עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by bernabeos,

יש לי בעייה בשליחת מיילים. אני לא מצליח לשלוח מיילים לחו"ל ובארץ המיילים עוברים. יש לי רשת ביתית עם ראוטר אדימקס 6204 ואני משתמש במייקרוסופט אאוטלוק 2003. בבקשה עזרה דחוף!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  2. Started by ovadia,

שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה בהעברה מאנגלית לעברית למשל באינטרנט אני לא יכול לכתוב עברית(עכשיו אני כותב ממחשב אחר)יכול להיות שזה משהו במקלדת או משהו בהגדרות ששהתנו מאיזו שהיא סיבה. הכתיבה בעברית לא פעילה גם בתוכנות כמו ווינאמפ אם אני רוצה לחפש שיר בעברית אין לי אפשרות כי זה רק אנגלית נותן לי(ה סמן גם לא משתנה שאני לוחץ אלט+שיפט זה נשאר אנגלית) בכל אופן אם מישהו נתקל בבעיה דומנה או שיכול לתת לי הצעה לפתור את הבעיה אני מבקש את עזרתו תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  3. Started by AVI.S.T,

אני צריך תוכנה שבודקת תטמפ של הכרטיס מסך (יש לי גיפורס 6600LE AGP8X) למי שיש שיבא לי לינק בבקשה !!!

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  4. אפשר בבקשה תוכנה שתעזור להחביא את האיקונים של ה-tray.?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  5. Started by eladbu,

בכל פעם שאני פותח את bitcomet 0.59 נפתח לי החלון של נורטון 06 ופשוט לט מפסיק לקפוץ לי כל 5 שניות נכנסתי לPROGRAM CONTROL ושם מסומן על התוכנית PREMIT ALL איך רני נפטר מהמטרד?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  6. Started by neovo,

מחשב P4 478 !! קודם אציג את הבעיה , אין אפשרות להתקין את ה FLASH PLAYER תמונות מצורפות: עכשיו אגיד לכם מה נסיתי לעשות : 1 - פירמטתי את המחשב 3-4 פעמים וכל פעם ניסיתי וינדוס בגרסה שונה גולל SP2 ו SP3 2-החלפתי זכרונות !! 3- החלפתי מעבד 4- החלפתי הארדיסקים !!! ( התקנת וינדוס על דיסק שלם מפורמט ( מחשש לוירוס ) ) 5- החלפתי כרטיס רשת !! רק נשארה לי האופציהה של החלפת לוח אם !! אבל זה לא בא בחשבון חשוב לציין ! שגם חילוץ של קבצים מראה על בעיה ב ARVHIVE למרות שבמחשב אחר זה נעשה כרגיל

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  7. Started by tgen,

רציתי לדעת אם יש דרך לבטל את הקפיצה של ההודעות המתקבלות באיי סי קיו... מה שקורה בדרך כלל שאם הודעה מתקבלת באמצע משחק אז כל המשחק נופל אז רציתי לדעת אם יש דרך שההודעות של האיי סי קיו לא יפילו לי משחקים גם ב- ICQ 2003b וגם ב- ICQ Lite

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  8. Started by levec,

שלום לכל המלומדים! אולי מישהו יודע ויכול לעזור: אני לא יכול לפתוח חלונות נוספים באקספלורר(למעט החלון הראשון). ברגע שאני פותח חלון נוסף, הוא בעצם מחליף את הקודם ולא מתווסף אליו. דבר נוסף הוא, שלא ניתן להשתמש בכפתור Back. ניסיתי כבר הכל אך אין פתרון!! מה לעשות?! תודה, איתן

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  9. Started by eli01,

ברשותי אקספלורר 7 ושאני נכנס לאתרים מסוימים אני רואה את הכתב בשפת גיבריש ורק אחרי שאני משנה את הקידוד ידנית זה בסדר ואחרכך עוד הפעם חוזר מה עושים?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  10. Started by JHONLEV,

