עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני רוצה לבדוק כמה המחשב שלי מוציא והאם זה תקין למחשב שלי או שלא. או שאולי הוא יוציא יותר ממה שאני מצפה. הורדתי את התוכנה אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי שזה יתחיל להריץ את הבדיקה. זאת אומרת על מה ללחוץ? כמה זמן זה אמור להיערך ? אני זוכר שפעם מזמן הרצתי את התוכנה וזה כזה ניתקע בין תמונה לתמונה וזה לקח פול זמן לא היה לי כוח לחכות לסוף ועשיתי ריסט. אני רוצה לדעת גם איך אני יודע מה הטמפ' של הכרטיס בזמן הבדיקה או אחריה. תודה.

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  2. הורדתי אתר מוכן שעשוי בפוטושופ ואני לא מבין מהם הסימני קריאה הצהובים האלה...? כשאני מנסה להיכנס ללאייר ולשנות אותו הוא שואל אותי האם להוריד את הסימן קריאה הצהוב הזה וכשאני עושה לו כן ואני משנה אני לא יודע איך להחזיר אותו.... מה זה ולמה זה משמש??

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  3. Started by asichen,

היי, יש לי בעייה בפוטושופ CS2. יש הרבה מקרים שבהם אני עובד עם קובץ כבד פתאום מופיעה לי השגיאה שלמטה (בתמונה המצורפת). מישהו יודע מה הבעייה? בעיית חומרה/תוכנה? תודה רבה רבה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  4. מאיזה אתר אני יכול להוריד קובץ לצריבה אוטומטית לדריברים של הלוח אם שלי במקום להוריד דריבר דרביר ולהתקין אחד אחד כמו דיסק שמקבלים שקונים את המחשב הוא מתקין אוטומטי

5. Started by eladbu,

איך אני מחזיר את האוטלוק שלי לעיברית במקום גיבריש? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  6. שלום לכולם..! אתמול בטעות לחצתי על משהו אם ctrl+ משהו וזה היתחיל לרשום לי בצד שמול איך אני משנה את זה..? תודה לעוזרים..!

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  7. Started by niva401,

אני מנסה לבצע לכידת וידאו ממצלמה באמצעות כבל USB, ובשלב של הגדרות וידאו - לחצן הבא לא מגיב

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  8. אודה לחוות דעת . אני משתמש בגרסה המשולבת כבר שבוע , אבל אולי אני מפספס משהו , סך הכל עושה רושם מאוד מקצועי , אמינה ולא שואבת משאבי מיותרים מהזכרון והמעבד. :s05:

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  9. Started by kobibo,

בעיה חמורה באימיול שלי, הוא הפסיק פתאום לחפש קבצים (כל סוג) האימיול מחובר וכמו כן הקדמילה. בצעתי ריסט למחשב אך זה לא עוזר. עזרה דחוף. אימיול של NFO גירסה 0.48a

• 4 תגובות
    • 467 צפיות
  10. Started by DDABBO,

שלום אני חדש כאן בפורום ולפי מה שהבנתי כאן אפשר לשאולעל תוכנות אז הורדתי את התוכנהAVS VIDO CONVETER 6 בכדי להמיר סרט מWMV ל AVI ונתקלתי בקושי עים יש מדריך מפורט בעברית כיצד לעשות זאת תודה

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  11. Started by opher,

היי, מישהו יודע לפרש מה המשמעות של הr או R או שאין כלום ליד מקום ההורדה (ראה תמונה). יש לי תחושה שבR יש הגבלה מסויימת על קצב ההורדה ממשתמש. תודה עופר [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  12. Started by Alroit,

שלום לכולם, תודה מראש לכל אלה שיענו אשמח לקבל עזרה במציאת תוכנת עזר - היה לי פעם CD שהוא כמו מערכת הפעלה שלמה עם כל מיני נוספים כמו: GHOST וכלעם אחרים הבעיה שאני לא זוכר איך קראו לזה לתוכנה הזו? היכול להיות WIN XPE? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  13. שלום לכולם אני מתקין את הכרטיס החדש של חברה שלי ה gto2 בכל אופן אני רוצה לפתוח לו צינורות הבאתי דיסק איתחול של 98 הבעיה היא שמשום מה הוא לא קורא את הכוננים (כנראה בכלל שהם ntfs) אין לי מושג איך ליצור דיסקט איתחול עברתי על התוצאות בגוגל הכל נראה מסובך ומסורבל אין שיטה קלה ליצור דיסק (cd) איתחול? אגב גם איך אני אמור ליצרוב אותו? תודה מראש לעוזרים מצטער אם זה בפורום הלא מתאים

