תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שיניתי בהגדרות לפונט עברי וגם שיניתי את ה- Charset ל-Hebrew יש עוד רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יוכל להדפיס תמונה (אחרי שהגדלתי אותה) בכמה דפים של A4 שייצרו רצף של התמונה כאשר יחברו אותה.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי בעיה רצינית: כפי שעולה מהכותרת, יש לי lag ענק ב-ventrilo. אתמול זה הגיע ל-3000 ping (היה גם גבוה מזה) כך שאני לא יכול להשתמש בתוכנה. אני מכניס את פרטי השרת ומנסה להתחבר. השרת הוא שרת קנוי שמוטעם ל-32 איש: כתובת: "ventrilo1.ldn.powervs.com", פורט: 5012 ויש סיסמא אבל זה כבר מדי פרטים. לאחר זמן מה (שאמור להיות מידי), אני "מחובר". כל מה שאני מסוגל לשמוע הם קטעי דברים ורעשים - הכל ב-3 דקות איחור! אין לי מיקרופון ולכן אני לא יכול לבדוק אם הם שומעים אותי. אבל אני לא שומע כמעט כלום ואם כן, אז כאמור באיחור עצום. אני מאחורי router של Edimax 7064A+g, אבל עשיתי virtual server ופתחתי את הפורטים הדרושים: 5012 של השרת עצמו ופורט נוסף שהוא ה-default של התוכנה - לא עזר. ה…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
בדיוק עכשיו אחרי פירמוט התקנתי את החבילה של האופיס ובכל פעם שאני מפעיל קובץ טקסט מסויים בוורד הוא מציג לי הודעה כמו בתמונה למטה> אז בבקשה מי שמבין איך לשנות את סוג הקידוד והטקסט שיגיב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
טוב אחי סוף סוף קנה מחשב ניד בהמלצתי הוא הוסיף כסף וקנה גם 1 גיגה זכרון במקום 512 (הויסטה באה אם המחשב והוא רוצה הכל חוקי) בכל מיקרה אני כבר בהורדה של :spybotsd14\וAVG עכשיו מה עוד מומלץ? אני מתכנן להוריד לו את GIMP2 ואת אופן אופיס וFF וקודקים יש עוד דברים שאתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
רציתי לקבל מידע על קבצים אלו,מה הם עושים וכד"(כל מידע אפשרי) ואם איזה תוכנה כדאי להשתמש בהם והסברים על שימוש בתוכנה.תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
פתאום זה קרה. ואין קשר לעידכון החדש של FIREFOX. אי אני מחזיר את זה לפעול
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
חברה זה ממש דחוף אני צריך תוכנה שצורבת DVD ובאותו זמן או לחוד או בכלל תוכנה אחרת שתקדד את הסרט שלא יהיה Xvid שניתן יהיה לצפות בו במכשיר DVD ישן שלא קורא את הפורמט יש דבר כזה? ואם כן מישהו יכול להביא? תודה!
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
-
-
שלום רכשתי מסך LCD - samsung 931c חיברתי אותו בחיבור Dvi והתקנתי את הדרייבר שמצורף עם המסך , ההתקנה נתקעה באמצע- עקב שגיאה בווינדוס פירמטתי את המחשב, הורדתי דרייברים מעודכנים מהאתר של SAMSUNG והבעיה עדיין חזרה?! האם יש למישהו עצה כלשהי? אגב הדרייברים הכרחיים לצורך כיונונים של הצבעים במסך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר כמו שצריך לאייסיקיו הרגיל ולמירנדה. הסטטוס שהם מראים לי הוא על מחובר אבל אני לא רואה את האנשים שמחוברים,כאילו כולם מנתוקים-במירנדה. ובאייסקיו הרגיל מראה לי אותו דבר,אבל אחרים שולחים לי הודעות ואני רואה אותם בסטטוס מנותק. ולפעמים יש מקרים באייסקיו הרגיל שאין לי בכלל רשימה ויש לי הודעה שאם אני רוצה להוסיף משתמשים ללחוץ כאן. מישהו יודע אולי מה הבעיה פה? ואין לי פיירוול ואין כלום! בתודה מראש!!!!! עריכה: שמתי לב שהבעיה נובעת מהספק 012,ראיתי פה כמה הודעות וזה נראה מתאים לבעיה שלי. עכשיו אמרו שיש איזו כתובת או משהו שיכול לסדר את זה.. אם תוכלו לעזור לי בזה אודה לכם מאוד!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
*עריכה* תנעלו מצאתי איך להמיר ...........
