תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום... אני מעוניין לדעת איך אני צורב דיסק בנרו שאפשר לאחך מכן להמשיך לצרוב עליו.. זאת אומרת שהדיסק לא יהיה סגור..
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לפרמט את המחשב אבל אני רוצה לשמור על המידע של האימיול כלומר על נפח ההורדה וההעלאה שביצעתי לצורך שיחזור לאחר הפירמוט כיצד אני עושה את זה. תודה מרשא
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
תמחקו לי את הדאבל פוסט בבקשה. מנהלים, אם הייתם חכמים הייתם יכולים לעשות שאפשר למחוק את ההודעה האחרונה שנכתבה בדיון מסויים על ידי הכותב שלה.
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
פתאום נעלם לי הסאונד במדיה פלייר 10, יש לציין שלא התקנתי שום תוכנה שקשורה בסאונד ורק אתמול הכל היה בסדר...
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
יש לי ריסון 3.0 וכשאני באזור של התופים אני לא מצליח לראות את כול התבניות, ז"א - נגיד אני בוחר 21 תבניות אני עדיין יכול לראות רק 16...
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
וההתקנה שיש לי היא מהאתר של לוג'יטק,והיא ההתקנה הכי עדכנית באמת יכול להיות שאני קודם צריך להתקין את הדיסר המקורי שהיה לי ואז את ההתקנה מהאתר של לוג'טק(ההכי עדכנית) דרך אגב ההתקנה עבדה לי לא מזמןףפשוט עכשיו המחשב אחרי פירמוט
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב שלי (AMD) מותקן Windows XP + SP2 עם כל העדכונים הקיימים. הבעיה שקיימת אצלי הינה בהורדות קבצים מהרשת. ההורדות שאני עושה הינם בעזרת האקספלורר הרגיל (שמירה בתיקיה). לעיתים רחוקות מאוד, במהלך ההורדה המחשב מודיע על שגיאה. אם אני מנסה שוב, הוא מוריד ונתקע במקום אחר. זו בעיה שכבר לא ראיתי זמן מה. הבעיה הגדולה יותר שקורית כל הזמן, היא שהקבצים יורדים בסדר (לדוגמא דרייברים והתקנות מאתרים לא פירטיים). כאשר אני מריץ אותם, יש דיווחי שגיאות שונים שהקובץ או חלקי קבצים (במהלך התקנת התוכנה) פגומים. אני לא מצליח כמעט להוריד עם המחשב קובץ (download) ולהריץ אותו. יש לי מחשב נוסף שמחובר אצלי לאותו ראוטר ושם הקבצים יורדים וניתן להריץ אותם ללא בעיות. את הקבצים הללו אני גם מריץ …
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח הודעות דרך ה k800i שלי , אבל, כתיבת ההודעות תעשה במקלדת שבמחשב שלי. מישהו מכיר תוכנה כזאת? נ.ב אני יודע שיש את icq שזה בחינם . זה למטרות אחרות.
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שאני מנסה לשחזר עם Recover My Files במהלך השחזור הוא מנתק אותי מהאינטרנט.למה?
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
יש לי את msn מסנגר גירסא 7.5.234 אתמול כשהתכתבתי עם חבר פתאום הוא לא ראה מה אני כותב ניסיתי להתחבר אבל עדיין הוא לא ראה מה אני כותב בעצם כול מי שהיה לי ברשימה לא ראה מה אני כותב בתיבת הטקסט.. מחקתי את התוכנה התקנתי שוב אבל עדיין כלום הוא לא רואה מה אני כותב וגם אני לא ראיתי מה הוא כותב לי... יש למישהו מושג????
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
-
אחרי שאני עושה דאבל קליק על האייקון בקיצור הדרך שעל שולחן העבודה,לוקח לתוכנה משהו כמו 2-3 דקות לעלות . מדוע?[br]פורסם בתאריך: 13.02.2008 בשעה 20:38:56
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
מחפש תוכנת parental guard , שחוסמת תוכן לא רצוי (פורנו וכד')
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום ! אני הורדתי דיסק שנקרא WINDOWS XP SP2 GOLD EDITION של קבוצת REALOADED וזה לא BOOT מהפעלה מחדש של המחשב ואני צריך להתקין אותו איך אני עושה אותו דיסק BOOT ???
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם צורב DVD ורציתי לדעת איזו תוכנה הכי מומלצת (לא צריך משהו מסובך) בשביל לצרוב DVD וגם דיסקים רגילים (MP3 ו-DATA) עד עכשיו השתמשתי בNERO אבל אין שם אפשרות לDVD תודה מראש ניב
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
התקנתי את חבילת הקודקים האחרונה של K-LITE, וכל הסרטים משודרים בשחור לבן משום מה... מישהו ניתקל בבעיה המוזרה הזו?