התקנתי GOOGLE SKETCUP ועכשיו נגי עשיתי OPEN ובחרתי נגיד לוח אם.. אז אם אני עושה עוד פעם OPEN נגיד לכרטיס מסך הלוח אם נמחק .. למה ? איך אני יכול להטעין כמה פריטים על תמונה אחת ?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  11. Started by EVGA-yuvalll22,

היי חבר'ה.. כמו שכן אני מחפש אנטי וירוס חינמכי לויסטה אולמטה 64BIT יש המלצות ? בתודה

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  12. Started by psxr,

שלום לכולם הורדתי סידרה ועכשיו אני רוצה לקודד לdvd ולצרוב עם תפריט לבחור את הפרק. אף פעם לא עשיתי דבר כזה אז אני לא יודע מאיפה להתחיל. רוב הקבצים בפורמט avi וחלק קטן בפורמט mpeg. ועכשיו לשאלות 1. כמה פרקים לדחוף לכל דיסק בלי לפגוע באיכות יותר מידי ? (האיכות המקורית לא יותר מידי גבוהה במילא אז אני לא רוצה לפגוע בה עוד). 2. עם איזה תוכנה עושים את זה ? (אם אפשר לצרף הסבר על התוכנה או קישור למדריך).

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  13. Started by mikko,

אני לא יודע אם זה קשור אבל אני חשוב שיש לזה קשר לבעיה שיש לי עכשיו טוב אז ככה פעם נדבקתי באיזה וירוס שאחותי הורידה ב אימיול.. מחקתי אותו חיסלתי אותו מכל מקום אפשרי משהו של irc לא זוכר תשם קיצר אחרי תקופה של שימוש ב ZoneAlarm החלטי להתקין אותו מחדש כדי למחוק את כל הלוגים וההגדרות.. אבל אחרי שניסיתי להתקין שוב אני מקבל את ההודעה הבאה אגב אני משתמש בגרסה החינמית ניסיתי גם גרסאות נסיון יותר מתקדמות אך התוצאה דומה כל הניסיות שלי להתקין כשלו... ניסיתי אפילו ב safe mode עכשיו אני משתמש בfirewall של sp2 אני מקווה שנתתי מספיק פרטים ושתצליחו לעזור לי

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  14. Started by eyahalom,

שלום, כשאני פותח קובץ MDF/MDS, עולה מסך הפתיחה ושם נתקע.. הדבר חוזר על עצמו כשפותחים את הקבצים עם אלכוהול120. במחשב אחר הקבצים נפתחים כמו שצריך. מישהו נתקל בתופעה?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  15. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. מצטער על הכותרת, אבל לא הצלחתי לחשוב על משהו יותר ברור, מאחר שאני לא מבין בנושא. זה הפורום הכי מתאים לדעתי לשאלה כזו מבין הפורומים שראיתי. אז ככה: אני מנסה להיכנס לאתר מסוים, אשר משחקים בו במשחק פשוט ברשת. למי שרוצה לדעת, המשחק הוא iSketch. כאשר נכנסים לאתר, צצה הודעה המודיעה, שיש ללחוץ OK על מנת להפעיל תוכנה מסוימת (ככל הנראה) בשם ActiveX. אין לי מושג למה התוכנה משמשת ואיך היא הותקנה במחשב שלי (אני לא רואה אותה בלוח הבקרה ברשימת התוכנות), אך ככל הנראה היא חלק בלתי נפרד מהפעלת האתר. לאחר מכן מופיעה על המסך התראה, המתריאה על הצורך בגרסת Shockwave Player מתקדמת יותר (10.1) ומציעה לי להתקין אותה. לאחר לחיצה על Yes בכדי להתקין אני מופנה לאתר, בו ניתן להוריד את הגר…

16. Started by uriya,

שלום לכולם\כולן הדפדפן שלי עושה לעיתים קרובות בעיות של "בעיה חמורה" או משהו כזה ואח"כ הוא מודיע על שליחת הודעת שגיאה או דו"ח שגיאה, משהו כזה....... עכשיו, מה יכולה להיות הבעיה, המחשב חדש יחסית (3-4 חודשים) נקנה כמחשב בנוי, עם תוכנת nod 32 שמעודכנת ואני סורק את המחשב גם עם זה וגם עם lavasoft ad-aware , ואין בעיות שמתגלות עם התוכנות הנ"ל.... אז למה בכל זאת זה קורה?, ניסיתי לתת יותר זיכרון וירטואלי, חשבתי שאולי זו יכולה להיות הבעיה. אנא עזרו לי בתודה מראש, אוריה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  17. Started by psxr,

