תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
עשיתי חיפוש קטן והבנתי שזה הפורום המתאים בשביל לשאול בקשר לתוצאה ב 3Dmark , אם לא תעבירו לאן שצריך אז ככה, התוצאה : 4906 http://img230.echo.cx/img230/4559/3dmark05a6cb.jpg מערכת: AMD Athlon 64 3000+ MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Asus ATi Radeon AX800PRO-TD 256MB A-DATA 1024MB PC 3200 DDR 400-512x2 Samsung 120GB 7200 rpm ATA133 HDD איך התוצאה ?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
http://3dmark.com/3dm11/2977262;jsessionid=w1hxjs1t3kzh1c19gup2vifas הורדתי 3DMARK 11 והרצתי ... וזה כתב לי שהתוצאה נמוכה ביחס לאנשים שיש להם את אותו המפרט... ואני לא מבין מה הבעיה.... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום כולם. הרצתי היום את גרסת הנסיון של 3DMARK VANTAGE בסוף התוצאה שלי הייתה כך: 3DMark Score: 7523 Graphics Score: 6700 CPU Score: 11914 יכול להיות שיש כאן בעיה? זאת גרסת נסיון ולכן אני לא יכול להריץ אותה שוב. (אם הנושא לא שייך לפורום פה תעבירו, פשוט לא מצאתי פורום מתאים יותר)
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כמה קיבלתם? אני יתחיל קיבלתי 1160 המחשב שלי דיי עייף.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אם זה לא המקום והמנהל מעביר - בבקשה תגיד לאן אתה מעביר חחחח זה המפרט שלי amd 64 3200+ albatron k8x800 pro pmi 512 ddr400 cl2 ati radeon 9800 peo 128 maxtor 80 sata supertalent case hec 475 2 fan windwos xp pro sp1a ב2003 אני קיבלתי 5800 וב2001 קיבלתי ככה מעל 19,000 אני רוצה לדעת אם זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה תוצאות שלכם בתוכנה? כאן כול אחד יכול לירשום את התוצאות שהוא קיבל אם התוכנה הזו. זוהי תוכנת בדיקה למעבד למי שאין אז שיוריד מכאן: http://web02.zdnet.de/downloads/programs/5/3/de0D53-wc.html אשמח לשמוע תוצאות.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה כשאני מוריש קבצים באימיול הוא נותן לי תמיד עד 35 תוצאות ולא יותר פעם תמיד היה נותן לי 300 תוצאות בכל הרצה. עזרה ??
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אלה תוצאות הבדיקה של Trend Micro Hijack מה עושים הלאה? Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 21:02:45, on 11/06/2008 Platform: Windows Vista SP1 (WinNT 6.00.1905) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6001.18000) Boot mode: Normal Running processes: C:\Windows\system32\taskeng.exe C:\Windows\system32\Dwm.exe C:\Windows\Explorer.EXE C:\Program Files\Windows Defender\MSASCui.exe C:\Program Files\McAfee\Common Framework\UdaterUI.exe C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe C:\Program Files\Windows Media Player\wmpnscfg.exe C:\Program Files\McAfee\Common Framework\McTray.e…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי בקושי זז... יענו כל פעולה רגילה נניח להכנס למחשב שלי.. לוקחת איזה 20 שניות. אז סרקתי עם נורטון ועם nod32 ועם עוד כל מיני תוכנות נגד ספייורים וזה.. (הסריקות היו במצב בטוח) ולא עזר.. קיצר עשיתי סריקה עם hjckthis, ואלה התוצאות: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:08:04, on 31/03/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WIN…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום חברים, יש בידי מחשב נייד והרצתי בו תוכנות כמו pcmark 3dmark aquamark ברצוני לדעת מה כל תוצאה מסמלת, זאת אומרת יחס של 600-650 תוצאה של כונן קשיח, וכך הלאה. האם ישנה טבלה מסויימת המשווה בין יחס התוצאות למילים? (מן הסתם חייבת להיות כי אחרת איך ניתן לדעת כל תוצאה למה היא שווה?)
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש תחליף לתוכנה הזאת? פתרון אחר? ב. האם התוכנה Trojan Hunter 3.8 היא תחליף טוב?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי מה עושים? הבנתי שנדבקתי בתולעת או טרוייאן בשם WIN32 HEUR כשאני מנסה להפעיל קבצי EXE של משחקים מסויימים ה AVG מזהה אותם בתור הטרויין הזה. עכשיו מה שנאי חושש שזו תולעת שמעתיקה סיסמאות ואין מנוסה מפורמט? או להפך וירוס יותר גרוע שגם יכול לפגום בחומרת המחשב שלי? מה עושים מפה ומה יכול לעזור לי להעיף את זה? מדובר ב WIN 7. ניסיתי לחפש תכנה בשם STOPzilla! שאמורה להיות טובה אבל בלי סריאל היא לא מוחקת כלום. מה עושים מפה יש למישהו המלצה או תכנה מסויימת? אני ממש לא רוצה לפרמט תודה אשמח לכל עזרה וטיפים :'( :'([br]פורסם בתאריך: 8.03.2011 בשעה 22:54:53 בבקשה עזרה? אני צריך לפרמט או שיש משהו שיציל אותי?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה, פורצים לי למחשב ואני לא יודע מה לעשות, האנטיוירוס מזהה את זה אבל לא מצליח לחסום אותו לגמרי, מה אפשר לעשות? http://www.zix.co.il/viewer.php?id=957912748.JPG תודה לעוזרים.!
