תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי עכשיו WIN XP SP2 ויש לי בעיה שהמחשב נסגר לבד לא מבצע ריסט פשוט נסגר כאילו בוציאו לו את החשמל מייל לאחר מיכן ניתן להפעיל אותו זה לא קשור למאורר הספק ואני חושב שזה קשר לכרטיס מסך שהוא RADEON 9200 SERIES נידמה לי זו בעיה ידועה שיש איזה קובץ שצריך להתקין אם זה כך אפשר לקבל את הקישור לקובץ ואם לא מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות כל מיני פעולות עם התוכנה הנ"ל, אלא שכל פעולה צריכה להסתיים בדחיסה של הסרט עם איזשהו codec. הבעיה שלא משנה איזה codec אני בוחר ולא משנה איזה quality הסרט יוצא מנופח בגודל שלו. הבעיה הזו בעצם לא מאפשרת להשתמש בתוכנה. מישהו מבין מה זה?
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אם כן אז האם כדאי CounterSpy Enterprise או CounterSpy ? אין לי רשת אבל חשבתי אולי יש יותר תוספות שם...
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
ברשותי אקספלורר 7 ושאני נכנס לאתרים מסוימים אני רואה את הכתב בשפת גיבריש ורק אחרי שאני משנה את הקידוד ידנית זה בסדר ואחרכך עוד הפעם חוזר מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
יש תוכנה שאני יכול להקליט וידאו חוץ מFRAPS למה FRAPS מוריד לי את הFPS מ90 ל20 מצאתי הרבה תוכנות פשוטות וכאלה אבל האיכות שם ממש ממש גרועה אז ודה מראש למי שיש תוכנה או לפחות שם של תוכנה טובה בשביל זה.
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אני נכנס לכל מיני אתרים ולעיתים קרובות הוא מסרב להכנס לכל מיני קישורים וכשאני לוחץ עליהם המחשב פשוט לא עושה כלום ובדרך כלל יש הודעה למטה באקספלורר איפה שהוא רושם בוצע בד"כ או את הכתובות שהוא נכנס אליהם הוא רשום לי מין הודעה מוזרה כזאת javascript משהו ויש לי גאוה מותקן ועובד לפחות לפי האתר שלהם שבדקתי ויש לי את הגרסה האחרונה מישהו יודע איך לתקן את זה?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אני מחליף מחשבים עם אבא שלי (מחשב מהעבודה שלו) כי לוח האם שלו תומך PCIE ושלי לא. הוא גם תומך SATA אז אני רוצה גם לקחת את הכונן קשיח שלו, רציתי לדעת עם איזו תוכנה אני יכול להשתמש שתעביר את המידע בין שתי הכוננים (יש לי גם כונן שלישי שיוכל להיות מן גשר ביניהם). תודה
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. כמו שכן אני מחפש אנטי וירוס חינמכי לויסטה אולמטה 64BIT יש המלצות ? בתודה
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
הורדתי BSPlayer מהאתר שלהם... את הגירסא החינמית. אני מנסה לנגן שם סרט, שומעים את הקול, אבל לא רואים כלום, המסך שחור. אם אני מנסה לנגן את אותו הסרט במדיה פלייר, רואים אותו טוב. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
WTF? וזה לא תקלה בקבצים, כי ההורדה לא נפגמה, ניראה כאילו בגלל שהווינדוס שלי בעברית אז התמונה הפוכה, לא שזה מפריע או משהו, כי מימין כתוב לי את מה שכתוב בתמונה למעלה, ואני לא עובר מהדרייבר הזה, הוא תיקן לי מלא תקלות שהיו מהדרייבר הקודם!
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת אם יש לכם הצעה לתוכנה בסגנון i-Catcher למעקב אחר מצלמות בבית.אגב תוכנה מעולה חבל שלא בחינם יש לכם משהו בסגנון להציע...???
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התוכנה LinkWare? אני זקוק להסבר קצר וממצה בעברית, כדי לדעת אם לקבל עלי פרוייקט בתוכנה הזו.
