תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
איך אני מוחק איתה את כל הדברים של ati?[br]פורסם בתאריך: 24.01.2007 בשעה 23:33:06 תראו מה קרה לי שמחקתי עם התוכנה Driver Cleaner 3. אני עכשיו לא יכול להתקין שום דרייבר זה נותן לי שגיאה מה אני עושה? ולגבי מאפייני חומרה החזרתי את בקר וידיאו ובקר מסך אבל עדיין יש תשגיאה מה אני עושה?[br]פורסם בתאריך: 24.01.2007 בשעה 23:58:34אני סידרתי את זה. אבל איך אני משתשמש בתוכנה Driver Cleaner 3 אני מוחק את כל ati שם?[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות?? אני עם IE, התקנתי מקסטון ולא עזר עדין...צריך להוריד איזה משהו כדי שיפעל לי?? דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע איך אני יכול להגדיל תמרחק בין השורות ב word כשהם מסומנים..?
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני מנסה לראות את ערוץ 10 דרך השוא"ש ושומע רק קול אני כן מצליח לראות אותו דרך האקספלורר מה לעשות? דרך אגב, הייתי רואה אותו בשוא"ש. לא שיניתי דבר. ופתאום אי אפשר.
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני צריך להתקין J2E אבל אין ברירה חייבים לאתחל את הדפדפן לאחר ההתקנה,זה כבר עלה לי שני ריסטורים...
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
היי, אני עובד על Avid ובד"כ אני מייצא את הפרוייקטים שלי כ-קוויק טיים מובי. ואז אני ממיר אותם בקנופוס לדיוידי, והכל עובד חלק. היום קרה לי משהו משונה, כשסיימתי את התהליך הקבוע הזה ובאתי לצפות גיליתי שצפייה רגילה ב power dvd או windows media player גורמת לעיתים לטשטושים ורעידות, בעיקר בדיזולובים ובמעברים מהירים (כמו זומים מדומים בתוכנה וכד') אבל משום מה כשאני צופה בתוצאה ב bsplayer או ב media player classic הרעידות נעלמות ורואים מצויין. גם את התוצאה ב קווייק טיים לפני ההמרה רואים חלק. חשבתי שמשהו נדפק בקודקים, אבל בדיקת דיסקים קודמים עם סרטים שלי העלתה שהבעיה היא ספציפית כרגע וסרטים קודמים רואים מצויין בכל התוכנות. מה זה יכול להיות? ואיך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה לעונים…
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
צריך המלצה לפיירול. צריך המלצה לפיירול שלא יחסום לי את האינטרנט ושיגן בצורה טובה. ד''א יש את ZoneAlarm אבל הוא חוסם לי את האינטרנט,אפשר להגיד איך להגדיר אותו שלא יחסום אם אתם ממליצים עליו.
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2003 הורדתי אבל שאני מפעיל את ה word נגיד או power point או כל דבר אחר שם הוא רושם לי ככה רושם לי ש user name לא טוב מה אני עושה והורדתי כמה פעמים אותו את האופיס וזה אותו בעיה
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות דיי טיפשיות אבל לא הצלחתי להבין אותן.. 1. איך מתזמנים video effect? שיהיה מתי שאני רוצה ולא כל הtrack.. 2. איך מוסיפים מעברים? תודה!! מצטער על הבורות..
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
כשהתוכנה עושה סריקה רשום לי איפו אבל רשום לי רק בכונן C רציתי לדעת איך אני עושה שיהיה בדיקה גם בכונן D ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אפשר בבקשה תוכנה שתעזור להחביא את האיקונים של ה-tray.?
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה הסבר עם תמונות זה נורא יעזור לי דרך אגב... זה תוכנה לרשתות
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני עושה מצגת של כל התמונות והסרטים שיעבור אחרי כמה שניות לתמונה הבאה באופן אוטומתי אתם יודעים ...... אבל את הסרטים הוא לא מנגן הוא מראה רק את התמונות .... מישהו יודע מה אני עושה כדי שגם שהוא מגיע לסרט שינגן אותו ? ניסיתי בהגדרות שם לסמן "נגן אוטומטית" .....עדיין לא עובד ......
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
מה מידת ההשפעה על שיפור \ יעילות הגלישה באינטרנט של תוכנות מסוג זה ? דוגמאות לתוכנות Modem Tweak :
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה לפני כמה ימים בכדי לראות את המילים של השירים שאני שומע אבל בכל פעם שהתוכנה מנסה לחפש מילים לשיר מסויים יוצאת הודעה שאין ההתחברות נכשלה אז אני מנסה להוריד דרך התוכנה ע"י הזנת שם האמן ושם השיר ואז ההודעה הזאת יוצאת לי : וההודעה הזאת יוצאת לי כל פעם שאני מנסה(כבר כמה ימים) אבל חבר שלי באותו זמן מצליח להוריד מילים לשירים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. התקנתי אתמול קספרסקי 6 ונהייתה לי בעיה איתו. הבעיה היא שאנטיוירוס לא נתן למחשב למשוך IP ולא נתן לי להתחבר לאינטרנט (נהיה סימן קריאה על המחשבים שליד השעון). דיברתי עם הוט וקיצור הגענו למסקנה אחרי שניסינו כמה דברים, שהוא זה שמפריע ובאמת אחרי שמחקתי אותו חזרתי להתחבר לאינטרנט. בעבר השתמשתי בקספרסקי ואני מאוד מבסוט מהאנטיוירוס הזה ואני לא מבין מה גורם לבעיה הזאת למרות שהורדתי את רמת שמירה/סריקה על המחשב לנמוכה ביותר. מישהו חווה בעבר את זה ויודע איך לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום יש לי איזשהי התלבטות בקשר תוכנה שהוא סורק את ה registery ומוצא את כל מה שלא טוב הוא נותן לי רשימה אני כמובן לוחץ על תקן עכשיו הוא מוחק הכל עכשיו שאלתי היא כך: ברגע שאני לוחץ על REMOVE האם יש סיכון שיקרה משהו למחשב או למערכת ההפעלה כי יש REGISTERY שנמצאים גם שם לא יקרה כלום אם אני יעשה remove תודה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בקושי, שאני מאמין שניתן לפתור אותו. כידוע לכולם, התוכנה uice 2.34 נותנת את האופציה שלליטה מרחוק על ידי שלט. איך אני מעביר את הפקודות שהקלטתי למחשב אחר? (במידה ואני משתמש באותו שלט כמובן) האם ניתן לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
היי כבר שעה שאני מחפש אותה אבל לא מוצא זו תוכנה voip שאפשר דרכה להתקשר לטלפון רגיל(בזק) מהמחשב חנים תודה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני בא לבתקין אותה ובאמצע היא מבקשת תקליטון שקיבלתי עם הדיסק מה לעשות??? תעזרוו אני חייב את זה דחווף
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע לפרש מה המשמעות של הr או R או שאין כלום ליד מקום ההורדה (ראה תמונה). יש לי תחושה שבR יש הגבלה מסויימת על קצב ההורדה ממשתמש. תודה עופר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני שבוע משתמש בה, ואני לא מכיר את כולה. 1. קודם כול, היא ברפתית, איפה משנה שפה?2 2. תראו את הסרטון הבא - http://www.youtube.com/watch?v=J_KTH89BdcM א - איך אני יכול לערוך ככה? שיהיה כזה חתוך בכול מיני מקומות...? בסרטונים שלי,לפני כול סרטון אני כותב- Zion Guetta Present האם זה רשמי מדיי? והאם זה מתאים? כי אני לוקח מטריילרים של משחקים קטעים עורך, ום מוזיקה.. ואז בתחילת הסרטון זה כתוב.. האם זה מתאים? או שכדאי לי לכתוב משהו אחר שם? כדאי לי לכתוב פשוט רק בהתחלה - edited by zion guetta ? מה כדאי לי? זה אחד הדברים המציקים לי ביותר בסרטונים. ( כי אני רוצה שידעו שזה שלי ), קרה פעם שאמרו שזה לאא שלי.. חשבו שזה סתם סרטון שהעליתי.. וגם - --- אני תמיד שם תמונות, שבתמונות כתוב עליהם …
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אהלן, הורדתי מפה את הגרסא האחרונה של minipe - http://minipe.org/ עכשיו הבנתי שהסיסמא זה thecavern וזה נכון כי אז הוא מראה לי את הקובץ.אך כאשר אני עושה extract הוא אומר לי בסוף wrong password. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-