תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
כדי להתקין את הצ'ט של נענע האתר מבקש ממני להתקין את הפקד שלACTIVE X אבל האנטי וירוס של מקאפי מבטל לי את ההתקנה כל הזמן ומודיע לי שזה וירוס טרואיני האם זה וירוס ?ואם לא איך אני גורם למקאפי לקבל התוכנה -הוא לא נותן לי אופציה כזו בכלל
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
בדיוק עכשיו אחרי פירמוט התקנתי את החבילה של האופיס ובכל פעם שאני מפעיל קובץ טקסט מסויים בוורד הוא מציג לי הודעה כמו בתמונה למטה> אז בבקשה מי שמבין איך לשנות את סוג הקידוד והטקסט שיגיב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
משום מה אם אני עושה אפדייט לכרטיס המסך שלי GEFORCE 6600GT אז המשחקים שאני מפעיל פועלים בצורה גרועה הרבה יותר ואחרי שאני מסיר את הדרייבר החדש וחוזר לישן המשחקים פועלים טוב יותר ברמה ניכרת למה?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
היי! האם קיימים מחשבים שלא ניתן לעשות בהם גוסט? האם יש פיתרון לכך? ניסיתי לעשות וזה מה שאני מקבל: http://img140.echo.cx/my.php?image=11tx.jpg תודה! הקשיח שלי SATA לוח P5GD1 של אסוס. הגוסט 2003
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
הורדתי אתר מוכן שעשוי בפוטושופ ואני לא מבין מהם הסימני קריאה הצהובים האלה...? כשאני מנסה להיכנס ללאייר ולשנות אותו הוא שואל אותי האם להוריד את הסימן קריאה הצהוב הזה וכשאני עושה לו כן ואני משנה אני לא יודע איך להחזיר אותו.... מה זה ולמה זה משמש??
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם צורב DVD ורציתי לדעת איזו תוכנה הכי מומלצת (לא צריך משהו מסובך) בשביל לצרוב DVD וגם דיסקים רגילים (MP3 ו-DATA) עד עכשיו השתמשתי בNERO אבל אין שם אפשרות לDVD תודה מראש ניב
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני רוצה להכניס סרטים לאייפוד , ונמאס לי שזה על חצי מסך ורוב הסרטים הם על 16 9 אפשר להמיר ? סרט ולשנות את זה שיהיה אחריי ההמרה 4:3 ?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
רציתי לשאול, איפו אני שם את הכתובת של הפאב? תודה :xyxthumbs: דחוף!!
-
יש תוכנה שאני יכול להקליט וידאו חוץ מFRAPS למה FRAPS מוריד לי את הFPS מ90 ל20 מצאתי הרבה תוכנות פשוטות וכאלה אבל האיכות שם ממש ממש גרועה אז ודה מראש למי שיש תוכנה או לפחות שם של תוכנה טובה בשביל זה.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ניגון קבצי HD ספציפים Matrix.Trilogy.720p.HDDVD.DTS.x264-ESiR הצלחתי לצפות בהם קצת ו]תאום הנגן ווידוז מדיה קלאסיק מעלה אותו בפאוז ומסרב לנגן. קבצים אחרים עובדים. במדיה פלייר גם עובד. מאד מוזר
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני צריך עזרה לגבי בעיה שנבעה מהחלפת כרטיס מסך וכמובן דרייבר (CATALYST)של ATI . הבעייה היא כזו שכאשר אני ניכנס לראות חדשות באינטרנט אז אני רואה תמונה מרוחה בצבע אבל עם קול ותזוזה,לעומת סרטים רגילים שאותם אני רואה ברור. בעיה זו לא הייתה לי בעבר ולכן אני חושב שזה קשור בצורה כלשהי לדרייבר ולהגדרות בו. ועוד משהו מוזר כל פעם שאני מנסה לראות חדשות באיטרנט אז מופיע לי פתאום קובץ dxva_sig על שולחן העבודה,אם זה קשור ואיך אני נפתר משני הבעיות הללו. אשמח לעזרה אלי
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי סידרה ועכשיו אני רוצה לקודד לdvd ולצרוב עם תפריט לבחור את הפרק. אף פעם לא עשיתי דבר כזה אז אני לא יודע מאיפה להתחיל. רוב הקבצים בפורמט avi וחלק קטן בפורמט mpeg. ועכשיו לשאלות 1. כמה פרקים לדחוף לכל דיסק בלי לפגוע באיכות יותר מידי ? (האיכות המקורית לא יותר מידי גבוהה במילא אז אני לא רוצה לפגוע בה עוד). 2. עם איזה תוכנה עושים את זה ? (אם אפשר לצרף הסבר על התוכנה או קישור למדריך).
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות? אני לא רואה את התפריט הזה באתר! רק ב IE אני רואה! זה קרה סתם ככה פתאום זה הפסיק להציג ג'אווה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
מחשב חדש, מותקן XP, מותקן גאווה, שווקוי ופלאש. ואני רואה רק איקס אדום
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מישהו רק לשליחת SMS שיהיה לי קבוע באי סי קיו איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום, כשאני פותח קובץ MDF/MDS, עולה מסך הפתיחה ושם נתקע.. הדבר חוזר על עצמו כשפותחים את הקבצים עם אלכוהול120. במחשב אחר הקבצים נפתחים כמו שצריך. מישהו נתקל בתופעה?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
ידוע לי שלא מזמן היתה השוואה לfirewall הטוב ביותר. מי נבחר? וגם לדעתכם, איזה firewall הכי טוב שקיים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום! נתקלתי בבעיה שלא ראיתי אף פעם קודם, אין לי מושג ממה היא נגרמה. אבל פתאום סמן העכבר בפיירפוקס הפך לי כמו סמן עכבר בכתיבה, ואם אני לוחץ על למטה או למעלה בחיצים, אז זה יורד לי שורות במקום לרדת בדף. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי. יש למישהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
הסימולטור לא מזהה את הכרטיס מסך שלי וזה רק בסימלטור... (FLIGHT SIMULATOR 2004) יש לציין שבהפעלת המשחק הראשונה הוא מציג שהוא לא מזהה כרטיס מסך ואין תצוגת 3D במחשב שלי רק במשחק אחד (CS)הוא פועל יופי אבל בJUICED הוא לא מזהה את הSHADER 3.0 שקיים בכרטיס... אני לא רוצה להגיע לפרמוט כי לפני חודש ביצעתי פירמוט ועכשיו עוד אחד ואני אצטרך להזמין שוב את החבר שלנו לעזור לנו וזה עשה זאת לפני חודש... התקנתי כמה דרייברים מהכי חדש עד ל93 נקודה משהו ומתחיל כבר להימאס.. למישהו יש פתרון?אולי אני אקנה כרטיס מסך חדש? בבקשה עזרה כי אני ממש נואש... (7600GS)
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחילה לי הבעיה שאני פשוט לא יכול לראות סרטי divx (שאר הסרטים עובדים). ניסיתי להוריד את כל הcodecs שמותקנים אצלי ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר אני פשוט רואה משהו מעוות לגמרי עם הdivx שמותקן עכשיו ועם גירסה יותר ישנה אני רואה מסך אפור. הנגן הוא bsplayer.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני רוצה לחזור לOFFICE 2003 שלי, מתחרט שרכשתי את ה07, וזה לא נותן לי למחוק את התוכנה, איך ניתן למחוק את כלללל התוכנה ידנית? כולל הרג'סטי וכדומה, אני לא רוצה שישאר ממנה זכר...
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יכול להגיד לי איך מעבירים תוכנה או דטדאקצ מ ה hard disk ל disk on key כי אם אגרור אז הוא רק מעתיק את התקייה תודה הנושא הופרד מסטיקי המלצת תוכנות.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
ניסיתי להעתיק דיסק מוסיקה לדיסק אחר... פעם אחת זה הצליח ופעם אחת לא ואני לא יודע מה הבעייה... כשזה לא מצליח הוא נעצר לי במשהו כמו 14% וקופצת הודעת שגיאה כזאתי של ה-NERO... זה גם דופק את הדיסק (בזבזתי כבר 5 דיסקים) וזה גם מעצבן.. ניסיתי לצרוב גם באלכוהול 120% גם שם זה חוזר... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך עוד פרטים על הבעייה אשמח לתת רק תגידו...
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
היי לאחר 3.5 חודשים של פיתוח מאומץ, יצאה גירסה 2.4.0 של אימייליה התוכנה הינה חינמית לחלוטין רשימת שינויים לגירסה החדשה: * הגירסה הינה חינמית לחלוטין * RSS יישור אוטומטית לימין/שמאל של מקורות * מסך הפתיחה מראה את החשבון שמסונכרן כרגע * eml יבוא של קבצי * אפשרות לשנות את הרקע של איזורי הכתיבה * סיסמה לכניסה לתוכנה * עיצוב מחדש של מסך שליחת/צפייה במכתב * RSS עיצוב מחדש של מסך * RSS יבוא ויצוא מקורות * שמירת מכתב גם בתיקייה רגילה של חלונות * HTML הכנסת טבלה בשליחת מכתב ב * תמיכה טובה יותר ביוניקוד * הוספת כתובת אתר התחברות לדואר לכל חשבון * (HTML/בחירת ברירת מחדל לכתיבת מכתב (טקסט * חלון יצירת מכתב הינו כלשונית נוספת במסך הראשי * בדיקת איות לפני שליחת מכתב * גופן וגודל ברירת …
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
צריך תוכנה טובה שאני יוכל להקליט שידורים מהכרטיס TV שלי ושיהיה סנכרון בין קול ותמונה מה שאין לי בתוכנה עכשיו winpvr תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-