תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי מחדש את הווינדואז ואח"כ גם את האיי סי קיו וכשהוא נפתח הוא פתאום ביקש סיסמה אז הכנסתי את הסיסמה שאני זוכר ששמתי לו לפני כמה שנים והוא אומר שהיא לא נכונה... אני בטוח שזה איזשהי וריאציה של מה שכתבתי וניסיתי כל דבר אפשרי וזה לא מקבל את זה.... למישהו יש פיתרון בשבילי? איזשהי תוכנה שתעזור לי לעלות על הסיסמה? נ.ב, כנראה שלא הכנסתי באיי סי קיו אימייל אז אני לא יכול להשתמש בשירות שיחזור סיסמה של התוכנה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום... אחד המכרים שלי סיפר לי על הכיווץ הזה..אז חיפשתי ומצאתי את WINUHA אבל לתוכנה עדיין יש מיגבלות דחיסה...והמכר שלי אמר לי שעדיף לעשות את הכיווץ ידנית דרך הדוס....אז האם יש למישהו מדריך לזה??..... תודה לכולם על העזרה
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
היי, מישו אולי יודע איך אני מעביר את התיקייה של ה-incomplete ב-LimeWire למקום אחר? היא נתקעת איפה שהיא רוצה ולא מוכנה לזוז משם ואין שום דבר בקשר לזה בהגדרות. מצאתי בכמה מקומות דרך גוגל שזה דבר נפוץ ויש דרך לשנות את זה. אבל זה רק אם אתה משנה את המקום שה-Incoming file נמצאים ואז זה מציק. אפשר להפריד בין השתיים?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אהלן אהלן... יש לי צורב DVD.. ואני ממש רוצה לצרוב איתו סרטים! רק שאין לי מושג איך לעשות את זה... בעיקרון הורדתי איזו תוכנה שלוקחת סרט AVI והופכת אותו למשהו שDVD אמור לקרוא, ואז התוכנה הופכת את כל זה לקובץ IMG של 2.5 ג'יגה שאני אמור לצרוב על הDVD. עכשיו מה הבעייה בכל זה? כשאני מנסה לצרוב את הקובץ על דיסק של DVD באמצעות NERO (תוכנה שאני די לא בקיא בה) הוא לא נותן לי וכותב משהו בסגנון של "הדרך בה אתה מנסה לצרוב לא מתאימה לקבצים בסדר גודל כזה". למישהו יש מושג אחת ולתמיד איך אני יכול לצרוב סרטים לDVD? ??? In Desperate nedd of help
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
לדוד שלי יש בעיה שכאשר הוא מריץ חלק מהסרטים הם נראים כמעין כתמים כחולים,חלק מהסרטים עובדים חלק וחלק עובדים כך... אמרו לו שיש דרך לסדר את זה דרך הSETTINGS בשולחן העבודה עם המקש הימני.. אבל אני לא מוצא שום קשר ... האם למישהו יש מושג איך מסדרים את בעיית הכתמים הזו בווינדוס מדיה פלייר ? תודה לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
מחקתי אותו מ-Add/Remove, וכשאני מנסה להתקין את WMP10 הוא אומר לי ש-11 כבר מותקן על המחשב,מחקתי תתקיה של 11 אבל הוא עדיין לא נותן לי להתקין אותו! יו תעזרו לי הוא הרס לי אתה המחשב איזה טעות זו היתה להתקין אותו יאאלהההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!
-
יש לי בעיה בחלק מהסטים שאני מפעיל דרך תוכנה bs player הם מותגים בצורה ממש מהירה, הזמן קופץ בדקות ואי אפשר לראות את הסרט. אבל אם אני מפעיל את הסרט דרך מדייה פלייר זה עובד בסדר גמור. מה אני עושה עם זה? כי דרך המדיה פלייר אני לא יכול להוסיף תרגום... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
אני רוצה לחזור לOFFICE 2003 שלי, מתחרט שרכשתי את ה07, וזה לא נותן לי למחוק את התוכנה, איך ניתן למחוק את כלללל התוכנה ידנית? כולל הרג'סטי וכדומה, אני לא רוצה שישאר ממנה זכר...
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מנסה להתחבר זה לא מצליח ורושם שיש לי בעיה עם שער ברירת המחדל מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אפשר בבקשה תוכנה שתעזור להחביא את האיקונים של ה-tray.?
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאין לו אינטרנט (גם אין בו כרטיס רשת) ויש בו אנטיוירוס nod32 גרסא 2.7 ורציתי לדעת אם אפשר להוריד עידכונים מהאינטרנט כדי לעדכן אותו ללא חיבור לאינארנט??..... אם כן... אפשר להשאיר פה קישור??...
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
-
היי אחרי עבודה מאומצת שוחררה גירסה חדשה לתוכנת הדואר החינמית emailaya. רשימת השינויים היא: * הוספת מד התקדמות בטעינת מכתבים מקומיים * מנגנון תיקיות מקומיות שופץ על מנת לחסוך בזיכרון * אפשרות ליבוא אנשי קשר ופגישות ישירות מגוגל * הוספת אשף להגדרות התוכנה * תפריטים יוצמדו לימין כאשר עובדים בעברית * אפשרות חדשה למייל: למחוק את כל המכתבים של השולח * אפשרות חדשה לסל מיחזור: רוקן את סל המיחזור * אנשי קשר מועדפים לגישה ישירה בעת כתיבת מייל חדש * מצא תוך כדי כתיבה בחלון תוכן גולמי/צפייה במכתב/צפיה מוקדמת בחלון הראשי * אם במייל אין טקסט או שהוא מכיל HTML תופיע כיתובית במקום תוכן לא קריא * שיפור מהירות פתיחת חלון מכתב חדש/צפייה * אפשרות למחוק איש קשר+שיחה בצי'טוט מהיר * כפתור שליחת…
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי את כרטיס המסך NVIDIA 8800GTS של חברת LEADTEK. מאיזה אתר מומלץ להוריד דרייבירים? של NVIDIA או של LEADTEK? ולמה? בתודה מראש אופיר
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
מחשב P4 478 !! קודם אציג את הבעיה , אין אפשרות להתקין את ה FLASH PLAYER תמונות מצורפות: עכשיו אגיד לכם מה נסיתי לעשות : 1 - פירמטתי את המחשב 3-4 פעמים וכל פעם ניסיתי וינדוס בגרסה שונה גולל SP2 ו SP3 2-החלפתי זכרונות !! 3- החלפתי מעבד 4- החלפתי הארדיסקים !!! ( התקנת וינדוס על דיסק שלם מפורמט ( מחשש לוירוס ) ) 5- החלפתי כרטיס רשת !! רק נשארה לי האופציהה של החלפת לוח אם !! אבל זה לא בא בחשבון חשוב לציין ! שגם חילוץ של קבצים מראה על בעיה ב ARVHIVE למרות שבמחשב אחר זה נעשה כרגיל
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
תמיד שאני ניכנס לאינטרנט איקספלורר ושאני לוחץ על משהו הוא כתב לי שהוא חייב לצאת ופותח תדבר הזה של אל תשלח. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עוזר צריך עזרה!!!!! תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום יש לי איזשהי התלבטות בקשר תוכנה שהוא סורק את ה registery ומוצא את כל מה שלא טוב הוא נותן לי רשימה אני כמובן לוחץ על תקן עכשיו הוא מוחק הכל עכשיו שאלתי היא כך: ברגע שאני לוחץ על REMOVE האם יש סיכון שיקרה משהו למחשב או למערכת ההפעלה כי יש REGISTERY שנמצאים גם שם לא יקרה כלום אם אני יעשה remove תודה
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אני צריך להתקין J2E אבל אין ברירה חייבים לאתחל את הדפדפן לאחר ההתקנה,זה כבר עלה לי שני ריסטורים...
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
היי, אני עובד על Avid ובד"כ אני מייצא את הפרוייקטים שלי כ-קוויק טיים מובי. ואז אני ממיר אותם בקנופוס לדיוידי, והכל עובד חלק. היום קרה לי משהו משונה, כשסיימתי את התהליך הקבוע הזה ובאתי לצפות גיליתי שצפייה רגילה ב power dvd או windows media player גורמת לעיתים לטשטושים ורעידות, בעיקר בדיזולובים ובמעברים מהירים (כמו זומים מדומים בתוכנה וכד') אבל משום מה כשאני צופה בתוצאה ב bsplayer או ב media player classic הרעידות נעלמות ורואים מצויין. גם את התוצאה ב קווייק טיים לפני ההמרה רואים חלק. חשבתי שמשהו נדפק בקודקים, אבל בדיקת דיסקים קודמים עם סרטים שלי העלתה שהבעיה היא ספציפית כרגע וסרטים קודמים רואים מצויין בכל התוכנות. מה זה יכול להיות? ואיך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה לעונים…
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי סידרה ועכשיו אני רוצה לקודד לdvd ולצרוב עם תפריט לבחור את הפרק. אף פעם לא עשיתי דבר כזה אז אני לא יודע מאיפה להתחיל. רוב הקבצים בפורמט avi וחלק קטן בפורמט mpeg. ועכשיו לשאלות 1. כמה פרקים לדחוף לכל דיסק בלי לפגוע באיכות יותר מידי ? (האיכות המקורית לא יותר מידי גבוהה במילא אז אני לא רוצה לפגוע בה עוד). 2. עם איזה תוכנה עושים את זה ? (אם אפשר לצרף הסבר על התוכנה או קישור למדריך).
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום, אם יש לי במחשב סרט\סדרה ב720P HD, האם זה משנה באיזה נגן אני מפעיל אותו? אני משתמש היום בBSplayer כדי לנגן את הסרטים מהמחשב לטלוויזיה...
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
?? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 30.07.2008 בשעה 01:40:14 הסתדרתי אפשר לנעולתודה בכל אופן.
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
מצ"ב קובץ מה זה אומר האדומים? שנדבקתי בוירוס? שהתוכנה לא הצליכה לבלום כניסת הוירוס? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב כרטיס מודם פקס. הגדרתי אותו כך שכאשר אני עושה הדפסה לא משנה מאיזה תוכנה אז במקום שבוחרים מדפסת אני בוחר פקס ואז זה שולח את המסמך למספר פקס. הבעיה היא כזאת, בהתחלה זה שלח הכל מצויין, ולאחרונה זה חותך את המסמך קצת למטה וקצת שמאלה. יש דרך להחזיר את שזה יצא נורמלי על דף A4?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-