תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, מישו אולי יודע איך אני מעביר את התיקייה של ה-incomplete ב-LimeWire למקום אחר? היא נתקעת איפה שהיא רוצה ולא מוכנה לזוז משם ואין שום דבר בקשר לזה בהגדרות. מצאתי בכמה מקומות דרך גוגל שזה דבר נפוץ ויש דרך לשנות את זה. אבל זה רק אם אתה משנה את המקום שה-Incoming file נמצאים ואז זה מציק. אפשר להפריד בין השתיים?
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
מחקתי אותו מ-Add/Remove, וכשאני מנסה להתקין את WMP10 הוא אומר לי ש-11 כבר מותקן על המחשב,מחקתי תתקיה של 11 אבל הוא עדיין לא נותן לי להתקין אותו! יו תעזרו לי הוא הרס לי אתה המחשב איזה טעות זו היתה להתקין אותו יאאלהההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!
-
אני צריך תוכנה שבודקת תטמפ של הכרטיס מסך (יש לי גיפורס 6600LE AGP8X) למי שיש שיבא לי לינק בבקשה !!!
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
שאלה לגבי איסיקיו 5.1 (למי שמבין): כאשר אני מנסה להסיר את איסיקיו 5.1 הוא רושם לי שיש לי בעיה עם הקובץ icqlite.log כיצד אני מתקן את השגיאה הזאת וכיצד אני מסיר הסרה מלאה של האיסיקיו 5.1?
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אני עושה מצגת של כל התמונות והסרטים שיעבור אחרי כמה שניות לתמונה הבאה באופן אוטומתי אתם יודעים ...... אבל את הסרטים הוא לא מנגן הוא מראה רק את התמונות .... מישהו יודע מה אני עושה כדי שגם שהוא מגיע לסרט שינגן אותו ? ניסיתי בהגדרות שם לסמן "נגן אוטומטית" .....עדיין לא עובד ......
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ושאני רוצה להוריד דברים אז המחשב שלי לא מכיר את התיקיות או הקבצים או התוכנות ובמחשב הישן שלי אני מצליח להוריד והוא מכיר מה עלי לעשות כדי שהמחשב החדש גם ייזאה את התוכנות ושאני יוכל לחלץ אותם?
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
נעלם לי הסרגל כלים של שינוי השפות איך אני מחזיר אותו
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מוריד דברים בUTORRENT נוצר מצב שכאשר אני עוזב את המחשב מספר שעות (למשך הלילה לרוב) כל ההורדות מפסיקות וכאשר אני מוריד מייל באמצעות האאוטלוק משרת של נטויזיון אז פתאום הוא לא מוצא לי את המייל ורק לאחר שאני מאתחל את המחשב הכל חוזר להיות בסדר (הUTORRENT מוריד והמייל עובד) יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך? תודה
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק כמה המחשב שלי מוציא והאם זה תקין למחשב שלי או שלא. או שאולי הוא יוציא יותר ממה שאני מצפה. הורדתי את התוכנה אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי שזה יתחיל להריץ את הבדיקה. זאת אומרת על מה ללחוץ? כמה זמן זה אמור להיערך ? אני זוכר שפעם מזמן הרצתי את התוכנה וזה כזה ניתקע בין תמונה לתמונה וזה לקח פול זמן לא היה לי כוח לחכות לסוף ועשיתי ריסט. אני רוצה לדעת גם איך אני יודע מה הטמפ' של הכרטיס בזמן הבדיקה או אחריה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
הורדתי אתר מוכן שעשוי בפוטושופ ואני לא מבין מהם הסימני קריאה הצהובים האלה...? כשאני מנסה להיכנס ללאייר ולשנות אותו הוא שואל אותי האם להוריד את הסימן קריאה הצהוב הזה וכשאני עושה לו כן ואני משנה אני לא יודע איך להחזיר אותו.... מה זה ולמה זה משמש??
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי את כרטיס המסך NVIDIA 8800GTS של חברת LEADTEK. מאיזה אתר מומלץ להוריד דרייבירים? של NVIDIA או של LEADTEK? ולמה? בתודה מראש אופיר
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום. צרבתי כמה סרטים על דיסק DVD אם מולטיססיון (צרבתי את כולם בפעם ראשונה אבל השארתי את הדיסק פתוח), אחרי זה ניסיתי לצרוב עוד סרט על הדיסק הוא פתח לי עוד TRACK על הדיסק ניסה לצרוב את הסרט הנוסף אבל בזמן הצריבה הוא הפסיק וכתב שאי אפשר לכתוב על הדיסק בצורת DISK AT ONCE. השאלה שלי איך אפשר לצרוב TRACK AT ONCE האפשרות הזאת לא ניתנת לשינוי בדיסק הזה בNERO, והשאלה השניה במקרה ואין מה לעשות , איך אפשר להוצא את הסרטים אפילו על HD כי כשאני מכניס את הדיסק לכונן הוא פשוט מראה שהדיסק ריק. תודה
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שאני מנסה להיתחבר מהמחשב לפלאפון אז התוכנה כותבת את השגיאה שבתמונה... משהו עם OBEX... מחפש עזרה... תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את הווינדואז ואח"כ גם את האיי סי קיו וכשהוא נפתח הוא פתאום ביקש סיסמה אז הכנסתי את הסיסמה שאני זוכר ששמתי לו לפני כמה שנים והוא אומר שהיא לא נכונה... אני בטוח שזה איזשהי וריאציה של מה שכתבתי וניסיתי כל דבר אפשרי וזה לא מקבל את זה.... למישהו יש פיתרון בשבילי? איזשהי תוכנה שתעזור לי לעלות על הסיסמה? נ.ב, כנראה שלא הכנסתי באיי סי קיו אימייל אז אני לא יכול להשתמש בשירות שיחזור סיסמה של התוכנה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום לכולם..! אתמול בטעות לחצתי על משהו אם ctrl+ משהו וזה היתחיל לרשום לי בצד שמול איך אני משנה את זה..? תודה לעוזרים..!
