תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום. הורדתי את הגרסא האחרנוה של k lite codec pack ולאחר מכן מופיע לי כיתוביות ירוקות שרשום שם audio track ואז מידע על הקול שבסרט וכו.. אבל איך אני מעיף את זה?
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר הנ"ל, אחרי שהורדתי אותו מהאתר של NVIDIA. אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב, אין את הסמל של הNVIDIA ליד השעון, כאילו לא התקנתי אותו בכלל. מישהו יודע מה הבעיה? אולי דרייברים של 64 ביט לא הכי יציבים? הגירסא היא: 162.22 WHQL והוא גם לא נותן לי להתקין את גירסאת ה32 ביט לדרייבר הזה כי הוא כותב שהיא מתוכננת לעבוד רק עם ויסטה 32. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
זה תמיד ככה? יש דרך לשפר את מהירו הגלישה מבלי להסיר את התוכנה? אם לא, על איזה אנטי-וירוס אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
חיפשתי דפדפן חדש כי יש לי איזה באג בפיירפוקס ורציתי לנסות משהו חדש ותשעמו האופרה הזה דפדפן משהו משהו... הקיצר מישהו משתמש בזה ורוצה לתת לי המלצות או משהו?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מנסה להתחבר זה לא מצליח ורושם שיש לי בעיה עם שער ברירת המחדל מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להריץ את התכנה Torrentspy שלא דורשת התקנה ומקבל הודעת שגיאה (צירפתי כקובץ JPG). יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? במחשב אחר שלי זה רץ בלי שום בעיה... תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש לי את msn מסנגר גירסא 7.5.234 אתמול כשהתכתבתי עם חבר פתאום הוא לא ראה מה אני כותב ניסיתי להתחבר אבל עדיין הוא לא ראה מה אני כותב בעצם כול מי שהיה לי ברשימה לא ראה מה אני כותב בתיבת הטקסט.. מחקתי את התוכנה התקנתי שוב אבל עדיין כלום הוא לא רואה מה אני כותב וגם אני לא ראיתי מה הוא כותב לי... יש למישהו מושג????
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, אני מנסה להתחבר לתוכנת סקייפ שברשותי, בעבר לא נתקלתי בבעיות מיוחדות, אבל כיום שאני מנסה לפתוח חשבון חדש, אני מקבל שגיאה שסקייפ לא יכול להתחבר, אני יודע שהפיירוול של הווינדוס מכובה, ואין תוכנת פיירוול אחרת. ישנן החסימות של הראוטר עצמו אבל אני לא יודע איזה פורטים לפתוח. אשמח לתשובה מהירה, כי אני רוצה להטעין כסף לפני נסיעה לחול. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 16.02.2008 בשעה 20:42:29 הצלחתי להתחבר בשעה טובה, עכשיו רק צריך להטעין כסף...באפשרויות צויינו מספר פורטים שפתחתי אותם בעזרת ה-VIRTUAL SERVER, תודה בכל זאת.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה חוץ מwin ISO ישנה אפשרות ל"דמות" סידירום?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
קניתי אתמול מסך 22 של LG רואים בו מטושטש ואני לא יודע איל לסדר את זה אודה למישהו על עזרתו תודה
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
מחפש תוכנת parental guard , שחוסמת תוכן לא רצוי (פורנו וכד')
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
כל פעם שאני מחליף תמונה דרך התוכנה הסרגל של הוינדוס קופא לאיזה 20 שניות ואני יכול להשתמש בוינדוס, להעביר חלונות עם TAB אבל הסרגל קופא אי אפשר ללחוץ על כפתור התחל וכל זה.. מה עושים? דרך אגב ניסיתי למצוא פתרונות עם תוכנות אחרות קלילות יותר, אבל כולם עתיקות מגעילות מזכירות לי וינדוס 3.11 ואני לא רוצה להתעסק איתם..
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
השארתי את האימיול יום שלם לעבוד ובערב ראיתי שכל השרתים נמחקו מהרשימה ונשאר בקושי אחד למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אני רוכש ניסיון בתוכנה רציתי לשאול מספר שאלות ... אני מגדיר לעצמי את genre המוזיקה ...בגלל שלפעמים הוא טועה ומערבב לי דברים קשורים ואני עושה את זה ידני אחד אחד אפשר לקבוע לרשימה שלמה את ה genre ? כי זה ממש עבודה . ועוד שאלה קטנה עם הוא קבע לי שזה יהיה באלבום כל שהוא וזה בדיוק אותו אלבום רק רשום בונוס והוא עושה לי את זה באלבום נפרד אך אפשר להגיד לי שיצרף את השירים באלבום אחר שקיים כבר ? ועוד שאלה קצרה העם שינוי קובץ לה acc כי יש לי אפשרות כזו משפרת את איכות השמיעה ? או עושה משהו מועיל
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני מריץ סריקה ומגיע לקטע מסוים ויוצא לי ... ועושה ERROR כזה : הנה תמונה : http://img404.imageshack.us/img404/8809/dddzp6.jpg
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו לפי הNFO (התנתקתי ועשיתי הכל באישור). אבל אני לא מצליח לעשות עידכון (LIVE UPDATE). הוא אומר לי שהאינטרנט לא מחובר, אבל האינטרנט כן עוד (יש לי אינטרנט ברשת). בבקשה תעזו לי
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן התקנתי חבילת מקודדים שחכתי מאיזה אתר ורוב הסרטים עבדו טוב אבל שהפעלתי היום סרט XVID נראה לי אז הקול בא לפניי התמונה ועשיתי מחיקה דרך ההוספה הסרה של ווינדוס וגם מחקתי מהרישום של ווינדוס את כל מה שקשור לDIVX (האם גרמתי נזק?)ואחר כך התקנתי DIVX 6 ואת המקודד של AC3 וXVID והסרט עדיין עשה לי בעיות אחר כך מחקתי את כל המקודדים להפתעתי הסרט עבד מצויין איך זה יכול להיות? ויש לי עוד בעיה הסרטים במשחקים ממש עובדים לאט לעומת זאת המחשק עובד מצויין גם במשחקים ישנים יש קירטועים השאלה שלי האם יש תוכנה שמנקה את כל הקבצים של המקודדים ואם לא איך עושים את זה? ואיזה חבילת מקודדים אני צריך להתקין? והאם מקודדים משפיעים על איכות התמונה במשחקים או שזה קשור רק לכרטיס מסך? תודה רב…
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
לכל בעלי גרסה 7, כנסו בבקשה ללינק הבא ותראו את הסרטון: http://www.bravia-advert.com/commercial/braviaextcommhigh.html (רק דוגמה, הבעיה מופיעה בכל סרטון שמתנגן בעזרת ה-QuickTime). יש לי בעיית רעש סטטי, וזה לא קשור לציוד שלי (בלמשל winamp ו-wmp זה לא קורה). אם גם לכם זה קורה ומצאתם פתרון אשמח לקבל אותו, אם אין לכם רעש סטטי ומצאתם פתרון אז גם טוב. תודה
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. כמו שכן אני מחפש אנטי וירוס חינמכי לויסטה אולמטה 64BIT יש המלצות ? בתודה
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התוכנה LinkWare? אני זקוק להסבר קצר וממצה בעברית, כדי לדעת אם לקבל עלי פרוייקט בתוכנה הזו.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
לא הזון אלרן, הוא לא נותן לי אפילו להכנס לאינטרנט, משהו נורמלי... תודה
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה למצוא את קבצי העוגיות.. אני משתמש בFF....ואני חייב להגיע לעוגיה עצמה.... אז תודה לכם...
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
כמו לכולכם יש לי במחשב ווינראר ויום בהיר אחד (אתמול) הוא החליט להיפתח אבל מה שקורה שהוא לא מראה לי תוכן!! אני משתגע כבר אני ניסיתי למחוק ואז שהתקנתי מחדש הוא לא נתן לי הוא אמר לי לנסות לפהעיל מחדש ואז לעשות כי זה עושה מלא שגיאות כאלה בהתקנה בבקשה אני צריך עזרה מה לעשות הוא פשוט לא אראה לי תוכן זאת אומרת קבצי ראר נפתחו אבל לא ראו את מה שצריך לראות ,רק את ה-שלוש נקודות
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי את התוכנה "Cyberlink Powercinema" זאת תוכנה מאוד בסיסית ופשוטה האפשרויות היחידות באיכות ההקלטה הן "good, bater , best" ה"בסט" יוצר קובץ של מגה לשניית הקלטה והכי נמוך "good" בערך חצי מזה כל מה שאני צריך זה תוכנה שאפשר לקבוע בה איכות יותר נמוכה או דרך אחרת להקטין את גודל הקבצים הרבה יותר (מדובר בחלונות ויסטה) תודה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שבודקת תטמפ של הכרטיס מסך (יש לי גיפורס 6600LE AGP8X) למי שיש שיבא לי לינק בבקשה !!!
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-