תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הורדתי BSPlayer מהאתר שלהם... את הגירסא החינמית. אני מנסה לנגן שם סרט, שומעים את הקול, אבל לא רואים כלום, המסך שחור. אם אני מנסה לנגן את אותו הסרט במדיה פלייר, רואים אותו טוב. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
WTF? וזה לא תקלה בקבצים, כי ההורדה לא נפגמה, ניראה כאילו בגלל שהווינדוס שלי בעברית אז התמונה הפוכה, לא שזה מפריע או משהו, כי מימין כתוב לי את מה שכתוב בתמונה למעלה, ואני לא עובר מהדרייבר הזה, הוא תיקן לי מלא תקלות שהיו מהדרייבר הקודם!
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
יש לי משתמש מוגבל ולא ניתן לעשות הרבא דברים בגלל שהמישתמש מוגבל אני רוצה סך הכול לאפס דפדפן שלא היה את כל הסיסמאות ושמות המישתמשים שנכנסים לאינטרנט מה אני צריך לעשות תגידו לי באיזו דרך ?
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
אם תנסו לקחת תמונה ולקשקש עליה עם התוכנה "צייר" של XP, ואחרכך תזרקו את התמונה לסל המחזור, התמונה תיראה כמו במקור בסל המחזור (מופיעה בקטן) בלי הקשקושים שעשיתם בצייר. איזה תכונה בסל המחזור מאפשרת לעשות את זה? הבעיה בסל המחזור, שהוא מציג את המקור, אבל רק בקטן, אני לא יכול להחזיר את התמונה למקור בגודל הנוכחי שלה! יש תוכנה חיצונית שעושה דבר דומה?
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות? אני לא רואה את התפריט הזה באתר! רק ב IE אני רואה! זה קרה סתם ככה פתאום זה הפסיק להציג ג'אווה
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לניהול עסק, שבאמצעותה אני אוכל לכתוב שם של ספק ואוטומטית הוא ימלא לי את הטלפון והפרטים לפי איש הקשר שכבר שמור, וגם חשוב לי מאוד שברגע שאני מתחיל לרשום מוצר כלשהו אחרי האות הראשונה הוא ידע להשלים לי את המילה (כמו באקסל) - אם יהיה ניתן להכניס לתוכנה, מראש מאגר נתונים של מוצרים ולכל ספק תהיה רשימה מראש של המוצרים והמחירים. ומצטער על הבקשה המיוחדת : אז באופן כללי תוכנה לניהול שיהיה לה ממשק כלשהו שיתאים לצרכי, תודה מראש. אם מישהו מכיר את ה- outlook ברמה שיהיה ניתן להפוך אותה למה שרצית, כלומר השלמה אוטומטית של פריטים והצגת נתוני איש הקשר, לאחר שרושמים את שמו ב"נושא" ביומן, זה יהיה מעולה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
מאתמול הסאונד במחשב שלי עושה בעיות. בסרטונים באינטרנט אני שומע הכל בווליום ממש ממש נמוך. בשירים שנמצאים על המחשב אני שומע את המוזיקה, אבל מוזר לא יודע להסביר בדיוק... בנוסף, לא שומעים את הזמר/ת אלא רק את המוזיקה(וגם אותה כמו שאמרתי, שומעים מוזר) מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לשחק עם כל האפשרויות של הדרייבר של הכרטיס קול לבדוק שלא שיניתי משהו בטעות וכלום לא עוזר!
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
כשאני מנסה לצפות בקליפ שיש לו סאונד או לגלוש באתר פנדורה אני מקבלת תמונה אבל לא מקבלת סאונד בכלל (לא משנה אם אני גולשת דרך הפיירפוקס או האקספלורר). כרטיס הקול שלי בסדר והרמקולים עובדים... במה יכולה להיות הבעיה? האם זה קשור לפלאש? להגדרות הדפדפן? למשהו אחר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
בדומה לפלאגין של המדיה פלייר ?
-
- 4 תגובות
- 464 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת מה הדרייברים לMX500 עושים? ואם הוא עכבר טוב?
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך את הפקודה שרושמים בהפעלה והיא מוחקת את המסנג'ר של הווינדוס מהמחשב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
השארתי את האימיול יום שלם לעבוד ובערב ראיתי שכל השרתים נמחקו מהרשימה ונשאר בקושי אחד למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו לפי הNFO (התנתקתי ועשיתי הכל באישור). אבל אני לא מצליח לעשות עידכון (LIVE UPDATE). הוא אומר לי שהאינטרנט לא מחובר, אבל האינטרנט כן עוד (יש לי אינטרנט ברשת). בבקשה תעזו לי
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי את התוכנה "Cyberlink Powercinema" זאת תוכנה מאוד בסיסית ופשוטה האפשרויות היחידות באיכות ההקלטה הן "good, bater , best" ה"בסט" יוצר קובץ של מגה לשניית הקלטה והכי נמוך "good" בערך חצי מזה כל מה שאני צריך זה תוכנה שאפשר לקבוע בה איכות יותר נמוכה או דרך אחרת להקטין את גודל הקבצים הרבה יותר (מדובר בחלונות ויסטה) תודה
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קנינו מחשב חדש- מעבד AMD 64BIT וכונן קשיח מחובר בSATA. כאשר אני מעדכן את המחשב לSP2, לאחר הפעלה מחדש של המחשב הוא מפעיל את עצמו מחדש כל פעם לפני עליית הווינדוס (לא מגיע אפילו למסך של טעינת הווינדוס). מחוסר ברירה נכנסתי לsafe mode והסרתי את הSP2. רציתי לדעת אם הבעיה מוכרת, אם מישהו נתקל בה, או אם למישהו יש פתרון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
מחקתי אותו מ-Add/Remove, וכשאני מנסה להתקין את WMP10 הוא אומר לי ש-11 כבר מותקן על המחשב,מחקתי תתקיה של 11 אבל הוא עדיין לא נותן לי להתקין אותו! יו תעזרו לי הוא הרס לי אתה המחשב איזה טעות זו היתה להתקין אותו יאאלהההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!
-
שלום לכולם, אני מנסה להריץ את התכנה Torrentspy שלא דורשת התקנה ומקבל הודעת שגיאה (צירפתי כקובץ JPG). יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? במחשב אחר שלי זה רץ בלי שום בעיה... תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
יש לי אקספלורר שבע ועשיתי שיהיו לי כמה הומפייג'ים בטאבים שונים איך אני עושה שבלחיצה אחת הוא יפתח לי כמה טאבים במועדפים, כמו דפי הבית?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אני מריץ סריקה ומגיע לקטע מסוים ויוצא לי ... ועושה ERROR כזה : הנה תמונה : http://img404.imageshack.us/img404/8809/dddzp6.jpg
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
היי האם מישהו יכול להסביר מה ההבדל בביצועים של מערכת הפעלה 32 או 64 ביט? האם התקנה של ווינדואוס 64 על מחשב 32 ביט תראה איזהשהו הבדל, או לחילופין לא תתאים? אם הייתם צריכים לבחור בין להתקין ויסטה 32 או ויסטה 64, מה הייתם בוחרים? (על מחשב 32ביט)? תודה!
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אני צריך להתקין J2E אבל אין ברירה חייבים לאתחל את הדפדפן לאחר ההתקנה,זה כבר עלה לי שני ריסטורים...
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה למצוא את קבצי העוגיות.. אני משתמש בFF....ואני חייב להגיע לעוגיה עצמה.... אז תודה לכם...
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-