עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אז ככה אני רוצה למצוא את קבצי העוגיות.. אני משתמש בFF....ואני חייב להגיע לעוגיה עצמה.... אז תודה לכם...

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  2. Started by Episode-666,

לדוד שלי יש בעיה שכאשר הוא מריץ חלק מהסרטים הם נראים כמעין כתמים כחולים,חלק מהסרטים עובדים חלק וחלק עובדים כך... אמרו לו שיש דרך לסדר את זה דרך הSETTINGS בשולחן העבודה עם המקש הימני.. אבל אני לא מוצא שום קשר ... האם למישהו יש מושג איך מסדרים את בעיית הכתמים הזו בווינדוס מדיה פלייר ? תודה לכל העוזרים !

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  3. Started by DDABBO,

שלום אני חדש כאן בפורום ולפי מה שהבנתי כאן אפשר לשאולעל תוכנות אז הורדתי את התוכנהAVS VIDO CONVETER 6 בכדי להמיר סרט מWMV ל AVI ונתקלתי בקושי עים יש מדריך מפורט בעברית כיצד לעשות זאת תודה

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מחקתי אותו מ-Add/Remove, וכשאני מנסה להתקין את WMP10 הוא אומר לי ש-11 כבר מותקן על המחשב,מחקתי תתקיה של 11 אבל הוא עדיין לא נותן לי להתקין אותו! יו תעזרו לי הוא הרס לי אתה המחשב איזה טעות זו היתה להתקין אותו יאאלהההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  5. Started by intel suck,

לפעמים כשאני מנסה להתחבר זה לא מצליח ורושם שיש לי בעיה עם שער ברירת המחדל מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  6. Started by zaroor,

שלום יש לי בעייה מוזרה כאשר אני מתקין תוכנת וירוס פנדה טיטניום 2005 היא משנה את שורת המשימות לסגנון WIN XP (הצבעוני) ולאחר מכן אם אני משנה חזרה לקלאסי של WIN (הרגיל) הוא נשמר ואם מכבים ומדליקים את המחשב מספר פעמים ..אבל שאני מכבה את המחשב בלילה עד למחרת ואז שאני מדליק שוב משתנה לWIN XP (הצבעוני) כאשר אני מסיר את תוכנת הוירוס זה לא קורה דיברתי עם התמיכה שלהם הם לא יודעים מה הפתרון ואמרו לי לשאול את microsoft דברתי איתם והם אמרו שזה לא הבעייה של ה- WIN רק של התוכנה....מה לעשות??... אגב במחשב השני זה לא קורה

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  7. Started by מאור247,

יש לי מחשב שאין לו אינטרנט (גם אין בו כרטיס רשת) ויש בו אנטיוירוס nod32 גרסא 2.7 ורציתי לדעת אם אפשר להוריד עידכונים מהאינטרנט כדי לעדכן אותו ללא חיבור לאינארנט??..... אם כן... אפשר להשאיר פה קישור??...

8. Started by shimon__17,

אחים יש לי מצלמת וידיאו ואני רוצה להאביר מה שיש בקסטה למחשב אבל באיכות צפיה טובה .. עם איזה תוכנה אני יכול להישתמש .? תודה למי שיעזור לי ..

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  9. אני עושה מצגת של כל התמונות והסרטים שיעבור אחרי כמה שניות לתמונה הבאה באופן אוטומתי אתם יודעים ...... אבל את הסרטים הוא לא מנגן הוא מראה רק את התמונות .... מישהו יודע מה אני עושה כדי שגם שהוא מגיע לסרט שינגן אותו ? ניסיתי בהגדרות שם לסמן "נגן אוטומטית" .....עדיין לא עובד ......

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  10. Started by LIOR42,

נעלם לי הסרגל כלים של שינוי השפות איך אני מחזיר אותו

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  11. שלום ! אז ככה.. יש לי בעיה באתר של תפוז (בלבד) שאני גולש באתר עם המשתמש שלי אז אם אני קורא כמה הודעות בפורום או פותח תמונה בפורום האתר קופא לי ואז אני לא יכול לדפדף בעמודים של הפורום או לעבור לפורומים אחרים.. הדרך היחידה היא לסגור את האקספלורר ולהיכנס שוב לתפוז ולהיכנס לפורום שאני רוצה ואז לגלוש בפורום עצמו.. ועכשיו מה קשור הקספרסקי.. יום אחד יצא לי שעשיתי לו ניתוק וגלשתי בתפוז ואז זה גלש לי ללא בעיה ויכלתי לפתוח הודעות, תמונות ולעבור לפורומים בלי לקפוא.. ואז ניסיתי הדלקתי אותו ושוב זה קפא.. ואז ניתקתי אותו ושוב יכלתי.. השאלה איך אני מגדיר לקספרסקי לעבוד אבל לא להקפיא לי את האתר של תפוז.. שמתי את האתר ב"איזורים בטוחים" אז זה לא עזר.. ובהגדרות של הקספרסקי לחצתי נגיד לב…

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  12. Started by enzo,

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  13. Started by neovo,

מחשב P4 478 !! קודם אציג את הבעיה , אין אפשרות להתקין את ה FLASH PLAYER תמונות מצורפות: עכשיו אגיד לכם מה נסיתי לעשות : 1 - פירמטתי את המחשב 3-4 פעמים וכל פעם ניסיתי וינדוס בגרסה שונה גולל SP2 ו SP3 2-החלפתי זכרונות !! 3- החלפתי מעבד 4- החלפתי הארדיסקים !!! ( התקנת וינדוס על דיסק שלם מפורמט ( מחשש לוירוס ) ) 5- החלפתי כרטיס רשת !! רק נשארה לי האופציהה של החלפת לוח אם !! אבל זה לא בא בחשבון חשוב לציין ! שגם חילוץ של קבצים מראה על בעיה ב ARVHIVE למרות שבמחשב אחר זה נעשה כרגיל

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  14. Started by p_q,

שאני מנסה להיתחבר מהמחשב לפלאפון אז התוכנה כותבת את השגיאה שבתמונה... משהו עם OBEX... מחפש עזרה... תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  15. Started by saar3,

תמיד שאני ניכנס לאינטרנט איקספלורר ושאני לוחץ על משהו הוא כתב לי שהוא חייב לצאת ופותח תדבר הזה של אל תשלח. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עוזר צריך עזרה!!!!! תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  16. Started by kobi3211,

שלום יש לי איזשהי התלבטות בקשר תוכנה שהוא סורק את ה registery ומוצא את כל מה שלא טוב הוא נותן לי רשימה אני כמובן לוחץ על תקן עכשיו הוא מוחק הכל עכשיו שאלתי היא כך: ברגע שאני לוחץ על REMOVE האם יש סיכון שיקרה משהו למחשב או למערכת ההפעלה כי יש REGISTERY שנמצאים גם שם לא יקרה כלום אם אני יעשה remove תודה

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  17. Started by psxr,

שלום לכולם הורדתי סידרה ועכשיו אני רוצה לקודד לdvd ולצרוב עם תפריט לבחור את הפרק. אף פעם לא עשיתי דבר כזה אז אני לא יודע מאיפה להתחיל. רוב הקבצים בפורמט avi וחלק קטן בפורמט mpeg. ועכשיו לשאלות 1. כמה פרקים לדחוף לכל דיסק בלי לפגוע באיכות יותר מידי ? (האיכות המקורית לא יותר מידי גבוהה במילא אז אני לא רוצה לפגוע בה עוד). 2. עם איזה תוכנה עושים את זה ? (אם אפשר לצרף הסבר על התוכנה או קישור למדריך).

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  18. Started by tembak445,

שלום, אם יש לי במחשב סרט\סדרה ב720P HD, האם זה משנה באיזה נגן אני מפעיל אותו? אני משתמש היום בBSplayer כדי לנגן את הסרטים מהמחשב לטלוויזיה...

19. ?? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 30.07.2008 בשעה 01:40:14 הסתדרתי אפשר לנעולתודה בכל אופן.

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  20. Started by assaf990,

מצ"ב קובץ מה זה אומר האדומים? שנדבקתי בוירוס? שהתוכנה לא הצליכה לבלום כניסת הוירוס? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  21. אני בא לבתקין אותה ובאמצע היא מבקשת תקליטון שקיבלתי עם הדיסק מה לעשות??? תעזרוו אני חייב את זה דחווף

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  22. אז כשאני מנמיך את הווליום בתוכנה של כרטיס הטלוויזיה, אז נגיד אני שומע מוזיקה או רואה סרטונים (גם במחשב וגם ברשת) הווליום שלהם גם מונמך, אני לא יכול להנמיך רק את הווליום של הטלוויזיה, למה זה ככה ואיך אני יכול לתקן את זה (אם בכלל אפשר)? יש לי כרטיס קול של Realtek O\B וכרטיס טלוויזיה של חברת AverMedia דגם: AverTV GO 007 FM Plus.

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  23. יש לי בעיה בחלק מהסטים שאני מפעיל דרך תוכנה bs player הם מותגים בצורה ממש מהירה, הזמן קופץ בדקות ואי אפשר לראות את הסרט. אבל אם אני מפעיל את הסרט דרך מדייה פלייר זה עובד בסדר גמור. מה אני עושה עם זה? כי דרך המדיה פלייר אני לא יכול להוסיף תרגום... תודה לעוזרים

24. Started by AVI.S.T,

אני צריך תוכנה שבודקת תטמפ של הכרטיס מסך (יש לי גיפורס 6600LE AGP8X) למי שיש שיבא לי לינק בבקשה !!!

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  25. Started by opher,

היי, מישהו יודע לפרש מה המשמעות של הr או R או שאין כלום ליד מקום ההורדה (ראה תמונה). יש לי תחושה שבR יש הגבלה מסויימת על קצב ההורדה ממשתמש. תודה עופר [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 450 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.