תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחזור לOFFICE 2003 שלי, מתחרט שרכשתי את ה07, וזה לא נותן לי למחוק את התוכנה, איך ניתן למחוק את כלללל התוכנה ידנית? כולל הרג'סטי וכדומה, אני לא רוצה שישאר ממנה זכר...
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שאלה לגבי איסיקיו 5.1 (למי שמבין): כאשר אני מנסה להסיר את איסיקיו 5.1 הוא רושם לי שיש לי בעיה עם הקובץ icqlite.log כיצד אני מתקן את השגיאה הזאת וכיצד אני מסיר הסרה מלאה של האיסיקיו 5.1?
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאין לו אינטרנט (גם אין בו כרטיס רשת) ויש בו אנטיוירוס nod32 גרסא 2.7 ורציתי לדעת אם אפשר להוריד עידכונים מהאינטרנט כדי לעדכן אותו ללא חיבור לאינארנט??..... אם כן... אפשר להשאיר פה קישור??...
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אחים יש לי מצלמת וידיאו ואני רוצה להאביר מה שיש בקסטה למחשב אבל באיכות צפיה טובה .. עם איזה תוכנה אני יכול להישתמש .? תודה למי שיעזור לי ..
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש, כרטיס מסך של ATI 4670, חיברתי את המסך רגיל ובנוסף את הטלויזיה ליציאת ה- S-Video. בכל צורה שלא ניסיתי לא היה ניתן לבצע שיכפול (Clone) של שני המסכים. ניסיתי לאפשר את מסך 2 ולהגדירו כ-TV אך עדיין ללא הצלחה, יש למישהו רעיונות נוספים ?? הדרך היחידה שבה הצחלתי לראות משהו על הטלוויזיה היתה בביצוע Swap, ראו מצוין על הטלוויזיה אך לא על המסך. תודה
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
במחשב שלי יש בעיה מוזרה שהיום צצה. המחשב התחיל להשמיע צפצופים מהמארז כאשר לוחצים על כל מקש במקלדת (צפצופים שנשמעים כאילו שהמון מקשים נלחצים ביחד, אבל זה ממש לא..) * זה התחיל לקרות כאשר קניתי עכבר ל-USB וחיברתי אותו. * זה רק כאשר לוחצים במקלדת. * אם מוציאים את העכבר זה עדיין קורה... * האם זה מסוכן??? מה אפשר לעשות??? תודה רבה~! casio.
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מוריד דברים בUTORRENT נוצר מצב שכאשר אני עוזב את המחשב מספר שעות (למשך הלילה לרוב) כל ההורדות מפסיקות וכאשר אני מוריד מייל באמצעות האאוטלוק משרת של נטויזיון אז פתאום הוא לא מוצא לי את המייל ורק לאחר שאני מאתחל את המחשב הכל חוזר להיות בסדר (הUTORRENT מוריד והמייל עובד) יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך? תודה
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני מת לשים יוזר בארים באודות שלי
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה בפוטושופ CS2. יש הרבה מקרים שבהם אני עובד עם קובץ כבד פתאום מופיעה לי השגיאה שלמטה (בתמונה המצורפת). מישהו יודע מה הבעייה? בעיית חומרה/תוכנה? תודה רבה רבה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי את כרטיס המסך NVIDIA 8800GTS של חברת LEADTEK. מאיזה אתר מומלץ להוריד דרייבירים? של NVIDIA או של LEADTEK? ולמה? בתודה מראש אופיר
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני מדבר על קטגוריית "הודעות". תמיד מטרידים אותי שמה...וכל פעם שולחים לי הודעה וזה מקפיץ את חלון העבודה הנוכחי לשולחן העבודה.
