תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש תוכנה שאני יכול להקליט וידאו חוץ מFRAPS למה FRAPS מוריד לי את הFPS מ90 ל20 מצאתי הרבה תוכנות פשוטות וכאלה אבל האיכות שם ממש ממש גרועה אז ודה מראש למי שיש תוכנה או לפחות שם של תוכנה טובה בשביל זה.
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מנסה להתחבר זה לא מצליח ורושם שיש לי בעיה עם שער ברירת המחדל מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום לכולם\כולן הדפדפן שלי עושה לעיתים קרובות בעיות של "בעיה חמורה" או משהו כזה ואח"כ הוא מודיע על שליחת הודעת שגיאה או דו"ח שגיאה, משהו כזה....... עכשיו, מה יכולה להיות הבעיה, המחשב חדש יחסית (3-4 חודשים) נקנה כמחשב בנוי, עם תוכנת nod 32 שמעודכנת ואני סורק את המחשב גם עם זה וגם עם lavasoft ad-aware , ואין בעיות שמתגלות עם התוכנות הנ"ל.... אז למה בכל זאת זה קורה?, ניסיתי לתת יותר זיכרון וירטואלי, חשבתי שאולי זו יכולה להיות הבעיה. אנא עזרו לי בתודה מראש, אוריה
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני מת לשים יוזר בארים באודות שלי
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
היי,יש לי בעיה בהרצת סרטים דרך התוכנה הנ"ל.משום מה התוכנה לא מאפשרת לי לצפות ביחס רחב במסך החדש שלי. בסרטים אני רואה כריבוע עם 2 קווים שחורים עבים בצידי המסך (בצד השמאלי והימני של המסך) וגם למעלה ולמטה עם המדיה פלייר אין שום בעיה כך שזה לא קשור לבעיה במסך או בהגדרות שלו בויסטה.הבעיה היא שאני פשוט לא סובל את המדיה פלייר הזה.תוכנה לא נוחה לעבודה בעליל.וה mv2 עושה בעיות עם הויסטה. ניסיתי לבדוק דרך התמיכה של סייברלינק וכמו כן בדקתי את ההגדרות של התוכנה,ראיתי שהמצב שלי הוא על 4:3 אבל אין לי אפשרות להחליף את זה ל 16:9.או לשנות ל16:10 במקרה של המסך שלי. האפשרות ל 16:9 מופיעה,אך היא מבוטלת ואי אפשר לגשת אליה. כמו כן אם אני מבטל את keep aspect ratio זה כמובן גורם למתיחה של התמונה…
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן בפורום ולפי מה שהבנתי כאן אפשר לשאולעל תוכנות אז הורדתי את התוכנהAVS VIDO CONVETER 6 בכדי להמיר סרט מWMV ל AVI ונתקלתי בקושי עים יש מדריך מפורט בעברית כיצד לעשות זאת תודה
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום, כשאני פותח קובץ MDF/MDS, עולה מסך הפתיחה ושם נתקע.. הדבר חוזר על עצמו כשפותחים את הקבצים עם אלכוהול120. במחשב אחר הקבצים נפתחים כמו שצריך. מישהו נתקל בתופעה?
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה ומשחק וכשאני מקליט סרט התוכנה לוקחת את הסאונד מהמיקרופון ניתקתי את המיקרופון ואז לא שומעים כלום אין סאונד בכלל ? אצל חבר שלי התוכנה הקליטה עם קול ... איך אני משנה את ההגדרות בבקשה עזרה .. תודה לעונים עריכה : הבעיה נפתרה ... תודה בכל זאת ... אם מישהו יתקל בבעיה וירצה עזרה שיצור איתי קשר בפרטי אני אשמח לענות
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שבודקת תטמפ של הכרטיס מסך (יש לי גיפורס 6600LE AGP8X) למי שיש שיבא לי לינק בבקשה !!!
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה יעילה, שיודעת להתמודד עם קבצי WMV שיושבים על שרת שמשדר ב RTSP. הקבצים הם בין 150 ל 200 מגה. ואני מאמין שזה שרת VIDEO של מיקרוסופט. בדקתי את HIDOWNLOAD, שנתקעת, ומורידה חצי מהקבצים דפוקים, ואת COSOFT STREAM DOWNLOADER שחותכת לי 10 דקות מהסוף. בנוסף בדקתי את WEB STREAM RECORDER, שעד עכשיו עבדה מצויין, אבל אין בה אפשרות של BATCH. בבקשה, אם יש מישהו שיש לו ניסיון עם תוכנה שעובדת טוב, או שאולי יכול להגיד לי אם אני עושה משהו לא טוב, אני מאוד אעריך את זה. רק מידע מקצועי בבקשה. תודה, Squid
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
יש לי את nero החדש 7.10. הבנתי שיש שם אופציה להמיר סרט avi לvcd בכדי שאוכל לצרוב ולראות בDVD שאינו קורא DIVX איך אני נכנס לאופציה הזו בדיוק בנרו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
ברשותי אקספלורר 7 ושאני נכנס לאתרים מסוימים אני רואה את הכתב בשפת גיבריש ורק אחרי שאני משנה את הקידוד ידנית זה בסדר ואחרכך עוד הפעם חוזר מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי את זה: אני שולח נגיד הודעה ל"יוסי", "רועי" ו"עומרי" רשום שהם הנמענים, אבל בו זמנית זה שולח את ההודעה גם ל"מתן" וליוסי רועי ועומרי לא רשום שמתן קיבל גם את ההודעה. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 431 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ושאני רוצה להוריד דברים אז המחשב שלי לא מכיר את התיקיות או הקבצים או התוכנות ובמחשב הישן שלי אני מצליח להוריד והוא מכיר מה עלי לעשות כדי שהמחשב החדש גם ייזאה את התוכנות ושאני יוכל לחלץ אותם?
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
מאיזה אתר אני יכול להוריד קובץ לצריבה אוטומטית לדריברים של הלוח אם שלי במקום להוריד דריבר דרביר ולהתקין אחד אחד כמו דיסק שמקבלים שקונים את המחשב הוא מתקין אוטומטי
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
-
בדיוק עכשיו אחרי פירמוט התקנתי את החבילה של האופיס ובכל פעם שאני מפעיל קובץ טקסט מסויים בוורד הוא מציג לי הודעה כמו בתמונה למטה> אז בבקשה מי שמבין איך לשנות את סוג הקידוד והטקסט שיגיב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
למישהו יש מושג??? *משהו קטן ששכחתי לציין זה שב-Windows Media Player הקלאסי זה כן נותן לראות וב-Windows Media Player 11 זה לא נותן...
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה לפני כמה ימים בכדי לראות את המילים של השירים שאני שומע אבל בכל פעם שהתוכנה מנסה לחפש מילים לשיר מסויים יוצאת הודעה שאין ההתחברות נכשלה אז אני מנסה להוריד דרך התוכנה ע"י הזנת שם האמן ושם השיר ואז ההודעה הזאת יוצאת לי : וההודעה הזאת יוצאת לי כל פעם שאני מנסה(כבר כמה ימים) אבל חבר שלי באותו זמן מצליח להוריד מילים לשירים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה למצוא את קבצי העוגיות.. אני משתמש בFF....ואני חייב להגיע לעוגיה עצמה.... אז תודה לכם...
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות?? אני עם IE, התקנתי מקסטון ולא עזר עדין...צריך להוריד איזה משהו כדי שיפעל לי?? דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להריץ את התכנה Torrentspy שלא דורשת התקנה ומקבל הודעת שגיאה (צירפתי כקובץ JPG). יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? במחשב אחר שלי זה רץ בלי שום בעיה... תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2003 הורדתי אבל שאני מפעיל את ה word נגיד או power point או כל דבר אחר שם הוא רושם לי ככה רושם לי ש user name לא טוב מה אני עושה והורדתי כמה פעמים אותו את האופיס וזה אותו בעיה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
שאני מנסה להיתחבר מהמחשב לפלאפון אז התוכנה כותבת את השגיאה שבתמונה... משהו עם OBEX... מחפש עזרה... תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות דיי טיפשיות אבל לא הצלחתי להבין אותן.. 1. איך מתזמנים video effect? שיהיה מתי שאני רוצה ולא כל הtrack.. 2. איך מוסיפים מעברים? תודה!! מצטער על הבורות..
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-