עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sharki2,

תראו, מאז שעשיתי פירמוט, אני לא מצליח למצוא את הדרייבר של הקול שלי. יש לי כרטיס קול מובנה, הלוח אם שלי הוא של אינטל והסוג הוא: D845GRG. בבקשה, מי שיכול למצוא לי דרייבר בשביל זה אני מאוד מאוד אודה לו...

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  2. Started by UZI_BILI,

אני מחפש את התוכנה Suites זו תוכנה שבעזרתה ניתן להתקין סקינים.. תודה למי שיעזור..

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  3. Started by mashas,

צריכה עזרה, אתמול התחילה בעיה עם אינטרנט אקספלורר לא בטוחה שזה לא וירוס אבל הרצתי אתמול קספרסקי (הוא ישן) וחזר נקי. אני מתחברת לאינטרנט ומצליחה לגלוש לגוגל, כל אתר אחר אני מקבלת שגיאה של "internert explorer has encountered a problem" משהו בסגנון ואז יש אפשרות אם לשלוי report או לא או לעשות debug כשבוחרים לא- החלון נסגר. אם מחכים מספיק זמן הוא מעלה את כל האתר אבל ההודעה נשארת. כמו כן כשאני מנסה ב run לתת פקודה של cmd , אני לא מקבלת שום דבר - אין פרומפט של דוס. ניסיתי אתמול להתקין מחדש אקספלורר דרך דיסק ההתקנה של windows . לא עזר הבעיה נשארה. לפני שבעיה התחילה הצלחתי לגלוש בכמה אתרים, האם יכול להיות שתפסתי איזה וירוס משם?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  4. Started by r_rafaeli,

היי האם מישהו יכול להסביר מה ההבדל בביצועים של מערכת הפעלה 32 או 64 ביט? האם התקנה של ווינדואוס 64 על מחשב 32 ביט תראה איזהשהו הבדל, או לחילופין לא תתאים? אם הייתם צריכים לבחור בין להתקין ויסטה 32 או ויסטה 64, מה הייתם בוחרים? (על מחשב 32ביט)? תודה!

5. Started by charm,

שלום חברים לפני כמה זמן עברתי מאאוטלוק אקספרס לאאוטלוק 2003 כדי להלחם יותר בזבל ולגרום לכמה שפחות להגיע לתיבת הדואר הנכנס שלי אך לצערי בייחוד לאחרונה אני מקבל המון דואר לתיבת דואר נכנס ועוד כמה בודדים לתיבת ה דואר זבל, איך ניתן להעביר את כל הדואר זבל לתיבת הדואר זבל הגדרתי שלקבל דואר רק מהרשימה הבטוחה ומידי פעם אני מוחק ישר כי זה יותר מהר ולכן איך ניתן לא לקבל דואר זבל לתוך הדואר הנכנס תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  6. שלום. אני מקבל הרבה שגיאות זיכרון במחשב אחרי שאני סוגר תוכנות כמו ICQ,MSN,SKYPE כמעט כל פעם שאני סוגר אחת מהם אני מקבל את השגיאות האילו העלתי תמונה (היום התקנתי מחדש את ה SKPYE והICQ ) זה לא עזר למישהו יש אולי פיתרון? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  7. Started by saar3,

תמיד שאני ניכנס לאינטרנט איקספלורר ושאני לוחץ על משהו הוא כתב לי שהוא חייב לצאת ופותח תדבר הזה של אל תשלח. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עוזר צריך עזרה!!!!! תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  8. פשוט ה-NETLIMITER עושה לי בעיות על הויסטה.

9. Started by elad-r,

התקנתי מחדש את הווינדואז ואח"כ גם את האיי סי קיו וכשהוא נפתח הוא פתאום ביקש סיסמה אז הכנסתי את הסיסמה שאני זוכר ששמתי לו לפני כמה שנים והוא אומר שהיא לא נכונה... אני בטוח שזה איזשהי וריאציה של מה שכתבתי וניסיתי כל דבר אפשרי וזה לא מקבל את זה.... למישהו יש פיתרון בשבילי? איזשהי תוכנה שתעזור לי לעלות על הסיסמה? נ.ב, כנראה שלא הכנסתי באיי סי קיו אימייל אז אני לא יכול להשתמש בשירות שיחזור סיסמה של התוכנה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  10. שלום לכולם..! אתמול בטעות לחצתי על משהו אם ctrl+ משהו וזה היתחיל לרשום לי בצד שמול איך אני משנה את זה..? תודה לעוזרים..!

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  11. היי, מישו אולי יודע איך אני מעביר את התיקייה של ה-incomplete ב-LimeWire למקום אחר? היא נתקעת איפה שהיא רוצה ולא מוכנה לזוז משם ואין שום דבר בקשר לזה בהגדרות. מצאתי בכמה מקומות דרך גוגל שזה דבר נפוץ ויש דרך לשנות את זה. אבל זה רק אם אתה משנה את המקום שה-Incoming file נמצאים ואז זה מציק. אפשר להפריד בין השתיים?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  12. שלום לכולם! אני מחפש אחר תוכנה להמרת וידאו אני בעיקר צריך המרה מכל פורמט לVOB (DVD) אבל נחמד אם זה יהיה כמו win avi convertor שזה ממיר הרבה פורמטים (עד כאן פשוט מאוד אפילו יש לי אחת) אבל,, שמנצלת 64bit ושני ליבות מעבד (C2D E6600) עם המפרט שמימין אני צריך רק שם מפה אני כבר אסתדר תודה רבה לכולם!