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות הערות במצב 3 מצגות בעמוד, אבל זה נותן מעט מידי מקום. אם אני עושה הערות רק עם מצגת אחת לעמוד אין שורות לכתיבה. איך אפשר לעשות שורות?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ניסיתי לחתוך סרט בורטואלדאב כאשר פתחתי אותו הוא המיר את האודיו לפורמט שהוא מכיר (במקום המקורי) כאשר רציתי לסנכרן אותו עם הוידאו כל פעם ההשאיה בינהם השתנתה (הכנסתי אשהיה של 5 שניות הקול והוידאו היו ביחד ראיתי קטע אחר חזרתי לאותו מקום וההשהיה כבר לא היתה של 5 שניות והתזמון לא היה נכון ) ניסיתי כמה פעמים והדבר חזר על עצמו P3 667 500MB
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לתזמן הפעלה וסגירה של תוכנות, למשל שתוכנה מסויימת תתחיל לפעול בשעה מסויימת ותסגר כמה שעות לאחר מכן, מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי אני רוצה להפעיל תכנית מסוימת ולאתחל אותה כל X שעות. לשם כך אני נעזר בפקודת CMD שסוגרת את התכנית, והכנסתי את הסקריפט ל"מתזמן המשימות". הבעיה היא, שכאשר אני מתזמן את שני הפעולות הללו (סגירה ופתיחה) נוצרים לאט לאט מירווחים. לדוגמא: הפעלה ראשונית של התכנית 1.סגירה של התכנית כל 10 דקות (שעה: 10:10 2.הפעלת התכנית כל 11 דקות ( שעה 10:11 מה שקורה בפעם השניה : 1.סגירה של התכנית כל 10 דקות ( שעה: 10:20) 2.הפעלת התכנית כל 11 דקות ( שעה: 10:22) וזו הבעיה...נוצרים מירווחים, וכתוצאה מכך אני "מפסיד" זמן ריצה של התנכית. יש דרך לפתור את זה? או לחילופין, תכנה צד שלישי (חינמית) שיודעת לנהל משימות בצורה חכמה יותר? כגון "פתח את התכנית בשעה 4,8,12" במקום כל X שעות, וכך למעשה לפתור את הב…
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הינה כמה עבודות ישנות ..... [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, כדי להגן על המחשב ולשמור על תפקדו היעיל, באילו תוכנות יש להצטייד? אני משתמש באנטיוירוס של Avira, וכן בפיירוול של Windows 7. האם זה מספיק?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב נייד קטן של חבר (נטבוק) של אסוס, עם מעבד אטום חלש, גיגה זיכרון, כרטיס מסך לא משהו וחלונות XP. המחשב עובד קצת לאט, ורציתי לבצע תחזוקה וניקוי. קראתי באיזשהו מקום שלא מומלץ להשתמש בתוכנות שעושות ניקוי לרג'יסטרי ואופטימיזציות, כי זה יכול להרוס. עד היום השתמשתי בכאלה ולא קרה כלום. רציתי לבקש את עצתכם, באילו כלים (חינימיים אם אפשר) הייתם משתמשים, מה הפעולות שהייתם נוקטים כדי להמהיר את המחשב ? אני חשבתי על תוכנה כמו Advanced System Care, שעושה הכל, אבל אין לי בעיה לעשות את זה "בחלקים" עם Ccleaner, ותוכנה לדיפרג, וכל מה שצריך. מה דעתכם ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
התוכנה נקנתה בתחילת 2014, ואמורה להתחיל להימכר שוב בקרוב אחרי חידושה ע"י החברה החדשה. http://www.winamp.com/ הרבה אנשים משתמשים בה כיום, למרות שהיא לא בפיתוח שנים ארוכות מאוד, כי היא קרוב למושלמת מכל בחינה וממשיכה לעבוד מעולה. לקראת התחדשותה של התוכנה, ובציפיה לראות לאיזה כיוון היא תלך, החלטתי לפתוח דיון הייפ בנושא. נתחיל עם SKIN קטן ונחמד שמתאים לעיצוב שיש לי כרגע בוינדוס. בדרך כלל אני נמנע מSKINS שחסרים בהם כפתורי/פידבק פונקציות בסיסיות כמו SHUFFLE וREPEAT(שאפשר כמובן להפעיל גם דרך תפריט וקיצור מקלדת), אבל הסקין הזה מקבל ממני פטור. http://omart.deviantart.com/art/Foton-Winamp-17978651 לינק להורדה(הועלה ע"י אחד המגיבים, כי המקורי כבר לא עובד): http://chomikuj.p…
-
- 13 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי את כל הגרסאות התקנתי ומחקתי כבר כמה פעמים אבל התוכנה הזאת דפוקה. יש לי מסך t220 ואני צריך תוכנה שיכולה להחליף מצבים לשנות בהירות וכדומה.. מישו מכיר תוכנה כזאת שמתאימה למסך שלי?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מחפש 'מה שכתוב בכותרת' כיוון שמשום מה היא מפסיקה לעבוד לי עם איזו תוכנה נחמדה שמצאתי ונראית לי די שימושית ולה לא מצאתי תחליף ראוי (4t tray minimizer)
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר תחליף זול ל ADOBE CONNECT? 750$ לחודש נראה מוגזם לתכנת הדרכה לאינטרנט תודהג
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
היי אנשים אני מחפש תוכנה שתדע לתקשר עם הנוקיה 6230 המאפן שלי, ולהעתיק ממנו ואליו קבצים, וזה הכל, לא צריך שום פיטצ'ר אחר. (באמצעות כבל נתונים USB, על הבלוטות' ויתרתי, הבלוטות' שקניתי לפני שנתיים עושה יותר מדי בעיות) לא רוצה להתקין את ה pc suite של נוקיה ולא מעוניין בתוכנות כמו oxygen אם הן בתשלום, אני מעדיף משהו חינמי, שייראה מצידי הכי לא מקצועי, עם ממשק דוס בלבד אפילו רק שיעבוד... מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-