תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי DVD שקורא DIVX ואמרו לי שזה עשה את החיים יותר קלים... שאני יכול לצרוב סרט כ DATA ולשים שם תרגום ושהכל יהיה אותו שם וה DVD שלי יטען את זה.... אח"כ אמרו לי שאני צריך לעשות איזשהי תיקייה מיוחדת בשביל שה DVD שלי יקרא את זה... אז מישהו יכול בבקשה לעזור לי ? ואיזה קובץ אני צריך את הסרט ? כקובץ SRT ?
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
חבר'ה... הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות לניווט שטח יש למחשבי כף יד? מומלץ למערכת WM2005... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ניגון קבצי HD ספציפים Matrix.Trilogy.720p.HDDVD.DTS.x264-ESiR הצלחתי לצפות בהם קצת ו]תאום הנגן ווידוז מדיה קלאסיק מעלה אותו בפאוז ומסרב לנגן. קבצים אחרים עובדים. במדיה פלייר גם עובד. מאד מוזר
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=124
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
זה קרה לי לפני יומיים בערך אני לא רואה מי מחובר ומי לא אין לי את הסימן הזה של האיש אדום או ירוק, איך אני מחזיר את זה להיות כמו שהיה יכול להיות שזה הוירוס החדש הזה שינה לי את זה? כי שינו לי גם את השם פתאום היה כתוב dvir במקום שיהיה כתוב keren lev
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
כאשר אני בוחר באופציה של "סרוק את כל הקבצים" בנוד32 אז בעת הסריקה הוא נותן לי רשימה ארוכה שהוא סורק והם תקינים בנוסף לרשימה הרגילה של קבצים נגועים. (מצ"ב קובץ) איך אני משנה את ההגדרה כך שיציג לי רק את הקבצים הבעייתיים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מישהו רק לשליחת SMS שיהיה לי קבוע באי סי קיו איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניתקלתי בבעיה, גודל הכתב ב WORD מסרב להשתנות ונישאר כל הזמן על 12, זה קורה כאשר הכתב הוא עברי. מישהו יודע איך לתקן את הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
או תוכנות, כמובן כמה שיותר, יותר טוב. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום. מה שאני מנסה לעשות זה להוציא את האודיו מסרט AVI XVID, שהסרט הוא באורך 12 דקות. ניסיתי בשלל דרכים אבל נכשלתי.. ניסיתי ליבא את האודיו ישירות לaudacity אבל הוא לא קיבל את הקובץ (AVI). ניסיתי virtualdub ו movie maker ושניהם טענו שהפורמט לא תואם. ניסיתי שלל תוכנות שמצאתי בגוגל תחת החיפוש movie audio extract . אז אני די אובד עצות. לא מפריע לי שזה יוציא לי את כול האודיו ואני הערוך את זה אחר כך. לא ידעתי שקיבצי AVI כה קשורים נפשית לאודיו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
כשאני ניכנס למישחקים קלים כמו למשל READ ALERT (1) הוא אומר שהוא לא מוצא "UNABLE TO FINDE VIDEO BUFFER" וGUNBOUND משהוא דומה אבל מישחקים רגילים (כבדים יותר הוא מפעיל) יש לי את הדריבר האחרון
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אז תשמעו ככה אני רושם עם לפטופ בכיתה עכשיו מתחילת שנה לא היו בעיות בכלל.. ועכשיו אני נכנס לוורד הכל נעול וכשאני מנסה לרשום או משו זה רושם לי "This modefication is not allowed beacuse the selection is locked" עכשיו מזה לעזאזל? אני משתמש באופיס 2007.. ואני לא יכול לרשום כלום =\\ עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
יש לי ריסון 3.0 וכשאני באזור של התופים אני לא מצליח לראות את כול התבניות, ז"א - נגיד אני בוחר 21 תבניות אני עדיין יכול לראות רק 16...
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
כדי להתקין את הצ'ט של נענע האתר מבקש ממני להתקין את הפקד שלACTIVE X אבל האנטי וירוס של מקאפי מבטל לי את ההתקנה כל הזמן ומודיע לי שזה וירוס טרואיני האם זה וירוס ?ואם לא איך אני גורם למקאפי לקבל התוכנה -הוא לא נותן לי אופציה כזו בכלל
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לי את msn מסנגר גירסא 7.5.234 אתמול כשהתכתבתי עם חבר פתאום הוא לא ראה מה אני כותב ניסיתי להתחבר אבל עדיין הוא לא ראה מה אני כותב בעצם כול מי שהיה לי ברשימה לא ראה מה אני כותב בתיבת הטקסט.. מחקתי את התוכנה התקנתי שוב אבל עדיין כלום הוא לא רואה מה אני כותב וגם אני לא ראיתי מה הוא כותב לי... יש למישהו מושג????
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
-
קניתי אתמול מסך 22 של LG רואים בו מטושטש ואני לא יודע איל לסדר את זה אודה למישהו על עזרתו תודה
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי את זה: אני שולח נגיד הודעה ל"יוסי", "רועי" ו"עומרי" רשום שהם הנמענים, אבל בו זמנית זה שולח את ההודעה גם ל"מתן" וליוסי רועי ועומרי לא רשום שמתן קיבל גם את ההודעה. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח קובץ של התוכנה מתקבלת ההודעה הבאה: נוסה כבר להתקין מחדש ולאתחל את המחשב,ללא הצלחה ???
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו WIN XP SP2 ויש לי בעיה שהמחשב נסגר לבד לא מבצע ריסט פשוט נסגר כאילו בוציאו לו את החשמל מייל לאחר מיכן ניתן להפעיל אותו זה לא קשור למאורר הספק ואני חושב שזה קשר לכרטיס מסך שהוא RADEON 9200 SERIES נידמה לי זו בעיה ידועה שיש איזה קובץ שצריך להתקין אם זה כך אפשר לקבל את הקישור לקובץ ואם לא מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
התקנתי את חבילת הקודקים האחרונה של K-LITE, וכל הסרטים משודרים בשחור לבן משום מה... מישהו ניתקל בבעיה המוזרה הזו?
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
רציתי לשאול, איפו אני שם את הכתובת של הפאב? תודה :xyxthumbs: דחוף!!
-
שלום לכולם שוב, חשבתי שהבעיה תיפתר אבל היא לא נפתרה, אז נאלצתי לפרמט את המחשב. לצערי, עדיין יש לי את אותה הבעיה בדיוק כשהמחשב ריק כמעט לגמרי. הבעיה היא שכל קטע וידאו שאני מנגן פועל עם קטיעות נוראיות ולפעמים בכלל לא רואים את הוידאו. הבעיה קיימת עם כל המקודדים ועם כל התוכנות וכל הקבצים. אין יל מושג איך לפתור אותה. ניסיתי להתקין מחדש את כל מערכת ההפעלה והתוכנות (פירמוט) ניסיתי לבדוק שגיאות בכונן, ניסיתי איחוי של הדיסק, ניסיתי הכל. אשמח מאוד לעזרה כלשהי, אני כבר איבדתי תקווה עם הבעיה הזאת. Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום כאשר האייפוד מסתנכרן דרך האייתיונס כעבוד 10 דקות המחשב נכבה לי כל פעם מחדש וכשאני מדליק את המחשב הוא רושם ל : the cpu was previously shoutdown due to a thermal event (overheating) בקיצר אני לא מצליח להעביר את המוזיקה לאייפוד בגלל שהוא נכבה כל הזמן מה אני אמור לעשות מישהו מכיר את הבעיה
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
ברשותי אקספלורר 7 ושאני נכנס לאתרים מסוימים אני רואה את הכתב בשפת גיבריש ורק אחרי שאני משנה את הקידוד ידנית זה בסדר ואחרכך עוד הפעם חוזר מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-