תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. לאחרונה יש לי הרה בעיות בחיבור לMESSENAGR אחרי שעידכנתי אותו מ 7.0 ל 7.5 ועוד דברים אני רוצה להתקים מחדש את גירסת 7.0 אך אני לא מוצא אותה אפילו לא באתר של הMSN.CO.IL מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה לגירסה 7.0? תודה מראש רועי.
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
המחשב החדש שלי פועל לאט ואני מנסה להבין איפה הבעיה... אני רק רוצה להוציא את ההארדיסק מכלל אפשרות לצוואר הבקבוק שיש לי במחשב... עשיתי BOOT על MHDD ואין לי מושג מה רושמים ואיך מפעילים את הבדיקה... מפחד בטעות לפרמט את ההארדיסק... מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום . היה לי איזה 1 גיגה של קבצי אודיו בנגן עכשיו אני לא רואה שום קובץ לא ב Mp3 ולא במחשב שאני מכניס את הנגן אבל מה שכן אני רואה את המקום שהם תופסים , יש אפשרות להחזיר אותם ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה, יש לי סרט ב - DVD (מקורי וחוקי, של החתונה שלי), אני רוצה לערוך אותו, לקחת את ה - 4 שעות וליצור מן תקציר של החתונה, אני מחפש תוכנה שאפשר לעשות איתה עריכה מסוג כזה, אם אתם מכירים ויכולים לעזור אני אשמח מאוד. בתודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יכול להגיד לי איך מעבירים תוכנה או דטדאקצ מ ה hard disk ל disk on key כי אם אגרור אז הוא רק מעתיק את התקייה תודה הנושא הופרד מסטיקי המלצת תוכנות.
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
מעוניין להחליף כתובת IP לעיתים קרובות בלי מאמץ רב מה אני צריך לעשות? האם יש תוכנה מיוחדת וכדומה? תודה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
כשהתוכנה עושה סריקה רשום לי איפו אבל רשום לי רק בכונן C רציתי לדעת איך אני עושה שיהיה בדיקה גם בכונן D ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
השאלה למעלה (אסור לשלוח הודעה ללא תוכן אתם יודעים...)
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
יש לי norton internet security ומניסיון שלי, ברגע שאני מסיר את זה אז מיד על השניה הראשונה נכנסים לי וירוסים,תולעים ומה לא. לכן, חשבתי להתקין את התוכנה של קספרסקי (גרסת ה-trial ל-30 יום) לפני הסרת ה-NIS (גרסה מקורית מלאה) ולא אחרי. האם זה אפשרי או שמא אתקל אח"כ בבעיות כלשהן ? אגב, הסיבה שאני רוצה להסיר את ה-NIS זה: א. שמעתי שהתוכנות של קספרסקי טובות משל סימנטק בדגש על ה-AV. ב. ה-ad blocking ב-NIS גורם לי לבעיות בפתיחת עמודי אינטרנט שיש בהם סקריפטים (בדגש של ג'אווה), ולמרות שאני עושה turn off זה פעם עוזר ופעם לא. אשמח לשמוע עצה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
היי אני מתכנן להתקין אובונטו השבוע ואני מעונין לפנות מקום ולהכין כונן בשביל זה מצ"ב תמונה מתוך התוכנה - יצרתי עוד 2 כוננים (צמצמתי אחרים כדי ליצור אחד של 20 ג'יג) אני רוצה לאחד אותם לכונן אחד ו....אין לי מושג איך עושים את זה תודה תוספת: כדי להתקין אובנטו צריך fat32? או אפשר ntfs? חייב לעשות את הכונן primery? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אני שומע סואנד ברמקולים שלי אם אני משתמש בכל תוכנת סאונד .אך כשאני מנסה לראות סרטים ביו-טיוב אני לא מצליח לשמוע סאונד. אודה לכל מי שיוכל לעזור בברכה דורון
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום אנשים התקנתי WINDOWS על לוח אם חדש ואין אינדקציה על כרטיס קול בנסיון להתקין את הדרייבר שבא עם הלוח וכן דרייבר שהורדתי מASUS בעת ההתקנה מתקבלת הודעה שהחומרה שלי לא מתאימה לדרייבר יש למישהו רעיון? סביר שהלוח דפוק?
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם יש לי מחשב ני'יד ואני מנסה להתקין בו את הכרטיס רשת: NETGEAR FA410TX Fast Ethernet PC Card ויש לי את הדרי'יבר שהורדתי מהאינטרנט אבל כל פעם שהוא מתחיל להתקין הוא נתקע בקובץ שנקרא "fa410nd5.sys" ואומר שהוא לא מוצא אותו.. הבעי'ה היא.. שהקובץ נמצא ואני נותן לו את המיקום של הקובץ בדיוק וזה ממשיך לא לתת.. מישהו יודע מה זה? דרך אגב , ניסיתי להוריד את הדרי'יבר מכל מיני אתרים ובכולם זה לא עובד..
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
יש לי מחשב אומנם לא חדש אך לא רע... התקנתי OFICE 2007 וכאשר אני עובר בין חלונות של האופיס הוא חושב בטרוף התופעה מתרחשת רק בסיטואציה זו בעיקרון יש לי לוח אם של אזוס P4P800 מעבד ליבה אחת אינטל 1.4 או 1.6 לא זוכר.. לא בבית כרגע... זיכרון 1500 !!! לא יודע ניראה לי מוזר בעיקר בעיקבות הזיכרון יכול להיות שהבעיה נובעת ממשהו אחר או שזה רק בגלל שאין לי דול קור...
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה לפני כמה ימים בכדי לראות את המילים של השירים שאני שומע אבל בכל פעם שהתוכנה מנסה לחפש מילים לשיר מסויים יוצאת הודעה שאין ההתחברות נכשלה אז אני מנסה להוריד דרך התוכנה ע"י הזנת שם האמן ושם השיר ואז ההודעה הזאת יוצאת לי : וההודעה הזאת יוצאת לי כל פעם שאני מנסה(כבר כמה ימים) אבל חבר שלי באותו זמן מצליח להוריד מילים לשירים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
שלום הורדתי סרט ב avi ושום תוכנה לא יכולה לפצל אותו אני מקבל הערה שהקובץ קודד בפורמט ODML (כנראה פורמט מיוחד) מכירים תוכנה שתעזור לי? או אולי עיצה אחרת
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את העוצמה של המחשב, לגבי הווליום של הרמקולים , אז אני לוחץ על עוצמה וזה רושם ככה : "לוינדווס אין אפשרות להפעיל את הקובץ Sndvol32.exe , השתמש ביישום הוספה\הסרה של תוכניות בלוח הבקרה כדי לבצע התקנה " ניסיתי להיכנס לשם אבל לא מצאתי שום דבר שקשור לקול מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
היי כבר שעה שאני מחפש אותה אבל לא מוצא זו תוכנה voip שאפשר דרכה להתקשר לטלפון רגיל(בזק) מהמחשב חנים תודה
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אני לא מדבר על antivirus ו firewall, אבך יש כל מניי דברים שהתקנתי ובטח יושבים בזיכרון השאלה אם הם משפיעים על הביצועים במשחקים כבדים כמו ( rise of legends המעולה!!!!), כי אני יודע שוינדוס נהיה איטי יותר כל שעובר הזמן, והתקנה חדשה זזה חלק. האם יש דרך לנקות וינדוס בצורה טובה, כי אישית אני לא מאמין בכל תוכנות הניקויי האלו, הם נראים לי יותר זבל מהזבל שהם מנסים לנקות
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום, שיחקתי עם הגדרות הIP החיצוני, הפרוקסי והLAN SETTINGS, וכעת אני לא מצליח לגלוש לאתר WALLA (כל השאר עובד בסדר). מהי הבעיה? זוהי לשון ההודעה שאני מקבל, ובתמיכה הטכנית של וואלה לא ממש עוזרים Internal Server Error Apache/1.3.37 Server at now.walla.co.il Port 80
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב די ישן בבית שעבר פרמוט אתמול. אחרי הפרמוט, למרות שהתקנתי את כל הדרייברים שהיו לי לכרטיס קול אני שומעת את הסאונד ב-WIN ובמשחקים כאילו הוא ב-SLOW MOTION. הבעיה לא מופיעה כשאני שומעת מוסיקה או רואה סרט בWINDOWS MEDIA PLAYER או WINAMP אלא רק הסאונד של הוינדוס עצמו (בהפעלה, כיבוי, ודעות שגיאה) ובמשחקים (מוזיקת רקע ודיבור בד"כ) נשמעת ככה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? *ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את הכל וזה לא עוזר*
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי נגן winamp ועכשיו אני בא לראות סרט של dvdrip והנגן רק משמיע קולות הוא לא מראה לי את הסרט אבל נגיד אני שם סרט רגיל הוא מראה הכל טוב תודה לעוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
יש לי ת'דרייברים אבל חצי מהם לא מעודכנים .. הנה התמונה מהתוכנה DriverAgent מישהו יכול לעזור לי למצוא את העידכונים של הדרייברים ? http://www.siz.co.il/my.php?i=tyqayxmqzm3d.jpg תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אז כמו שרשום עד לא מזמן עבדתי עם הנורטון אני מחפש אנטי ווירוס וגם פיירוול ניסיתי את הקספרסקי הורדתי את הדמו אבל הוא חסם לי המון דברים ושיגע אותי עד שהסרתי (נתן לי סיבה לא לקנות למרות שיש לי חוקי של חבר שקיבל מתנה) הנוד 32 התקנתי לפני הנורטון (מאוכזב ממנו גם והמצחיק שהנורטון זיהה לי ווירוסים והנוד לא) אודה מאוד על העזרה
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-