תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי כבר שעה שאני מחפש אותה אבל לא מוצא זו תוכנה voip שאפשר דרכה להתקשר לטלפון רגיל(בזק) מהמחשב חנים תודה
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה יש לי הרה בעיות בחיבור לMESSENAGR אחרי שעידכנתי אותו מ 7.0 ל 7.5 ועוד דברים אני רוצה להתקים מחדש את גירסת 7.0 אך אני לא מוצא אותה אפילו לא באתר של הMSN.CO.IL מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה לגירסה 7.0? תודה מראש רועי.
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
המחשב החדש שלי פועל לאט ואני מנסה להבין איפה הבעיה... אני רק רוצה להוציא את ההארדיסק מכלל אפשרות לצוואר הבקבוק שיש לי במחשב... עשיתי BOOT על MHDD ואין לי מושג מה רושמים ואיך מפעילים את הבדיקה... מפחד בטעות לפרמט את ההארדיסק... מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום . היה לי איזה 1 גיגה של קבצי אודיו בנגן עכשיו אני לא רואה שום קובץ לא ב Mp3 ולא במחשב שאני מכניס את הנגן אבל מה שכן אני רואה את המקום שהם תופסים , יש אפשרות להחזיר אותם ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
ניסיתי כמה תוכנות שונות, כולן מצליחות להוריד רק אחוז נמוך מהPieces מבלי לפסול אותן בעקבות Hash failure. יש למישהו מושג מה הפתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
התקנתי XFIRE והוא כל הזמן מתחבר, כאילו על און ליין, אבל לא שולח הודעות... לאחר מכן הוא פשוט מתנתק מהשרת וזהו :\. ניסיתי לכבות אפילו את הFIREWALL..
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
מעוניין להחליף כתובת IP לעיתים קרובות בלי מאמץ רב מה אני צריך לעשות? האם יש תוכנה מיוחדת וכדומה? תודה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
יש לי norton internet security ומניסיון שלי, ברגע שאני מסיר את זה אז מיד על השניה הראשונה נכנסים לי וירוסים,תולעים ומה לא. לכן, חשבתי להתקין את התוכנה של קספרסקי (גרסת ה-trial ל-30 יום) לפני הסרת ה-NIS (גרסה מקורית מלאה) ולא אחרי. האם זה אפשרי או שמא אתקל אח"כ בבעיות כלשהן ? אגב, הסיבה שאני רוצה להסיר את ה-NIS זה: א. שמעתי שהתוכנות של קספרסקי טובות משל סימנטק בדגש על ה-AV. ב. ה-ad blocking ב-NIS גורם לי לבעיות בפתיחת עמודי אינטרנט שיש בהם סקריפטים (בדגש של ג'אווה), ולמרות שאני עושה turn off זה פעם עוזר ופעם לא. אשמח לשמוע עצה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
עברתי מנורטון ל KASPERSKY ,התוכנה באמת קלה יותר אבל כל הדפים מלאי פירסומות (דבר שלא קרה עם נורטון) , התוכנה פחות ידידותית וצריך לקנפג כל תוכנה בניפרד לגישה לאינטרנט. האנטי וירוס זיהה 2 קבצים כפוטנציילית מסוכנים ,דבר שלא היה נכון.(וגם לא קרה עם הנורטון)
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי נגן winamp ועכשיו אני בא לראות סרט של dvdrip והנגן רק משמיע קולות הוא לא מראה לי את הסרט אבל נגיד אני שם סרט רגיל הוא מראה הכל טוב תודה לעוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
היי אני מתכנן להתקין אובונטו השבוע ואני מעונין לפנות מקום ולהכין כונן בשביל זה מצ"ב תמונה מתוך התוכנה - יצרתי עוד 2 כוננים (צמצמתי אחרים כדי ליצור אחד של 20 ג'יג) אני רוצה לאחד אותם לכונן אחד ו....אין לי מושג איך עושים את זה תודה תוספת: כדי להתקין אובנטו צריך fat32? או אפשר ntfs? חייב לעשות את הכונן primery? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם יש לי מחשב ני'יד ואני מנסה להתקין בו את הכרטיס רשת: NETGEAR FA410TX Fast Ethernet PC Card ויש לי את הדרי'יבר שהורדתי מהאינטרנט אבל כל פעם שהוא מתחיל להתקין הוא נתקע בקובץ שנקרא "fa410nd5.sys" ואומר שהוא לא מוצא אותו.. הבעי'ה היא.. שהקובץ נמצא ואני נותן לו את המיקום של הקובץ בדיוק וזה ממשיך לא לתת.. מישהו יודע מה זה? דרך אגב , ניסיתי להוריד את הדרי'יבר מכל מיני אתרים ובכולם זה לא עובד..
