים קבצים, הוא מראה לי שבשולחן העבודה הכל ריק , ובמסמכים שלי גם ריק (נכנסתי דרך הLOCAL SETTINGS) , אולי זה בגלל שליוסר הזה יש סיסמא כאשר מפעילים את הוינדוס ? בבקשה תעזרו לי זה דחוף יש לי מידע ממש ממש חשוב . אם מישהו יוכל להתקשר 0524833077 , תתקשרו ואני יחזור אליכם כדי לחסוך לכם זמן אויר .

• 3 תגובות
    • 463 צפיות

דיונים חדשים בפורומים