תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני צריך תוכנה כזאת המליצו לי על TEAMTALK ואני לא מצליח להתשתמש בה (אנחנו מתחברים לשרת ריק אבל לא שומעים כלום) מישהו מוכן להמליצ על אחת (לא PALTALK בגלל שקשה ללחוצ על CTRL כל הזמן) תןדה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
כשאני מנגן סרטי xvid אני רואה מסך ירוק ועדיין שומע את הסרט עצמו.. יש לציין שכבר התקנתי את כל סוגי הקודאקים הכי חדשים.. ועדיין רק מסך ירוק!!! יש מסך ירוק בכל התוכנות אבל רק במדיה פלייר זה מראה את הסרט עצמו.. מה הבעיה?!?! ???
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
1. האס תוכנות אנטי-וירוס (אלו שבתשלום) כמו NOD32, KASPERSKY וכ"ד הן בעלות רשיון למשך שנה? צריך להזין לתוך התוכנה שם משתמש וקוד רשיון. את הפרטים האלה מקבלים כשקונים את התוכנה. בתום תקופת הרשיון התוכנות מפסיקות לקבל update מהשרתים של היצרנים. כלומר, מפסיקות לפעול? 2. קיימות כמובן תוכנות בחינם: AVG, AVAST . האם תוכנות אלו פחות טובות באופן משמעותי לשימוש ביתי?
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכם היום בטעות הסרתי את הרגיסטרי של האיסיקיו ואז שאני רוצה להתחבר אני לא מצליח ומחקתי ועוד פעם התקנתי ועוד פעם מחקתי והתקנתי לא עזר? איך אני יכול להשיב את הקובץ שיפעלח על הפעלת חלונות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע באיזה קטגוריה של פורמים לרשום את זה אז חשבתי שזה המקום שצריך אם לא אז תעבירו את הנושא טוב אז ככה הורדתי סרט מאמיול יחסית ישן Men in Black II ושאני מפעיל אותו אני רואה מסך אפור ואני שומע את הסאונד בדקתי אותו בתוכנה של הוינאמפ והתוכנה MV2Player ובשתהים רואים מסך אפור מישהו יודע ממה נובעת הבעיה כי יש לי את כול הקודקים האפשרים
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה וישנם סרטים ששומעים בהם רק את הפסקולולא שומעים את הדיבורים.... בדקתי את אותו הסרט בWINDOWS MEDIA PLAYER ושם הסרט עובד סבבה מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג demon tool שמישהו יביא לי לינק תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
בנתיים רק במדייה פלייר אני רואה כתוביות בעברית. יש אפשרות להגדיר את media player classic -home cinema שתציג גם היא כתוביות בעברית או את VLC ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה אני לא מצליחה להפעיל את ווטסאפ ווב - ה-QR לא מופיע על המסך. ניסיתי בכמה מחשבים, ובכולם אותו דבר. אשמח לסיוע. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ה userchrome.css הוא קובץ בו אפשר לבצע כל מיני שינויים קטנים בדפדפן מבלי להתקין תוסף נוסף שיגזול עוד זכרון, יהיה נחמד אם יהיה פה מאגר כזה. צריך ליצור את הקובץ הנ"ל בסיפריה C:\Documents and Settings\XXX\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\XXX.default\chrome ולערוך אותו. הנה כמה שינוים נחמדים: מציג את הכפתורים עצור ורענן רק כשצריכים אותם: #stop-button[disabled] { display: none; } #stop-button:not([disabled]) + #reload-button { display: none; } משנה את מקום הטאבים לחלק התחתון של המסך: /* Show tabs at bottom */ #content > tabbox { -moz-box-direction: reverse; } מעלים כפתורים של אחורה וקדימה כשאלו לא זמינים: #back-button[disabled="true"] { display: none; } …
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
חבר'ס , ניסיתי כבר 700 דיסקים של 4.7GB ושל 700MB הרגילים. ניסיתי כמה תוכנות צריבה בינהם הנירו 6 , 7. גם כן סתם לבדוק ניסיתי עם המדיה פלייר והוינדוס עצמו. ניסיתי לצרוב כל מיני סוגים של קבצים ( סרטים , משחקים , תוכנות , מוזיקה וכל מיני ). בקיצור ניסיתי הרבה אופציות ולא הצלחתי. הבעיה התחילה לא מזמן , למה הצורב היה מהיא וצורב מהר ועובד חלק ! אין לי מושג מה קרה לו פתאום ואני מאוד מקווה שהוא תקין אך אני בספק. מה שכן הוא קורא דיסקים , אבל בצריבות הוא לא קורא אותם משום מה. וכן צרבתי עם הדיסקים האלה כבר בעבר והצורב היה צורב בעבר (עד לא מזמן). אשמח לקבל פה קצת עזרה ! טנקיו (:
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פעם בחודש-חודשים כרטיס הזכרון של מחשב כף היד שלי מחליט להימחק ואני צריך לשחזר את כל המידע מתוכו. כרגע אני משתמש בGETDATABACK שמשחזרת את המידע אבל לוקח לי הרבה זמן להעתיק את המידע החוצה ולהחזיר. כל המידע נמצא שם ורק טבלת הקבצים נפגמה (FAT32). אני מחפש תוכנה שתתקן את טבלת הקבצים עצמה ולא תחלץ מידע החוצה. כאשר אני משתמש בסורק הדיסק אני מקבל קבצי FOUND.001 וכו'. אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם daemon tools כל פעם שהמחשב עולה הוא מציג לי את ההודעה הזאת גם לאחר שעשיתי הסר והתקנה מחדש כולל כיבוי מחשב ההודעה מופיע ישר עם עליית המחשב אני משתמש עם התוכנה כבר כמה שנים זאת פעם ראשונה שזה קורה לי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שיש כיום אינספור תוכנות להרצת ערוצי טלוויזיה במחשב, אך אני רוצה להתמקד שערוץ אחד ששמו G4 שממוקד שארה"ב. זהו ערוץ סקירות ובעיקר סקירו של משחקים. אשמח לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שתומכת ויכולה להפעיל ערוץ זה, ויוכל לתת לי את שמה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי. בזמן האחרון שאני נכנס לכל אתר, הנורטון מתחיל לקפוץ, ואומר שיש ניסיון התקפה על המחשב, והניסיון נחסם. תמונה: http://up115.siz.co.il/up2/innnugjuy4zm.png מה אני אמור לעשות? עשיתי סריקה עם הנורטון ועם Avira ואין כלום =|
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בתור מפיק דפוס אני עובד כרגע עם 2 בתי דפוס אופסט, מתחילים להצטבר אצלי ביקושים גם לכמויות קטנות ולמיטב הבנתי עבור כמויות קטנות (מ-50 עד 1000) עדיף להדפיס בדפוס דיגיטלי כי זה יותר זול, יש לכם המלצות לדפוס דיגיטלי זול ואיכותי ? כזה שאני אוכל לעבוד איתו בתור מפיק דפוס ? אני צריך דפוס דיגיטלי לכל סוגי הדפוס, כרטיסי ביקור, מגנטים, הזמנות לאירועים\מעטפות, פליירים וכ"ו... תודה.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היו לי כמה קבצי וורד וקיבצתי אותם בוינראר ועשיתי סיסמא כדי שאף אחד לא יראה אותם עכשיו שכחתי את הסיסמא אולי מישהו מכיר תוכנת פריצת סיסמאות בוינראר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה הגדרות שמתם בµTorrent? בהגדרות של חיבור של 5 מגה? ואיך אני משחזר את ההגדרות הברירת מחדל? תודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
האם יש מצב כזה שאני מוריד סרטון מהאימיול או כל תוכנת שיתוף וזה אומר לי שיש על זה הגנה וצריך רשיון על זה משהו כזה? או שזה בעיית מקודדים?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם מישהו יודע איך עושים ghost לsata ניסיתי לעשות זאת אבל איך שאני מפעיל את הghost בעזרת boot התמונה ניתקעת אז אם יש מישהו שיודע עם יש גרסה של ghost שתומכת בsata או שיש דרך אחרת לעשות זאת??ראיתי בפורום מידע בנושא אך זה לא ממש הועיל לי לכן פניתי שוב לעזרה בנושא בתודה גיא
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שרני רוצה לראות סרטונים ביוטיוב ובאתרים אחרי זה כותב לי : Hello, we cannot play flash videos because your version of Macromedia's Flash player is older than version 7. Click here to get the latest Flash player אז אני לוחץ איפש שכתוב ללחוץ וזה מגיע לאתר של מרקומדיה ואני עושה INSTALL , זה אומר לי שזה התקין בהצלחה אבל אני עדיין לא יכול לראות סרטים אונליין וההודעה הזאת חוזרת , מה עושים ? אני משתמש באקספלורר תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כרגע שהתוכנה נפתחת הוא אוטומטית בודק דואר בחשבון הראשי אבל מה עם שאר החשבונות? אני צריך לבדוק אותם ידנית... לא נוח :\
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח להתקין את מיקרוסופט EARTH 3D גם לאחר ששניתי את הלוקיישן לארהב איך ניתן להתקין אותה?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
המחשב עושה ריסטרטים ולפעמים גם נכבה לבד וצריך להדליק אותו מחדש זה מה שרשום לי בשגיאות, יש לי ווינדוס XP *המחשב שלך עלול להמצא בסיכון התוכנית TOTAL PROTECTION אינה פעילה (לחץ על בלון זה) *חומת אש - פעילה *עדכונים אוטומטי - פעיל *הגנה מפני וירוסים - פעיל *המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה, נוצר יומן רישום של שגיאה זו נא ספק מידע אודות בעיה זו... *MCSHIELD.EXE נתקל בבעיה ועלול להסגר, אנו מתנצלים על אי הנוחות מה נראה לכם הבעיה? אתם חושבים שאם אני אפשרמט כל הכל יסתדר? או שיש וירוס או משהו... תודה מראש לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אומרים שאפליקציות דוט נט מתקינות עצמן ללא רישום, היינו מספיק העתק הדבק והתוכנה מותקנת ומוכנה להרצה. אם כך, כיצד תוכנה שרוצה לתת את עצמה ל-30 יום נסיון חינם תוכל לדעת שאכן שחלפו 30 יום? כי ברגע שיחלפו 30 יום, אני אמחק את התוכנה ואתקין אותה מחדש (כלומר העתק-הדבק ) ושוב יהיה לי אותה ל-30 יום... היכן אני טועה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-