עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. העניין הוא כזה: כאשר אני פותח סצנה חדשה אני רואה את הצירים ואת האובייקט רק כאשר אני מקרב מאוד את ה-view וכאשר אני מתרחק מעט - הציר מתחיל להיעלם בהדרגה, כאילו הכל מוסתר ע"י שדה בלתי נראה כלשהו... ניסיתי שינויים של מליון הגדרות ב-prefrences וב - display בנוסף עשיתי repair להתקנה וכלום לא הולך... למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  2. רציתי לדעת אם גם ככה אני הרוב בבית ....עדיף לי לחייג מסקייפ לפלאפון או מהפלאפון לפלאפון ...? הרי פלאפון לפלאפון זה 42 אגורות יוצא לי . כמה זה יוצא לי בסקייפ ? אולי ישתלם לי לעבור .....(או בכלל אם יש תוכנה עדיפה יותר או בכלל בכלל חינמית לגמרי שלא ידוע לי עליה אז תנו הצעות) תודה.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by tnt studios,

Hey, you know guys, I have once thought about it for a little and I have noticed that Mozzila has a few very VERY cool and useful programs, their most outstanding and popular one is probably Firefox... They also are in the middle of producing a calender management program (Sunbird and Lightning) and already have a very cool e-mail program (Thunderbird). Well, anyways, I came to think about this and then a nice idea came to my mind;Why won't Mozzila make a Writing application, like Word and OpenWord... Even better, maybe they can even make a whole Office Suite... So, what do you pals think about my idea? Do you think Mozzila SHOULD actually make a Mozzila Office? Hehe. …

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by FatallChill,

מחפש תוכנה לתרגום קצבים שלמים משהו כמו התוספת של FIREFOX שמתרגמת דפים שלמים של הדפדפן. תרגום מאנגלית לשפות אחרות

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  5. ^^^ השאלה בכותרת... בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by mistaarvim,

עשיתי למחשב שלי פירמוט והתקנתי שם תוכנות חדשות, בMV2 לפני הפרמוט בגירסתו הישנה הצלחתי להשים כתוביות על הסרט והרקע שלהם היה שקוף ז"א שלא היה פס שחור ומעצבן והייתה אפשרות כזאת באפשרויות של התוכנה עכשיו אחרי הפירמוט התקנתי את התוכנה בגירסתו החדשה ואין אפשרות כזאת לעשות רגע שקוף והכתוביות מופיעות עם רגע גדול ושחור וזה ממש מעצבן מישהו יודע איף לפתור את הבעיה? *אפילו אם למישהו יש תוכנה שתספק לי פיתרון תחלופי זה גם יהיה טוב, תודה.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  7. התקנתי במחשב נייד IE7 חוקי.הוא נתקע לי.הסרתי אותו ואח"כ גם האינטרנט לא פעל.עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  8. Started by The Dom,

הורדתי מULTIMATE GUITAR.COM את FORGOT ABOUT DRE וכשפתחתי את היצירה הזאת בתוכנה ולחצתי PLAY לא שמעתי כלום. (בקטעים שאמורים לנגן- אני לא עד כדי כך הדיוט) יש לי X-FI ELIT PRO ויש סאונד בכללי אבל כשאני פותח יצירות עם התוכנה- אני לא מצליח לשמוע אותם. איך אני גורם לתוכנה לנגן את התווים כך שישמעו אותם? עוד שאלה אחת: יש לי אורגן YAMAHA PSR273... אם אני אחבר את הכרטיס קול לאורגן- אוכל לראות על הצג של האורגן את היצירה?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  9. Started by rotman,

שלום לכולם , אני צריך תוכנת גיבוי אבל זה גיבוי שיעבור דרך האינטרנט ממחשב למחשב , לכן אני צריך תוכנה מהירה ממש שגם יודעת לזהות רק את הקבצים שהשתנו ורק אותם להעתיק. הכמות המגובה היא בסביבות 10 ג'יגה כך שאני לא יכול להשתמש בתוכנה שתעבור כל פעם על כך הקבצים. עדיף כמובן שזו תהיה תוכנה חינמית מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  10. Started by oDot,

שלום, הורדתי את הטרייל של גוסט וניסיתי להתקין אותו על 2000 סרבר, וזה לא צלח. ישנה תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בה? אני מעוניין ליצור הארד דיסק גיבוי לאחד קיים, עם כל הגדרות הווינדווס וקבצי המערכת. תודה.