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להגיע לתוצאה הבאה: יש לי מסמך שרק אני יכול לשנות אותו. עוד מישהו אחד יכול לראות את כולו. כל השאר יכולים לראות אותו אבל חלק מהעמודות יהיו מוסתרות בלי אפשרות לפתוח אותם. הבעיה היא שבמסמך יש פקדים (RADIO BUTTOM, CHECKBOX ) שמפסיקים להגיב שאני נועל את המסמך. תיכנותית על ידי VB אני עושה שם כל מיני שטויות (חישובים אם מסומן משהו, ניקוי) וזה לא ממש עובד כאשר נועלים את המסמך. מישהו יודע איך לאפשר את זה? ואיך?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשנות שפה מעברית לאמגלית (או להיפך) באמצעות alt+shift כאשר אני נמצא בחלון של IE7. מצאתי שזה באג ידוע אבל חוץ מ- workaround שהוא Alt+ פעמיים shift לא מצאתי איך פותרים את הבעיה... האם מישהו יודע? תודה.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
היי! ביצעתי גיבוי למחשב עם תוכנת Acronis TrueImage Deluxe צרבתי אותו לאחר מכן ניסיתי לפתוח אותו במחשב אחר. כשהגעתי בתוכנה לבחירת קובץ האימג' קיבלתי את ההודעה הבאה: this is not the MAIN VOLUME of the image archive please insert the volume marked main volume to start working wite this archive מהי פשר הודעה זו? מה זה MAIN VOLUME? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מכיון שקרייטיב לא התאימו את התוכנת "בידור" שלהם לויסטה אני צריך תוכנה חלופית. אני יודע שקיימות כמה תוכנות שניתן לקבוע בהם אופציות לשלט, אבל לא זוכר את השמות. כרגע אני מעוניין שהתוכנה תשלוט במדיה סנטר של ויסטה ע"י השלט של קרייטיב.
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לניהול עסק, שבאמצעותה אני אוכל לכתוב שם של ספק ואוטומטית הוא ימלא לי את הטלפון והפרטים לפי איש הקשר שכבר שמור, וגם חשוב לי מאוד שברגע שאני מתחיל לרשום מוצר כלשהו אחרי האות הראשונה הוא ידע להשלים לי את המילה (כמו באקסל) - אם יהיה ניתן להכניס לתוכנה, מראש מאגר נתונים של מוצרים ולכל ספק תהיה רשימה מראש של המוצרים והמחירים. ומצטער על הבקשה המיוחדת : אז באופן כללי תוכנה לניהול שיהיה לה ממשק כלשהו שיתאים לצרכי, תודה מראש. אם מישהו מכיר את ה- outlook ברמה שיהיה ניתן להפוך אותה למה שרצית, כלומר השלמה אוטומטית של פריטים והצגת נתוני איש הקשר, לאחר שרושמים את שמו ב"נושא" ביומן, זה יהיה מעולה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
היי, כשאני מנתק את ה firewall אז יש גישה לרשת הביתית. בהגדרות הפיירוול הגדרתי הרשאה לרשת הביתית אך עדיין זה לא עובד. מה עושים? מה אני מפספס פה? אופיר
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי VISTA ULTIMATE, והתקנתי את ה-DREAMSCENE שהגיע בעידכונים. עכשיו יש וידואים שעובדים, וזה ממש יפה, אך יש כמה (אפילו כאלה מה-CONTENT PACK של MICROSOFT) שפשוט יש מסך שחור כרקע אך הוידאו לא פועל.. מישהו מכיר את הבעיה? שמע על פיתרון? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
יש לי עבודה שעבדתי עליה בערך חודש ועכשיו כשאני מנסה לפתוח אותה אני לא מצליח, כל פעם נפתחת לי הודעת השגיאה הזאת. ניסיתי להיכנס במצב בטוח, ניסיתי להעביר למחשב אחר ברשת אך נסיונותיי לא צלחו. איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, יש לי FEARCOMBAT וזה עבד לי בסדר גמור כבר הרבה זמן. היום פתאום הוא לא מצליח להכנס למשחק (מודיע שיש דו"ח שאפשר לשלוח למיקרוסופט). אז הסרתי א המשחק ותקנתי מחדש אבל זה עדיין קורה.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
איך משחזרים דואר שנמחק במחיצה "הודעות שנמחקו"? באווטלוק אקספרס 6? באופן דיי דחוף, תודה!
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
זה די טיפשי אבל מציק לי נורא. notepad אף פעם לא מתחיל בתצוגה מקסימלית, אני תמיד צריך ללחוץ על הכפתור שמגדיל את התצוגה - איך נמנעים מזה? ולא, אני לא מתכוון לשנות את קיצור הדרך אל התוכנה - שם כבר דאגתי לשנות למסך מקסימלי וזה לא עוזר.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כמה שאלות 1) יש מצב להוריד עוד אנמציות ל-ל-א תשלום ? 2) שאני סוגר את התוכנה היא לא ניסגרת היא מתמזערת חזרה למטה #$!....איך אני גורם לX לסגור אותה לגמרי 3) - והכי חשוב (שזו הסיבה שהתקנתי מלחתחילה) איך היא מסתדרת עם אנטי ספאמים .....? כי כתוב פה junk filter plus is off" ...אז הפילטר שלה כן עובד עכשיו או לא ? (אולי עובד רק לא בגסת "פלוס" ?) ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
איזו תוכנה הכי טובה היום לסוג הקבצים הנ"ל, משהו בסגנון KAZAA שכולל אפשרויות חיפוש וסינון מתקדמות? תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי רק בעיות שיש לאנשים עם התוכנה הנ"ל ולא מצאתי שום מקום שיש בו סקין להורדה, האם מישהו יכול לעזור לי? אני מחפש סקינים לתוכנה.
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-