תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם !!! רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד מסכרנים מחשב כף יד עם מחשב אישי נייד באמצעות BLUETOOTH? עליי לציין ,כי בשני המחשבים קיים לי BLUETOOTH ותוכנת activesync . תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום לכולם, תודה מראש לכל אלה שיענו אשמח לקבל עזרה במציאת תוכנת עזר - היה לי פעם CD שהוא כמו מערכת הפעלה שלמה עם כל מיני נוספים כמו: GHOST וכלעם אחרים הבעיה שאני לא זוכר איך קראו לזה לתוכנה הזו? היכול להיות WIN XPE? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
מה לא ניסיתי?! אדאוור סי , אדאוור במצב בטוח,נורטון,מה עוד נשאר?! מה עליי לעשות כדיי להעיף את הדבר המעצבן הזה? זה מחייב פירמוט? אעעעעע אני נואש (ואני מקווה שפתחתי תנושא בפורום הנכון ) תודה רבה רבה מראש :] נ.ב זה שזה שולח לכל הרשימה לא מעניין אותי זה פשוט מאיט לי תמחשב
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
היי לכם בירצוני לדעת אם דרייבר שמצאתי באתר http://www.tweaksrus.com עבור כרטיס מסך של NVIDIA שם הדרייבר הוא XTREME 84.20 האם הוא יותר טוב מהדרייבר שמורידים מאתר של NVIDIA וגם האם הוא יכול להזיק לכרטיס מסך פיזית ? יש לי6600GT בתודה רוני
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה חוץ מwin ISO ישנה אפשרות ל"דמות" סידירום?
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
אני מחפש את התוכנה Suites זו תוכנה שבעזרתה ניתן להתקין סקינים.. תודה למי שיעזור..
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
בעיקרון שאלתי את השאלה בפורום windows והפנו אותי לכאן.......... קודם כל שלום אנשים...אני חדש כאן . בעזרת התוכנה acdsee דיפדפתי בין התמונות שיש לי במחשב ועשיתי ככה שהתוכנה תראה לי את האיקון של התיקיה גדול ובתוך האיקון כמה תמונות מהתיקיה ככה שיהיה לי קל יותר לחפש ולהגיע לתמונות שאני רוצה. הבעיה זה שהתוכנה הציגה לי גם איקון של סל המיחזור באותו הכונן ובתוכו כמה תמונות....ניסיתי להיכנס לסל מיחזור וזה הראה לי שהוא ריק , כנראה שכבר מחקתי את התמונות האלה והם איך שהוא נשמרו בגיבוי של של החלונות , זאת לפחות התיאוריה שלי למה הוא מציג אותם....השאלה שלי היא אם יש דרך לשחזר את התמונות האלה...אם כן אז איך? ואיך בדיוק התוכנה מציגה אותם אם הם לא קיימים???
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
לצערי תוכנת הNERO לא מאפשרת לי לצרוב סרטים מקוריים ידוע לכם על תוכנות אחרות שצורבות סרטים? תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אני מדבר על קטגוריית "הודעות". תמיד מטרידים אותי שמה...וכל פעם שולחים לי הודעה וזה מקפיץ את חלון העבודה הנוכחי לשולחן העבודה.
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
יש לי אי-מייל של walla, וברצוני להתחבר איתו לMessenger. אני מנסה להתחבר איתו וזה לא מצליח להתחבר, איך אפשר לפתור את זה? יש אפשרות להתחבר עם אי-מייל של walla(עם סיומת co.il)?אם כן, אז איך עושים את זה? תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
יש לי Kaspersky Internet Security 6.0 ורציתי לדעת מה משמעות ההודעה המצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
-
ולצרוב אותה בדיסק אחר כך בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אני בא להתקין וזה ההודעה שהוא נותן לי: http://img408.imageshack.us/img408/9541/3dmark053vf.jpg מפרט כאן בצד שמאל..... מה הבעיה????
