תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , יש לי מגן יום שלישי בתוכנה אקסס ויש לי בעיה בפרויקט שלי , אני מסתבך עם פקודה בmodule (בונה פקודות), מי שיודע איך לעבוד עם זה שיגיד ואני אעלה תמונה של הבעיה שלי . תודה !
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
3 תוכנות : 1. האם למישהו יש המלצה לתוכנה פשוטה לשחזור קבצים שנמחקו (מסל המחזור ו/או ע"י Shift+Delete) ? ברור לי שיכולת השחזור תלוי בפרמטרים שונים, הכוונה היא לתוכנה פשוטה למשתמש הבייתית, שתסיים במצבים מסויימים. (למשל, שמתחרטים רגע לאחר המחיקה, לפני ששטח הדיסק מספיק להכתב שוב) 2. האם יש Plugin/Add On לפיירפוק/אקספלורר, המסוגר להמיר נתוני POST ל GET ? (כלומר, להציג ב URL את הפרמטרים העוברים ב GET) 3. עם איזה כלי פרוקסי/Sniffer מומלץ לעבוד, כאשר מעוניינים לנטר את התעבורה בזמן פיתוח האתר ? (Paros, Fiddler וכו') ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי סידרה ועכשיו אני רוצה לקודד לdvd ולצרוב עם תפריט לבחור את הפרק. אף פעם לא עשיתי דבר כזה אז אני לא יודע מאיפה להתחיל. רוב הקבצים בפורמט avi וחלק קטן בפורמט mpeg. ועכשיו לשאלות 1. כמה פרקים לדחוף לכל דיסק בלי לפגוע באיכות יותר מידי ? (האיכות המקורית לא יותר מידי גבוהה במילא אז אני לא רוצה לפגוע בה עוד). 2. עם איזה תוכנה עושים את זה ? (אם אפשר לצרף הסבר על התוכנה או קישור למדריך).
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
ולצרוב אותה בדיסק אחר כך בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קנינו מחשב חדש- מעבד AMD 64BIT וכונן קשיח מחובר בSATA. כאשר אני מעדכן את המחשב לSP2, לאחר הפעלה מחדש של המחשב הוא מפעיל את עצמו מחדש כל פעם לפני עליית הווינדוס (לא מגיע אפילו למסך של טעינת הווינדוס). מחוסר ברירה נכנסתי לsafe mode והסרתי את הSP2. רציתי לדעת אם הבעיה מוכרת, אם מישהו נתקל בה, או אם למישהו יש פתרון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני רוצה שלינקים שאני לוחץ יפתחו בTAB אחר ולא יקפוץ לי חלון, איך עושים את זה ?
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב כרטיס מודם פקס. הגדרתי אותו כך שכאשר אני עושה הדפסה לא משנה מאיזה תוכנה אז במקום שבוחרים מדפסת אני בוחר פקס ואז זה שולח את המסמך למספר פקס. הבעיה היא כזאת, בהתחלה זה שלח הכל מצויין, ולאחרונה זה חותך את המסמך קצת למטה וקצת שמאלה. יש דרך להחזיר את שזה יצא נורמלי על דף A4?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
בדומה לפלאגין של המדיה פלייר ?
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
חיפשתי דפדפן חדש כי יש לי איזה באג בפיירפוקס ורציתי לנסות משהו חדש ותשעמו האופרה הזה דפדפן משהו משהו... הקיצר מישהו משתמש בזה ורוצה לתת לי המלצות או משהו?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שיודעת למסך פורטים לדוגמא נגיד יש לי 2 מחשבים שמחוברים לרשת, ואני רוצה שכל חבילה שהולכת לפורט X תעבור לפורט אחר Y ואז שבצד השני שתתקבל החבילה בפורט Y התוכנה תדע לשלוח אותה לפורט X במחשב היעד.
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאין לו אינטרנט (גם אין בו כרטיס רשת) ויש בו אנטיוירוס nod32 גרסא 2.7 ורציתי לדעת אם אפשר להוריד עידכונים מהאינטרנט כדי לעדכן אותו ללא חיבור לאינארנט??..... אם כן... אפשר להשאיר פה קישור??...
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
הורדתי אתר מוכן שעשוי בפוטושופ ואני לא מבין מהם הסימני קריאה הצהובים האלה...? כשאני מנסה להיכנס ללאייר ולשנות אותו הוא שואל אותי האם להוריד את הסימן קריאה הצהוב הזה וכשאני עושה לו כן ואני משנה אני לא יודע איך להחזיר אותו.... מה זה ולמה זה משמש??
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה בפוטושופ CS2. יש הרבה מקרים שבהם אני עובד עם קובץ כבד פתאום מופיעה לי השגיאה שלמטה (בתמונה המצורפת). מישהו יודע מה הבעייה? בעיית חומרה/תוכנה? תודה רבה רבה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני מדבר על קטגוריית "הודעות". תמיד מטרידים אותי שמה...וכל פעם שולחים לי הודעה וזה מקפיץ את חלון העבודה הנוכחי לשולחן העבודה.
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
יש לי אי-מייל של walla, וברצוני להתחבר איתו לMessenger. אני מנסה להתחבר איתו וזה לא מצליח להתחבר, איך אפשר לפתור את זה? יש אפשרות להתחבר עם אי-מייל של walla(עם סיומת co.il)?אם כן, אז איך עושים את זה? תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קובץ סרט או לירואת באינטרנט מחשב ניטקע פעם העכבר זז ופעם לא ואי אפשר לילחוץ על כלום גם לא במיקלדת חיבים לעשות restart בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
איך אני מוחק איתה את כל הדברים של ati?[br]פורסם בתאריך: 24.01.2007 בשעה 23:33:06 תראו מה קרה לי שמחקתי עם התוכנה Driver Cleaner 3. אני עכשיו לא יכול להתקין שום דרייבר זה נותן לי שגיאה מה אני עושה? ולגבי מאפייני חומרה החזרתי את בקר וידיאו ובקר מסך אבל עדיין יש תשגיאה מה אני עושה?[br]פורסם בתאריך: 24.01.2007 בשעה 23:58:34אני סידרתי את זה. אבל איך אני משתשמש בתוכנה Driver Cleaner 3 אני מוחק את כל ati שם?[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום. אני מקבל הרבה שגיאות זיכרון במחשב אחרי שאני סוגר תוכנות כמו ICQ,MSN,SKYPE כמעט כל פעם שאני סוגר אחת מהם אני מקבל את השגיאות האילו העלתי תמונה (היום התקנתי מחדש את ה SKPYE והICQ ) זה לא עזר למישהו יש אולי פיתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני מנסה לראות את ערוץ 10 דרך השוא"ש ושומע רק קול אני כן מצליח לראות אותו דרך האקספלורר מה לעשות? דרך אגב, הייתי רואה אותו בשוא"ש. לא שיניתי דבר. ופתאום אי אפשר.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
פשוט ה-NETLIMITER עושה לי בעיות על הויסטה.
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יכול לתת פקודות למחשב שיחזרו על עצמן בזמן שאני לא במחשב.. למשל שהעכבר יילחץ לי על משהו ואז על משהו אחר כל פעם..
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב עזרה, יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 6600GT עכשיו במשך השנה האחרונה אני מוריד מהאתר שלהם את העדכון תוכנה עכשיו כל פעם שאני מתקין את העדכון תוכנה אני לא מצליח לראות סרטים במחשב קבצי( MPG/AVI/WMV וכו) אני מצליח לראות חלק בשחור לבן בתוכנת המדייה פלייר ובשאר התוכנות אני פשוט רואה מסך ירוק ושומע צליל עכשיו אני בשנה האחרונה הורדה איזה 4 עדכוניים של הכרטיס מסך וכל פעם מחדש זה קורה לי 1. תמיד אני מוחק את הדרייברים הקודמים שלי לפני ההתקנה של העדכון 2. כל פעם אני צריך לחזור לגרסא הישנה שקיבלתי על הדיסק עם המחשב יש לי מחשב OS: WinXP Professional 5.1 SP2 (Build #2600) CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, 2.21 GHz, 512KB Video: NVIDIA GeForce 6600 GT (1024x768x32bp…
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
במחשב שלי יש בעיה מוזרה שהיום צצה. המחשב התחיל להשמיע צפצופים מהמארז כאשר לוחצים על כל מקש במקלדת (צפצופים שנשמעים כאילו שהמון מקשים נלחצים ביחד, אבל זה ממש לא..) * זה התחיל לקרות כאשר קניתי עכבר ל-USB וחיברתי אותו. * זה רק כאשר לוחצים במקלדת. * אם מוציאים את העכבר זה עדיין קורה... * האם זה מסוכן??? מה אפשר לעשות??? תודה רבה~! casio.
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-