עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני צריך לעבוד על פורום VBB ואני מעוניין להתעסק איתו קצת על המחשב שלי במקום להעלות ולהרוס ולהעלות שוב... קיימת דרך שאני יוכל להיכנס לפורום כאשר הוא על המחשב שלי?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by saar,

היי לכולם. אני מחפש תוכנה שיכולה לחבר קבצי MP3 לקובץ אחד גדול. במילים אחרות..למנוע את ה"קטיעה" בין שיר לשיר (למשל בהופעות חיות וכו) מקווה שהבנתם את כוונתי : תודה.

• 4 תגובות
    • 16.3k צפיות
  3. יש לי תקייה של ווינדוס 98 על ההרד דיסק אבל מערכת ההפעלה שמותקנת לי עכשיו היא ווינדוס אקס פי.בכל מקרה בווינדוס 98 היה מותקן לי חיוג לרשת עם שם משתמש וסיסמא האם יש איזשהוא קובץ בתקיית הווינדוס 98 הזאת שניתן לפתוח אותו ולראות את הסיסמא ואת השם משתמש ? ניסיתי להתקין על התיקייה הזאת ווינדוס מחדש אבל לא ניתן וההתקנה נתקעת כל הזמן.

4. Started by urich,

הורדתי תוכנה אבל הבעיה היא שישורך לצרוב את מה שהורדתי לסידי אבל אין לי צורב באם יש תוכנה שמאפשרת את התקנת התוכנה מבלי לצרוב אותה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by TNT,

יש לי כמה השאלות, אשמח אם מישהו יעזור ויענה לי. דבר ראשון- באיזה קידוד והגדרות להשתמש כאשר אני מקליט סרט מהוידאו למחשב? דבר שני- יש לי איזה סרט(DIVX) ותרגום לסרט בקובץ TXT. דבר ראשון- הסרט והתרגום לא מופיעים באותו זמן, איך אני עושה שיהיה התאמה בינהם? דבר שני- איך אני מחבר את התרגום והסרט כך שהם יהיו בקובץ אחד, והתרגום לא יהיה בקובץ חיצוני? תודה לעוזרים.!

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  6. Started by e.t,

אני מתחבר לאינטרנט כדי לעדכן את המידע של שירי ה-MP3 שברשותי, אבל שאני מנסה להחיל את השינוי, יש הודעה שאי אפשר לעדכן את השיר/ים (זה קורה רק בחלק מהקבצים) , כי הם Read Only....?! ??? מאיפה הוא הביא את ה- Read only הזה? :AR15: מישהו יודע מה עושים? : אני פה חדש !! (במבטא רוסי כבד)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by sxs,

Ermm... ציטוט מהחדשות שלכם : התקנתי ושום דבר לא השתנה במאפיינים של nVidia :-/ ובהתקנה הוא שאל אותי לגבי האם אני רוצה להתקין את ה Via PCI IDE Driver ואת ה-Via INF. ???

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by NetSpider,

היי ! טוב הסיפור הוא כזה. יש לי ADSL +רשת של שני מחשבים. ואני משתמש בICS רגיל של הווינדוס, אני מוריד מקסימום עד 200K. אבל כשאני מפעיל את ה ICS הוא מגביל את ההורדה עד 100K כלומר הוא מקצה 100K אחרים לחיבור של המחשב האחר. ואפילו עם המחשב האחר לא דולק הוא סתם מגביל לי את ההורדה . ואני צריך לכבות את ה ICS כדי לקבל את מלואת המהירות, אני יודע שזה לא ממש בעיה לכבות אבל אני רוצה שזה יהיה תמיד פעיל ולא יגביל אותי ,כי אבא שלי שגולש כל פעם נכנס פעם לא ואחרי שניה עוד פעם, ועוד פעם. וזה מעצבן אותי מוות ,הוא אומר לי תדליק לי ,ןאני רב איתו . בקיצור עם מישהו יודע איך להוריד את ההגבלה ,זה משהו ב REGISTRY ואני צריך את ה Key . אני על 9x . טוב חברה תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by SharP,

http://img.hexus.net/msi845pro2/wcpuid.jpg מאיפה ניתן להוריד את המוניטור הזה?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by yuv,

הי מישהו יודע דרך איזו תוכנה (התומכת ב XP) אני יכול להקליט סרט ממכשיר וידאו למחשב (בכל פורמט איכותי נורמלי) יש לי GFORCE2 עם וידאו IN ומחשב מספיק טוב, כך שמבחינת חומרה אני מסודר תודה

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by i_love_u,

עכשיו אני מוריד את התוכנה יש דרישות מינימום לתוכנה? יש לי וודוו 3 פנטיום 3 550 128 ראם ווינדוס אקס פי

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by BenK,

ראיתי בחדשות שיצאו עידכונים ללוחות של ASUS CUVx4-E....... המ..... בדיוק הכרטיס שלי.......!!!! אבל... מה זה הE המזד** הזה!!! איך אני אדע שיש/אין לי אותו כדי שאוכל לעדכן/להתעצבן ??? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by urich,

