תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי את כל האתרי המרות האלה, כולם הורידו את האיכות ובדר"כ גם את הרזולוציה, אני מחפש תוכנה להתקנה במחשב (וינדוס 7, 64 ביט), להמרה מ-FLV ל-MP4. מן הסתם שסתם שמות של תוכנות אני יכול למצוא בגוגל, והמרות מפורמטים סטנדרטים ל-MP4 זה עוד יותר קל, בבקשה להתמקד בצרכים הספציפיים האלה. תודה רבה רבה מראש (:
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום שמתי לב שלפעמים כשאני עושה PAUSE ב-(BITTORRENT (SHADOW ואז מנסה לעשות RESUME זה נתקע בנוסף, שמתי לב שהמחשב תקוע על 100 % מעבד בגלל הBITTORRENT (יותר מהורדה אחת בו זמנית) וכאשר אני סוגר את ההורדה התקועה השימוש במעבד צונח בדקתי SPYWARES ואין נ.ב. - יש לי רעש מוזר וצורם כשאני מדליק את המחשב לאיזה חצי דקה עד שנטען הWINDOWS אה וגם לפעמים קובץ בשם MGHTL או משהו כזה תוקע את הEXPLORER
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מחפש ולא מוצא. האם יש דרך לקמבן משהו על מנת שיהיה אפשר להתקין במחשב ללא אינטרנט ? ולא , זה מחשב שלא ניתן לחבר לאינטרנט בשום אופן.
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום... יצרתי טבלה גדולה מאוד באקסל (בסביבות ה500-600 נתונים, שחלקם נוסחאות וחלקם רק ערכים) וברצוני להפוך כל שורה לעמודה (לבצע שחלוף - טרנספוזיציה למטריצת הנתונים). יש למישהו מושג איך עושים את זה והאם זה אפשרי בכלל, בלי לעבור תא תא כמו מפגר, או בלי לעשות הכל מחדש? *עריכה* אוקיי מצאתי זה כבר לא רלוונטי. יש אפשרות בהדבקה מיוחדת לבצע טרנספוזיציה למטריצה המודבקת. תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
תודה לעוזרים :s05:
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות לגבי הדפדפן הזה היום עברתי אליו אחרי אינטרנט אקספלורר הגרוע הזה ויש לי כמה שאלות 1.איך מעבירים את פס הגלילה מצד ימין לצד שמאל 2.למה שאני פותח מהמועדפים אתר אז הוא נפתח לי על האתר הקיים ולא בכרטיסיה חדשה 3.האם יש איזה כפתור של מועדפים כמו באקספלורר 7 שאני יוכל לפתוח כמה אתרים במקום כל רגע ללחוץ למעלה על BOOKMARKS וכו' 4.האם יש איזה אפשרות שכל פעם שאני סוגר את הדפדפן הוא ישאל אותי אם אני רוצה שהוא יפתח את אותם כרטיסיות אתרים בפעם הבאה 5.ולמה בפורומים כשכותבים לאורך אני לא רואה את מה שכתוב רואים רק חצי אין פס גלילה כזה למטה שמאפשר לנוע בין צד לצד אני משתמש בגירסה 2.0.0.2 עם תוסף Tab browser Preferences
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
http://tech.walla.co.il/?w=/4015/1881942 חבל שקניתי תוכנה אדובי.עכשיו אין תמיכה טלפון בישראל.אין מי לדבר איתם.זה עצוב.טעיתי ליקנות תוכנה אדובי. חבל חבל.מה יהיה עכשיו? מיקי
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיזה תוכנה אני צריך להשתמש בשביל להתחיל מהבסיס אם אפשר תוכנה לא מסובכת כי בעיצוב אני ברמת מתחיל
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יצרתי קובץ IMAGE בעזרת GHOST למחשב עם WIN98 ולאחר בדיקת אמינות התקבלה הודעה כי הוא פגום (המערכת ביקשה להכניס דיסק A:\GHOSTERR.TXT). האם אפשר לתקן את הקובץ או לפחות לפתוח את הקובץ כדי לשלוף ממנו מידע?
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היום פרצו לי לMSN ואני יודע שפרצו לי כי אחד אמר לי Wait i give to my friend your ip and your msn your fucked up אז קיצר נראה לי שאו שמחקו לי אותו או ששינו את הסיסמה יש דרך כלשהי להציל את המצב ? אגב הכתובת של המייל של זה googlf2@walla.com שזה גם הMSN PLEASE HELP !
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מדובר על עריכה בסיסית של ניגודיות ובהירות(בהיר מדי אחרי סריקה). ב-acdsee ו-infranview ניתן לעשות זאת רק לכל עמוד בנפרד, כלי העריכה של OFFICE2007 פותח רק את העמוד הראשון של הקובץ, והכלי של VISTA לא מאפשר עריכה. מחפש תוכנה שתאפשר משהו בסגנון auto contrast לכל העמודים בו זמנית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
סרט שאני רוצה לגבות - המקור עשה לי בעיה של CRC בקריעה בDVD SHRINK, ולא עזר כמה שניקיתי אותו. יש לציין שהוא עבד 100% על המכשיר הביתי. אז הורדתי את DVD DECRYPTER וקרעתי אותו לדיסק הקשיח - הוא יושב לי עכשיו על הדיסק, אחרי קריעה עם אפס טעויות. אני חייב לציין שהוא (הקבצים על הדיסק הקשיח) גם מתנגן יופי על WINDVD. כלומר, הקבצים קרועים, על הדיסק הקשיח, ותקינים - אבל תופסים 7GB. DVD SHRINK עדיין לא מוכן לקבל את הקבצים - כשאני מעלה את התיקייה שבה קבצי הסרט, הוא נותן לי את השגיאה המצורפת. בהגעה ידנית לתיקייה דרך הבראוזר שבאופציית REAUTHOR הוא מציג את כל הקבצים האחרים, אך לא את קבצי הסרט! יש תוכנה אחרת שתיתן לי להתאים את הסרט לדיסק בודד? לא בא לי להוציא 20 שקל על מדיה 8.7. כבר יותר …
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי לא מזמן גיליתי שפירוואל של התוכנה חוסם לי כמה דברים איך אני פותח ? ניסיתי למצוא בגוגל אבל לא היה כל כך מובן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הי היתה פעם תוכנה שמשנה את השפה של טקסט שהוקלד בשפה לא נכונה כי שכחו לשנות שפה, למישהו יש אולי לינק לתוכנה?.. תודה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש את השגיאה בגוגל אבל לא מצאתי פתרון שעזר לי! למישהו עוד הייתה את הבעיה הזאת שמנעה את החיבור למסנ'ר ומצא פתרון ?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
איך אני מחזיר בחזרה לעיגול? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ניסיתי המון נגנים, אף אחד מהם לא מציג צבעים עמוקים כמו ב WMP11, ואני בטוח שאני לא היחיד ששם לב לזה. סרטי SD אני רואה דרכו כי ה VOBSUB מציג כתוביות.. אבל משום מה הוא לא מציג לי אותן בסרטי HD ואני חייב לראות סרטי HD דרך מדיה פלייר קלאסיק. אז אני מחפש דרך לגרום לכך ש VOBSUB יראה את הכתוביות לסרטי HD, או פשוט נגן טוב שמציג צבעים כמו ב WMP. (הראשונה עדיפה) או פשוט דרך לגרום למדיה פלייר קלאסיק להציג צבעים חדים כמו ב WMP. (גם יהיה מעולה)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יום טוב. יש לי בערך 40 ג'יגה של סדרות טלוויזיה על הכונן שאני פשוט חייב להיפטר מהן, אחרת לא ישאר לי מקום בכונן בכלל :'( רציתי לדעת, מהי שיטת הקיבוץ הטובה והאפקטיבית ביותר בכדי שאני יוכל למלא כמה שיותר פרקים בדיסקים סטאנדוים של 700מ"ב כל אחד? אני מודה לעוזרים מקרב לב :-[
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, לפני 4 חודשים התקנתי את הWindows7 והכל דווקא הלך סבבה.לאחרונה התחילו להיסגר לי PROCCESSים בווינדוס ואני מקבל הודעת שגיאה כמו זאת לדוגמא: og Name: Application Source: Application Error Date: 13/05/2010 01:24:49 Event ID: 1000 Task Category: (100) Level: Error Keywords: Classic User: N/A Computer: CoolMaster Description: Faulting application name: iexplore.exe, version: 8.0.7600.16385, time stamp: 0x4a5bc69e Faulting module name: ntdll.dll, version: 6.1.7600.16385, time stamp: 0x4a5bdb3b Exception code: 0xc0000374 Fault offset: 0x000cdcbb Faulting process id: 0xf7c Faulting application start time: 0x01caf221e868d3f3 Faulting ap…
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
כשאני מנסה להוריד את הסרגל כתוב לי שהוא פועל מגרסה 2.0 ומעלה ואחר כך מציע לי להוריד את הגרסה הכי חדשה. יש לי גרסה 3.0.6 והוא לא מזהה את זה. אשמח לקבל פתרון.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכתוביות. הצבתי את הפלייבק שאני רוצה לעשות לו כתוביות,ושמתי כבר את המילים של השיר בתיבה שצריך. כאשר אני עושה את ההקלטה,המילים הם לא בסדר הנכון,והצביעה של המילים מתחילה משמאל לימין (כנראה שזה מותאם למילים באנגלית) יש דרך להפוך את זה ?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום יש לי אנטיוירוס של NOD32 ANTIVIRUS BUSINESS EDITION 64BIT 2010 ויש לי גם אנטיוירוס שקיבלתי ביחד עם לוח האם של גיגהבייט של NORTON ANTI-VIRUS 2009 אז השאלה מה עדיף לשיפור הביצועים של המחשב ולהגנה טובה יותר: NOD32 2010 או NORTON מקורי אבל שנת 2009? וכמו שהבנתי NORTON לוקח פחות משאבים מהמחשב זה נכון? ומה מגן יותר טוב? כדאי אולי לקנות NORTON 2010? או שאולי עדיף בכלל לקנות KASPERSKY? תודה לכולם! המפרט שלי: E7500@3.6 GHZ EP43-UD3L 2X2 GB 800 MHZ CL4 HD4870 WIN 7 64 BIT
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
למה אני לא יכול לקבל קבצים באיי סי קיו?...אין לי פיירוול רק אנטי וירוס של נורטון.. תודה
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-