תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לאחרונה קנינו מחשב חדש- מעבד AMD 64BIT וכונן קשיח מחובר בSATA. כאשר אני מעדכן את המחשב לSP2, לאחר הפעלה מחדש של המחשב הוא מפעיל את עצמו מחדש כל פעם לפני עליית הווינדוס (לא מגיע אפילו למסך של טעינת הווינדוס). מחוסר ברירה נכנסתי לsafe mode והסרתי את הSP2. רציתי לדעת אם הבעיה מוכרת, אם מישהו נתקל בה, או אם למישהו יש פתרון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן התקנתי חבילת מקודדים שחכתי מאיזה אתר ורוב הסרטים עבדו טוב אבל שהפעלתי היום סרט XVID נראה לי אז הקול בא לפניי התמונה ועשיתי מחיקה דרך ההוספה הסרה של ווינדוס וגם מחקתי מהרישום של ווינדוס את כל מה שקשור לDIVX (האם גרמתי נזק?)ואחר כך התקנתי DIVX 6 ואת המקודד של AC3 וXVID והסרט עדיין עשה לי בעיות אחר כך מחקתי את כל המקודדים להפתעתי הסרט עבד מצויין איך זה יכול להיות? ויש לי עוד בעיה הסרטים במשחקים ממש עובדים לאט לעומת זאת המחשק עובד מצויין גם במשחקים ישנים יש קירטועים השאלה שלי האם יש תוכנה שמנקה את כל הקבצים של המקודדים ואם לא איך עושים את זה? ואיזה חבילת מקודדים אני צריך להתקין? והאם מקודדים משפיעים על איכות התמונה במשחקים או שזה קשור רק לכרטיס מסך? תודה רב…
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחילה לי הבעיה שאני פשוט לא יכול לראות סרטי divx (שאר הסרטים עובדים). ניסיתי להוריד את כל הcodecs שמותקנים אצלי ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר אני פשוט רואה משהו מעוות לגמרי עם הdivx שמותקן עכשיו ועם גירסה יותר ישנה אני רואה מסך אפור. הנגן הוא bsplayer.
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מישהו רק לשליחת SMS שיהיה לי קבוע באי סי קיו איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
אהלן, יש לי המון היס בקיובייס מישהו יודע איך אפשר להפחית את זה?
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
אני בא לבתקין אותה ובאמצע היא מבקשת תקליטון שקיבלתי עם הדיסק מה לעשות??? תעזרוו אני חייב את זה דחווף
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, אני מנסה להתחבר לתוכנת סקייפ שברשותי, בעבר לא נתקלתי בבעיות מיוחדות, אבל כיום שאני מנסה לפתוח חשבון חדש, אני מקבל שגיאה שסקייפ לא יכול להתחבר, אני יודע שהפיירוול של הווינדוס מכובה, ואין תוכנת פיירוול אחרת. ישנן החסימות של הראוטר עצמו אבל אני לא יודע איזה פורטים לפתוח. אשמח לתשובה מהירה, כי אני רוצה להטעין כסף לפני נסיעה לחול. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 16.02.2008 בשעה 20:42:29 הצלחתי להתחבר בשעה טובה, עכשיו רק צריך להטעין כסף...באפשרויות צויינו מספר פורטים שפתחתי אותם בעזרת ה-VIRTUAL SERVER, תודה בכל זאת.
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח קובץ של התוכנה מתקבלת ההודעה הבאה: נוסה כבר להתקין מחדש ולאתחל את המחשב,ללא הצלחה ???
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאין לו אינטרנט (גם אין בו כרטיס רשת) ויש בו אנטיוירוס nod32 גרסא 2.7 ורציתי לדעת אם אפשר להוריד עידכונים מהאינטרנט כדי לעדכן אותו ללא חיבור לאינארנט??..... אם כן... אפשר להשאיר פה קישור??...
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום לכם!!! אני התקנתי לאחרונה את התוכנה everst בשביל לבדוק ביצועי מחשב. אבל הבעייה שאני לא יודע איפה אני בודק בתוכנה ביצועי מחשב? מישהו יכול להגיד לי איפה זה בידיוק נמצא. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
הסימולטור לא מזהה את הכרטיס מסך שלי וזה רק בסימלטור... (FLIGHT SIMULATOR 2004) יש לציין שבהפעלת המשחק הראשונה הוא מציג שהוא לא מזהה כרטיס מסך ואין תצוגת 3D במחשב שלי רק במשחק אחד (CS)הוא פועל יופי אבל בJUICED הוא לא מזהה את הSHADER 3.0 שקיים בכרטיס... אני לא רוצה להגיע לפרמוט כי לפני חודש ביצעתי פירמוט ועכשיו עוד אחד ואני אצטרך להזמין שוב את החבר שלנו לעזור לנו וזה עשה זאת לפני חודש... התקנתי כמה דרייברים מהכי חדש עד ל93 נקודה משהו ומתחיל כבר להימאס.. למישהו יש פתרון?אולי אני אקנה כרטיס מסך חדש? בבקשה עזרה כי אני ממש נואש... (7600GS)
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
התקנתי את חבילת הקודקים האחרונה של K-LITE, וכל הסרטים משודרים בשחור לבן משום מה... מישהו ניתקל בבעיה המוזרה הזו?
