עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by SugarFreeBoy,

ניסיתי כמה תוכנות שונות, כולן מצליחות להוריד רק אחוז נמוך מהPieces מבלי לפסול אותן בעקבות Hash failure. יש למישהו מושג מה הפתרון? תודה.

2. Started by shram,

היא נמחקה? אם כן למה? הועברה לאנשהו? איך אפשר לברר דברים כאלה מבלי לפתוח נושא חדש?

3. שלום לכולם אני מתקין את הכרטיס החדש של חברה שלי ה gto2 בכל אופן אני רוצה לפתוח לו צינורות הבאתי דיסק איתחול של 98 הבעיה היא שמשום מה הוא לא קורא את הכוננים (כנראה בכלל שהם ntfs) אין לי מושג איך ליצור דיסקט איתחול עברתי על התוצאות בגוגל הכל נראה מסובך ומסורבל אין שיטה קלה ליצור דיסק (cd) איתחול? אגב גם איך אני אמור ליצרוב אותו? תודה מראש לעוזרים מצטער אם זה בפורום הלא מתאים

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  4. אהלן, הורדתי מפה את הגרסא האחרונה של minipe - http://minipe.org/ עכשיו הבנתי שהסיסמא זה thecavern וזה נכון כי אז הוא מראה לי את הקובץ.אך כאשר אני עושה extract הוא אומר לי בסוף wrong password. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  5. Started by sigma,

מה מידת ההשפעה על שיפור \ יעילות הגלישה באינטרנט של תוכנות מסוג זה ? דוגמאות לתוכנות Modem Tweak :

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  6. Started by Frozen-Ice,

הורדתי את התוכנה לפני כמה ימים בכדי לראות את המילים של השירים שאני שומע אבל בכל פעם שהתוכנה מנסה לחפש מילים לשיר מסויים יוצאת הודעה שאין ההתחברות נכשלה אז אני מנסה להוריד דרך התוכנה ע"י הזנת שם האמן ושם השיר ואז ההודעה הזאת יוצאת לי : וההודעה הזאת יוצאת לי כל פעם שאני מנסה(כבר כמה ימים) אבל חבר שלי באותו זמן מצליח להוריד מילים לשירים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  7. בבקשה, יש לי מקלט אינפרא-אדום שמחובר למחשב ואני רוצה לשלוט עליו דרך המחשב כף-יד...ולשם כך אני צריך תוכנה שאני אוכל לערוך איתה שלטים כמו שאני רוצה...ולא שלטים בנויים... בבקשה תעזרו לי כי אני כבר נואש..

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  8. שלום רב, להפתעתי גיליתי לפני כמה ימים שאיני יכול לשלוח ולקבל קבצים דרך תוכנות המסרים המידיים (ICQ ומסנג'ר). הודעת השגיאה המתקבלת היא משהו בסגנון שהחיבור חסום ושצריך לבדוק את הגדרות הפירוול. מדובר במחשב שמריץ Windows XP, האנטי וירוס הוא נורוטון 2003, החומת אש שרצה ברקע היא המקורית של Windows, ויש לי גם ראווטר אלחוטי שמחובר של סימנס. העסק רץ מצויין מאז חודש אפריל 2007 ורק עכשיו צצה הבעיה הזו. חשוב לציין שלא שיניתי שום הגדרות לאחרונה, רק ביצעתי סריקה במצב בטוח לגילוי וירוסים, רוגלות ושגיאות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  9. Started by Psy,

מותקן אצלי במערכת (XP) אופיס 2003. כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ EXCEL או נכנס לתוכנה עצמה אני מקבל את ההודעה הזאת (בתמונה)... יש לי את תוכנית ההתקנה בכונן, אבל הוא לא מצליח להתקין משם. בכל מקרה אני לא מבין למה בכלל הוא מבקש ממני כל פעם להכניס את הדיסק ולעשות שוב התקנה...?! איך אני מבטל את זה ? יש דרך אחרת או שחייב את העותק של האופיס בשביל זה ... תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  10. Started by free fraek,

אני מתכנת מתחיל ודרושה לי תוכנה נוחה וקלה לתכנות C++. איזו תוכנה לדעתכם היא הכי נוחה?

11. Started by charm,

שלום חברים לפני כמה זמן עברתי מאאוטלוק אקספרס לאאוטלוק 2003 כדי להלחם יותר בזבל ולגרום לכמה שפחות להגיע לתיבת הדואר הנכנס שלי אך לצערי בייחוד לאחרונה אני מקבל המון דואר לתיבת דואר נכנס ועוד כמה בודדים לתיבת ה דואר זבל, איך ניתן להעביר את כל הדואר זבל לתיבת הדואר זבל הגדרתי שלקבל דואר רק מהרשימה הבטוחה ומידי פעם אני מוחק ישר כי זה יותר מהר ולכן איך ניתן לא לקבל דואר זבל לתוך הדואר הנכנס תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  12. Started by בזיק,

אני מנסה לראות את ערוץ 10 דרך השוא"ש ושומע רק קול אני כן מצליח לראות אותו דרך האקספלורר מה לעשות? דרך אגב, הייתי רואה אותו בשוא"ש. לא שיניתי דבר. ופתאום אי אפשר.

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  13. Started by ggg456,

שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בקושי, שאני מאמין שניתן לפתור אותו. כידוע לכולם, התוכנה uice 2.34 נותנת את האופציה שלליטה מרחוק על ידי שלט. איך אני מעביר את הפקודות שהקלטתי למחשב אחר? (במידה ואני משתמש באותו שלט כמובן) האם ניתן לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  14. Started by AvivN,

אמ..... קנו לי DVD/TV/MP3 נייד חדש, ואני רוצה לצרוב לדיסק קליפים מכיוון שאין לי כרטיס זיכרון אבל יש לי בעיה, הורדתי כמה קליפים בקובץ BS PLAYER וכשאני מנסה לצרוב את זה על VCD דבר ראשון זה לא מראה לי בהתחלה בכלל את הקבצים, אני משנה למטה ל ALL FILES ולוחץ על הקובץ ומופיעה לי שגיאה.... וכן יש מספיק מקום בדיסק..... ניסיתי לעשות פתח באמצעות MEDIA PLAYER ואז ניסיתי לצרוב שוב אבל זה עדיין לא הראה לי את הקבצים בהתחלה ושוב פעם ניסיתי ALL FILES והוספתי והייתה עוד פעם שגיאה.... אז מה לעשות? אולי איזה תוכנת המרה לAVI?

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  15. Started by the kooks,

שלום רב. לאחרונה יש לי הרה בעיות בחיבור לMESSENAGR אחרי שעידכנתי אותו מ 7.0 ל 7.5 ועוד דברים אני רוצה להתקים מחדש את גירסת 7.0 אך אני לא מוצא אותה אפילו לא באתר של הMSN.CO.IL מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה לגירסה 7.0? תודה מראש רועי.

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  16. Started by EladBr,

אני בא להתקין וזה ההודעה שהוא נותן לי: http://img408.imageshack.us/img408/9541/3dmark053vf.jpg מפרט כאן בצד שמאל..... מה הבעיה????

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  17. Started by yigal33,

שלום לכולם !!! רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד מסכרנים מחשב כף יד עם מחשב אישי נייד באמצעות BLUETOOTH? עליי לציין ,כי בשני המחשבים קיים לי BLUETOOTH ותוכנת activesync . תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  18. Started by ofir2808,

חברה אני צריך עזרה, יש לי סרט ב - DVD (מקורי וחוקי, של החתונה שלי), אני רוצה לערוך אותו, לקחת את ה - 4 שעות וליצור מן תקציר של החתונה, אני מחפש תוכנה שאפשר לעשות איתה עריכה מסוג כזה, אם אתם מכירים ויכולים לעזור אני אשמח מאוד. בתודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  19. Started by rredm2,

שלום האם מישהו יכול להגיד לי איך מעבירים תוכנה או דטדאקצ מ ה hard disk ל disk on key כי אם אגרור אז הוא רק מעתיק את התקייה תודה הנושא הופרד מסטיקי המלצת תוכנות.

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  20. Started by predator_008,

המלצות על תוכנת עריכה וקידוד שתתאים לwin xp 64? בתודה מראש preadator_008

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  21. כשהתוכנה עושה סריקה רשום לי איפו אבל רשום לי רק בכונן C רציתי לדעת איך אני עושה שיהיה בדיקה גם בכונן D ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  22. Started by audi4,

חברים שלום אני משתמש בגירסה 0.47 של תוכנת האימיול ומשום מה התוכנה לא מתחברת לשרת הנט שרת הנט שלי מופיע בפונקציה מכובכת סגורה היות ואני רוצה להפעיל את שרת הנט שלי אני לא מצליח והתוכנה נותנת את הערה הבאה : לא יכול לטעון תבנית לא יכול לפתוח את emule.templ מצורפת תמונה להמחשה מה עושים חברים איך אפשר לטפל בדבר הזה עזרתיכם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  23. Started by assaf990,

בעיקר: האם להפעיל את search for low-risk threats [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  24. Started by alex125,

שלום חברים תעזרו לי בבקשה אני שרטטתי שרטוט בVISIO ואני רוצה להפוך את שרטוט מVISIO לAUTOCAD אך אני עושה את זה

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  25. Started by roadrunner,

עברתי מנורטון ל KASPERSKY ,התוכנה באמת קלה יותר אבל כל הדפים מלאי פירסומות (דבר שלא קרה עם נורטון) , התוכנה פחות ידידותית וצריך לקנפג כל תוכנה בניפרד לגישה לאינטרנט. האנטי וירוס זיהה 2 קבצים כפוטנציילית מסוכנים ,דבר שלא היה נכון.(וגם לא קרה עם הנורטון)

• 0 תגובות
    • 456 צפיות

דיונים חדשים בפורומים