תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי Kaspersky Internet Security 6.0 ורציתי לדעת מה משמעות ההודעה המצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
-
שלום יש לי איזשהי התלבטות בקשר תוכנה שהוא סורק את ה registery ומוצא את כל מה שלא טוב הוא נותן לי רשימה אני כמובן לוחץ על תקן עכשיו הוא מוחק הכל עכשיו שאלתי היא כך: ברגע שאני לוחץ על REMOVE האם יש סיכון שיקרה משהו למחשב או למערכת ההפעלה כי יש REGISTERY שנמצאים גם שם לא יקרה כלום אם אני יעשה remove תודה
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום לכולם..! אתמול בטעות לחצתי על משהו אם ctrl+ משהו וזה היתחיל לרשום לי בצד שמול איך אני משנה את זה..? תודה לעוזרים..!
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
היי, אני עובד על Avid ובד"כ אני מייצא את הפרוייקטים שלי כ-קוויק טיים מובי. ואז אני ממיר אותם בקנופוס לדיוידי, והכל עובד חלק. היום קרה לי משהו משונה, כשסיימתי את התהליך הקבוע הזה ובאתי לצפות גיליתי שצפייה רגילה ב power dvd או windows media player גורמת לעיתים לטשטושים ורעידות, בעיקר בדיזולובים ובמעברים מהירים (כמו זומים מדומים בתוכנה וכד') אבל משום מה כשאני צופה בתוצאה ב bsplayer או ב media player classic הרעידות נעלמות ורואים מצויין. גם את התוצאה ב קווייק טיים לפני ההמרה רואים חלק. חשבתי שמשהו נדפק בקודקים, אבל בדיקת דיסקים קודמים עם סרטים שלי העלתה שהבעיה היא ספציפית כרגע וסרטים קודמים רואים מצויין בכל התוכנות. מה זה יכול להיות? ואיך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה לעונים…
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2003 הורדתי אבל שאני מפעיל את ה word נגיד או power point או כל דבר אחר שם הוא רושם לי ככה רושם לי ש user name לא טוב מה אני עושה והורדתי כמה פעמים אותו את האופיס וזה אותו בעיה
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
בעיה חמורה באימיול שלי, הוא הפסיק פתאום לחפש קבצים (כל סוג) האימיול מחובר וכמו כן הקדמילה. בצעתי ריסט למחשב אך זה לא עוזר. עזרה דחוף. אימיול של NFO גירסה 0.48a
-
- 4 תגובות
- 458 צפיות
-
-
למישהו יש מושג??? *משהו קטן ששכחתי לציין זה שב-Windows Media Player הקלאסי זה כן נותן לראות וב-Windows Media Player 11 זה לא נותן...
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני בא לבתקין אותה ובאמצע היא מבקשת תקליטון שקיבלתי עם הדיסק מה לעשות??? תעזרוו אני חייב את זה דחווף
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
התקנתי XFIRE והוא כל הזמן מתחבר, כאילו על און ליין, אבל לא שולח הודעות... לאחר מכן הוא פשוט מתנתק מהשרת וזהו :\. ניסיתי לכבות אפילו את הFIREWALL..
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע לפרש מה המשמעות של הr או R או שאין כלום ליד מקום ההורדה (ראה תמונה). יש לי תחושה שבR יש הגבלה מסויימת על קצב ההורדה ממשתמש. תודה עופר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
היי לכם בירצוני לדעת אם דרייבר שמצאתי באתר http://www.tweaksrus.com עבור כרטיס מסך של NVIDIA שם הדרייבר הוא XTREME 84.20 האם הוא יותר טוב מהדרייבר שמורידים מאתר של NVIDIA וגם האם הוא יכול להזיק לכרטיס מסך פיזית ? יש לי6600GT בתודה רוני
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום אנשים התקנתי WINDOWS על לוח אם חדש ואין אינדקציה על כרטיס קול בנסיון להתקין את הדרייבר שבא עם הלוח וכן דרייבר שהורדתי מASUS בעת ההתקנה מתקבלת הודעה שהחומרה שלי לא מתאימה לדרייבר יש למישהו רעיון? סביר שהלוח דפוק?
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
תראו, מאז שעשיתי פירמוט, אני לא מצליח למצוא את הדרייבר של הקול שלי. יש לי כרטיס קול מובנה, הלוח אם שלי הוא של אינטל והסוג הוא: D845GRG. בבקשה, מי שיכול למצוא לי דרייבר בשביל זה אני מאוד מאוד אודה לו...
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום ! אז ככה.. יש לי בעיה באתר של תפוז (בלבד) שאני גולש באתר עם המשתמש שלי אז אם אני קורא כמה הודעות בפורום או פותח תמונה בפורום האתר קופא לי ואז אני לא יכול לדפדף בעמודים של הפורום או לעבור לפורומים אחרים.. הדרך היחידה היא לסגור את האקספלורר ולהיכנס שוב לתפוז ולהיכנס לפורום שאני רוצה ואז לגלוש בפורום עצמו.. ועכשיו מה קשור הקספרסקי.. יום אחד יצא לי שעשיתי לו ניתוק וגלשתי בתפוז ואז זה גלש לי ללא בעיה ויכלתי לפתוח הודעות, תמונות ולעבור לפורומים בלי לקפוא.. ואז ניסיתי הדלקתי אותו ושוב זה קפא.. ואז ניתקתי אותו ושוב יכלתי.. השאלה איך אני מגדיר לקספרסקי לעבוד אבל לא להקפיא לי את האתר של תפוז.. שמתי את האתר ב"איזורים בטוחים" אז זה לא עזר.. ובהגדרות של הקספרסקי לחצתי נגיד לב…
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
בעיקרון שאלתי את השאלה בפורום windows והפנו אותי לכאן.......... קודם כל שלום אנשים...אני חדש כאן . בעזרת התוכנה acdsee דיפדפתי בין התמונות שיש לי במחשב ועשיתי ככה שהתוכנה תראה לי את האיקון של התיקיה גדול ובתוך האיקון כמה תמונות מהתיקיה ככה שיהיה לי קל יותר לחפש ולהגיע לתמונות שאני רוצה. הבעיה זה שהתוכנה הציגה לי גם איקון של סל המיחזור באותו הכונן ובתוכו כמה תמונות....ניסיתי להיכנס לסל מיחזור וזה הראה לי שהוא ריק , כנראה שכבר מחקתי את התמונות האלה והם איך שהוא נשמרו בגיבוי של של החלונות , זאת לפחות התיאוריה שלי למה הוא מציג אותם....השאלה שלי היא אם יש דרך לשחזר את התמונות האלה...אם כן אז איך? ואיך בדיוק התוכנה מציגה אותם אם הם לא קיימים???
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
מאיזה אתר אני יכול להוריד קובץ לצריבה אוטומטית לדריברים של הלוח אם שלי במקום להוריד דריבר דרביר ולהתקין אחד אחד כמו דיסק שמקבלים שקונים את המחשב הוא מתקין אוטומטי
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
יש לי את nero החדש 7.10. הבנתי שיש שם אופציה להמיר סרט avi לvcd בכדי שאוכל לצרוב ולראות בDVD שאינו קורא DIVX איך אני נכנס לאופציה הזו בדיוק בנרו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף חוץ מזה שניסיתי את Clone DVD ובהחלט רואים שהיא פחות טובה בתוצאות
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. התקנתי אתמול קספרסקי 6 ונהייתה לי בעיה איתו. הבעיה היא שאנטיוירוס לא נתן למחשב למשוך IP ולא נתן לי להתחבר לאינטרנט (נהיה סימן קריאה על המחשבים שליד השעון). דיברתי עם הוט וקיצור הגענו למסקנה אחרי שניסינו כמה דברים, שהוא זה שמפריע ובאמת אחרי שמחקתי אותו חזרתי להתחבר לאינטרנט. בעבר השתמשתי בקספרסקי ואני מאוד מבסוט מהאנטיוירוס הזה ואני לא מבין מה גורם לבעיה הזאת למרות שהורדתי את רמת שמירה/סריקה על המחשב לנמוכה ביותר. מישהו חווה בעבר את זה ויודע איך לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
אני מנסה לבצע לכידת וידאו ממצלמה באמצעות כבל USB, ובשלב של הגדרות וידאו - לחצן הבא לא מגיב
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אז ככה , מערכת הוינדוס שלי לא עבדה אז מה שעשיתי זה חיברתי את הHD למחשב שני כדי להעביר את המידע שחשוב , אבל יש לי בעיה כי כשאני מפעיל את ההרדיסק במחשב השני ואני מדפדף בין התיקיות של הכונן אז יש לי רושם שחסרים קבצים, הוא מראה לי שבשולחן העבודה הכל ריק , ובמסמכים שלי גם ריק (נכנסתי דרך הLOCAL SETTINGS) , אולי זה בגלל שליוסר הזה יש סיסמא כאשר מפעילים את הוינדוס ? בבקשה תעזרו לי זה דחוף יש לי מידע ממש ממש חשוב . אם מישהו יוכל להתקשר 0524833077 , תתקשרו ואני יחזור אליכם כדי לחסוך לכם זמן אויר .
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
ולצרוב אותה בדיסק אחר כך בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות דיי טיפשיות אבל לא הצלחתי להבין אותן.. 1. איך מתזמנים video effect? שיהיה מתי שאני רוצה ולא כל הtrack.. 2. איך מוסיפים מעברים? תודה!! מצטער על הבורות..
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן בפורום ולפי מה שהבנתי כאן אפשר לשאולעל תוכנות אז הורדתי את התוכנהAVS VIDO CONVETER 6 בכדי להמיר סרט מWMV ל AVI ונתקלתי בקושי עים יש מדריך מפורט בעברית כיצד לעשות זאת תודה
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-