עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Liran -,

שלום אממ יש לי בעיה בתוכנה נרו, כשאני נכנס לתוכנה כדי לצרוב דיסק DVD, אני מוסיף את הקבצי וידאו (vob.*), ומופיעה לי השגיאה הבאה - השגיאה הנ"ל מופיעה גם כשאני מנסה לצרוב דרך Nero Express וגם דרך Nero Vision. אין לי מושג מה זה אומר, עד לא מזמן הכל עבד חלק, יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ?! תודה רבה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  2. Started by borg,

מישהו מכיר את התוכנה LinkWare? אני זקוק להסבר קצר וממצה בעברית, כדי לדעת אם לקבל עלי פרוייקט בתוכנה הזו.

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  3. מה אני יכול לעשות? אני לא רואה את התפריט הזה באתר! רק ב IE אני רואה! זה קרה סתם ככה פתאום זה הפסיק להציג ג'אווה

4. Started by sahargt,

שלום חברים אני רוכש זיכרון של CL4 2GB ברצוני לדעת איך אפשר לדעת איזה זיכרון זה באוופן וודאי,כלומר עם ישנה תוכנה שבודקת ומבדילה בן CL4 ל CL5?

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  5. תודה תודה תודה לעוזרים עריכה : ofir_mim התותח שלח לי מלך !!

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  6. ניסיתי להעתיק דיסק מוסיקה לדיסק אחר... פעם אחת זה הצליח ופעם אחת לא ואני לא יודע מה הבעייה... כשזה לא מצליח הוא נעצר לי במשהו כמו 14% וקופצת הודעת שגיאה כזאתי של ה-NERO... זה גם דופק את הדיסק (בזבזתי כבר 5 דיסקים) וזה גם מעצבן.. ניסיתי לצרוב גם באלכוהול 120% גם שם זה חוזר... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך עוד פרטים על הבעייה אשמח לתת רק תגידו...

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  7. Started by SkeletonBoy,

כל פעם כשיש סרטונים ברשת שמופעלים ע"י ה media player (לא בחלון חדש, בתוך החלון של האקספלורר) אחרי כמה שניות הוא נתקע ויוצא לי מהאספלורר גם בפירפוקס זה עושה לי את הבעיה הזאת אני לא מצליח לראות סרטונים באינטרנט, אלא אם כן זה בפורמט qt ניסיתי להסיר את ה wmp10 וחזרתי ל 9 ועדיין היו בעיות, וגם כשניסיתי לחזור עוד פעם ל 10 מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  8. מה השלבים שצריך לעשות חוץ משלב הצריבה בנרו שאת זה אני כבר מכיר ?תודה

9. Started by galCool,

שלום, רציתי לדעת מה הדרייברים לMX500 עושים? ואם הוא עכבר טוב?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  10. Started by elazar,

קניתי אתמול מסך 22 של LG רואים בו מטושטש ואני לא יודע איל לסדר את זה אודה למישהו על עזרתו תודה

11. Started by r_rafaeli,

היי האם מישהו יכול להסביר מה ההבדל בביצועים של מערכת הפעלה 32 או 64 ביט? האם התקנה של ווינדואוס 64 על מחשב 32 ביט תראה איזהשהו הבדל, או לחילופין לא תתאים? אם הייתם צריכים לבחור בין להתקין ויסטה 32 או ויסטה 64, מה הייתם בוחרים? (על מחשב 32ביט)? תודה!

12. אני נכנס לכל מיני אתרים ולעיתים קרובות הוא מסרב להכנס לכל מיני קישורים וכשאני לוחץ עליהם המחשב פשוט לא עושה כלום ובדרך כלל יש הודעה למטה באקספלורר איפה שהוא רושם בוצע בד"כ או את הכתובות שהוא נכנס אליהם הוא רשום לי מין הודעה מוזרה כזאת javascript משהו ויש לי גאוה מותקן ועובד לפחות לפי האתר שלהם שבדקתי ויש לי את הגרסה האחרונה מישהו יודע איך לתקן את זה?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  13. Started by vbwx,

WTF? וזה לא תקלה בקבצים, כי ההורדה לא נפגמה, ניראה כאילו בגלל שהווינדוס שלי בעברית אז התמונה הפוכה, לא שזה מפריע או משהו, כי מימין כתוב לי את מה שכתוב בתמונה למעלה, ואני לא עובר מהדרייבר הזה, הוא תיקן לי מלא תקלות שהיו מהדרייבר הקודם!

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  14. Started by dj shay 30010,

יש לי משתמש מוגבל ולא ניתן לעשות הרבא דברים בגלל שהמישתמש מוגבל אני רוצה סך הכול לאפס דפדפן שלא היה את כל הסיסמאות ושמות המישתמשים שנכנסים לאינטרנט מה אני צריך לעשות תגידו לי באיזו דרך ?

