עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, על מה אתם ממליצים? הרעיון הוא לשילוב של אנטי-וירוס ו firewall. ניסיתי mcafee2007 אבל היא ממש כבדה, ועל נורטון שמעתי רק דברים רעים. אני מבקש תוכנה קלילה, שתשב ברקע ולא תגזול הרבה משאבים או תבלבל יותר מדי במוח. התוכנה תותקן על נייד r50e של IBM: פנטיום 4 עם חצי גיגה זכרון. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  2. Started by Anonymous1,

שלום רב, כאשר מופעל סרט שנפתח משולב בדף אינטרנט רק שומעים אבל לא רואים. הציעו לי להתקין FFDshow אבל זה לא עזר. מה ניתן לעשות? בתודה, הכותב.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  3. Started by vwgolf,

רציתי לדעת האם ניתן לחבר אוזנית Bluetooth למחשב? יש יל USB Bluetooth וגם אוזניה אבל אני לא יודע איך ניתן לעשות שאני ינהל שיחות שמע עם האוזניה הזאת. *אם זה לא מתאים לפורום הזה אז סליחה פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים* תודה מראש. לירון.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  4. Started by ilay22,

בחלון אופציות של הורדה שיש open with save flashgot נעלם לי משום מה ה open with אבל כשהשניים האחרים לא מסומנים, ואני לוחץ אנטר, זו פותח לי את הopen with מישהו יודע איך אני עושה שאני אוכל שוב לראותו אותו?

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  5. ---- אם אפשר בבקשה להעביר את הנושא לפורום Windows נראה לי שזה מתאים יותר לשם... מצטער על הטעות ---- זה אולי ישמע קצת קטנוני... אני מאד אוהב את ויסטה ואין לי שום כוונה לחזור ל XP אבל אהבתי יותר את התצוגה המקדימה של התיקיות שהיתה ב XP כמו שאפשר לראות בתמונות אני קצת אובססיבי בקטע של סדר במוזיקה במחשב (וזה בערך גם הדבר היחידי שאני מסודר בו) מה שהיה נראה פעם ככה נראה עכשיו ככה יש דרך להחזיר את התצוגה של התיקיות שתיהיה דומה למה שהיה ב XP? תודה!

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  6. Started by Axel Foley,

יש עוד אנשים שלא מצליחים להתחבר למסנג'ר? מהבוקר הוא לא מתחבר לי וגם האתר של hotmail לא זמין.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by kobipk,

השאלה היא כזאת מה עדיף להתקין ווינדוס 64bit או 32bit על מעבד quad q6600

• 0 תגובות
    • 385 צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

היה לי פעם תוכנה שהייתי רושם לה את כתובת האתר והיא היתה נותנת לי את כל התמונות שם להורדה ויכולתי לראות איזה תמונות שני רוצה במקום להתחיל להוריד אחד אחד פשוט סימנתי מה שאני רוצה מישהו מכיר תוכנה כזו

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  9. האימיול לא מוריד קבצים מעל 4GB מה עושים? שני המחיצות שלי הם NTFS. ההודעה המדוייקת היא:" לא יכל להוסיף קישור - הקובץ גדול מגודל הנתמך ע"י פרוטוקול אי-דונקי (>=4ג"ב)" הגירסא של האימיול שלי היא [LIONETWORK V5.3] EMULE V0.46A

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by sigma,

האם תוכנה zonealarm גורמת עומס על המערכת (מאיטה פעולת המחשב ומוציאה אותו משיווי משקל)?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  11. Started by Bingo,

אהלן,צרבתי כרגע סרט על דיסק DVD בעזרת צורב LITE ON וכשאני מכניס את הדיסק לנגן דיוידי הוא קורא אות כמה שניות וכותב משו כמו SEQ PLAY וזהו אין תגובה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  12. אני מקבל את ההודעה הזאת: כל פעם שאני מדליק את הסרטון. כשאני לוחץ CLOSE הוא מפעיל אותו אבל בלי הסאונד... איך אני פותר את הבעיה הזאת? E:\New Folder\GTA4_trailer_11Mbps_2997HD\GTA4_trailer_11Mbps_2997HD.wmv::Raw Audio 0 ACM Wrapper::Output Media Type 0: -------------------------- Audio: PCM 48000Hz stereo 1536Kbps AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Audio {73647561-0000-0010-8000-00AA00389B71} subtype: MEDIASUBTYPE_PCM {00000001-0000-0010-8000-00AA00389B71} formattype: FORMAT_WaveFormatEx {05589F81-C356-11CE-BF01-00AA0055595A} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 4 cbFormat: 18 WAVEFORMATEX: wFormatTag: 0x0001 nChannels: 2 nSamplesPerSec: 48000…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  13. מאז שהתקנתי ATITool ה-overdrive ב-catalyst ננעל אני לוחץ על האייקון של המנעול והוא לא נפתח http://img55.imageshack.us/img55/1845/overdrivesc4.jpg

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  14. Started by mosh18,

אני מחפש תוכנה שמסוגלת לקחת סקרין שוט מ-דוס משחקים ותוכנות שבצייר זה לא קולט

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  15. Started by Axel Foley,

התקנתי ראוטר חדש RTA 1025W Dynalink (לא אלחוטי). הגדרתי לו שלמסנג'ר (8.1) תיהיה גישה מלאה לרשת. הבעיה היא שהמסנג'ר לא מצליח להתחבר והדפדפן לא מגיע לתיבת דואר נכנס. כאשר אני מכבה את הפיירוול אין שום בעיית גישה. נ.ב. עם הראוטר הקודם לא היתה בעיה ועם הפיירוול של חלונות גם אין בעיה.

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  16. Started by Big_Guy7,

יש לי ICQ גירסא 5.10 יש לי בעיה שהתחילה בזמן האחרון, שאני נכנס לאייסיקיו, ואני לא יכול לרשום בו יותר מאות אחת, בלי ללחוץ על חלון ההודעה שוב. זה קורה גם בחלון הודעה וגם בכתיבת הודעת לא נמצא. הכוונה היא שברגע שכתבתי אות אחת, חלון ההודעה הופך להיות החלון המשני, ולא הראשי שאני משתמש בו, מה שמצריך לחיצה של עכבר על חלון ההודעה, ואז אחרי עוד אות זה קורה שוב. זה מסתדר רק עם ריסטרט למחשב, כיבוי והדלקת הICQ לא עוזר. מה עושים? :'(

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  17. שלום, יש לי בעיה ( יותר נכון לאחי) . תופעה שהחלה לפני בערך שבוע שבה כל פעם שאני צופה בסירטון/ סרט במחשב ולא משנה באיזו תוכנה אני רואה את זה בזום X50 האם מישהו מכיר את התופעה ? האם מישהו יודעת על פיתרון אפשרי ? תודה לכולם מראש

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  18. Started by leoleo,

יש לי תוכנת GHOST 8.2 , איך מריצים אותה ומבצעים גיבוי לחלק השני של הדיסק?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by ori-silver,

קניתי emu ושמתי אותו על הכניסות Pci אחר כך התקנתי את כל מה שיש בדיק דרייברים ומשום מה נראה לי שהמחשב לא מזהה שכרטיס נמצא עליו מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  20. Started by dj shay 30010,

אני לא חושב שזה ממש המקום אבל אין מקום אחר שאני יכול להכניס את זה אני מחפש אתרים שנרשמים ורואים פירסומות ומקבלים כסף שלחו לי כמה שיותר מי שמכיר ו תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  21. איך אני מוחק איתה את כל הדברים של ati?[br]פורסם בתאריך: 24.01.2007 בשעה 23:33:06 תראו מה קרה לי שמחקתי עם התוכנה Driver Cleaner 3. אני עכשיו לא יכול להתקין שום דרייבר זה נותן לי שגיאה מה אני עושה? ולגבי מאפייני חומרה החזרתי את בקר וידיאו ובקר מסך אבל עדיין יש תשגיאה מה אני עושה?[br]פורסם בתאריך: 24.01.2007 בשעה 23:58:34אני סידרתי את זה. אבל איך אני משתשמש בתוכנה Driver Cleaner 3 אני מוחק את כל ati שם?[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  22. Started by uriya,

שלום לכולם\כולן הדפדפן שלי עושה לעיתים קרובות בעיות של "בעיה חמורה" או משהו כזה ואח"כ הוא מודיע על שליחת הודעת שגיאה או דו"ח שגיאה, משהו כזה....... עכשיו, מה יכולה להיות הבעיה, המחשב חדש יחסית (3-4 חודשים) נקנה כמחשב בנוי, עם תוכנת nod 32 שמעודכנת ואני סורק את המחשב גם עם זה וגם עם lavasoft ad-aware , ואין בעיות שמתגלות עם התוכנות הנ"ל.... אז למה בכל זאת זה קורה?, ניסיתי לתת יותר זיכרון וירטואלי, חשבתי שאולי זו יכולה להיות הבעיה. אנא עזרו לי בתודה מראש, אוריה

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  23. Started by shuy,

גירסה 2.05, מישהו יודע אם יצאה כבר גירסה חדשה שמזהה את C2D כמו שצריך? האם ניתן להסתמך על המדידות בגירסה הזאת לגבי C2D? תודה.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  24. שלום רב, מאז שאבי היקר מסר את מחשבו לשידרוג לWINDOWS XP , מדפסת הOKIPAGE 12/n שלו מסרבת להדפיס כל פונט עברי כלשהו. נכנסתי לאתר החברה אך שם אין DRIVER מתאים. ברצוני לציין שההדפסה בשפה האנגלית בסדר גמור ורק עברית היא פשוט לא מזהה... אם למישהו יש רעיון... מראש תודה! O0 O0 :itschy:

• 0 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.