תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
http://img156.imageshack.us/img156/6315/42650105.jpg
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
מחפש תוכנת parental guard , שחוסמת תוכן לא רצוי (פורנו וכד')
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני עובד עם הפקס של XP והמקסימום שמצאתי זה יבוא(כלומר יבוא של מסמכים/פקסים אל תוך תוכנת הפקס). לגבי הפקסים הנכנים אין בעיה למצוא את התקיה ולגבותם אך לגבי הפקסים הנשלחי ששמורים אצלי בתיבת דואר יוצא בתוכנת הפקס של WIN XP SENT לא מצאתי מיקום התיקיה בה הם שמורים וגם לא קיימת רך להעבירם באמצעות EXPORT (אופציה שלא קיימת בתוכנת הפקס האינטגרלית של WIN XP) הכוונה של כל הסיפור היא להגן על החורמ הנ"ל במקרה של תקלה וכד' בכונן C בה תוכנת הפקס מותקנת, לעומת את בתוכנהכמו OUTLOOK ב אני משתמש לשליחת מיילים אין כל בעיה לגבות את התוכן באמצעות EXPORT האם למישהו מושג היכן ממוקמת התקיה של הפקסים היוצאים בתוכנת הפקס שמגיע אינטגרלית עם WIN XP? או כיצד לעשות גיובוי מסודר כמו EXPORT בדומה לתוכנות…
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם צורב DVD ורציתי לדעת איזו תוכנה הכי מומלצת (לא צריך משהו מסובך) בשביל לצרוב DVD וגם דיסקים רגילים (MP3 ו-DATA) עד עכשיו השתמשתי בNERO אבל אין שם אפשרות לDVD תודה מראש ניב
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
השארתי את האימיול יום שלם לעבוד ובערב ראיתי שכל השרתים נמחקו מהרשימה ונשאר בקושי אחד למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אני רוכש ניסיון בתוכנה רציתי לשאול מספר שאלות ... אני מגדיר לעצמי את genre המוזיקה ...בגלל שלפעמים הוא טועה ומערבב לי דברים קשורים ואני עושה את זה ידני אחד אחד אפשר לקבוע לרשימה שלמה את ה genre ? כי זה ממש עבודה . ועוד שאלה קטנה עם הוא קבע לי שזה יהיה באלבום כל שהוא וזה בדיוק אותו אלבום רק רשום בונוס והוא עושה לי את זה באלבום נפרד אך אפשר להגיד לי שיצרף את השירים באלבום אחר שקיים כבר ? ועוד שאלה קצרה העם שינוי קובץ לה acc כי יש לי אפשרות כזו משפרת את איכות השמיעה ? או עושה משהו מועיל
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
עשיתי UNINSTALL וכל כמה דק' זה מודיע לי שהתקופת נסיון נסתיימה אבל אני הסרתי אותו ולא מוצא אותו בהוספה והסרה של תוכנות איפה אני מחפש את הערך שלו ברגג'יסטרי ?? או מה לעשות בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
יש תוכנה שאני יכול להקליט וידאו חוץ מFRAPS למה FRAPS מוריד לי את הFPS מ90 ל20 מצאתי הרבה תוכנות פשוטות וכאלה אבל האיכות שם ממש ממש גרועה אז ודה מראש למי שיש תוכנה או לפחות שם של תוכנה טובה בשביל זה.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
WTF? וזה לא תקלה בקבצים, כי ההורדה לא נפגמה, ניראה כאילו בגלל שהווינדוס שלי בעברית אז התמונה הפוכה, לא שזה מפריע או משהו, כי מימין כתוב לי את מה שכתוב בתמונה למעלה, ואני לא עובר מהדרייבר הזה, הוא תיקן לי מלא תקלות שהיו מהדרייבר הקודם!
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התוכנה LinkWare? אני זקוק להסבר קצר וממצה בעברית, כדי לדעת אם לקבל עלי פרוייקט בתוכנה הזו.
