תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
בעת ניסיון לפתוח קובץ (מכל סוג שהוא; וידאו, pdf וכד') נפתח לי חלון ה-notepad ונשאר תקוע ללא כל תוכן. אני עובד עם XP ו-OUTLOOK EXPRESS. על מנת לראות קבצים שנשלחים אלי במייל אני חייב לשמור אותם קודם ואז לפתוח אותם מהמקום בו נשמרו. פתיחה ישירות מהמייל תמיד תגרום לתופעה שתיארתי. הבעיה נמשכת כבר מספר שבועות והחלה ללא כל סיבה ניראית לעין. אתמול כשניסיתי לעבור לאחד ממסכי העזרה ממסך הפתיחה הראשי של photoshop, נתקלתי בתופעה דומה, אלא ששם, מסך ה-notepad התמלא בג'יבריש. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לתופעה כזאת? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לפני לא הרבה זמן קראתי שניתן להסיר את הפרסומות מהתוכנה אשמח לקבל עזרה .
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשוב לי שתהיה פשוטה כי אני לא צריך יותר מדי אפשרויות. חייב להיות בימינו משהו חינמי או קוד פתוח. אודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
איך אני יכולה לצרוב קלפים לדיסק לאוטו? יש לי נירו וניסיתי DVD ניסיתי MP3 - CD כל דבר אפשרי וזה לא נותן לי תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא נקרא LionHeart_Codecs_Pack_v1.2 מישהו יכול לעזור לי כי אני לא מוצא אותו?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
יש לי עכשיו את נורטון 2004 זה טופס פוול זיכרון.. וגם לא הכי טוב שמעתי... איזה הכי טוב אתם אומרים?
-
איך התוכנה הזאת בכללי?? יש לי אותה והיא מסיימת לאחות לי תכונן תוך כמה דקות ונראה לי שזה מהר מידי משהו יכול להסביר לי את התופעה!? תודה ofeky1
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול להוסיף כתוביות לסרט ולא בהדבקה?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
איך אני בודק איזה דרייבים אני אצטרך להתקנת המחשב לאחר פירמוט? ומאיפה אני אוכל להוריד אותם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לראות סרט אני מקבל תוצאה אחרת בהתאם לתכנה שאני משתמש בה PowerDVD - יש רק אודיו ואין תמונה Media Player - התוכנה מציעה לי להוריד את רזולוציית המסך (מן הסתם זה לא עובד) Bs Player - טוענת שהקובץ שגוי(אני מדבר על דיסק DVD מקורי) ניסיתי כמובן כמה דיסקים וגם קבצי ISO שיצרתי וטענתי אותם עם Daemon Tools על מנת לאבחן את הבעיה והתוצאה זהה, עשיתי עידכון לכרטיס המסך ולקודקים המותקנים אצלי(Klite Full Codec pack 3.80). אם אני מנסה לראות סרטים בפורמט AVI לדוגמא אז אין שום בעיה(גם פורמטים אחרים לא עושים בעיות) יש רעיונות
-
- 4 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
יש לי P3 עם WIN98SE ועם GEFORCE NVIDIA 200MX SDRAM כשאני מתקין את הדרייברים שלו מהדיסק אז הכל תקין אך כשאני מתקין מחדש או משדרג את הדריברים שלו מהאתר של NVIDIA אז תמיד יש לי הודעת שגיאה בעת כניסת המחשב מחדש לוינדוס: error loading nvcpl.dll אז אמנם הקובת היה חסר אך חילצתי אותו מקבצי ההתקנה ושמתי אותו שם, אך ההודעה חוזרת על עצמה!! מדוע? (למרות זאת כרטיס המסך עובד מעולה) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
התקנתי את MSN SUITE ומשום מה כאשר אני רושם משהו בתחתית הטסקבאר המלבן הלבן נותר ריק ולא מניב שום תוצאה ניסיתי הכל להתקין מחדש לעשות מפתוח חוזר ולעבור על ההדרות מחדש המוזר הוא שלפני שבוע זה עבד לי תקין?! יש למשהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
היי :-* התקנתי אקספלורר 8, לא חשבתי שלא מצאתי באגים מיוחדים עד עכשיו שניסיתי להכנס לראוטר כדי לפתוח פורט מסויים וקיבלתי שגיאה יש דרך להכנס לראוטר חוץ מלחזור גרסה אחורה בדפדפן ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לקנות כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON X1800GTO עם חיבור VIVO ואני ארצה להעביר קבצי וידיאו ממצלמת הוידיאו למחשב והשאלה שלי אם אפשר?? ואיך?? והאם אפשר להעביר וידיאו מהטלויזיה למחשב??
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום כולם ! אני אפתח ואומר שאני שואל את השאלה הזאת בשביל חבר הוא קנה היום צורב די וי די פאיוניר 06 עכשיו גם אני וגם הוא לא הכי מבינים בקטע של תוכנות צריבה מדיות וכ'ו הייתי רוצה לקבל המלצות למידיות לצריבה וכן גם גדלים מומלצים (אם ש גדלים שונים) למדיות אמממ תוכנות מומלצות וכן מקודדים אם צריך ובאופן כללי כל מה שצריך לצריבה טוב ואיכותית עד כמה שאפשר בתודה מראש לירן
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
באיזו תוכנת FIREWALL עדיף להשתמש.. ZoneAlarm או Norton Security? אני משתמש הרבה בeMule ושמעתי שzonealarm גורם להפרעות בתוכנה... השאילה השנייה היא לגביי משהו שנורא מציק לי, התקנתי בזמנו Norton SystemWorks וזה התקין את הProtectoer שלו על הסל מחזור הישן.. וכמובן כל הקבצים שאני מוחק הולכים עכשיו לתקייה החדשה שהתוכנה יצרה, Recycler\Nprotect, בכל אופן בשלב מסויים החלטתי להפטר מהתוכנה רק שמה, כל הקבצים שהיו בתיקיה נותרו שם כאילו כלום לא קרה.. וברגע שאני מנסה למחוק אותם "ידנית" אז הוא רושם לי File not found ושואל אותי אם לדלג להבא שכמובן כותב אותה תשובה וכן הלאה.. ניסיתי כבר הכל, התקנתי מחדש את התוכנה וניסיתי למחוק אותם דרכה, שיחקתי עם הרגיסטרי אבל שום דבר לא עוזר וזה סתם תו…
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
-
אני צריך שם של תוכנה שיכולה להקליט קול ואז לערוך אותו מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הורדתי משחק JAVA ישן. ברצוני לפתוח אותו במחשב, והוא בא בקבצים של .class איך פותחים אותם?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מכניס גופן שאני מוריד מהאינטרנט באיזה תיקיה לשים את הגופן כדי שהתוכנה תזהה את הגופן אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
זאת השאלה אני רוצה לשים באופן קבוע שמעתי שאפשר עם VDUBB ואני לא יודע איך (אחרי שמקודדים לMPG2)
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ברגע שאני מפעיל Word כעבור מספר שניות הוא קורס מצ"ב צילומי מסך של הודעות השגיאה אשמח לרעיונות [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-