תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את התוכנה Suites זו תוכנה שבעזרתה ניתן להתקין סקינים.. תודה למי שיעזור..
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
לצערי תוכנת הNERO לא מאפשרת לי לצרוב סרטים מקוריים ידוע לכם על תוכנות אחרות שצורבות סרטים? תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
בבקשה, יש לי מקלט אינפרא-אדום שמחובר למחשב ואני רוצה לשלוט עליו דרך המחשב כף-יד...ולשם כך אני צריך תוכנה שאני אוכל לערוך איתה שלטים כמו שאני רוצה...ולא שלטים בנויים... בבקשה תעזרו לי כי אני כבר נואש..
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
מחשב P4 478 !! קודם אציג את הבעיה , אין אפשרות להתקין את ה FLASH PLAYER תמונות מצורפות: עכשיו אגיד לכם מה נסיתי לעשות : 1 - פירמטתי את המחשב 3-4 פעמים וכל פעם ניסיתי וינדוס בגרסה שונה גולל SP2 ו SP3 2-החלפתי זכרונות !! 3- החלפתי מעבד 4- החלפתי הארדיסקים !!! ( התקנת וינדוס על דיסק שלם מפורמט ( מחשש לוירוס ) ) 5- החלפתי כרטיס רשת !! רק נשארה לי האופציהה של החלפת לוח אם !! אבל זה לא בא בחשבון חשוב לציין ! שגם חילוץ של קבצים מראה על בעיה ב ARVHIVE למרות שבמחשב אחר זה נעשה כרגיל
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אני מדבר על קטגוריית "הודעות". תמיד מטרידים אותי שמה...וכל פעם שולחים לי הודעה וזה מקפיץ את חלון העבודה הנוכחי לשולחן העבודה.
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
יש לי אי-מייל של walla, וברצוני להתחבר איתו לMessenger. אני מנסה להתחבר איתו וזה לא מצליח להתחבר, איך אפשר לפתור את זה? יש אפשרות להתחבר עם אי-מייל של walla(עם סיומת co.il)?אם כן, אז איך עושים את זה? תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אני מתכנת מתחיל ודרושה לי תוכנה נוחה וקלה לתכנות C++. איזו תוכנה לדעתכם היא הכי נוחה?
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
אני לא יכולה להכינס לאתר מסויים אני לא יודעת איך אפשר לההוריד אותו מהחסימה כי משום מה פתאום הוא מופיע לי כחסום מופיע לי ההודעה הבאה :
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
שלום חברים לפני כמה זמן עברתי מאאוטלוק אקספרס לאאוטלוק 2003 כדי להלחם יותר בזבל ולגרום לכמה שפחות להגיע לתיבת הדואר הנכנס שלי אך לצערי בייחוד לאחרונה אני מקבל המון דואר לתיבת דואר נכנס ועוד כמה בודדים לתיבת ה דואר זבל, איך ניתן להעביר את כל הדואר זבל לתיבת הדואר זבל הגדרתי שלקבל דואר רק מהרשימה הבטוחה ומידי פעם אני מוחק ישר כי זה יותר מהר ולכן איך ניתן לא לקבל דואר זבל לתוך הדואר הנכנס תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
-
שלום .. כל היום צצה לי הודההה ששיגעה אותי If you're seeing this message, you need to enable JavaScript אבל ה JAVASCRIPT מופעל התקנתי את הדפדפן עוד פעם ולא עזר מה אני יכול לעשות ??? תודהה
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אני מנסה לראות את ערוץ 10 דרך השוא"ש ושומע רק קול אני כן מצליח לראות אותו דרך האקספלורר מה לעשות? דרך אגב, הייתי רואה אותו בשוא"ש. לא שיניתי דבר. ופתאום אי אפשר.
