עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן יש לי את הבעיה הבאה ואיני מצליח לפתור אותה כאשר אני בא לראות וידאו באחד האתרים למשל כמו nana או קשת איני יכול לבגדיל את גודל החלון של הוידיאו למשל אם אני מנסה להגדיל אותו או שהוא קטן אוטומטי או שהוא מציג לי מסך שחור ואני שומע רק קול יש לציין שבמסך קטן אני גם שומע וגם רואה למישהו יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  2. הי, אני רוצה לחבר מחשב לראוטר וככה לחלוק אינטרנט וLAN בין שלושה מחשבים. אני מחפש פיירוול לאחד המחשבים שלא יעשה בעיות עם הרשת LAN/WAN ויהיה קל לשימוש. מה מומלץ? (לא חובה שיהיה חינמי)

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by Bezo,

שלום כולם. שאלתי היא האם יש בשוק תוכנות נוספות שמקליטות תוכנות משחקים או את המסך. (בוידאו כמובן) .. כדוגמא FRAPS .? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  4. Started by assaf990,

אני מגדיר לו שיבחר שרת לעיגון באופן אוטו' ואכן בעת העידכון המתוזמן הוא מעדכן. הבעייה: לאחר העידכון הוא משנה את השרת ל: www.node32.com ואז בעת העידכון הבא הוא לא מצליח לעדכן כי מנסה על שרת ספציפי. ואז כל פעם ידנית אני משנה ב-SETUP שיבחר שרת אוטו' לעידכון. (ללא התערבות ידנית הוא בכלל לא מעדכן גם לאחר חודש) השאלה: למה הוא קובע לי שרת ספציפי לעידכון ולא שומר על "בחר אוטומטי" כמו שעשה לי במשך שנה שלמה?? (בגירסה הקדומה לא הייתה לי בעייה כזו)

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  5. אני מנסה להפעיל סרט שעל המחשב שלי, אך ברגע שאני נוגע בו עם הסמן של העכבר הוא פשוט מאתחל לי את כל האקספלורר.מישהו מכיר את הבעיה? :-\

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  6. שלום, אודה לסיוע שלכם, לא מצאתי מענה לזה בחיפוש קצר בגוגל. אני מעוניין ליצור סקריפט שיפתח לי אפליקציה מסויימת על מסך מספר 1 ואפליקציה שנייה על מסך מספר 2. מדובר על 2 מסכים שמחוברים למחשב אחד בEXTENDED MODE. הרבה תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני מחפש תוכנה שאני אוכל להזין אקורדים ושהיא תנגן אותם איך שאני רוצה + אפשרות ליצירת ביט? יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by aviaderi,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם במציאת תוכנה שתגרום לCD של הלפטופ שלי להשאר סגור כל עוד לא פתחתי אותו. אצלי הCD ממוקם בקדימה של הלפטופ ומדי פעם הוא נפתח לאחר שהרגל שלי נתקעת בו בטעות. פעם מצאתי תוכנה שנועלת את הCD ומשחררת אותו רק כשרוצים ואחרי הפרמוט אני לא מצליח למצוא אותה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  9. אם יש ל VISTA 64BIT עדיף

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by sos,

שלום! אני ממש חייב את העזרה שלכם! כתבתי עבודה כלשהי ב-word ובטעות נסגר לי הקובץ מבלי ששמרתי....רציתי לדעת אם יש דרך...כל דרך שאני אוכל לשחזר את הקובץ?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  11. יש לי במחשב אלבום שלם, אבל הוא לא מחולק למספר קבצים של שירים, הוא כולו בתוך קובץ APE אחד. אני רוצה להשאיר את האלבום באותו הפורמט, אבל במקום שיהיה לי את האלבום בקובץ אחד, אני רוצה לחלק את הקובץ למספר השירים של האלבום במקור, כל אחד בנפרד. איך אני עושה את זה? פרטים של הקובץ:

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  12. שלום. יש לי מחשב דואל קור 1.83 גיגה הרץ זיכרון של 1 גיגה שעובד על וינ אקס פי sp3 לאחר ההדלקה לוקח לו די הרבה זמן לעלות ולאחר לחיצה על הדפדפן לוקח לו זמן נוסף. יש אפשרות לזרז את העלאה שלו? אולי להוריד תוכנות שלא אמורות לעלות בעת ההדלקה? ואם כן איך אפשר להוריד אותן. ארצה להוסיף ולציין שאני גולש עם ראוטר של בזק 1025 w במהירות חבילה של 2.5 מגה וגם שהאנטיוירוס שלי לא עדכני אני עשיתי סריקות לגילוי חוגלות דרך כמה תוכנות והכל היה נקי. תודה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by malren,

אהלן, אני מחפש תוכנה אשר סורקת אתר מסויים שאני נותן לה בתדירות כלשהי ובמידה והיא מזהה שינוי (כל שינוי) שתשלח לי מייל לדואר האלקטרוני שלי. מצאתי את פלאג אין של FireFox שנקרא "UpdateScanner" שהוא עושה בדיוק את מה שאני רוצה אך אין לו את האופציה של שליחת מייל ברגע שהוא מזהה שינוי אלא מודיע באמצעות הקפצת חלון במחשב מה שלא עוזר לי כי אני רוב היום לא על המחשב. האם יש למישהו פתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by Rocket_Pool,

שלום לכולם, פתחתי בחומרה אך נראה לי שזה מתאים גם לכאן. קניתי לפני כמה ימים את הכרטס של סאפייר 1950 PRO לAGP 512 היו לי לא מעט בעיות עם הכרטיס. בהתחלה הרטיס היה עושה ריסטרטים פתאומיים והמסך היה קופא לשנייה והLCD היה מראה מסך שחור לכמה שניות וחוזר למצב הרגיל ואז קופא שוב וחזור. ככה ללא הפסקה-כל זה היה קורא כשהייתי נכנס להגדרות של הכרטיס מסך ב 3D או לשינוי הגדרות ביצועים וכמובן כניסה למשחק כלשהו. לאחר כמה שעות קיבלתי שגיאה של CLI.EXE ומסך כחול עם השגיאה ATI2DVAG. לאחר כמה שעות של חיפושים בגוגל הגעתי לאתר/פורום הזה http://www.sightsea.com/pghpchd/forum/forum_posts.asp?TID=19&PN=1 ושם הסבירו למישהו שהייתה לו את אותה הבעייה מה לעשות.. במקרה הזה הפעולות לפתרון הבעיה היו עדכו…

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  15. אהלן, עקרונית השאלה בכותרת, מישהו מכיר תוכנה שכזו? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  16. Started by joni,

^^^^^^

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  17. שלום. אחותי קצינת חינוך בבית כלא והיא ביקשה ממני עזרה בהכנת הזמנה לטקס שהם עורכים של האסירים. רק זה קצת מעבר למיומנות שלי בפוטושופ. אז אולי מישהו מכם יוכל לעזור לי? לטעמי זה לא כזה סיפור למי שיש לו ידע בתחום. מצורפת תמונה שהיא המטרה המבוקשת, רק מה היא צילום לא עריכה גראפית: ולמטה יש לינק לתמונה של פרוסת לחם שהיא אמורה להיות הבסיס להזמנה. בסה"כ צריך להביא את הפרוסה לצורה המצולמת עם הטקסט המסגרת ומקום נוסף לכתיבה של עוד פרטים על ההזמנה. מדובר בטקס יום השואה אז אל תהיו קיצוניים בעיצוב. אבל חופשי עם החוש האומנותי שלכם. כמו כן, אם מצאתם פרוסת לחם יותר "פוטוגנית" אז בשמחה. העיצוב הקריטי כאן הוא הפרוסה ואיך שהטקסט משתלב בה. הנה לינקים לתמונות בגודלם המקורי: …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, יש לי שרת + קבוצת מחשבים עם נורטון: Symantec Corporate 9 האם ישנה דרך לבטל את סריקת הוירוסים בדואר יוצא ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  19. בגלל שהתקנתי וינדוס חדש והכל, אז חלק מהתוכנות הייתי צריך להגדיר מחדש. יכול להיות ששכחתי איזה הגדרה שגרמה לזה, אך אני לא מוצא אותה. הבעיה היא שאני מוריד טורנט מטראקר פרטי באזורס אך המהירות נראית לי איטית יחסית.... אני בחיבור 2.5 מגה באינטרנט אבל ההורדה נמצאת על 50KB או לפעמים 80-90KB... שזה נראה לי איטי בטירוף יחסית לזה שאני אמור להוריד ב-300KB. פתחתי את הפורט בראוטר, ואין לי FIREWALL במחשב. מישהו יודע מה גורם הבעיה? כנראה זה משהו באזורס... רק אני לא מוצא מה. תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  20. היי, אני חדש בכל הקטע של העיצוב גראפי, אני רוצה ללמוד להשתמש בתוכנה coreldraw 12, אז יש לי כמה דברים: 1)מישהו יכול להסביר לי על התוכנה הזאת, מה עושים איתה וכל זה? 2)מישהו יכול לתת מדריכים לתוכנה? 3)היא מסובכת להבנה? תודה למי שייעזור

21. Started by almog1620,

מחפש תוכנה פשוטה וקלה, למתחילים, לשליטה על מאווררי המחשב. מתאימה לווינדוס 7 תודה

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by Axel Foley,

יש עוד אנשים שלא מצליחים להתחבר למסנג'ר? מהבוקר הוא לא מתחבר לי וגם האתר של hotmail לא זמין.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  23. שלום לכולם ברשותי מצמת אינטרנט של סמסונג מדגם פליאומקס pwc-7000x במערכת ההפעלה הקודמת מסוג xp היא פעלה מצוין במערכת ההפעלה הנוכחית מסוג -vista premium אינני מצליח להשיג את כל האפשרויות הכלולות בתוכנה-כלומר תוכנת המעקב שמפעילה את המצלמה עם גילוי תנועה האם יש מישהו שיכול לעזור בנושא הנל? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  24. שלום לכם אני משתמש (זה שנים) במוזילה וכמובן גם בפיירפוקס באתרים שונים התוצאות (מראה) לא פועלות טוב במוזילה ולכן אני משתמש באינטרנט אקספלולר ( ) אני יודע שיש תוסף שמאפשר ע"י לחיצה ימנית על העכבר ליפתוח את אותו העמוד בדפדפן אחר אבל אני רוצה קיצורי דרך (בתור כפתורים) ישירות על הדפדפן (ליד הGO) אם מישהו מכיר איזה תוסף או דרך לעשות זאת אני ישמח לקבל הסבר תודה אנשים טובים עריכה: לפני שפתחתי את הת'רד הזה חיפשתי בת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=134454.0 ולא מצאתי

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  25. אני יודע שדייבר של הכרטיס מסך עושה 2 דברים בלבד 1. מגדיר את שם המסך שידחף לכל מקום אפשרי 2. מגדיר מקסימום מהירות רענון לכל רזולוציה התקנתי את הפוטושופ הוא הביא לי הודעה מוזרה עשיתי אישור וכל מה שלבן, הפך לצהוב הכל ממש הכל ניהיה בגוון מחריד! לא ידעתי מה לעשות מחקתי את הדרייבר של המסך שיחזור להיות "פלאג אנד פליי" והפוטושופ הסתדר... שוב התקנתי את הדרייבר של המסך שוב אותה בעיה.. מה פה קורה פה?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.