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  15. מחשב חדש, מותקן XP, מותקן גאווה, שווקוי ופלאש. ואני רואה רק איקס אדום

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  16. שלום כרגע יש לי את התוכנה "Cyberlink Powercinema" זאת תוכנה מאוד בסיסית ופשוטה האפשרויות היחידות באיכות ההקלטה הן "good, bater , best" ה"בסט" יוצר קובץ של מגה לשניית הקלטה והכי נמוך "good" בערך חצי מזה כל מה שאני צריך זה תוכנה שאפשר לקבוע בה איכות יותר נמוכה או דרך אחרת להקטין את גודל הקבצים הרבה יותר (מדובר בחלונות ויסטה) תודה

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  17. Started by sinister18,

שלום. יש לי את מילון ספיר בתוכנה. המילון ישן(שנת 97 נראה לי)ונראה כמו ממשק סטנדרטי של ויזואל בייסיק. הבעיה היא שהכיתוב מופיע בצד שמאל וז משבש את סדר הצגת ההגדרות.אני משתמש בווינדוס אקס.פי פרו סרוויס פק 2. מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה והאם אפשרי בכלל לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  18. Started by SmurFin,

אני רוצה שלינקים שאני לוחץ יפתחו בTAB אחר ולא יקפוץ לי חלון, איך עושים את זה ?

19. Started by motiyair,

שלום לכולם, איך אני יכול לשלב כתבה למשל מאתר YNET לתוך קובץ אקסל? ז"א אני עושה לי קובץ מידע על חברות (במסגרת העבודה שלי). ברגע שאני רואה כתבה מסויימת אני מעוניין לשלבה לדוח שלי. ואין לי מושג מה האפשרויות שלי. מה שאני כן יודע זה שאני לא רוצה לשלב קישור כי כך אני אצטרך חיבור לאינטרנט. אני מעונין לשמור את הכתבה בהארד דיסק ואז איכשהו לשלבה ע"י לינק (או משהו בסגנון) לאותו המיקום. ובעברית פשוטה יותר. אני אפתח את הקובץ, ואז שם יהיה כפתור/לינק שאם אני אלחץ אליו הכתבה תיפתח לי (בין אם קקבוץ וורד/תמונה - לא משנה). תודה מראש על הסבלנות.

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  20. Started by psxr,

לפני כמה ימים התחילה לי הבעיה שאני פשוט לא יכול לראות סרטי divx (שאר הסרטים עובדים). ניסיתי להוריד את כל הcodecs שמותקנים אצלי ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר אני פשוט רואה משהו מעוות לגמרי עם הdivx שמותקן עכשיו ועם גירסה יותר ישנה אני רואה מסך אפור. הנגן הוא bsplayer.

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  21. אז ככה, יש לי מחשב כזה (ראו מפרט) ושמתי לב למשהו מוזר כל פעם שאני מחלץ קובץ גדול של כמה ג'יגה אז הליבות פשוט מפסיקות לעבוד כמעט לחלוטין והמחשב מתחיל להתקע כל כמה שניות לשנייה בערך... מה נוצר בעצם שהמחשב מחלץ קובץ גדול והמעבד לא מתפקד טוב.. ככה אני מבין את זה, מרוב האפליקציות האחרות המעבד עובד מצויין, משחקים וכדומה הכול עובד מעולה, אפילו משחקים שלא מנצלים 4 ליבות מאמצות את כולם כמעט עד הסוף. אז מה ניסגר אם הWINRAR? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  22. Started by orenmj23,

שלום לכולם ושבוע טוב, אני מנסה להתחבר לתוכנת סקייפ שברשותי, בעבר לא נתקלתי בבעיות מיוחדות, אבל כיום שאני מנסה לפתוח חשבון חדש, אני מקבל שגיאה שסקייפ לא יכול להתחבר, אני יודע שהפיירוול של הווינדוס מכובה, ואין תוכנת פיירוול אחרת. ישנן החסימות של הראוטר עצמו אבל אני לא יודע איזה פורטים לפתוח. אשמח לתשובה מהירה, כי אני רוצה להטעין כסף לפני נסיעה לחול. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 16.02.2008 בשעה 20:42:29 הצלחתי להתחבר בשעה טובה, עכשיו רק צריך להטעין כסף...באפשרויות צויינו מספר פורטים שפתחתי אותם בעזרת ה-VIRTUAL SERVER, תודה בכל זאת.

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  23. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

רציתי לשאול, איפו אני שם את הכתובת של הפאב? תודה :xyxthumbs: דחוף!!

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  24. Started by galCool,

אני לא בטוח שזה שייך לפה.. אבל הורדתי קובץ (משחק) ולא כתוב עליו איזה קובץ הוא כתוב רק file... עם מה אני אמור להפעיל אותו? תודה!!

• 0 תגובות
    • 454 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.