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק כמה המחשב שלי מוציא והאם זה תקין למחשב שלי או שלא. או שאולי הוא יוציא יותר ממה שאני מצפה. הורדתי את התוכנה אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי שזה יתחיל להריץ את הבדיקה. זאת אומרת על מה ללחוץ? כמה זמן זה אמור להיערך ? אני זוכר שפעם מזמן הרצתי את התוכנה וזה כזה ניתקע בין תמונה לתמונה וזה לקח פול זמן לא היה לי כוח לחכות לסוף ועשיתי ריסט. אני רוצה לדעת גם איך אני יודע מה הטמפ' של הכרטיס בזמן הבדיקה או אחריה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
יש לי מחשב אומנם לא חדש אך לא רע... התקנתי OFICE 2007 וכאשר אני עובר בין חלונות של האופיס הוא חושב בטרוף התופעה מתרחשת רק בסיטואציה זו בעיקרון יש לי לוח אם של אזוס P4P800 מעבד ליבה אחת אינטל 1.4 או 1.6 לא זוכר.. לא בבית כרגע... זיכרון 1500 !!! לא יודע ניראה לי מוזר בעיקר בעיקבות הזיכרון יכול להיות שהבעיה נובעת ממשהו אחר או שזה רק בגלל שאין לי דול קור...
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
שלום, שיחקתי עם הגדרות הIP החיצוני, הפרוקסי והLAN SETTINGS, וכעת אני לא מצליח לגלוש לאתר WALLA (כל השאר עובד בסדר). מהי הבעיה? זוהי לשון ההודעה שאני מקבל, ובתמיכה הטכנית של וואלה לא ממש עוזרים Internal Server Error Apache/1.3.37 Server at now.walla.co.il Port 80
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
כשהתוכנה עושה סריקה רשום לי איפו אבל רשום לי רק בכונן C רציתי לדעת איך אני עושה שיהיה בדיקה גם בכונן D ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
-
-
השאלה למעלה (אסור לשלוח הודעה ללא תוכן אתם יודעים...)
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
אני שומע סואנד ברמקולים שלי אם אני משתמש בכל תוכנת סאונד .אך כשאני מנסה לראות סרטים ביו-טיוב אני לא מצליח לשמוע סאונד. אודה לכל מי שיוכל לעזור בברכה דורון
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
יש לי ת'דרייברים אבל חצי מהם לא מעודכנים .. הנה התמונה מהתוכנה DriverAgent מישהו יכול לעזור לי למצוא את העידכונים של הדרייברים ? http://www.siz.co.il/my.php?i=tyqayxmqzm3d.jpg תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
אני רוצה להכניס סרטים לאייפוד , ונמאס לי שזה על חצי מסך ורוב הסרטים הם על 16 9 אפשר להמיר ? סרט ולשנות את זה שיהיה אחריי ההמרה 4:3 ?
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בקושי, שאני מאמין שניתן לפתור אותו. כידוע לכולם, התוכנה uice 2.34 נותנת את האופציה שלליטה מרחוק על ידי שלט. איך אני מעביר את הפקודות שהקלטתי למחשב אחר? (במידה ואני משתמש באותו שלט כמובן) האם ניתן לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי קבצים שחבר הביא לי והם בראר,ויש לו אותם רק ככה ואצלו זה כבר מחוק ככה שאין סיכוי לשחזור. בקיצור הראר כותב שהוא לא טוב או נפגע,ואני לא יודע מה לעשות כי זה המון זמן חיכיתי לקבצים האלה,וזה שוקל 4.30 גיגה בערך,עכשיו שאני עושה לו מאפיינים הוא כותב שיש שם על הדיסק 4.30 ג'יגה אבל הוא לא פותח..אולי אפשר עם תוכנה אחרת חוץ מWINRAR ? או לעשות משהו ? עריכה:עם תוכנות אחרות זה בכלל לא מוצא אותו בתור כל ARCHIVE נתמך,ושאני מנסה להפעיל עם תוכנה אחרת זה כותב שהוא בכלל קובץ ISO וזה מה שיש בתור הראר אבל זה לא הקובץ בחוץ. עכשיו הבעיה היא שגם שאני פותח עם תוכנות צריבה הוא לא מזהה,אז מה זה DAMN !? עריכה:עכשיו שאני פותח ישירות ולא עם OPEN WITH זה נותן לצרוב אותו בתור קובץ ISO…
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך geforce 8500gt ואני חא מצליח להגדיר אותו ככה שאני אוכל לחבר את המחשה לטלוויזיה ניסיתי לעבוד עם מלא מדריכים ישנים שלא עזרו מישהו מכיר מדריך שמסביר איך לבצע חיבור עם הכרטיס מסך שיש לי או לחלופין יכול לעזור לי באיזושהי דרך בחיבור המחשב לטלויזיה אני ממש אובד עצות.....
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
מה מידת ההשפעה על שיפור \ יעילות הגלישה באינטרנט של תוכנות מסוג זה ? דוגמאות לתוכנות Modem Tweak :
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיית שליטה בנטמיטינג? יש לי XP עם SP2. עד לפני השדרוג לא הייתה לי בעיה. מאז השידרוג (כך נראה לי) אני לא מצליח להפעיל מחשב מרוחק באמצעות (share desktop). וגם אם אני מצליח זה נורא איטי. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-