עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אפשר בבקשה תוכנה שתעזור להחביא את האיקונים של ה-tray.?

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  2. Started by sigma,

מה מידת ההשפעה על שיפור \ יעילות הגלישה באינטרנט של תוכנות מסוג זה ? דוגמאות לתוכנות Modem Tweak :

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  3. אני רוצה לבדוק כמה המחשב שלי מוציא והאם זה תקין למחשב שלי או שלא. או שאולי הוא יוציא יותר ממה שאני מצפה. הורדתי את התוכנה אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי שזה יתחיל להריץ את הבדיקה. זאת אומרת על מה ללחוץ? כמה זמן זה אמור להיערך ? אני זוכר שפעם מזמן הרצתי את התוכנה וזה כזה ניתקע בין תמונה לתמונה וזה לקח פול זמן לא היה לי כוח לחכות לסוף ועשיתי ריסט. אני רוצה לדעת גם איך אני יודע מה הטמפ' של הכרטיס בזמן הבדיקה או אחריה. תודה.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  4. Started by yahalom,

יש לי מחשב אומנם לא חדש אך לא רע... התקנתי OFICE 2007 וכאשר אני עובר בין חלונות של האופיס הוא חושב בטרוף התופעה מתרחשת רק בסיטואציה זו בעיקרון יש לי לוח אם של אזוס P4P800 מעבד ליבה אחת אינטל 1.4 או 1.6 לא זוכר.. לא בבית כרגע... זיכרון 1500 !!! לא יודע ניראה לי מוזר בעיקר בעיקבות הזיכרון יכול להיות שהבעיה נובעת ממשהו אחר או שזה רק בגלל שאין לי דול קור...

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  5. Started by mendic,

צהרים טובים משהו יודע אם יש חיה כזו?? Norton PartitionMagic for server 2003 או תוכנה אחרת שתאחד כוננים בWINDWOS SERVER 2003 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  6. Started by enzo,

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  7. Started by Domovoi,

הי אני צריך עזרה עם ALCOHOL 120% אני רוצה לפתוח קובץ מסוים שהוא MDF יצרתי כבר כונן ויטואלי רק עכשיו אני לא יודע איך להריץ את התקנה :-\

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  8. Started by neovo,

מחשב P4 478 !! קודם אציג את הבעיה , אין אפשרות להתקין את ה FLASH PLAYER תמונות מצורפות: עכשיו אגיד לכם מה נסיתי לעשות : 1 - פירמטתי את המחשב 3-4 פעמים וכל פעם ניסיתי וינדוס בגרסה שונה גולל SP2 ו SP3 2-החלפתי זכרונות !! 3- החלפתי מעבד 4- החלפתי הארדיסקים !!! ( התקנת וינדוס על דיסק שלם מפורמט ( מחשש לוירוס ) ) 5- החלפתי כרטיס רשת !! רק נשארה לי האופציהה של החלפת לוח אם !! אבל זה לא בא בחשבון חשוב לציין ! שגם חילוץ של קבצים מראה על בעיה ב ARVHIVE למרות שבמחשב אחר זה נעשה כרגיל

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  9. שלום רב, להפתעתי גיליתי לפני כמה ימים שאיני יכול לשלוח ולקבל קבצים דרך תוכנות המסרים המידיים (ICQ ומסנג'ר). הודעת השגיאה המתקבלת היא משהו בסגנון שהחיבור חסום ושצריך לבדוק את הגדרות הפירוול. מדובר במחשב שמריץ Windows XP, האנטי וירוס הוא נורוטון 2003, החומת אש שרצה ברקע היא המקורית של Windows, ויש לי גם ראווטר אלחוטי שמחובר של סימנס. העסק רץ מצויין מאז חודש אפריל 2007 ורק עכשיו צצה הבעיה הזו. חשוב לציין שלא שיניתי שום הגדרות לאחרונה, רק ביצעתי סריקה במצב בטוח לגילוי וירוסים, רוגלות ושגיאות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  10. Started by morg01,

אני לא יכולה להכינס לאתר מסויים אני לא יודעת איך אפשר לההוריד אותו מהחסימה כי משום מה פתאום הוא מופיע לי כחסום מופיע לי ההודעה הבאה :

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  11. מה אני יכול לעשות?? אני עם IE, התקנתי מקסטון ולא עזר עדין...צריך להוריד איזה משהו כדי שיפעל לי?? דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  12. Started by eladbu,

איך אני מחזיר את האוטלוק שלי לעיברית במקום גיבריש? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  13. שלום לכולם..! אתמול בטעות לחצתי על משהו אם ctrl+ משהו וזה היתחיל לרשום לי בצד שמול איך אני משנה את זה..? תודה לעוזרים..!

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  14. אני צריך להתקין J2E אבל אין ברירה חייבים לאתחל את הדפדפן לאחר ההתקנה,זה כבר עלה לי שני ריסטורים...

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  15. ?? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 30.07.2008 בשעה 01:40:14 הסתדרתי אפשר לנעולתודה בכל אופן.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  16. Started by shram,

היא נמחקה? אם כן למה? הועברה לאנשהו? איך אפשר לברר דברים כאלה מבלי לפתוח נושא חדש?

17. אורח BIGBARR
    Started by אורח BIGBARR,

מעוניין להחליף כתובת IP לעיתים קרובות בלי מאמץ רב מה אני צריך לעשות? האם יש תוכנה מיוחדת וכדומה? תודה ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  18. כשהתוכנה עושה סריקה רשום לי איפו אבל רשום לי רק בכונן C רציתי לדעת איך אני עושה שיהיה בדיקה גם בכונן D ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  19. ניסיתי להתקין icq ובמהלך ההתקנה הוא אומר שהווינדוס לא תומך בגירסה.יש לי xp sp2 חוקי מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  20. Started by x-pac,

כשאני ניכנס למשחק GUNBOUND הוא נותן לי הודעת שגיאה שקשורה לפירוול וכשאני מבטל את הKaspersky Anti-Virus Personal Pro ההודעה לא מופיעה איך אני עשוה שהאנטיוירוס שלי יאפשר ל משחק לעבוד חופשי

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  21. Started by alex125,

שלום חברים תעזרו לי בבקשה אני שרטטתי שרטוט בVISIO ואני רוצה להפוך את שרטוט מVISIO לAUTOCAD אך אני עושה את זה

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  22. אם אפשר בבקשה הסבר עם תמונות זה נורא יעזור לי דרך אגב... זה תוכנה לרשתות

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  23. אני עושה מצגת של כל התמונות והסרטים שיעבור אחרי כמה שניות לתמונה הבאה באופן אוטומתי אתם יודעים ...... אבל את הסרטים הוא לא מנגן הוא מראה רק את התמונות .... מישהו יודע מה אני עושה כדי שגם שהוא מגיע לסרט שינגן אותו ? ניסיתי בהגדרות שם לסמן "נגן אוטומטית" .....עדיין לא עובד ......

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  24. Started by ramoni,

עם איזו תוכנה חוץ מwin ISO ישנה אפשרות ל"דמות" סידירום?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  25. Started by sharki2,

תראו, מאז שעשיתי פירמוט, אני לא מצליח למצוא את הדרייבר של הקול שלי. יש לי כרטיס קול מובנה, הלוח אם שלי הוא של אינטל והסוג הוא: D845GRG. בבקשה, מי שיכול למצוא לי דרייבר בשביל זה אני מאוד מאוד אודה לו...

• 3 תגובות
    • 473 צפיות

דיונים חדשים בפורומים