אני חוזה שלא יעבור זמן רב עד שחרר תוכנת p2p משלה. אותי זה מחליא שתאגיד ענק כמו מיקרוסופט מנסים להישטלת על כל תחום ובקרוב מילה שלי הם יכנסו גם לתחום זה ויטילו את אימתם על תוכנות נהדרות בחינם לאט מבלי שתרגישו לא תישתמשו בp3 אלה בפורמט שעליו יחליטו מיקרוסופט ובכך דרך אגב יחייבו אותכם להישתמש במדיה פלייר ובדרכון אומנם יתכן שהם יתרמו רבות לתחום אך אני הייתי רוצה לדעת האם יש דרך לעצור אותם חוץ מלא להישתמש בתוכנה שהם יפיצו (ותאמינו לי שמבלי שנרגיש אתם תורידו את התוכנה שלהם בעיינים עצומות) כך היה עם icq כך יהיה עם KaZaA וחברותיה. אני רק מזכיר שזהוא חזון פרטי שלי שיתכן בהחלט שיתגשם לצערי הרב

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by shimon23,

שלום מישהו מכיר איזה תוכנה שבודקת אם הזיכרון טוב? הייתה לי תוכנה כזאת והיא נמחקה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1008782750&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by omri_ro,

מישהו הצליח להתקין את הדרייברים החדשים, אני מתקין את הדרייבר לפי ההוראות באתר (הם אומרים להתקין את התוכנה באשר הסורק מנותק)ואחרי שאני מחבר אותו אני לא מצליח לסרוק... (הזרוע שסורקת לא זזה ממקומה בכלל)

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך hercules geforce 2 ti והתקנתי את הדרייברים וכשאני הולך למאפיינים אני רואה הכל סימני שאלה, מתישהו ראיתי שלעוד מישהו היתה את הבעיה הזאת, איך אני מתקן אותה? יש לי ווינדוס מילניום!!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אני קם בבוקר ואני רואה את ההודעה הזאת. כל פעם שאני לוחץ ok אז הוא נותן שם של קובץ אחר שנגועה עם סיומת eml אין לי מושג איך נדבקתי אבל אין לי מושג מה לעשות. בעעע

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by DiSc@MaN,

אנשים!!!!!!!! אני חייב עזרה התקנתי נירו 5.5.5.1 ואחרי הריבוט נעלמו כל הסידי-רומים (דיוידי, צורב וסידי ורטואלי (DAEMON Tools)) זהו... גם אחרי שהסרתי את הנירו הסידי-רומים לא חוזרים תעזרו לי בבקשה תודה מראש, DiSc@MaN.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by shimon23,

אני מנסה לצרוב משהו וכשאני בוחר את ה cd writer או את הצורב אני מקבל את ההודעה הבאה: וכשאני בוחר Ignore זה לא מעתיק הזמן עובר ואחוזים נשארים על 0. מישהו יודע איך לטפל בבעיה, יתכן שזה בגלל שה cd והצורב יושבים על אותו כבל ide?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by menis,

התקנתי ושאני מריץ אותו אני מקבל הודעת שגיאה: ASPI Manager (wnaspi32.dll) Not found.ASPI interface disabaled מה עושים ? מישהו אולי יכול להביא לי את הקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shimon23,

במחשב השני שלי יש WIN 98 SE ENABLE, וכשאני מנסה להתרין שם אנטי וירוס (מקפי או נורטון), אני מקבל הודעה ישום זה ביצע פעולה בלתי חוקית, ורשום שיש תקלה בקובץ msiexec.exe מישהו יודע מה מקור הבעיה- לפני כן היה וירוסים במחשב זה(יתכן שעדיין יש), או מישהו יכול להעלות לי לכאן את הקובץ , אולי זה יפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. (פעם אחת ולתמיד...לקראת הגעת הצורב החדש...) הבנתי שזו תוכנת צריבה, אבל מה רע ב-Nero? במה התוכנה הזו מתייחדת?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

מדוע כאשר אני צורב קבצי Divx (אחדים שתופסים כדיסק שלם..) התוצאה היא דיסק שאינו ניתן לקריאה גם לא בצורב וגם לא בסידירום?! אתמול חבר בא עלי עם מדיות של Memorex רב פעמיות של 650 מגה וכשניסיתי לצרוב לו אוסף של Mp3z לנגן ה RIO Volt שלו התוצאה היתה זהה. דיסק שפשוט בלתי ניתן לקריאה! המצב כ"כ עגום עד כדי כך שלא ניתן למחוק אפילו את המדיה הפגומה! אני משתגע מהבעיה הזאת? צריבות עם CloneCD ו CdrWin יוצאות בסדר! האם מישהו נתקל באותה הבעיה?... אגב הדגם שרשום בטופיק משמע Yamaha 24x8x8 IDE והבעיה התרחשה גם עם הגירסאות הקודמות של הנרו. תודה!

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Haflo,

אני לא מבין מה קורה פה, לאחר שקיבלתי (הרצתי 3D Mark 2001 וקיבלתי תוצאה של 1680!) רצתי כמו ילד טוב והתקנתי nVidia Detonator 21.83, ועכשיו גם התפריטים מופיעים לי בסימני שאלה וגיבריש וגם קיבלתי תוצאה של 2480! אז WTF is the Problem? זה הכרטיס ASUS V7700 GeForce 2 GTS 64MB DDR? זה רק בגלל שיש לי 512MB PC133? בגלל ה P3@733Mhz? (ואל תגידו לי כן....!) זה בגלל ה Fucking XP? מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים