עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ricebus,

אני מנסה להתקין וינדוס והוא לא מוצא את ההארד דיסק SATA שלי, הבעיה ידוע בהתקנות רגילות אבל באלה של עם הSP2 מובנה היא אמורה לכלול את הדרייברים. אבל לכל מקרה הורדתי את הדרייברים מהאתר של GIGABYTE ובתאור כתוב: "Silicon Image 3112 / 3512 SATA Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy) " (מהאתר http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1839) בהתקנה אני לוחץ F6, טוען את הדרייבר וזה לא פועל, עדיין שגיאה שהוא לא מוצא את ההארד דיסק. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  2. אני רוצה לבדוק כמה המחשב שלי מוציא והאם זה תקין למחשב שלי או שלא. או שאולי הוא יוציא יותר ממה שאני מצפה. הורדתי את התוכנה אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי שזה יתחיל להריץ את הבדיקה. זאת אומרת על מה ללחוץ? כמה זמן זה אמור להיערך ? אני זוכר שפעם מזמן הרצתי את התוכנה וזה כזה ניתקע בין תמונה לתמונה וזה לקח פול זמן לא היה לי כוח לחכות לסוף ועשיתי ריסט. אני רוצה לדעת גם איך אני יודע מה הטמפ' של הכרטיס בזמן הבדיקה או אחריה. תודה.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  3. Started by enzo,

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  4. שלום רב! קניתי את כרטיס המסך NVIDIA 8800GTS של חברת LEADTEK. מאיזה אתר מומלץ להוריד דרייבירים? של NVIDIA או של LEADTEK? ולמה? בתודה מראש אופיר

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  5. Started by בזיק,

אני מנסה לעשות כל מיני פעולות עם התוכנה הנ"ל, אלא שכל פעולה צריכה להסתיים בדחיסה של הסרט עם איזשהו codec. הבעיה שלא משנה איזה codec אני בוחר ולא משנה איזה quality הסרט יוצא מנופח בגודל שלו. הבעיה הזו בעצם לא מאפשרת להשתמש בתוכנה. מישהו מבין מה זה?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  6. Started by levec,

שלום לכל המלומדים! אולי מישהו יודע ויכול לעזור: אני לא יכול לפתוח חלונות נוספים באקספלורר(למעט החלון הראשון). ברגע שאני פותח חלון נוסף, הוא בעצם מחליף את הקודם ולא מתווסף אליו. דבר נוסף הוא, שלא ניתן להשתמש בכפתור Back. ניסיתי כבר הכל אך אין פתרון!! מה לעשות?! תודה, איתן

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  7. Started by BreezeNET,

וחשוב שהיא תיהיה חינמית תודה. נ.ב. ניסיתי את התוכנה של NERO והיא די מעפנה .

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  8. שלום רב לא יודע מה קרה למחשב שלי כשאני נכנם לאתרים או לפורומים עם אישור רישום, למשל לפורום HWzone אחרי כמה שעות של מנוחה מופיע לי היי אורח "הרשם או הכנס" למה מה ??? צריך סיבה לזה. למי יש הסבר, תודה.

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  9. אני מנסה להתחבר והוא לא מתחבר לי הוא נשאר לי על מתחבר אני מנסה ככה 700 פעם אוליי מה אני עושה????? בבקשה תעזרו לי יש לי pandas 2003 על המחשב וגם spywer והווינדאוס שלי זה sp 2 בבקשה עזרו לי מה אני צריך לעשות ואם לנטרל איך עושים את זה... תודה מראש!@

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  10. Started by emperor,

שלום, התקנתי Windows XP Professionalבהצלחה. כאשר הורדתי את הדרייבר למודם מהאתר של בזק וניסיתי להתקין אני מקבל את ההודעות הבאות : 1)Error loading newdev.dll 2)Administartor privileges are required to install ,uninstall, or configure the DSL software כמובן שבדקתי ואני מוגדר כאדמין אין לי מושג למה זה קורה וקשה לי להאמין שהקובץ מהאתר של בזק לא תקין(בדקתי את זה גם אם דיסק התקנה) אני מצליח להתקין תוכנות אחרות עם אותו חשבון. מישהו יודע אולי כיצד לפתור את הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  11. Started by lader,

רציתי לשאול האם צורבים DATA על דיסק DVD באותו אופן שבו צורבים על דיסק רגיל?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

שתתמוך בכמה שיותר סוגי קבצים, שגם תשמור לפני ספריות (אם למשל יש לי סיפריה XXX ובתוכה יש תת תיקיה YYY ועוד אחת ZZZ, שהמבנה ישמר) אמ...כמובן שתאפשר שינוי איכות וכ'ו. עדיפות לחינמית, אבל אם לא, תתקבל בברכה גם הצעה לאחת בתשלום.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  13. שלום, יש לי 2 כוננים שעל אחד מהם מותקן Windows XP (זה שאני עובד איתו ברגע זה) השאלה שלי, היא איך אני יכול להחליף את שני אותיות הכוננים ? הכונן של ה-XP הוא C ואני רוצה להפוך אותו ל-D והכונן הרגיל שהוא D אני רוצה להפוך אותו ל-C השאלה שלי , היא איך אני עושה את זה כי אם אני יחליף סתם ככה, אז מערכת ההפעלה לא תוכל לעלות מחדש על מנת לאשר את הפעולה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  14. Started by s0d,

זה קרה לי לפני יומיים בערך אני לא רואה מי מחובר ומי לא אין לי את הסימן הזה של האיש אדום או ירוק, איך אני מחזיר את זה להיות כמו שהיה יכול להיות שזה הוירוס החדש הזה שינה לי את זה? כי שינו לי גם את השם פתאום היה כתוב dvir במקום שיהיה כתוב keren lev

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  15. Started by 3Dude932,

יש לי XP PRO עם SP1 וכשאני משתקין תוכנות מסוימות אני מקבל את ההודעה הבאה: מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  16. או תוכנות, כמובן כמה שיותר, יותר טוב. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  17. Started by A1eX,

פתאום נעלם לי הסאונד במדיה פלייר 10, יש לציין שלא התקנתי שום תוכנה שקשורה בסאונד ורק אתמול הכל היה בסדר...

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  18. Started by Oranili,

שבודקת את הכרטיס מסך ב BOOT .

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  19. יש לי רפידשייר פרמיום, אני זקוק להגדרות נכונות של התוכנה ע"מ שתהיה תאימות בינהם. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  20. מה השלבים שצריך לעשות חוץ משלב הצריבה בנרו שאת זה אני כבר מכיר ?תודה

21. הכל עבד חלק, התכנתי גירסה חדשה של הצ'פסט שכללה גרסה חדשה של הפיירוול וקצב ההורדות ירד דרסטית הסרתי את הפירוול לגמרי והכל חזר לעבוד טוב (אם עושים Off עדיין לא עוזר,רק הסרה) מה לעשות,אולי לבצע הסרה מלאה של התוכנה, כי כל פעם שהתקנתי מחדש הוא זכר את כל הגדרות,איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  22. Started by alex125,

יש לי מדפסת שמדפסה A4 אני שרטט שירטוט על A3 עכשיו אני רוצה להדפס את שרטוט במדפסת שלי שאני מנסה בבית להדפס התכונה של VISIO מחלקת לי את שרטוט ל2 חלקים אבל הבעיה שהיא המדידות לא נכונות האם יש תכונה שיכולה לחלק לי את שרטוט ל2 ולדפס את 2 החלקים במידודת נכונות?!

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  23. Started by galCool,

שלום, רציתי לדעת מה הדרייברים לMX500 עושים? ואם הוא עכבר טוב?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  24. http://img156.imageshack.us/img156/6315/42650105.jpg

• 0 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים