תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ברשותי כרטיס Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro ואני מנסה לראות סרטי וידאו בטלויזיה דרך חיבור S-VIDEO. אני משתמש ב - CATALYST 6.8 וניסיתי גם 5.10. למי שמכיר מאפשרים צפייה בטלויזיה ע"י הוספת הטלויזיה במצב CLONE או EXTEND. במצב EXTEND אני רואה בטלויזיה רק מסך כחול. במצב CLONE אני רואה את מה שרואים על הצג אבל לא ניתן לראות וידאו. בעבר זה עבד כמו שצריך במצב EXTEND כאשר לא חשוב מה רואים על הצג, אם מנוגן וידאו על המחשב אז רק הוידאו יוצג על הטלויזיה.
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אהלן אני ממש צריך את התוכנה הזאת..היא חוקית וחינמית.. רק שאני לא יודע איפה להשיג אותה חיפשתי הרבה בגוגל זה תוכנה שהופכת תרגום - קובץ טקסט איך שתרצו לקרוא לזה אני בטוח שלמישהו יש פה.. אז או לשים לי קישור בבקשה או לבוא אלי בפרטי אני אתן אי סי קיו זה אמור לשקול ממש קצת.. אם זה מדרבן אתכם.. אני אתן הזמנה לטורנט ליץ' למי שיביא לי.. וירצה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי , דוד שלי רוצה להקים קו פירסומי לעסק שלו , יש לכם מוסג אולי על איזו תוכנה שיכולה לחייג באופן אוטומטי למספרים ממאגר טלפונים דרך מודם ? תודה מראש , נדב
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
זהו השימוש הראשון שלי ב Firefox, הכול טוב ויפה, אך למה בדיוק הרקע האחורי של האתרים הוא ורוד ?, במעבר בין אתרים רואים זאת היטב. משהו נתקל בבעיה? תודה .
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לסנכרן ספריות (MY DOCUMENTS), לסנכרן EMAILS של OUTLOOK 2003? אני מחפש תוכנה שמאפשרת לעשות את הכל ביחד. תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי חברה אני משתמש בתוכנה mkv2vob וגם בתוכנה ps3 media server. בשתי התוכנות לאחר קידוד חלק מהסרטים הם פשוט מאבדים את השמע. למרות שלפני הקידוד הם עבדו במחשב אני יודע שהpms תפקידה לקדד כך שהסוני ידע לקרוא את הסרט והשמע אבל לא כך הדבר. על המחשב מותקנים מקודדים ccct משו כזה. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כבר שבוע שלם שכל חלון שמגיע דרך קישור למשל מזאפ לא נפתח לי! זה קורה גם באתרים שאני מנסה רגיל להכנס אליהם לא יודע מה זה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לאחר הסריקה של Disk Cleaner אני עושה FIX וזה פשוט לא נמחק ב Display Report כתוב על כל הקבצים Failed
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יודעים סתם מסגרת פשוטה מרובעת כזאת....
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
-
אהלן לחצתי כנראה בטעות על איזה מקש ומשום מה עכשיו YNET נראה אצלי ככה- בלי גרפיקה וגם הטקסט קצר נראה מוזר. ניסיתי לחפש משהו בהגדרות אבל לא הצלחתי.... מישהו יודע לעזור בבקשה? *שאר האתרים עולים כרגיל
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פריהנד 10 על שני מחשבים {XP ו98} שניהם עברית {יש תמיכה בפונטים עברים , כגון דוד} עכשיו הבעיה היא שבתוכנה איני יכול לכתוב בעיברית , זה אומר שאין פונט עיברי, איך אני יכול "להעביר" פונט {דוד או מריים} לפריהנד? בתודה מראש, יאיר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שאני עושה דאבל קליק על האייקון בקיצור הדרך שעל שולחן העבודה,לוקח לתוכנה משהו כמו 2-3 דקות לעלות . מדוע?[br]פורסם בתאריך: 13.02.2008 בשעה 20:38:56
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה אבל אני לא מבין איך להיתמש בה... (גרסה 3.3) ויש לי בעיה עם הדרייבר של הכ.מ,אני לא מוצא אותו ברשימת ההסרה... יש דרך אחרת להנסיר אות ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, נראה לי שזו בעיית חומרה אז כתבתי בפורום הזה. התקנתי צורב DVD חדש במחשב. הכונן מזוהה בביוס ובווינדוס, אבל לא קורא את תוכן הדיסקים שאני מכניס, כאילו שהם ריקים. החלפתי צורב ואותה הבעיה. בדקתי את הצורב במחשב אחר והוא תקין. שמתי דיסק התקנה של ווינדוס והעלתי את המחשב - יש בוט! כך שנראה שהמחשב לא קורא קבצים רק בווינדוס - אבל זה נשמע מוזר. אשמח לקבל כיוון כלשהו לפתרון. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי בעיה נתתי לו פקודות כמו שצריך הוא כמובן שעושה את זה טוב הבעיה היא ש"לופ" שלו לוקח הרבה זמן4 שניות אולי קצת יותר אני צריך שהוא יחזור להתחלה בצורה יותר מהירה איזה אני גורם לא לעשות את כל העבודה יותר מהר ?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
חבריה שלום לאחר שבצעתי ארגון המחשב והעברת תוכנות ודוא"ל לכונן חדש אני מקבל הודעות בדואל אוט לוק בגי'בריש בצעתי קידוד לכל סוגי העברית וגם לקידוד 8 ולא השתפר מה עושים בברכה :s05:
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
התקנתי אצל סבא שלי את התוכנה הנ"ל. אני רוצה להתקין את חבילת האבטחה V6 של קספרסקי...הוא לא נותן לי להסיר את הגרסא הקודמת... ניסיתי דרך "הסרה והסופת תוכנות" ניסיתי דרך התיקיה של התוכנה..ניסיתי דרך CCleaner וניסיתי דרך ההתקה של חיבלת ההבטחה שהיא אומרת שהיא מעיפה את זה אוטומטית...זה עושה ריסטרט וזה עדיין נישאר וכך הלאה.. בבקשה מישהו יכול לעזור? ד"א..סריקת הוירוסים לא הראתה כלום אבל לדעתי יש משו
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הורדתי את uice אבל זאת גירסת ניסיון. מישהו מכיר תוכנה לשליטה מרחוק חינמית ?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני עובד יחסית חדש בפוטושופ ורציתי לדעת איך את כל הפעולות שאני מבצע על תמונה כללית אני יכול לבצע על אזור בחירה(כולל הפעלת פילטרים,שינויי איזון לובן וכו') תודה רבה לעונים!!!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל, אך לא נמצא שום דרייבר שניתן להורדה, WINDOWS XP. בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשלוח TZERS, רשום שם שהמערכת ההפעלה שלי לא תומכת בזה. יש לי אקס פי פרו... זה עבד לי לפני שהתקנתי אותו מחדש... אך אפשר לסדר את זה בחזרה תודה...
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מוריד דברים בUTORRENT נוצר מצב שכאשר אני עוזב את המחשב מספר שעות (למשך הלילה לרוב) כל ההורדות מפסיקות וכאשר אני מוריד מייל באמצעות האאוטלוק משרת של נטויזיון אז פתאום הוא לא מוצא לי את המייל ורק לאחר שאני מאתחל את המחשב הכל חוזר להיות בסדר (הUTORRENT מוריד והמייל עובד) יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך? תודה
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 וכרטיס קול ESI JULI כאשר הייתה לי מערכת הפעלה של XP והייתי משתמש ב ווינאמפ עם פלאג של ASIO הפלאג היה עוקף את כל מערכת הסואנד של WINDOWS ? כולל את האפשרות של הגברה או הנמכה דרך המחשב , במערכת ההפעלה החדשה WINDOWS 7 אני לא מצליח לעקוף את זה אשמח לעזרה עם מישהו הבין למה אני מתכוון (זה עוקף לי רק את ווינאמפ) תודה רבה שי
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-