עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. השאלה בכותרת. מי "קל " יותר על המחשב לא מבחינת כמות שטח שהוא תופס ב-HD אלה מבחינת צריכת משאבים (זיכרון) וכו'... OPEN OFFICE? או הMS OFFICE 2003?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  2. אני רואה ערוץ טלווזיה מסויים ב Stream, כנראה שהוא מאוד איכותי כי רשום 380K (אם זה אומר לכם משהו) שמתי לב שהוא גם בסטריאו. כל הדברים האלו כנראנ גורמים לי לצפות בו בקיטועים (יש לי אינטרנט 2.5 מגה), ניסיתי כל מניי הגדרות ב Media player אך ללא הועיל. ניסיתי להגדיל את ה Buffer לדקה, הוא אכן טוען דקה שלמה לפני הצפיה, אבל לא רואים שום שיפור אפילו בדקה הראשונה יש קיטועים (מה שמוזר לי). אם יש למישהו עצה כל שהיא, או איזה תוכנה שתעשה את העבודה, תודה

3. Started by kobibo,

אני מחפש תוכנה שתוכל לכבות לי את המסך בזמן נתון שאבחר , כמו שיש את האופציה ב WIN98 וב- WIN2000\XP . תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  4. הנה רשימה לא קטנה של עצות לטוויק שפורסם בפורום של "מאדוניון" הרוב פה לא מובן לי, אנא עיזרו לי ולשאר חברי הפורום לנתח את הדברים... בתודה גבי - Get RivaTuner, go into the power user section and set the LODBias Range to 15. Then go into the DirectX tweak section and use these for benches: Car Chase - 10.0 Dragothic - 12.0 Lobby - 4.0 Nature - 3.1 - Turn off your monitor b4 running the bench (from Gibbo) - this should be your last trick, IMO Take away the best bit: watching the FPS increase in 3DMark _________________________________________________ Well here are a few tricks I've found for 3DMARKs increase. The first thing I always do before I run. Defrag your hard drive t…

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by tavor21,

כאשר אני מוסיף קובץ וידיאו אז אני בוחר להוסיף קובץ AC3 אז בתוצאה הסופית אני מקבל AC3 בסטריאו ואני רוצה סראונד 5.1 לכן אני מבקש תוכנה חילופית שעובדת כמו התוכנה הזו. ויש עוד בעיה כאשר אני נכנס לOPTIONS ואז לENVIRONMENTAL SETTING אז הוא אומר לי תחת הסעיף של AC3 ENCODING SETTING שאין לי פלוג אין של AC3 אבל התקנתי אחד כזה ואני לא יודע למה זה לא עובד ?? בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  6. במקרה נתקלתי בתוסף הזה, אחלה דבר למי שמשתמש בוינדוס מדיה סנטר ויש לו 2 מסכים (או מסך+טלויזיה). http://HWzone.co.il/downloads/accessories/system/?download=352&section=597&version=365

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by brum,

שלום. אני מנסה לפרמט את המחשב עם הלוח הזה. ברור לי שצריך דיסקט עם F6 אבל אין לי את הדיסק המקורי של הלוח. באתר של ג'יגה בייט אין לדגם הזה בכלל את הקובץ להורדה. הורדתי עבור לוח אחר אבל כמובן שההתקנה לא הצליחה. אולי יישהו יוכל לעזור לי ? אני פשוט תקוע באמצע ההתקנה. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2007 בשעה 19:11:37 תודה תודה.בסוף מצאתי.

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

אני יודע שניתן לבנות רקע עם כיתוב כלשהו בוורד, איך אפשר להטות את הכיתוב לאלכסון ולהגדיל אותו?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  9. Started by Alex89,

חוץ מ ICQ, יש כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  10. אימייל: kapualex@gmail.com

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  11. Started by ras81,

מישהו יכול להמליץ לי על אחד?

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  12. אני מחפש איזה תוכנה או מקודדים שישפרו לי תסונד במחשב ותBASS כי שמומעים אצלי חלש ואין לי BASS

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by ShayGTi,

יש לי כונן קשיח של 190 ג'יגה והוא מחולק כך. C: 15G D: 175G אני מעוניין להעביר כ-5 ג'יגה פנויים מD למחיצת C, בעזרת התוכנה הנ"ל, כיצד עושים זאת? (אם אפשר שלב אחר שלב)... עריכה: הסתדרתי, אפשר למחוק!

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  14. Started by The Man123,

הורדתי את התוכנה הזאת ועוד 4 קבצים שאני אמור לפצל בעזרתה אבל אין לי שום מושג איך לעשות את זה מישהו יכול בבקשה לעזור לי ?!

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  15. Started by guy_pr,

שלום יש לי סרט ואני רוצה לצרוב אותו עם תרגום לדיסק וראות אותו ב DVD איך אני עושב את זה ?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by tzuriely,

אהלן, אני מחפש תוכנה (רצוי חינמית) שתאפשר לי ליצור מעיין נקודת שחזור מלאה. ז"א שברגע שאני ירצה אני יוכל לחזור לנקודה שהגדרתי, ואקבל עמדה נקיה לגמרי ,ז"א כל מה שהותקן אחרי לא יהיה קיים כנ"ל לגבי קבצים שנוצרו. ז"א שמבקרה שאני קובע נקודה מיד אחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה, כשארצה לחזור לנקודה זה בדיוק מה שאקבל. אני יודע שיש תוכנות שעושות את זה לאחר כל ריסט, השאלה שלי היא האם אני יכול להגדיר את זה אחרת שרק כשארצה יתבצע השחזור? ואם כן אמח אם תמליצו על אחת כזאת. תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  17. http://img156.imageshack.us/img156/6315/42650105.jpg

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  18. Started by locke,

מישהו יודע איך ךהכין דיסק איתחול רב-איתחולי (או מה שזה לא יהיה)? אני רוצה לשים עליו את ה-BOOT של GHOST ועוד BOOT של EBCD ושתהיה לי אפשרות בחירה בהתחלה איזה איתחול אני רוצה. משהו כמו בדיסקים עם 5/8/10 התקנות שונות של WINDOWS

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  19. יש לי כמה סרטי DVD שרציתי לגבותם אבל מה חלקם הגדול נמצא במצב לא מי יודע מה נסיתי לגבות בעזרת כמה תוכנות כגון: Shrink DVD ושתי סוגים של Clone DVD וכולם נפלו בקריאה של הדיסקים. רצי לדעת האם ישנה תוכנה שבעזרתה ניתן לגבות גם דיסקים שרוטים ?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  20. שבת שלום.... יש לי מהערכת הפעלה VISTA אולטימטום.. עכשיו ככה הורדתי את התוכנה : "Vista Manager" השתמשתי בא לא יודע מה קרה עשית הפעלה מחדש המחשב עולה יותר מהר אבל יש ונוצרו כמה תקלות 1.שהמסנג'ר עולה , הוא עולה אם כתב ריבועים כאלה וכל תוכנה אחרת שאני נכנס אליה היא מראה לי ריבועים ולא כתב..וגם מאוד קטן ולא בנורמל 2. הכתב בווינדוס, בהתחל, באינטרנט , ממש נהייה קטן מאוד .. 3. נכון במהעכת הפעלה יש שעון, לוח שנה, ועוד.. בצד שמואל מופיע גם זה נעלם.. עזרה בבקשה אני תקוע...

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  21. Started by Rhx,

כבר כמה זמן שאני עם הבעיה הזו וזה כבר התחיל להציק. כל פעם שאני פותח לינק בטאב אחר נפתח לי אוטומטית עוד טאב של google analytics, שמוביל אחרי כמה שניות לגוגל. זה קורה בכל הדפדפנים. (בפיירפוקס עוד בסדר בגלל הNoScript) מה אפשר לעשות נגד התופעה הזאת?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by tsvika,

איך אני יכול "לקרוע" את האודיו מתוך קובץ AVI/MPEG או כל פורמט אחר, ולשמור אותו כקובץ MP3?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  23. מאיפה להוריד ביטורנט בעברית אוו ענגלית אבל אדיף עברית דחוף!!!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אהלן שאלו אותי היום איך משנים את זמן TIME OUT של האקספלורר....... אני אסביר: אם טוענים אתר כבד אז אחרי כמה זמן האקספלורר מתייאש ומציג TIME OUT 505........... איך משנים שהTIME OUT יהיה אחרי שעתיים שלוש? פשוט בן דוד שלי משדרג אתר והוא צריך להאריך את הTIME OUT של האקספלורר שלו.. תודה!

• 0 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.