עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום. אני מקבל הרבה שגיאות זיכרון במחשב אחרי שאני סוגר תוכנות כמו ICQ,MSN,SKYPE כמעט כל פעם שאני סוגר אחת מהם אני מקבל את השגיאות האילו העלתי תמונה (היום התקנתי מחדש את ה SKPYE והICQ ) זה לא עזר למישהו יש אולי פיתרון? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  2. Started by בזיק,

אני מנסה לראות את ערוץ 10 דרך השוא"ש ושומע רק קול אני כן מצליח לראות אותו דרך האקספלורר מה לעשות? דרך אגב, הייתי רואה אותו בשוא"ש. לא שיניתי דבר. ופתאום אי אפשר.

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  3. Started by אבנר,

היי, אני עובד על Avid ובד"כ אני מייצא את הפרוייקטים שלי כ-קוויק טיים מובי. ואז אני ממיר אותם בקנופוס לדיוידי, והכל עובד חלק. היום קרה לי משהו משונה, כשסיימתי את התהליך הקבוע הזה ובאתי לצפות גיליתי שצפייה רגילה ב power dvd או windows media player גורמת לעיתים לטשטושים ורעידות, בעיקר בדיזולובים ובמעברים מהירים (כמו זומים מדומים בתוכנה וכד') אבל משום מה כשאני צופה בתוצאה ב bsplayer או ב media player classic הרעידות נעלמות ורואים מצויין. גם את התוצאה ב קווייק טיים לפני ההמרה רואים חלק. חשבתי שמשהו נדפק בקודקים, אבל בדיקת דיסקים קודמים עם סרטים שלי העלתה שהבעיה היא ספציפית כרגע וסרטים קודמים רואים מצויין בכל התוכנות. מה זה יכול להיות? ואיך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה לעונים…

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  4. יש לי אופיס 2003 הורדתי אבל שאני מפעיל את ה word נגיד או power point או כל דבר אחר שם הוא רושם לי ככה רושם לי ש user name לא טוב מה אני עושה והורדתי כמה פעמים אותו את האופיס וזה אותו בעיה

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  5. Started by galCool,

יש לי שתי שאלות דיי טיפשיות אבל לא הצלחתי להבין אותן.. 1. איך מתזמנים video effect? שיהיה מתי שאני רוצה ולא כל הtrack.. 2. איך מוסיפים מעברים? תודה!! מצטער על הבורות..

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  6. Started by SugarFreeBoy,

ניסיתי כמה תוכנות שונות, כולן מצליחות להוריד רק אחוז נמוך מהPieces מבלי לפסול אותן בעקבות Hash failure. יש למישהו מושג מה הפתרון? תודה.

7. Started by mihFir,

התקנתי XFIRE והוא כל הזמן מתחבר, כאילו על און ליין, אבל לא שולח הודעות... לאחר מכן הוא פשוט מתנתק מהשרת וזהו :\. ניסיתי לכבות אפילו את הFIREWALL..

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  8. Started by predator_008,

המלצות על תוכנת עריכה וקידוד שתתאים לwin xp 64? בתודה מראש preadator_008

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  9. Started by audi4,

חברים שלום אני משתמש בגירסה 0.47 של תוכנת האימיול ומשום מה התוכנה לא מתחברת לשרת הנט שרת הנט שלי מופיע בפונקציה מכובכת סגורה היות ואני רוצה להפעיל את שרת הנט שלי אני לא מצליח והתוכנה נותנת את הערה הבאה : לא יכול לטעון תבנית לא יכול לפתוח את emule.templ מצורפת תמונה להמחשה מה עושים חברים איך אפשר לטפל בדבר הזה עזרתיכם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  10. Started by alex125,

שלום חברים תעזרו לי בבקשה אני שרטטתי שרטוט בVISIO ואני רוצה להפוך את שרטוט מVISIO לAUTOCAD אך אני עושה את זה

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  11. Started by sigma,

מה מידת ההשפעה על שיפור \ יעילות הגלישה באינטרנט של תוכנות מסוג זה ? דוגמאות לתוכנות Modem Tweak :

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  12. Started by sharki2,

תראו, מאז שעשיתי פירמוט, אני לא מצליח למצוא את הדרייבר של הקול שלי. יש לי כרטיס קול מובנה, הלוח אם שלי הוא של אינטל והסוג הוא: D845GRG. בבקשה, מי שיכול למצוא לי דרייבר בשביל זה אני מאוד מאוד אודה לו...

• 3 תגובות
    • 447 צפיות
  13. Started by RX7,

יש לי את nero החדש 7.10. הבנתי שיש שם אופציה להמיר סרט avi לvcd בכדי שאוכל לצרוב ולראות בDVD שאינו קורא DIVX איך אני נכנס לאופציה הזו בדיוק בנרו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  14. Started by id3232,

שלום אני לא יודע למה אבל כל כמה זמן עולה לי שגיאה כזאת: ושאני לוחץ נסה שנית או כל השאר- הקספרסקי קורס לגמרי! ניסיתי גם בגרסאות אחרות של קספרסקי ועדיין אותה בעייה. גם המסנג'ר קורס ואני חושב שזה גם קשור... בבקשה תעזרו לי עם זה! תודה

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  15. אודה לחוות דעת . אני משתמש בגרסה המשולבת כבר שבוע , אבל אולי אני מפספס משהו , סך הכל עושה רושם מאוד מקצועי , אמינה ולא שואבת משאבי מיותרים מהזכרון והמעבד. :s05:

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  16. אהלן, הורדתי מפה את הגרסא האחרונה של minipe - http://minipe.org/ עכשיו הבנתי שהסיסמא זה thecavern וזה נכון כי אז הוא מראה לי את הקובץ.אך כאשר אני עושה extract הוא אומר לי בסוף wrong password. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  17. Started by assaf990,

בעיקר: האם להפעיל את search for low-risk threats [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  18. Started by roadrunner,

עברתי מנורטון ל KASPERSKY ,התוכנה באמת קלה יותר אבל כל הדפים מלאי פירסומות (דבר שלא קרה עם נורטון) , התוכנה פחות ידידותית וצריך לקנפג כל תוכנה בניפרד לגישה לאינטרנט. האנטי וירוס זיהה 2 קבצים כפוטנציילית מסוכנים ,דבר שלא היה נכון.(וגם לא קרה עם הנורטון)

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  19. שלפי דעתי היא פשוט הכי פשוטה... אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות..... פשוט אני רוצה לשים תוכנה כלשהי במחשב אחד, במחשב השני שלא יהיה צורך להתקין תוכנה או משהו דומה, אלא רק להקיש IP, או להתחבר דרך רשת האינטרנט... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  20. Started by dragonXxX,

שלום, יש לי בעיה מסובכת, השתמשתי בתוכנה וערכתי איזה טראנס והוספתי חלקים מטראנסים אחרים ועשיתי מלא דברים וכסיימתי ושמרתי אז שכחתי לסגור את אחד השירים שפתחתי כדי לגזור ממנו חלקים והתוכנה עשתה לי איתו מיקס כששמרתי וזה עכשיו קובץ אחד ונדפק לי הכל, חשבתי, אולי יש איזו תוכנה שאיכשהו אני אוכל למחוק את הטראנס שהתוכנה הוסיפה לי כי יש לי את השיר שהיא הוסיפה לי ואולי יש תוכנה שלוקחת את השיר שאני לא רוצה וקוראת אותו ומוחקת אותו מהקובץ של שני הטראנסים.. או שאולי אני יכול לשחזר את הקובץ שהיה טוב לפני ששמרתי עליו עם איזו תוכנה? בבקשה תעזרו, זה מבאס תחת אחרי כל ההשקעה הזו

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  21. Started by Godmoney,

כל פעם שאני לוחץ על לינק עם הכפתור הימני של העכבר כדי לפתוח TAB חדש הוא מקפיץ אותי לתחילת העמוד (אם הלינק באמצע העמוד כמובן...). אין לי מושג למה זה קרה או איך משנים את זה...

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  22. Started by maverick,

מישהו נתקל בבעיית שליטה בנטמיטינג? יש לי XP עם SP2. עד לפני השדרוג לא הייתה לי בעיה. מאז השידרוג (כך נראה לי) אני לא מצליח להפעיל מחשב מרוחק באמצעות (share desktop). וגם אם אני מצליח זה נורא איטי. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  23. Started by Psy,

מותקן אצלי במערכת (XP) אופיס 2003. כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ EXCEL או נכנס לתוכנה עצמה אני מקבל את ההודעה הזאת (בתמונה)... יש לי את תוכנית ההתקנה בכונן, אבל הוא לא מצליח להתקין משם. בכל מקרה אני לא מבין למה בכלל הוא מבקש ממני כל פעם להכניס את הדיסק ולעשות שוב התקנה...?! איך אני מבטל את זה ? יש דרך אחרת או שחייב את העותק של האופיס בשביל זה ... תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  24. היי אני צריך תוכנה או אתר שמאפשרים לראות טלוזיה אונליין - בעיקר ערוץ 1.. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  25. למישהו יש מושג??? *משהו קטן ששכחתי לציין זה שב-Windows Media Player הקלאסי זה כן נותן לראות וב-Windows Media Player 11 זה לא נותן...

• 0 תגובות
    • 445 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.