תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי משתמש מוגבל ולא ניתן לעשות הרבא דברים בגלל שהמישתמש מוגבל אני רוצה סך הכול לאפס דפדפן שלא היה את כל הסיסמאות ושמות המישתמשים שנכנסים לאינטרנט מה אני צריך לעשות תגידו לי באיזו דרך ?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
לא הזון אלרן, הוא לא נותן לי אפילו להכנס לאינטרנט, משהו נורמלי... תודה
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
מאתמול הסאונד במחשב שלי עושה בעיות. בסרטונים באינטרנט אני שומע הכל בווליום ממש ממש נמוך. בשירים שנמצאים על המחשב אני שומע את המוזיקה, אבל מוזר לא יודע להסביר בדיוק... בנוסף, לא שומעים את הזמר/ת אלא רק את המוזיקה(וגם אותה כמו שאמרתי, שומעים מוזר) מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לשחק עם כל האפשרויות של הדרייבר של הכרטיס קול לבדוק שלא שיניתי משהו בטעות וכלום לא עוזר!
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום! נתקלתי בבעיה שלא ראיתי אף פעם קודם, אין לי מושג ממה היא נגרמה. אבל פתאום סמן העכבר בפיירפוקס הפך לי כמו סמן עכבר בכתיבה, ואם אני לוחץ על למטה או למעלה בחיצים, אז זה יורד לי שורות במקום לרדת בדף. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי. יש למישהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה ומשחק וכשאני מקליט סרט התוכנה לוקחת את הסאונד מהמיקרופון ניתקתי את המיקרופון ואז לא שומעים כלום אין סאונד בכלל ? אצל חבר שלי התוכנה הקליטה עם קול ... איך אני משנה את ההגדרות בבקשה עזרה .. תודה לעונים עריכה : הבעיה נפתרה ... תודה בכל זאת ... אם מישהו יתקל בבעיה וירצה עזרה שיצור איתי קשר בפרטי אני אשמח לענות
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
כשאני ניכנס למישחקים קלים כמו למשל READ ALERT (1) הוא אומר שהוא לא מוצא "UNABLE TO FINDE VIDEO BUFFER" וGUNBOUND משהוא דומה אבל מישחקים רגילים (כבדים יותר הוא מפעיל) יש לי את הדריבר האחרון
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את התוכנה virtual pc 2004 ולאחר מיכן התקנתי את windows xp ויש לי 2 בעיות 1) הוא לא מקבל את דיסק התוכנה של לוח האם שלי ולא נותן לי להתקין 2) בגלל בעיה זו ווינדוס לבד זיהה את כרטיס הרשת שלי בתור intel וכרטיס הרשת שלי הוא nvidia בכלל וכשרציתי להתקין את הדרייבר מהדיסק של לוח האם הוא פשוט לא מצא דרייבר מתאים מתוך הדיסק אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש קובי
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
כדי להתקין את הצ'ט של נענע האתר מבקש ממני להתקין את הפקד שלACTIVE X אבל האנטי וירוס של מקאפי מבטל לי את ההתקנה כל הזמן ומודיע לי שזה וירוס טרואיני האם זה וירוס ?ואם לא איך אני גורם למקאפי לקבל התוכנה -הוא לא נותן לי אופציה כזו בכלל
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אם כן אז האם כדאי CounterSpy Enterprise או CounterSpy ? אין לי רשת אבל חשבתי אולי יש יותר תוספות שם...
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
עשיתי UNINSTALL וכל כמה דק' זה מודיע לי שהתקופת נסיון נסתיימה אבל אני הסרתי אותו ולא מוצא אותו בהוספה והסרה של תוכנות איפה אני מחפש את הערך שלו ברגג'יסטרי ?? או מה לעשות בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
אז ככה יש לי DVD שקורא DIVX ואמרו לי שזה עשה את החיים יותר קלים... שאני יכול לצרוב סרט כ DATA ולשים שם תרגום ושהכל יהיה אותו שם וה DVD שלי יטען את זה.... אח"כ אמרו לי שאני צריך לעשות איזשהי תיקייה מיוחדת בשביל שה DVD שלי יקרא את זה... אז מישהו יכול בבקשה לעזור לי ? ואיזה קובץ אני צריך את הסרט ? כקובץ SRT ?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התוכנה LinkWare? אני זקוק להסבר קצר וממצה בעברית, כדי לדעת אם לקבל עלי פרוייקט בתוכנה הזו.
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
מחשב חדש, מותקן XP, מותקן גאווה, שווקוי ופלאש. ואני רואה רק איקס אדום
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי סרט שנמצא בשני קבצים איך אני יכול לאחד אותם? קובץ AVI.. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
יש אפשרות לראות כמה אחוזים הגיע קובץ שאני שולח/נשלח מicq גירסה 6 ?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכם! הדוד שלי הביא לי מחשב מלבד דיסק של xp prof אין לו שום דיסק של לוח או כרטיס מסך כלום , :s05:למחשב כמה כרטיסים מורכבים ניתן לראות מאחור,אפילו אם אפתח מארז חוץ מהלוח אני לא מאמין שאזהה את שאר החומרה,עוד בקשה ממכם על המחשב מותקן כבר xp prof האם אני יכול לעשות שחזור מערכת ,כי ניסתי ומופיע לי בעיה של רזולוציה ,ניסתי לשנות ללא הצלחה,גם saf-mode לא הצלחתי ,האם ישנה אפשרות בלי לפרמט לנסות להחזיר המערכת לקדמותה ,אם כן איך? או לצרוב תוכנה כגון everest על דיסק אצלי, וללא אינטרנט לנסות לזהות חומרה המורכבת במחשב שלו ...
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אז תשמעו ככה אני רושם עם לפטופ בכיתה עכשיו מתחילת שנה לא היו בעיות בכלל.. ועכשיו אני נכנס לוורד הכל נעול וכשאני מנסה לרשום או משו זה רושם לי "This modefication is not allowed beacuse the selection is locked" עכשיו מזה לעזאזל? אני משתמש באופיס 2007.. ואני לא יכול לרשום כלום =\\ עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום לכם!!! אני התקנתי לאחרונה את התוכנה everst בשביל לבדוק ביצועי מחשב. אבל הבעייה שאני לא יודע איפה אני בודק בתוכנה ביצועי מחשב? מישהו יכול להגיד לי איפה זה בידיוק נמצא. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש, כרטיס מסך של ATI 4670, חיברתי את המסך רגיל ובנוסף את הטלויזיה ליציאת ה- S-Video. בכל צורה שלא ניסיתי לא היה ניתן לבצע שיכפול (Clone) של שני המסכים. ניסיתי לאפשר את מסך 2 ולהגדירו כ-TV אך עדיין ללא הצלחה, יש למישהו רעיונות נוספים ?? הדרך היחידה שבה הצחלתי לראות משהו על הטלוויזיה היתה בביצוע Swap, ראו מצוין על הטלוויזיה אך לא על המסך. תודה
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
אחת הסיבות שאני לא רוצה לעבור לויסטה היא בגלל שהבנתי שבMovie maker בנמצא בויסטה אי אפשר ללכוד וידאו מכרטיס טלוויזיה אנלוגי (Flyvideo 2000 או hunagge wintv pvr 150). אפשר להתקין את Microsoft Movie maker 2.1 או 2.2 על ויסטה? :s05:
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות, הראשונה- האם מורידים דרייבר לכרטיס מסך על מנת לשפר את הביצועים שלו? והשנייה, יש לי תוכנה שברצוני להפעיל אך היא דורשת ממני מינימום 1 GB זיכרון ראם להפעלה. ויש לי רק 512. אז יש איזה דרייבר שיכול לגרום למהירות הזיכרון שלי במחשב לעלות? או איזה דרייבר אחר שיסתדר תבעיה ? (אולי משהו שישפר את הכרטיס מסך..) תודה רבה לעוזרים :
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום כאשר האייפוד מסתנכרן דרך האייתיונס כעבוד 10 דקות המחשב נכבה לי כל פעם מחדש וכשאני מדליק את המחשב הוא רושם ל : the cpu was previously shoutdown due to a thermal event (overheating) בקיצר אני לא מצליח להעביר את המוזיקה לאייפוד בגלל שהוא נכבה כל הזמן מה אני אמור לעשות מישהו מכיר את הבעיה
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו לפי הNFO (התנתקתי ועשיתי הכל באישור). אבל אני לא מצליח לעשות עידכון (LIVE UPDATE). הוא אומר לי שהאינטרנט לא מחובר, אבל האינטרנט כן עוד (יש לי אינטרנט ברשת). בבקשה תעזו לי
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-