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  13. Started by a-gold,

שלום רציתי לדעת אם ולמה צריך להפעיל את התוכנית של: microsoft office document monitor ? למה זה טוב? האם אני יכול להשאיר את זה מבוטל כמו שזה עכשיו ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  14. Started by Episode-666,

לדוד שלי יש בעיה שכאשר הוא מריץ חלק מהסרטים הם נראים כמעין כתמים כחולים,חלק מהסרטים עובדים חלק וחלק עובדים כך... אמרו לו שיש דרך לסדר את זה דרך הSETTINGS בשולחן העבודה עם המקש הימני.. אבל אני לא מוצא שום קשר ... האם למישהו יש מושג איך מסדרים את בעיית הכתמים הזו בווינדוס מדיה פלייר ? תודה לכל העוזרים !

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  15. Started by SmurFin,

אני רוצה שלינקים שאני לוחץ יפתחו בTAB אחר ולא יקפוץ לי חלון, איך עושים את זה ?

16. Started by ofir2808,

חברה אני צריך עזרה, יש לי סרט ב - DVD (מקורי וחוקי, של החתונה שלי), אני רוצה לערוך אותו, לקחת את ה - 4 שעות וליצור מן תקציר של החתונה, אני מחפש תוכנה שאפשר לעשות איתה עריכה מסוג כזה, אם אתם מכירים ויכולים לעזור אני אשמח מאוד. בתודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  17. Started by predator_008,

המלצות על תוכנת עריכה וקידוד שתתאים לwin xp 64? בתודה מראש preadator_008

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  18. אורח BIGBARR
    Started by אורח BIGBARR,

מעוניין להחליף כתובת IP לעיתים קרובות בלי מאמץ רב מה אני צריך לעשות? האם יש תוכנה מיוחדת וכדומה? תודה ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  19. Started by x-pac,

כשאני ניכנס למשחק GUNBOUND הוא נותן לי הודעת שגיאה שקשורה לפירוול וכשאני מבטל את הKaspersky Anti-Virus Personal Pro ההודעה לא מופיעה איך אני עשוה שהאנטיוירוס שלי יאפשר ל משחק לעבוד חופשי

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  20. שלפי דעתי היא פשוט הכי פשוטה... אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות..... פשוט אני רוצה לשים תוכנה כלשהי במחשב אחד, במחשב השני שלא יהיה צורך להתקין תוכנה או משהו דומה, אלא רק להקיש IP, או להתחבר דרך רשת האינטרנט... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  21. Started by YoTaMi,

יש לי ת'דרייברים אבל חצי מהם לא מעודכנים .. הנה התמונה מהתוכנה DriverAgent מישהו יכול לעזור לי למצוא את העידכונים של הדרייברים ? http://www.siz.co.il/my.php?i=tyqayxmqzm3d.jpg תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  22. Started by xbuka,

בעיקרון שאלתי את השאלה בפורום windows והפנו אותי לכאן.......... קודם כל שלום אנשים...אני חדש כאן . בעזרת התוכנה acdsee דיפדפתי בין התמונות שיש לי במחשב ועשיתי ככה שהתוכנה תראה לי את האיקון של התיקיה גדול ובתוך האיקון כמה תמונות מהתיקיה ככה שיהיה לי קל יותר לחפש ולהגיע לתמונות שאני רוצה. הבעיה זה שהתוכנה הציגה לי גם איקון של סל המיחזור באותו הכונן ובתוכו כמה תמונות....ניסיתי להיכנס לסל מיחזור וזה הראה לי שהוא ריק , כנראה שכבר מחקתי את התמונות האלה והם איך שהוא נשמרו בגיבוי של של החלונות , זאת לפחות התיאוריה שלי למה הוא מציג אותם....השאלה שלי היא אם יש דרך לשחזר את התמונות האלה...אם כן אז איך? ואיך בדיוק התוכנה מציגה אותם אם הם לא קיימים???

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  23. שלום רב, להפתעתי גיליתי לפני כמה ימים שאיני יכול לשלוח ולקבל קבצים דרך תוכנות המסרים המידיים (ICQ ומסנג'ר). הודעת השגיאה המתקבלת היא משהו בסגנון שהחיבור חסום ושצריך לבדוק את הגדרות הפירוול. מדובר במחשב שמריץ Windows XP, האנטי וירוס הוא נורוטון 2003, החומת אש שרצה ברקע היא המקורית של Windows, ויש לי גם ראווטר אלחוטי שמחובר של סימנס. העסק רץ מצויין מאז חודש אפריל 2007 ורק עכשיו צצה הבעיה הזו. חשוב לציין שלא שיניתי שום הגדרות לאחרונה, רק ביצעתי סריקה במצב בטוח לגילוי וירוסים, רוגלות ושגיאות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  24. Started by sofix4,

האם כרטיס הטלוויזיה Flyvideo 2000 נתמך במדיה סנטר שבחלונות ויסטה?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות

דיונים חדשים בפורומים