תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כמו שכתוב בכותרת אני מת לשים יוזר בארים באודות שלי
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות, הראשונה- האם מורידים דרייבר לכרטיס מסך על מנת לשפר את הביצועים שלו? והשנייה, יש לי תוכנה שברצוני להפעיל אך היא דורשת ממני מינימום 1 GB זיכרון ראם להפעלה. ויש לי רק 512. אז יש איזה דרייבר שיכול לגרום למהירות הזיכרון שלי במחשב לעלות? או איזה דרייבר אחר שיסתדר תבעיה ? (אולי משהו שישפר את הכרטיס מסך..) תודה רבה לעוזרים :
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה יעילה, שיודעת להתמודד עם קבצי WMV שיושבים על שרת שמשדר ב RTSP. הקבצים הם בין 150 ל 200 מגה. ואני מאמין שזה שרת VIDEO של מיקרוסופט. בדקתי את HIDOWNLOAD, שנתקעת, ומורידה חצי מהקבצים דפוקים, ואת COSOFT STREAM DOWNLOADER שחותכת לי 10 דקות מהסוף. בנוסף בדקתי את WEB STREAM RECORDER, שעד עכשיו עבדה מצויין, אבל אין בה אפשרות של BATCH. בבקשה, אם יש מישהו שיש לו ניסיון עם תוכנה שעובדת טוב, או שאולי יכול להגיד לי אם אני עושה משהו לא טוב, אני מאוד אעריך את זה. רק מידע מקצועי בבקשה. תודה, Squid
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
הורדתי אתר מוכן שעשוי בפוטושופ ואני לא מבין מהם הסימני קריאה הצהובים האלה...? כשאני מנסה להיכנס ללאייר ולשנות אותו הוא שואל אותי האם להוריד את הסימן קריאה הצהוב הזה וכשאני עושה לו כן ואני משנה אני לא יודע איך להחזיר אותו.... מה זה ולמה זה משמש??
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
מאיזה אתר אני יכול להוריד קובץ לצריבה אוטומטית לדריברים של הלוח אם שלי במקום להוריד דריבר דרביר ולהתקין אחד אחד כמו דיסק שמקבלים שקונים את המחשב הוא מתקין אוטומטי
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
השארתי את האימיול יום שלם לעבוד ובערב ראיתי שכל השרתים נמחקו מהרשימה ונשאר בקושי אחד למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי את כרטיס המסך NVIDIA 8800GTS של חברת LEADTEK. מאיזה אתר מומלץ להוריד דרייבירים? של NVIDIA או של LEADTEK? ולמה? בתודה מראש אופיר
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
יש תוכנה שאני יכול להקליט וידאו חוץ מFRAPS למה FRAPS מוריד לי את הFPS מ90 ל20 מצאתי הרבה תוכנות פשוטות וכאלה אבל האיכות שם ממש ממש גרועה אז ודה מראש למי שיש תוכנה או לפחות שם של תוכנה טובה בשביל זה.
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות?? אני עם IE, התקנתי מקסטון ולא עזר עדין...צריך להוריד איזה משהו כדי שיפעל לי?? דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. התקנתי אתמול קספרסקי 6 ונהייתה לי בעיה איתו. הבעיה היא שאנטיוירוס לא נתן למחשב למשוך IP ולא נתן לי להתחבר לאינטרנט (נהיה סימן קריאה על המחשבים שליד השעון). דיברתי עם הוט וקיצור הגענו למסקנה אחרי שניסינו כמה דברים, שהוא זה שמפריע ובאמת אחרי שמחקתי אותו חזרתי להתחבר לאינטרנט. בעבר השתמשתי בקספרסקי ואני מאוד מבסוט מהאנטיוירוס הזה ואני לא מבין מה גורם לבעיה הזאת למרות שהורדתי את רמת שמירה/סריקה על המחשב לנמוכה ביותר. מישהו חווה בעבר את זה ויודע איך לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
אני צריך להתקין J2E אבל אין ברירה חייבים לאתחל את הדפדפן לאחר ההתקנה,זה כבר עלה לי שני ריסטורים...
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום... אחד המכרים שלי סיפר לי על הכיווץ הזה..אז חיפשתי ומצאתי את WINUHA אבל לתוכנה עדיין יש מיגבלות דחיסה...והמכר שלי אמר לי שעדיף לעשות את הכיווץ ידנית דרך הדוס....אז האם יש למישהו מדריך לזה??..... תודה לכולם על העזרה
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה למצוא את קבצי העוגיות.. אני משתמש בFF....ואני חייב להגיע לעוגיה עצמה.... אז תודה לכם...
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
ולצרוב אותה בדיסק אחר כך בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
?? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 30.07.2008 בשעה 01:40:14 הסתדרתי אפשר לנעולתודה בכל אופן.
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
לדוד שלי יש בעיה שכאשר הוא מריץ חלק מהסרטים הם נראים כמעין כתמים כחולים,חלק מהסרטים עובדים חלק וחלק עובדים כך... אמרו לו שיש דרך לסדר את זה דרך הSETTINGS בשולחן העבודה עם המקש הימני.. אבל אני לא מוצא שום קשר ... האם למישהו יש מושג איך מסדרים את בעיית הכתמים הזו בווינדוס מדיה פלייר ? תודה לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
שאלה בבקשה. יש אפשרות להשתיק את הסאונד של החזיר השחוט בקספרסקי ? (כל מי שמשתמש/השתמש בזה יודע על מה אני מדבר) זה משגע אותי. תודה הקספרסקי הוא מגירסא 6
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אפשר לדעת אם אני נמצא ברשימת האנשים שאצלי ברשימה ? אולי ע"י תוכנה חיצונית ?
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מנסה להתחבר זה לא מצליח ורושם שיש לי בעיה עם שער ברירת המחדל מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
כשאני ניכנס למשחק GUNBOUND הוא נותן לי הודעת שגיאה שקשורה לפירוול וכשאני מבטל את הKaspersky Anti-Virus Personal Pro ההודעה לא מופיעה איך אני עשוה שהאנטיוירוס שלי יאפשר ל משחק לעבוד חופשי
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
נעלם לי הסרגל כלים של שינוי השפות איך אני מחזיר אותו
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
בעיקרון שאלתי את השאלה בפורום windows והפנו אותי לכאן.......... קודם כל שלום אנשים...אני חדש כאן . בעזרת התוכנה acdsee דיפדפתי בין התמונות שיש לי במחשב ועשיתי ככה שהתוכנה תראה לי את האיקון של התיקיה גדול ובתוך האיקון כמה תמונות מהתיקיה ככה שיהיה לי קל יותר לחפש ולהגיע לתמונות שאני רוצה. הבעיה זה שהתוכנה הציגה לי גם איקון של סל המיחזור באותו הכונן ובתוכו כמה תמונות....ניסיתי להיכנס לסל מיחזור וזה הראה לי שהוא ריק , כנראה שכבר מחקתי את התמונות האלה והם איך שהוא נשמרו בגיבוי של של החלונות , זאת לפחות התיאוריה שלי למה הוא מציג אותם....השאלה שלי היא אם יש דרך לשחזר את התמונות האלה...אם כן אז איך? ואיך בדיוק התוכנה מציגה אותם אם הם לא קיימים???
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
תשמעו אני יש לי מצלמה מחבר שהביא לי אבל דרייבר אין כי נאבד לו אחרי שנה מצאתי שהשם של המצלמה זה GPT I340 אם תשיגו לי דרייבר אני לא ישכח את זה אני מתחנן תעזרו לי תודה אחים שלי ביי
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה בפוטושופ CS2. יש הרבה מקרים שבהם אני עובד עם קובץ כבד פתאום מופיעה לי השגיאה שלמטה (בתמונה המצורפת). מישהו יודע מה הבעייה? בעיית חומרה/תוכנה? תודה רבה רבה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-