עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך מונעים, לפעמים זה לוקח כמה דקות אם אני פותח את הסרט לאותה ספרייה שהוא היה מקווץ בה

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  2. יש לי firefox ואני רוצה להתשמש ב composer מבלי להוריד את מוזילה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  3. Started by אלעדיקו,

שלום, חזרתי מהבסיס אחרי חודש ומשהו ואני רואה שפתאום ההתקן קול שלי לא עובד, אי אפשר לראות תמונות במחשב ומופיעה לי שגיאה שמודיע על קובץ gdiplus.dll כלשהו. אני כבר לא יודע מה לעשות ואיך אפשר לסדר - ואני ממש צריך את העזרה שלכם ! בתודה רבה, אלעד.

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  4. אם תנסו לקחת תמונה ולקשקש עליה עם התוכנה "צייר" של XP, ואחרכך תזרקו את התמונה לסל המחזור, התמונה תיראה כמו במקור בסל המחזור (מופיעה בקטן) בלי הקשקושים שעשיתם בצייר. איזה תכונה בסל המחזור מאפשרת לעשות את זה? הבעיה בסל המחזור, שהוא מציג את המקור, אבל רק בקטן, אני לא יכול להחזיר את התמונה למקור בגודל הנוכחי שלה! יש תוכנה חיצונית שעושה דבר דומה?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  5. התקנתי את הדרייבר הנ"ל, אחרי שהורדתי אותו מהאתר של NVIDIA. אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב, אין את הסמל של הNVIDIA ליד השעון, כאילו לא התקנתי אותו בכלל. מישהו יודע מה הבעיה? אולי דרייברים של 64 ביט לא הכי יציבים? הגירסא היא: 162.22 WHQL והוא גם לא נותן לי להתקין את גירסאת ה32 ביט לדרייבר הזה כי הוא כותב שהיא מתוכננת לעבוד רק עם ויסטה 32. תודה מראש.

6. אני רוצה להוסיף מישהו רק לשליחת SMS שיהיה לי קבוע באי סי קיו איך אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  7. כשאני מנסה לצפות בקליפ שיש לו סאונד או לגלוש באתר פנדורה אני מקבלת תמונה אבל לא מקבלת סאונד בכלל (לא משנה אם אני גולשת דרך הפיירפוקס או האקספלורר). כרטיס הקול שלי בסדר והרמקולים עובדים... במה יכולה להיות הבעיה? האם זה קשור לפלאש? להגדרות הדפדפן? למשהו אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  8. Started by RaideR_01,

יש לי בעיה בתוכנה, שהחיפוש של ה- utorrent לא מגיב בשום אתר למרות שפעם הוא עבד כמו שצריך. אם מישהו מכיר את הבעיה אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  9. Started by A1eX,

פתאום נעלם לי הסאונד במדיה פלייר 10, יש לציין שלא התקנתי שום תוכנה שקשורה בסאונד ורק אתמול הכל היה בסדר...

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  10. יש לי ריסון 3.0 וכשאני באזור של התופים אני לא מצליח לראות את כול התבניות, ז"א - נגיד אני בוחר 21 תבניות אני עדיין יכול לראות רק 16...

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  11. תוכנה יהיה אפשר להקליט איתה יותר טוב , יותר מדקה.. ושיהיה אפשר להוריד את הקול של הזמר בשיר , שיישמעו רק את הרקע.. תודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  12. Started by skitter,

אני צריך לסרוק כמה מסמכים וכל מסמך נסרק לי בפורמט PDF. רציתי לדעת האם יש תוכנה חינמית שיכולה לאחד לי את כל המסמכים למסמך PDF אחד?? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  13. Started by Hotmetal,

משום מה אם אני עושה אפדייט לכרטיס המסך שלי GEFORCE 6600GT אז המשחקים שאני מפעיל פועלים בצורה גרועה הרבה יותר ואחרי שאני מסיר את הדרייבר החדש וחוזר לישן המשחקים פועלים טוב יותר ברמה ניכרת למה?

