עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ohadedwi,

אני עומד לקנות מחשב חדש, והייתי רוצה לדעת איזות תוכנת שיתוף קבצים יעבדו על Vista.

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  2. Started by gringo,

בוקר טוב לכם! נתקלתי בבעיה מוזה ב word 2007. לאחר משחקים של אשתי בתוכנה לשם הוספה של נוסחא הגעתנו למצב שבו כל לחיצה על מקש רווח גורמת ל הופעה של נקודה (middle dot). לא מצליחים למצוא כיצד לבטל את המצב. מחקתי את hnormal אבל ללא הואיל. מחפש כוונים לפתרון

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by dor444,

אני רוצה למחוק את הגירסא הנוכחית שיש לי כרגע של ה-iTunes ואני פשוט לא מצליח.. כשאני נכנס ללוח בקרה>הוספה או הסרה של תוכנות ומנסה להסיר את התוכנה זו השגיאה שמופיעה לי: ניסיתי כל דבר אפשרי ולכן אני פונה אליכם, מאוד דחוף וחשוב לי.. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. איך אני מעביר סיומת של סרט .AVI לסיומת של .MP3 או WAV. יש איזשהי תוכנה או משו זקוק לעזרה דחוף

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  5. Started by Guy King,

אני מוריד סרט בביט-טורנט ששוקל 700 מגה. הגעתי בתהליך ההורדה עד 70% (שמשום מה מהווים 520 מגה) ואז סגרתי את המחשב. מאוחר יותר שפתחתי אותו על מנת להמשיך בתהליך ההורדה הביט-טורנט סימן לי שהורדתי רק 46% מהקובץ, בעוד הגודל שהורד נשאר על 520 מגה. מה הבעיה כאן? האם האחוזים משקרים? מדוע נפח הקובץ שהושלם ירד מ-70% ל-46% למורות שהגודל שהורד לא השתנה? לפני זה הורדתי גם קובץ של 180 מגה והייתה לי בעיה דומה שבגללה למורות שהקובץ היה 180 מגה הייתי צריך להוריד 200 בשביל להגיע ל-100% הורדה של הקובץ.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by zion561,

יום אחד אני גולש לי באינטרנט פתאום המחשב עושה לי ריסט וכותב לי לפני הקטע של הטעינת וינדוס אז זה כותב לי שיש לי ווירוס בHARD DISK הודעת בצבע אדום כזה ואז יש לי ללחוץ N כדי להמשיך וY כדי לראות פרטים בלה בלה.. מתי שאני שם BOOT כדי לפרמט תמחשב אז זה לא מזהה לי תדיסק וזה עושה לי משהו עם BOOT וזה לא קורא לי תדיסק בעע והדיסק עובד פיקס בעע מה עושים?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by cateye,

כל פעם שאני רושם משהו FF שומר את זה ונותן לי אפשרות בחירה כשאני מגיע לאותו שדה. אני יודע שהוא שומר סיסמאות ושמות כניסה, אבל זה כבר מעצבן כשזה קורה לי בסתם שדות. איך אני נפטר מזה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by Spiritus,

שלום! לאחר שקיבלתי את המחשב החדש, התקנתי XP , התקנתי ICQ 2003 ואני לא יכול לקבל קבצים, אבל אני יכול לשלוח. התהליך הוא כזה: שמנסים לשלוח לי אני לוחץ על אישור ואז שום דבר לא נע על הסטוס, לאחר דקה אני מקבל הודעת שגיאה Can't Establish Connection (עזבו אותכם מטעיות כתיב) . מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by ZoBy,

יש לי בעייה שאני לא יכול להיכנס לאפשרויות באקספלורר ואני חייב למחוק את הcookies כי יש לי בעיות איתם. למישהו יש שם של תוכנה שעושה את זה בשבילי?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  10. כמו הכותרת תמיד עיניין אותי האם זה באמת מגן על המחשב או שזה סתם דרך לקחת כספים כאילו כשה אני מוריד קובץ עם וירוס זה עושה משו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום איזה תוכנת אנטי ספאם טובה וחינמית אתם ממליצים (אני משתמש באוטלוק) תודה

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by johnwoo,

זוהי גירסת לייט של 2.47 מגה. התוכנה לא מפעילה לי קובץ מסוג MDF או MDS. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  13. http://img146.imageshack.us/my.php?image=weqeq0.jpg תמונה תראה את השיגאה הכי טוב שאפשר , ממה היא יכולה להיווצר .

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  14. Started by Barcelona,

יש תוכנה שאני חייב לעבוד איתה אבל יש בה ווירוס בכל ההורדות שלה. האנטי וירוס לא נותן פשוט למחוק אותו מהתוכנה. אני כמעט בטוח שזה ווירוס שמוחק את הכונן של מערכת ההפעלה. אם אני מתקין את התוכנה אפילו עם הווירוס על Virtual Pc הווירוס עדיין יזיק למחשב?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  15. אני רוצה לעשות נגיד נחנסתי לתוכנה CPU-Z ואני רוצה כאילו לצלם אותה ושהיא תהיה בקובץ בתמונות תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  16. יש לי משתמש של סטים עם 2 משחקים, אני מעוניין להעביר את אחד המשחקים למשתמש סטים אחר. כדי ששני המשחקים לא יהיו באותו משתמש אלא כל משחק במשתמש אחר. זה אפשרי? אם כן, איך לעשות את זה? [br]פורסם בתאריך: 27.03.2010 בשעה 12:11:07 הפרסומת של היטמן מסתירה אז אני רושם שוב יש לי משתמש של סטים עם 2 משחקים, אני מעוניין להעביר את אחד המשחקים למשתמש סטים אחר. כדי ששני המשחקים לא יהיו באותו משתמש אלא כל משחק במשתמש אחר. זה אפשרי? אם כן, איך לעשות את זה? ערוך הודעה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אתמול התקנתי את ACDSee 4.0. יחד עם התונה הותקנה אצלי תוכנה בשם PICAVIEW. אני ממש לא רוצה את התוכנה הזאת ולכן רציתי להסיר אותה - אבל התוכנה לא נוספה לתפריט של הוספת/הסרת של WIN ולא מופיע שום קובץ של UNINSTALL. בקובץ העזרה של התוכנה רשום שבשביל להסיר אותה יש לעשות זאת דרך התפריט של WIN. אמרתי לעצמי שאני כבר אסיר את כל התוכנה של ACDSee - אבל הדבר היה נכון גם לגביה. אני פשוט לא יודע איך להסיר את התוכנה. אני עובד עם WIN XP PRO SP1. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות.

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  18. יצא קטליסט 5.1 ...מישו יודע מה חדש בדרייבר הזה?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  19. עשיתי הכול לפי ההוראות. כולל uninstall מקיף, מחיקה מהדפים הממולצים והאקסטנשונים, אפילו עשיתי שחזור מערכת לתקופה שלפני... אבל זה עולה לי תמיד עם הכניסה לכרום. האם עקירה של הדפדפן והתקנתו מחדש תעזור? או מה עושים?

• 3 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. Started by יובלבקר,

לפני מספר ימים עשיתי שיחזור למערכת ומאז כשאני רוצה לשלוח תמונות או הודעה הוא מפסיק את הפעולה באמצע ונסגר.

21. איך מעבירים את ספריית ה- Steam מכונן C ל- D ? (מבלי לאבד את המידע הקיים) ה- STEAM מותכן אצלי על כונן ה- SSD והמקום בו כמעט ונגמר. עזרתכם

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. התוכנה היא WINMX - אין בה פירסומות אפשר להיכנס דרכה להרבה רשתות שיתוף קבדים ולכן אפשר למצוא הכל - NO SPYWARE. לינק הורדה

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by hazi_s,

הי, מחפש תוכנה שמוחקת עקבות במחשב.

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  24. לדוגמא תוכנה שתפתח לי שרת HTTP קטן, ותריץ קבצי WAP, שנגיד דרך הקלדת הIP שלי בסלולרי אני אוכל לדעת כל מיני פרטים בזמן אמת? ( לא אכפת לי מה, החל ממצב ההורדות באימיול, עד לסתם אם המחשב מתגעגע אלי או לא ;] ) תודה.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  25. Started by wizetkim,

קניתי לוח אם והתקנתי אותה לבד והיו לי כמה בעיות... הבעיה הראשונה שאני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט (יש לי 012) והבעיה השנייה שכשאני מדליק את המחשב בזמן ההדלקה כתוב לי משהו ש HDD NOT DETECTED תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.