תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
כזו שמוחקת קבצי זבל,מוצאת שגיאות וכו'.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף חוץ מזה שניסיתי את Clone DVD ובהחלט רואים שהיא פחות טובה בתוצאות
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
שלום אני משתמש ב win xp sp2 ויש תכונה שממש מעצבנת אותי, וכל נסיון לגלות איך אני מבטל אותה עלו בתוהו. אני מדבר על התכונה של העלמה אוטומטית של פריטי התחל שלא נעשה בהם שימוש בזמן האחרון. כלומר, בתפריט Programs שבהתחל יופיעו רק מספר תכניות שהשתמשתי בהן לאחרונה, ולא כולן כפי שהייתי רוצה. כדי להציג את כולן, אני צריך ללחוץ על לחצן החצים, ואז מופיעות כל התכניות. אני רוצה שבאופן דיפולטיבי יופיעו כל התכניות. אני בטוח שהעניין הוא די פשוט לסידור, אבל באמת שכבר נשבר לי הזין לחפש. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את העוצמה של המחשב, לגבי הווליום של הרמקולים , אז אני לוחץ על עוצמה וזה רושם ככה : "לוינדווס אין אפשרות להפעיל את הקובץ Sndvol32.exe , השתמש ביישום הוספה\הסרה של תוכניות בלוח הבקרה כדי לבצע התקנה " ניסיתי להיכנס לשם אבל לא מצאתי שום דבר שקשור לקול מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
אמ..... קנו לי DVD/TV/MP3 נייד חדש, ואני רוצה לצרוב לדיסק קליפים מכיוון שאין לי כרטיס זיכרון אבל יש לי בעיה, הורדתי כמה קליפים בקובץ BS PLAYER וכשאני מנסה לצרוב את זה על VCD דבר ראשון זה לא מראה לי בהתחלה בכלל את הקבצים, אני משנה למטה ל ALL FILES ולוחץ על הקובץ ומופיעה לי שגיאה.... וכן יש מספיק מקום בדיסק..... ניסיתי לעשות פתח באמצעות MEDIA PLAYER ואז ניסיתי לצרוב שוב אבל זה עדיין לא הראה לי את הקבצים בהתחלה ושוב פעם ניסיתי ALL FILES והוספתי והייתה עוד פעם שגיאה.... אז מה לעשות? אולי איזה תוכנת המרה לAVI?
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
למישהו יש מושג??? *משהו קטן ששכחתי לציין זה שב-Windows Media Player הקלאסי זה כן נותן לראות וב-Windows Media Player 11 זה לא נותן...
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם ולמה צריך להפעיל את התוכנית של: microsoft office document monitor ? למה זה טוב? האם אני יכול להשאיר את זה מבוטל כמו שזה עכשיו ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב לפני כמה ימים התקנתי וינדוס וחוץ מזה עוד כמה תוכנות ולא עולה לי אף קובץ של סרטים או קליפים מישהו יכול לעזור לי ולומר לי מה אני צריך לעשות מה עוד צריך להתקין במחשב שיהיה מושלם אשמח אם אם תעזרו לי תודה רבה :-*
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
התקנתי XFIRE והוא כל הזמן מתחבר, כאילו על און ליין, אבל לא שולח הודעות... לאחר מכן הוא פשוט מתנתק מהשרת וזהו :\. ניסיתי לכבות אפילו את הFIREWALL..
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
המלצות על תוכנת עריכה וקידוד שתתאים לwin xp 64? בתודה מראש preadator_008
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
מה לא ניסיתי?! אדאוור סי , אדאוור במצב בטוח,נורטון,מה עוד נשאר?! מה עליי לעשות כדיי להעיף את הדבר המעצבן הזה? זה מחייב פירמוט? אעעעעע אני נואש (ואני מקווה שפתחתי תנושא בפורום הנכון ) תודה רבה רבה מראש :] נ.ב זה שזה שולח לכל הרשימה לא מעניין אותי זה פשוט מאיט לי תמחשב
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
השאלה למעלה (אסור לשלוח הודעה ללא תוכן אתם יודעים...)
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי נגן winamp ועכשיו אני בא לראות סרט של dvdrip והנגן רק משמיע קולות הוא לא מראה לי את הסרט אבל נגיד אני שם סרט רגיל הוא מראה הכל טוב תודה לעוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
אני מחפש את התוכנה Suites זו תוכנה שבעזרתה ניתן להתקין סקינים.. תודה למי שיעזור..
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
צריך תוכנה טובה שאני יוכל להקליט שידורים מהכרטיס TV שלי ושיהיה סנכרון בין קול ותמונה מה שאין לי בתוכנה עכשיו winpvr תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה לפני כמה ימים בכדי לראות את המילים של השירים שאני שומע אבל בכל פעם שהתוכנה מנסה לחפש מילים לשיר מסויים יוצאת הודעה שאין ההתחברות נכשלה אז אני מנסה להוריד דרך התוכנה ע"י הזנת שם האמן ושם השיר ואז ההודעה הזאת יוצאת לי : וההודעה הזאת יוצאת לי כל פעם שאני מנסה(כבר כמה ימים) אבל חבר שלי באותו זמן מצליח להוריד מילים לשירים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני רוצה להכניס סרטים לאייפוד , ונמאס לי שזה על חצי מסך ורוב הסרטים הם על 16 9 אפשר להמיר ? סרט ולשנות את זה שיהיה אחריי ההמרה 4:3 ?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום, אני מתקין את הדרייבר של הכרטיס קול ובאמצא ההתקנה זה מה שקורה:
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
היי, התקנתי לאחרונה את הפנדה החדש (פלטיניום אינטרנט סקיוריטי 2005) אבל משום מה הוא לא רוצה לפעול כשמפעילים את הווינדוז. כלומר, כשאני מפעיל את המחשב והווינדוז עולה וכל התוכניות שעולות עם הווינדוז מתחילות לרוץ (כגון: מסנג'ר, אייסיקיו, AD-WATCH וכו') - הפנדה משום מה לא פועל בעצמו. כשאני מפעיל בעצמי את הפנדה והוא עולה, הכל נמצא במצב של Disabled וצריך ללחוץ על Enable כדי להפעיל שוב את ה-Automatic Protection. מה עושים? תודה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
באמת אין ספייווארס יותר? היא שווה בדיקה?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש אחר תוכנה להמרת וידאו אני בעיקר צריך המרה מכל פורמט לVOB (DVD) אבל נחמד אם זה יהיה כמו win avi convertor שזה ממיר הרבה פורמטים (עד כאן פשוט מאוד אפילו יש לי אחת) אבל,, שמנצלת 64bit ושני ליבות מעבד (C2D E6600) עם המפרט שמימין אני צריך רק שם מפה אני כבר אסתדר תודה רבה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
http://img433.imageshack.us/my.php?image=untitled5ch.jpg מישהו יודע מה זה ואיך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
עברתי מנורטון ל KASPERSKY ,התוכנה באמת קלה יותר אבל כל הדפים מלאי פירסומות (דבר שלא קרה עם נורטון) , התוכנה פחות ידידותית וצריך לקנפג כל תוכנה בניפרד לגישה לאינטרנט. האנטי וירוס זיהה 2 קבצים כפוטנציילית מסוכנים ,דבר שלא היה נכון.(וגם לא קרה עם הנורטון)
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-