תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
א.הורדתי סרט dvd (חוקי כמובן)בדרך כלל שאני מוריד אז הסרט יורד בקובץ image שאותו אני מנגן בנגן של המחשב,הפעם ירדה לי תיקייה בשם video_ts שבא יש מלא קבצים שמתחילים ב-vts ואחריהם מספר כלשהוא או ifo,איך אני יכול לאחד את הכל לקובץ Image שאותו אני יוכל לנגן במחשב ? ב.יש לי הופעה חוקית של dvd שהורדתי,במקור ההופעה היא 16 ג'יגה שמחולקים על 2 דיסקים(כנראה דיסקים עם שכבה כפולה שמכילים 9 ג'יגה)מי שהעלה אותה לרשת פיצל את זה ל-4 דיסקים במקום 2,האם ניתן לערוך את ההופעה שתיהיה כמו המקור(16 ג'יגה מחולקים על שני דיסקים)???
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום. מה שאני מנסה לעשות זה להוציא את האודיו מסרט AVI XVID, שהסרט הוא באורך 12 דקות. ניסיתי בשלל דרכים אבל נכשלתי.. ניסיתי ליבא את האודיו ישירות לaudacity אבל הוא לא קיבל את הקובץ (AVI). ניסיתי virtualdub ו movie maker ושניהם טענו שהפורמט לא תואם. ניסיתי שלל תוכנות שמצאתי בגוגל תחת החיפוש movie audio extract . אז אני די אובד עצות. לא מפריע לי שזה יוציא לי את כול האודיו ואני הערוך את זה אחר כך. לא ידעתי שקיבצי AVI כה קשורים נפשית לאודיו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
ככה נכון יש לי את כל המשתמשים הרשומים שלי עכשיו איך אני יכול לשנות את האימייל שלי ושכל הרשימה של האנשים ישארו לי? נגיד יש לי חשבון X ויש לי בו אנשים במסנגר אני רוצה להעביר את זה לכתובת אחרת מסיבה קטנה ומציקה... ואני רוצה להעביר אותו לחשבון Y אבל עדיין שישארו לי אותם אנשים במסנגר יש אפשרות לעשות זאת? אם כן איך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני צריך להוסיף ווידאו למצגת שעשיתי בפאור פוינט, אבל שאני מוסיף קובץ כזה אז אין סאונד, והוא רץ מהר מדי. יש דרך שזה יעבוד נורמאלי, או שאני צריך לפתוח את זה כקובץ נפרד? תודה
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
עשיתי עדכון לMADIA PLAYER קיצר אחרי העידכון הוא מבקש מימני כל הזמן לעשות ריסט ולהיכנס כמנהל או כחבר אדמין עכשיו לי יש רק יוזר אחד והוא מוגדר כמנהל אני לא מבין מה הוא רוצה ממני עשיתי ריסט 3 פעמים ובדקתי בלוח הבקרה חשבונות משתמש מופיע לי רק יוזר אחד ובדקתי את ההרשאה שלו והיא של מנהל מי יכול לעזור לי ? ???
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום. התקנתי windows מהתחלה, והתקנתי את חבילת המקודדים ffdshow. אני מצליח לראות הכל, חוץ מקבצי WMV. ניסיתי להוריד כל מיני מקודדים כמו Xvid ו-DivX ושום דבר לא עוזר. מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני משאיר את המחשב שלי דלוק למשך יומיים או למשך פרק זמן ארוך אני מתחיל ליראות את דפי האינטרנט כאילו שאין JAVA או משהו כזה... (דוגמא לפי התמונה למטה) והתופעה נעלמת אחרי ריסטראט למחשב. למישהו יש רעיון למה אניע רואה את הדפים בצורה מוזרה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
קניתי לפטופ עם vista premium ועל הנייח יש לי xp pro ואני מנסה לסדר רשת בייתית. יש לי router של level one. אינטרנט סידרתי עם הrouter בשני המחשבים. אחרי מאמץ קל הצלחתי לסדר שמהלפטופ אני אוכל לגשת למחשב הנייח. הבעיה היא שמהמחשב הנייח אני לא מצליחה לראות את הלפטופ, (מהנייח בworkgroup אני רואה רק את הנייח, וכש אני מנסה לגשת ישירות לip אני מקבלת "The network path was not found" אבל כן מצליחה לעשות ping עליו. לכן אני מניחה שהבעיה היא איפשהו בהגדרות של אחד מהמערכות, אבל אני לא מצליחה להבין אפילו באיזה אחד מהמערכות, כי יש לי רק שני מחשבים בבית. למישהו יש מושג עם מה להתחיל?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם שוב, חשבתי שהבעיה תיפתר אבל היא לא נפתרה, אז נאלצתי לפרמט את המחשב. לצערי, עדיין יש לי את אותה הבעיה בדיוק כשהמחשב ריק כמעט לגמרי. הבעיה היא שכל קטע וידאו שאני מנגן פועל עם קטיעות נוראיות ולפעמים בכלל לא רואים את הוידאו. הבעיה קיימת עם כל המקודדים ועם כל התוכנות וכל הקבצים. אין יל מושג איך לפתור אותה. ניסיתי להתקין מחדש את כל מערכת ההפעלה והתוכנות (פירמוט) ניסיתי לבדוק שגיאות בכונן, ניסיתי איחוי של הדיסק, ניסיתי הכל. אשמח מאוד לעזרה כלשהי, אני כבר איבדתי תקווה עם הבעיה הזאת. Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
היא כמו EMULE ? עובדת עם אותם קבצים? למה תמיד הייתה לי בעיה להתקין אותה הוא דרש כל הזמן !JAVA אחרי הסברים יהיה נחמד לקבל לינק לתוכנה ול JAVA והסבר איך להפעיל נכון! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
באמת אין ספייווארס יותר? היא שווה בדיקה?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב שלא נתקלתי בה בעבר... שאני מדליק את המחשב הוא טוען את הווינדוס ואז אחרי הטעינה יש מסך שחור ל20 שניות ואז הוא כותב לי "there is no paging file" משהו אין זיכרון וירטואלי... הלכתי לmy computer\properties\advance\performance והכפלתי את כמות הזיכרון ב1.5 ואז עשיתי ריסטרט ושוב הוא רושם לי את אותו הדבר... למישהו יש מושג מה הולך כאן ??ספייוור ?? וירוס ?? עשיתי בדיקה והוא לא מוצא כלום....הוא רושם לי שאין זיכרון וירטואלי...וברגע שאני משנה את זה ומאתחל את המחשב אותו הדבר זה חוזר על עצמו...יכול להיות וירוס ??? הורדתי את SPYBOT...ואת SPYDOCTOR והם הסירו כמה ספייוורים...אני עושה סריקת וירוסים עם הקספרסקי והוא לא מוצא כלום...בחיים לא נתקלתי בדבר כזה...הזיכרון הויר…
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שאני מנסה לשמור בWORD 07 ע"י תוכנת PDFCreapor זה לא שומר.יש אולי חסימה ?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
חוקיים כמובן, איך לא? ;D לשירים בודדים.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מחשב חדש, מותקן XP, מותקן גאווה, שווקוי ופלאש. ואני רואה רק איקס אדום
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מאתמול הסאונד במחשב שלי עושה בעיות. בסרטונים באינטרנט אני שומע הכל בווליום ממש ממש נמוך. בשירים שנמצאים על המחשב אני שומע את המוזיקה, אבל מוזר לא יודע להסביר בדיוק... בנוסף, לא שומעים את הזמר/ת אלא רק את המוזיקה(וגם אותה כמו שאמרתי, שומעים מוזר) מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לשחק עם כל האפשרויות של הדרייבר של הכרטיס קול לבדוק שלא שיניתי משהו בטעות וכלום לא עוזר!
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
בדר"כ יש שתי כוננים אחד צורב ואחד קורא, ויש לי רק צורב, אז אני צריך תוכנה שעושה את שתי הפעולות שאני מכניס דיסק שאני רוצה לצרוב וגם הדיסק הצרוב, חבר שלי אמר לי שיש כזה דבר... תודה מראש, מתן.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם ASUS KX600\PRO ואני לא מצליח להתקין תדרייברים של הכרטיס כול ורשת.. ככה שאין לי מוזיקה ואינטרנט במחשב ההוא. מישהו יודע מה הבעיה ? אולי למישהו יש או יכול להשיג לי דרייברים חדשים יותר ?. בבקשה לעזור מהר. תודה רבה,מור
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
צריך תוכנה שתשפר את מהירות ההורדה/גלישה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בפיירפוקס. חלונות שאמורים להיפתח בחלון חדש (כי הם תוכנתו לכך) מוצגים בגודל קטן מאשר הם אמורים להיות ולכן אי אפשר לראות את את כל הדף. אולי עוד מישהו נתקל בתופעה זו? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב כזה (ראו מפרט) ושמתי לב למשהו מוזר כל פעם שאני מחלץ קובץ גדול של כמה ג'יגה אז הליבות פשוט מפסיקות לעבוד כמעט לחלוטין והמחשב מתחיל להתקע כל כמה שניות לשנייה בערך... מה נוצר בעצם שהמחשב מחלץ קובץ גדול והמעבד לא מתפקד טוב.. ככה אני מבין את זה, מרוב האפליקציות האחרות המעבד עובד מצויין, משחקים וכדומה הכול עובד מעולה, אפילו משחקים שלא מנצלים 4 ליבות מאמצות את כולם כמעט עד הסוף. אז מה ניסגר אם הWINRAR? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
לשימוש בעיקר לצילום מתוך משחקי מחשב.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
קודם כל, תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי. הבעיה היא כזו - לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINXP. לפני הפירמוט גיביתי מס' קבצים אשר חשובים לי מאוד (בעיקר קבצי פלאש שהם פרוייקטים שאני עובד עליהם כבר הרבה זמן) אך לאחר ההתקנה מחדש ולאחר שהתקנתי שוב את FLASH MX, כאשר אני מבקש לפתוח קובץ *.FLA שגיביתי הוא לא פותח אותו ורושם לי "Unexpected file format" (גם אם אני מנסה לפתוח את הקובץ דרך אופציית "Open" בתוכנה עצמה, וגם אם אני מנסה לפתוח ע"י לחיצה כפולה). אני חייב עזרה מיידית לתקן את הבעיה כי חלק מהקבצים הם פרוייקטים עבור אנשים אשר אני מוגבל בדד-ליין להגשתם והבעיה בוערת מאוד! מה ניתן לעשות? (לבינתיים ניסיתי להתקין 2 גירסאות שונות של פלאש בכדי לראות אולי אחת מהן תפתח את…
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלפי דעתי היא פשוט הכי פשוטה... אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות..... פשוט אני רוצה לשים תוכנה כלשהי במחשב אחד, במחשב השני שלא יהיה צורך להתקין תוכנה או משהו דומה, אלא רק להקיש IP, או להתחבר דרך רשת האינטרנט... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מסובכת, השתמשתי בתוכנה וערכתי איזה טראנס והוספתי חלקים מטראנסים אחרים ועשיתי מלא דברים וכסיימתי ושמרתי אז שכחתי לסגור את אחד השירים שפתחתי כדי לגזור ממנו חלקים והתוכנה עשתה לי איתו מיקס כששמרתי וזה עכשיו קובץ אחד ונדפק לי הכל, חשבתי, אולי יש איזו תוכנה שאיכשהו אני אוכל למחוק את הטראנס שהתוכנה הוסיפה לי כי יש לי את השיר שהיא הוסיפה לי ואולי יש תוכנה שלוקחת את השיר שאני לא רוצה וקוראת אותו ומוחקת אותו מהקובץ של שני הטראנסים.. או שאולי אני יכול לשחזר את הקובץ שהיה טוב לפני ששמרתי עליו עם איזו תוכנה? בבקשה תעזרו, זה מבאס תחת אחרי כל ההשקעה הזו
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-