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. כמו שכן אני מחפש אנטי וירוס חינמכי לויסטה אולמטה 64BIT יש המלצות ? בתודה
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
התקנתי windows vista, ואת הגרסה החדשה של avg free, וכאשר אני מנסה לעדכן את avg, מהירות ההורדה היא איטית ביותר ולא ניתן לבצע עדכון. הבעיה לא הייתה לפני כן שהיה לי XP. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר הנ"ל, אחרי שהורדתי אותו מהאתר של NVIDIA. אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב, אין את הסמל של הNVIDIA ליד השעון, כאילו לא התקנתי אותו בכלל. מישהו יודע מה הבעיה? אולי דרייברים של 64 ביט לא הכי יציבים? הגירסא היא: 162.22 WHQL והוא גם לא נותן לי להתקין את גירסאת ה32 ביט לדרייבר הזה כי הוא כותב שהיא מתוכננת לעבוד רק עם ויסטה 32. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אני רוצה לחזור לOFFICE 2003 שלי, מתחרט שרכשתי את ה07, וזה לא נותן לי למחוק את התוכנה, איך ניתן למחוק את כלללל התוכנה ידנית? כולל הרג'סטי וכדומה, אני לא רוצה שישאר ממנה זכר...
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות, הראשונה- האם מורידים דרייבר לכרטיס מסך על מנת לשפר את הביצועים שלו? והשנייה, יש לי תוכנה שברצוני להפעיל אך היא דורשת ממני מינימום 1 GB זיכרון ראם להפעלה. ויש לי רק 512. אז יש איזה דרייבר שיכול לגרום למהירות הזיכרון שלי במחשב לעלות? או איזה דרייבר אחר שיסתדר תבעיה ? (אולי משהו שישפר את הכרטיס מסך..) תודה רבה לעוזרים :
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לניהול עסק, שבאמצעותה אני אוכל לכתוב שם של ספק ואוטומטית הוא ימלא לי את הטלפון והפרטים לפי איש הקשר שכבר שמור, וגם חשוב לי מאוד שברגע שאני מתחיל לרשום מוצר כלשהו אחרי האות הראשונה הוא ידע להשלים לי את המילה (כמו באקסל) - אם יהיה ניתן להכניס לתוכנה, מראש מאגר נתונים של מוצרים ולכל ספק תהיה רשימה מראש של המוצרים והמחירים. ומצטער על הבקשה המיוחדת : אז באופן כללי תוכנה לניהול שיהיה לה ממשק כלשהו שיתאים לצרכי, תודה מראש. אם מישהו מכיר את ה- outlook ברמה שיהיה ניתן להפוך אותה למה שרצית, כלומר השלמה אוטומטית של פריטים והצגת נתוני איש הקשר, לאחר שרושמים את שמו ב"נושא" ביומן, זה יהיה מעולה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני מת לשים יוזר בארים באודות שלי
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מוריד דברים בUTORRENT נוצר מצב שכאשר אני עוזב את המחשב מספר שעות (למשך הלילה לרוב) כל ההורדות מפסיקות וכאשר אני מוריד מייל באמצעות האאוטלוק משרת של נטויזיון אז פתאום הוא לא מוצא לי את המייל ורק לאחר שאני מאתחל את המחשב הכל חוזר להיות בסדר (הUTORRENT מוריד והמייל עובד) יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך? תודה
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
היי, מישו אולי יודע איך אני מעביר את התיקייה של ה-incomplete ב-LimeWire למקום אחר? היא נתקעת איפה שהיא רוצה ולא מוכנה לזוז משם ואין שום דבר בקשר לזה בהגדרות. מצאתי בכמה מקומות דרך גוגל שזה דבר נפוץ ויש דרך לשנות את זה. אבל זה רק אם אתה משנה את המקום שה-Incoming file נמצאים ואז זה מציק. אפשר להפריד בין השתיים?
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
נעלם לי הסרגל כלים של שינוי השפות איך אני מחזיר אותו
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
תודה תודה תודה לעוזרים עריכה : ofir_mim התותח שלח לי מלך !!
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה בפוטושופ CS2. יש הרבה מקרים שבהם אני עובד עם קובץ כבד פתאום מופיעה לי השגיאה שלמטה (בתמונה המצורפת). מישהו יודע מה הבעייה? בעיית חומרה/תוכנה? תודה רבה רבה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-