תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי שתי שאלות דיי טיפשיות אבל לא הצלחתי להבין אותן.. 1. איך מתזמנים video effect? שיהיה מתי שאני רוצה ולא כל הtrack.. 2. איך מוסיפים מעברים? תודה!! מצטער על הבורות..
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קנינו מחשב חדש- מעבד AMD 64BIT וכונן קשיח מחובר בSATA. כאשר אני מעדכן את המחשב לSP2, לאחר הפעלה מחדש של המחשב הוא מפעיל את עצמו מחדש כל פעם לפני עליית הווינדוס (לא מגיע אפילו למסך של טעינת הווינדוס). מחוסר ברירה נכנסתי לsafe mode והסרתי את הSP2. רציתי לדעת אם הבעיה מוכרת, אם מישהו נתקל בה, או אם למישהו יש פתרון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
בדומה לפלאגין של המדיה פלייר ?
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
ניסיתי כמה תוכנות שונות, כולן מצליחות להוריד רק אחוז נמוך מהPieces מבלי לפסול אותן בעקבות Hash failure. יש למישהו מושג מה הפתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אז כשאני מנמיך את הווליום בתוכנה של כרטיס הטלוויזיה, אז נגיד אני שומע מוזיקה או רואה סרטונים (גם במחשב וגם ברשת) הווליום שלהם גם מונמך, אני לא יכול להנמיך רק את הווליום של הטלוויזיה, למה זה ככה ואיך אני יכול לתקן את זה (אם בכלל אפשר)? יש לי כרטיס קול של Realtek O\B וכרטיס טלוויזיה של חברת AverMedia דגם: AverTV GO 007 FM Plus.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב די ישן בבית שעבר פרמוט אתמול. אחרי הפרמוט, למרות שהתקנתי את כל הדרייברים שהיו לי לכרטיס קול אני שומעת את הסאונד ב-WIN ובמשחקים כאילו הוא ב-SLOW MOTION. הבעיה לא מופיעה כשאני שומעת מוסיקה או רואה סרט בWINDOWS MEDIA PLAYER או WINAMP אלא רק הסאונד של הוינדוס עצמו (בהפעלה, כיבוי, ודעות שגיאה) ובמשחקים (מוזיקת רקע ודיבור בד"כ) נשמעת ככה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? *ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את הכל וזה לא עוזר*
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאין לו אינטרנט (גם אין בו כרטיס רשת) ויש בו אנטיוירוס nod32 גרסא 2.7 ורציתי לדעת אם אפשר להוריד עידכונים מהאינטרנט כדי לעדכן אותו ללא חיבור לאינארנט??..... אם כן... אפשר להשאיר פה קישור??...
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
-
מאז שהפיירפוקס עדכן את עצמו כל פעם שאני יוצא ממנו ונכנס מחדש כל הההתחברויות לאתרים נעלמות לי ואני צריך להתחבר מחדש.. כאילו הוא לא שומר קוקיז.. בדקתי בהגדרות ומסומן לשמור קוקיז עד שהם פגים.. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני מת לשים יוזר בארים באודות שלי
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
ושוב, בהמשך לצעירות הקודמת.. אם אני קונה לפטופ, מה אני צריכה בשביל אינטרנט אלחוטי? ומה זה אינטרנט לא-אלחוטי בלפ טופ? אני אצטרך שקע לטלפון? או, אם אני עושה אינטרנט בכבלים למחשב הנייד, אני אצטרך חיבור נוסף בקיר בחדר? מה זה אומר? אני מניחה שאם אין סביבת אינטרנט (או משהו כזה) אז צריך איזשהו חיבור.. זה אומר שבאונ' אני לא יכולה להשתמש באינטרנט באופן חופשי, אלא רק במקום עם חיבור? אממ. קצת אבודה. המון תודה.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
מאיזה אתר אני יכול להוריד קובץ לצריבה אוטומטית לדריברים של הלוח אם שלי במקום להוריד דריבר דרביר ולהתקין אחד אחד כמו דיסק שמקבלים שקונים את המחשב הוא מתקין אוטומטי
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום רב, להפתעתי גיליתי לפני כמה ימים שאיני יכול לשלוח ולקבל קבצים דרך תוכנות המסרים המידיים (ICQ ומסנג'ר). הודעת השגיאה המתקבלת היא משהו בסגנון שהחיבור חסום ושצריך לבדוק את הגדרות הפירוול. מדובר במחשב שמריץ Windows XP, האנטי וירוס הוא נורוטון 2003, החומת אש שרצה ברקע היא המקורית של Windows, ויש לי גם ראווטר אלחוטי שמחובר של סימנס. העסק רץ מצויין מאז חודש אפריל 2007 ורק עכשיו צצה הבעיה הזו. חשוב לציין שלא שיניתי שום הגדרות לאחרונה, רק ביצעתי סריקה במצב בטוח לגילוי וירוסים, רוגלות ושגיאות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי אי-מייל של walla, וברצוני להתחבר איתו לMessenger. אני מנסה להתחבר איתו וזה לא מצליח להתחבר, איך אפשר לפתור את זה? יש אפשרות להתחבר עם אי-מייל של walla(עם סיומת co.il)?אם כן, אז איך עושים את זה? תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
מותקן אצלי במערכת (XP) אופיס 2003. כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ EXCEL או נכנס לתוכנה עצמה אני מקבל את ההודעה הזאת (בתמונה)... יש לי את תוכנית ההתקנה בכונן, אבל הוא לא מצליח להתקין משם. בכל מקרה אני לא מבין למה בכלל הוא מבקש ממני כל פעם להכניס את הדיסק ולעשות שוב התקנה...?! איך אני מבטל את זה ? יש דרך אחרת או שחייב את העותק של האופיס בשביל זה ... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
אני משתמש בimpulse אם מישהו מכיר והתוכנה פשוט לא קוראת הת הכרטיסי קול החדשים ולא מזהה קול אולי משהו יודע איך לגרום לתוכנה לזהות סאונד ?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע איך אני יכול להגדיל תמרחק בין השורות ב word כשהם מסומנים..?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד acer aspire 5520g מדובר במחשב דיי מורכב הדורש הרבהההה דרייברים קניתי אותו עם מערכת הפעלה ויסטה ויש לי רק את הדרייברים של ויסטה אני רוצה להחליף לwin xp אין לי בעיה להתקין את הxp הבעיה היא שאין לי את הדרייברים המתאימים ואין אותם גם באתר היצרן האנגלית שלי לא משהו אשמח אם מישהו יוכל לישלוח לי קישור מדויק של הדרייברים.........
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
פשוט ה-NETLIMITER עושה לי בעיות על הויסטה.
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע למה אבל כל כמה זמן עולה לי שגיאה כזאת: ושאני לוחץ נסה שנית או כל השאר- הקספרסקי קורס לגמרי! ניסיתי גם בגרסאות אחרות של קספרסקי ועדיין אותה בעייה. גם המסנג'ר קורס ואני חושב שזה גם קשור... בבקשה תעזרו לי עם זה! תודה
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי נגן DVD של LG ואני רוצה לראות עליו איזשהו סרט אז ארגנתי לעצמי תוכנה שתמיר קבצי Xvid/ DivX לפורמט DVD ומשם אני מתכוון לשים את קבצי ה-DVD על DVD ומשם לנגן ה-DVD, עכשיו, אני רוצה להוסיף כתוביות לסרט ויש לי אותם והם מסונכרנות טוב עם הסרט במחשב והשאלה היא, איך אני מוסיף אותם? האם אני רק צריך לשים אותם על ה-DVD עם הסרט או שאני צריך קודם להצמיד (בעזרת תוכנת Avi ReComp) ואז להמיר ל-DVD ואז להעביר ל-DVD? תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב כרטיס מודם פקס. הגדרתי אותו כך שכאשר אני עושה הדפסה לא משנה מאיזה תוכנה אז במקום שבוחרים מדפסת אני בוחר פקס ואז זה שולח את המסמך למספר פקס. הבעיה היא כזאת, בהתחלה זה שלח הכל מצויין, ולאחרונה זה חותך את המסמך קצת למטה וקצת שמאלה. יש דרך להחזיר את שזה יצא נורמלי על דף A4?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
חברה תקשיבו אני לא מבין באנטי וירוסים אתם יכולים לעזור לי ולהגיד לי איזה אנטי וירוס לשים במחשב שלי..!???
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב לפני כמה ימים התקנתי וינדוס וחוץ מזה עוד כמה תוכנות ולא עולה לי אף קובץ של סרטים או קליפים מישהו יכול לעזור לי ולומר לי מה אני צריך לעשות מה עוד צריך להתקין במחשב שיהיה מושלם אשמח אם אם תעזרו לי תודה רבה :-*
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-