עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מפעיל לתומי את ה Windows Task Manager בקטגורייה של ביצועים, המעבד בניצול של % 1 , ויש לי חלון אקספלורר פתוח על איזה אתר, ושאני עובר ל www.msn.co.il פתאום קופץ לו המד של ניצול המעבד ל % 100 עד % 99. למה בשם כל הערנבים זה קורה???

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. יש לי בעייה, היום קניתי geforce 2 ti של hercules, התקנתי אותו והכל עבר בשלום. אני מפעיל את empire earth, ופתאום מופיע מסך שחור שרק רואים בו את הסמן, והסמן תקוע. מה אני אמור לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by X-_PLOSIVE,

יש לי אתה התוכנה cdex אני משתמש בה די הרבה זמן פתאום יום אחד סתם ככה מופיעה לי ההודעה הבאה מה לעשת תודה מראש אלירן

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by gabriel,

הדרייורים החדשים גרועים הורדתי את ה23.11, ומאז רוב המשחקים שלי עולים לאט יותר שמתי לב שאלו כל התוכנות שלא נוצרו לdirectX8, הם אלו שסובלים מביצועים ירודים. רק התוכנות שנוצרו לנ"ל, הם מקבלים האצה, לא משמעותית. יש לי GeForce2MX (מתוצרת MSI, אם זה משנה), עם פנטיום3 450, 192MB זיכרון, וחלונות 98. הייתי צריך להחליף ל21.88 בחזרה בשביל שתוכנות יעלו לי כמו שצריך, באופן חלק. אני מבין שלרוב האנשים זה דווקא מאיץ את הביצועים, והייתי רוצה לדעת למה אצלי זה לא ככה?!?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by KapiSH,

אני רוצה להתקין פורום על המחשב, ניסיתי תוכנה בשם OmniHTTPd Professional 2.08 שפותחת שרת HTTP על המחשב, אבל זה באמת מה שהיא עושה... וכשאני מנסה להתקין את הפורום זה נותן שגיאה... ראיתי בדיון של דר. טראנס שצריך תוכנות בשביל זה... אילו תוכנות צריך כדי לפתוח על המחשב שרת שיתמוך בהרצת פורומים (MySQL/PHP/CGI וכו') ???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים לאחד יש חיבור ישיר לאינטרנט לשני לא חיברתי אותם ברשת ביתית ואני יכול להחליף בינהם קבצים אבל לא לגלוש באינטרנט מהמחשב השני למה???? נ.ב: במחשב השני יש בעיה בPCI SIMLPE COMMUNICATO אם זה קשור בכלל !!!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by gal,

איך אני יכול לדפדף בתמונות שאני נמצא במסך מלא כלומר בחרתי תמונה ואני צופה בה במסך מלא ואני רוצה לעבור לבאה על ידי מקש רווח נגיד איפה האופציה בתוכנה???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אם יצאה הגרסה כבר מהיכן ניתן להוריד את מורפיוס 2???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by gal,

קניתי אתמול צורב פלקסטור ונאמר שהוא אמור להיות מופעל DMA ויש לי XP ואני לא יודע איך להפעיל אותו למישהו יש מושג? איפה האופציה הזו בכלל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gal,

האם מישהו יודע בוודאות אם אפשר לבצע שידרוג ממילניום לXP?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by i_love_u,

שלום אני לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את הנושא אבל החלטתי שפה זה מתאים יש כמה חבילות לאי די אס אל (מהירויות שונות)? אם יש לי את החבילה הכי מהירה , בתוך כמה זמן אני אוכל להוריד שיר של 4 מגה? אני בנתיים לא רוצה להזמין אבל אני רוצה לדעת ניתונים מאנשים אמינים ולא מבזק עצמה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by shimon23,

מישהו יודע איפה אינ יכול להוריד אותה? באתר של קאזה יש קישור ל cnet ששם יש 1.33, פעם היה לי אותה מהאתר של קאזה אבל עכשיו זו כנראה איזו תקלה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by THE_COMMANDER,

איך אני עושה שיהיה לי סרגל כלים של אופיס אני מתכוון שיהיה בשולחן העבודה (יש לי אופיס 97 לא נראה לי שזה גם משנה....) ???

14. Started by i_love_u,

שלום יש לי אקס פי , ובכל פעם שאני מדליק את האוטלוק זה מ]עיל לי גם את הwindows messenger מישהו יודע איך אפשר להפסיק את זה? אני יכול למחוק לצמיתות את התוכנה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ^Dr-TrAnCe^,

אני כרגע על מערכת WINDOWS XP PRO. התקנתי את התוכנה IIS שגורמת למחשב לתמוך בכל מיני שפות כגון: CGI, PHP, PERL... עכשיו אני לא יודע איך להשתמש בה היא מבובכת מאוד. מישהו אולי יכול להדריך אותי איך לעשות שהשרת יתמוך בקבצי: CGI, PL וכל זה... זה ממש דחוף לי... יש לי לתרגם מערכת פורומים תוך זמן קצר ואני רוצה כבר להתחיל לעבוד אשמח מאוד אם תעזרו לי... בברכה, ^DR-TRANCE^.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אז השיטה הנ"ל היא שיטה בדוקה ומאושרת על ידי , ועל ידי אנשים רבים וטובים: 1) נכנסים ל control panel במצב קלאסי. 2) נכנסים ל Administrative Tools. 3) נכנסים ל Services. 4) בוחרים מתוך הרשימה את NVIDIA Driver Helper Service, ו.. נכנסים אליו. 5) לוחצים על Stop , ואז מאשרים ב OK. זהו. 6*) מדווחים על התוצאות.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by THE_COMMANDER,

תרשמו לי לינק בבקשה היכן אני יכול להוריד אותו

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by ^Dr-TrAnCe^,

ניכנסתי לצ'אט עכשיו הוא בניוי בשפת Java. והאקספי שאל אותי עם אני רוצה להוריד כזה כמו Update שהדפדף יתמוך ב Java קיצר בטעות סיימתי לא ושלא יראה שוב. עכשיו אני לא יכול להיכנס לצ'אטים וכל החרא הזה. לשחק שנוקר. סעמק.. איך מסדרים את זה? תודה אנשים...

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Necessary_Evil,

ש-לום אנשים. מה שלומכם? טוב? יופי. למישהו יש המלצה על תוכנה לסורק? נאבד לי הדיסק עם התוכנה אני חושבת שזה היה iphoto plus או משהו כזה...(אני בטוחה שזה פה _איפשהו_... ) קיצר, יש לכם תוכנה אחרת להציע לי? תודה! נ.ב- מקבלים עוד כוכב על כותרת עיניינית להודעה? :

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by the_saint,

זה מאוד פשוט לפני כמה ימים הוא הפסיק לעבוד. אני עובד עם וינדוס אקס פי ועד לא מזמן הכל עבד נחמד ויפה עד ש...עכשיו כל פעם שאני מפעיל את התוכנה הוא נותן הודעות שגיאה ויוצא יש רעיונות??

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Funkyzord,

אבל לגמרה לסגור אותו שהוא בכלל לא יעבוד(אבל לא לצמיתות )

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Funkyzord,

מישהו יכול לשלח לי לינק לאתר שמישם אפשר להוריד את התוכנה חינם alerman@netvision.net.il

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by KapiSH,

כשאני בא לראות סרטון שבנוי ב-shockwave נפתח לי חלון שזה מוריד אותו ובסוף ההתקנה מתחילה והוא רושם שהדפדפן פתוח, אפילו שהדפדפן בכלל סגור... יש אפשרות לדלג איכשהו על שלב בדיקת הדפדפן? או להוריד Shockwave ידנית או משהו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by MiniMizer,

יברך הערנב את Mustek האדירה! סוף סוף הצליח לי הטריק שהם הציעו!! איזה כיף לי איזה כיף לי, סוף סוף גם לי יש סורק שפועל בXP!!! סורק חמוד שלי! התגעגעתי אליך! בהחלט ארוע המתאים להרמת כוסית!

• 22 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים