תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לבדוק כמה המחשב שלי מוציא והאם זה תקין למחשב שלי או שלא. או שאולי הוא יוציא יותר ממה שאני מצפה. הורדתי את התוכנה אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי שזה יתחיל להריץ את הבדיקה. זאת אומרת על מה ללחוץ? כמה זמן זה אמור להיערך ? אני זוכר שפעם מזמן הרצתי את התוכנה וזה כזה ניתקע בין תמונה לתמונה וזה לקח פול זמן לא היה לי כוח לחכות לסוף ועשיתי ריסט. אני רוצה לדעת גם איך אני יודע מה הטמפ' של הכרטיס בזמן הבדיקה או אחריה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי התקן usb 2.0 אבל משום מה המחשב לא מעביר את זה במהירות האמיתית.... זה בטוח לא usb 1.0 בגלל שזה לא עד כדי כך איטי..... יש לי מחשב אחר ובו המהירות של ההעברה גבוהה יותר.. יש אולי איזה דרייברים או משהו כדי לסדר את זה??
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
רציתי לשאול, איפו אני שם את הכתובת של הפאב? תודה :xyxthumbs: דחוף!!
-
עשיתי UNINSTALL וכל כמה דק' זה מודיע לי שהתקופת נסיון נסתיימה אבל אני הסרתי אותו ולא מוצא אותו בהוספה והסרה של תוכנות איפה אני מחפש את הערך שלו ברגג'יסטרי ?? או מה לעשות בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו לפי הNFO (התנתקתי ועשיתי הכל באישור). אבל אני לא מצליח לעשות עידכון (LIVE UPDATE). הוא אומר לי שהאינטרנט לא מחובר, אבל האינטרנט כן עוד (יש לי אינטרנט ברשת). בבקשה תעזו לי
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
קניתי צורב די וי די ורציתי לקבל הסבר אם אפשר איך לצרוב משחק לדיוידי ושהוא יעלה אוטומטית... אפשר לקבל גם אתר עם הסברים לצריבת דיוידי
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , יש לי מגן יום שלישי בתוכנה אקסס ויש לי בעיה בפרויקט שלי , אני מסתבך עם פקודה בmodule (בונה פקודות), מי שיודע איך לעבוד עם זה שיגיד ואני אעלה תמונה של הבעיה שלי . תודה !
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת האם בתוכנה: פינקל : אולפן מורחב [גירסה 10] יש אפשרות גם להכין מצגת מתמונות ולא רק מסירטונים. תודה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב ACDSee Pro 8.1 Build 99 לצפיה בתמונות. Database התוכנה נמצא בנתיב: C:\Documents and Settings\%User Name%\Application Data\ACD Systems\ImageDB מפאת נפחו, רציתי להעבירו למחיצה שונה, לתיקיה שונה. בהגדרות התוכנה לא מצאתי אפשרות שכזו. חיפוש ב Registry לגבי הנתיב הנ"ל העלה חרס. כנ"ל לגבי חיפוש בתוך תיקיית התוכנה לגבי איזה קובץ ini שמכיל בו את הנתיב. השאלה היא האם וכיצד ניתן להעביר את Database התוכנה למיקום אחר ולהפנותה להשתמש בו משם?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי סרט שנמצא בשני קבצים איך אני יכול לאחד אותם? קובץ AVI.. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום חבר'ה ... אני צריך win xp sp2 אם אפשר בתוספת עיברית ושיהיה להורדה ישירה בחלק אחד אני חייב את זה דחוף כמה שיותר מהר.... מי שיוכל לעזור לי אני מודה לו מראש... :xyxthumbs: תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
היי לאחר 3.5 חודשים של פיתוח מאומץ, יצאה גירסה 2.4.0 של אימייליה התוכנה הינה חינמית לחלוטין רשימת שינויים לגירסה החדשה: * הגירסה הינה חינמית לחלוטין * RSS יישור אוטומטית לימין/שמאל של מקורות * מסך הפתיחה מראה את החשבון שמסונכרן כרגע * eml יבוא של קבצי * אפשרות לשנות את הרקע של איזורי הכתיבה * סיסמה לכניסה לתוכנה * עיצוב מחדש של מסך שליחת/צפייה במכתב * RSS עיצוב מחדש של מסך * RSS יבוא ויצוא מקורות * שמירת מכתב גם בתיקייה רגילה של חלונות * HTML הכנסת טבלה בשליחת מכתב ב * תמיכה טובה יותר ביוניקוד * הוספת כתובת אתר התחברות לדואר לכל חשבון * (HTML/בחירת ברירת מחדל לכתיבת מכתב (טקסט * חלון יצירת מכתב הינו כלשונית נוספת במסך הראשי * בדיקת איות לפני שליחת מכתב * גופן וגודל ברירת …
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
בעיקר: האם להפעיל את search for low-risk threats [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, אני מנסה להתחבר לתוכנת סקייפ שברשותי, בעבר לא נתקלתי בבעיות מיוחדות, אבל כיום שאני מנסה לפתוח חשבון חדש, אני מקבל שגיאה שסקייפ לא יכול להתחבר, אני יודע שהפיירוול של הווינדוס מכובה, ואין תוכנת פיירוול אחרת. ישנן החסימות של הראוטר עצמו אבל אני לא יודע איזה פורטים לפתוח. אשמח לתשובה מהירה, כי אני רוצה להטעין כסף לפני נסיעה לחול. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 16.02.2008 בשעה 20:42:29 הצלחתי להתחבר בשעה טובה, עכשיו רק צריך להטעין כסף...באפשרויות צויינו מספר פורטים שפתחתי אותם בעזרת ה-VIRTUAL SERVER, תודה בכל זאת.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח קובץ של התוכנה מתקבלת ההודעה הבאה: נוסה כבר להתקין מחדש ולאתחל את המחשב,ללא הצלחה ???
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
צריך תוכנה טובה שאני יוכל להקליט שידורים מהכרטיס TV שלי ושיהיה סנכרון בין קול ותמונה מה שאין לי בתוכנה עכשיו winpvr תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות כל מיני פעולות עם התוכנה הנ"ל, אלא שכל פעולה צריכה להסתיים בדחיסה של הסרט עם איזשהו codec. הבעיה שלא משנה איזה codec אני בוחר ולא משנה איזה quality הסרט יוצא מנופח בגודל שלו. הבעיה הזו בעצם לא מאפשרת להשתמש בתוכנה. מישהו מבין מה זה?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני מדבר על קטגוריית "הודעות". תמיד מטרידים אותי שמה...וכל פעם שולחים לי הודעה וזה מקפיץ את חלון העבודה הנוכחי לשולחן העבודה.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
וחשוב שהיא תיהיה חינמית תודה. נ.ב. ניסיתי את התוכנה של NERO והיא די מעפנה .
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קובץ סרט או לירואת באינטרנט מחשב ניטקע פעם העכבר זז ופעם לא ואי אפשר לילחוץ על כלום גם לא במיקלדת חיבים לעשות restart בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אנימחפש דרך לשמור את כל הפקסים היוצאים בתיקיה ולא מצאתי דר לאתר את התיקיה של היוצאים בניגוד לפקסים הנכנסים שקל לאתרם.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן התקנתי חבילת מקודדים שחכתי מאיזה אתר ורוב הסרטים עבדו טוב אבל שהפעלתי היום סרט XVID נראה לי אז הקול בא לפניי התמונה ועשיתי מחיקה דרך ההוספה הסרה של ווינדוס וגם מחקתי מהרישום של ווינדוס את כל מה שקשור לDIVX (האם גרמתי נזק?)ואחר כך התקנתי DIVX 6 ואת המקודד של AC3 וXVID והסרט עדיין עשה לי בעיות אחר כך מחקתי את כל המקודדים להפתעתי הסרט עבד מצויין איך זה יכול להיות? ויש לי עוד בעיה הסרטים במשחקים ממש עובדים לאט לעומת זאת המחשק עובד מצויין גם במשחקים ישנים יש קירטועים השאלה שלי האם יש תוכנה שמנקה את כל הקבצים של המקודדים ואם לא איך עושים את זה? ואיזה חבילת מקודדים אני צריך להתקין? והאם מקודדים משפיעים על איכות התמונה במשחקים או שזה קשור רק לכרטיס מסך? תודה רב…
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום. אני מקבל הרבה שגיאות זיכרון במחשב אחרי שאני סוגר תוכנות כמו ICQ,MSN,SKYPE כמעט כל פעם שאני סוגר אחת מהם אני מקבל את השגיאות האילו העלתי תמונה (היום התקנתי מחדש את ה SKPYE והICQ ) זה לא עזר למישהו יש אולי פיתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני מחליף מחשבים עם אבא שלי (מחשב מהעבודה שלו) כי לוח האם שלו תומך PCIE ושלי לא. הוא גם תומך SATA אז אני רוצה גם לקחת את הכונן קשיח שלו, רציתי לדעת עם איזו תוכנה אני יכול להשתמש שתעביר את המידע בין שתי הכוננים (יש לי גם כונן שלישי שיוכל להיות מן גשר ביניהם). תודה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-