• 0 תגובות
    • 398 צפיות
  11. קניתי לוח של אינטל ויש שם אופציה נוספת בסאונד לאפשר משהו. מאיפה אני מביא מספר רישיון? חיפשתי בדיסקים ואין. יתרה מזאת חיפשתי ב אימיול ואין! מאיפה מסיגים מספר?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  12. Started by mikko,

שיפור ביצועים? אבטחה?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  13. צילמתי סרטון וידאו של אחי מנגן כשהמצלמה נטויה בזווית של 90 מעלות כדי לקבל תמונת תקריב טובה יותר ואני מחפש עכשיו דרך לסובב אותו למצב שבו הוא יוצג כרגיל. יש איזו תוכהנ שמסוגלת לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by JHONLEV,

הורדתי תוכנה שתפתח לי שרת פרטי במחשב עכשיו פתחתי משתמש וADMIN ונגיד עכשיו אני רוצה שחבר יוריד ממני משהו... מה צריך לעשות? הגדרתי תיקייה והכל ... אבל איך אני גורם לסתם מישהו להוריד ממני את הדבר שיש בתוך התיקייה?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  15. תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  16. איך אפשר לפתור את הבעיה? דרך אגב ב-YouTube אין את הבעיה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  17. היי! איני מצליח לצפות בקטעי וידאו בתוך אתרים. ישנם פעמים שאף נעלמת תמונה כלשהי . קניות בנענע גם איני מצליח ליכנס. ניסיתי דפדפן מוזילה לא הולך כלום. תודה!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by Lotar_88,

שלום לאחר שראיתי שהעבירו נושא כזה לפורום תוכנה פתחתי את הדיון שלי פה אז ככה יש לי וידאו LG EC-490W ולאחרונה קניתי כבל להמרת סרטים מוידאו או כל מקלט דיגיטלי לפי מה שאמרו באתר שקניתי ממנו הכבל מתחבר ל usb במחשב בצד שני יש לו חיבור צהוב\לבן\אדום\s-video מישהו יכול לעזור לי בבקשה איך לחבר את הכבל הזה ? איך לגרום לזה לעבוד ? ניסיתי כבר כמה וכמה פעמים

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  19. אם כן אז האם כדאי CounterSpy Enterprise או CounterSpy ? אין לי רשת אבל חשבתי אולי יש יותר תוספות שם...

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  20. המדיה פלייר ניגן רדיו ללא בעיות. בימים האחרונים הוא לא עובד.... יש לציין כי המחשב מחובר לרשת עם ראוטר ופיירוול. יכול להיות שצריך לפתוח פורטים מסויימים? (במדיה פלייר אלה פורטים 7000-7007).

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by א אוהל,

אני צריך תוכנה שתוריד ללי לפי הסדר כל מיני דברים מהרפידשר כי למשל יש 20 חלקים אין לי כוח להתחיל להוריד חלק חלק זה מבאססססס אש!!! תודה לעוזרים בייוש

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  22. Started by RedHawk4,

שלום לכולם ותודה מראש ניסיתי לאחרונה להתקין חלונות וויסטה דרך ה-Boot אבל אחרי שזה טוען את הקבצים מופיע לי המודעה הבאה: "STOP: C00002la {Fatal System Error} The initail session process or system process terminated unexpectedly with a status of 0x00000000 (0xC000001 0x0010034C). The system has been shut down." ואני לא יודע מה לעשות?!?! שוב תודה לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by barlevi123,

שלום לכם. שמי בר לוי ויש לי בעייה בתוכנת skype , יש לי win xp בעברית. התקנתי את התוכנה skype בשביל לדבר עם חבר שלי בארצות הברית, הוא גם התקין את התוכנה ומצאנו אחד את השני ב skype והכל היה טוב עד שניסינו לדבר אחד עם השני פה נוצרה בעייה . הבעייה היא : אני שומע אותו מקוטע, והוא שומע אותי טוב מאוד. אחרי דקה בערך אפילו פחות מתנתק השיחה , ככה ניסינו כמה פעמיים וכל פעם מתנתק השיחה . הוא אמר לי שהוא דיבר עם מישהו אחר בבולגריה והכל היה בסדר הוא שמע אותו ודיבר איתו קרוב לחצי שעה. ניסיתי לדבר עם חבר שלי פה בארץ אוולי אצלי הבעייה , אבל עם חבר שלי שבארץ הכל היה טוב שמעתי אותו דיברתי איתו כ- שעה. מה זה יכול להיות הבעייה ? תודה מראש בר-לוי!!!

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by ColWar,

שלום לכולם, אני מנסה למחוק את ה-Risk History מה Symantec AntiVirus שלי. אבל הוא לא מצליח לעשות שום פעולה שקשורה לכך. מישהו יודע איך אני נפתר מזה? אני אפילו מוכן למחוק את הקובץ ו\או את המפתחות הדרושים מה-registry. בתודה רבה מראש, Coldwar.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by Nurit2005,

אך משחזרים עבודה ב - PS אחרי שהמחשב נפל או התוכנה נהרסה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.