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
היי, אני עובד על Avid ובד"כ אני מייצא את הפרוייקטים שלי כ-קוויק טיים מובי. ואז אני ממיר אותם בקנופוס לדיוידי, והכל עובד חלק. היום קרה לי משהו משונה, כשסיימתי את התהליך הקבוע הזה ובאתי לצפות גיליתי שצפייה רגילה ב power dvd או windows media player גורמת לעיתים לטשטושים ורעידות, בעיקר בדיזולובים ובמעברים מהירים (כמו זומים מדומים בתוכנה וכד') אבל משום מה כשאני צופה בתוצאה ב bsplayer או ב media player classic הרעידות נעלמות ורואים מצויין. גם את התוצאה ב קווייק טיים לפני ההמרה רואים חלק. חשבתי שמשהו נדפק בקודקים, אבל בדיקת דיסקים קודמים עם סרטים שלי העלתה שהבעיה היא ספציפית כרגע וסרטים קודמים רואים מצויין בכל התוכנות. מה זה יכול להיות? ואיך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה לעונים…
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2003 הורדתי אבל שאני מפעיל את ה word נגיד או power point או כל דבר אחר שם הוא רושם לי ככה רושם לי ש user name לא טוב מה אני עושה והורדתי כמה פעמים אותו את האופיס וזה אותו בעיה
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שלום חברים תעזרו לי בבקשה אני שרטטתי שרטוט בVISIO ואני רוצה להפוך את שרטוט מVISIO לAUTOCAD אך אני עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 441 צפיות
-
-
שלפי דעתי היא פשוט הכי פשוטה... אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות..... פשוט אני רוצה לשים תוכנה כלשהי במחשב אחד, במחשב השני שלא יהיה צורך להתקין תוכנה או משהו דומה, אלא רק להקיש IP, או להתחבר דרך רשת האינטרנט... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
תראו, מאז שעשיתי פירמוט, אני לא מצליח למצוא את הדרייבר של הקול שלי. יש לי כרטיס קול מובנה, הלוח אם שלי הוא של אינטל והסוג הוא: D845GRG. בבקשה, מי שיכול למצוא לי דרייבר בשביל זה אני מאוד מאוד אודה לו...
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי התקן usb 2.0 אבל משום מה המחשב לא מעביר את זה במהירות האמיתית.... זה בטוח לא usb 1.0 בגלל שזה לא עד כדי כך איטי..... יש לי מחשב אחר ובו המהירות של ההעברה גבוהה יותר.. יש אולי איזה דרייברים או משהו כדי לסדר את זה??
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
כזו שמוחקת קבצי זבל,מוצאת שגיאות וכו'.
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
שלום. צרבתי כמה סרטים על דיסק DVD אם מולטיססיון (צרבתי את כולם בפעם ראשונה אבל השארתי את הדיסק פתוח), אחרי זה ניסיתי לצרוב עוד סרט על הדיסק הוא פתח לי עוד TRACK על הדיסק ניסה לצרוב את הסרט הנוסף אבל בזמן הצריבה הוא הפסיק וכתב שאי אפשר לכתוב על הדיסק בצורת DISK AT ONCE. השאלה שלי איך אפשר לצרוב TRACK AT ONCE האפשרות הזאת לא ניתנת לשינוי בדיסק הזה בNERO, והשאלה השניה במקרה ואין מה לעשות , איך אפשר להוצא את הסרטים אפילו על HD כי כשאני מכניס את הדיסק לכונן הוא פשוט מראה שהדיסק ריק. תודה
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
יש לי את nero החדש 7.10. הבנתי שיש שם אופציה להמיר סרט avi לvcd בכדי שאוכל לצרוב ולראות בDVD שאינו קורא DIVX איך אני נכנס לאופציה הזו בדיוק בנרו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שלום. אני מקבל הרבה שגיאות זיכרון במחשב אחרי שאני סוגר תוכנות כמו ICQ,MSN,SKYPE כמעט כל פעם שאני סוגר אחת מהם אני מקבל את השגיאות האילו העלתי תמונה (היום התקנתי מחדש את ה SKPYE והICQ ) זה לא עזר למישהו יש אולי פיתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
אודה לחוות דעת . אני משתמש בגרסה המשולבת כבר שבוע , אבל אולי אני מפספס משהו , סך הכל עושה רושם מאוד מקצועי , אמינה ולא שואבת משאבי מיותרים מהזכרון והמעבד. :s05:
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
למישהו יש מושג??? *משהו קטן ששכחתי לציין זה שב-Windows Media Player הקלאסי זה כן נותן לראות וב-Windows Media Player 11 זה לא נותן...
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-