עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lader,

רציתי לשאול האם צורבים DATA על דיסק DVD באותו אופן שבו צורבים על דיסק רגיל?

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  2. Started by nitayc1,

איך האנטי וירוס הזה : Symantec AntiVirus ? בנעוץ לא ראיתי התייחסות לאנטי וירוס זה, רציתי לדעת איך הוא ביחס לשאר האנטי-וירוסים האחרים תודה לעוזרים 8)

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  3. שלום. יש לי מסך של סמסונג 931BW עם המסך קיבלתי את הדרייברים + 2 תוכנות אחת מהם היא ה MagicTune לפי מה שראיתי זה מכוון את המסך למידת הצורך בעבודה הבעיה היא שפעם התוכנה עובדת ופעם לא, יש מן הודעת שגיאה של אי תמיכה או משהו כזה. ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה מחדש גירסה חדשה מהאתר של סמסונג וזה בכלל לא עבד מישהו מכיר את הבעיה הזאת?[br]פורסם בתאריך: 8.07.2007 בשעה 20:00:36 בטעות זה נשלח לי פעמיים, מצטער!

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  4. Started by galCool,

אני לא בטוח שזה שייך לפה.. אבל הורדתי קובץ (משחק) ולא כתוב עליו איזה קובץ הוא כתוב רק file... עם מה אני אמור להפעיל אותו? תודה!!

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  5. Started by X0r3z,

מאתמול הסאונד במחשב שלי עושה בעיות. בסרטונים באינטרנט אני שומע הכל בווליום ממש ממש נמוך. בשירים שנמצאים על המחשב אני שומע את המוזיקה, אבל מוזר לא יודע להסביר בדיוק... בנוסף, לא שומעים את הזמר/ת אלא רק את המוזיקה(וגם אותה כמו שאמרתי, שומעים מוזר) מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לשחק עם כל האפשרויות של הדרייבר של הכרטיס קול לבדוק שלא שיניתי משהו בטעות וכלום לא עוזר!

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  6. Started by guandms,

שלום ! אני הורדתי דיסק שנקרא WINDOWS XP SP2 GOLD EDITION של קבוצת REALOADED וזה לא BOOT מהפעלה מחדש של המחשב ואני צריך להתקין אותו איך אני עושה אותו דיסק BOOT ???

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  7. בדומה לפלאגין של המדיה פלייר ?

• 4 תגובות
    • 435 צפיות
  8. Started by moonjib,

לכל בעלי גרסה 7, כנסו בבקשה ללינק הבא ותראו את הסרטון: http://www.bravia-advert.com/commercial/braviaextcommhigh.html (רק דוגמה, הבעיה מופיעה בכל סרטון שמתנגן בעזרת ה-QuickTime). יש לי בעיית רעש סטטי, וזה לא קשור לציוד שלי (בלמשל winamp ו-wmp זה לא קורה). אם גם לכם זה קורה ומצאתם פתרון אשמח לקבל אותו, אם אין לכם רעש סטטי ומצאתם פתרון אז גם טוב. תודה

• 4 תגובות
    • 435 צפיות
  9. Started by wow,

אני בודק במסגרת עבודתי את ה-WIMAX ואני צריך לבדוק TRAFFIC בעזרת תוכנה מסויימת (יכול להיות שזה גם נקרא Bandwidth Measurement Tool). אם אתם מכירים משהו חינמי וטוב עדיף שיהיה בה אפשרות לשמור LOG או איזה ממשק שבו אוכל לראות את ה-TRAFFIC אם אני למשל משאיר את זה כל הלילה. תודה.

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  10. Started by din707b,

שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!

11. אחרי שאני עושה דאבל קליק על האייקון בקיצור הדרך שעל שולחן העבודה,לוקח לתוכנה משהו כמו 2-3 דקות לעלות . מדוע?[br]פורסם בתאריך: 13.02.2008 בשעה 20:38:56

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  12. מדובר בלוח אם p5gc-mx מתוצרת asus. הכרטיס הוא של realtek. התקנתי את הדרייבר שהגיע עם לוח האם ובמנהל ההתקנים מופיע ההתקן של רילטק בתור realtek high definition audio. הכל נראה תקין. כשאני מנסה לנגן קובץ מוסיקה או לפתוח את בקרת העוצמה בחלונות אני מקבל הודעת שגיאה שהמערכת לא מזהה התקן קול. אני גם לא מצליח לשמוע סרטי פלאש מהרשת. בקיצור, מבחינת המחשב אין לי כרטיס קול. לעומת זאת, בתוכנה של רילטק יש איזו הדגמה של סאונד בתלת מימד ואת זה אני כן שומע.

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  13. Started by elazar,

קניתי אתמול מסך 22 של LG רואים בו מטושטש ואני לא יודע איל לסדר את זה אודה למישהו על עזרתו תודה

14. Started by dj shay 30010,

יש לי משתמש מוגבל ולא ניתן לעשות הרבא דברים בגלל שהמישתמש מוגבל אני רוצה סך הכול לאפס דפדפן שלא היה את כל הסיסמאות ושמות המישתמשים שנכנסים לאינטרנט מה אני צריך לעשות תגידו לי באיזו דרך ?

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  15. Started by shaharb,

שלום חבר'ה אז ככה, פירמטתי לחבר שלי את המחשב עם וונדוס חוקי+סריאל חוקי, הפירמוט הסתיים המחשב עלה ויש בעיה מוזרה בהתקנה של הדרייברים ושל משחקים ותוכנות. נסה שנית - התעלם או ביטול .. נקתלתי בזמן האחרון כמה פעמים בבעיה הזאת וניסיתי גם דיסקים אחרים ויש אחת מהבעיות הבאות : או בעיה בהתקנה של האופיס או בהתקנה של הדרייברים או בעיה בהתקנה של משחקים ותוכנות שונות .. אשמח לקבל עזרה בנושא

16. Started by s0d,

זה קרה לי לפני יומיים בערך אני לא רואה מי מחובר ומי לא אין לי את הסימן הזה של האיש אדום או ירוק, איך אני מחזיר את זה להיות כמו שהיה יכול להיות שזה הוירוס החדש הזה שינה לי את זה? כי שינו לי גם את השם פתאום היה כתוב dvir במקום שיהיה כתוב keren lev

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  17. שלום לכולם כל פעם שאני פותח ספרייה ובה קבצי divx דרך המדיה סנטר המערכת מנסה ליצור thumbnails ומייד קורסת --ניסיתי להתקין את כל המקודדים האפשריים -האם מישהו הצליח למצוא פתרון לבעיה ?? תודה עמית

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  18. כל קובץ גדול שאני מנסה לראות אותו או להעביר אותו זה עושה לי תDONT SEND המעפן הזה של וינדוס אני רק בוחר תקובץ הוא כבר עושה ליDONT SEND מה זה החרטה הזה? איך אני פותר את זה?@!# הייתי פותח תתרד בפורום וינדוס אבל המחשב עושה לי גם DONT SEND לכל תוכנה שמנסה לפתוח תקובץ....

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  19. Started by sahargt,

שלום חברים אני רוכש זיכרון של CL4 2GB ברצוני לדעת איך אפשר לדעת איזה זיכרון זה באוופן וודאי,כלומר עם ישנה תוכנה שבודקת ומבדילה בן CL4 ל CL5?

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  20. Started by dominic16,

כשאני ניכנס למישחקים קלים כמו למשל READ ALERT (1) הוא אומר שהוא לא מוצא "UNABLE TO FINDE VIDEO BUFFER" וGUNBOUND משהוא דומה אבל מישחקים רגילים (כבדים יותר הוא מפעיל) יש לי את הדריבר האחרון

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  21. Started by GUNZ,

היא כמו EMULE ? עובדת עם אותם קבצים? למה תמיד הייתה לי בעיה להתקין אותה הוא דרש כל הזמן !JAVA אחרי הסברים יהיה נחמד לקבל לינק לתוכנה ול JAVA והסבר איך להפעיל נכון! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  22. Started by tulz,

צריך המלצה לפיירול. צריך המלצה לפיירול שלא יחסום לי את האינטרנט ושיגן בצורה טובה. ד''א יש את ZoneAlarm אבל הוא חוסם לי את האינטרנט,אפשר להגיד איך להגדיר אותו שלא יחסום אם אתם ממליצים עליו.

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  23. אני נכנס לכל מיני אתרים ולעיתים קרובות הוא מסרב להכנס לכל מיני קישורים וכשאני לוחץ עליהם המחשב פשוט לא עושה כלום ובדרך כלל יש הודעה למטה באקספלורר איפה שהוא רושם בוצע בד"כ או את הכתובות שהוא נכנס אליהם הוא רשום לי מין הודעה מוזרה כזאת javascript משהו ויש לי גאוה מותקן ועובד לפחות לפי האתר שלהם שבדקתי ויש לי את הגרסה האחרונה מישהו יודע איך לתקן את זה?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  24. Started by BreezeNET,

וחשוב שהיא תיהיה חינמית תודה. נ.ב. ניסיתי את התוכנה של NERO והיא די מעפנה .

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  25. קיבלתי מחשב חדש, כרטיס מסך של ATI 4670, חיברתי את המסך רגיל ובנוסף את הטלויזיה ליציאת ה- S-Video. בכל צורה שלא ניסיתי לא היה ניתן לבצע שיכפול (Clone) של שני המסכים. ניסיתי לאפשר את מסך 2 ולהגדירו כ-TV אך עדיין ללא הצלחה, יש למישהו רעיונות נוספים ?? הדרך היחידה שבה הצחלתי לראות משהו על הטלוויזיה היתה בביצוע Swap, ראו מצוין על הטלוויזיה אך לא על המסך. תודה

• 0 תגובות
    • 434 צפיות

דיונים חדשים בפורומים