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב כרטיס מודם פקס. הגדרתי אותו כך שכאשר אני עושה הדפסה לא משנה מאיזה תוכנה אז במקום שבוחרים מדפסת אני בוחר פקס ואז זה שולח את המסמך למספר פקס. הבעיה היא כזאת, בהתחלה זה שלח הכל מצויין, ולאחרונה זה חותך את המסמך קצת למטה וקצת שמאלה. יש דרך להחזיר את שזה יצא נורמלי על דף A4?
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
היא נמחקה? אם כן למה? הועברה לאנשהו? איך אפשר לברר דברים כאלה מבלי לפתוח נושא חדש?
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתקין את הכרטיס החדש של חברה שלי ה gto2 בכל אופן אני רוצה לפתוח לו צינורות הבאתי דיסק איתחול של 98 הבעיה היא שמשום מה הוא לא קורא את הכוננים (כנראה בכלל שהם ntfs) אין לי מושג איך ליצור דיסקט איתחול עברתי על התוצאות בגוגל הכל נראה מסובך ומסורבל אין שיטה קלה ליצור דיסק (cd) איתחול? אגב גם איך אני אמור ליצרוב אותו? תודה מראש לעוזרים מצטער אם זה בפורום הלא מתאים
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
הם סתם תופסות לי טונות מקום...
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
צהרים טובים משהו יודע אם יש חיה כזו?? Norton PartitionMagic for server 2003 או תוכנה אחרת שתאחד כוננים בWINDWOS SERVER 2003 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
תשמעו אני יש לי מצלמה מחבר שהביא לי אבל דרייבר אין כי נאבד לו אחרי שנה מצאתי שהשם של המצלמה זה GPT I340 אם תשיגו לי דרייבר אני לא ישכח את זה אני מתחנן תעזרו לי תודה אחים שלי ביי
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
כזו שמוחקת קבצי זבל,מוצאת שגיאות וכו'.
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
בבקשה, יש לי מקלט אינפרא-אדום שמחובר למחשב ואני רוצה לשלוט עליו דרך המחשב כף-יד...ולשם כך אני צריך תוכנה שאני אוכל לערוך איתה שלטים כמו שאני רוצה...ולא שלטים בנויים... בבקשה תעזרו לי כי אני כבר נואש..
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום רב, להפתעתי גיליתי לפני כמה ימים שאיני יכול לשלוח ולקבל קבצים דרך תוכנות המסרים המידיים (ICQ ומסנג'ר). הודעת השגיאה המתקבלת היא משהו בסגנון שהחיבור חסום ושצריך לבדוק את הגדרות הפירוול. מדובר במחשב שמריץ Windows XP, האנטי וירוס הוא נורוטון 2003, החומת אש שרצה ברקע היא המקורית של Windows, ויש לי גם ראווטר אלחוטי שמחובר של סימנס. העסק רץ מצויין מאז חודש אפריל 2007 ורק עכשיו צצה הבעיה הזו. חשוב לציין שלא שיניתי שום הגדרות לאחרונה, רק ביצעתי סריקה במצב בטוח לגילוי וירוסים, רוגלות ושגיאות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות?? אני עם IE, התקנתי מקסטון ולא עזר עדין...צריך להוריד איזה משהו כדי שיפעל לי?? דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום חברים לפני כמה זמן עברתי מאאוטלוק אקספרס לאאוטלוק 2003 כדי להלחם יותר בזבל ולגרום לכמה שפחות להגיע לתיבת הדואר הנכנס שלי אך לצערי בייחוד לאחרונה אני מקבל המון דואר לתיבת דואר נכנס ועוד כמה בודדים לתיבת ה דואר זבל, איך ניתן להעביר את כל הדואר זבל לתיבת הדואר זבל הגדרתי שלקבל דואר רק מהרשימה הבטוחה ומידי פעם אני מוחק ישר כי זה יותר מהר ולכן איך ניתן לא לקבל דואר זבל לתוך הדואר הנכנס תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-