עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by KoM,

הבעיייה היא כזאת, יש לי מסנג'ר ומספר מחשבים בבית שלפעמים אני מתחבר דרכם למסנג'ר, בגרסא האחרונה הוא לוקח את התמונה לפי ה-LIVEID ומשנה אוטומאט לא משנה איזה מחשב אני מתחבר לאותה תמונה ולאותו כיתוב תחתון. איך אני יכול לבטל את השינוי האוטומאטי ככה שבכל מחשב יהיה התמונה משלו ? נשמע קטנוני אבל זה מאד מעצבן...

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  2. Started by redead,

אני עושה MOUNT לסרט והוא מזוהה בMY COMPUTER ואפשר לפתוח אותו ולצפות והכול אבל אם אני רוצה להשתמש בתוכנה DVD Decrypter כדי לערוך את הסרט היא לא מזהה את הכונן , גם התוכנה ANYDVD לא מזהה שיש את הכונן הזה.. נורא מוזר .. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by THE_COMMANDER,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד תוכנה שצורבת כל דיסק מוגן? ואני לא מתכוון לקולון סי די!

4. Started by NiTrOAcHiLeSs,

שלום לכולם: יש לי צורב DVD ומה שאני רוצה לשאול זה איך אני ממיר סרט ומצמיד לו כמה כתוביות לדוגמה: נכון תמיד בספריות וידאו יש סרטים שבתפריט שלהם יש אפשרות לשנות את שפת הכתוביות... אז לזה אני מתכוון.... תודה רבה....

5. Started by matan13,

אני מעוניין לקנות מצלמת IP אבטחה שתחובר למחשב או דרך RJ45 או דרך WIFI בכדי לחסוך את העיניין של הכרטיס היעודי. האם יש תוכנה בה אוכל להקליט את השידור ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by braveman,

שלום, לאחרונה הadobe reader התחיל להשתמש בכמויות זיכרון די גדולות. למשל עכשיו יש לי 3 מסמכים פתוחים והפרוסס תופס 244,000 ב- memory (private working set) יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by jeyjey,

הבעיה היא שאני שומע את הסאונד מקוטע, מה שמוזר זה שאתמול זה לא קרה... מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by m1ke,

יש למישהו מושג איך אפשר לגרום לchrome לסנכרן בין דפדפנים רק הרחבות ספציפיות ולא את כולן ביחד? לדוגמא יש לי Smooth Gestures שאני ממש לא צריך על המאק. אין לי בעיה שהיא תסתנכרן אבל תהיה ב disable או משהו. תודה לעזורים.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  9. איך אני מגדיר כתובת משלי בתוכנה הזאת ? אני צריך שרת ? אשמח אם תפרטו לי איך לעשות כתובת משלי

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  10. Started by lior_1509,

בס"ד שלום לכולם יש לי מחשב ני'יד ואני מנסה להתקין בו את הכרטיס רשת: NETGEAR FA410TX Fast Ethernet PC Card ויש לי את הדרי'יבר שהורדתי מהאינטרנט אבל כל פעם שהוא מתחיל להתקין הוא נתקע בקובץ שנקרא "fa410nd5.sys" ואומר שהוא לא מוצא אותו.. הבעי'ה היא.. שהקובץ נמצא ואני נותן לו את המיקום של הקובץ בדיוק וזה ממשיך לא לתת.. מישהו יודע מה זה? דרך אגב , ניסיתי להוריד את הדרי'יבר מכל מיני אתרים ובכולם זה לא עובד..

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  11. שלום ברשותי צורב DVD שמסוגל לצרוב במהירות של עד X16 אבל אני נוהג תמיד להוריד את מהירות הצריבה. האם ניתן לעשות את ההגבלה הזו לקבועה כדי שלא אצטרך כל פעם לשנות ידנית בתוכנת הצריבה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by manbot,

אני לא מכיר שום תוכנה, אפשר בבקשה לינק לתוכנה חינמית שמאפשרת להצמיד כתוביות לסרטים? (עדיף אחת שעושה זאת יותר מהר מאורך הסרט)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by neo690,

איך אני מתקן את השפתיים האלה? יש לי פוטושופ

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by yosi yosef,

רציתי לדעת אם נורטון גוסט 9 תומך sata ואם לא אז איזה תוכנה כן

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by Galos,

שלום וחג שמח! לדוד שלי יש מחשב חדש הבעיה היא שחסר דרייברים למצלמה מדגם לוג'יטק quick cam messenger משהו כזה... הבעיה היא שאין דרייברים , או יותר נכון יש ככל הנראה דרייברים , הורדתי מלוגיטק אבל שום דבר.. לא מזהה ולא כלום .. אפילו ניסיתי לחפש עצמאית בכל הספריות של הדרייברים שבאו עם התוכנה ופשוט כלום... למישהו יש אולי פתרון או דרך להתגבר על הבעיה , אכן עשיתי uninstall לפני זה .. ניסיתי לכבות להדליק את המחשב לנתק את המצלמה , בכל מקרה ניסית את כל האופציות שודם דבר לא העלה הצלחה... אם נתקלתם בבעיה דומה והצלחתם לפתור או לחילופין יודעים דרך לפתירת הבעיה אודה לכם מאד על עזרתכם. גל

