עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nitayc1,

איך האנטי וירוס הזה : Symantec AntiVirus ? בנעוץ לא ראיתי התייחסות לאנטי וירוס זה, רציתי לדעת איך הוא ביחס לשאר האנטי-וירוסים האחרים תודה לעוזרים 8)

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  2. Started by galCool,

שלום, רציתי לדעת מה הדרייברים לMX500 עושים? ואם הוא עכבר טוב?

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  3. Started by dandisc,

כאשר אני מנסה לפתוח קובץ של התוכנה מתקבלת ההודעה הבאה: נוסה כבר להתקין מחדש ולאתחל את המחשב,ללא הצלחה ???

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  4. Started by Domovoi,

הי אני צריך עזרה עם ALCOHOL 120% אני רוצה לפתוח קובץ מסוים שהוא MDF יצרתי כבר כונן ויטואלי רק עכשיו אני לא יודע איך להריץ את התקנה :-\

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  5. Started by dr_drek,

התקנתי עכשיו לפי הNFO (התנתקתי ועשיתי הכל באישור). אבל אני לא מצליח לעשות עידכון (LIVE UPDATE). הוא אומר לי שהאינטרנט לא מחובר, אבל האינטרנט כן עוד (יש לי אינטרנט ברשת). בבקשה תעזו לי

6. Started by B@LENO,

שלום לכולם לא מזמן התקנתי חבילת מקודדים שחכתי מאיזה אתר ורוב הסרטים עבדו טוב אבל שהפעלתי היום סרט XVID נראה לי אז הקול בא לפניי התמונה ועשיתי מחיקה דרך ההוספה הסרה של ווינדוס וגם מחקתי מהרישום של ווינדוס את כל מה שקשור לDIVX (האם גרמתי נזק?)ואחר כך התקנתי DIVX 6 ואת המקודד של AC3 וXVID והסרט עדיין עשה לי בעיות אחר כך מחקתי את כל המקודדים להפתעתי הסרט עבד מצויין איך זה יכול להיות? ויש לי עוד בעיה הסרטים במשחקים ממש עובדים לאט לעומת זאת המחשק עובד מצויין גם במשחקים ישנים יש קירטועים השאלה שלי האם יש תוכנה שמנקה את כל הקבצים של המקודדים ואם לא איך עושים את זה? ואיזה חבילת מקודדים אני צריך להתקין? והאם מקודדים משפיעים על איכות התמונה במשחקים או שזה קשור רק לכרטיס מסך? תודה רב…

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  7. איך אני מוחק איתה את כל הדברים של ati?[br]פורסם בתאריך: 24.01.2007 בשעה 23:33:06 תראו מה קרה לי שמחקתי עם התוכנה Driver Cleaner 3. אני עכשיו לא יכול להתקין שום דרייבר זה נותן לי שגיאה מה אני עושה? ולגבי מאפייני חומרה החזרתי את בקר וידיאו ובקר מסך אבל עדיין יש תשגיאה מה אני עושה?[br]פורסם בתאריך: 24.01.2007 בשעה 23:58:34אני סידרתי את זה. אבל איך אני משתשמש בתוכנה Driver Cleaner 3 אני מוחק את כל ati שם?[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  8. שלום לכולם . אני צריך עזרה לגבי בעיה שנבעה מהחלפת כרטיס מסך וכמובן דרייבר (CATALYST)של ATI . הבעייה היא כזו שכאשר אני ניכנס לראות חדשות באינטרנט אז אני רואה תמונה מרוחה בצבע אבל עם קול ותזוזה,לעומת סרטים רגילים שאותם אני רואה ברור. בעיה זו לא הייתה לי בעבר ולכן אני חושב שזה קשור בצורה כלשהי לדרייבר ולהגדרות בו. ועוד משהו מוזר כל פעם שאני מנסה לראות חדשות באיטרנט אז מופיע לי פתאום קובץ dxva_sig על שולחן העבודה,אם זה קשור ואיך אני נפתר משני הבעיות הללו. אשמח לעזרה אלי

9. Started by tulz,

צריך המלצה לפיירול. צריך המלצה לפיירול שלא יחסום לי את האינטרנט ושיגן בצורה טובה. ד''א יש את ZoneAlarm אבל הוא חוסם לי את האינטרנט,אפשר להגיד איך להגדיר אותו שלא יחסום אם אתם ממליצים עליו.