14. Started by galCool,

שלום, רציתי לדעת מה הדרייברים לMX500 עושים? ואם הוא עכבר טוב?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  15. Started by yahalom,

התקנתי עכשיו WIN XP SP2 ויש לי בעיה שהמחשב נסגר לבד לא מבצע ריסט פשוט נסגר כאילו בוציאו לו את החשמל מייל לאחר מיכן ניתן להפעיל אותו זה לא קשור למאורר הספק ואני חושב שזה קשר לכרטיס מסך שהוא RADEON 9200 SERIES נידמה לי זו בעיה ידועה שיש איזה קובץ שצריך להתקין אם זה כך אפשר לקבל את הקישור לקובץ ואם לא מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  16. Started by dbzu,

שלום יש לי צורב dvd של nec הוא יכול לחרוט מילים על דיסקים לבנים אתם מכירים תוכנה חוץ מנרו שמאפשרת כתיבה על דיסקים?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  17. Started by A1eX,

התקנתי את חבילת הקודקים האחרונה של K-LITE, וכל הסרטים משודרים בשחור לבן משום מה... מישהו ניתקל בבעיה המוזרה הזו?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  18. שלום לאחרונה המון סירטונים לא עובדים לי ומציגים את ההודעה הבאה: Thit media file can only be played using 3wplayer that is completely free please visit go.play3w.com to download טוב נכנסתי לאתר..נראה סבבה רישמי כזה הורדתי מה שצריך מפה: http://go.play3w.com/index.php?go=download עכשיו שאני מוריד את הקובץ, האנטי וריוס מזהה ווירוס או חשד אני לא ממש מבין..אבל נררה לי שהוא מזהה אותו כווירוס!..מוזר מאוד..בכל אופן האם אני יכול בכל זאת להתקין את התוכנה? בלעדיה הרבה דברים לא יעלו לי..מישהו מכיר את הדבר הזה? או יכול לבדוק קצת לעומק את העניין? דרך אגב יש לי את כל הדריברים העדכניים לחומרה שלי +גירסה עדכנית של המקודדים K-LITE תודהה

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  19. יש תוכנה שאני יכול להקליט וידאו חוץ מFRAPS למה FRAPS מוריד לי את הFPS מ90 ל20 מצאתי הרבה תוכנות פשוטות וכאלה אבל האיכות שם ממש ממש גרועה אז ודה מראש למי שיש תוכנה או לפחות שם של תוכנה טובה בשביל זה.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  20. Started by EVGA-yuvalll22,

היי חבר'ה.. כמו שכן אני מחפש אנטי וירוס חינמכי לויסטה אולמטה 64BIT יש המלצות ? בתודה

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  21. Started by shaharb,

שלום חבר'ה אז ככה, פירמטתי לחבר שלי את המחשב עם וונדוס חוקי+סריאל חוקי, הפירמוט הסתיים המחשב עלה ויש בעיה מוזרה בהתקנה של הדרייברים ושל משחקים ותוכנות. נסה שנית - התעלם או ביטול .. נקתלתי בזמן האחרון כמה פעמים בבעיה הזאת וניסיתי גם דיסקים אחרים ויש אחת מהבעיות הבאות : או בעיה בהתקנה של האופיס או בהתקנה של הדרייברים או בעיה בהתקנה של משחקים ותוכנות שונות .. אשמח לקבל עזרה בנושא

22. Started by mikko,

שלום. הורדתי את הגרסא האחרנוה של k lite codec pack ולאחר מכן מופיע לי כיתוביות ירוקות שרשום שם audio track ואז מידע על הקול שבסרט וכו.. אבל איך אני מעיף את זה?

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  23. אז ככה אני רוצה למצוא את קבצי העוגיות.. אני משתמש בFF....ואני חייב להגיע לעוגיה עצמה.... אז תודה לכם...

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  24. Started by 11moshiko11,

שלום! רציתי לשנות את האייקונים כך שכל קבצי המוזיקה יהיו עם ICON של WINAMP וכל הוידאו עם אייקון של MV2PLAYER. ניסיתי לשנות באקספלורר -> אפשרות תיקיה -> סוגי קבצים -> מתקדם (על הסיומת המתאימה), אבל אם שיניתי את האייקון של AVI לאייקון של MV2PLAYER, משתנים כל האיקונים של הוידאו והסאונד לאייקון הזה. אם אחרי זה שיניתי את MP3 לאיייקון של WINAMP, כל הסאונד והוידאו השתנו ל WINAMP. איך אני משנה רק אייקון אחד ולא הכל? תודה, מושיקו

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  25. Started by et_gershon,

כמו לכולכם יש לי במחשב ווינראר ויום בהיר אחד (אתמול) הוא החליט להיפתח אבל מה שקורה שהוא לא מראה לי תוכן!! אני משתגע כבר אני ניסיתי למחוק ואז שהתקנתי מחדש הוא לא נתן לי הוא אמר לי לנסות לפהעיל מחדש ואז לעשות כי זה עושה מלא שגיאות כאלה בהתקנה בבקשה אני צריך עזרה מה לעשות הוא פשוט לא אראה לי תוכן זאת אומרת קבצי ראר נפתחו אבל לא ראו את מה שצריך לראות ,רק את ה-שלוש נקודות

דיונים חדשים בפורומים