תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אם כן אז האם כדאי CounterSpy Enterprise או CounterSpy ? אין לי רשת אבל חשבתי אולי יש יותר תוספות שם...
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
האם כרטיס הטלוויזיה Flyvideo 2000 נתמך במדיה סנטר שבחלונות ויסטה?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני לא יכולה להכינס לאתר מסויים אני לא יודעת איך אפשר לההוריד אותו מהחסימה כי משום מה פתאום הוא מופיע לי כחסום מופיע לי ההודעה הבאה :
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
WTF? וזה לא תקלה בקבצים, כי ההורדה לא נפגמה, ניראה כאילו בגלל שהווינדוס שלי בעברית אז התמונה הפוכה, לא שזה מפריע או משהו, כי מימין כתוב לי את מה שכתוב בתמונה למעלה, ואני לא עובר מהדרייבר הזה, הוא תיקן לי מלא תקלות שהיו מהדרייבר הקודם!
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
3 תוכנות : 1. האם למישהו יש המלצה לתוכנה פשוטה לשחזור קבצים שנמחקו (מסל המחזור ו/או ע"י Shift+Delete) ? ברור לי שיכולת השחזור תלוי בפרמטרים שונים, הכוונה היא לתוכנה פשוטה למשתמש הבייתית, שתסיים במצבים מסויימים. (למשל, שמתחרטים רגע לאחר המחיקה, לפני ששטח הדיסק מספיק להכתב שוב) 2. האם יש Plugin/Add On לפיירפוק/אקספלורר, המסוגר להמיר נתוני POST ל GET ? (כלומר, להציג ב URL את הפרמטרים העוברים ב GET) 3. עם איזה כלי פרוקסי/Sniffer מומלץ לעבוד, כאשר מעוניינים לנטר את התעבורה בזמן פיתוח האתר ? (Paros, Fiddler וכו') ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום, אם יש לי במחשב סרט\סדרה ב720P HD, האם זה משנה באיזה נגן אני מפעיל אותו? אני משתמש היום בBSplayer כדי לנגן את הסרטים מהמחשב לטלוויזיה...
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן בפורום ולפי מה שהבנתי כאן אפשר לשאולעל תוכנות אז הורדתי את התוכנהAVS VIDO CONVETER 6 בכדי להמיר סרט מWMV ל AVI ונתקלתי בקושי עים יש מדריך מפורט בעברית כיצד לעשות זאת תודה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מחקתי אותו מ-Add/Remove, וכשאני מנסה להתקין את WMP10 הוא אומר לי ש-11 כבר מותקן על המחשב,מחקתי תתקיה של 11 אבל הוא עדיין לא נותן לי להתקין אותו! יו תעזרו לי הוא הרס לי אתה המחשב איזה טעות זו היתה להתקין אותו יאאלהההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!
-
יש לי ת'דרייברים אבל חצי מהם לא מעודכנים .. הנה התמונה מהתוכנה DriverAgent מישהו יכול לעזור לי למצוא את העידכונים של הדרייברים ? http://www.siz.co.il/my.php?i=tyqayxmqzm3d.jpg תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
בבקשה, יש לי מקלט אינפרא-אדום שמחובר למחשב ואני רוצה לשלוט עליו דרך המחשב כף-יד...ולשם כך אני צריך תוכנה שאני אוכל לערוך איתה שלטים כמו שאני רוצה...ולא שלטים בנויים... בבקשה תעזרו לי כי אני כבר נואש..
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם האנטיוירוס NOD32. כשאני מנסה להפעיל אותו אני מקבל את השגיאה שבתמונה: אמרו לי להיכנס לServices ולבדוק שnod32 kernel service אוטומאטי ופעיל. בדקתי והוא לא היה, אז הפעלתי אותו ושיניתי לאוטומאטי. והאנטיוירוס עלה. הבעייה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אז זה שוב משתנה לא לא פעיל. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
יש לי משתמש מוגבל ולא ניתן לעשות הרבא דברים בגלל שהמישתמש מוגבל אני רוצה סך הכול לאפס דפדפן שלא היה את כל הסיסמאות ושמות המישתמשים שנכנסים לאינטרנט מה אני צריך לעשות תגידו לי באיזו דרך ?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
היי, מישו אולי יודע איך אני מעביר את התיקייה של ה-incomplete ב-LimeWire למקום אחר? היא נתקעת איפה שהיא רוצה ולא מוכנה לזוז משם ואין שום דבר בקשר לזה בהגדרות. מצאתי בכמה מקומות דרך גוגל שזה דבר נפוץ ויש דרך לשנות את זה. אבל זה רק אם אתה משנה את המקום שה-Incoming file נמצאים ואז זה מציק. אפשר להפריד בין השתיים?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד מסכרנים מחשב כף יד עם מחשב אישי נייד באמצעות BLUETOOTH? עליי לציין ,כי בשני המחשבים קיים לי BLUETOOTH ותוכנת activesync . תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
המלצות על תוכנת עריכה וקידוד שתתאים לwin xp 64? בתודה מראש preadator_008
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
וההתקנה שיש לי היא מהאתר של לוג'יטק,והיא ההתקנה הכי עדכנית באמת יכול להיות שאני קודם צריך להתקין את הדיסר המקורי שהיה לי ואז את ההתקנה מהאתר של לוג'טק(ההכי עדכנית) דרך אגב ההתקנה עבדה לי לא מזמןףפשוט עכשיו המחשב אחרי פירמוט
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
אני עושה מצגת של כל התמונות והסרטים שיעבור אחרי כמה שניות לתמונה הבאה באופן אוטומתי אתם יודעים ...... אבל את הסרטים הוא לא מנגן הוא מראה רק את התמונות .... מישהו יודע מה אני עושה כדי שגם שהוא מגיע לסרט שינגן אותו ? ניסיתי בהגדרות שם לסמן "נגן אוטומטית" .....עדיין לא עובד ......
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מוריד דברים בUTORRENT נוצר מצב שכאשר אני עוזב את המחשב מספר שעות (למשך הלילה לרוב) כל ההורדות מפסיקות וכאשר אני מוריד מייל באמצעות האאוטלוק משרת של נטויזיון אז פתאום הוא לא מוצא לי את המייל ורק לאחר שאני מאתחל את המחשב הכל חוזר להיות בסדר (הUTORRENT מוריד והמייל עובד) יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך? תודה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
היי אחרי עבודה מאומצת שוחררה גירסה חדשה לתוכנת הדואר החינמית emailaya. רשימת השינויים היא: * הוספת מד התקדמות בטעינת מכתבים מקומיים * מנגנון תיקיות מקומיות שופץ על מנת לחסוך בזיכרון * אפשרות ליבוא אנשי קשר ופגישות ישירות מגוגל * הוספת אשף להגדרות התוכנה * תפריטים יוצמדו לימין כאשר עובדים בעברית * אפשרות חדשה למייל: למחוק את כל המכתבים של השולח * אפשרות חדשה לסל מיחזור: רוקן את סל המיחזור * אנשי קשר מועדפים לגישה ישירה בעת כתיבת מייל חדש * מצא תוך כדי כתיבה בחלון תוכן גולמי/צפייה במכתב/צפיה מוקדמת בחלון הראשי * אם במייל אין טקסט או שהוא מכיל HTML תופיע כיתובית במקום תוכן לא קריא * שיפור מהירות פתיחת חלון מכתב חדש/צפייה * אפשרות למחוק איש קשר+שיחה בצי'טוט מהיר * כפתור שליחת…
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
צריכה עזרה, אתמול התחילה בעיה עם אינטרנט אקספלורר לא בטוחה שזה לא וירוס אבל הרצתי אתמול קספרסקי (הוא ישן) וחזר נקי. אני מתחברת לאינטרנט ומצליחה לגלוש לגוגל, כל אתר אחר אני מקבלת שגיאה של "internert explorer has encountered a problem" משהו בסגנון ואז יש אפשרות אם לשלוי report או לא או לעשות debug כשבוחרים לא- החלון נסגר. אם מחכים מספיק זמן הוא מעלה את כל האתר אבל ההודעה נשארת. כמו כן כשאני מנסה ב run לתת פקודה של cmd , אני לא מקבלת שום דבר - אין פרומפט של דוס. ניסיתי אתמול להתקין מחדש אקספלורר דרך דיסק ההתקנה של windows . לא עזר הבעיה נשארה. לפני שבעיה התחילה הצלחתי לגלוש בכמה אתרים, האם יכול להיות שתפסתי איזה וירוס משם?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בקושי, שאני מאמין שניתן לפתור אותו. כידוע לכולם, התוכנה uice 2.34 נותנת את האופציה שלליטה מרחוק על ידי שלט. איך אני מעביר את הפקודות שהקלטתי למחשב אחר? (במידה ואני משתמש באותו שלט כמובן) האם ניתן לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את העוצמה של המחשב, לגבי הווליום של הרמקולים , אז אני לוחץ על עוצמה וזה רושם ככה : "לוינדווס אין אפשרות להפעיל את הקובץ Sndvol32.exe , השתמש ביישום הוספה\הסרה של תוכניות בלוח הבקרה כדי לבצע התקנה " ניסיתי להיכנס לשם אבל לא מצאתי שום דבר שקשור לקול מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש אחר תוכנה להמרת וידאו אני בעיקר צריך המרה מכל פורמט לVOB (DVD) אבל נחמד אם זה יהיה כמו win avi convertor שזה ממיר הרבה פורמטים (עד כאן פשוט מאוד אפילו יש לי אחת) אבל,, שמנצלת 64bit ושני ליבות מעבד (C2D E6600) עם המפרט שמימין אני צריך רק שם מפה אני כבר אסתדר תודה רבה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לניהול עסק, שבאמצעותה אני אוכל לכתוב שם של ספק ואוטומטית הוא ימלא לי את הטלפון והפרטים לפי איש הקשר שכבר שמור, וגם חשוב לי מאוד שברגע שאני מתחיל לרשום מוצר כלשהו אחרי האות הראשונה הוא ידע להשלים לי את המילה (כמו באקסל) - אם יהיה ניתן להכניס לתוכנה, מראש מאגר נתונים של מוצרים ולכל ספק תהיה רשימה מראש של המוצרים והמחירים. ומצטער על הבקשה המיוחדת : אז באופן כללי תוכנה לניהול שיהיה לה ממשק כלשהו שיתאים לצרכי, תודה מראש. אם מישהו מכיר את ה- outlook ברמה שיהיה ניתן להפוך אותה למה שרצית, כלומר השלמה אוטומטית של פריטים והצגת נתוני איש הקשר, לאחר שרושמים את שמו ב"נושא" ביומן, זה יהיה מעולה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-