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום לאחרונה המון סירטונים לא עובדים לי ומציגים את ההודעה הבאה: Thit media file can only be played using 3wplayer that is completely free please visit go.play3w.com to download טוב נכנסתי לאתר..נראה סבבה רישמי כזה הורדתי מה שצריך מפה: http://go.play3w.com/index.php?go=download עכשיו שאני מוריד את הקובץ, האנטי וריוס מזהה ווירוס או חשד אני לא ממש מבין..אבל נררה לי שהוא מזהה אותו כווירוס!..מוזר מאוד..בכל אופן האם אני יכול בכל זאת להתקין את התוכנה? בלעדיה הרבה דברים לא יעלו לי..מישהו מכיר את הדבר הזה? או יכול לבדוק קצת לעומק את העניין? דרך אגב יש לי את כל הדריברים העדכניים לחומרה שלי +גירסה עדכנית של המקודדים K-LITE תודהה
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אני רוכש ניסיון בתוכנה רציתי לשאול מספר שאלות ... אני מגדיר לעצמי את genre המוזיקה ...בגלל שלפעמים הוא טועה ומערבב לי דברים קשורים ואני עושה את זה ידני אחד אחד אפשר לקבוע לרשימה שלמה את ה genre ? כי זה ממש עבודה . ועוד שאלה קטנה עם הוא קבע לי שזה יהיה באלבום כל שהוא וזה בדיוק אותו אלבום רק רשום בונוס והוא עושה לי את זה באלבום נפרד אך אפשר להגיד לי שיצרף את השירים באלבום אחר שקיים כבר ? ועוד שאלה קצרה העם שינוי קובץ לה acc כי יש לי אפשרות כזו משפרת את איכות השמיעה ? או עושה משהו מועיל
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום לכולם שוב, חשבתי שהבעיה תיפתר אבל היא לא נפתרה, אז נאלצתי לפרמט את המחשב. לצערי, עדיין יש לי את אותה הבעיה בדיוק כשהמחשב ריק כמעט לגמרי. הבעיה היא שכל קטע וידאו שאני מנגן פועל עם קטיעות נוראיות ולפעמים בכלל לא רואים את הוידאו. הבעיה קיימת עם כל המקודדים ועם כל התוכנות וכל הקבצים. אין יל מושג איך לפתור אותה. ניסיתי להתקין מחדש את כל מערכת ההפעלה והתוכנות (פירמוט) ניסיתי לבדוק שגיאות בכונן, ניסיתי איחוי של הדיסק, ניסיתי הכל. אשמח מאוד לעזרה כלשהי, אני כבר איבדתי תקווה עם הבעיה הזאת. Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום כאשר האייפוד מסתנכרן דרך האייתיונס כעבוד 10 דקות המחשב נכבה לי כל פעם מחדש וכשאני מדליק את המחשב הוא רושם ל : the cpu was previously shoutdown due to a thermal event (overheating) בקיצר אני לא מצליח להעביר את המוזיקה לאייפוד בגלל שהוא נכבה כל הזמן מה אני אמור לעשות מישהו מכיר את הבעיה
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אם כן אז האם כדאי CounterSpy Enterprise או CounterSpy ? אין לי רשת אבל חשבתי אולי יש יותר תוספות שם...
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
מחפש דרך כלשהי לצרף לסרט cS מוסיקת רקע, (כלומר, בזמן שהסרט רץ, רצה איתו ביחד המוסיקה). תודה למי שיסביר לי סוף סוף איך עושים את זה..
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן התקנתי חבילת מקודדים שחכתי מאיזה אתר ורוב הסרטים עבדו טוב אבל שהפעלתי היום סרט XVID נראה לי אז הקול בא לפניי התמונה ועשיתי מחיקה דרך ההוספה הסרה של ווינדוס וגם מחקתי מהרישום של ווינדוס את כל מה שקשור לDIVX (האם גרמתי נזק?)ואחר כך התקנתי DIVX 6 ואת המקודד של AC3 וXVID והסרט עדיין עשה לי בעיות אחר כך מחקתי את כל המקודדים להפתעתי הסרט עבד מצויין איך זה יכול להיות? ויש לי עוד בעיה הסרטים במשחקים ממש עובדים לאט לעומת זאת המחשק עובד מצויין גם במשחקים ישנים יש קירטועים השאלה שלי האם יש תוכנה שמנקה את כל הקבצים של המקודדים ואם לא איך עושים את זה? ואיזה חבילת מקודדים אני צריך להתקין? והאם מקודדים משפיעים על איכות התמונה במשחקים או שזה קשור רק לכרטיס מסך? תודה רב…
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
כאשר מורידים למשל פרק של סדרה מסויימת אז בד"כ הוא בWINRAR והוא בערך ב20+ חלקים מפוצל בWINRAR אני גם רוצה לעשות ככה לחלק מהוידאו שלי, אז איך אני גורם לכך שהוידאו בזמן שאני שם אותו בWINRAR יהיה מחולק להרבה חלקים?
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-