תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
קראתי את הסטיקי וחיפשתי בפורום. אז אם מישהו יודע על תוכנה כזאת אני מודה לו מראש.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
תמונה שווה אלף מילים: מה עושים?!? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כותררת. האם יש תוכנה פשוטה שמסוגלת לתרגם טקסט עברית לטקסט עברית אנגלית? תודה..
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האם ישנה גירסה של התוכנה שהממשק שלה באנגלית ולא באיטלקית או ווטאבר? התוכנה עושה את העבודה אבל מרגיז שהשפה לא מובנת. אולי כדאי לקחת קורס באיטלקית...?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק DVD (לא סרט עם זכויות יוצרים אלא דיסק שיצר חבר) ואני רוצה להפוך את הסרט שעליו לסרט בפורמט DIVX/XVID במקום קבצי הVOB/IFO וכדומה שיש עליו. אתם מכירים תוכנה בשביל זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
עם תוכנת נירו 6 היא דופקת לי דיסקים.. התוכנה צורבת לי סרטים ע"ג דיוקס ואבי וכל הפורמטים רק בהמרה משהו משתבש..אני צריך תוכנה לשימוש ביתי בלבד.. להעביר סרטים מהמחשב לLCD בסלון בערבי שישי שבת..עם אפשרות להדבקת תרגום ואם אפשרי המלצות על תוכנות מסויימות וכמו כן גם מדריך כלשהו לשימוש בה..כרגע יש לי VSO-CONVERT XTODVD TMPENG ובשניהם אני משנה את ההגדרות לרמה הכי גבוהה והוא מתחיל להמיר לי את הסרט ואז שאני בא לנגן אותו בנגן הדיוידי הוא לא פועל.. עושה תפריט מרשים וממש משקיע וגם תוכנת נירו בדיוידי עושה לי בעיות..
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אם מישהו ספצ' בתוכנה אני צריך עזרה לגבי שינוי GAMMA בסרטים הייתי יכול לעשות את זה בכל הסרטים והסדרות עד שעשיתי משהו בדרייברים של NVIDIA ומאז אני יכול לשנות רק גאממה בככלי בדרייברים. אם מישהו מבין אז אני אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי התקנתי את GETRIGHT 6 לפני דיי הרבה זמן ולא השתמשתי בה אז החלטתי להסיר...אבל, כשאני מנסה להסיר דרך לוח הבקרה אני לא ממש מצליח.. אחרי ראני לוחץ על הסרה אני מקבל את ההודעה הזו : http://i12.tinypic.com/4ic8f9i.jpg אני בוחר ב UNINSTALL ואז קופץ לי חלון שלוקח אותי לכתובת הזו ואומר לי שהתוכנה הוסרה...וכמובן שהיא לא http://www.getright.com/uninstalled.html אשמח לעצה בנושא תודה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
המרתי סרט ל FLV הקול מאחר שניה שניים
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של LG דגם LS55 ויש לו כרטיס מסך של ATI דגם Mobility Radeon X300 ואני לא מצליח להריץ משחק בשם crashday, ברגע שאני לוחץ על קובץ הEXE של המשחק פשוט לא קורה כלום, כאילו שלא הפעלתי את המשחק בכלל, הסמל של העכבר הופך לשעון חול לשניה וזהו... אני חושב שהבעיה נובעת מזה שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי לא מעודכן, אבל בניסיון לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך אני נתקל בבעיה (תמונה מצורפת) ומה שמוזר לי הוא שהדרייבר שאני מנסה לוריד שוקל פחות ממגה איך זה יכול להיות? **עריכה** עדכנתי את המשחק והבעיה נפתרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום.. יש לי Microsoft Office PowerPoint 2003 (כי יש גירסאות אחרות) בקיצור יש לי כמה שאלות 1)- אני עושה מצגת של תמונות ואני רוצה לשלב מוזיקה ברקע....מוזיקה שאני בוחר שיר שיש לי במחשב ולא מהמוזיקה שהאופיס מביא לי....אז השאלה שלי איך אני יכול לצרוב את המצגת בצורה שהמוזיקה תישמר במצגת ולא מקומית... (כי ניסיתי והוא צרב את המצגת אך לא את המוזיקה.. 2) איך אפשר לצרוב את המצגת שתעבוד גם אם אני יירצה להפעיל אותה בDVD...כלומר יש משהו מיוחד? זהו...הכי חשוב לי זה לדעת איך לסדר שהמוזיקה שאני רוצה תישמר ברקע כשאני צורב ואז במחשב אחר או בDVD היא תופיע ולא תעלם...
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני משתמש בVISTA כרטיס מסך GS7600 נהו הצבע המקורי שהיה לי וכיצד מגיעים אליו תודה
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
יש לי WORD 2003 ולוקח לו לעלות בערך דקה וכל שאר תוכנות האופיס עולות תוך שנייה ניסיתי להתקין עוד הפעם את האופיס אבל זה לא עזר אשמח לאפשרויות
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני דווקא משתמש בתוכנה דיי טובה acala dvd ripper תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
אני כבר עובד שנים בתוכנת QTEXT.8 ויש הרבה מסמכים בתיקיות התוכנה, ועכשיו רוצה לעבור למחשב שמותקן בו WINXP PRO איך להגדיר את הוינדוס_XP לטובת קיוטקס_8 כדי שתוכל לעבוד.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום נתקלתי בתוכנה "Set Affinity". התוכנה מאפשרת לקבוע על איזו ליבה ירוץ כל process בצורה אוטומטית (שנקבעה ע"י המשתמש כמובן) בנוסף היא מאפשרת לשנות כל קובץ EXE בעצמו ע"מ לקבל תוצאה דומה, אך ללא צורך בהפעלת התוכנה... ניתן אף להתקין service שיעשה את מה שעושה התוכנה, ללא צורך בהרצתה. אז יש לנו 3 אפשרויות בתוכנה אחת, למטרה אחת. מכובד, אבל הסיבה שאני פותח תראד זה היא - האם יש עוד תוכנות כאלו? מעדיף לבחון את כל האפשרויות לפני שאני מתקבע על תוכנת פרופילים מסויימת... אוף, יש לי כבר תוכנת פרופילים לכרטיס מסך \ כרטיס קול ועכשיו גם למעבד : קישור להורדה v1.82: (הוספתי בעצמי את האפשרות להתקין את ה-hook גם על חלונות 64bit, לפי הנאמר בפורומים וזה עובד) http://www.filehosting.cc/…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי,בזמן האחרון לחבר שלי יש 100 אחוז CPU USAGE כשהוא משחק.. וכשדולקת אפילו תוכנה אחת כבדה יש איזה 60-70.. ניסינו לבדוק וירוסים,ספייוורים,לסגור תוכנות פועלות ולמעשה הכל.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?המחשב דיי סוס אז זאת גם לא הבעיה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
קפץ הפקק, ועכשיו הדלקתי את המחשב, ופתאום אני קולט שאין addons בFF!!! עשיתי גם Tools - Addons, וגם שם אין כלום! אני ממש חייב עזרה! *עמוד הבית והפייבוריטס נשארו. לא יודע אם זה משנה משהו... תודה רבה! עריכה: WTF?! סגרתי את FF והפעלתי מחדש, והופ, יש את הכל! אפשר להשמיד את הת'רד.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
משתמש כרגע בKaspersky internet Security עקב הבעיה של KEY מתאים לכך (פשוט אין) החלטתי ללכת לכיוון של הPANDA כולם כבר די שכחו מהם אבל לדעתי שווה לנסות כי אחרי הכול INTERNET SECURITY לדעתי היינה החבילה הכי טובה , באריזה אחת כלול הכול לעבור למאקאפי או סימאנטק ממש לא בא בטוב , העמסת יתר על המחשב ללא תועלת אז ככה מישהו מתעסק עם Panda Internet Security 2007?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות Backup לכונן C ואני צריך תוכנה טובה, כי אני רוצה לשנות פורמט מ-FAT32 ל-NTFS שיניתי מקודם ל-FAT32 וגיליתי שזה לא טוב באמצא השינוי כל מה שהיה בדיסק הקשיח נמחק, אז בבקשה, צריך תוכנה טובה, ועוד שאלה איך אני עושה את הגיבוי, אני מאכסן את המידע בדיסק הקשיח או בדיסק לצריבה? כי אני רוצה לאכסן איזה 20GB.... תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
ניסיתי להוריד את הדמו של סילברפול דרך גיימספוט, ע"י תוכנת Internet Download Manager 5.0.5, ב- 99.97% החיבור של התוכנה לאתר נותק ומאז אני לא מצליח להמשיך להוריד (זה רושם לי שגיאה כתווצאה מ - Timeout) או, בכלל, להיכנס לאתר שום, ע"מ להוריד מחדש. האם יש אפשרות להחיות את ההורדה או להשתמש בחלקים שהורדו עד עכשיו (צריך לחבר אותם איכשהו)...
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אז ככה חברים ! אני צריך להעביר מ C ל מחיצה D כמה גי'יגות ! כי אני צריך עוד מקום בכונן D ! יש לי 25.8 גיגה ב C וב D 6 גיגה אני צריך עוד גיגות ל D איך אני עושה את זה בתוכנה בלי שהמידע ימחק ! מישהו שמבין בקשה תודה !
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-