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
כמו לכולכם יש לי במחשב ווינראר ויום בהיר אחד (אתמול) הוא החליט להיפתח אבל מה שקורה שהוא לא מראה לי תוכן!! אני משתגע כבר אני ניסיתי למחוק ואז שהתקנתי מחדש הוא לא נתן לי הוא אמר לי לנסות לפהעיל מחדש ואז לעשות כי זה עושה מלא שגיאות כאלה בהתקנה בבקשה אני צריך עזרה מה לעשות הוא פשוט לא אראה לי תוכן זאת אומרת קבצי ראר נפתחו אבל לא ראו את מה שצריך לראות ,רק את ה-שלוש נקודות
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
שלום. יש לי את מילון ספיר בתוכנה. המילון ישן(שנת 97 נראה לי)ונראה כמו ממשק סטנדרטי של ויזואל בייסיק. הבעיה היא שהכיתוב מופיע בצד שמאל וז משבש את סדר הצגת ההגדרות.אני משתמש בווינדוס אקס.פי פרו סרוויס פק 2. מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה והאם אפשרי בכלל לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני בא להתקין וזה ההודעה שהוא נותן לי: http://img408.imageshack.us/img408/9541/3dmark053vf.jpg מפרט כאן בצד שמאל..... מה הבעיה????
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
מה השלבים שצריך לעשות חוץ משלב הצריבה בנרו שאת זה אני כבר מכיר ?תודה
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
וההתקנה שיש לי היא מהאתר של לוג'יטק,והיא ההתקנה הכי עדכנית באמת יכול להיות שאני קודם צריך להתקין את הדיסר המקורי שהיה לי ואז את ההתקנה מהאתר של לוג'טק(ההכי עדכנית) דרך אגב ההתקנה עבדה לי לא מזמןףפשוט עכשיו המחשב אחרי פירמוט
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
שאני מנסה לשחזר עם Recover My Files במהלך השחזור הוא מנתק אותי מהאינטרנט.למה?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
יש לי את msn מסנגר גירסא 7.5.234 אתמול כשהתכתבתי עם חבר פתאום הוא לא ראה מה אני כותב ניסיתי להתחבר אבל עדיין הוא לא ראה מה אני כותב בעצם כול מי שהיה לי ברשימה לא ראה מה אני כותב בתיבת הטקסט.. מחקתי את התוכנה התקנתי שוב אבל עדיין כלום הוא לא רואה מה אני כותב וגם אני לא ראיתי מה הוא כותב לי... יש למישהו מושג????
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות, הראשונה- האם מורידים דרייבר לכרטיס מסך על מנת לשפר את הביצועים שלו? והשנייה, יש לי תוכנה שברצוני להפעיל אך היא דורשת ממני מינימום 1 GB זיכרון ראם להפעלה. ויש לי רק 512. אז יש איזה דרייבר שיכול לגרום למהירות הזיכרון שלי במחשב לעלות? או איזה דרייבר אחר שיסתדר תבעיה ? (אולי משהו שישפר את הכרטיס מסך..) תודה רבה לעוזרים :
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני מריץ סריקה ומגיע לקטע מסוים ויוצא לי ... ועושה ERROR כזה : הנה תמונה : http://img404.imageshack.us/img404/8809/dddzp6.jpg
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אז ככה יש לי DVD שקורא DIVX ואמרו לי שזה עשה את החיים יותר קלים... שאני יכול לצרוב סרט כ DATA ולשים שם תרגום ושהכל יהיה אותו שם וה DVD שלי יטען את זה.... אח"כ אמרו לי שאני צריך לעשות איזשהי תיקייה מיוחדת בשביל שה DVD שלי יקרא את זה... אז מישהו יכול בבקשה לעזור לי ? ואיזה קובץ אני צריך את הסרט ? כקובץ SRT ?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני נכנס לכל מיני אתרים ולעיתים קרובות הוא מסרב להכנס לכל מיני קישורים וכשאני לוחץ עליהם המחשב פשוט לא עושה כלום ובדרך כלל יש הודעה למטה באקספלורר איפה שהוא רושם בוצע בד"כ או את הכתובות שהוא נכנס אליהם הוא רשום לי מין הודעה מוזרה כזאת javascript משהו ויש לי גאוה מותקן ועובד לפחות לפי האתר שלהם שבדקתי ויש לי את הגרסה האחרונה מישהו יודע איך לתקן את זה?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
כאשר מורידים למשל פרק של סדרה מסויימת אז בד"כ הוא בWINRAR והוא בערך ב20+ חלקים מפוצל בWINRAR אני גם רוצה לעשות ככה לחלק מהוידאו שלי, אז איך אני גורם לכך שהוידאו בזמן שאני שם אותו בWINRAR יהיה מחולק להרבה חלקים?
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=124
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש לי משתמש מוגבל ולא ניתן לעשות הרבא דברים בגלל שהמישתמש מוגבל אני רוצה סך הכול לאפס דפדפן שלא היה את כל הסיסמאות ושמות המישתמשים שנכנסים לאינטרנט מה אני צריך לעשות תגידו לי באיזו דרך ?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-