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  10. Started by sinister18,

שלום. יש לי את מילון ספיר בתוכנה. המילון ישן(שנת 97 נראה לי)ונראה כמו ממשק סטנדרטי של ויזואל בייסיק. הבעיה היא שהכיתוב מופיע בצד שמאל וז משבש את סדר הצגת ההגדרות.אני משתמש בווינדוס אקס.פי פרו סרוויס פק 2. מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה והאם אפשרי בכלל לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  11. Started by -A-,

אהלן אהלן... יש לי צורב DVD.. ואני ממש רוצה לצרוב איתו סרטים! רק שאין לי מושג איך לעשות את זה... בעיקרון הורדתי איזו תוכנה שלוקחת סרט AVI והופכת אותו למשהו שDVD אמור לקרוא, ואז התוכנה הופכת את כל זה לקובץ IMG של 2.5 ג'יגה שאני אמור לצרוב על הDVD. עכשיו מה הבעייה בכל זה? כשאני מנסה לצרוב את הקובץ על דיסק של DVD באמצעות NERO (תוכנה שאני די לא בקיא בה) הוא לא נותן לי וכותב משהו בסגנון של "הדרך בה אתה מנסה לצרוב לא מתאימה לקבצים בסדר גודל כזה". למישהו יש מושג אחת ולתמיד איך אני יכול לצרוב סרטים לDVD? ??? In Desperate nedd of help

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  12. Started by orelzion,

שלום! נתקלתי בבעיה שלא ראיתי אף פעם קודם, אין לי מושג ממה היא נגרמה. אבל פתאום סמן העכבר בפיירפוקס הפך לי כמו סמן עכבר בכתיבה, ואם אני לוחץ על למטה או למעלה בחיצים, אז זה יורד לי שורות במקום לרדת בדף. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי. יש למישהו פתרון?

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  13. שלום לכם! הדוד שלי הביא לי מחשב מלבד דיסק של xp prof אין לו שום דיסק של לוח או כרטיס מסך כלום , :s05:למחשב כמה כרטיסים מורכבים ניתן לראות מאחור,אפילו אם אפתח מארז חוץ מהלוח אני לא מאמין שאזהה את שאר החומרה,עוד בקשה ממכם על המחשב מותקן כבר xp prof האם אני יכול לעשות שחזור מערכת ,כי ניסתי ומופיע לי בעיה של רזולוציה ,ניסתי לשנות ללא הצלחה,גם saf-mode לא הצלחתי ,האם ישנה אפשרות בלי לפרמט לנסות להחזיר המערכת לקדמותה ,אם כן איך? או לצרוב תוכנה כגון everest על דיסק אצלי, וללא אינטרנט לנסות לזהות חומרה המורכבת במחשב שלו ...

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מחקתי אותו מ-Add/Remove, וכשאני מנסה להתקין את WMP10 הוא אומר לי ש-11 כבר מותקן על המחשב,מחקתי תתקיה של 11 אבל הוא עדיין לא נותן לי להתקין אותו! יו תעזרו לי הוא הרס לי אתה המחשב איזה טעות זו היתה להתקין אותו יאאלהההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  15. Started by ניר.,

שאלה לגבי איסיקיו 5.1 (למי שמבין): כאשר אני מנסה להסיר את איסיקיו 5.1 הוא רושם לי שיש לי בעיה עם הקובץ icqlite.log כיצד אני מתקן את השגיאה הזאת וכיצד אני מסיר הסרה מלאה של האיסיקיו 5.1?

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  16. אפשר בבקשה תוכנה שתעזור להחביא את האיקונים של ה-tray.?

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  17. Started by kobicoool,

שלום לכולם התקנתי את התוכנה virtual pc 2004 ולאחר מיכן התקנתי את windows xp ויש לי 2 בעיות 1) הוא לא מקבל את דיסק התוכנה של לוח האם שלי ולא נותן לי להתקין 2) בגלל בעיה זו ווינדוס לבד זיהה את כרטיס הרשת שלי בתור intel וכרטיס הרשת שלי הוא nvidia בכלל וכשרציתי להתקין את הדרייבר מהדיסק של לוח האם הוא פשוט לא מצא דרייבר מתאים מתוך הדיסק אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש קובי

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  18. אם אפשר בבקשה הסבר עם תמונות זה נורא יעזור לי דרך אגב... זה תוכנה לרשתות

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  19. Started by orenmj23,

שלום לכולם ושבוע טוב, אני מנסה להתחבר לתוכנת סקייפ שברשותי, בעבר לא נתקלתי בבעיות מיוחדות, אבל כיום שאני מנסה לפתוח חשבון חדש, אני מקבל שגיאה שסקייפ לא יכול להתחבר, אני יודע שהפיירוול של הווינדוס מכובה, ואין תוכנת פיירוול אחרת. ישנן החסימות של הראוטר עצמו אבל אני לא יודע איזה פורטים לפתוח. אשמח לתשובה מהירה, כי אני רוצה להטעין כסף לפני נסיעה לחול. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 16.02.2008 בשעה 20:42:29 הצלחתי להתחבר בשעה טובה, עכשיו רק צריך להטעין כסף...באפשרויות צויינו מספר פורטים שפתחתי אותם בעזרת ה-VIRTUAL SERVER, תודה בכל זאת.

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  20. Started by elazar,

קניתי אתמול מסך 22 של LG רואים בו מטושטש ואני לא יודע איל לסדר את זה אודה למישהו על עזרתו תודה

21. אני עובד עם הפקס של XP והמקסימום שמצאתי זה יבוא(כלומר יבוא של מסמכים/פקסים אל תוך תוכנת הפקס). לגבי הפקסים הנכנים אין בעיה למצוא את התקיה ולגבותם אך לגבי הפקסים הנשלחי ששמורים אצלי בתיבת דואר יוצא בתוכנת הפקס של WIN XP SENT לא מצאתי מיקום התיקיה בה הם שמורים וגם לא קיימת רך להעבירם באמצעות EXPORT (אופציה שלא קיימת בתוכנת הפקס האינטגרלית של WIN XP) הכוונה של כל הסיפור היא להגן על החורמ הנ"ל במקרה של תקלה וכד' בכונן C בה תוכנת הפקס מותקנת, לעומת את בתוכנהכמו OUTLOOK ב אני משתמש לשליחת מיילים אין כל בעיה לגבות את התוכן באמצעות EXPORT האם למישהו מושג היכן ממוקמת התקיה של הפקסים היוצאים בתוכנת הפקס שמגיע אינטגרלית עם WIN XP? או כיצד לעשות גיובוי מסודר כמו EXPORT בדומה לתוכנות…

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  22. Started by gtf,

שלום לכולם! אני צריך את הפקודה שרושמים בהפעלה והיא מוחקת את המסנג'ר של הווינדוס מהמחשב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  23. Started by קובי 1980,

היי,יש לי בעיה בהרצת סרטים דרך התוכנה הנ"ל.משום מה התוכנה לא מאפשרת לי לצפות ביחס רחב במסך החדש שלי. בסרטים אני רואה כריבוע עם 2 קווים שחורים עבים בצידי המסך (בצד השמאלי והימני של המסך) וגם למעלה ולמטה עם המדיה פלייר אין שום בעיה כך שזה לא קשור לבעיה במסך או בהגדרות שלו בויסטה.הבעיה היא שאני פשוט לא סובל את המדיה פלייר הזה.תוכנה לא נוחה לעבודה בעליל.וה mv2 עושה בעיות עם הויסטה. ניסיתי לבדוק דרך התמיכה של סייברלינק וכמו כן בדקתי את ההגדרות של התוכנה,ראיתי שהמצב שלי הוא על 4:3 אבל אין לי אפשרות להחליף את זה ל 16:9.או לשנות ל16:10 במקרה של המסך שלי. האפשרות ל 16:9 מופיעה,אך היא מבוטלת ואי אפשר לגשת אליה. כמו כן אם אני מבטל את keep aspect ratio זה כמובן גורם למתיחה של התמונה…

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  24. Started by tembak445,

שלום, אם יש לי במחשב סרט\סדרה ב720P HD, האם זה משנה באיזה נגן אני מפעיל אותו? אני משתמש היום בBSplayer כדי לנגן את הסרטים מהמחשב לטלוויזיה...

25. היי, מישו אולי יודע איך אני מעביר את התיקייה של ה-incomplete ב-LimeWire למקום אחר? היא נתקעת איפה שהיא רוצה ולא מוכנה לזוז משם ואין שום דבר בקשר לזה בהגדרות. מצאתי בכמה מקומות דרך גוגל שזה דבר נפוץ ויש דרך לשנות את זה. אבל זה רק אם אתה משנה את המקום שה-Incoming file נמצאים ואז זה מציק. אפשר להפריד בין השתיים?

• 0 תגובות
    • 446 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.