תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי אחרי עבודה מאומצת שוחררה גירסה חדשה לתוכנת הדואר החינמית emailaya. רשימת השינויים היא: * הוספת מד התקדמות בטעינת מכתבים מקומיים * מנגנון תיקיות מקומיות שופץ על מנת לחסוך בזיכרון * אפשרות ליבוא אנשי קשר ופגישות ישירות מגוגל * הוספת אשף להגדרות התוכנה * תפריטים יוצמדו לימין כאשר עובדים בעברית * אפשרות חדשה למייל: למחוק את כל המכתבים של השולח * אפשרות חדשה לסל מיחזור: רוקן את סל המיחזור * אנשי קשר מועדפים לגישה ישירה בעת כתיבת מייל חדש * מצא תוך כדי כתיבה בחלון תוכן גולמי/צפייה במכתב/צפיה מוקדמת בחלון הראשי * אם במייל אין טקסט או שהוא מכיל HTML תופיע כיתובית במקום תוכן לא קריא * שיפור מהירות פתיחת חלון מכתב חדש/צפייה * אפשרות למחוק איש קשר+שיחה בצי'טוט מהיר * כפתור שליחת…
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
אני צריך להתקין J2E אבל אין ברירה חייבים לאתחל את הדפדפן לאחר ההתקנה,זה כבר עלה לי שני ריסטורים...
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
יש לי NERO 7 , ובכל התצוגות המקדימות בהכנת DVD או בתוכנת העריכה אני רואה מסך ירוק מטושטש. מישהו יודע ממה זה נובע ואיך אפשר לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
היי כבר שעה שאני מחפש אותה אבל לא מוצא זו תוכנה voip שאפשר דרכה להתקשר לטלפון רגיל(בזק) מהמחשב חנים תודה
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
שלום . היה לי איזה 1 גיגה של קבצי אודיו בנגן עכשיו אני לא רואה שום קובץ לא ב Mp3 ולא במחשב שאני מכניס את הנגן אבל מה שכן אני רואה את המקום שהם תופסים , יש אפשרות להחזיר אותם ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
יש לי אי-מייל של walla, וברצוני להתחבר איתו לMessenger. אני מנסה להתחבר איתו וזה לא מצליח להתחבר, איך אפשר לפתור את זה? יש אפשרות להתחבר עם אי-מייל של walla(עם סיומת co.il)?אם כן, אז איך עושים את זה? תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
אהלן, הורדתי מפה את הגרסא האחרונה של minipe - http://minipe.org/ עכשיו הבנתי שהסיסמא זה thecavern וזה נכון כי אז הוא מראה לי את הקובץ.אך כאשר אני עושה extract הוא אומר לי בסוף wrong password. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
יש לי ת'דרייברים אבל חצי מהם לא מעודכנים .. הנה התמונה מהתוכנה DriverAgent מישהו יכול לעזור לי למצוא את העידכונים של הדרייברים ? http://www.siz.co.il/my.php?i=tyqayxmqzm3d.jpg תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד acer aspire 5520g מדובר במחשב דיי מורכב הדורש הרבהההה דרייברים קניתי אותו עם מערכת הפעלה ויסטה ויש לי רק את הדרייברים של ויסטה אני רוצה להחליף לwin xp אין לי בעיה להתקין את הxp הבעיה היא שאין לי את הדרייברים המתאימים ואין אותם גם באתר היצרן האנגלית שלי לא משהו אשמח אם מישהו יוכל לישלוח לי קישור מדויק של הדרייברים.........
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
תראו, מאז שעשיתי פירמוט, אני לא מצליח למצוא את הדרייבר של הקול שלי. יש לי כרטיס קול מובנה, הלוח אם שלי הוא של אינטל והסוג הוא: D845GRG. בבקשה, מי שיכול למצוא לי דרייבר בשביל זה אני מאוד מאוד אודה לו...
-
- 3 תגובות
- 424 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור אבל אני חשוב שיש לזה קשר לבעיה שיש לי עכשיו טוב אז ככה פעם נדבקתי באיזה וירוס שאחותי הורידה ב אימיול.. מחקתי אותו חיסלתי אותו מכל מקום אפשרי משהו של irc לא זוכר תשם קיצר אחרי תקופה של שימוש ב ZoneAlarm החלטי להתקין אותו מחדש כדי למחוק את כל הלוגים וההגדרות.. אבל אחרי שניסיתי להתקין שוב אני מקבל את ההודעה הבאה אגב אני משתמש בגרסה החינמית ניסיתי גם גרסאות נסיון יותר מתקדמות אך התוצאה דומה כל הניסיות שלי להתקין כשלו... ניסיתי אפילו ב safe mode עכשיו אני משתמש בfirewall של sp2 אני מקווה שנתתי מספיק פרטים ושתצליחו לעזור לי
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
עברתי מנורטון ל KASPERSKY ,התוכנה באמת קלה יותר אבל כל הדפים מלאי פירסומות (דבר שלא קרה עם נורטון) , התוכנה פחות ידידותית וצריך לקנפג כל תוכנה בניפרד לגישה לאינטרנט. האנטי וירוס זיהה 2 קבצים כפוטנציילית מסוכנים ,דבר שלא היה נכון.(וגם לא קרה עם הנורטון)
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
במחשב שלי יש בעיה מוזרה שהיום צצה. המחשב התחיל להשמיע צפצופים מהמארז כאשר לוחצים על כל מקש במקלדת (צפצופים שנשמעים כאילו שהמון מקשים נלחצים ביחד, אבל זה ממש לא..) * זה התחיל לקרות כאשר קניתי עכבר ל-USB וחיברתי אותו. * זה רק כאשר לוחצים במקלדת. * אם מוציאים את העכבר זה עדיין קורה... * האם זה מסוכן??? מה אפשר לעשות??? תודה רבה~! casio.
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מסובכת, השתמשתי בתוכנה וערכתי איזה טראנס והוספתי חלקים מטראנסים אחרים ועשיתי מלא דברים וכסיימתי ושמרתי אז שכחתי לסגור את אחד השירים שפתחתי כדי לגזור ממנו חלקים והתוכנה עשתה לי איתו מיקס כששמרתי וזה עכשיו קובץ אחד ונדפק לי הכל, חשבתי, אולי יש איזו תוכנה שאיכשהו אני אוכל למחוק את הטראנס שהתוכנה הוסיפה לי כי יש לי את השיר שהיא הוסיפה לי ואולי יש תוכנה שלוקחת את השיר שאני לא רוצה וקוראת אותו ומוחקת אותו מהקובץ של שני הטראנסים.. או שאולי אני יכול לשחזר את הקובץ שהיה טוב לפני ששמרתי עליו עם איזו תוכנה? בבקשה תעזרו, זה מבאס תחת אחרי כל ההשקעה הזו
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
אודה לחוות דעת . אני משתמש בגרסה המשולבת כבר שבוע , אבל אולי אני מפספס משהו , סך הכל עושה רושם מאוד מקצועי , אמינה ולא שואבת משאבי מיותרים מהזכרון והמעבד. :s05:
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף חוץ מזה שניסיתי את Clone DVD ובהחלט רואים שהיא פחות טובה בתוצאות
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
כזו שמוחקת קבצי זבל,מוצאת שגיאות וכו'.
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
כשהתוכנה עושה סריקה רשום לי איפו אבל רשום לי רק בכונן C רציתי לדעת איך אני עושה שיהיה בדיקה גם בכונן D ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 423 צפיות
-
-
מחשב P4 478 !! קודם אציג את הבעיה , אין אפשרות להתקין את ה FLASH PLAYER תמונות מצורפות: עכשיו אגיד לכם מה נסיתי לעשות : 1 - פירמטתי את המחשב 3-4 פעמים וכל פעם ניסיתי וינדוס בגרסה שונה גולל SP2 ו SP3 2-החלפתי זכרונות !! 3- החלפתי מעבד 4- החלפתי הארדיסקים !!! ( התקנת וינדוס על דיסק שלם מפורמט ( מחשש לוירוס ) ) 5- החלפתי כרטיס רשת !! רק נשארה לי האופציהה של החלפת לוח אם !! אבל זה לא בא בחשבון חשוב לציין ! שגם חילוץ של קבצים מראה על בעיה ב ARVHIVE למרות שבמחשב אחר זה נעשה כרגיל
-
- 3 תגובות
- 423 צפיות
-
-
אני מתכנת מתחיל ודרושה לי תוכנה נוחה וקלה לתכנות C++. איזו תוכנה לדעתכם היא הכי נוחה?
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע למה אבל כל כמה זמן עולה לי שגיאה כזאת: ושאני לוחץ נסה שנית או כל השאר- הקספרסקי קורס לגמרי! ניסיתי גם בגרסאות אחרות של קספרסקי ועדיין אותה בעייה. גם המסנג'ר קורס ואני חושב שזה גם קשור... בבקשה תעזרו לי עם זה! תודה
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי נגן winamp ועכשיו אני בא לראות סרט של dvdrip והנגן רק משמיע קולות הוא לא מראה לי את הסרט אבל נגיד אני שם סרט רגיל הוא מראה הכל טוב תודה לעוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יכול להגיד לי איך מעבירים תוכנה או דטדאקצ מ ה hard disk ל disk on key כי אם אגרור אז הוא רק מעתיק את התקייה תודה הנושא הופרד מסטיקי המלצת תוכנות.
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
אני לא יכולה להכינס לאתר מסויים אני לא יודעת איך אפשר לההוריד אותו מהחסימה כי משום מה פתאום הוא מופיע לי כחסום מופיע לי ההודעה הבאה :
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
-