עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by AMD 64,

http://img433.imageshack.us/my.php?image=untitled5ch.jpg מישהו יודע מה זה ואיך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  2. יש לי נגן DVD של LG ואני רוצה לראות עליו איזשהו סרט אז ארגנתי לעצמי תוכנה שתמיר קבצי Xvid/ DivX לפורמט DVD ומשם אני מתכוון לשים את קבצי ה-DVD על DVD ומשם לנגן ה-DVD, עכשיו, אני רוצה להוסיף כתוביות לסרט ויש לי אותם והם מסונכרנות טוב עם הסרט במחשב והשאלה היא, איך אני מוסיף אותם? האם אני רק צריך לשים אותם על ה-DVD עם הסרט או שאני צריך קודם להצמיד (בעזרת תוכנת Avi ReComp) ואז להמיר ל-DVD ואז להעביר ל-DVD? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  3. אני משתמש בתוכנה ומשחק וכשאני מקליט סרט התוכנה לוקחת את הסאונד מהמיקרופון ניתקתי את המיקרופון ואז לא שומעים כלום אין סאונד בכלל ? אצל חבר שלי התוכנה הקליטה עם קול ... איך אני משנה את ההגדרות בבקשה עזרה .. תודה לעונים עריכה : הבעיה נפתרה ... תודה בכל זאת ... אם מישהו יתקל בבעיה וירצה עזרה שיצור איתי קשר בפרטי אני אשמח לענות

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מחקתי אותו מ-Add/Remove, וכשאני מנסה להתקין את WMP10 הוא אומר לי ש-11 כבר מותקן על המחשב,מחקתי תתקיה של 11 אבל הוא עדיין לא נותן לי להתקין אותו! יו תעזרו לי הוא הרס לי אתה המחשב איזה טעות זו היתה להתקין אותו יאאלהההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  5. יש לי בעיה בחלק מהסטים שאני מפעיל דרך תוכנה bs player הם מותגים בצורה ממש מהירה, הזמן קופץ בדקות ואי אפשר לראות את הסרט. אבל אם אני מפעיל את הסרט דרך מדייה פלייר זה עובד בסדר גמור. מה אני עושה עם זה? כי דרך המדיה פלייר אני לא יכול להוסיף תרגום... תודה לעוזרים

6. Started by מאור247,

יש לי מחשב שאין לו אינטרנט (גם אין בו כרטיס רשת) ויש בו אנטיוירוס nod32 גרסא 2.7 ורציתי לדעת אם אפשר להוריד עידכונים מהאינטרנט כדי לעדכן אותו ללא חיבור לאינארנט??..... אם כן... אפשר להשאיר פה קישור??...

7. Started by shimon__17,

אחים יש לי מצלמת וידיאו ואני רוצה להאביר מה שיש בקסטה למחשב אבל באיכות צפיה טובה .. עם איזה תוכנה אני יכול להישתמש .? תודה למי שיעזור לי ..

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  8. שאני מנסה לשחזר עם Recover My Files במהלך השחזור הוא מנתק אותי מהאינטרנט.למה?

9. Started by assaf990,

1) העזרה שלי רק באנגלית למרות שהתקנתי תוספת HEB לאופיס XP ולמרות שהגדרתי עזרה בעברית ושפת ממשק בעברית מה שקורה: האופיס בעברית F1 מגיב לשאילתות רק שהן בעברית אבל אחרי שהוא פותח לי את התפריט עזרה עם כל ההסברים - זה באנגלית. למה? 2) איך להפעיל אשף בעת יצירת מסמך חדש? יצרתי תבנית עם שדות למילוי ע"י המשתמש (MACROBOTTOM) אני רוצה שבכל פעם שאפתח מסמך חדש המבוסס על תבנית זו, ייפתח אשף ובו יתבקש המשתמש למלא את כל השדות. 3) לא מצליח להוסיף שם קובץ כ"שדה" בתבנית. אני יוצר תבנית ואז בכותרת עליונה אני מוסיף שדה: "שם קובץ". כשאני יוצר מסמך חדש מבוסס על תבנית זו אז נשמר לי שמה בשדה: DOCUMENT1 וגם כאשר אני נותן שם לקובץ, מעדכן שדות זה לא משתנה! רק אם אני מוסיף ידנית שדה של "שם קובץ" אז ז…

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  10. אני מדבר על קטגוריית "הודעות". תמיד מטרידים אותי שמה...וכל פעם שולחים לי הודעה וזה מקפיץ את חלון העבודה הנוכחי לשולחן העבודה.

11. אם כן אז האם כדאי CounterSpy Enterprise או CounterSpy ? אין לי רשת אבל חשבתי אולי יש יותר תוספות שם...

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  12. Started by TaLTooL17,

יש לי אי-מייל של walla, וברצוני להתחבר איתו לMessenger. אני מנסה להתחבר איתו וזה לא מצליח להתחבר, איך אפשר לפתור את זה? יש אפשרות להתחבר עם אי-מייל של walla(עם סיומת co.il)?אם כן, אז איך עושים את זה? תודה מראש לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  13. Started by moshiko69,

יש לי Kaspersky Internet Security 6.0 ורציתי לדעת מה משמעות ההודעה המצורפת. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  14. Started by morg01,

אני לא יכולה להכינס לאתר מסויים אני לא יודעת איך אפשר לההוריד אותו מהחסימה כי משום מה פתאום הוא מופיע לי כחסום מופיע לי ההודעה הבאה :

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  15. אז ככה יש לי DVD שקורא DIVX ואמרו לי שזה עשה את החיים יותר קלים... שאני יכול לצרוב סרט כ DATA ולשים שם תרגום ושהכל יהיה אותו שם וה DVD שלי יטען את זה.... אח"כ אמרו לי שאני צריך לעשות איזשהי תיקייה מיוחדת בשביל שה DVD שלי יקרא את זה... אז מישהו יכול בבקשה לעזור לי ? ואיזה קובץ אני צריך את הסרט ? כקובץ SRT ?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  16. Started by vbwx,

WTF? וזה לא תקלה בקבצים, כי ההורדה לא נפגמה, ניראה כאילו בגלל שהווינדוס שלי בעברית אז התמונה הפוכה, לא שזה מפריע או משהו, כי מימין כתוב לי את מה שכתוב בתמונה למעלה, ואני לא עובר מהדרייבר הזה, הוא תיקן לי מלא תקלות שהיו מהדרייבר הקודם!

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  17. Started by dj shay 30010,

יש לי משתמש מוגבל ולא ניתן לעשות הרבא דברים בגלל שהמישתמש מוגבל אני רוצה סך הכול לאפס דפדפן שלא היה את כל הסיסמאות ושמות המישתמשים שנכנסים לאינטרנט מה אני צריך לעשות תגידו לי באיזו דרך ?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  18. Started by קובי 1980,

היי,יש לי בעיה בהרצת סרטים דרך התוכנה הנ"ל.משום מה התוכנה לא מאפשרת לי לצפות ביחס רחב במסך החדש שלי. בסרטים אני רואה כריבוע עם 2 קווים שחורים עבים בצידי המסך (בצד השמאלי והימני של המסך) וגם למעלה ולמטה עם המדיה פלייר אין שום בעיה כך שזה לא קשור לבעיה במסך או בהגדרות שלו בויסטה.הבעיה היא שאני פשוט לא סובל את המדיה פלייר הזה.תוכנה לא נוחה לעבודה בעליל.וה mv2 עושה בעיות עם הויסטה. ניסיתי לבדוק דרך התמיכה של סייברלינק וכמו כן בדקתי את ההגדרות של התוכנה,ראיתי שהמצב שלי הוא על 4:3 אבל אין לי אפשרות להחליף את זה ל 16:9.או לשנות ל16:10 במקרה של המסך שלי. האפשרות ל 16:9 מופיעה,אך היא מבוטלת ואי אפשר לגשת אליה. כמו כן אם אני מבטל את keep aspect ratio זה כמובן גורם למתיחה של התמונה…

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  19. Started by Raz20,

אני רוצה לשנות את העוצמה של המחשב, לגבי הווליום של הרמקולים , אז אני לוחץ על עוצמה וזה רושם ככה : "לוינדווס אין אפשרות להפעיל את הקובץ Sndvol32.exe , השתמש ביישום הוספה\הסרה של תוכניות בלוח הבקרה כדי לבצע התקנה " ניסיתי להיכנס לשם אבל לא מצאתי שום דבר שקשור לקול מה אפשר לעשות ?

20. Started by naoriko,

אני מחפש תוכנה שאני יכול לתת פקודות למחשב שיחזרו על עצמן בזמן שאני לא במחשב.. למשל שהעכבר יילחץ לי על משהו ואז על משהו אחר כל פעם..

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  21. Started by Y.k,

היי, אני מחפש תוכנה שיודעת למסך פורטים לדוגמא נגיד יש לי 2 מחשבים שמחוברים לרשת, ואני רוצה שכל חבילה שהולכת לפורט X תעבור לפורט אחר Y ואז שבצד השני שתתקבל החבילה בפורט Y התוכנה תדע לשלוח אותה לפורט X במחשב היעד.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  22. Started by kobicoool,

שלום לכולם התקנתי את התוכנה virtual pc 2004 ולאחר מיכן התקנתי את windows xp ויש לי 2 בעיות 1) הוא לא מקבל את דיסק התוכנה של לוח האם שלי ולא נותן לי להתקין 2) בגלל בעיה זו ווינדוס לבד זיהה את כרטיס הרשת שלי בתור intel וכרטיס הרשת שלי הוא nvidia בכלל וכשרציתי להתקין את הדרייבר מהדיסק של לוח האם הוא פשוט לא מצא דרייבר מתאים מתוך הדיסק אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש קובי

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  23. איך אני הופך אותם לפעילות...

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  24. Started by y_a_n_i_k,

תודה

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  25. Started by yahalom,

יש לי מחשב אומנם לא חדש אך לא רע... התקנתי OFICE 2007 וכאשר אני עובר בין חלונות של האופיס הוא חושב בטרוף התופעה מתרחשת רק בסיטואציה זו בעיקרון יש לי לוח אם של אזוס P4P800 מעבד ליבה אחת אינטל 1.4 או 1.6 לא זוכר.. לא בבית כרגע... זיכרון 1500 !!! לא יודע ניראה לי מוזר בעיקר בעיקבות הזיכרון יכול להיות שהבעיה נובעת ממשהו אחר או שזה רק בגלל שאין לי דול קור...

• 1 תגובה
    • 482 צפיות

דיונים חדשים בפורומים