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  14. מה לא ניסיתי?! אדאוור סי , אדאוור במצב בטוח,נורטון,מה עוד נשאר?! מה עליי לעשות כדיי להעיף את הדבר המעצבן הזה? זה מחייב פירמוט? אעעעעע אני נואש (ואני מקווה שפתחתי תנושא בפורום הנכון ) תודה רבה רבה מראש :] נ.ב זה שזה שולח לכל הרשימה לא מעניין אותי זה פשוט מאיט לי תמחשב

15. אני עושה מצגת של כל התמונות והסרטים שיעבור אחרי כמה שניות לתמונה הבאה באופן אוטומתי אתם יודעים ...... אבל את הסרטים הוא לא מנגן הוא מראה רק את התמונות .... מישהו יודע מה אני עושה כדי שגם שהוא מגיע לסרט שינגן אותו ? ניסיתי בהגדרות שם לסמן "נגן אוטומטית" .....עדיין לא עובד ......

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  16. Started by lielmar1,

שלום לכולם !! יש לי נגן winamp ועכשיו אני בא לראות סרט של dvdrip והנגן רק משמיע קולות הוא לא מראה לי את הסרט אבל נגיד אני שם סרט רגיל הוא מראה הכל טוב תודה לעוזרים !!

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  17. שלפי דעתי היא פשוט הכי פשוטה... אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות..... פשוט אני רוצה לשים תוכנה כלשהי במחשב אחד, במחשב השני שלא יהיה צורך להתקין תוכנה או משהו דומה, אלא רק להקיש IP, או להתחבר דרך רשת האינטרנט... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  18. Started by sigma,

מה מידת ההשפעה על שיפור \ יעילות הגלישה באינטרנט של תוכנות מסוג זה ? דוגמאות לתוכנות Modem Tweak :

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  19. Started by ramoni,

עם איזו תוכנה חוץ מwin ISO ישנה אפשרות ל"דמות" סידירום?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  20. Started by sharki2,

תראו, מאז שעשיתי פירמוט, אני לא מצליח למצוא את הדרייבר של הקול שלי. יש לי כרטיס קול מובנה, הלוח אם שלי הוא של אינטל והסוג הוא: D845GRG. בבקשה, מי שיכול למצוא לי דרייבר בשביל זה אני מאוד מאוד אודה לו...

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  21. Started by UZI_BILI,

אני מחפש את התוכנה Suites זו תוכנה שבעזרתה ניתן להתקין סקינים.. תודה למי שיעזור..

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  22. Started by xbuka,

בעיקרון שאלתי את השאלה בפורום windows והפנו אותי לכאן.......... קודם כל שלום אנשים...אני חדש כאן . בעזרת התוכנה acdsee דיפדפתי בין התמונות שיש לי במחשב ועשיתי ככה שהתוכנה תראה לי את האיקון של התיקיה גדול ובתוך האיקון כמה תמונות מהתיקיה ככה שיהיה לי קל יותר לחפש ולהגיע לתמונות שאני רוצה. הבעיה זה שהתוכנה הציגה לי גם איקון של סל המיחזור באותו הכונן ובתוכו כמה תמונות....ניסיתי להיכנס לסל מיחזור וזה הראה לי שהוא ריק , כנראה שכבר מחקתי את התמונות האלה והם איך שהוא נשמרו בגיבוי של של החלונות , זאת לפחות התיאוריה שלי למה הוא מציג אותם....השאלה שלי היא אם יש דרך לשחזר את התמונות האלה...אם כן אז איך? ואיך בדיוק התוכנה מציגה אותם אם הם לא קיימים???

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  23. Started by mendic,

צהרים טובים משהו יודע אם יש חיה כזו?? Norton PartitionMagic for server 2003 או תוכנה אחרת שתאחד כוננים בWINDWOS SERVER 2003 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  24. Started by enzo,

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  25. Started by moshiko69,

יש לי Kaspersky Internet Security 6.0 ורציתי לדעת מה משמעות ההודעה המצורפת. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 466 צפיות

דיונים חדשים בפורומים