עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי וינדוס ויסטה..ויש לי שתי כוננים c ו d, אותו הארדיסק רק הוא מחולק הבעיה היא שלא נשאר לי הרבה מקום על c בגלל ההתקנה של ויסטה ועוד דברים. ניסיתי להישתמש בפרטישן מגיק 8 אבל הוא לא עובד לי עם ויסטה האם מישהו יכול לתת לי שם של תוכנה שתוכל להוסיף מd ל c זיכרון ושתעבוד עם ויסטה? תודה לעונים..

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  2. יש לי firefox ואני רוצה להתשמש ב composer מבלי להוריד את מוזילה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  3. מישהו יודע או מכיר מישהו שיודע לשחזר סיסמא מ SafeGaurd....?!?!?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  4. Started by EVGA-yuvalll22,

היי חבר'ה.. כמו שכן אני מחפש אנטי וירוס חינמכי לויסטה אולמטה 64BIT יש המלצות ? בתודה

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  5. טוב נתחיל! דבר ראשון אני לא יכול להכנס ל properties בדסקטופ דבר שני אני לא יכול להכנס ל add\remove דבר שלישי אני לא יכול להכנס setup hoem or small office netowrk דבר רביעי כשהמחשב עולה אז אני לא רואה את האייקונים שעל הסקטופ אני צריך להכנס למנהל משימות ולכבות תהליך בשם msupdat.exe\winupdate.exe תמיד זה אחד מהתהליכים מקוהו שתוכלו לעזור לי

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  6. Started by sahargt,

שלום חברים אני רוכש זיכרון של CL4 2GB ברצוני לדעת איך אפשר לדעת איזה זיכרון זה באוופן וודאי,כלומר עם ישנה תוכנה שבודקת ומבדילה בן CL4 ל CL5?

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  7. Started by 11moshiko11,

שלום! רציתי לשנות את האייקונים כך שכל קבצי המוזיקה יהיו עם ICON של WINAMP וכל הוידאו עם אייקון של MV2PLAYER. ניסיתי לשנות באקספלורר -> אפשרות תיקיה -> סוגי קבצים -> מתקדם (על הסיומת המתאימה), אבל אם שיניתי את האייקון של AVI לאייקון של MV2PLAYER, משתנים כל האיקונים של הוידאו והסאונד לאייקון הזה. אם אחרי זה שיניתי את MP3 לאיייקון של WINAMP, כל הסאונד והוידאו השתנו ל WINAMP. איך אני משנה רק אייקון אחד ולא הכל? תודה, מושיקו

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  8. כשאני מנסה לצפות בקליפ שיש לו סאונד או לגלוש באתר פנדורה אני מקבלת תמונה אבל לא מקבלת סאונד בכלל (לא משנה אם אני גולשת דרך הפיירפוקס או האקספלורר). כרטיס הקול שלי בסדר והרמקולים עובדים... במה יכולה להיות הבעיה? האם זה קשור לפלאש? להגדרות הדפדפן? למשהו אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  9. Started by simon_15,

שלום חבר'ה ... אני צריך win xp sp2 אם אפשר בתוספת עיברית ושיהיה להורדה ישירה בחלק אחד אני חייב את זה דחוף כמה שיותר מהר.... מי שיוכל לעזור לי אני מודה לו מראש... :xyxthumbs: תודה!!!

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  10. Started by RaideR_01,

יש לי בעיה בתוכנה, שהחיפוש של ה- utorrent לא מגיב בשום אתר למרות שפעם הוא עבד כמו שצריך. אם מישהו מכיר את הבעיה אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  11. Started by Shaharrr,

אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול בו: אני משתמש בכונן LINE-ON DVDRW SHW-1635S היום פיצלתי את הארדיסק עם פרטישן מג'יק לשני חלקים.. ועכשיו אני שם לב שהווינדוס לא רואה את הצורב דיוידי. ב device manager זה מראה לי שיש בעיה עם הדברים הבאים: LINE-ON DVDRW SHW-1635S Generic DVD-ROM SCSI CDrom Device ובשניהם הבעיה היא: Windows cannot initialize the device driver for this hardware. (Code 37) למישהו יש הצעה איך אני פותר את הבעיה? (אני משתמש גם בתוכנות כמו DAEMON TOOLS ו POWERISO ועכשיו כיביתי אותן כדי שלא יהיה בעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  12. Started by psxr,

לפני כמה ימים התחילה לי הבעיה שאני פשוט לא יכול לראות סרטי divx (שאר הסרטים עובדים). ניסיתי להוריד את כל הcodecs שמותקנים אצלי ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר אני פשוט רואה משהו מעוות לגמרי עם הdivx שמותקן עכשיו ועם גירסה יותר ישנה אני רואה מסך אפור. הנגן הוא bsplayer.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  13. Started by intel suck,

לפעמים כשאני מנסה להתחבר זה לא מצליח ורושם שיש לי בעיה עם שער ברירת המחדל מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  14. Started by ללה,

היי אם מחקו מההיסטוריה ( בכוכבית של המועדפים, יש אופציה לראות היסטוריה של עמודי הגלישה ) יש מצב איכשהו לשחזר את זה? לראות נניח שביום שבת מחקתי את "גוגל" או משהו כזה? סורי אם אני לא קשורה לפורום.. תודה..