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
שלום. צרבתי כמה סרטים על דיסק DVD אם מולטיססיון (צרבתי את כולם בפעם ראשונה אבל השארתי את הדיסק פתוח), אחרי זה ניסיתי לצרוב עוד סרט על הדיסק הוא פתח לי עוד TRACK על הדיסק ניסה לצרוב את הסרט הנוסף אבל בזמן הצריבה הוא הפסיק וכתב שאי אפשר לכתוב על הדיסק בצורת DISK AT ONCE. השאלה שלי איך אפשר לצרוב TRACK AT ONCE האפשרות הזאת לא ניתנת לשינוי בדיסק הזה בNERO, והשאלה השניה במקרה ואין מה לעשות , איך אפשר להוצא את הסרטים אפילו על HD כי כשאני מכניס את הדיסק לכונן הוא פשוט מראה שהדיסק ריק. תודה
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני לא יכולה להכינס לאתר מסויים אני לא יודעת איך אפשר לההוריד אותו מהחסימה כי משום מה פתאום הוא מופיע לי כחסום מופיע לי ההודעה הבאה :
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
שאני מנסה להיתחבר מהמחשב לפלאפון אז התוכנה כותבת את השגיאה שבתמונה... משהו עם OBEX... מחפש עזרה... תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
היי,יש לי בעיה בהרצת סרטים דרך התוכנה הנ"ל.משום מה התוכנה לא מאפשרת לי לצפות ביחס רחב במסך החדש שלי. בסרטים אני רואה כריבוע עם 2 קווים שחורים עבים בצידי המסך (בצד השמאלי והימני של המסך) וגם למעלה ולמטה עם המדיה פלייר אין שום בעיה כך שזה לא קשור לבעיה במסך או בהגדרות שלו בויסטה.הבעיה היא שאני פשוט לא סובל את המדיה פלייר הזה.תוכנה לא נוחה לעבודה בעליל.וה mv2 עושה בעיות עם הויסטה. ניסיתי לבדוק דרך התמיכה של סייברלינק וכמו כן בדקתי את ההגדרות של התוכנה,ראיתי שהמצב שלי הוא על 4:3 אבל אין לי אפשרות להחליף את זה ל 16:9.או לשנות ל16:10 במקרה של המסך שלי. האפשרות ל 16:9 מופיעה,אך היא מבוטלת ואי אפשר לגשת אליה. כמו כן אם אני מבטל את keep aspect ratio זה כמובן גורם למתיחה של התמונה…
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
איך אני מחזיר את האוטלוק שלי לעיברית במקום גיבריש? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום... אחד המכרים שלי סיפר לי על הכיווץ הזה..אז חיפשתי ומצאתי את WINUHA אבל לתוכנה עדיין יש מיגבלות דחיסה...והמכר שלי אמר לי שעדיף לעשות את הכיווץ ידנית דרך הדוס....אז האם יש למישהו מדריך לזה??..... תודה לכולם על העזרה
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
?? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 30.07.2008 בשעה 01:40:14 הסתדרתי אפשר לנעולתודה בכל אופן.
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
יש לי בעיה בחלק מהסטים שאני מפעיל דרך תוכנה bs player הם מותגים בצורה ממש מהירה, הזמן קופץ בדקות ואי אפשר לראות את הסרט. אבל אם אני מפעיל את הסרט דרך מדייה פלייר זה עובד בסדר גמור. מה אני עושה עם זה? כי דרך המדיה פלייר אני לא יכול להוסיף תרגום... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה מוזרה כאשר אני מתקין תוכנת וירוס פנדה טיטניום 2005 היא משנה את שורת המשימות לסגנון WIN XP (הצבעוני) ולאחר מכן אם אני משנה חזרה לקלאסי של WIN (הרגיל) הוא נשמר ואם מכבים ומדליקים את המחשב מספר פעמים ..אבל שאני מכבה את המחשב בלילה עד למחרת ואז שאני מדליק שוב משתנה לWIN XP (הצבעוני) כאשר אני מסיר את תוכנת הוירוס זה לא קורה דיברתי עם התמיכה שלהם הם לא יודעים מה הפתרון ואמרו לי לשאול את microsoft דברתי איתם והם אמרו שזה לא הבעייה של ה- WIN רק של התוכנה....מה לעשות??... אגב במחשב השני זה לא קורה
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
תוכנה יהיה אפשר להקליט איתה יותר טוב , יותר מדקה.. ושיהיה אפשר להוריד את הקול של הזמר בשיר , שיישמעו רק את הרקע.. תודה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
בדיוק עכשיו אחרי פירמוט התקנתי את החבילה של האופיס ובכל פעם שאני מפעיל קובץ טקסט מסויים בוורד הוא מציג לי הודעה כמו בתמונה למטה> אז בבקשה מי שמבין איך לשנות את סוג הקידוד והטקסט שיגיב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה חוץ מwin ISO ישנה אפשרות ל"דמות" סידירום?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
אני יודע שזה דרייבר לא תואם אבל הורדתי מאתר של ati למי שיש דרייבר הכי עדכני שיביא לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה יעילה, שיודעת להתמודד עם קבצי WMV שיושבים על שרת שמשדר ב RTSP. הקבצים הם בין 150 ל 200 מגה. ואני מאמין שזה שרת VIDEO של מיקרוסופט. בדקתי את HIDOWNLOAD, שנתקעת, ומורידה חצי מהקבצים דפוקים, ואת COSOFT STREAM DOWNLOADER שחותכת לי 10 דקות מהסוף. בנוסף בדקתי את WEB STREAM RECORDER, שעד עכשיו עבדה מצויין, אבל אין בה אפשרות של BATCH. בבקשה, אם יש מישהו שיש לו ניסיון עם תוכנה שעובדת טוב, או שאולי יכול להגיד לי אם אני עושה משהו לא טוב, אני מאוד אעריך את זה. רק מידע מקצועי בבקשה. תודה, Squid
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-