עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חשוב שיהיה אפשר לעבוד דרך ראוטר

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  2. Started by hedva,

משהו מוזר, או פשוט חוסר נסיון אתמול התקנתי בבית את שועל האש על xp באנגלית עכשיו התקנתי בעבודה (אם אפשר לקרא לזה כך), את השועל על xp בעברית הדבר המוזר שכל הדפים של mozilla הם בעברית (וואו אפשר להשתגע לפעמים מלכתוב באותה שורה עברית ואנגלית) לא נראה לי שהתקנתי גרסה העברית של השועל, למרות שכך יותר נוח להשתמש בו אז האם זה ה xp ? והאם יש דרך שגם בבית הגרסה באנגלית של השועל תעבוד בעברית? בעצם לא ברור איזה xp יש כאן כי ה- start באנגלית (לא התחל) אבל בחלק העליון קובץ עריכה תצוגה... בעברית

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  3. לא ממש עלה לי רעיון לכותרת.. אז ככה אני יכול להשיג עבודה ואין לי ממש ניסיון אבל רציתי לדעת מה בדיוק עושים בעבודות כאלה. אני בטוח שלא יגידו לי תעשה לנו חתימה, כפתור, סידור תמונות וכל שאר החרטא הזה.. מה שרציתי זה לדעת מה בדיוק עושים בעבודה כזו, ואם אפשר תנו לי איזה פרוייקט לדוגמא(כמו שיתנו לי בעבודה אמיתית). פשוט אני יודע כמה קשה זה להשיג עבודה ללא ניסיון (אני מניח שלעשות לחברים זה לא בדיוק ניסיון) ורציתי לדעת אם אני ברמה מספקת אני יכול להגיד לו יש לי קצת ניסיון ובלה בלה בלה... קיצר אם תוכלו לעזור לי אודה לכם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא עזרתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  5. Started by lior46,

אני צריך לקדד באיכות המירבית ושלא יהיו מריחות או ריבועים סרטון שייצרתי בפרמייר פרו,הוא מורכב בתמונות סטילס ישנות ברזולוציה נמוכה. אני צריך שהוא יהיה על כל המסך כשאני מציג אותו דרך ה DVD,באיזה מקודד כדאי להשתמש ועל איזה הגדרות אני צריך לשים אותו? ההגדרות של הפרוייקט הם: 720h 576v 16:9 תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  6. שלום בהתחלה התקנתי את Office 2007 ולא שמתי לב שהוא מתקין לי בכונן C(שאין לי שם הרבה מקום) במקום בD. עכשיו הסרתי את ההתקנה וכשנשאתי להתקין שוב הוא בכלל לא שואל אותי כלום הוא רק אומר לי להמתין(למשך שנייה בערך) ואז ישר מתחיל בהתקנה! לא שאל כלום. למה זה יש דרך לסדר את זה? עריכה: טוב הסתדרתי אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by Nadav_Peretz,

שלום אני מנסה למצוא תוכנה אשר ממירה DVD של קבצים, לתוך קובץ ISO. אני עוקב כרגע אחרי מדריך ופשוט אמרו לחפש בגוגל איך להמיר - אבל החיפוש פשוט לא הניב שום תוצאות. אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא תוכנה ומדריך שימוש בה, אודה לו מאוד תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  8. Started by xlSnaK,

שכחתי תסיסמה וגם כשאני עושה שכחתי סיסמה אז שם אני לא זוכר את התשובה לשאלה... יש דרך לגלות את הסיסמה שלי ? תודה זה דחוףףף [=

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  9. יש לי מחשב HTPC (המחשב הקטן שמשמש בד"כ גם כמערכת קולנוע ביתית) ובין היתר יש בו כונן של קורא כרטיסים של SD SM MS וכד'. העניין הוא שמצד אחד כשנכנסים למחשב שלי ואז מוצגת רשימת הכוננים הקיימים יש משהו כמו 4 כוננים לא מוכרים שבדיוק תואמים למספר החריצים בקורא הכרטיסים, בנוסף, הנורה הירוקה בקורא הכרטיסים דולקת תמיד - כלומר הכונן מחובר באופן תקין. מצד שני, כאשר אני מכניס כרטיס כלשהו לכונן אין שום אזכור לכך שהמחשב זיהה את הכרטיס. אני מאמין שזוהי בעייה של דרייבר שחסר לי - אם כן, אודה למי שיוכל לשלוח קישור לדרייבר שכזה. במקרה הכי גרוע צריך כנראה להגדיר בביוס את הכונן דבר שלא נראה לי הגיוני כי הכוננים מוגדרים עקרונית.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  10. אני רוצה להתקין FIREWALL בוינדוס ויסטה אבל אני לא יודע מה קיים שתומך בויסטה ומה טוב ??? יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  11. Started by nizansm,

שלום, יש לי מקום להוריד ממנו דברים מסוימים, אבל הוא בפרוטוקול HTTP... כאילו הכתובת שלו מתחילה בHTTP ויש שם המון המון תיקיות שאני צריך בתוך תיקיה אחת גדולה... ומכך משתמע שיש גם המון קבצים! אז רציתי לשאול איך אני יכול להוריד תיקיה שלמה? ניסיתי בFLASHFXP אבל בפורט 21 הוא צריך סיסמא ומשתמש ובפורט 80 באנונימי הוא עושה TIMEOUT מישהו יודע? תודה!

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by vnhteyal,

יצרתי דיסק איתחול(CDROM) מסוג UBCD4Win לינק /http://www.ubcd4win.com איך אפשר להסביר את זה שבחלק מהמחשבים שבדקתי התוכנה כן מצליחה לעשות BOOT מהכונן וטוענת מערכת הפעלה מה CD ובחלק מהמחשבים לא כמובן שמהBIOS את ה FIRST BOOT DEVICE קבעתי כ CDROM בכל המחשבים תודה אייל

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by megatay,

שלום. קניתי מחשב חדש בשעה טובה, הכל עבד טוב ויפה שבוע ופתאום אחרי שבוע אני מעלה את המחשב ומקבל ERROR. עשיתי ריסט ידני ומאז הXP לא עולה לי. הוא עושה את הפס הזה בהתחלה אבל אחרי זה הוא לא עולה, גם לא בSafe mod. לא התקנתי שום דבר מיוחד. עוד דבר מוזר זה שהעליתי את הווינדוז בפעם שקבלתי ERROR פעם ראשונה שזה העלה את המסנג'ר בסארט-אפ. יש למישהו רעיון? נ.ב אולי זה אמור להיות בפורום ווינדוז?

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  14. הי, אני צריך המלצה לתוכנה שיודעת להפוך שמות שירים בעברית (הנגן שלי יודע להציג רק עברית הפוכה). אם היא יודעת להפוך גם תגי ID3 בקבצי MP3 זה בכלל יהיה פצצה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  15. יש לי על המחשב סרט שהסאונד שלו מגיע כשניה או שתיים לפני התמונה ,יש תוכנה שמסדרת את זה? רצוי שהתוכנה תסדר את זה לתמיד כדי שאני אוכל לראות את זה גם בDVD ולא רק במחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by emailaya,

שוחררה גירסה 2.4.2 של תוכנת הדואר החינמית: emailaya זו גירסת ביניים לקראת שינוי מאסיבי של בסיס התוכנה מתוך מטרה לעשות אותה מהירה וגמישה הרבה יותר ממה שהיא היום בינתיים אתם מוזמנים לנסות ולהנות מהגירסה הנוכחית שינויים מגירסה קודמת: הוספת כתובת למענה לכל חשבון קיבוץ כל קידומות המענה לקבוצה אחת בתצורת תגובה[4]: נושא לאפשר/לנטרל את אפשרות הרסס קידוד ידני של תוכן מכתב שינויי עיצוב למסך שליחת מכתב אפשרות למיון עולה/יורד לפי תאריך לכותרות רסס תיקוני באגים לינק לגירסה בעברית: http://www.emailaya.co.il לינק לגירסה באנגלית: http://www.emailaya.com אשמח לשמוע רעיונות לפיתוח התוכנה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by aviv23,

יש לי סרבר של cs&ventrilo עכשיו האדמין השני של הcs לא מצליח להיכנס לונטרילו וכולם כן מישהו יכול בבקשה לעשור לי? ונט 84.95.247.29 פורט 1234 קאונטר 84.95.247.29:20007 תודה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  18. Started by Dimness,

שלום, אני מחפש תוכנה שתסדר לי משפטים (שורות) שכתובים בוורד לפי האות הראשונה בסדר ה - ABC. אולי קיימת כזו אופציה מובנית בתוכנה ואני לא מודע אליה? דוגמא לסידור שאני מתכוון: A: ...1 ...2 ...3 B: ...1 ...2 ...3 וכך הלאה... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by alex188,

שלום יש לי בעיות התחברות בקאזה, היא פשוט לא מתחברת לי. הגדרתי את החומת אש כמו שצריך, מצאתי את האשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160579.msg1358660#msg1358660 ופעלתי לפי ההוראות אך משום מה זה לא עובד עדיין. יש למישהו הצעות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  20. אני עובד עם הפקס של XP והמקסימום שמצאתי זה יבוא(כלומר יבוא של מסמכים/פקסים אל תוך תוכנת הפקס). לגבי הפקסים הנכנים אין בעיה למצוא את התקיה ולגבותם אך לגבי הפקסים הנשלחי ששמורים אצלי בתיבת דואר יוצא בתוכנת הפקס של WIN XP SENT לא מצאתי מיקום התיקיה בה הם שמורים וגם לא קיימת רך להעבירם באמצעות EXPORT (אופציה שלא קיימת בתוכנת הפקס האינטגרלית של WIN XP) הכוונה של כל הסיפור היא להגן על החורמ הנ"ל במקרה של תקלה וכד' בכונן C בה תוכנת הפקס מותקנת, לעומת את בתוכנהכמו OUTLOOK ב אני משתמש לשליחת מיילים אין כל בעיה לגבות את התוכן באמצעות EXPORT האם למישהו מושג היכן ממוקמת התקיה של הפקסים היוצאים בתוכנת הפקס שמגיע אינטגרלית עם WIN XP? או כיצד לעשות גיובוי מסודר כמו EXPORT בדומה לתוכנות…

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  21. שלום לכולם, בנייד DELL של אבי הWMP לא נותן לו לצפות בכל הסרטים,האם אני צריך חבילת קודקים?? ואם כן איזו חבילה תואמת ויסטה באופן מלא?? ועוד דבר קטן,איך אני בוחר בWMP של ויסטה איזה קבצים לנגן(דוגמת AVI MPEG MP4 וכאלה כמו שיש בסימונים בWMP של XP)?? בדקתי בTOOLS ולא מצאתי שם שום איזכור לגבי זה,אז אודה למי שיסביר איפה מוצאים את זה. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  22. יש לי רשימה של מיילים שהיגיעו מניוזלטר שפרסמתי >> ולכן הם כולם עם שדות קבועים כולם נמצאים אצלי בתיקייה של OE מחפש תוכנה פשוטה וידידותית >> להפוך את המיילים האלו לדטה בייס >> אקסל או וורד מישהו מכיר ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  23. Started by Domovoi,

ב ATI TRAY TOOLS יש אפשרות לבחור ב HIGH Catalyst AI LOW Catalyst AI Catalyst AI OFF במה לבחור ומה זה בכלל?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by most,

הבעיה היא שכשאני בא להפעיל את התוכנה הוא נותן לי הערה של "FATAL ERROR", ולא ניתן להפעיל את התוכנה. בהתחלה התוכנה עבדה בסדר גמור אבל אתמול פתאום הבעיה צצה לה. אין לי מושג מה גורם לבעיה. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את התוכנה אך זה לא עזר. מישהו נתקל בבעיה ויודע איך לפתור אותה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 417 צפיות
  25. Started by ofer1928,

יש לי 2 תוכנות עריכה על המחשב שלי: יש לי ULEAD VIDEOSTUDIO 11 וגם את PREMIUN ואני מעוניין להתחיל לערוך סרטי וידאו שונים, האם 2 התוכנות האלה יחדיו אמורות להספיק לי? ואם מישהו מכיר אותן קצת, מה התוכן שלהן?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.