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  16. היי חברים אני לא יודע אם הסקינים האלה הם חינמיים אני חושב שכן.(במידה ולא נא להגיד ואני ישנה את הכותרת ) בכל מקרה , אני מחפש סקין יפה ונוח בישביל המדיה פליר שיעבוד על מסך מגע 7 אינץ רצוי כפתורים גדולים וממשק פשוט ויפה. (שחור יהיה מעולה) ועוד שאלה , האם יש אקולייזר שניתו להוסיף למדיה פלייר? יש לי כרגע אקוליזר נחמד בצבע ירוק(כמו שבא עם המדיה פלייר) ותהיתי אם יש אחרים יותר יפים ומושקעים תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. קודם כל, ניסיתי את החיפוש אך לא הצלחתי למצוא שם תשובה מתאימה. אז ככה, הרבה זמן אני משתמש בSYGATE וזה אכן פיירוול מצוין, ומאוד מאוד קל ומומלץ. הבעיה התחילה כאשר התקנתי רשת ביתית, הייתה לי גישה לאינטרנט אך שיתוף קבצים ומדפסות לא היה אפשרי. הייתי בטוח תמיד שהתקלה הייתה בעצם מהראוטר ושניה לפני שבאתי להחזיר אותו לחנות לבדיקה, מצאתי תוכנה נהדרת שגם אמליץ עליה והיא נקראת Network Magic ועזרה לי בהגדרות והכל אך היא גם לא הצליחה לאפשר את השיתוף ואמרה לי שהבעיה היא שהפיירוול בעצם חוסם את האזור של טווח IP הפנימי ברשת. לא ידעתי איך לאפשר "אזור בטוח" של כל טווח IP אז חיפשתי פיירוולים אחרים, שאותם התוכנה הכירה ושם ידעה להדריך בדיוק כיצד לאפשר אזור בטוח זה. לבסוף התקנתי ZONEALARM ואכן יש…

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  18. Started by rander1,

כל האתרים עובדים מצויין עם כל הפירסומות והפלאש רק וואלה פתאום ככה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר עשיתי איפוס דפדפנים התקנתי מחדש את הפלאש בדקתי וירוסים עשיתי פירמוט התייאשתי תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by oren99,

תראו את הוידאו על מה שהיא עושה. די שווה. קיבלתי הזמנה להשתתף בBETA שלהם ויש לי עוד 5 הזמנות. אם מישהו ירצה. http://www.xobni.com/learnmore/

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  20. לא משנה, הסתדרתי לבד.. תודה בכל מקרה...

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  21. אני עומד לרכוש כונן קשיח חיצוני ואין לי תוכנה לגיבוי המחשב. אשמח להמלצות. אפשרות גם לתוכנות לא חינמיות. תודה מראש. .swg

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by shaithebest,

הי קניתי דיסק מוזיקה מחנות ואני רוצה להעביר את השירים למחשב. הם מופיעים לי כמוגנים ולא נפתחים עם שום תוכנה אני לא עושה כאן שום דבר לא חוקי אבל האם קיימת תוכנה שפותחת את ההגנה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  23. שלום. אני אסביר את עצמי יותר לעומק. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לצייר / לשרטט חופשי עם העכבר על תצוגת המסך לא משנה מה נמצא מתחת אם זה מסמך pdf או doc. אני צריך את זה כי אני משתמש די הרבה בשיתוף המסך בסקייפ לצורך הלימודים, הרבה פעמים להצביע לצד השני עם הסמן של העכבר על קבל קטנציק במעגל ענקי זה סיוט. עם תכונה שכזו (בתנאי שקיימת כזו) פשוט מקיפים בעיגול..וחוסכים מלא זמן. מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי ותודה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  24. שלום קוראים לי יהונתן ואני מנסה לפתור ולהבין את הבעיה הזאת כבר כמה שבועות ואני לא מצליח להבין מה הבעיה ואיך אני פותר אותה. תודה לכל העוזרים טו העוזרות Error:Execution failed for task ':app:processDebugResources'. > com.android.ide.common.process.ProcessException: org.gradle.process.internal.ExecException: Process 'command 'C:\Windows\system32\config\systemprofile\AppData\Local\Android\Sdk\build- tools\23.0.2\aapt.exe'' finished with non-zero exit value 1

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by MoRtZkInG,

כשאני באתרים שעובדים בג'אווה (את האמת לא כל האתרים) ואני מנסה להיכנס על ידי לחיצה על "כפתור" כלום לא קורה. לא הבנתי מה זאה יכול להיות כי במחשבים האחרים בבית זה כן נכנס וכו'. (אתרים כמו KSP, אתר מסויים בטכניון ואפילו כשאני לוחץ על הראה מפרט בפורום הזה לא קורה כלום). עכשיו שמתי לב שאם אני מבטל (DISABLE) את הIS2003 אני יכול להכנס לאתרים. מישהו נתקל בזה? מה אני צריך לשנות בIS? תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.