תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני צריך את הפקודה שרושמים בהפעלה והיא מוחקת את המסנג'ר של הווינדוס מהמחשב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
כל פעם שאני מחליף תמונה דרך התוכנה הסרגל של הוינדוס קופא לאיזה 20 שניות ואני יכול להשתמש בוינדוס, להעביר חלונות עם TAB אבל הסרגל קופא אי אפשר ללחוץ על כפתור התחל וכל זה.. מה עושים? דרך אגב ניסיתי למצוא פתרונות עם תוכנות אחרות קלילות יותר, אבל כולם עתיקות מגעילות מזכירות לי וינדוס 3.11 ואני לא רוצה להתעסק איתם..
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום התקנתי אבל מוזילה וגם JAVA TM לא נפתחות לי אלא רק אם אתן להם אישור להיות SERVER מישהו יכול לעזור לי בעניין?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
כזו שמוחקת קבצי זבל,מוצאת שגיאות וכו'.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אני רוכש ניסיון בתוכנה רציתי לשאול מספר שאלות ... אני מגדיר לעצמי את genre המוזיקה ...בגלל שלפעמים הוא טועה ומערבב לי דברים קשורים ואני עושה את זה ידני אחד אחד אפשר לקבוע לרשימה שלמה את ה genre ? כי זה ממש עבודה . ועוד שאלה קטנה עם הוא קבע לי שזה יהיה באלבום כל שהוא וזה בדיוק אותו אלבום רק רשום בונוס והוא עושה לי את זה באלבום נפרד אך אפשר להגיד לי שיצרף את השירים באלבום אחר שקיים כבר ? ועוד שאלה קצרה העם שינוי קובץ לה acc כי יש לי אפשרות כזו משפרת את איכות השמיעה ? או עושה משהו מועיל
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני מריץ סריקה ומגיע לקטע מסוים ויוצא לי ... ועושה ERROR כזה : הנה תמונה : http://img404.imageshack.us/img404/8809/dddzp6.jpg
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
איך אני מוחק איתה את כל הדברים של ati?[br]פורסם בתאריך: 24.01.2007 בשעה 23:33:06 תראו מה קרה לי שמחקתי עם התוכנה Driver Cleaner 3. אני עכשיו לא יכול להתקין שום דרייבר זה נותן לי שגיאה מה אני עושה? ולגבי מאפייני חומרה החזרתי את בקר וידיאו ובקר מסך אבל עדיין יש תשגיאה מה אני עושה?[br]פורסם בתאריך: 24.01.2007 בשעה 23:58:34אני סידרתי את זה. אבל איך אני משתשמש בתוכנה Driver Cleaner 3 אני מוחק את כל ati שם?[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
לכל בעלי גרסה 7, כנסו בבקשה ללינק הבא ותראו את הסרטון: http://www.bravia-advert.com/commercial/braviaextcommhigh.html (רק דוגמה, הבעיה מופיעה בכל סרטון שמתנגן בעזרת ה-QuickTime). יש לי בעיית רעש סטטי, וזה לא קשור לציוד שלי (בלמשל winamp ו-wmp זה לא קורה). אם גם לכם זה קורה ומצאתם פתרון אשמח לקבל אותו, אם אין לכם רעש סטטי ומצאתם פתרון אז גם טוב. תודה
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
כאשר מורידים למשל פרק של סדרה מסויימת אז בד"כ הוא בWINRAR והוא בערך ב20+ חלקים מפוצל בWINRAR אני גם רוצה לעשות ככה לחלק מהוידאו שלי, אז איך אני גורם לכך שהוידאו בזמן שאני שם אותו בWINRAR יהיה מחולק להרבה חלקים?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את הגרסא האחרנוה של k lite codec pack ולאחר מכן מופיע לי כיתוביות ירוקות שרשום שם audio track ואז מידע על הקול שבסרט וכו.. אבל איך אני מעיף את זה?
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התוכנה LinkWare? אני זקוק להסבר קצר וממצה בעברית, כדי לדעת אם לקבל עלי פרוייקט בתוכנה הזו.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
ולצרוב אותה בדיסק אחר כך בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
זה תמיד ככה? יש דרך לשפר את מהירו הגלישה מבלי להסיר את התוכנה? אם לא, על איזה אנטי-וירוס אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי את התוכנה "Cyberlink Powercinema" זאת תוכנה מאוד בסיסית ופשוטה האפשרויות היחידות באיכות ההקלטה הן "good, bater , best" ה"בסט" יוצר קובץ של מגה לשניית הקלטה והכי נמוך "good" בערך חצי מזה כל מה שאני צריך זה תוכנה שאפשר לקבוע בה איכות יותר נמוכה או דרך אחרת להקטין את גודל הקבצים הרבה יותר (מדובר בחלונות ויסטה) תודה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אהלן אהלן... יש לי צורב DVD.. ואני ממש רוצה לצרוב איתו סרטים! רק שאין לי מושג איך לעשות את זה... בעיקרון הורדתי איזו תוכנה שלוקחת סרט AVI והופכת אותו למשהו שDVD אמור לקרוא, ואז התוכנה הופכת את כל זה לקובץ IMG של 2.5 ג'יגה שאני אמור לצרוב על הDVD. עכשיו מה הבעייה בכל זה? כשאני מנסה לצרוב את הקובץ על דיסק של DVD באמצעות NERO (תוכנה שאני די לא בקיא בה) הוא לא נותן לי וכותב משהו בסגנון של "הדרך בה אתה מנסה לצרוב לא מתאימה לקבצים בסדר גודל כזה". למישהו יש מושג אחת ולתמיד איך אני יכול לצרוב סרטים לDVD? ??? In Desperate nedd of help
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
http://img433.imageshack.us/my.php?image=untitled5ch.jpg מישהו יודע מה זה ואיך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום! נתקלתי בבעיה שלא ראיתי אף פעם קודם, אין לי מושג ממה היא נגרמה. אבל פתאום סמן העכבר בפיירפוקס הפך לי כמו סמן עכבר בכתיבה, ואם אני לוחץ על למטה או למעלה בחיצים, אז זה יורד לי שורות במקום לרדת בדף. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי. יש למישהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
צליל ספציפי, כשלוחצים על קישור נשמע מין "קליק". כיצד ניתן לבטלו?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה, שהחיפוש של ה- utorrent לא מגיב בשום אתר למרות שפעם הוא עבד כמו שצריך. אם מישהו מכיר את הבעיה אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יכול להגיד לי איך מעבירים תוכנה או דטדאקצ מ ה hard disk ל disk on key כי אם אגרור אז הוא רק מעתיק את התקייה תודה הנושא הופרד מסטיקי המלצת תוכנות.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מנסה להתחבר זה לא מצליח ורושם שיש לי בעיה עם שער ברירת המחדל מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שאלה לגבי איסיקיו 5.1 (למי שמבין): כאשר אני מנסה להסיר את איסיקיו 5.1 הוא רושם לי שיש לי בעיה עם הקובץ icqlite.log כיצד אני מתקן את השגיאה הזאת וכיצד אני מסיר הסרה מלאה של האיסיקיו 5.1?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שיודעת למסך פורטים לדוגמא נגיד יש לי 2 מחשבים שמחוברים לרשת, ואני רוצה שכל חבילה שהולכת לפורט X תעבור לפורט אחר Y ואז שבצד השני שתתקבל החבילה בפורט Y התוכנה תדע לשלוח אותה לפורט X במחשב היעד.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב עזרה, יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 6600GT עכשיו במשך השנה האחרונה אני מוריד מהאתר שלהם את העדכון תוכנה עכשיו כל פעם שאני מתקין את העדכון תוכנה אני לא מצליח לראות סרטים במחשב קבצי( MPG/AVI/WMV וכו) אני מצליח לראות חלק בשחור לבן בתוכנת המדייה פלייר ובשאר התוכנות אני פשוט רואה מסך ירוק ושומע צליל עכשיו אני בשנה האחרונה הורדה איזה 4 עדכוניים של הכרטיס מסך וכל פעם מחדש זה קורה לי 1. תמיד אני מוחק את הדרייברים הקודמים שלי לפני ההתקנה של העדכון 2. כל פעם אני צריך לחזור לגרסא הישנה שקיבלתי על הדיסק עם המחשב יש לי מחשב OS: WinXP Professional 5.1 SP2 (Build #2600) CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, 2.21 GHz, 512KB Video: NVIDIA GeForce 6600 GT (1024x768x32bp…
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-