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום. יש לי את מילון ספיר בתוכנה. המילון ישן(שנת 97 נראה לי)ונראה כמו ממשק סטנדרטי של ויזואל בייסיק. הבעיה היא שהכיתוב מופיע בצד שמאל וז משבש את סדר הצגת ההגדרות.אני משתמש בווינדוס אקס.פי פרו סרוויס פק 2. מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה והאם אפשרי בכלל לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס כמה תמונות בדף אחד .. (לא לעשות העתק הדבק בוורד ) יש למישו עצה או משהו כי דרך התוכנה שבאה עם הוינדוס זה חותך לי חלקים מהתמונה ... תודה
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני יכול לשלב כתבה למשל מאתר YNET לתוך קובץ אקסל? ז"א אני עושה לי קובץ מידע על חברות (במסגרת העבודה שלי). ברגע שאני רואה כתבה מסויימת אני מעוניין לשלבה לדוח שלי. ואין לי מושג מה האפשרויות שלי. מה שאני כן יודע זה שאני לא רוצה לשלב קישור כי כך אני אצטרך חיבור לאינטרנט. אני מעונין לשמור את הכתבה בהארד דיסק ואז איכשהו לשלבה ע"י לינק (או משהו בסגנון) לאותו המיקום. ובעברית פשוטה יותר. אני אפתח את הקובץ, ואז שם יהיה כפתור/לינק שאם אני אלחץ אליו הכתבה תיפתח לי (בין אם קקבוץ וורד/תמונה - לא משנה). תודה מראש על הסבלנות.
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחילה לי הבעיה שאני פשוט לא יכול לראות סרטי divx (שאר הסרטים עובדים). ניסיתי להוריד את כל הcodecs שמותקנים אצלי ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר אני פשוט רואה משהו מעוות לגמרי עם הdivx שמותקן עכשיו ועם גירסה יותר ישנה אני רואה מסך אפור. הנגן הוא bsplayer.
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב כזה (ראו מפרט) ושמתי לב למשהו מוזר כל פעם שאני מחלץ קובץ גדול של כמה ג'יגה אז הליבות פשוט מפסיקות לעבוד כמעט לחלוטין והמחשב מתחיל להתקע כל כמה שניות לשנייה בערך... מה נוצר בעצם שהמחשב מחלץ קובץ גדול והמעבד לא מתפקד טוב.. ככה אני מבין את זה, מרוב האפליקציות האחרות המעבד עובד מצויין, משחקים וכדומה הכול עובד מעולה, אפילו משחקים שלא מנצלים 4 ליבות מאמצות את כולם כמעט עד הסוף. אז מה ניסגר אם הWINRAR? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
כל פעם כשיש סרטונים ברשת שמופעלים ע"י ה media player (לא בחלון חדש, בתוך החלון של האקספלורר) אחרי כמה שניות הוא נתקע ויוצא לי מהאספלורר גם בפירפוקס זה עושה לי את הבעיה הזאת אני לא מצליח לראות סרטונים באינטרנט, אלא אם כן זה בפורמט qt ניסיתי להסיר את ה wmp10 וחזרתי ל 9 ועדיין היו בעיות, וגם כשניסיתי לחזור עוד פעם ל 10 מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה הדרייברים לMX500 עושים? ואם הוא עכבר טוב?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
רציתי לשאול, איפו אני שם את הכתובת של הפאב? תודה :xyxthumbs: דחוף!!
-
היי האם מישהו יכול להסביר מה ההבדל בביצועים של מערכת הפעלה 32 או 64 ביט? האם התקנה של ווינדואוס 64 על מחשב 32 ביט תראה איזהשהו הבדל, או לחילופין לא תתאים? אם הייתם צריכים לבחור בין להתקין ויסטה 32 או ויסטה 64, מה הייתם בוחרים? (על מחשב 32ביט)? תודה!
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה שייך לפה.. אבל הורדתי קובץ (משחק) ולא כתוב עליו איזה קובץ הוא כתוב רק file... עם מה אני אמור להפעיל אותו? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אז ככה, פירמטתי לחבר שלי את המחשב עם וונדוס חוקי+סריאל חוקי, הפירמוט הסתיים המחשב עלה ויש בעיה מוזרה בהתקנה של הדרייברים ושל משחקים ותוכנות. נסה שנית - התעלם או ביטול .. נקתלתי בזמן האחרון כמה פעמים בבעיה הזאת וניסיתי גם דיסקים אחרים ויש אחת מהבעיות הבאות : או בעיה בהתקנה של האופיס או בהתקנה של הדרייברים או בעיה בהתקנה של משחקים ותוכנות שונות .. אשמח לקבל עזרה בנושא
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
יש לי משתמש מוגבל ולא ניתן לעשות הרבא דברים בגלל שהמישתמש מוגבל אני רוצה סך הכול לאפס דפדפן שלא היה את כל הסיסמאות ושמות המישתמשים שנכנסים לאינטרנט מה אני צריך לעשות תגידו לי באיזו דרך ?
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-