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אני צריך להתקין J2E אבל אין ברירה חייבים לאתחל את הדפדפן לאחר ההתקנה,זה כבר עלה לי שני ריסטורים...
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה למצוא את קבצי העוגיות.. אני משתמש בFF....ואני חייב להגיע לעוגיה עצמה.... אז תודה לכם...
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור אבל אני חשוב שיש לזה קשר לבעיה שיש לי עכשיו טוב אז ככה פעם נדבקתי באיזה וירוס שאחותי הורידה ב אימיול.. מחקתי אותו חיסלתי אותו מכל מקום אפשרי משהו של irc לא זוכר תשם קיצר אחרי תקופה של שימוש ב ZoneAlarm החלטי להתקין אותו מחדש כדי למחוק את כל הלוגים וההגדרות.. אבל אחרי שניסיתי להתקין שוב אני מקבל את ההודעה הבאה אגב אני משתמש בגרסה החינמית ניסיתי גם גרסאות נסיון יותר מתקדמות אך התוצאה דומה כל הניסיות שלי להתקין כשלו... ניסיתי אפילו ב safe mode עכשיו אני משתמש בfirewall של sp2 אני מקווה שנתתי מספיק פרטים ושתצליחו לעזור לי
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן בפורום ולפי מה שהבנתי כאן אפשר לשאולעל תוכנות אז הורדתי את התוכנהAVS VIDO CONVETER 6 בכדי להמיר סרט מWMV ל AVI ונתקלתי בקושי עים יש מדריך מפורט בעברית כיצד לעשות זאת תודה
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אז כשאני מנמיך את הווליום בתוכנה של כרטיס הטלוויזיה, אז נגיד אני שומע מוזיקה או רואה סרטונים (גם במחשב וגם ברשת) הווליום שלהם גם מונמך, אני לא יכול להנמיך רק את הווליום של הטלוויזיה, למה זה ככה ואיך אני יכול לתקן את זה (אם בכלל אפשר)? יש לי כרטיס קול של Realtek O\B וכרטיס טלוויזיה של חברת AverMedia דגם: AverTV GO 007 FM Plus.
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
יש לי בעיה בחלק מהסטים שאני מפעיל דרך תוכנה bs player הם מותגים בצורה ממש מהירה, הזמן קופץ בדקות ואי אפשר לראות את הסרט. אבל אם אני מפעיל את הסרט דרך מדייה פלייר זה עובד בסדר גמור. מה אני עושה עם זה? כי דרך המדיה פלייר אני לא יכול להוסיף תרגום... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
התקנתי XFIRE והוא כל הזמן מתחבר, כאילו על און ליין, אבל לא שולח הודעות... לאחר מכן הוא פשוט מתנתק מהשרת וזהו :\. ניסיתי לכבות אפילו את הFIREWALL..
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע לפרש מה המשמעות של הr או R או שאין כלום ליד מקום ההורדה (ראה תמונה). יש לי תחושה שבR יש הגבלה מסויימת על קצב ההורדה ממשתמש. תודה עופר [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מנסה להתחבר זה לא מצליח ורושם שיש לי בעיה עם שער ברירת המחדל מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה מוזרה כאשר אני מתקין תוכנת וירוס פנדה טיטניום 2005 היא משנה את שורת המשימות לסגנון WIN XP (הצבעוני) ולאחר מכן אם אני משנה חזרה לקלאסי של WIN (הרגיל) הוא נשמר ואם מכבים ומדליקים את המחשב מספר פעמים ..אבל שאני מכבה את המחשב בלילה עד למחרת ואז שאני מדליק שוב משתנה לWIN XP (הצבעוני) כאשר אני מסיר את תוכנת הוירוס זה לא קורה דיברתי עם התמיכה שלהם הם לא יודעים מה הפתרון ואמרו לי לשאול את microsoft דברתי איתם והם אמרו שזה לא הבעייה של ה- WIN רק של התוכנה....מה לעשות??... אגב במחשב השני זה לא קורה
-
- 3 תגובות
- 453 צפיות
-