לפני כמה ימים התחילה לי הבעיה שאני פשוט לא יכול לראות סרטי divx (שאר הסרטים עובדים). ניסיתי להוריד את כל הcodecs שמותקנים אצלי ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר אני פשוט רואה משהו מעוות לגמרי עם הdivx שמותקן עכשיו ועם גירסה יותר ישנה אני רואה מסך אפור. הנגן הוא bsplayer.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  18. Started by משיקומי,

תמחקו לי את הדאבל פוסט בבקשה. מנהלים, אם הייתם חכמים הייתם יכולים לעשות שאפשר למחוק את ההודעה האחרונה שנכתבה בדיון מסויים על ידי הכותב שלה.

19. Started by poltergeits,

מישהו יודע איך אני מבטל את ה- "PROTECTION CENTER "

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  20. Started by doreiny,

אני מנסה להמיר קובץ avi או mp4 לפורמט 3gp (לפלאפון שלי), בכל אופן הוידאו יוצא דיי סבבה (יחסית לפלאפון) אבל הסאונד זוועה הקודק של הסאונד שבה הוא : amr_nb הבעיה איתו שהוא מקודד רק 8000hz וזה נשמע זוועה פשוט ואי אפשר לעלות ליותר ניסיתי תוכנות המרה אחרות ושוב המקסימום הוא 8000hz מישהו יודע איך אני מסדר את זה ? מה אני צריך להוריד?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  21. ניסיתי להתקין icq ובמהלך ההתקנה הוא אומר שהווינדוס לא תומך בגירסה.יש לי xp sp2 חוקי מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  22. Started by kisin,

שלום לכולם, אני מנסה להריץ את התכנה Torrentspy שלא דורשת התקנה ומקבל הודעת שגיאה (צירפתי כקובץ JPG). יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? במחשב אחר שלי זה רץ בלי שום בעיה... תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  23. אהלן, הורדתי מפה את הגרסא האחרונה של minipe - http://minipe.org/ עכשיו הבנתי שהסיסמא זה thecavern וזה נכון כי אז הוא מראה לי את הקובץ.אך כאשר אני עושה extract הוא אומר לי בסוף wrong password. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  24. יש לי norton internet security ומניסיון שלי, ברגע שאני מסיר את זה אז מיד על השניה הראשונה נכנסים לי וירוסים,תולעים ומה לא. לכן, חשבתי להתקין את התוכנה של קספרסקי (גרסת ה-trial ל-30 יום) לפני הסרת ה-NIS (גרסה מקורית מלאה) ולא אחרי. האם זה אפשרי או שמא אתקל אח"כ בבעיות כלשהן ? אגב, הסיבה שאני רוצה להסיר את ה-NIS זה: א. שמעתי שהתוכנות של קספרסקי טובות משל סימנטק בדגש על ה-AV. ב. ה-ad blocking ב-NIS גורם לי לבעיות בפתיחת עמודי אינטרנט שיש בהם סקריפטים (בדגש של ג'אווה), ולמרות שאני עושה turn off זה פעם עוזר ופעם לא. אשמח לשמוע עצה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  25. Started by ricebus,

אני מנסה להתקין וינדוס והוא לא מוצא את ההארד דיסק SATA שלי, הבעיה ידוע בהתקנות רגילות אבל באלה של עם הSP2 מובנה היא אמורה לכלול את הדרייברים. אבל לכל מקרה הורדתי את הדרייברים מהאתר של GIGABYTE ובתאור כתוב: "Silicon Image 3112 / 3512 SATA Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy) " (מהאתר http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1839) בהתקנה אני לוחץ F6, טוען את הדרייבר וזה לא פועל, עדיין שגיאה שהוא לא מוצא את ההארד דיסק. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים