עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כמו בכותרת, הוא ניכנס לי לאתרים יותר לאט מ-Explorer, בטעינת אתרים וכוליי, איך אני יכל להגביר את המהירות שלו? יש איזו שהוא תוסף? מדריך? תודה מראש לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by walla,

מישהו יודע איך קוראים לתוכנה הזאת שיש בה הרבה כאלה פאנלים לווינדוס אקס פי ??פאנלים= את הצבעים של ההתחל וכל הצבעים...

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  3. ישנם הרבה מקרים שאני נתקל בתופעה שכאשר אני מנסה להפעיל סרטון וידאו מהאינטרנט התמונה מוצגת בצעבים מעוותים כמו צילום אינפרא אדום מוצגת התמונה או בוא נגיד צילום נגטיב !! מה עושים ! ?? האם הבעיה היא קודיקס או שיש משהו שקשור ל FFDSHOW

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  4. אוקי, זה רה לי במשחק החינמי אמריקז ארמי, ובמשחק שקניתי מן-אונט. תסתכלו בתמונה הבאה - http://img100.imageshack.us/my.php?image=sdaadaig1.jpg אז ככה, אחריי זה הרצתי שוב התקנה של המשחק, וזה כותב לי אותו דבר. עשיתי ריסטרט חשב, הפעלתי את ההתקנה פעם אחת, וזה כותב לי אותו דבר. הפורום גיימר המליצו לי לעשות חיפוש רג'יסטרי מהו כזה, ועשיתי. וזה עדיין עושה לי את הדבר הזה. (אני לא בטוח שזה מחק לי את כול הרג'יסטרי האלה.) אבל אני לא חושב שזה העניין. ואני רוה כבר לשחק בהם! וזה ממש דחוף בשבילי אנשים! תודה לעוזרים!

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by TheTNT.COM2,

שלום רב, יש ברשותי מחשב די ישן לפני 3 שנים מבוסס AGP (אינטל 2.4 פרספוקט), ומסך מחשב עוד יותר ישן לפני 6 שנים של פילפס 17'. רכשתי לפני 4 חודשים x1950pro, התקנתי את הדריורים והכול היה בסדרר ורץ מצויין עד עכשיו. אולם עכשיו יש בעייה כלשהיא, (סגרתי 21 ואין לי מושג מה אח שלי עשה למחשב), הבעייה היא שברגע שאני מפעיל את המחשב, ולאחר השלב של הלוגו של XP שנטען, המסך לפתע מתכבה, מופיעה לי ההודעה - 126k/240 hz frequency is out of range, לאחר כמה שניות מופיע לי מסך כחול עם ati2dvag. עכשיו, אני פשוט מפעיל שוב את המחשב, עושה last known good... והמחשב עולה, אך עם הדריור תצוגת הברירת מחדל של וינדוס. נסיתי הלוך ושוב למחוק ולהתקין את הדריור, אך הבעייה חוזרת על עצמה, הדריור מותקן, אני מבצע רי…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by raYo,

אני רוצה להתקין תוכנת אופיס אני רק מתלבט איזה: Office 2003 או Open Office. מה היתרונות ומה החסרונות ובתכל'ס מה עדיף?

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  7. Started by naoriko,

יש לחבר שלי פאלפון נוקיה ויש לו שפות בפאלפון ספרדית צרפתית אנגלית ועוד... ואין לו עברית...אז הוא שם אנגלית כמובן... עכשיו השאלה שלי זה אם יש איזו תוכנה קוד משהו שאני יכול להשים את השפה העברית בפאלפון???? בבקשה תעזור זה דחוףףףףףףףףףףףףף כל המגיב תודהההה רבהההההה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by MasterOr,

כרגע מחקתי בטעות איזה 10 גיגה של דברים חשובים מהמחשב שלי ויקח לי שנה להוריד את כל זה בחזרה!!! :'( :'( :'( חייבת להיות דרך להחזיר את זה אני לא מאמין !!! אם מישהו יודע משהו בבקשה אני חייב את זה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. אורח Si-Nom

אוקי אני מקבל שגיאה כשאני מנסה להתקין או להסיר את התוכנות Daemon Tools ו Alcohol 120%. זה קרה ביגלל התוכנה Anti Blaxx [המיזדיינת הזאת]. [מישהו אולי יכול לישלוח לי תקבצים האלה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  10. Started by sofix4,

אחת הסיבות שאני לא רוצה לעבור לויסטה היא בגלל שהבנתי שבMovie maker בנמצא בויסטה אי אפשר ללכוד וידאו מכרטיס טלוויזיה אנלוגי (Flyvideo 2000 או hunagge wintv pvr 150). אפשר להתקין את Microsoft Movie maker 2.1 או 2.2 על ויסטה? :s05:

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  11. Started by shevah,

שלום לכולם. יש לי ויסטה 64 ביט, ואני מנסה להתקין את שתי התכונות(ניסיתי כל אחת לבד) אבל אני מקבל הודעת שגיאה ממש בחלונות הראשונים, כאשר אני לוחץ next. השגיאה בדימון טולס היא error code 14. Contact support. עכשיו בדקתי בפורומים של שתי התוכנות וגם באינטרנט ולא הצלחתי למצוא פתרון הולם שיסדר את זה. יש לציין שאלכוהל עבד אצלי מעולה עד שפשוט החליט להפסיק לפעול, אז מחקתי אותו ונסיתי להתקין מחדש וזה לא הולך. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by lipa,

אני משתמש בתוכנה MV2-PLAYERS התקנתי את ערכת המקודדים של קאזה לייט אני רואה את הסרט אבל לא את הכתוביות (לא משנה באיזה סרט) תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ilay22,

בחלון אופציות של הורדה שיש open with save flashgot נעלם לי משום מה ה open with אבל כשהשניים האחרים לא מסומנים, ואני לוחץ אנטר, זו פותח לי את הopen with מישהו יודע איך אני עושה שאני אוכל שוב לראותו אותו?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  14. היי, ערכתי היפר קישור ואחרי שאני מנסה להפעיל אותו מופיעות לי הודעות השגיאות המצורפות אין לי מושג איך פותרים את זה :s05: יש לכם פתרון? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. שלום חברים. יש לי בעיה מוזרה. אני לא מצליח להקליק על "באנרים". שאני נכנס לאתר המכללה שבה אני לומד. כאשר אני רוצה לקליק על התפריט שום דבר לא קורה (גם FOX 3 וגם IE 7). (הכוונה לתפריט היכן שרשום מידע למעומדים, יחידות אקדמיות וכו'...). מה עושים http://colman.ac.il מצורפת גם תמונה: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  16. כי אין AUTOFIRE, הטמטום גם שאי אפשר להשעין את זה בצורה נורמלית בשביל ללחוץ עם האצבע שלא התעייפה, בטוח יש איזה תוכנה שעובדת עם ה MAME שמאפשרת AUTOFIRE ?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by nw,

יש לי קבצי וידאו דיגיטלי ואני רוצה לערוך אותם (בעיקר לחתוך חלקים מיותרים) תוכלו בבקשה להמליץ לי על תכנה טובה שעושה את זה?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by motaboy,

כרגע יש לי פרטישן אחד עליו מותקן WIN XP PRO. אני רוצה רק להריץ משחק דוס אחד ישן, OMF 2097 שבשום צורה לא עובד טוב בXP בגלל שהסאונד קטוע לגמרי. אני רוצה לחסוך התקנה של ווינדוס ישן עם דוס בפרטישן נפרד משתי סיבות 1. אין לי כוח להתעסק עם הארדיסק מחולק, אני לא אוהב את זה וזה במיוחד מטופש רק בשביל משחק אחד! 2. אני אצטרך להתקין כנראה הכל מחדש כי הווינדוס הישן צריך להיות מותקן ראשון ורק אח"כ אני אוכל להתקין XP כדי ליצור אפשרות של DUAL BOOT חשבתי להעלות את המחשב מהCD של 98 SE אבל ככה אני נתקע עם מחשב בלי דרייורים לכרטיס קול (Aureal Vortex 2) ועוד יותר גרוע - המשחק כל כך ישן (1994) שהוא לא מקבל מספיק זכרון בסיסי (מתוך ה640K) וכמובן שאני לא יכול לשנות את הCONFIG.SYS שעל הדיסק. יש למי…

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  19. Started by daniel0089,

היי, אז ככה הבעיה הזאת מופיעה רק בגרסה ה-6... בשאר הגרסאות היא לא מופיעה.. אבל ICQ מחייבים את 6.. אז הינה הבעיה.. שאני מפעיל את האייסיקיו מופיע לי פס שחור מלמעלה במסך (הפס מופיע מתי שנגמר החלון של הICQ שמצמידים אותו לצד שולחן העבודה..) שאני סוגר את התוכנה הפס נעלם.. מה יש לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  20. Started by Dark Daemon,

מישהו מכיר דרך להאיץ את ההורדות בביטורנט? אני משתמש ב Lion-Heart BitTorrent ,ובדר"כ הוא מוריד לי במהירות של 10-15KBS . יש לי אינטרנט 1.5M.

• 12 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by eladbu,

אז ככה יש לי בעיה עם העכבר שלי שהוא מיקרוסופט ווירלס אופטיקל העניין הוא שאני נמצא באינטרנט ומשתמש בלחיצה על הגלילה בכדי לנווט בתוך הדף עם החיצים הכל עובד טוב ויפה עד שאני עוזב את הגלילה והדף קופץ לי לתחתית העמוד בלי שום אזהרהבטוח יש איזה טריק לתקן את זה שישאר איפה שעזבתי את הכפתור! יש לי כמוהן מותקן אינטלי פוינט 5.1

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  22. אני מעוניין לחבר בין כמה מסמכים לקובץ אחד, הכיצד?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by mic85,

בס"ד שלום, ניסו להתקין על המחשב שלי התקן bluethooth ומאז הקול לא עובד במחשב. הקול עובד רק דרך התוכנה RealtekHD Audio Manager שאז הוא משמיע צליל לדוגמא. כאשר מנסים להשמיע שירים דרך windows media player יש הודעת שגיאה C00D11BA. יש לי לוח אם מסוג gigabyte EP43-DS3L עם כרטיס קול מובנה. ניסיתי להסיר את התוכנה, אבל זה לא עוזר. נכנסיתי למנהל ההתקנים ושם אין שום סימן ? או ! ניסיתי להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש מדיסק ההתקנה וגם זה לא עבד בעת ההתקנה הוא נתן הודעת שגיאה על כול אחד מהדרייברים שניסיתי להתקין אבל הוא סיים להתקין בלי לתת שום סמל של שגיאה במנהל ההתקנים. ניסיתי להסיר את הדרייברים דרך מצב בטוח ושוב פעם זה לא עבד.. גיליתי שיש 2 דרייברים בהתקני ממשק אנוש(HI…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by shlosi,

שלום לכולם. יצרתי מצגת עם מספר קטעי וידאו מקבצים שקיימים אצלי על המחשב. אני מעוניין לשמור את המצגת כקובץ אחד כדי שאוכל להפעיל אותו בכל מחשב, אבל כקובץ ppt ולא כpptx כדי שאוכל לפתוח אותו גם באופיס 2003. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by מאור247,

יש לי מדיה פלייר 11 , יש לי גם מערכת עם סאב..... מתי שאני מפעיל שיר דרך המדיה פ]לייר ... לא שומעים ת'סאב.... רציתי לדעת אם אפשר לשנות משו בהגרות כדי שזה יפעל

• 3 תגובות
    • 474 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.