עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

שתתמוך בכמה שיותר סוגי קבצים, שגם תשמור לפני ספריות (אם למשל יש לי סיפריה XXX ובתוכה יש תת תיקיה YYY ועוד אחת ZZZ, שהמבנה ישמר) אמ...כמובן שתאפשר שינוי איכות וכ'ו. עדיפות לחינמית, אבל אם לא, תתקבל בברכה גם הצעה לאחת בתשלום.

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  2. http://img156.imageshack.us/img156/6315/42650105.jpg

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  3. Started by X0r3z,

מאתמול הסאונד במחשב שלי עושה בעיות. בסרטונים באינטרנט אני שומע הכל בווליום ממש ממש נמוך. בשירים שנמצאים על המחשב אני שומע את המוזיקה, אבל מוזר לא יודע להסביר בדיוק... בנוסף, לא שומעים את הזמר/ת אלא רק את המוזיקה(וגם אותה כמו שאמרתי, שומעים מוזר) מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לשחק עם כל האפשרויות של הדרייבר של הכרטיס קול לבדוק שלא שיניתי משהו בטעות וכלום לא עוזר!

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  4. מדובר בלוח אם p5gc-mx מתוצרת asus. הכרטיס הוא של realtek. התקנתי את הדרייבר שהגיע עם לוח האם ובמנהל ההתקנים מופיע ההתקן של רילטק בתור realtek high definition audio. הכל נראה תקין. כשאני מנסה לנגן קובץ מוסיקה או לפתוח את בקרת העוצמה בחלונות אני מקבל הודעת שגיאה שהמערכת לא מזהה התקן קול. אני גם לא מצליח לשמוע סרטי פלאש מהרשת. בקיצור, מבחינת המחשב אין לי כרטיס קול. לעומת זאת, בתוכנה של רילטק יש איזו הדגמה של סאונד בתלת מימד ואת זה אני כן שומע.

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  5. Started by din707b,

שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!

6. שלום לכולם ושבוע טוב, ברצוני לדעת האם ניתן לשחזר מידע שנמחק כתוצאה מפרמוט הדיסק (הדיסק היחיד במחשב), אני יודע שיש תוכנות שאמורות לשחזר אבל מניסיון שלי עם מספר תוכנות לא נחלתי הצלחה בעבר, כרגע אני אשמח לשמוע הסברים כיצד ניתן לשחזר את המידע גם אם באופן חלקי. כמו כן יש לי בעיה הן באינטרנט אקספלורר והן בפיירפוקס, כאשר המחשב מציג ישומי פלאש מסויימים הוא מקפיץ את השימוש במעבד למאה והמחשב בקושי זז עד שנסגר העמוד הבעייתי, זה לא מתרחש בכל העמודים שיש בהם פלאש. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  7. אחרי שאני עושה דאבל קליק על האייקון בקיצור הדרך שעל שולחן העבודה,לוקח לתוכנה משהו כמו 2-3 דקות לעלות . מדוע?[br]פורסם בתאריך: 13.02.2008 בשעה 20:38:56

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  8. Started by wow,

אני בודק במסגרת עבודתי את ה-WIMAX ואני צריך לבדוק TRAFFIC בעזרת תוכנה מסויימת (יכול להיות שזה גם נקרא Bandwidth Measurement Tool). אם אתם מכירים משהו חינמי וטוב עדיף שיהיה בה אפשרות לשמור LOG או איזה ממשק שבו אוכל לראות את ה-TRAFFIC אם אני למשל משאיר את זה כל הלילה. תודה.

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  9. כל קובץ גדול שאני מנסה לראות אותו או להעביר אותו זה עושה לי תDONT SEND המעפן הזה של וינדוס אני רק בוחר תקובץ הוא כבר עושה ליDONT SEND מה זה החרטה הזה? איך אני פותר את זה?@!# הייתי פותח תתרד בפורום וינדוס אבל המחשב עושה לי גם DONT SEND לכל תוכנה שמנסה לפתוח תקובץ....

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  10. Started by sahargt,

שלום חברים אני רוכש זיכרון של CL4 2GB ברצוני לדעת איך אפשר לדעת איזה זיכרון זה באוופן וודאי,כלומר עם ישנה תוכנה שבודקת ומבדילה בן CL4 ל CL5?

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  11. Started by lader,

רציתי לשאול האם צורבים DATA על דיסק DVD באותו אופן שבו צורבים על דיסק רגיל?

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  12. Started by x-cutioner,

שלום מחפש תוכנת ח י נ מ י ת למעקב אחרי מה שעושים במחשב, צילומי מסך,KEY LOGGER וכו'... תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  13. Started by nitayc1,

איך האנטי וירוס הזה : Symantec AntiVirus ? בנעוץ לא ראיתי התייחסות לאנטי וירוס זה, רציתי לדעת איך הוא ביחס לשאר האנטי-וירוסים האחרים תודה לעוזרים 8)

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  14. Started by s0d,

זה קרה לי לפני יומיים בערך אני לא רואה מי מחובר ומי לא אין לי את הסימן הזה של האיש אדום או ירוק, איך אני מחזיר את זה להיות כמו שהיה יכול להיות שזה הוירוס החדש הזה שינה לי את זה? כי שינו לי גם את השם פתאום היה כתוב dvir במקום שיהיה כתוב keren lev

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  15. Started by dominic16,

כשאני ניכנס למישחקים קלים כמו למשל READ ALERT (1) הוא אומר שהוא לא מוצא "UNABLE TO FINDE VIDEO BUFFER" וGUNBOUND משהוא דומה אבל מישחקים רגילים (כבדים יותר הוא מפעיל) יש לי את הדריבר האחרון

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  16. Started by GUNZ,

היא כמו EMULE ? עובדת עם אותם קבצים? למה תמיד הייתה לי בעיה להתקין אותה הוא דרש כל הזמן !JAVA אחרי הסברים יהיה נחמד לקבל לינק לתוכנה ול JAVA והסבר איך להפעיל נכון! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  17. Started by tulz,

צריך המלצה לפיירול. צריך המלצה לפיירול שלא יחסום לי את האינטרנט ושיגן בצורה טובה. ד''א יש את ZoneAlarm אבל הוא חוסם לי את האינטרנט,אפשר להגיד איך להגדיר אותו שלא יחסום אם אתם ממליצים עליו.

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  18. אני נכנס לכל מיני אתרים ולעיתים קרובות הוא מסרב להכנס לכל מיני קישורים וכשאני לוחץ עליהם המחשב פשוט לא עושה כלום ובדרך כלל יש הודעה למטה באקספלורר איפה שהוא רושם בוצע בד"כ או את הכתובות שהוא נכנס אליהם הוא רשום לי מין הודעה מוזרה כזאת javascript משהו ויש לי גאוה מותקן ועובד לפחות לפי האתר שלהם שבדקתי ויש לי את הגרסה האחרונה מישהו יודע איך לתקן את זה?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  19. Started by BreezeNET,

וחשוב שהיא תיהיה חינמית תודה. נ.ב. ניסיתי את התוכנה של NERO והיא די מעפנה .

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  20. Started by nivz,

קניתי מחשב חדש עם צורב DVD ורציתי לדעת איזו תוכנה הכי מומלצת (לא צריך משהו מסובך) בשביל לצרוב DVD וגם דיסקים רגילים (MP3 ו-DATA) עד עכשיו השתמשתי בNERO אבל אין שם אפשרות לDVD תודה מראש ניב

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  21. איך אני הופך אותם לפעילות...

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  22. Started by guandms,

שלום ! אני הורדתי דיסק שנקרא WINDOWS XP SP2 GOLD EDITION של קבוצת REALOADED וזה לא BOOT מהפעלה מחדש של המחשב ואני צריך להתקין אותו איך אני עושה אותו דיסק BOOT ???

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  23. Started by galCool,

שלום, רציתי לדעת מה הדרייברים לMX500 עושים? ואם הוא עכבר טוב?

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  24. Started by dj shay 30010,

יש לי משתמש מוגבל ולא ניתן לעשות הרבא דברים בגלל שהמישתמש מוגבל אני רוצה סך הכול לאפס דפדפן שלא היה את כל הסיסמאות ושמות המישתמשים שנכנסים לאינטרנט מה אני צריך לעשות תגידו לי באיזו דרך ?

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  25. Started by elazar,

קניתי אתמול מסך 22 של LG רואים בו מטושטש ואני לא יודע איל לסדר את זה אודה למישהו על עזרתו תודה

דיונים חדשים בפורומים