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  15. Started by skitter,

אני צריך לסרוק כמה מסמכים וכל מסמך נסרק לי בפורמט PDF. רציתי לדעת האם יש תוכנה חינמית שיכולה לאחד לי את כל המסמכים למסמך PDF אחד?? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  16. אחרי שאני עושה דאבל קליק על האייקון בקיצור הדרך שעל שולחן העבודה,לוקח לתוכנה משהו כמו 2-3 דקות לעלות . מדוע?[br]פורסם בתאריך: 13.02.2008 בשעה 20:38:56

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  17. Started by davidcohen,

היי אחותי צילמה כל מיני תמונות במצלמה והיא רוצה להעלות אותם לפייס בוק ולשלוח באימילים וכאלה. הבעיה היא שהתמונות איכותיות שוקלות בין 1 - 2.5 מגה בייט . איך אפשר להוריד מגודל שהתמונה שוקלת בלי לפגוע באיכות יותר מידי , כפתרון זמני אמרתי לה לפתוח אותם עם צייר ולעשות שמירה בשם לתמונה וכך הוא שומר אותם בגודל יותר קטן . תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  18. Started by Trol,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי את זה: אני שולח נגיד הודעה ל"יוסי", "רועי" ו"עומרי" רשום שהם הנמענים, אבל בו זמנית זה שולח את ההודעה גם ל"מתן" וליוסי רועי ועומרי לא רשום שמתן קיבל גם את ההודעה. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  19. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

רציתי לשאול, איפו אני שם את הכתובת של הפאב? תודה :xyxthumbs: דחוף!!

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  20. מחפש דרך כלשהי לצרף לסרט cS מוסיקת רקע, (כלומר, בזמן שהסרט רץ, רצה איתו ביחד המוסיקה). תודה למי שיסביר לי סוף סוף איך עושים את זה..

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  21. Started by gizzz,

יש לי בעיה עם ניגון קבצי HD ספציפים Matrix.Trilogy.720p.HDDVD.DTS.x264-ESiR הצלחתי לצפות בהם קצת ו]תאום הנגן ווידוז מדיה קלאסיק מעלה אותו בפאוז ומסרב לנגן. קבצים אחרים עובדים. במדיה פלייר גם עובד. מאד מוזר

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  22. שלום לכולם . אני צריך עזרה לגבי בעיה שנבעה מהחלפת כרטיס מסך וכמובן דרייבר (CATALYST)של ATI . הבעייה היא כזו שכאשר אני ניכנס לראות חדשות באינטרנט אז אני רואה תמונה מרוחה בצבע אבל עם קול ותזוזה,לעומת סרטים רגילים שאותם אני רואה ברור. בעיה זו לא הייתה לי בעבר ולכן אני חושב שזה קשור בצורה כלשהי לדרייבר ולהגדרות בו. ועוד משהו מוזר כל פעם שאני מנסה לראות חדשות באיטרנט אז מופיע לי פתאום קובץ dxva_sig על שולחן העבודה,אם זה קשור ואיך אני נפתר משני הבעיות הללו. אשמח לעזרה אלי

23. Started by shaharb,

שלום חבר'ה אז ככה, פירמטתי לחבר שלי את המחשב עם וונדוס חוקי+סריאל חוקי, הפירמוט הסתיים המחשב עלה ויש בעיה מוזרה בהתקנה של הדרייברים ושל משחקים ותוכנות. נסה שנית - התעלם או ביטול .. נקתלתי בזמן האחרון כמה פעמים בבעיה הזאת וניסיתי גם דיסקים אחרים ויש אחת מהבעיות הבאות : או בעיה בהתקנה של האופיס או בהתקנה של הדרייברים או בעיה בהתקנה של משחקים ותוכנות שונות .. אשמח לקבל עזרה בנושא

24. Started by mikko,

שלום. הורדתי את הגרסא האחרנוה של k lite codec pack ולאחר מכן מופיע לי כיתוביות ירוקות שרשום שם audio track ואז מידע על הקול שבסרט וכו.. אבל איך אני מעיף את זה?

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  25. אני רוצה להוסיף מישהו רק לשליחת SMS שיהיה לי קבוע באי סי קיו איך אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות

דיונים חדשים בפורומים