תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מעוניין להחליף כתובת IP לעיתים קרובות בלי מאמץ רב מה אני צריך לעשות? האם יש תוכנה מיוחדת וכדומה? תודה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
כשהתוכנה עושה סריקה רשום לי איפו אבל רשום לי רק בכונן C רציתי לדעת איך אני עושה שיהיה בדיקה גם בכונן D ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את התוכנה virtual pc 2004 ולאחר מיכן התקנתי את windows xp ויש לי 2 בעיות 1) הוא לא מקבל את דיסק התוכנה של לוח האם שלי ולא נותן לי להתקין 2) בגלל בעיה זו ווינדוס לבד זיהה את כרטיס הרשת שלי בתור intel וכרטיס הרשת שלי הוא nvidia בכלל וכשרציתי להתקין את הדרייבר מהדיסק של לוח האם הוא פשוט לא מצא דרייבר מתאים מתוך הדיסק אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש קובי
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני שבוע משתמש בה, ואני לא מכיר את כולה. 1. קודם כול, היא ברפתית, איפה משנה שפה?2 2. תראו את הסרטון הבא - http://www.youtube.com/watch?v=J_KTH89BdcM א - איך אני יכול לערוך ככה? שיהיה כזה חתוך בכול מיני מקומות...? בסרטונים שלי,לפני כול סרטון אני כותב- Zion Guetta Present האם זה רשמי מדיי? והאם זה מתאים? כי אני לוקח מטריילרים של משחקים קטעים עורך, ום מוזיקה.. ואז בתחילת הסרטון זה כתוב.. האם זה מתאים? או שכדאי לי לכתוב משהו אחר שם? כדאי לי לכתוב פשוט רק בהתחלה - edited by zion guetta ? מה כדאי לי? זה אחד הדברים המציקים לי ביותר בסרטונים. ( כי אני רוצה שידעו שזה שלי ), קרה פעם שאמרו שזה לאא שלי.. חשבו שזה סתם סרטון שהעליתי.. וגם - --- אני תמיד שם תמונות, שבתמונות כתוב עליהם …
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
חברה זה ממש דחוף אני צריך תוכנה שצורבת DVD ובאותו זמן או לחוד או בכלל תוכנה אחרת שתקדד את הסרט שלא יהיה Xvid שניתן יהיה לצפות בו במכשיר DVD ישן שלא קורא את הפורמט יש דבר כזה? ואם כן מישהו יכול להביא? תודה!
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
בעיקרון שאלתי את השאלה בפורום windows והפנו אותי לכאן.......... קודם כל שלום אנשים...אני חדש כאן . בעזרת התוכנה acdsee דיפדפתי בין התמונות שיש לי במחשב ועשיתי ככה שהתוכנה תראה לי את האיקון של התיקיה גדול ובתוך האיקון כמה תמונות מהתיקיה ככה שיהיה לי קל יותר לחפש ולהגיע לתמונות שאני רוצה. הבעיה זה שהתוכנה הציגה לי גם איקון של סל המיחזור באותו הכונן ובתוכו כמה תמונות....ניסיתי להיכנס לסל מיחזור וזה הראה לי שהוא ריק , כנראה שכבר מחקתי את התמונות האלה והם איך שהוא נשמרו בגיבוי של של החלונות , זאת לפחות התיאוריה שלי למה הוא מציג אותם....השאלה שלי היא אם יש דרך לשחזר את התמונות האלה...אם כן אז איך? ואיך בדיוק התוכנה מציגה אותם אם הם לא קיימים???
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=124
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את הווינדואז ואח"כ גם את האיי סי קיו וכשהוא נפתח הוא פתאום ביקש סיסמה אז הכנסתי את הסיסמה שאני זוכר ששמתי לו לפני כמה שנים והוא אומר שהיא לא נכונה... אני בטוח שזה איזשהי וריאציה של מה שכתבתי וניסיתי כל דבר אפשרי וזה לא מקבל את זה.... למישהו יש פיתרון בשבילי? איזשהי תוכנה שתעזור לי לעלות על הסיסמה? נ.ב, כנראה שלא הכנסתי באיי סי קיו אימייל אז אני לא יכול להשתמש בשירות שיחזור סיסמה של התוכנה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני רוצה שלינקים שאני לוחץ יפתחו בTAB אחר ולא יקפוץ לי חלון, איך עושים את זה ?
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה, יש לי סרט ב - DVD (מקורי וחוקי, של החתונה שלי), אני רוצה לערוך אותו, לקחת את ה - 4 שעות וליצור מן תקציר של החתונה, אני מחפש תוכנה שאפשר לעשות איתה עריכה מסוג כזה, אם אתם מכירים ויכולים לעזור אני אשמח מאוד. בתודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע לפרש מה המשמעות של הr או R או שאין כלום ליד מקום ההורדה (ראה תמונה). יש לי תחושה שבR יש הגבלה מסויימת על קצב ההורדה ממשתמש. תודה עופר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום חברים תעזרו לי בבקשה אני שרטטתי שרטוט בVISIO ואני רוצה להפוך את שרטוט מVISIO לAUTOCAD אך אני עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
תראו, מאז שעשיתי פירמוט, אני לא מצליח למצוא את הדרייבר של הקול שלי. יש לי כרטיס קול מובנה, הלוח אם שלי הוא של אינטל והסוג הוא: D845GRG. בבקשה, מי שיכול למצוא לי דרייבר בשביל זה אני מאוד מאוד אודה לו...
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
האם יש תוכנה, שדרכה אפשר לקבוע באיזה רזלוציה המשחקים שיש לי במחשב יפעלו? אל תשאלו אותי למה אני צריך את זה, רק שאלתי אם יש. אם יש מה שמה תודה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
היי האם מישהו יכול להסביר מה ההבדל בביצועים של מערכת הפעלה 32 או 64 ביט? האם התקנה של ווינדואוס 64 על מחשב 32 ביט תראה איזהשהו הבדל, או לחילופין לא תתאים? אם הייתם צריכים לבחור בין להתקין ויסטה 32 או ויסטה 64, מה הייתם בוחרים? (על מחשב 32ביט)? תודה!
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני צריך ת'דרייבר לALi PCI M2559 Bus Master IDE Controller ושיהיה גרסה 5.2 תודה רבהה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני מנסה לראות את ערוץ 10 דרך השוא"ש ושומע רק קול אני כן מצליח לראות אותו דרך האקספלורר מה לעשות? דרך אגב, הייתי רואה אותו בשוא"ש. לא שיניתי דבר. ופתאום אי אפשר.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
צריך המלצה לפיירול. צריך המלצה לפיירול שלא יחסום לי את האינטרנט ושיגן בצורה טובה. ד''א יש את ZoneAlarm אבל הוא חוסם לי את האינטרנט,אפשר להגיד איך להגדיר אותו שלא יחסום אם אתם ממליצים עליו.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
לדוד שלי יש בעיה שכאשר הוא מריץ חלק מהסרטים הם נראים כמעין כתמים כחולים,חלק מהסרטים עובדים חלק וחלק עובדים כך... אמרו לו שיש דרך לסדר את זה דרך הSETTINGS בשולחן העבודה עם המקש הימני.. אבל אני לא מוצא שום קשר ... האם למישהו יש מושג איך מסדרים את בעיית הכתמים הזו בווינדוס מדיה פלייר ? תודה לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה Radeon X1250 ומסך Samsung SyncMaster 22". חלק מהסרטים מוצגים ברזולוציה גבוהה, אך חלק מוצגים ב-16 צבעים. לדוגמא, כאן http://survivor.nana10.co.il/. מה ניסיתי: 1. להתקין את הדרייבר המעודכן ביותר של כרטיס המסך. 2. להחליף את ה-Codec Pack מ-K-Lite ל-All in One. 3. להוריד את הרזולוציה ואת ה-color quality בקמבינציות שונות. 4. להסיר ולהתקין את ה-flash player (באתר הנ"ל מדובר בסרט שמוצג ע"י flash - אך זה קרה גם בסרט אחר שלא קשור). נגמרו לי הרעיונות, עכשיו תורכם... :s05:
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
כשאני ניכנס למשחק GUNBOUND הוא נותן לי הודעת שגיאה שקשורה לפירוול וכשאני מבטל את הKaspersky Anti-Virus Personal Pro ההודעה לא מופיעה איך אני עשוה שהאנטיוירוס שלי יאפשר ל משחק לעבוד חופשי
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה הסבר עם תמונות זה נורא יעזור לי דרך אגב... זה תוכנה לרשתות
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
עברתי מנורטון ל KASPERSKY ,התוכנה באמת קלה יותר אבל כל הדפים מלאי פירסומות (דבר שלא קרה עם נורטון) , התוכנה פחות ידידותית וצריך לקנפג כל תוכנה בניפרד לגישה לאינטרנט. האנטי וירוס זיהה 2 קבצים כפוטנציילית מסוכנים ,דבר שלא היה נכון.(וגם לא קרה עם הנורטון)
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-